30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Installation af mixeren i køkkenet

Sådan ændres blanderen i køkkenet

Kranerne i køkkenet skal regelmæssigt ændres. De bruges i en hård tilstand, de kommer ind i mange vaskemidler på grund af, hvad de kommer i forfald eller bare mister deres udseende. Fordi mange mennesker kommer til behovet for at ændre køkkenhanen. Men at kalde på dette VVS er ikke nødvendigt. Udskiftning af vandhane i køkkenet - arbejdet er enkelt, du kan klare det selv og bede om en anstændig sum penge til det. Vi redder og gør alt selv.

Udskiftning af mixeren i køkkenet - du kan klare dig selv

Udskiftningsblander i køkkenet består af to trin - fjern først den gamle, efter monteringen og tilslut en ny. Ud over den nye mixer skal du have nøgler af passende størrelse og nogle hjælpematerialer. Oftest har du brug for nøgler på 10 og 11, kl. 22 og 24. For at fjerne mixeren fra bordpladen eller sinken skal du bruge to justerbare skruenøgle.

En ting mere. Mest sandsynligt har du brug for nye slanger. Selvom de fleste køkkenblandere er udstyret med fleksible slanger, men deres længde er 30 cm. Dette er ikke altid nok. Før arbejdet påbegyndes, skal du sørge for, at længden af ​​de almindelige slanger er tilstrækkelig.

Hvad er nødvendigt for at udskifte mixeren i køkkenet

Det afhænger af, hvor langt fra blenderen er rørene af koldt og varmt vand. Slangerne skal være svagt afdæmpede, fordi der sker en pludselig ændring i trykket, hvorfra slangerne træk, når du tænder / slukker for hanen. Hvis de er anstrengte, vil forbindelsen hurtigt løsne og strømme. Så hvis der er rør til indgangen til blanderen 25 cm eller derunder, er personaleslangerne tilstrækkelige. Hvis mere - køb længere. Og rådgivning: få kvalitet, ikke den billigste. De bliver hurtigt ubrugelige og kan oversvømme både dig og dine naboer fra bunden, hvis de eksisterer. Tag derfor fleksible slanger i et rustfrit flettet eller korrugeret rustfrit stålrør. De vil tjene længe og uden fortalte.

For at købe slanger til køkkenhanen skal du bruge størrelsen på "nålen" - spidsen, der er skruet i blanderen, såvel som rørets diameter og typen af ​​spidsen (faremor) - for at afhente de rigtige beslag.

For at forsegle forbindelsen skal du have et linned håndklæde med pastaforsegling eller et skumtape. Du skal bruge forskellige pakninger og o-ringe (skal gå i sættet, men bare hvis du finder alt, hvad du har).

Inden arbejdet påbegyndes, skal du slukke for vandforsyningen til vandhanen, dræne de rester, der er i rørene. Nu kan du starte mixeren i køkkenet. For at fjerne den gamle knap fra vasken, er det nødvendigt at skrue møtrikken, som skrues på sin krop fra bunden af ​​vasken. Hvis vasken er installeret i køkkenskabet, er det meget ubelejligt at arbejde. Det er bedre at fjerne vasken. For at gøre dette skal du:

 • Skru sifonen af. Der er mange sifonkonstruktioner, men hver har en møtrik, som skal skrues af. Det er svært at forvirre - det har fremspring, for bedre greb. Skru møtrikken, fjern bunden af ​​sifonen.
 • Skru de varme og kolde vandslanger, der går til blanderen. De tager normalt unionsnødderne ud. For at gøre dette har du brug for en nøgle på 22 eller 24.
 • Skær tætningsmidlet omkring omkredsen af ​​sinken, hvis nogen.
 • Fjern bolterne, der fastgør vasken til bordpladen. Bolte vil se, om du "dykker" ind i bordet.

En af mulighederne for en sifon og møtrik, som skal snoet

Nu kan du løfte og dreje vasken. Her vil du se en møtrik, som du skal skrue af. Til dette arbejde har du brug for to justerbare skruenøgle. Man holder kroppen fra forsiden af ​​vasken, den anden skruer møtrikken af.

Nogle gange er det meget svært at fjerne en gammel knap i køkkenet: den "stikker". I dette tilfælde er parafin eller universal smøremiddel i WD-40 dåser egnet. Begge stoffer har en lav densitet og er i stand til at sive ind i mikroskopiske revner. Sammensætningen eller petroleumet påføres forbindelsen, som skal skilles ad, vente 10-15 minutter, prøv at skrue den af.

Hvis alle tricks ikke hjalp, er der en simpel metode, der fungerer, hvis den gamle mixer ikke skal bruges andetsteds: du kan skære skroget med en bulgarsk med møtrikken. Metoden er hård, men efter at have lidt en time på at forsøge at fjerne møtrikken, tager de sig af det.

