30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Installation af glidende indvendige døre

Installation af glidende indvendige døre

I de fleste tilfælde er installationen af ​​glidende indvendige døre med egne hænder udført uden problemer. Fabrikanter har forsøgt at forenkle denne proces så meget som muligt og sælger komplette sæt, hvilket giver et par timer til at gøre installationen. Dernæst overveje de grundlæggende nuancer i denne procedure.

Før du begynder installationen af ​​glidende indvendige døre, skal du bestemme konstruktionstypen. Der er flere klassifikationer.

Af typen af ​​webmateriale:

Efter type hovedmekanisme:

 • Dørtrin. Installation af skydedørssystemet udføres ovenfra på styret. Dette er den mest almindelige løsning, som vi vil overveje nedenfor.
 • Lerret er fast nedenunder. I dette tilfælde er der en tærskel (samme vejledning). Dens tilstedeværelse kan skabe ulejlighed. Tærsklen kan dog drukne i gulvet, men det er en temmelig vanskelig operation.
 • Kombineret (to profiler - nedenfra og fra oven). Denne fastgørelsesmetode er den mest pålidelige og nemme at bruge. Den eneste ulempe er en højere omkostning.

Det skal straks bemærkes, at prisen på kittet afhænger mere af lærredets materiale og beslagets kvalitet. At spare på det andet aspekt er uønsket, fordi disse elementer er ansvarlige for strukturens levetid.

Det første aspekt, som vores instruktion til at installere skydedøre vil overveje, er fjernelsen af ​​det gamle lærred. Der må ikke opstå problemer her, men vær opmærksom på nogle anbefalinger:

 • Først og fremmest fjerner vi det gamle lærred fra hængslerne. Hvis de er faste, skal du slukke skruerne. Hvis dette ikke kan gøres (for eksempel, tråden er brudt eller metal rustet), kan du bare rive lærredet af med indsats.
 • Det andet skridt er at fjerne træboksen. Først tager vi ud kontanter. I de fleste tilfælde er det fastgjort til limmen, så det er let revet med noget tyndt. Hvis der er problemer, skal du bruge en hammer og et mejsel (eller noget lignende).
 • Shoals kan fjernes ved erektion (trækker). Til at begynde med noget skarp, gør vi en uddybning. Hvis kassen sidder stramt, skal du bruge en økse. Prøv dog at beskadige væggen så lidt som muligt.

For at installere skydedøren viste sig den at være af høj kvalitet, skal den oprindelige overflade nivelleres. For det første slå af faldende stykker af beton. Ved hjælp af cementmørtel strækker vi derefter åbningen. Kast med en spatel eller manuelt, og udligner reglen. Det er nødvendigt at opnå en ideel ensartethed, så det er ønskeligt at lave flere lag. Gulvet skal også være helt vandret. Derfor juster det om nødvendigt.

Tip: Cementblandingen skal have konsistensen af ​​landets cremefløde.

Som regel er coupe lavet til ordre, så du bliver nødt til at foretage målinger. Bemærk at længden af ​​føringen er 2 gange bredden af ​​bladet.

Vi har brug for følgende materialer:

 • Håndtag (de skal være forsænket i lærredet).
 • Racket.
 • Armaturer - glidemekanisme, ruller mv.
 • Vejledende profil.
 • Baren er 5 × 5 cm. Den skal have samme længde som vejledningen.
 • Døren løfter sig selv.
 • To armaturer.
 • Fastgørelsesanordninger (søm, skruer, ankre osv.).
 • Dæk og foder til åbningen. Anbefalet mulighed - en speciel falshkob.

Vi anbefaler på det kraftigste at købe det hele i en butik for at opnå fuld overensstemmelse med størrelser og klassifikationer. Det er bedre at kontakte sælgeren.

