30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Hyggelig balkon

19 gode ideer til dekoration af små hyggelige altaner og loggier

Få en af ​​de mest læste artikler en gang om dagen. Bliv medlem på Facebook og VKontakte.

Læsernes opmærksomhed er et nyt lille overblik, hvor der er samlet næsten to dusin billeder, der viser, hvordan du kan organisere plads på din egen balkon. Alle disse tips vil helt sikkert bidrage til at gøre huset endnu bedre end det er! Behagelig visning.

En luksuriøs lys loggia adskilt fra værelset med stilfulde skydedøre, med en charmerende lav sofa og et kompakt højt bord, der er perfekt til te drikker eller til at arbejde på en computer.

Storslået smal loggia, indrettet i lyse farver med en smal bar, moderne stole, en lille vertikal have på væggen og en fantastisk hængende stol, som bliver et yndet sted at slappe af i den varme årstid.

Vidunderlig loggia i Provence stil med original dekoration af kunststen og gips, store panoramavinduer, kurvstol og en overflod af blomster.

En hyggelig balkon med et simpelt bord og en bænk til måltider i en smal cirkel, et hvidt skab til opbevaring af alle mulige ting og en overflod af forskellige planter i potter.

Smal loggia i loft stil med træindretning, panoramavinduer, elegant sort kommode og et lille spiseplads med bord og stole - den bedste mulighed for at dekorere et hyggeligt rum med minimale udgifter.

En stilfuld loggia med hvide mursten, vindueskarm, lavet af massivt træ og et par høje stole, vil være et godt sted for aftenmøder med venner.

Et ikke-standard eksempel på en loggia med flere hylder i en niche og en fantastisk hængekøje, hvor du kan dublere, læse eller beundre stjernerne på varme klare dage.

En elegant loggia, adskilt fra rummet med en glidende glaspartition, med lette kurvemøbler, et glasrundbord og en åben hylder til opbevaring og udsmykning af dekorationsartikler.

En åben hyggelig balkon med en enkelt lænestol, et tæt gardin, et lyst tæppe og flere dekorative vaser kan blive et yndlingssted for afsondrethed og afslapning i den varme årstid.

En lille åben balkon med et lille cantilever bord og et par smedejernsstole er perfekt til morgenmåltider og te i frisk luft.

Charmerende åben balkon med en hyggelig sofa af paller, et lille bord, stole og originalbelysning.

En lille balkon af åben type med lette møbler, en originalbøjle fra trappen og et kontrastfuldt sort gulv, som tilføjede dynamik til dette beskedne rum og blev dets originale detaljer.

En storslået loggia i traditionel stil med originale vægdekorationer, en klassisk sofa, et foldebord og masser af blomster i potter vil være et ideelt sted at slappe af i en stille atmosfære.

En smal loggia med lyse vægge, en indbygget træsofa, et foldebord og en accentvæg dekoreret med billedbaggrunde med et perspektiv, der øger mængden af ​​pladsvisuelt.

En glaseret loggia, en kurvstol, en bogreol er alt hvad du behøver for at oprette et behageligt sted at læse.

Vidunderlig loggia, indrettet i en trendy skandinavisk stil med en smal barstamme, træstole og et opbevaringsstativ til opbevaring af alle mulige ting.

Fantastisk glaseret loggia med en kompakt stangtæller, en bogreol i en niche og en komfortabel indbygget sofa vil være det bedste sted for et behageligt ophold til enhver tid på året.

18. Fashion Bar

En stilfuld loggia med en accentvæg af behagelig brun skygge, en vindueskarm, hvoraf bordet tjener som barstue og adskillige højstole, bliver et uforanderligt sted for møder med venner og aftensamlinger med kære.

En lys loggia, adskilt fra værelset af en lille bar tæller, med vægge af en behagelig lysegrøn nuance og en lille blød sofa vil være en perfekt fortsættelse af boligarealet og et behageligt sted for en aflukket ferie.

Kan du lide artiklen? Så støtte os, PUSH:

Funktionel hyggelig balkon: ideer til dit hjem

Balkon kan omdannes til et paradis for rekreation Hvordan man laver en hyggelig balkon - dette spørgsmål sætter de mange ejere af lejligheder. Der er mange ideer, der gør det muligt at skabe plads ikke kun behageligt, men også hyggeligt, og det betyder ikke noget, at en person har et hus eller en lejlighed. Altan eller loggia kan blive et sted, hvor du kan gå på pension, gøre din yndlings ting, slappe af eller bruge tid sammen med venner. Alt afhænger af ønske og fantasi af ejeren af ​​lejligheden.

