30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Installation af strækloft video

Teknologi til uafhængig installation af stræklofter

Der er sådanne reparationsteknologier, som er vanskelige at beherske af sig selv. Og alt sammen fordi gennemførelsen af ​​sådanne projekter kræver brug af specialudstyr og tilgængeligheden af ​​faglige færdigheder. Men i dette liv er der intet umuligt. For dem, der er interesseret i installation af stræklofter, giver video og trin-for-trin instruktion udtømmende information og viser, at du selv kan mestre alle faser af installationen.

Hovedprocessen i denne proces er at forstå, at fastgørelsen af ​​selve bladet foregår ved hjælp af et specielt profilsystem. Det kan styrkes ved hjælp af en af ​​tre måder at installere:

Den første type fastgørelse er den enkleste, pålidelige og udbredte. Derfor er det bedst at bruge denne mulighed for dem, der besluttede at udføre installationen af ​​et strækloft uafhængigt.

Før installationen skal bladet kontrolleres omhyggeligt, og sørg for, at der ikke er nogen skade. Tidligere er lærredet skåret i henhold til de viste tegninger. At gøre dem er ikke så svært, hvis der i det mindste er den mindste færdighed i rumlige dimensioner. Det er kun vigtigt at huske, at lærredens dimensioner skal kontrolleres, måles og skæres omhyggeligt, og det færdige stof skal være 7% mindre end det virkelige loftareal.

Harpoon monterings teknologi

Hvis filmen skal fastgøres til harponsystemet, er der tidligere på sagen til skæring til sine fire ender ved hjælp af en speciel maskine svejset kroge af samme film. Specialister kalder dem harpuner.

I begyndelsen af ​​installationen fastgøres disse kroge først til den allerede monterede profil. Så strækloftfilmen strækkes og fastgøres derefter med en gummispatel bag profilen. Dette er en af ​​de dyreste og dyre installationsmetoder, men i fremtiden kan lærredet let demonteres og erstattes med et nyt uden genopbygning af selve rammesystemet.

Installationen ved kilemetoden er signifikant forskellig fra harpunen. Det er vigtigt at skære et lærred, hvis areal overstiger området af rummet. Det vil sige, du behøver ikke at måle det forsigtigt og klippe det ud. Det strækker sig lige på profilerne, og overskydende stykker skæres af.

Shtapikovaya installationsteknologi

Installationsmetoden til hæftning eller cam, ligner kileteknologi. Her er også et stort lærred udskåret, men her er det fastgjort med et specielt bånd. Det er hun, der sikrer filmens spænding.

Denne teknologi har visse fordele:

  • Det hjælper med at spare plads under installationen, da den mindste mulige afstand fra loftoverfladen kun er 1,5 centimeter.
  • Denne metode til installation gør det muligt at montere ikke kun film, men også stofstræklofter.
  • Til dato er det den billigste metode.
  • Han viser sig godt i nærværelse af radiale vinkler.
  • Hvis du vælger en cam-metode til installation, vil det være nemt at fjerne følgerne af oversvømmelsen alene, så du ikke behøver at ringe til en professionel brigade.

Ved installation af strækloftet med egne hænder er det vigtigt at observere funktionerne i installationsteknologien. Når installationsmetoden er valgt, er det nødvendigt at begynde at samle rammen.

Det laveste punkt er placeret, det bruges til at markere niveauet ved hjælp af niveauet og tegne en omkreds. Derefter fastgøres en speciel profil med specielle skruer. Et trin - 6-7 cm.

Hvis alt er gjort korrekt, vil der ikke være nogen sagging og rynke

Næste trin er forberedelsen af ​​rummet. Husk at hvis du vælger en vævsbase, behøver du ikke at forvarme rummet. Hvis strækloftet består af en PVC-film, varme luften i rummet til 40 grader Celsius. Og denne temperatur opretholdes gennem hele arbejdet.

Derefter skal du forberede installationen af ​​selve lærredet. Det opvarmes med en varmepistol eller en konstruktion hårtørrer. På grund af dette strækker filmen godt, bliver elastisk og kan fastgøres til profiler. For det første er lærredet fastgjort til et hjørne og derefter modsat. Den samme operation udføres med de resterende hjørner. Den sidste vinkel er sværest at fastgøre.

