30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Hylder til balkon

Hvordan laver man et stativ på balkonen?

Moderne designere mener, at enhver lejlighed med balkon kan anvendes rationelt. For eksempel kan du arrangere et hyggeligt opholdsstue eller studere på balkonen. Sparsomme ejere kan godt lide ideen om at arrangere et rummeligt og pænt spisekammer på balkonen, og elskere af indendørs planter kan skabe en grøn have der.

Varianter af stativer til altanen

For at gøre ideerne til virkelighed, vil denne del af lejligheden have brug for de rigtige møbler. Uden et rack kan bestemt ikke. Om hvilke slags bygningskonstruktioner der er og hvordan man laver dem selv, vil denne artikel blive diskuteret.

En hylde til en balkon er ideelle møbler. Dette er et kompakt design, der ikke tager meget plads og er i stand til at gemme mange ting i perfekt rækkefølge. Ved hjælp af formen på møblerne kan du visuelt udvide eller udvide rummet.

Racks til balkonen - sorter

Sådanne møbler er opdelt i flere typer afhængigt af hvilken funktion rackene skal udføre.

Traditionel. Denne type design er anderledes, fordi den har en standardform, hylderne i den er åbne. Det er monteret langs hele balkonvæggen. Ejere kan på denne hylde opbevare enhver husstands ting, bevarelse eller produkter til fremtidig brug. Hver hylde er fastgjort med parentes.

 • Ikke høj. Ideel til udendørs altaner. Typisk er sådanne modeller placeret omkring omkredsen. Den øverste del af produktet kan bruges til din smag: som en hylde, en lille sofa, bordplade.
 • Corner. Denne type hylder bruges af ejerne af loggiaerne. Det sparer plads. Selve navnet taler for sig selv. Designet består af hjørnehylder, som også er fastgjort med beslag til to vægge.
 • Bygget. Dette design er velegnet til balkoner, hvor der er nicher. Det er i dette rum, at hylderne er hængt.
 • Krav til fremstilling af strukturer

  Hylder til balkon

  At lave et stativ på balkonen, med egne hænder, er det værd at tænke over alle detaljer. Først og fremmest skal du overveje, hvad du vil gemme på hylderne, og hvilke af disse genstande vil have vægt? Dette skal tages i betragtning for at beregne belastningen korrekt.

  Racket på balkonen skal opfylde følgende kriterier:

  • Styrke.
  • Sikkerhed (pålidelige fastgørelsesdele).
  • Modstandsdygtighed over for eksterne faktorer (udsving i temperatur og fugtighed).
  • Kapacitet. Produktet i dets dimensioner skal passe til rummet, og det må ikke forstyrres.
  • Praktisk placering i drift. Stativet bør ikke forstyrre indbruddet af sollys og kunstigt lys.

  For at lave et stærkt og pålideligt rack med egne hænder er det vigtigt at tage ansvar for valg af materiale. Hvis det er meningen at producere en balkon rack fra træ eller spånplader, rådgiver mesteren at isolere rummet. Altanen skal være glaseret, for åbne rum passer træstrukturerne ikke, og selvom de er installeret, holder de ikke lang tid. Udskiftningen kan være et stativ af plastik, glas, metal.

  Metalkonstruktioner med egne hænder

  Hævning lavet af metal, modstår høje belastninger, dette er dens overlegenhed over træstrukturer. For at lave dine egne hænder, et stativ af dette materiale, skal du bruge elværktøj (en bulgarsk, en skruetrækker), en metal hacksav, et målebånd, skruetrækkere og et jernfirkantør.

  1. Beregning af antallet af dele af samme længde er lavet, og derefter ved hjælp af bulgarsk skærer vi elementets elementer i overensstemmelse med det planlagte layout.
  2. For at oprette en ramme, forbereder vi: 6 rør med 3 meter og 8 fastgørelsesanordninger (tresidet, vinkel og fastspænding).
  3. Af det sædvanlige krydsfinerark, standardstørrelser, frigives tre hylder. Det er bedst at vælge et ark, der er mindst 15 mm tykt.
  4. Før afskæring er delene nivelleret og målt med en metalfirkant.