Hvordan man gør balkonen hyggeligt og behageligt

Næsten altid på en balkon og en loggia udfører og opbevarer der forskellige unødvendige ting. De skal først slippe af med dem. Efter den maksimale udvidelse af rummet vil det være muligt at tænke på yderligere design.

At skabe et fuldt udbygget boligområde,:

 1. Ruder. Det kan være lavet af luksuriøse vinduer lavet af langvarigt træ, funktionelle og slidstærke eurowindows PVC. Udsøgt og smukt ser panorama ruder af balkoner. Hvis den sydlige side ikke forstyrrer solcremefilmen.
 2. Vandtætning. Beskyt rummet fra de aggressive manifestationer af dårligt vejr.
 3. Warming. Den ideelle løsning - at isolere alle overflader: gulv, vægge, loft. Et egnet materiale er polystyrenskum.

Når du har glaseret og isoleret balkonen, kan du fortsætte med indretningen af ​​dens interiør

For små balkoner og loggier som møbler tilbehør, kan du bruge foldeborde og stole, der er fastgjort til bunden af ​​væggene med en støtte. Det er også praktisk at bruge indbyggede og inddragelige strukturer.

Møbler kan laves uafhængigt af improviserede midler. Gamle træbokse, der kan dækkes med et dække, gør det samme.

Få en behagelig og smuk bænk. En osmannisk kan laves af gamle plastflasker, der er dækket af en kappe. Muligheder for at anvende gamle unødvendige ting og gøre originale tilbehør af dem - meget. Det vigtigste er at anvende maksimal fantasi, og så vil en smuk, hyggelig balkon glæde din herre.

Hyggelig vinterhave på balkonen: et grønt hjørne med egne hænder

Fra den indvendige opvarmede balkon, trimmet med foring, kan du lave en vinterhave. Således vil rummet være så tæt på naturen som muligt, og rummet vil se hyggeligt ud. Mange bruger endda balkoner som drivhus, dyrker grøntsager og frugter. I dette tilfælde kan containere til dyrkning af blomster bygges alene eller købes i specialbutikker.

Landskabspleje af balkonen - en populær og moderne trend i det indre af dette værelse

Glas balkonen har sine fordele. På rækværket kan du hænge specielle blomsterpotter, hængende hylder og borde.

På disse tilbehør arrangere blomster. Få et originalt design. En anden mulighed er at fastsætte bogreoler med blomsterpotter på sidevæggene på balkonen eller loggiaen.

Et sted at slappe af: en hyggelig oase i din lejlighed

Lav et hjørne af balkonen til afslapning er heller ikke svært. Og du kan skabe et interiør i stil med minimalisme. Nok gulvtæppe på gulvet og 5-8 små puder. Få en god plads, hvor du kan te med venner. Sofistikering af interiøret vil give en hookah.

På balkonen kan du kun sætte to kurvestole og et lille palme. Komfort og komfort i dette miljø er sikret. Små balkoner behøver ikke at blive lavet møbler.

For at opdatere pladsen på små balkoner er det nok at tilføje et par lyse streger.

Den ideelle mulighed - at bruge tekstiler, f.eks. På gulvet til at lægge en farvet matta og på stolene for at sætte nogle farverige puder.

Lyse detaljer vil hjælpe med at skabe en sommerstemning.

Med det rette design på balkonen kan det være dit yndlingssted at slappe af

Vi skaber vores eget sted for en ideel ferie. Hvad er der brug for? Svaret er simpelt - en gyngestol eller en hængekøje. Det er et ideelt sted at læse bøger eller te. Hvis balkonen er planlagt til at blive lavet som et område til hvile, er plastik, kurvemøbler perfekt i dette tilfælde. Se godt forfalskede bænke, borde. Men de har en enkelt minus - en dyr pris.

 • Mange installerer på balkoner og loggier (hvis det selvfølgelig tillader området) elektrisk grill. Selv i tilfælde af dårligt vejr kan du nyde lækre, bagt grøntsager, kød, fisk i weekenden.
 • Nogle ejere af store balkoner foretrækker at lave en spisestue ud af rummet. Men i dette tilfælde er det nødvendigt, at balkonen trimmes indefra på en passende måde.
 • Gør balkonen-spisestuen hyggeligt ved hjælp af originale dekorelementer - kunstige grøntsager og frugter, smukke paneler på køkkentemaet.

Mænd laver ofte deres balkoner en minibar. Et vedhæng bord, folde stole, et lille tv på væggen er alt hvad du behøver for at se en fodboldkamp med venner og øl.