Hvis vandhanen er installeret på bordpladen, er det nødvendigt at arbejde "indefra" - at skubbe ind i kabinettet med en lommelygte, og så skrue møtrikken af.

Udskiftning af vandhane i køkkenet nærmer sig sin ende. Nu samler vi kranen og installerer den på plads. Meget mere praktisk, hvis arbejdet kan gøres på den fjernede vask. Hvis dette ikke er muligt, skal alle manipulationer ligge i skabet. Ca. som i billedet.

Ikke den mest komfortable position

Først skruer vi fleksible stik til mixeren. De skruer i deres hænder og stram derefter lidt med nøglen - ikke mere end 2 omdrejninger.

Vi skruer den fleksible liner ind i hullerne på mixerens krop, stram den lidt med en nøgle

Nu er det nødvendigt at strække gummipakningen på kroppen, som forsegler mixerens forbindelsessted og overfladen af ​​vasken. Denne gummi ring med anstændig diameter - leveres komplet. Det trækkes gennem de installerede slanger og placeres på kroppen.

Vi installerer en pakning på kroppen

I moderne vandhaner til køkkener er der to forskellige former for fastgørelse til vasken. Den første - med hjælp af en møtrik - så du i den del, hvor det drejede sig om demontering af mixeren. Det er bare et ældre system. Det andet giver mulighed for tilstedeværelse af stænger og afstandsstykker i form af en hestesko. Stangen er normalt en, men der kan være to og to. Hvis der er sådanne stænger, er de skruet ind i den tilsvarende stikkontakt. Hvis en møtrik er skruet på den, fjernes den.

Stang til yderligere fixering

Nu kan køkkenhanen installeres på vasken. Først indføres fleksible slanger i hullet, så er kroppen placeret i midten af ​​hullet. Derefter afhænger handlingen af ​​typen af ​​fastgørelsesdele. Hvis dette er en almindelig møtrik - det er simpelthen snoet og forsøger ikke at stramme over.

Møtrikken er skruet på kroppen

Hvis det er en model med stænger, er udseendet anderledes, selv om betydningen er den samme. Først sættes pakningen på (det er også i form af en hestesko), så trykpladen. Skru derefter på møtrikens møtrikker. Møtrikkerne strammes lidt med tasten. Tode ikke noget svært.

Fastgørelsesblander med stænger

Vend om vasken, træk vandhanen. Han må stå "død". Der bør ikke være nogen tilbageslag. Hvis der er bevægelser, stram monteringen.

Nu er sinken med mixeren installeret på den lagt i det forberedte sted. Først, fra bagsiden af ​​vasken langs omkredsen anbring silikoneforseglingsmiddel (ikke akryl - det bliver hurtigt gul). Derefter sættes spændeskiven på plads, stram skruerne fast.

Forberedelse af vasken til installation

Så er alt simpelt: sæt på plads, juster med bordets kanter, stram skruerne. Den er lavet i form af kronblade, som tiltrækker vasken til bordpladen, når du strammer møtrikkerne. Vasken skal stå fast uden skift.

Med en sifon er alt simpelt - har stramt slangen til et grenrør, vredet en møtrik med hænderne op til stop. Det er alt sammen. Brug ikke nøglerne - alt er lavet af plastik.

Med tilslutning af vandrøret er det ikke meget vanskeligere. Bare bland ikke koldt vandforbindelse. Dens indgang er til højre. Efter at være sikker på, at der er en gummipakning i den fleksible forbindelses fleksible møtrik, bringer vi det til røret, stram møtrikken så meget som muligt med fingrene. Tag derefter nøglen og stram den til en eller to omdrejninger. Træk ikke stærkt - du kan klippe pakningen og derefter forbinder forbindelsen.

Men hvad med træk, spole tilbage og indsætte? Ved brug af normale kvalitetsslanger er de ikke nødvendige. Forbindelsen uden dem er pålidelig og lufttæt. Det vil være muligt at spole meget tilbage, hvis vanddråber efter en prøvekørsel vises under under nødderne. Men det burde ikke være. Det er bare, at der ikke er behov for at vaske et håndklæde eller foliebånd. Ekstra tid og ekstra tryk på union møtrikken.

Efter tilslutning til den varme rørledning kan du antage, at selvudskiftningsblanderen i køkkenet er færdig. Det er fortsat at tænde for vandet og kontrollere om alt fungerer korrekt, og om forbindelserne lækker. For dette skal du tørre leddene med en tør klud og derefter bruge flere gange med din hånd.

Sådan vælges og monteres vandhane i køkkenet

Forskellige modeller, former, typer og funktionelle funktioner forvirrer ofte købere, der vælger badeværelsearmaturer og køkkener. Problemet med valg er ofte kompliceret, når du ikke bare skal vælge den rigtige, men også installere mixeren selv i køkkenet.