  Metalhylder kan installeres separat fra væggen eller fastgøres på bagsiden af ​​væggen. Dette design er sikrere og sikrere.

  For at montere metalstativet, indsættes delene i fastgørelseselementerne, så der dannes en rektangulær form. Behov for at kontrollere størrelsen, fastgørelseselementer er reguleret.

  Det næste skridt er at fastsætte rammerne på rackene arrangeret lodret. I dette arbejde skal du have et målebånd og et bygningsniveau for at kontrollere vandret. Det er stadig at samle strukturen med bolte. For at beskytte mod korrosion er produktet malet.

  Træhylder med egne hænder

  Før du begynder at lave et træstativ med dine egne hænder, skal du omhyggeligt designe sit projekt og tegne en tegning. Det er nødvendigt at tage højde for placeringen af ​​hylder og deres størrelse for at kunne vide: hvilket materiale og hvor meget der skal købes. Til hylder skal du bruge: spånplader eller plastik, aluminium. Til fastgørelsesdele: Bekræft 5x70 mm, hjørner 30x30 og selvskærere 4х16.

  Det første trin er skæring af hylderne og bearbejdning af kanterne med film eller sandpapir. Så bore vi hylderne på væggen (mærke på forhånd). Så er det fortsat at hænge hylderne på de udpegede steder. Hvis døre antages, så er de hængt. Du kan gøre sløjfer til at folde hylder, når de ikke er nødvendige.

  Kun efter at have tænkt faser af arbejdet til mindste detalje, har de foretaget nøjagtige målinger, få et godt resultat. Hylderne vil holde ejerne mere end et år.

  Kopiering af byggematerialer er mulig uden forudgående aftale, hvis der installeres en aktiv indekseret link til vores hjemmeside.

  Vi konstruerer stativer til altan

  Sådanne uvurderlige kvadratmeter, der opnås fra en balkon eller loggia, bør udnyttes med maksimal fordel. På trods af den status, som værelset bærer, uanset om det er et opholdsstue eller et spisekammer, er det muligt, at der er behov for at oprette et reolsystem, til at gemme ting, vinterbevarelser, værktøj til biler og lignende.

  VIGTIGT at vide! Det eneste magnetiske middel til at vaske vinduerne, som millioner af husmødre har valgt! Læs mere.

  Tilstedeværelsen af ​​ekstra hylder vil spare din lejlighed fra rod og hjælpe med at rationelt bruge opholdsrummet. Men glem ikke, at i hylderne kan du ikke kun opbevare forskellige ubrugte genstande, men også skabe med deres hjælp vinterhaver eller vokse kimplanter.

  Der er en række forskellige stativer til balkonen, de adskiller sig ikke kun i form og størrelse, men også i det materiale, de er samlet fra.

  Før du bestiller en hylde til en balkon, eller selvstændigt designe den, skal du være opmærksom på sådanne detaljer:

  • funktionalitet af designet, det vil sige vægten af ​​de genstande, under hvilke stativet er udarbejdet
  • Dimensioner, med en lille balkon, skal produktets dimensioner være små;
  • niveau af belysning: der er mulighed for at overlappe en stor del af vinduet med en hylde på loggiaen, hvilket vil reducere mængden af ​​lys ind i huset fra gaden; metal
  • Gazebo spiller også en vigtig rolle i valget af materiale, som vil blive fremstillet rack: åben på altaner tilrådeligt at indsamle design af metal, fordi det er den mindst modtagelige for vejrforholdene, træ bliver året rundt udendørs aktiviteter, kan hurtigt rådne fra meget fugt, eller revner fra frost eller varme;
  • tilstedeværelse eller fravær af døre på stativet. Døren hjælper med at beskytte genstande gemt indefra støv og sollys, men det kræver ekstra plads i åben stilling.