Det første skridt er installation af en skydedørstyring. Af rigtigheden af ​​dens gennemførelse vil afhænge af ydeevnen af ​​vores design. Så gør vi følgende:

 • Vi sætter et mærke på væggen over åbningen - vi angiver stedet for installation af profilen. Højden skal svare til længden af ​​døren + 1 cm. Glem ikke at på den ene side (hvor døren går) vil den blive forlænget med lærredets bredde. Kontrolpunktet i dette tilfælde er den nederste kant af guiden. Horisontalitet skal kontrolleres efter niveau.
 • Vi fastgør skinnen til bjælken, så vi trækker sig tilbage fra den påførede linje 5 cm (hvis den har en størrelse på 50 × 50) og tegner en linje igen.
 • På den monterer vi en stang til lange skruer. Først borer vi gennem hullet med en træbor, og derefter med en perforator i væggen. Jo mere selvdrejende skruer vi bruger, jo bedre.
 • Vi fastgør træelementet så godt som muligt - det bør ikke forskønne fra den indsats, der anvendes på den.
 • Derefter fastgør vi vores glidemekanisme på fikserne fra sættet. Her har du brug for en skruetrækker.
 • Herefter installerer vi beslag med ruller i nettet - de giver greb til rullerne. De bør fastsættes strengt i centrum. Ellers afhænger installationen af ​​designfunktionerne. Instruktionen er som regel vedlagt i det komplette sæt, hvor processen til montering af elementerne er beskrevet i detaljer.
 • Sæt derefter håndtagene og låse ind i lærredet. Hvis du har købt et færdigt sæt, skal du kun samle alle varer. Ellers er det nødvendigt at bore huller i forvejen med et fræser.

Montering af byggeri og efterbehandling

Når alle hjælpelementerne er installeret, samler vi bygningen, da vi har brug for en assistent. Lige fra siden begynder vi rullerne i vognen. Vi udfører en grundig revision - lærredet skal gå glat uden forvrængning. Justeringen udføres ved hjælp af lethedmetoden (spændeskruer). Hvis du har fulgt nøjagtigheden af ​​de foregående trin, behøver du ikke dette.

Efter at have overbevist om rigtigheden af ​​forsamlingen gør vi slutningen af ​​åbningen. Den kan færdiggøres med MDF paneler, plast, gips og andre materialer. Den optimale løsning er en færdig boks, men i dette tilfælde er det nødvendigt at forsegle den viste samling. Der er andre muligheder for at installere skydedøre. Metoden afhænger af den art du vælger.

En gang om ugen sender vi en fordøjelse med de mest populære artikler.

Kopiering af byggematerialer er mulig uden forudgående aftale, hvis der installeres en aktiv indekseret link til vores hjemmeside.

Installation af glidende indvendige døre - uafhængig montering af glidesystem til dør

Få mennesker ønsker at have en lejlighed eller et hus uden indvendige døre. Men næsten alle tænkte på, hvad slags døre mellem værelser det er bedre at installere. At gøre det smukt og funktionelt, og steder er ikke optaget.

At sådanne skydedøre er døre - skyderen (divergent, slidding forskydes til siden (en vægåbning, blyant tilfælde) i samme plan, det vil sige døren, rider på ruller, glider på skinner).

Installation af glidende indvendige døre med egne hænder

Glidende indvendige døre - fordele og ulemper

Fra et konstruktivt synspunkt er der to typer indvendige døre:

1. Raspashnye indvendige døre.

Swinging indvendige døre I dette tilfælde er dørbladet hængt på baldakinerne. Gyngedøre er traditionelle og veletablerede. De giver rummet en rig udsigt, men optager meget plads, hvilket medfører ulemper ved implementeringen af ​​interiørløsninger.

2. Glidende indvendige døre.

En moderne løsning, der giver mulighed for mere rationel brug af rummet i rummet.

Skydedøre er opdelt i to underarter:

Skydedøre indbygget i væggen Indbygget væg (i blyantens tilfælde) og arbejder på coupéprincippet.

Skyde døre gemt i væggen (glide ind i væggen, forsænket i væggen) har en mekanisme, der gør det muligt at flytte døren parallelt til væggen.