Valget afhænger kun af værtsindstillingerne

For at udskifte den gamle ventil med en ny er der ingen grund til at invitere en mester, hvis rørruten ikke kræver reparation. Moderne produkter er færdige med et komplet sæt af alle pakninger og fastgørelsesdele. Det er sværere at vælge den rigtige model: Materialets kvalitet, delernes styrke og kompatibiliteten med de interne ledninger bestemmer, hvor lang tid det tager at installere, mixerens holdbarhed.

Sådan vælges det rigtige køkkenhane ↑

Det første spørgsmål, som kræver et præcist svar: hvordan og hvor man skal sætte en mixer i køkkenet. Hvis køkkenet er nyt, er pakken samlet for at bestille, så vasken er valgt i overensstemmelse med projektet komplet med en mixer. At erstatte det gamle VVS i køkkenet skal tage højde for funktionerne:

 • Placering af vasken.
 • Placering, diameter af trykhullet til blanderen.
 • Afstand fra hanen til væggen.

Blanderen kan fastgøres ikke kun på en vandret overflade

Strukturelle egenskaber ved forskellige typer blandere ↑

Det mest hensigtsmæssige til køkkenbrug er engrebsblandere. Justering af temperatur, vandtryk udføres ved jævn bevægelse af en håndtag. Sådanne modeller er særligt velegnede, fordi drej håndtaget ikke behøver at tage fat i ventilhånden, drej bare håndtaget med fingeren eller håndfladeens sideflade - rengør den skinnende overflade fra snavsen, vil have mindre.

Single-lever produkter med fleksibel udløbsslange

To-ventilsystemer er klassiske blandere med to lukkeelementer i form af ventiler. Varmt eller koldt vand er forbundet til hver udgang. For at opnå en stråle med den krævede effekt og temperatur er det nødvendigt at dreje begge kraner. Til installation i en vask i køkkenet vælges disse blandere kun, hvis det kræves af stilen på værelset og møblerne. Producenter producerer tohånds-modeller i retrostil: fra kobber, en kombination af kobber med keramiske vandhaner. Produkterne kræver også særlig pleje: Særlige midler bruges til rengøring. Omkostningerne ved sådanne modeller er en størrelsesorden højere end single-lever modeller.

Impractisk, men stilfuld: blandere, dræn fra kobber, sten, bronze

Sensoriske produkter fremstilles i forskellige former, farver. Disse modeller er ikke fuldt udstyret med mekaniske drejeventiler. Bygget i tut fotoceller reagere på udseendet af armen under vandhanen, vandet tændes automatisk. Før brug er mixeren programmeret: temperaturværdierne og hovedtrykket er indstillet. Hvis du har brug for at ændre vandtemperaturen, er mixeren omprogrammeret. Fordele ved berøringsmodeller: brugervenlighed, fordi du ikke behøver at røre hanen med en beskidt hånd, nøjagtigheden af ​​indstillingerne. Ulempe: Fotoceller foder batterier, udskiftning bør være ved hånden. Hvis batteriet sidder ned, er det ikke muligt at tænde for vandet.

Det er nok at røre ved eller dreje hånden under vandhanen for at tænde for vand

Sådan vælges den rigtige mixer til køkkenet ↑

Omkostningerne ved sanitetsartikler afhænger af fremstillingsmaterialet. Budgetmixere lavet af bløde legeringer, for eksempel silumin, ser attraktive ud, men de har den korteste levetid. Sæt en sådan blander i køkkenet, hvor de konstant koger og bruger en opvaskemaskine til vask 3 til 4 gange om dagen, det er ikke det værd. I blandere fra billige legeringer mislykkes skruetilslutninger hurtigt: silumin smuldrer og revner under belastning. Af reparationsdelene - kun pakninger. Med en sammenbrud reparation dele kan ikke, skal du ændre hele mixeren.

Silumin er let at skelne efter legeringens farve: overfladen er grå

Mere holdbare hygiejneprodukter er lavet af messing og andre holdbare legeringer. Messing har en høj styrke: sådanne kraner er næsten ikke bryde, mislykkes kun udskiftelige forbrugsstoffer - membraner, O-ringe, pakninger. Overfladebelægningen simulerer krom (glans og mat), aluminium, nikkel.

Messing ser smuk og stærk nok ud

Ejere af sten vask (naturlige og kunstige) kan hente et mønster fra en legering med en dekorativ belægning simulerer farve, tekstur vask eller produkter af det samme materiale. Omkostningerne til ikke-standardblandere er højere end konventionelle stålblandere.

Granit og kunstig sten

Efter at have valgt type og materiale, kan du vælge en mixer, der er ideel til en køkkenvask. Sammenlign huldiameteren og kranens fastgørelsesblokens størrelse: Blokken skal helt dække hullet.