  Efter at have vejet alle fordele og ulemper, har vi foretaget de nødvendige målinger, vi kan fortsætte med en skematisk afbildning af stativet på papir ved hjælp af blyant og linjal. Hvis du ikke har erfaring med sådan arkitektonisk visdom, er det bedre at overlade sagen til fagfolk, og om få dage bliver du en glad ejer af en hylde til en balkon. Selv om dette ikke vil være billigt.

  Hvordan vælger du det rigtige materiale til produktet?

  På vores balkoner kan du ofte finde stativer af træ eller pressede plader, de er ret praktiske og ser smukke ud, især hvis de er dækket af lak eller maling.

  Produktet vil være lette, kompakte chips dækket med et tyndt lag af ægte træ, på grund af, hvad det design vil se æstetisk tiltalende, men hvis du ønsker at eksperimentere med farver, så gå efter det, som den spånplader malingen ligger lige vidunderlige. For økonomiske omkostninger, den mest økonomiske mulighed.

  Racks på balkoner lavet af træ, ser meget solid, men deres vægt er temmelig imponerende (bortset fra træet, vil vægten stige på grund af metalrammen nødvendig for opførelsen af ​​anlægget), og fastgør hylderne på væggen tager en masse tid og arbejdskraft.

  Denne mulighed bør overvejes, om nødvendigt opbevaring af tunge genstande på balkonen. Men hvis du stadig foretrækker denne type materiale, så er det bedre at vælge et gulv model, og ved hjælp af lak, kan vi forlænge produktets levetid, beskytte den mod fugt, tørring og enhver insekt elskere fest på træ. Som en mulighed for ikke glaserede balkoner er det bedre ikke at overveje.

  Metalhylde på balkonen giver dig mulighed for at gemme tunge genstande (med sin lille masse) på deres hylder, let at installere, mindst udsat for de skadelige virkninger af fugt og høje temperaturer. Og muligheden for at kombinere metal og glas vil give et strejf af elegance og forfining til produktet. Dette design er ret dyrt, men omkostningerne i dette tilfælde vil være fuldt berettiget.

  Hvis du samler stativet selv fra metalgenstande, skal du ikke glemme at dække det med maling, da korrosion meget hurtigt vil ødelægge det

  Overvej hvordan du selv kan konstruere et spånpladerække.

  Hvis produktet hviler mod loftet, skal vi lave en speciel kropsbasis af vores konstruktion fra stængerne, sektion 50x50. På loftet i form af en firkant eller et rektangel afhænger alt af modellen på vores rack, vi fastgør vores stråle med skruer og dowels, den samme operation, vi udfører og på gulvet.

  Du kan selv lave hylderne

  Derefter "forbinder" toppen og bunden af ​​vores fremtidige rack, vi bygger en ramme. Fra pladerne af spånplader skærer vi hylderne ud efter de dimensioner, der er angivet på tegningen. For at sikre dem sikkert til lodrette stænger, skal vi bruge metalhjørner, fra 4 til 8 stk. til en hylde på balkonen. Inden de er tæt fastgjort, skal du sørge for, at overfladen er flad, til dette formål bruge et niveau.

  Bemærk, at den stærkeste skal være mellemhyllen, fordi den tager den største belastning. Tykkelsen af ​​pladen af ​​spånpladen skal svare til massen af ​​genstande, som vil være på stativet. I sidste etape er bjælkerne dækket af lak eller maling for at beskytte dem mod eksterne miljøpåvirkninger.

  Hylde til en balkon kan ved sit design besætte hele væggen og være af kompakte dimensioner.

  Ved hjælp af hylder på balkonen kan du opretholde orden i huset, dyrke frøplanter, skabe vinterhaver, opbevare bevarelse om vinteren og meget mere. Uanset hvilken opgave du tildeler en stativ, skal den være holdbar, sikker at betjene, passe størrelsen på det beboede rum og være beskyttet mod fugt og varme.

  Sådan laver du en hylde på balkonen med dine egne hænder: 9 stadier af samling

  Tilstedeværelsen af ​​en hylde på balkonen giver dig mulighed for mere rationelt at organisere og bruge sit rum

  Vil du lave et stativ på din egen balkon? Min erfaring har vist, at dette er muligt. Nedenfor vil jeg fortælle dig detaljeret, hvordan man gør det, og fotorapporten for hele montageprocessen vil tydeligt bekræfte mine ord.