Princippet drift af skydedøre, indbygget væg er som følger: på dørbladet installerede ruller, mens døren (døren vil gå til væggen), eller over døråbningen (døren vil gå til væggen) guider er installeret.

Ruller bevæger sig langs guiderne og frigør døråbningen til passage.

Skydedøre-accordeon Skydedøre-accordeon.

De består af små lameller (lavet af træ eller plast), som bevæger sig, kan spare meget plads.

Princippet om enheden er interessant, men billige muligheder er ikke praktiske. Monterings- og installationsanvisninger til accordeondøre leveres af producenten.

Materialet er udarbejdet til webstedet www.mydomik.net

Fordele ved skydedøre:

 • usædvanlig, ikke-standardiseret løsning;
 • Fravær af blinde zoner og problemer med indretning af møbler;
 • sikkerhed. Ejeren af ​​skydedøre ikke bang på hjørnet ud mod døren i en mørk rum (men du skal være forsigtig, børn kan stikke fingrene mellem væggen og døren);
 • sådan en dør vil ikke åbne med et udkast.
 • høje installationsomkostninger. Men ved at gøre arbejdet med egne hænder minimeres omkostningerne og ikke noget højere end ved installation af svingdøre;
 • dårlig isolering. Ingen hindring for indtrængning af støj, lys, lugt kan elimineres ved at installere en filtpude på dørens ende;
 • Kompleksiteten af ​​pleje af blyantens tilfælde, dvs. Det sted, hvor skydedøren forlader med den skjulte konstruktion. Dette problem er løst på to måder. Ved brug af en støvsuger med dysen fjernet, fjernes snavs fra blyanthuset. Den anden mulighed, mere radikal, indebærer at fjerne gipsvæggen fra den ene side af væggen. Det skal bemærkes, at støvsugeren i henhold til boligforholdene håndterer opgaven perfekt;
 • kompleksitet af reparation. Hvis du selv installerer skydedøren, kan du købe et par ruller i reserve for at erstatte dem om nødvendigt.

Skyde dør mekanisme - glidende systemer

Som vi ser, er hovedforskellen mellem skydedøre og svingdøre mekanismen for deres funktion, som bestemmer mulighederne for dørbevægelse.

Således kan glidemekanismen til indvendige døre være:

1. Indvendige væg (skjult mekanisme). Som navnet antyder, sørger denne mekanisme for, at døren kan bevæge sig inde i væggen. Systemet med sådanne døre skal realiseres, selv på væggenes opbygning, fordi der er et ledigt rum i væggen - en blyantaske til skydedøren. Derfor bliver væggen tykkere ved bredden af ​​blyanthuset. Dette reducerer noget nyttigt område, men væggene frigøres, hvor du kan installere møbler, hænge billeder eller sætte blomster.

2. Ekstern (åben mekanisme). Dette skydedørsystem kan til enhver tid installeres. kræver ikke en genopbygning af væggen. I dette tilfælde bevæger døren sig langs styrene langs væggen. Derfor skal du efterlade et ledigt rum på en eller to sider af væggen (afhængigt af antallet af døre og bevægelsesretningen).

Åben (ekstern) mekanisme til skydedøre

Det er værd at bemærke, at mulighederne for at flytte dørene, med en ekstern mekanisme, er ret meget (se diagrammet). Det giver dig mulighed for at vælge den bedste metode til et bestemt værelse. Der skal lægges særlig vægt på skydedørene, der består af fire døre. Her åbner de indre døre til ydersiden. Det er især vigtigt, når det er nødvendigt at lukke en bred døråbning eller niche.

Variationer i bevægelse af skydedøre

Skyde dørstyringer

Den sidste ting at stoppe, før du installerer skydedøre, er styreskinnerne (profiler), som døren bevæger sig under drift. De kan placeres på toppen eller bunden eller på begge sider.