Næste trin er at vælge længden og højden af ​​tuden. Tudens længde skal svare til halvdelen af ​​skålens længde. Ideelt set, hvis en stråle fra tuden kommer ind i afløbet. Tudens højde skal være tilstrækkelig til at lade en høj gryde placeres i vasken. For højt at klatre bør ikke vælges, fordi jo højere vandhøjdehøjden er, jo mere sprøjter spredes rundt i køkkenet.

En fornuftig løsning er at installere en mixer med en fleksibel udtrækspude i køkkenet. En slange med en dyse trækkes ud af blanderen i en bevægelse og giver mulighed for at samle vand i tanke uden for vasken.

En anden vigtig teknisk nyanse er tuddens vinkel. Til bilvaske, der er installeret tæt på væggen, er det nok at vælge en model med evnen til at rotere til 90 grader. Hvis monteringen af ​​mixeren til vasken med to skåle er tilvejebragt midt i jumperen, er det bedre at vælge en tud, der roterer 180 - 360 °.

Fra den tilgængelige drejningsvinkel afhænger anvendelighed og brugervenlighed af enheden

Ordren og teknikken til at installere vandhaner i køkkenet ↑

Før du begynder installationen, skal du kontrollere, om det købte produkt er fuldstændigt. Hvis der vælges en budgetmulighed, er det bedre at købe et kvalitets sæt gummidele og udskifte fabriksdækslerne før installationen - flere chancer for, at de ikke skal ændres om en måned.

Forberedelse: Hvilke værktøjer og hjælpematerialer er nødvendige ↑

For at installere køkkenblanderen så hurtigt som muligt er det nødvendigt at forberede:

 • Skruetrækkere: Almindelig flad og tværformet tænger.
 • Justerbar nøgle eller nøgler, matchet med diameteren.

Materialer til montering af forskydning

 • Hvis vasken ikke er udstyret med et hul til installation, skal du købe en metalfræser, der er skruet på boret.
 • Tætning og linned tråd, alternativ - FUM tape.
 • Fleksible slanger, hvis blanderen ikke er udstyret med en rørledning.
 • WD 40 eller nogen analog spray: Det vil være nyttigt at skrue de vedhæftede slanger og samlinger uden at skade gevindet.

En tynd tud kan let påføre en tilstrækkelig mængde sprøjt til vanskelige steder

 • Rags og lille kapacitet, pap.

Ny mixer afmonteret, er det ønskeligt at sprede på stoffet, og gulvet på arbejdsstedet at lægge en tæt pap - hvis en tung metalgenstand falder, kan det hugge flise på gulvet.

Demontering af den gamle kran og slanger ↑

Før du installerer, skal du slippe af med vand i rørene. Hvis den interne ledning er udstyret med en stopventil til hvert punkt, er det tilstrækkeligt at lukke tappene på røret under vasken. I lejligheder med gamle ledninger er det nogle gange nødvendigt at dække en hel stigning.

Vand skal lukkes

Efter dette er det nødvendigt at åbne hanen og vente, indtil alt vand dræner. For at fjerne vasken eller sinken, er det nødvendigt at skrue forbindelsesforsyningens fleksible slanger ud af rørene. Hvis hanen ikke ændrede sig i flere år, bliver du nødt til at behandle forbindelsespunkterne:

 • Akkumuleret tråd fugtigt fugtet med petroleum eller behandlet med en spray WD 40.
 • Efter 5 - 20 minutter kan du begynde at skrue slangerne af. Det er tilrådeligt at dække gulvet med en klud, og læg en lille beholder under slangerne for resterende vand.

Forbind ikke møtrikker med kraft

Hvis vask eller vask, som blanderen skal installeres ikke er forseglet, er det bedre at demontere det. Vasken er vendt om, så det er lettere at skrue af og fjerne hanen. For at fjerne mixeren fra hullet skal skruen løsnes med en skruenøgle, og derefter fjernes blanderen.

Det er lettere at arbejde, hvis du kan fjerne vasken

Installationshullet er renset for rust og snavs. Foreløbig prøve på en ny mixer. Om nødvendigt udvides monteringshullets diameter. Sæt placeringen af ​​indsatsen med alkohol.

Montering og kontrol af tilslutningenes tætning ↑

Hvor korrekt og pålideligt at installere mixeren på vasken i køkkenet? Intet kompliceret - hele processen tager ikke mere end en time og består af 4 enkle trin.

Monteringsrækkefølgen for mixeren på en vask:

 • På den gevindbundne bund forsynes nødvendigvis forsegling - en ring af gummi, som skal passe tæt ind i en speciel rille. Mixeren er monteret med en gevindblok i hullet.

 • En gummitætning er anbragt på bunden af ​​blanderen monteret i hullet.

