30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Isolering af vægge udefra med skumplast

Hvis husets vægge ikke kan holde varmen, så vil ingen moderne varmesystemer ikke kunne opvarme det. Ved en sænket temperatur stiger fugtigheden kraftigt i rummet, og svampen og skimmelsen udvikler sig hurtigt og påvirker ikke kun ting og møbler, men også bygningen selv. Specialister hævder, at op til 30% af varmen går tabt gennem væggene, så du bør tage vare på deres opvarmning i tide.

Polyfoam er et af de mest populære og billige materialer. Det er en fremragende varmeisolator, er ikke bange for fugt, rotter ikke og er let skåret ved hjælp af enkle værktøjer. Imidlertid mister dette materiale meget hurtigt sine egenskaber under påvirkning af ultraviolet, så væggene, der er dækket med polystyren, bliver aldrig åben.

Til plettering af vægge med skumplastik skal du bruge:

• Primer: At spare her er upassende, det vil ikke kun reducere limforbruget og forhindre udviklingen af ​​svampen, men også styrke overfladen og forbedre grebet.

• Isoleringsmiddel: Når der lægges skum, går pladens del til underskæringen, derfor for 1 m2. m af facaden skal bruge omkring 1,05 kvadratmeter. m af skum; dens tykkelse afhænger af den klimatiske zone;

• 6 mm dowels til fastgørelse af profilen;

• dowels-paraplyer ("svampe"): pr. 1 kvm. m har brug for 5-8 stykker;

• kælder (til bunden af ​​væggen) og vinkelprofiler;

• forstærkningsnet: 1,35 kvadratmeter. m pr 1 kvadrat. m af facaden; det er bedre at tage et gitter med en tæthed på 140-160;

• kniv til skæring af skum;

• Gips: dets forbrug er angivet på emballagen, men det skal bemærkes, at der vil blive brugt 10% mere til bearbejdning af pisterne.

• maling til facadearbejder

• skove, trapper, byggearter eller platforme.

Selv et ideelt placeret varmeisoleringsmateriale hjælper ikke med at undgå varmetab i nærvær af udendørs kanaler. Derfor skal alle revnerne omhyggeligt gipses eller hældes med monteringsskum, inden arbejdet påbegyndes. For at lade opløsningen trænge ind, bliver de foreløbigt udvidet til den ønskede størrelse.

Beton- og murvægge behandles bedre med epoxyforbindelser til udendørs arbejde, som kan trænge dybt ind i væggens overflade. Til deres priming er det muligt at anvende mineralske akrylblandinger til facader af bygninger, hvilket giver god vedhæftning.

Du kan klæbe skummet til vægge: beton, mursten, krydsfiner osv. Før du starter arbejdet bedre Kontroller limens kvalitet. For at gøre dette skal det smøres med et lille ark papir, klem det i nogle sekunder mod væggen og lad det gå helt tørt. Hvis skummet efter tørring er hårdt revet af væggen, og der er små stykker på den, er limen af ​​høj kvalitet og valgt korrekt.

1. Universal til skum, som er velegnet til både limning og forstærkning.

2. Lim til limning. Det har en høj plasticitet og klæbrighed, når det anvendes, glider ikke skumplader under tørring.

3. Klæbemiddel til forstærkning af skummet: Det har høj styrke, men mindre plasticitet.

Vinkling i hjørner er ikke altid muligt, fordi de kan have mindre afvigelser. Mærkning gøres bedst på den gamle bedstefar måde: ved hjælp af plumb linjer (fyrtårne). Til strengen, der er fastgjort på en dowel i en afstand af 5-7 mm fra væggen, er lasten bundet. Når han holder op med at svinge, er garnet fikset.

Justere væggen til fyrtårne

For at understøtte pladerne i den nederste del af væggen er der fastgjort en metalprofil. Desuden er det i stand til at beskytte styrofoam fra mus, der gerne vil bosætte sig i en skumplast.

Fastgørelse af startprofilen

Du kan indsætte et ark på følgende måder:

• For ujævne vægge er det bedre at påføre et tilstrækkeligt stort lag lim langs arkets omkreds samt flere steder langs centrum;

• Spred klæbemidlet med et lille lag jævnt over hele pladen med en spatel med spidser, på denne måde klæbes skummet til de lige vægge;

• Et specielt klæbemiddel til skum, der sælges i cylindre, påføres rundt om perimeteren og midten af ​​pladen.