 • øvre guider. Den mest populære måde. De bør bruges med en letvægt af dørbladet. Guiderne ligger øverst i funktion længere og er mindre tilbøjelige til at ødelægge;
 • nedre guider. Sjældent brugt af sig selv, fordi de er nemme at deformere, bare træder på. Derudover skal skids brug for konstant rengøring. Og døren, der mangler en øvre støtte, glider ikke glat;
 • kombineres. Anvendes til en stor vægt af døre eller til en mere glat åbning.

Installation af glidende indvendige døre med egne hænder

I denne artikel vil vi se på, hvordan man installerer glidende indvendige døre med en ekstern glidemekanisme.

At vide alt, hvad der drejer sig om typer og mekanismer for dørens funktion, kan du fortsætte med at købe materialet og forberede værktøjet.

 1. selve døren (linned, kasse, trim);
 2. tilbehør (guide profiler (skids), ruller, håndtag, låse);
 3. en stang 50 x 30 for fastgørelse af en styring.
 4. hardware til fastgørelse;
 5. niveau;
 6. roulette;
 7. en hacksav med små tænder;
 8. bore;
 9. mejsel.

For at sikre at knapper og låse ikke deformerer væggen og ikke beskadiger tapetet, når det udvides, er det umagen værd at installere skjulte indstillinger, dvs. dem der styrter ind i døren.

På dette tidspunkt bliver det klart, hvor præcis døren vil blive installeret, og i hvilken retning den åbner. Hvis der installeres to skydedøre næste, så skal du tænke på, hvor nem det er at åbne dem.

Hvis det er nødvendigt, demonteres den gamle dør, og døråbningen bringes i korrekt tilstand, og dørkarmen er installeret under hensyntagen til mellemrummet mellem døren og efterbehandlingsgulvet.

 • Bestem døråbningens dimensioner - Dørens højde og bredde måles.
 • Baren er installeret. For at gøre dette trækkes en lige linje over bokens øverste kant. Afstanden fra boksen til linjen er lig med bredden af ​​føringen. Lige på linjen fastgør strålen. Samtidig skal midterstrålen være placeret over højre side af den indvendige dørramme, hvis døren åbner til højre.
 • De øverste førerprofiler til skydedøre installeres. Skids er installeret på baren og fastgjort med hardware.
 • De nederste skinner (skinner) er installeret. For at gøre dette kan du vælge en af ​​flere muligheder:
 • vælg en del af det hårde gulv (eller parket, laminat, fliser), og der er en nedre vejledning. På den vil bevæge de nedre ruller;
 • guiden er installeret direkte på gulvet (parket, laminat), og for ikke at ødelægge det, er der fastsat en tærskelværdi;
 • installationsguide kniv. Men da systemet med de nedre styringer sjældent anvendes, installeres ofte den såkaldte bundtkniv, hvis det er nødvendigt. Dens formål er at holde døren og ikke lade det afvige fra den givne bevægelsesretning.

Skydedørens ikke-tærskelsystem gør det muligt at gennemføre dørens arbejde uden at ødelægge gulvbelægningen (der er ingen grund til at lægge skinner). Mekanismen fungerer takket være vogne med ruller på kuglelejer, som bevæger sig langs styrene med støddæmpere og en bundledning. Den øverste guide er skjult bag dekorationsdækslet, i en enkelt farve med døren.

På den øverste ende af døren hænger vi ruller (rullemekanisme).

I den nedre ende, i en afstand på 15 mm. Fra begge kanter bores huller. Mellem dem langs hele længden af ​​rillen er valgt. Dens bredde er 2 mm. overstiger knivens bredde. Dybden er lig med knivens højde og er normalt 10-18 mm. En del af rumpen uden en rille vil spille rollen som et naturligt stop for døren.

5. Installation af tilbehør til skydedøre

Installation omfatter installation af håndtag og låsens indsats. Dette skal gøres omhyggeligt for ikke at skade dørens udseende. Ofte er denne procedure overdraget til specialister.