Materiale til montering af forskydning

 • Klem fastgøringsmøtrikken. Brug tangen eller den indstillelige nøgle. Tråden er ikke fastspændt, først kontroller, at tætningspakningerne ikke er flyttet.

Nogle gange i kit 2 klemme nødder med stifter

 • Kontroller immobiliteten og korrektheden af ​​installationen. Positionen kan justeres ved at løsne møtrikken lidt.

Slanger forbundet til forskydningen

Tilslut slangerne til den installerede mixer. Normalt er der to slanger i kittet, der passer til både koldt og varmt vand. Hvis der er en separat slange til varmt vand i sættet, skal der være en særlig etiket på den. En af slangerne er udstyret med en lang montering, den anden - med en kort.

Først monteres føderen med en forkortet dyse. Stram møtrikken med en skruenøgle, og prøv ikke at beskadige tråden. Indvendige rør og fittings må ikke isoleres yderligere - der er fabriksforseglinger. Næste tilslut en lang choke. Det vigtigste ved dette trin er ikke at stramme møtrikken for ikke at beskadige gummipakningen og tråden.

Slanger behøver ikke at være isoleret på de øverste dyser

Det næste skridt er at installere en vask eller vask på bordpladen. Efter fastgørelse af vasken, fortsæt for at forbinde slangerne til røret. Gitterede rørforbindelser er forrensede og isolerede. Der er 2 måder at vikle:

 1. Et tyndt lag pastaformet fugemasse påføres tråden, linstrengen såres øverst.
 2. Vindebånd tape vandtæt fugemasse. Båndet er viklet og forsøger ikke at blive kinks.

Det er mere bekvemt at bruge båndet

Slangerne er forbundet med røret, fastspændt med en skruenøgle. Juster klemmen med magt: kraften skal være gennemsnitlig. Efter afslutningen af ​​arbejdet indgår vand. Inden for få minutter er alle forbindelserne stramme.

Video: Installation af mixeren med fastgørelse i bordpladen ↑

Der er ikke noget svært ved at installere en ny mixer på en ny vask - hvis der er et hul til sidebar og rør i god stand. Uden visse færdigheder er vanskelig at håndtere, når de er i færd med at montere opstår vanskeligheder: Det er nødvendigt at justere diameteren på springet hul, er det umuligt at skrue den gamle slange, eller du ønsker at installere på en kompleks overflade, som i videoen:

Til installation af dyre produkter bedre at invitere master, fordi små fejl - for meget eller lidt kraft fastspænding, ukorrekt anvendelse af fugemasse, det forkert position af den øvre del af blanderen under installationen - kan resultere i skader på blanderen eller at provokere en lækage, som er vanskelig at fjerne ved hånden.

Vand fra hanen går derefter brun, så hvid, og i kedlen flager smagfuldt kalkflager? Træt af at betale for vand og ikke drikke det? Så det er tid til at tænke.

Sådan vælger du et hovedvandfilter og installerer det selv

Høj fugtighed og temperaturændringer er fælles for køkkenets arbejdsmiljø. Derfor er de materialer, der bruges til at designe "hjem.

Sådan vælges og installeres vægpaneler i køkkenet

De fleste madlavningsprodukter skal vaskes. Disse er grøntsager og frugt, kød og fisk, forskellige kornarter osv. Og efter at have spist, skal du vaske op og.

Installation af mixeren i køkkenet

Svag tryk, strømning af vand fra armen eller ventil, dannelsen af ​​rust på skroget sektioner, der bringer ubehag kontrolmekanismer og tud - problemer, der bør ændres vandhanen i køkkenet med en ny vandhane. Levetiden til selv meget høj kvalitet og dyrt VVS-udstyr i vores forhold er 3-6 år. Efter denne periode begynder vandhanen at forårsage problemer. Omkring 39,4% af brugerne udfører reparationen af ​​enheden, resten - foretrækker at sætte en ny enhed. Vi finder ud af, hvordan man kan ændre mixeren i køkkenet, for ikke at overbetale VVS.

Hvad skal det tage for at skifte en gammel enhed til en ny enhed?

Når der udføres demonterings- og installationsarbejde, er det nødvendigt at forberede stedet og værktøjerne korrekt. Processen bliver hurtigere, hvis alt du har brug for er til stede. For at installere mixeren i køkkenet uden komplikationer skal du forberede følgende værktøjer:

 • gasnøgle;
 • tang (tang) - helst stor;
 • skruetrækkere - udskiftning af mixeren i køkkenet kan kræve brug af en flad og en skruetrækker;
 • bilnøgle 12 til 14 - hvilken nøgle der er brug for til mixeren, vil være let at finde ud af efter at have købt udstyret;
 • justerbar skruenøgle;
 • Hexahedroner - Specialnøgle til mixer med håndtag, hjælper med at demontere kranen;
 • eller FUM tape (vinylfibre).