Før arbejdet påbegyndes vægge skal være tørre. Hvis limskum på vådt, ikke tørret efter vintervæggen, vil limfugen være skrøbelig. Når man arbejder i sommervarmen, vil forskellene i dagtimerne og natten temperaturer ikke have den bedste virkning på styrken af ​​limkompositionen, der endnu ikke er tørret ud.

Ordningen til limning af skumplast

Yderligere fastgørelse af polyfoam

Til dette er paraplyer brugt - specielt dowels til skumplast, Har et plastikhoved. Deres længde er valgt under hensyntagen til pladens tykkelse. Metalfastgørelser, der kan beskadige sprød plastik, anvendes ikke. Derudover har metalet en anden ekspansionskoefficient.

Dowels til skumplast

Dowel huller

Oprettelse af et dekorativt beskyttende lag

Efter en dag efter at have lagt skummet, er det udjævnet med en flyde. Husets hjørner er desuden beskyttet med forstærket mesh med et hjørne. Det er fastgjort til limen og presset tæt mod leddet med en vinklet spatel.

Teknologi til opvarmning af husets vægge med polystyren udefra med egne hænder

Termisk isolering af omsluttende strukturer er et vigtigt stadium i byggearbejde. Det meste af varmenes tab af bygningen sker gennem vægge (ca. 60-80%). Store tab betyder høje opvarmning omkostninger, som allerede "spiser" op til 40% af brugen betalinger. For at forhindre overudgifter under drift er det muligt at udføre isoleringen af ​​vægge med polystyrenkum med hånden.

Fordele og ulemper ved materiale

Før du beslutter dig for, om det er muligt at isolere huset med polystyrenskum, skal du forstå egenskaberne ved denne metode. Materialet har nogle ulemper, som skal tages i betragtning ved udformningen. Følgende nuancer er typiske for vægdekoration med skum:

 • Skummet tillader næsten ikke luften at passere gennem. Dette materiale forhindrer fjernelse af våd damp fra rummet. Denne ejendom kan føre til en overtrædelse af temperatur- og luftfugtighedsregimet. Løs problemet ved at bruge en ventilationsanordning med tvunget tryk.
 • Opvarmning af vægge med skumplast bør udføres ved brug af pålidelig vandtætning og vandtæt facade. Varmeisoleringsmaterialet under overvejelse ved samtidig påvirkning af fugt og vand spredes på små bolde. Styrenkuglerne selv absorberer ikke vand, deres permeabilitet er meget lav. Men i rummet mellem dem kan fugt nemt ophobes. Normalt holder producenterne tavse om denne ejendom og fortæller kun om ballernes hydrostabilitet. Når der fryses inde i materialet, udvider vandet og fører til tårer, isoleringen af ​​facaderne med skumplast ophører derefter med at opfylde sin funktion. En pålidelig vandtætning hjælper med at løse problemet.
 • Polyfoam har lav mekanisk styrke. Ved brug i væggen er denne kvalitet ikke kritisk (som f.eks. Ved gulvkage), men det er nødvendigt at tage højde for det. Hvis gips anvendes som færdiggørelse af facaden, er det påkrævet at styrke overfladen med forstærkningsnet. Den bedste vej ud af situationen er kun brugen af ​​skum som en komponent i en ventileret facade, fx under sidespor.

Fordelene ved materialet er heller ikke små. Ved at udføre isoleringen af ​​bygningens vægge med skumplast med egne hænder er det vigtigt at afgøre, hvilke kvaliteter der opvejes i hvert enkelt tilfælde. På baggrund af konklusionerne beslutter de, om det er muligt at anvende denne metode til opvarmning af væggene i private bygninger.

Polyfoam er karakteriseret ved sådanne fordele som:

 • lav pris;
 • Enkelhed i udførelsen af ​​værker;
 • lav masse af materiale;
 • reduktion af transportomkostninger
 • høj varmeisolerende ydeevne;
 • sikkerhed.

Det er vigtigt at huske at skummet er ustabilt til ilden. Når du vælger et materiale, skal du være opmærksom på mærket. Materialerne har sædvanligvis en brandmodstand fra G1 til G4. Jo lavere figuren er i markeringen, desto bedre modstår skummet at brænde. Når du vælger, kan du også kontakte sælgeren i butikken.