6. Installation af en glidende indvendig dør

Døren er installeret i guiderne. Efter at døren er flyttet, sættes stopper (gummi støddæmpere) ind i slæderne, de tillader ikke, at døren "falder ud" fra styrene, når du åbner og blødgør stopet.

7. Dekorativt design af skydedøre

For døren syntes smuk, skal du lukke alle de strukturelle elementer. Til dette er trimmen brugt. De er installeret på dørkarmen og øvre slæder.

Men dette er ikke en obligatorisk tilstand, da ofte konstruktive elementer er en integreret del af løsningen. For eksempel, når du bruger en hi-tech eller moderne stil.

Den installerede dør i sektionen har formularen vist i diagrammet (tegning).

Sliding Door Diagram

Instruktioner til installation af glidende indvendige døre video

8. Vedligeholdelse og drift af skydedøre

For at sikre, at dørene ikke skaber problemer under drift, er det nødvendigt at passe dem ordentligt. Til dette har du brug for:

 • Undgå at få vand på døren, så det ikke fører (hvis bladet er lavet af træ);
 • følg rensernes renlighed. Affaldet fanget inde i guiderne vil få døren til at lukke med vanskeligheder;
 • Luk døren glat. Luk ikke døren med anstrengelse, dette vil fremskynde slidene på rullerne. I værste fald kan en begrænser falde ud og dørene "flyve ud" af styrene;
 • fra tid til anden for at kontrollere tilstanden af ​​beslagene. Det er lettere at udskifte rullerne i tide end at deformere styringsprofilerne med tiden.
 • Brug specialværktøjer til at passe på døren og glasset.

Korrekt installation af skydedøre mellem rum og rettidig udskiftning af tilbehør er garanti for lang drift af enhver dør.

Kommentarer (0)

Informationsprojekt om opførelsen af ​​huset med egne hænder. Fuld eller delvis kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig efter aftale med administratoren

Sådan installeres glidende indvendige døre

I sit ønske om at gøre huset mere behageligt og hyggeligt, kommer ideen ofte til at erstatte de sædvanlige svingdøre med skydedøre (de kaldes også glidende, glidende, hængende). Den gode nyhed er, at du kan installere skydedøre med dine egne hænder uden problemer. Den dårlige ting er, at den normale mekanisme koster omtrent lige så meget som et kvalitet lærred. Bestikkelser i dem i det øjeblik, at de i åben tilstand næsten "spiser op" rummet. De skjuler enten i væggen (den bedste, men mere komplekse version i implementeringen), eller bevæger sig langs den.

Hængende indvendige skydedøre kan være uafhængigt

Alt dette er sandt, men der er en betydelig ulempe - en meget lav grad af lydisolering, især i dør-coupe-versionen. Når lærredet simpelthen dækker åbningen. Når det er installeret i en blyantbeholder (i en væg), er situationen lidt bedre, men graden af ​​lydisolering af svingdøren kan ikke nås med denne installationsmetode. Hvis alt dette ikke skræmmer dig, kan du studere systemer, valg og efter redigering.

Der er to typer mekanismer: suspension og jernbane. Begge er ikke perfekte. Kort om deres fordele og nedslag - nedenfor.

Suspension system på den øverste skinne

Suspensionsmekanismen er en bærende bjælke, hvortil styret er fastgjort i form af bogstavet "P" med "benene" foldet indad. Rullerne, som dørbladet er fastgjort til, bevæger sig langs denne vejledning. Hvis man skal sige tekniske udtryk, er det en hængende dør på den øverste skinne.

Det grundlæggende arrangement af glidende indvendige døre på den øverste skinne

Ved installation af en sådan dør forbliver gulvet under døren glat, kun den højre og / eller venstre for døren installerer den nederste rulle. Han glider på rillen i undersiden af ​​lærredet. Det er nødvendigt at sikre, at det ved flytning ikke afviger lodret. Dette design er det nemmeste at installere. Installationen er meget enkel og består af flere trin:

 • fastgør den øvre skinne
 • skruer rullemekanismen til den øvre ende af bladet,
 • rul bladet ind i styret;
 • At etablere propper ovenover (at dørene ikke falder ud);
 • Åbn døren, læg den nederste rulle ind i rillen, fastgør den på gulvet.