Selvfølgelig vil installationen af ​​mixeren på vasken ikke gøre uden at købe og samle en ny VVS-armatur. Her er det vigtigt ikke at glemme de små ting:

 • version af forbindelsen - stiv eller fleksibel. Det er mere foretrukket at købe en mixer med en fleksibel slange på vasken, hvordan man løser det, beskrevet nedenfor;
 • metode til installation - på møtrikken, vaskemaskine, flere huller;
 • dimensioner af hullet på vasken.

Før du installerer mixeren i køkkenet i stedet for en slidt gammel enhed, skal alle ovenstående punkter præciseres og overholdes nøje. Ellers skal du udvide hullet under hanen. Ofte ændrer VVS-udstyr med vasken. Skålen har måske ikke et monteringshul. Hvis installationen af ​​køkkenhanen i vasken udføres på en vask uden stikkontakt til apparatet, skal du tilpasse diameteren af ​​kranens landingsstik, typen af ​​slange og gøre monteringshullet selv.

Vi demonterer den gamle konstruktion

Før du går i løsning af spørgsmålet, hvordan du ændrer mixeren i køkkenet, er det nødvendigt at udføre fjernelsen af ​​den slidte konstruktion. Her skal hovedreglen - demontering være ren og uhyggelig. Undgå at bryde og rive den gamle tap. Alle operationer skal udføres omhyggeligt, så du ikke behøver at udføre ekstra reparation af vasken, rørledninger og så videre. Hvad er proceduren for første fase i processen, hvordan man installerer mixeren på vasken - demontering?

 • Luk vandet på stigrøret.
 • Anbring en beholder under slangeforbindelsesområdet.
 • Fjern forsigtigt skiverne for varmt og koldt vand fra rørledningerne.

Det kan ske, at denne procedure vil være næsten umulig. Hvis du ikke ved, hvordan du fjerner vandhanen i køkkenet, skal du bruge ekspertrådene (beskrevet nedenfor). Langsigtet drift af metaldele under forhold med høj luftfugtighed har sandsynligvis ført til rustning og "stikning" af knuderne. For at afbryde den gamle slange til mixeren i køkkenet fra vandrøret, kan du bruge specialværktøjer: eddike, fedt, syrer og så videre. Kun proceduren skal udføres omhyggeligt.

Sagen, hvis du vil installere en gammel fleksibel liner til en ny VVS-armatur. Det anbefales at bestemme på forhånd, hvordan man skruer slangen fra mixeren uden at beskadige de gevindforbundne forbindelser. Handle omhyggeligt. Fold af metaldele kan føre til manglende evne til at afmontere hanen. Det bliver nødvendigt at udføre deres sove af en bulgarsk.

 • Afbryd vasken fra kloakken.
 • Afbryd ventilmøtrikken.

Denne procedure vil også være vanskelig på grund af ovenstående. Spørg spørgsmålet, hvordan man installerer mixeren i stedet for den gamle VVS-enhed, det er værd at overveje at du bliver nødt til at arbejde i et begrænset rum. Derfor, hvis vasken på bordpladen er aftagelig, er det også bedre at demontere det. På dette stadium skal du også tænke på, hvordan du fjerner mixeren fra vaskeskålen, fordi fastgøringsmøtrikken ikke kan straks falde ned (75% sandsynlighed). Og det kan ikke efterkomme selv efter brug af specielle smøremidler og syrer (de virker i nogen grad af vedhæftning af metalforbindelser, men det tager 2-4 timer). Hvis du efter at have prøvet disse metoder ikke kan skrue møtrikken af, og du ikke ved, hvordan du fjerner mixeren fra vasken, skal du bruge den bulgarske. Det er nødvendigt at skære møtrikken.

Nu ved du hvordan man fjerner mixeren i køkkenet fra vasken, men inden du begynder at installere en ny VVS-armatur, skal du omhyggeligt inspicere kranens fastgørelses- og forbindelsespunkter. På vaskeskålen, hvis det er metal, kan rustende zoner forekomme. På dette tidspunkt vil metalen være skør, hvilket betyder at installationen af ​​en kran i køkkenet kan blive meget mere kompliceret. Der kan også være problemer med slangeforbindelsespunkterne til kloak- og vandforsyningen. Før du monterer mixeren på vasken, skal du sørge for, at den er installeret i funktionelle og pålidelige funktionelle enheder.

Hvad hvis den gamle mixer er installeret på et stift ledninger?