Opvarmning af træhuset med skumplast anbefales ikke. Dette skyldes brandovervejelser samt materialets egenskaber. Træet trækker vejret godt, mange vælger det som væggens materiale kun for denne evne. Denne udsmykning vil blive en barriere for luft, og med den mindste forstyrrelse af byggeteknologi kan det føre til råtning af vægge, skimmel og svamp. For et træhus som varmelegeme ville det være klogere at vælge en mineraluld. Det har en høj gennemtrængelighed for damp, så det vil ikke forstyrre ventilationen af ​​bygningen.

Vægisolering med skum bør begynde med forberedelse af værktøj og forbrugsstoffer. For værker, uanset hvilken finish der skal bruges i fremtiden (sidespor eller gips), skal du:

 • plader eller plader af skumplast;
 • Startprofil for at oprette en understøtning til undervarmeren;
 • byggemateriale til udvidet plast;
 • dowels eller paraplyer.

Lim til arbejde med polystyren skal vælges omhyggeligt. Efter brugen af ​​den forkerte sammensætning på overfladen af ​​materialet kan der forekomme defekter, hvilket vil medføre et fald i varmeisoleringsevnen. En varmelegeme er fastgjort til et klæbemiddel, der ikke indeholder nogen form for opløsningsmidler. Det er ønskeligt, at emballagen klart angiver, at sammensætningen er egnet til skum.

Installation af startprofil

Længden af ​​fastgørelseselementerne vælges afhængigt af tykkelsen af ​​isoleringen og væggets materiale. Generelt skal fastgørelsen af ​​dyklen være mindst 50 cm. For en betonbase er det tilladt at reducere værdien til 40 mm, og til en murvæg anbefales det at bruge dugler 70 mm større end skumlagets tykkelse.

"Svampe" - dowel til fastgørelse af skumplast

Brug selvskærende skruer og andre elementer til afslutning af skumskum under sidespor eller gips anbefales ikke. De giver lav vedhæftning pålidelighed og kan beskadige vægmaterialet.

Hvorfor materialet er placeret udenfor

Teknologien til isolering af vægge med skumplastik udefra er korrekt ud fra byggevidenskabens opbygningsteknologi. Lagenes rækkefølge er praktisk talt uafhængig af typen af ​​finish (sidespor, gips eller paneler). Termisk isolering fra den kolde luftside er den rigtige løsning af flere årsager:

 • det anvendelige område af lokaler falder ikke;
 • Fra kulden er ikke kun det indre volumen beskyttet, men også de ydre vægters materiale;
 • dugpunktet (grænsen hvor kondensatet falder ud) kommer ikke ind i væggen, det forbliver i varmeren.

Opvarmning af huset indefra kan kun udføres efter at have retfærdiggjort sådanne handlinger. Årsagerne kan være:

 • en stor højde af bygningen, når det er nødvendigt at tiltrække industrielle klatrere til at udføre udendørs arbejde;
 • behovet for at bevare den eksisterende facade (for eksempel er det gjort for nylig, eller arbejde udføres i en lejlighed i en lejlighedskompleks).

Denne teknologi kaldes den "våde facade". Ved korrekt udførelse af værker vil en sådan mulighed beskytte huset på en sikker måde fra kulden og vil vare i mange år. Gipset anbringes direkte på varmeapparatet. Arbejdet er udført i denne rækkefølge:

1. Rengøring af murene af snavs og støv.

2. Sætning for at jævne overfladen. Jo mindre grunddefekterne er, jo lavere er sandsynligheden for skader på isoleringslaget. Efter færdiggørelsen af ​​arbejdet kontrolleres vægternes ensartethed ved hjælp af et bygningsniveau eller en regel.

3. Primering overfladen for at sikre et pålideligt greb. Primeringsblandingen skal også have en antiseptisk virkning. Denne mulighed beskytter bygningsmaterialet mod forekomsten af ​​skimmelsvamp eller svamp samt forhindrer skader fra forskellige mikroorganismer.

4. Hvis gips anvendes som yderside af vægge, skal arkene fastgøres med et kontinuerligt lag uden ramme. Løsn arkene på limen. I dette tilfælde skal vertikale samlinger være forskudt. Dette betyder, at hver på hinanden følgende række i forhold til den foregående forskydes med omkring halvdelen af ​​bredden.