Enkeltblå indvendige skydedøre

Det er alt sammen. Dørene på rullerne er installeret. Men dette system, som i billedet, har meget lave støjisoleringsegenskaber. De er næsten nul: passagen overlapper simpelthen.

Denne type dør har to skinner: øvre og nedre. Ruller er også installeret øverst og nederst. Takket være dette design har systemet en høj grad af stivhed: den kan rystes, og det vil ikke gøre meget skade.

Skinne skydedøre

Minus skinnerne i gulvet er kendt: rengøringens kompleksitet. Affald og støv kommer konstant ind i rillerne, du skal holde øje med deres renlighed. Denne type dør bruges oftest i skabe, garderobeskabe. Som indvendige døre sætter de, hvis familien vokser mobile børn. Derefter er sikkerhed vigtigere end problemer med rengøring.

Uanset skydedørssystemet kan installationsmetoder være:

 • Coupe døre. På væggen faste guider, som ruller lærredet.

Coupe døre. Guiden er monteret på væggen over den korrekte åbning

Kassette glidende indvendige dør: lærredet gemmer sig i væggen niche

Cascading skydedøre: den ene fløj trækker den anden

Den enkleste variant af installationen er dørrummet. De kan installeres uafhængigt, ikke kun i reparationsfasen, men også efter det. Det er kun vigtigt, at åbningen er plan, og væggen har en normal bæreevne. Ulempen ved et sådant system er, at du ikke kan lægge noget lige ved siden af ​​væggen på det sted, hvor døren ruller tilbage. Der er endnu en: meget lav lydisolering. For at forklare det er simpelt: hvis man ser fra rækken, er der et hul på nogle få millimeter på begge sider. Det er nødvendigt, at lærredet ikke "blander" på væggen. Og gennem det er alle lyde helt gennemtrængte og bliver kun lidt roligere.

Kassettdøre er gode, fordi lærredet er i mundens niche i åben tilstand og ikke blander sig. Det andet plus - på åbningens omkreds kan du installere sæler, hvilket giver meget højere niveauer af lydisolering. Minus installation af en skydedør i en niche - det kan kun gøres ved reparationsfasen. Den anden ulempe: at lave en blyantbeholder under skydedøre, sædvanligvis sætte falsk mur, og dette er centimeterne af kvadratet.

Cascade - en af ​​sorterne af dør-coupes. Det har simpelthen et større antal guider: ifølge antallet af bevægelige dørblade. Installation er måske det sværeste: mange dele og høj nøjagtighed af installation er påkrævet. Systemer tilhører kategorien elite, og er sjældent gemt ved installation: reparationsomkostninger mere.

Du kan endda installere skydedøre selv uden stor erfaring. At gøre uden montører er ret realistisk. Det vil tage lidt tid, og alligevel - installationsvejledningen. Vi vil forsøge at give en detaljeret beskrivelse af processen med fotos og video materialer.

Selvinstallation af glidende indvendige døre-coupe

Systemerne kan afvige lidt, men de generelle regler forbliver de samme. Der er flere krav, der skal opfyldes inden installation:

 • Åbningen skal være niveau, ellers skal du tage et lærred, der dækker alle afvigelser med en margen.
 • Bæreevne af dørets sider skal være høj, ligesom væggen over den.
 • Åbningen skal allerede være færdig: Pudset og malet, tapet eller dekoreret med dekorative paneler.

Fortsæt derefter til montering. Først kan du vedhæfte rullerne. Forskellige producenter har deres egne anbefalinger. Nogle anbefaler fra kanten at trække sig tilbage 1/6 af dørbladets bredde, i andre systemer, som de er fastgjort direkte fra kanten, og indrykning er tilvejebragt af monteringspladerne. Her er et system og sæt: I det er rullerplatforme installeret straks fra hjørnet.