Vvs-armaturer med stiv kabling er ikke populære på grund af massen af ​​problemer med, hvordan man fjerner det gamle vandhane i køkkenet fra vaskeskålen. Alle fastgørelses- og funktionselementerne i systemet og forbindelsesledningerne er metalliske, så efter 3-6 år vokser de bogstaveligt sammen. Korrosion kan også påvirke de enkelte komponenter i systemet - i 73,7% af udskiftningen er det nødvendigt at udføre ikke kun blanderen, men også hele ledningen. Opgaven er kompliceret af, at det er nødvendigt at arbejde i et begrænset rum under vasken.

Med denne tilstand af systemet, hvordan skrues blanderen i køkkenet fra vasken og afbrydes fra vandrøret? Med hjælp fra den bulgarske. I 87% af tilfældene er det lettere og mere korrekt at løse problemet ved at anvende seriøs teknik, snarere end midler til korroderende rustningspladser. Hvis du ikke vil bruge tid i fremtiden for at finde ud af, hvordan du skruer mixeren fra vasken og afbryder den fra stiv rør, kan du simulere systemet til fleksibel rørledning. Kan du lide ideen? Prøv derefter at løsne en god gevindbeslag.

Så du ikke har problemer med at tilslutte et køkkenvandsvand til et vandrør, skal du overveje følgende:

 • De gevindskårne sektioner, som slangen skal bæres på, skal have den korrekte geometri - glat gennem cirklens diameter, ellers vil pakningen ikke passe tæt. Dernæst skal proceduren, hvordan man installerer et tryk i køkkenet, kræve fjernelse af skarpe og fremspringende objekter.
 • Når du laver en gevindforbindelse, skal du sørge for, at den er helt forseglet. Brug fabriksforseglinger og tætningsmiddel. Forsegling er ekstremt vigtig for at bestemme spørgsmålet om, hvordan man ændrer blanderen - det bør ikke glemmes.
 • Et forlængelsesstykke, et metalelement med gevind, kan være påkrævet. Ved plantning skal du bruge forseglingsforseglingspastaer og en gasnøgle.
 • Installer stopventiler på stikkontakten. Normalt er de ikke sat på stiv kabling. I fremtiden løses spørgsmålet om, hvordan man ændrer mixeren i køkkenet, hurtigere og lettere. Ja, og i nødsituationer vil det være meget praktisk.
 • Arranger ledningerne til slangerne ved hjælp af beslag.

Nu kan du gå videre til næste fase af processen, hvordan du udskifter vandhane i køkkenet med en ny VVS-armatur.

Når du har lavet værktøjerne, skal du udføre samling af enheden. Faktisk sælges alt udstyr i semi-disassembled form. Specielt dyre modeller. Så hvordan monteres en mixer uden fejl? Læs venligst instruktionerne omhyggeligt. Alle fabrikanter, der leverer kranerne i demonteret form, udfører nødvendigvis sæt med instruktionen. Saml strukturen strengt i overensstemmelse med anbefalingerne i indlægssedlen.

Også i det tekniske pas til hygiejneudstyret er det nødvendigt at vise, hvordan man monterer vandhane på vasken, og alle dimensioner foreskrives. De vil være nyttige, hvis det komplette sæt af blanderen ikke leveres med rør eller pakninger, excentrics. Det kan være nødvendigt at udskifte armaturerne, hvis udstyret ikke er blevet fjernet ret jævnt. Efter at have fundet ud af, hvordan man monterer et køkkenhaner, fortsæt direkte til installationen.

Husk: køkkenblanderen kan installeres på flere måder. Begynd at studere spørgsmålet om, hvordan man retter blenderen på en skål af en køkkenvask, først efter det korrekte valg af installationsmetode. Dette vil spare dig for at afmontere den nye enhed.

Montering af mixeren med fleksibel gevindskæring på piggerne

Her er det værd at bemærke, at en fleksibel slange til et køkkenkran kan leveres som et sæt, eller det kan ikke leveres. Det hele afhænger af producenten og prisen på enheden. Men selvom slangen til køkkenhanen er inkluderet, vurder dens kvalitet. I 46% af tilfældene er "native" produkter ikke egnede til drift. Begynd ikke at forstå, hvordan du installerer en mixerføder, hvis slangerne ikke inspirerer tilliden. Det er bedre at købe nye produkter, der er egnede til kvalitet og tekniske egenskaber. Før du forbinder mixeren til vasken, skal du kontrollere parametrene for den fleksible liner - skrevet i brochuren.