Efter afslutningen af ​​arbejdet må klæbemidlet tørre. Det tager cirka 3 dage.

5. Når limen tørrer, er isoleringen desuden fastgjort med dowels.

Dowel fastgørelse til væggen

6. Afslutning af arbejdet med isolering er tætningen af ​​leddene med monteringsskum. Overskudsammensætning skæres efter hærdning og slibes med en flyde.

Sprækker huller mellem ark

7. På det færdige lag udføre plastering arbejde med overholdelse af teknologi og ved hjælp af forstærkende mesh.

Layout af lag af korrekt isolering

Vi anbefaler, at du gør dig bekendt med denne videoinstruktion inden begyndelsen af ​​arbejdet:

Hvis sidesporet anvendes som færdigmateriale, er det nødvendigt at tilvejebringe en bund til fastgørelsen. I modsætning til mineraluld kræver isolering af væggene med polystyren udefra ikke en obligatorisk indretning af ventilationslaget. Ikke desto mindre anbefaler vi stadig brug af luftlag - så varmeren varer meget længere.

For at vide, hvordan man korrekt isolerer huset med skumplast til sådant materiale som sidespor, er det nødvendigt at gøre sig bekendt med følgende rækkefølge:

 1. overflade rengøring;
 2. væggennemstrømning;
 3. primer ansøgning;
 4. Fastgørelse af beslag til montering af skelet af skelet under sidespor
 5. limning af skumplast;
 6. fastgørelse med dowels;
 7. lægning af laget af vandtætning;
 8. installation af rammeholdere;
 9. efter fastgørelse af sidesporet.

Fastgørelse med dowels, såvel som i det foregående tilfælde, udføres efter 3 dages tørring. I det generelle tilfælde adskiller fastgørelsesteknikken sig ikke fra den sag, der blev behandlet tidligere.

For en mere detaljeret introduktion læs artiklen om udendørsisolering af huset under sidespor.

Isoleringens tykkelse bestemmes af varmekonstruktion. Til privat konstruktion kan du vælge en tykkelse på ca. I gennemsnit er den lig med 100 mm. Den nøjagtige værdi afhænger af:

 • klimatiske træk ved byggepladsen;
 • vægmateriale;
 • vægtykkelse;
 • Udnævnelse af lokaler (til bolig, offentlig og produktion gælder forskellige krav).

Tykkelsen af ​​skummet, afhængig af opførelsen af ​​væggene

Du kan bruge "Teremok" -programmet til præcise beregninger. Det præsenteres i netværket i fri adgang. Til beregning er det nødvendigt at kende vægens sammensætning og de termiske ledningsevne af de anvendte materialer. Efter beregningen afrundes den opnåede værdi.

Før du opvarmer huset med polystyren, skal du omhyggeligt vælge materialet (tæthed) og omhyggeligt studere arbejdsteknologien. Uanset hvad der bruges til efterbehandling (sidespor eller våd facade), skal du strengt følge rækkefølgen af ​​alle lag og sikre dem sikkert. Med ordentlig isolering varer væggene og udsmykningen i mange år.

Teknologi af facadeisolering med skumplast. Varmisolering af vægge med polystyren udefra med egne hænder

Opvarmning af et landhus er en vigtig proces, der gør det muligt at sikre et gunstigt mikroklima inde i lokalerne. Ofte anvendes ekstern facade, hvilket sparer værdifuld plads indefra. Teknologien til facadeisolering med skumplast er meget populær, fordi processen selv er enkel, og materialet er billigt. Men før arbejdet begynder, er det alligevel nødvendigt at tage højde for de mulige nuancer for at isolere lokalerne korrekt.

Vi opvarmer huset med moderne metoder

Eksperter, der konstant forbedrer sådanne teknologier, stræber efter at minimere antallet af varmetab i byggeri af bygninger, hvilket vil minimere de økonomiske omkostninger. Metoden for bundet varmeisolering, som teknologien til facadeisolering med skum er baseret på, har været brugt i lang tid. Samtidig opdateres processerne løbende og forbedres. Med denne metode anvendes materialer med høje termo-tekniske egenskaber, især skum. Dens særpræg vil blive diskuteret nedenfor.