Efter fastsættelse af hjørnerne er arket selv fastgjort til profilerne i trin på 8 centimeter. Så snart disse manipulationer udføres, kan du fortsætte til de efterfølgende fastgørelsesdele, som udføres meget omhyggeligt med en speciel spatel.

Spred alle rynker og striber med en hårtørrer. Hvis du handler i en cirkelbevægelse, bliver overfladen meget glat og glat.

Installation af strækloft er naturligvis ikke en simpel sag, men det er fuldstændig gennemførligt alene. Videoen udgivet på vores hjemmeside hjælper med at sikre dette.

Video instruktion til installation af stræklofter

I denne artikel har vi valgt og kort beskrevet en video om installation af stræklofter, løsning af komplekse øjeblikke under installationen, installation af lamper og lysekroner, fastsættelse af stræklofter og anbefalinger til deres korrekte drift.

Videoteknologi til installation af strækloft

Videoklipet varer 15 minutter og består af fire dele.

Videoen handler om det nødvendige forberedende arbejde. Det viser tydeligt, hvordan man korrekt fastsætter loftet til gipspladen væggen, hvordan man forbereder væggene og loftet, hvordan man holder det, fastgør de elektriske ledninger og vælg belysningsarmaturerne.

Se video, hvordan du installerer hævede lofter

Denne video viser, hvordan du installerer hævede lofter fra det niveau, der markerer til loftmonteringen i de skraverede profiler. Læs vejledningen efter at have set denne video, og alt vil falde på plads.

Video om, hvordan du installerer hævede lofter korrekt

Under installationen af ​​stræklofter kan der være vanskeligheder, for eksempel hvordan man skal omgå rørene korrekt. Forstå dette problem vil hjælpe denne video. Det viser processen med at omgå rør og strække PVC-film på loftets problemområde. Videurok installation af et strækloft vil være nyttigt for både begyndere og fagfolk.

Sådan monteres stofstræklofter - video

Antag, at teknologien til at installere PVC-lofter er allerede klar, men indtil nu er der ingen sikkerhed med et valg - PVC eller stof? Hvad er deres forskel, og hvad er forskellen med installationen? Disse spørgsmål er beregnet til at besvare disse spørgsmål.

Videoinstallation af to niveauer spændingslofter

Ved ordet "to-niveau 9raquo;" begiver novice-mesteren sine hænder og siger, at det er svært. Faktisk er det ikke så svært. Det bliver tydeligt, hvordan man strækker strækloftet ved at se en video om det.

Video retter fejlen ved at installere loftet, hvis det er beskadiget. Årsagen til skaden er den forkert forbundne lysekrone. Hvor vigtigt det er at installere lysarmaturer korrekt og eliminere de fejl, der er opstået.

Når du installerer stretchloftet med dine egne hænder, skal du først se videoinstruktionen. Det vil spare tid og sandsynligvis penge, fordi i tilfælde af en fejl skal du gentage det. På hvordan man monterer armaturerne i et strækloft næste video.

Sådan installeres et strækloft?

Ekspert på stretchlofter Alexey Novikov:

I dag fortæller jeg dig, hvordan vi opstiller stræklofter på webstedet. Hvad er involveret i strækningen? Først og fremmest sætter vi naturligvis det horisontale niveau. Med sin hjælp bestemmer vi den præcise højde af den hængende loftsfastgørelse.

Installationslofter begynder med niveauindstillingen

Det næste skridt er at fylde en baguette. Så i professionel jargon kaldes baguette stuffing, selvom det er mere korrekt at sige sin installation. Til gengæld er baguetten en bar, der er fastgjort til profilen. Baguetten danner en ramme af konstruktion, der løber langs omkredsen af ​​rummet.

Fyldt baguette på et præ-mærket niveau. Når du arbejder, bruges en polstring: Dette er en speciel malingstreng, der angiver det niveau, hvor baguetten vil blive installeret. Derefter brændes lærredet allerede i denne baguette.