 • Plast håndstykker til tilslutning. Længden af ​​gevindforbindelser må ikke overstige 2-3 måneder. Du er nødt til at forstå, hvordan du ændrer slangen på mixeren til en bedre.
 • Den metalbølgede slange på bækkenblanderen er også upålidelig.
 • Forskellige længder af slanger til varmt og koldt vandforsyning. Se ikke efter alternative måder at tilslutte en mixer med en defekt linje på. Slanger skal være af en given længde (det kan være anderledes, men forskellene i længden må ikke overstige 15-20 cm) og i diameter. Husk: Disse parametre afhænger af enhedens korrekte funktion (strålehoved, blandingskvalitet, produktivitet osv.).
 • Fejl på overfladen. Uden et højkvalitets og pålideligt produkt vil blanderforbindelsen være svært at udføre, og driftstiden for sådant udstyr vil ikke vare lang. Kontroller omhyggeligt de fleksible produkter.
 • For korte eller lange produkter. Alternative måder at tilslutte slangen til en mixer, der ikke passer til de tekniske specifikationer, bør heller ikke søges. Resultatet vil være et svagt vandtryk, en stor strøm og så videre.
 • Manglende pakninger i snoede tip.

Sørg for, at pakningerne er færdige, inden du fastgør tappen på vasken. Hvis alt er på plads, fortsæt:

 • Monter tapen.
 • Sæt en tætning på bunden af ​​ventilen. Kvalitetsforingen under blanderen kan laves af forskellige materialer. Sættet kommer normalt med gummi.
 • Placer foringen i rillen. For at gøre det lettere, skal du kontrollere, før du lægger mixeren i køkkenet, kroppens struktur.
 • Skru krane i krankens bund.
 • Spring ledningen i hullet på skålen i vasken.
 • Læg nedenunder pakningen og fastgøringsmøtrikken.
 • Vi laver mixeren i vasken ved at skrue møtrikken på stangen. Må ikke være nidkær, bare stram møtrikken, så hanen er ubevægelig, der sidder i reden på vasken. Hvis du strammer møtrikken, er det ikke muligt at sikre mixeren sikkert i vasken.
 • Tilslut fleksible slanger til rørene. Bemærk: varmtvandsslangen skal tilsluttes varmtvandsrøret og koldt vandindløb til koldtvandsrøret. Hvis mixerforbindelsen i køkkenet ikke udføres korrekt, vil det ikke være behageligt at betjene sanitetsudstyret.
 • Stram alle skrueforbindelser. Glem ikke om forsegling.

Ovenfor er vejledningen til montering af mixeren til vaskemaskinen til 1 pin, men producenter producerer også modeller med to dyser. Den anden version af sanitetsinstallationen muliggør en mere stabil tilslutning af vandhane til vasken. Særlige vanskeligheder med at installere en mixer på vasken til to studs, vil ikke opstå. Forskellen er kun i antallet af skruede møtrikker.

Fabrikanter tilbyder også modeller med en møtrik. Denne fiksering til mixeren til vasken er mere pålidelig. Brug af møtrikken tillader kranlegemet at blive jævnt presset til vaskens hele arbejdsflade. Dette garanterer maksimal stabilitet og tætthed. Specialister anbefaler, at man vælger installationen af ​​en mixer i køkkenet på en møtrik, hvis bunden til montering af sanitetsudstyr har en tykkelse på mere end 30 mm og ikke har et reliefmønster (glat overflade). For eksempel er hanen placeret på bordpladen eller emaljeret vask.

For at finde ud af, hvordan blanderen er fastgjort til vasken på møtrikken er enkel:

 • Installer foringen i sporet af ventilen på kroppen. Hvor er sporet beskrevet i instruktionerne, hvordan man sætter mixeren på vasken med en pin.
 • Anbring enheden i hullet på vasken og træk den cylindriske gevinddel ind i den. Sørg for, at forseglingen ikke bevæger sig.
 • En bred pakning er monteret på bunden af ​​pandebakken på den gevindskårne del. Uden det vil det være upåliteligt at placere vandhanen på vasken. Enheden vil "gå", lække. En pålidelig fiksering uden gummiring opnås ikke.
 • Skru møtrikken på den gevindskårne del. Det er nødvendigvis inkluderet i kittet. Med sin hjælp er kranen fastgjort til vasken nedenunder. Stram med en skruenøgle.
 • Når du trykker på møtrikken, skal du sørge for, at tappen og tuden er niveau - i midten eller diagonalt (vinklet montage).
 • Tilslut fleksible rør.
 • Udskift vasken.
 • Tilslut slanger til vandforsyningen.

Nu ved du, hvordan du skifter blanderen i vasken uden at ty til hjælp fra VVS. Det er fortsat at indføre VVS-udstyr i drift. For at gøre dette skal du åbne vandet og tænde hanen. Hvis monteringen af ​​mixeren på vasken blev udført i overensstemmelse med vejledningen, bør der ikke være lækager og fejlfunktioner. Men eksperter anbefaler stadig at se enheden under arbejdet i flere timer. Det kan være, at nogle af forbindelserne ikke lækker. Derefter skal du gentage proceduren. Hvis du ikke er sikker på, at du selv kan ændre mixeren, skal du kontakte en specialist. Husk: Jo mere dine fejl retter sig, desto dyrere bliver tjenesten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

75 − = 70