De positive egenskaber af dette materiale omfatter følgende:

 • tilgængelighed af værdi
 • lav varmeledningsevne
 • Intet behov for dampspærre;
 • modstand mod fugtabsorption
 • holdbarhed;
 • modstand mod mikroorganismer;
 • enkel installation.

Imidlertid har isoleringen af ​​vægge med polystyren udefra med egne hænder en række mangler, der skyldes brændbarheden af ​​materialet, frigivelsen af ​​toksisk toksisk røg. Derudover styrofoam som gnavere. Men med en kompetent tilgang til isolering kan du reducere manglerne til et minimum.

Først skal du beregne mængden af ​​skum, der skal bruges til ydersiden. Til dette måles det ydre område af objektet. For at isolere lejligheden hus, rådgiver eksperter at vælge en skum tykkelse på op til 45 mm, og for industrielle faciliteter materialet bør være endnu tykkere. Opvarmning af facaden af ​​huset med skumplast er en teknologi, der udføres i flere faser:

 1. En væg er ved at blive forberedt.
 2. Klæbemiddelsammensætningen er valgt.
 3. Socle profilen er dannet.
 4. Skumpolystyrenplader lægges.
 5. Netværket er baseret på dowels.
 6. Påfør primer.
 7. Dekorative efterbehandling er i gang.

Om du er ansvarlig for udførelsen af ​​værker på nuværende tidspunkt, afhænger det af, hvor høj kvalitet og holdbar isolering der vil være. Disse værker er arbejdskrævende, men de bør være opmærksomme. Teknologien til isolering af facaden med skumplastik indebærer fremstilling af en kvalitativ vægoverflade. For at gøre dette fjerner det alle de fremspringende genstande i form af vindueskærme, klimaanlæg, ventilationsgitter, regntræer, belysningsanordninger. Derefter kontrolleres styrken af ​​den ydre finish, som blev udført tidligere. Alle lodrette afvigelser skal fjernes og justeres.

Hvis overfladen af ​​væggen var dækket med oliemaling, skal den rengøres, da funktionen af ​​denne belægning er lav vedhæftning. Og det betyder, at det ikke bliver nemt at tilslutte en varmelegeme. Alle revner på væggen skal primeres og pudses.

Termisk isolering af vægge med polystyren udefra med egne hænder - det er job, der skal udføres i lang tid. Ved installation af socle er det nederste punkt af flyet markeret, hvilket vil blive isoleret. De hydrauliske niveau markeringer overføres til hjørnerne af strukturen, hvorefter de er forbundet med en streng eller ledning. I overensstemmelse med markeringen er der installeret en socleprofil - den danner grundlaget for den første række skumplader. Startstangen skal vælges i samme størrelse som materialets bredde. Den er fastgjort til væggen ved hjælp af dowels, og hjørnerne er forbundet ved hjælp af en metode til skråsnit eller en hjørneforbindelse. Mellem dele af socle profiler kan plastelementer lægges, hvilket vil kompensere for temperaturudvidelse.

Teknologien til ekstern isolering af vægge med skumplast er baseret på brugen af ​​kompetent forberedt limkomposition. Det skal bruges umiddelbart efter madlavning, da det hurtigt afkøles. Det er vigtigt at huske at du ikke kan tømme limen med vand! Efter forberedelsen af ​​væggene og limen fortsætter vi til installationen. Limen påføres på forskellige måder, alt efter hvad flyet er. Hvis der er uregelmæssigheder på op til 15 mm, anbringes limen langs omkredsen af ​​pladen med et indtryk fra kanten. Påfør lim med en bredde på op til 20 mm, mens du selv på pladen selv skal placere limbeacons. Overdrive ikke med mængden af ​​den påførte sammensætning. Da du trykker på overfladen af ​​klæbemidlet, fordeles det mellem skumpladerne og selve væggen. Strimler skal anvendes intermitterende - dette vil undgå udseendet af lukkede stikkontakter.

Forbindelse af skum: egenskaber ved processen

Termisk isolering af facaden med skumplast er teknologien for varmeisolering af husets vægge, hvor det er muligt at gøre processen med at færdiggøre boligobjektet billigere. Det er rigtigt, at det er vigtigt at kunne beregne antallet af plader korrekt og sætte dem korrekt. Så efter at blandingen er påført pladen, skal den limes i 20 minutter. Kontroller niveauet af pladerne med en tråd. Installering af skum skal udføres fra bunden, med de første ark hvilende på socleprofilen. Derfor er det så vigtigt at designe basen korrekt. Eksperter anbefaler at lægge plader af polystyren i forskudt rækkefølge, hvilket vil sikre pålideligheden af ​​designet.