Markering af stedet for installation af ruller

De er centreret, måling, så afstandene er de samme. Ved at lægge pladen med en blyant eller markør planlægger vi pladser til fastgørelseselementerne. På de markerede steder borer vi huller. Borens diameter er 1 mm mindre end skruens diameter.

Sikring af rulleblokke

Vi sætter pladerne, skruer skruerne. Fiksens længde afhænger af bladets vægt, men ikke under 70 mm. Vi vrider dem nøjagtigt vinkelret, ellers vil der opstå unødige belastninger.

I de installerede plader er indsat støtte til rullerne. De fastgøres af et låg på sidefladen. Yderligere på tapperne gevindskårne rulleplatforme.

Rulleplatforme er viklet på stifter

Det er også praktisk at installere håndtag og låse, før du hænger. De har brug for speciel, mortise. Hvis du har købt et komplet sæt, er de nødvendige huller tilgængelige. Hvis du har tilpasset et konventionelt lærred, skal du tegne en kontur med en blyant og fjerne overskydende med en mejsel. Når håndtaget eller låsen kommer ind i indsnittet, skal du markere fastgørelsespunkterne, hullerne bores og maskinvaren er installeret under dem.

Så kan du fortsætte med installationen af ​​guiden. Med monterede ruller bliver det lettere: du ved præcis, i hvilken højde den nederste kant af skinnerne skal være.

Den mest hensigtsmæssige måde er at hænge de åbne døre på en tør træbjælke. Dens tværsnit er mindre end 50 * 70 mm, længden er to gange bredden af ​​dørbladet + 5 cm. Samme længde skæres af styret.

Vi måler længden af ​​transportøren og monteringsbjælken

Efter at have eksponeret styret langs stangen er det fastgjort til stangen med selvskårne skruer på mindst 8 cm. Antallet af fastgørelsesdele er mindst tre - trækker 10 cm fra kanterne og i midten (mulig oftere, mindre ofte - nej).

Fastgørelse af en styring til en bar

Nu kan du måle i hvilken højde du skal rette stangen. På døren med de installerede ruller "ruller" guiden med en bar. Så du kan nøjagtigt notere højden af ​​dørene. I den laterale side af bjælken borer vi mindst fire huller til fastgørelse til væggen.

Guide med en bar "roll" på rullerne på døren

Til det modtagne mærke tilføj 7-10 mm - dørene skal hænge i stedet for at blande på et gulv. 7 mm - minimumsafstand, hvilket er tilstrækkeligt, hvis der ikke er gulv i åbningen. Hvis de antages (læg senere et laminat, tæppe, linoleum osv.), Så skal du tage højde for tykkelsen af ​​disse belægninger.

Lad os prøve på døråbningen

For at sikre at installationen ikke "går", er den fastgjort med små trækile. Det er i hvert fald nødvendigt to stop - i nærheden af ​​begge ruller.

Ved at anbringe en bjælke på væggen og justere sin position ved hjælp af et niveau, markere dens position med en blyant. Hvis væggen tillader dig at fastgøre den på væggen, er det muligt at komme igennem, men tag til dette formål selvskærere med en længde på mindst 120 mm eller bedre - sæt på ankerboltene.

Hvis væggen f.eks. Beton kræver installation af dowels. For at gøre dette skal du overføre mærkerne til fastgørelseselementerne til væggen. Dette kan gøres med en tynd og lang øvelse, hvis diameter er mindre end det borede hul.

Overfør etiketter til væggen med en tynd bore

En endnu enklere version: et langt tyndt søm. Det er indsat i hullet og et mærke er placeret på væggen med et par slag. Derefter er proceduren kendt: Vi borer huller til stikpropper, indsætter stik, om nødvendigt tilstopper dem. Derefter samles dørene.