Polstring er praktisk at bruge, fordi det er en farvet tråd, der strækkes mellem to punkter, presset mod overfladen, og der efterlader et jævnt spor, der gør det muligt at lave de grundlæggende markeringer. På denne linje bliver baguetten derefter fastgjort til skruerne. Og for sin vedhæftning bruger vi en skruetrækker.

På den næste fase af arbejdet er baguetten reamed med en konventionel boremaskine. Hullerne på den er boret i en afstand på ca. 15 cm fra hinanden. Dette giver dig mulighed for sikkert at fastholde baguetten, som holder filmens bøjle til væggen under loftet.

Baguette er fastgjort til væggen med en skruetrækker til selvlukkende skruer

I tilfælde af PVC-lofter anvendes en harpunklinge med en krympning på ca. 6-8%. Hvad er krympning? Dette er en kunstig reduktion i loftet, når du skærer lærredet. Det er nødvendigt for lærredet, opvarmet af pistolen (luften), at blive elastisk og let kunne fyldes i baguetten rundt om rummets omkreds. På grund af denne krympning er internettet meget stramt.

Materialet til strækloftet opvarmes således med en varmepistol, og i den opvarmede tilstand er dens kanter fyldt i en baguette fastgjort til væggen. Processen starter fra hjørnerne, og på arbejdet installerer en spatel.

I tilfælde af stoflofter er alt lidt forskelligt. Lerret er taget i større størrelse end det faktiske rum. I baguetten fyldt på væggen under loftet er den også fyldt med en spatel, men uden brug af en varmepistol. Den såkaldte tøj-clips-taske er allerede i brug.

På samme strækning af loftet skyldes den fysiske styrke af installatørernes hænder, da nettet skal strækkes så meget som muligt, så det ikke slynger, og det lignede en ensartet overflade af tromlen. Kontrol af spændets kvalitet, og dette sker: Du kan klikke på et strakt stof, og det skal producere lyden af ​​en strakt tromle.

Tøj strækker sig som en tromme

I sidste fase af arbejdet er overskudsmaterialet omkring kanterne afskåret, og der opnås et pænt og perfekt lige loft.

Gipsplader til rør med egne hænder

Hvor bedst kan man skjule rørene i toilettet og toilet? Hvordan laver man en sådan kasse til rør, så den er funktionel og smuk? Hvilke materialer og værktøjer anbefaler du at bruge mesteren?

Hvordan korrekt installere en tang i pantet under gipsplade?

Sådan installeres en tang i pantet under gipset? Hvilke hemmeligheder ved at designet kunne bruges i lang tid og bekvemt, ved vores mester? Se videoen!

Hvilken tang er bedre: under pressen eller crimping?

Hvad er forskellen mellem en tang under pressen fra krympning? Hvorfor anbefaler vores ekspert at placere tang under pressen? Hvad er tre grunde til dette?

Det vises godt, det fortælles ikke meget. Petrovich startede også på denne måde. Nu indså jeg, at for tekande skal du tygge hver lille ting. Og hvad skal du gøre, dette er din målgruppe. Ikke for proffene du skyder disse videoer! :).

kategori

Del:

Montering af armaturer i hævede lofter

Hvordan installeres lysarmaturerne i loftslofter? Hvad er forskellene ved installation af lysekroner og små lamper? Hvad er et pant? Hvilke slags pærer skal jeg bruge?

Vi viser, hvordan man måler plads til nedhængte lofter, hvordan til at bruge værktøjer og gøre en tegning med mål. En prøve af kompleks form tages for prøven.

Hvilket er bedre: strækloft, rack, ophængt, loft fra gipsplader eller almindeligt gips?

Vi taler om moderne typer lofter. Ekspert praktiserende taler om fordele og ulemper ved de spændinger, Pinion aluminium, stuk, plast nedhængte lofter og gipsplader lofter og forsænket loft Armstrong.

I hvilke værelser, hvilke muligheder er bedre at bruge? Hvilken er den mest miljøvenlige? Hvilken er den billigste? Hvad er det nemmeste at installere? Hvad gør det muligt at true komplekse designbeslutninger? Og som normalt skjuler repræsentanter for virksomheder, der taler om deres lofter. Hele sandheden i denne video!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 + 1 =