Balkoner og loggier er ideelle steder at skabe et hyggeligt arbejdsområde, hvor en person kan arbejde sikkert i et roligt miljø. Du behøver ikke engang at købe specielle møbler til dette, computerborde. Det er nok at lave et par hylder, og en hoved, som vil udføre funktionen af ​​bordpladen. Den eneste betingelse er yderligere opvarmning, for om vinteren kan hverken personen eller teknologien overkøles. For at skabe en hygge på balkonen vil det hjælpe dekorelementer på væggene.

Altanen vil være en ideel mulighed for at skabe dit eget lille kontor

De kan dekoreres med blomsterpotter, malerier eller familiebilleder.

Og du kan lave en undersøgelse ikke kun for voksne, men også for børn, hvis barnets værelse har adgang til balkonen. Således vil barnet være behageligt at lave lektioner under dagslys, og du kan spare plads i børnenes værelse, samtidig med at du øger spilleområdet.

Mange er begejstret for maleri, vævning af perler, syning, modellering. Fra balkonen kan du lave et lille men hyggeligt og multifunktionelt kreativt værksted. At skabe hylder på siderne af balkonen er muligt fra gamle brædder. I dem for at sætte alt nødvendigt for håndarbejde og kreativitet. Selv easel passer, og vil ikke blande sig i fremtiden, fordi det altid kan foldes og afsættes.

Kreative mennesker har nogle gange brug for et sted for privatlivets fred, så ingen distraherer. Balkon er det bedste sted for dette

Fyldt med sollys en lille balkon, frisk luft vil være en inspiration til skabelsen af ​​nye mesterværker.

Tilføj komfort og hygge til miljøet skabte værker - tegninger, broderede paneler, malerier.

Selv på en lille balkon kan du installere en svensk mur, en simulator, tegnebokse og hylder til håndvægte, stænger, hoppetov, boksehandsker og poter. Det er ligegyldigt, om det er smalt eller ej. Selv de standard små balkoner er velegnede til sport. Således vil alt sportsudstyr ikke blande sig i værelserne under dine fødder, men bliver samlet på ét sted. For at gøre gymnastiksalen til at virke mere komfortabel, kan du medbringe billeder af berømte sportsfolk til væggene. Blomster til udsmykning af et sportsrum er klart ikke egnede.

Gym på balkonen - ret fed og original løsning

Balkoner og loggier, indrettet i minimalistisk stil, er ideelle steder til meditation og yoga. Et stort plus på træning på altanen er frisk luft.

Opret et ekstra nyttigt område på balkonen og gør det hyggeligt - det er slet ikke svært. Og du kan gøre det uden at bruge ekstra penge. Du skal tjekke mezzaninen, kælderen i garagen - det er stedet, hvor gamle ting, genstande, tilbehør kan opbevares.

Hvordan man laver et motionscenter på balkonen (video)

Som du kan se fra artiklen, bruger du deres maksimale fantasi, kan du bygge fremragende dekorative tilbehør, der vil skabe en hyggelig atmosfære på balkonen eller loggiaen.

Design af en hyggelig balkon (indvendigt billede)

Opmærksomhed, kun i dag!

Tilføj en kommentar

© 2017, Vseobalkone.ru. Kopiering er kun tilladt med en henvisning til kilden

Kopiering er kun tilladt med en henvisning til kilden

Hyggelig balkon. Designet af balkonen i lejligheden. Dekoration af altaner inde

Alle drømmer om en hyggelig og komfortabel lejlighed. Det er trods alt, at vi kommer tilbage efter en hård dag, her vil vi slappe af og socialisere med pårørende. Derfor lægger de moderne mennesker stor vægt på udformningen af ​​deres hjem. Men nogle gange forbliver en lille del af det - balkonen - et lagerhus af unødvendige ting, et sted for rygning, alt andet end fortsættelsen af ​​en moderne lejlighed.

Mange borgere har allerede indset, at en altan kan blive et godt hvilested, og til tider virker, hvis du lægger en lille fantasi til genopbygningen. Selvfølgelig vil dette kræve noget materielt affald fra dig, men i virkeligheden får du en ekstra, omend meget lille, plads i din lejlighed. Hvordan laver man en hyggelig balkon? Vi vil forsøge at besvare dette spørgsmål i vores artikel.

I dag kan udformningen af ​​balkonen i lejligheden være af to typer: åben og lukket. Den første mulighed er mere egnet til de sydlige regioner i vores land. Der er ikke så mange måder at designe en sådan balkon på. Normalt består arbejdet i at installere et originalt hegn, komfortable møbler, dekorere det indre og ydre rum med levende og kunstige planter.