Vi laver skydedøre på væggen

På kanten af ​​guiden er det nødvendigt at fastsætte propperne. De er plantet fra siderne, den nødvendige placering opstilles eksperimentelt (at nettet overlapper åbningen helt i lukket tilstand og er tilstrækkeligt tilbagetrukket, når den åbnes.) Fastgør dem ved hjælp af trykskruer.

Installation af stop på skydedøre

Når vi åbner dørene, installerer vi en flagrulle på gulvet. Han går ind i rillen skæres i bunden af ​​lærredet. Det er nødvendigt, at dørene ikke afviger lodret.

Indstilling af flagrullen

Først lægger vi det ind i rillen, mærker hullerne til fastgørelsesmidlet, borer og fixer det ved hjælp af korte skruer (længde ca. 15-20 mm).

Sådan ser det installerede flag ud, når dørene er åbne

På dette kan vi antage, at skydedøre er blevet installeret. De er allerede fuldt funktionelle. Resterende efterbehandling. Monteringsskinnen med styret er dækket af et dekorativt dæksel, der passer til døren til dørbladet. Det kan negles med efterbehandling negle direkte til træet.

Dekorative overlejringer kan søges rettet til baren

Først når det udsættes, skal du sørge for, at hjulene er lukket. Så meget skønnere)) Nu - bare alt, du installerede skydedørene med dine egne hænder.

Video lektion om installation af en lignende dør ser nedenfor. Der er flere installationsindstillinger.

Monter skydedøre af kassettype (i blyantposen)

Selve processen med at montere guiden, hængende dørbladet næsten en i en gentager dem beskrevet ovenfor. Der er kun brug for færdiggørelse, og alle andre trin er nødvendige. I stedet for at installere en dekorativ stribe, i en afstand på mindst 10 cm fra væggen, monteres en falsk mur. Normalt er den lavet af gipsplasterprofiler, der er dækket af gipsplade af væggips. Men det er ligegyldigt - du kan bruge GVL eller krydsfiner, ethvert andet egnet materiale.

Hvor kommer afstanden 10 cm fra? Tykkelsen af ​​dørbladet og hullerne på begge sider er 5 cm. Der tilføjes mindst 5 cm til profilinstallationen. Så det viser sig 10 cm.

Da hovedbelastningen falder på væggen, kan profilrammen ikke styrkes. Hvis en sådan væg ikke virker meget pålidelig for dig, kan du indsætte inden i træblokke, der er skruet sammen med skruer. Dette vil gøre designet meget stramt.

De grundlæggende principper for beregning af blyantposen til en skydedør samt funktionerne i layoutet, principperne for forberedelse af en døråbning til installation, se i videoen.

Ethvert dørblad kan installeres på ruller, og vil fungere som en tilbagekobling. Guide og alle andre komponenter - ruller (bære og flag), propper, stop - du kan købe. Hang på dem mindst et stykke krydsfiner eller en dør monteret fra flere brædder. Så det vil være den enkleste og billigste løsning. Men det er sværere at oprette en mekanisme alene. En af de muligheder, der er lavet af improviserede materialer fra skydedørmekanismen (fra runde rør med forskellige diametre) i videoen. Systemet skulle installeres i et vægskab, men dømme efter designet, selv en egdør fra arrayet kan nemt stå.

For at undgå almindelige fejl ved installation af skydedøre, er det bedst at straks henvende sig til fagfolk. Således vil du spare din egen styrke og tid, og du vil være sikker på, at installationen af ​​skydedøre blev udført korrekt og korrekt.

Til en åbning med en størrelse på 2060 ved 870, vil lærredene fra 2000 ved 800 være tilstrækkelige? Overdrevne clearances åbninger fjernes ved hjælp af en skorsten og en kasserer?

Ekstra centimeter vil gå væk, når du installerer kassen. For at vide sikkert, se dimensionerne sammen med dørkarmen. I nogle modeller kan en døråbning på 800 mm kræve en åbning på mindst 900 mm ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + 2 =