Teknologien til ekstern isolering af vægge med skumplast er enkel, men du skal være meget opmærksom på vindues- og døråbninger. Ideelt set skal pladerne være forbundet over åbningerne eller under dem, hvilket forhindrer dannelse af huller og revner. For at gøre dette er det bedst at bruge en tilstødende profil eller et tætningsbånd baseret på polyurethanskum. Den er limet til boksen, komprimeret med en varmelegeme. Kasser bør også indsættes med tape.

Omkring tre dage må du vente, indtil pladerne kommer i hånd med vægfladen. Nu er skummet forbundet med dowels ved hjælp af specielle fastgørelseselementer på basis af elastisk plastik. Fæsternes længde afhænger af tykkelsen af ​​arket. Teknologien til facadeisolering med skumplastik indebærer brug af dowels, der ikke har en metalstang. Dette kan føre til dannelsen af ​​en kold bro.

Strukturens pålidelighed suppleres med hjælpegitterlag. Som regel bruges forstærkende pletter baseret på forstærkende mesh til at dekorere hjørnerne af vinduer og døre. Disse elementer undgår udseende af revner, der kan forekomme i åbningernees indvendige hjørner. Teknologien til ekstern isolering af vægge med skumplast er muligheden for at forstærke første sal med et forstærkende lag på ca. 2 meter, hvilket beskytter facaden mod forskellige mekaniske skader.

Alle udvendige hjørner af bygningen skal også forstærkes. For at gøre dette, anbefaler eksperter brugen af ​​perforerede hjørner af aluminium eller plast. På begge sider af hjørnet påføres lim, som presses mod skumpladen ved hjælp af en spatel. Ved hjælp af niveauet er den samme vinkel indstillet over hele overfladen af ​​væggen.

For at gøre isoleringen af ​​facader med skumplast korrekt, er det vigtigt ikke at glemme at montere det vigtigste forstærkningsnet. Det udføres efter tørring af ekstra lag og fastgørelse af alle elementer af forstærkning. Garnet er limet overlappende, og for facaden er det udvalgt materiale af glasfiber, som er kendetegnet ved dets modstandsdygtighed over for strækning og udseende af revner. Garnet skæres i strimler af samme højde. Derefter påføres en limopløsning på op til 2 mm tykt på væggen. Det forberedte net er viklet i fuld længde. Påfør mørtel, niveau med en spatel. På det forstærkede mesh påføres et andet lag lim. Det vil dog ikke være mærkbart.

Når den forstærkede væv er lagt, skal den tørre ud. Derefter kan den slibes med sandpapir. Efter tre dage tørrer væggene helt, de kan behandles med en primer med kvartssand i sammensætningen. Dette vil opnå høj vedhæftning til overfladen. Derudover er det nemt at påføre en hvilken som helst overflade på en sådan væg.

Teknologi for isolering af facader med skumplastik: rådgivning

Opvarmning af væggene skal være ved en temperatur på +5 til +25 grader med en luftfugtighed på ikke mere end 80%. I dette tilfælde skal arbejdsfladen beskyttes mod virkningerne af naturlige faktorer. På arbejdspladsen er det nødvendigt at lægge skovene mindst 30 cm fra væggen for at give nem adgang til dem. Husk, at når væggen er dækket af polystyren, skal du ikke hæve armeringen, fordi isoleringen kan blive gul under indflydelse af miljøet. Start med en mindre synlig væg, når du udfører isolering af facader med skum. Installationsteknologien tillader reparation af dem i tilfælde af fejl og uden at skade bygningens dekorative komponent.

Udførelse af isolering ved hjælp af isoleringsmetode, vælg højkvalitets forbrugsstoffer designet til færdiggørelse af facaderne. Dette skyldes, at dette varmeisoleringsmateriale opfylder kravene til damppermeabilitet og brandmodstand. Løsninger bør også vælges specialiseret - til eksterne værker.

Alle disse faser involverer teknologien for isolering af facader med skumplast. Installation fra bunden med egne hænder er helt muligt. Det vigtigste er at vælge det rigtige materiale og følge arbejdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

95 − = 85