  Før du laver reolen, skal du:

  Og først efter alt dette kan du fortsætte til samlingen af ​​rammen og derefter til installationen af ​​hylderne.

  Hylde til balkonen kan være af følgende typer:

  • Åbn hylder. Dette er den mest enkle hylde, der består af stativer og fastgjort mellem dem, som regel rektangulære hylder. Kan installeres både langs en enkelt balkonvæg og tæt ved siden af ​​en loggias sidevægge;

  Det vigtigste er, at bredden af ​​stativet ikke overskrider bredden af ​​væggen, i nærheden af ​​hvilken dens installation er planlagt

  For at fastslå, at du har en loggia eller balkon, er det nok at gå til midten af ​​rummet og kigge rundt. Hvis panoramaudsigten åbner ikke kun fra forsiden, men også fra venstre og højre, så er du på balkonen. Men hvis venstre og højre er bygningsmuren, så taler vi om loggiaen.

  Diagrammet viser tydeligt den grundlæggende forskel mellem en balkon og en loggia

  • Lav hylder-bordplader. Denne indstilling passer bedst til altaner. I dette tilfælde udføres arrangement af alle skinner langs omkredsen med lave hylder. I dette tilfælde kan de øverste hylder straks spille rollen som bordplader;
  • Hjørne strukturer. Her er hylderne fastgjort mellem to tilstødende vægge, som giver dig mulighed for at spare værdifuldt rum. Men det er kun muligt i loggier;

  Fast i hjørnet hylder på balkonen med egne hænder giver dig mulighed for rentabelt at bruge hjørnezonen, som meget ofte slet ikke er brugt

  Lad os dvæle på den mest universelle første variant, som vi skal diskutere senere.

  De fleste stativer på balkonen er lavet af stål eller træ. Og her kan vi skelne mellem følgende funktioner i begge materialer:

  • Metal hylder har meget høj styrke egenskaber, belastning kapacitet og holdbarhed. Men det bør tage højde for dens imponerende vægt og stor værdi;

  Ståldækket er holdbart og i stand til at modstå imponerende belastninger

  • Træhylder smukkere, lidt billigere og lettere at montere, men dårligere end stål i præstation.

  Træbeklædningen gør loggen mere behagelig takket være varme farver og behagelige taktile fornemmelser

  I den samme artikel foreslås det at lave et stativ af begge materialer:

  Derefter vil designet være ret stærkt, og den endelige pris på den vil ikke være meget høj.

  Nu skal den fremtidige hylde til balkonen vises på papir. Den kunstneriske værdi her er sekundær, det vigtigste er at præcist angive størrelsen og placeringen af ​​de vigtigste elementer i møblerne interiør:

  Diagrammet skal nøjagtigt markere alle dimensioner for at undgå fejl under montagearbejde

  Til eget projekt skal du selvfølgelig bruge dimensioner, der passer til balkens eller loggias dimensioner.

  Forberedelse af værktøjer og materialer

  Jeg anbefaler også forberedelse af sikkerhedsbriller og åndedrætsværn for at beskytte luftvejene og de visuelle organer fra metal og træstøv samt skala.

  • Fastgør alle stænger bolte til stolpen gennem de borede huller;
  • Vi ligger på dem krydsfiner;
  • Sætte nederste, midterste og øvre sektion med tværbjælker

  End at lukke hylder, hvis der ikke er lyst til hele tiden at overveje deres indhold? Folding døre-accordions eller rullegardiner. Gardinerne her vil se for gammeldags.

  Nu ved du hvordan man laver et stativ på balkonen. Videoen i denne artikel indeholder yderligere oplysninger, og i kommentarerne kan du stille spørgsmål, der interesserer dig.

  De emner, der er placeret på hylderne, tager mindre plads og ser bedre ud

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  64 + = 71