Den anden mulighed er dyrere, selv om det indebærer mange måder at gøre dyrebare målere til et lille hyggeligt værelse. Og hvis du mener, at det meste af vores land lever under mere alvorlige klimaforhold, bliver det tydeligt, hvorfor de fleste bymænd foretrækker den anden variant af registrering.

Hvordan begynder man at ombygge balkonen?

Formentlig er det først og fremmest nødvendigt at besvare spørgsmålene: "Hvordan forestiller du dig en hyggelig balkon? Hvad vil du få under genopbygningen? ". Der er mange muligheder for at designe en balkon. Her er blot nogle få af dem:

 • kontor;
 • et hyggeligt hjørne for at kommunikere med venner
 • legerum til barnet;
 • sports hjørne;
 • drivhus.

Denne liste kan fortsættes på ubestemt tid: i dette tilfælde afhænger alt af din fantasi og mængden af ​​penge du tildeler til udsmykningen af ​​balkonen.

Før du begynder arbejde, skal du helt tømme balkonen. På dette stadium er måske den uafhængige aktivitet i lejlighedsejendommene afsluttet. Nu skal fagfolk begynde at arbejde, fordi det er nødvendigt at kontrollere styrken af ​​partitionen og loftet. Hvis de ikke er stærke nok, demonteres de.

Cementvægge bør kontrolleres for hulrum, hvis de er ryddet. Om nødvendigt skæres balkonen rundt om perimeteren med stålrammer. Hvis du beslutter dig for at oprette en hyggelig balkon, der gør det til en del af lejligheden, bliver du nødt til at gå gennem flere faser:

 • ruder;
 • vandtætning og isolering;
 • installation af elektriske ledninger;
 • udjævning af vægge og gulv;
 • vender mod balkonen;
 • valg af møbler;
 • dekoration.

Mange ejere spekulerer på, hvilke vinduer der skal installeres på balkonen. Hvilket er bedre at vælge design, bør ejeren af ​​boligen løse. Det afhænger af, om du vil lave en balkon del af en varm lejlighed eller ej. I det andet tilfælde kan du begrænse dig til koldt glas. Dette vil beskytte rummet mod støv, vind, regn og sne. I dette tilfælde gælder:

 • svingende døre;
 • rammeløse strukturer;
 • glideanlæg (aluminium eller plast).

I tilfælde af varm rude er det nødvendigt at bruge højkvalitets dobbeltvinduer. Du kan koordinere deres design med repræsentanten for det firma, der vil udføre installationen.

Efter ruder er gulv, vægge og loft isoleret. Det er bedre at isolere altanen udefra. Dette forhindrer udseendet af fugt og kondens i rummet. Men sommetider kan placeringen af ​​lejligheden ikke gøre isolering udefra, derfor skal arbejdet udført indefra være godt gennemtænkt: Faktorer, der bidrager til indtrængen af ​​kulde ind i rummet, elimineres. Hvis der er en parapet, etableres vindtætningen fra det galvaniserede ark. En kontinuerlig betonparapet er lukket med et monteringsskum.

Derefter fremstilles en ramme fra en bar. Dens størrelse skal svare til parametrene for isoleringen. Normalt anvendes sandwichpaneler eller polystyren. Bag isoleringen er et lag af vandtætning. Ofte er det en dampspærrefilm. Paul er opvarmet på samme måde, men hvis du ønsker at organisere et skab på den nye balkon, et legerum til et barn eller et drivhus, er det bedre at bruge varme gulve til yderligere varmeisolering.

Hvordan laver man et varmt gulv på balkonen?

Balkonen har et ret begrænset område, så der lægges en varm vej på en varm måde. Selvfølgelig er det bedre, hvis specialisten gør dette arbejde, men hvis du har visse færdigheder, så vil du klare det selv.

Bunden af ​​gulvet er dækket af et dampspærre materiale, leddene er forseglet med et metalbånd. Populært i dag er et vandopvarmet gulv til installation på en balkon ikke egnet. Ideelle er elektriske muligheder:

Mats - den mest almindelige løsning, som giver dig mulighed for at udføre installationsarbejde uden ekstra omkostninger og tab af højde på værelset. Mats er anbragt i en klæbemiddelsammensætning, som er beregnet til fastsættelse af fliser. Det skal bemærkes, at gulvniveauet vil stige lidt (med 1-1,5 cm). Underlag er en betonbase eller et gammelt fliserække, som når monteret er dækket af lim. Du kan bruge dette varmesystem inden for en uge efter, at limen er tørret.

Ved 50% har du allerede fået en hyggelig balkon. Enig, det er dejligt på en regnfuld efterår eller vinterdag at komme sig i en behagelig stol på balkonen med et varmt gulv og drikke varmt te, se på forbipasserende, indpakket i tørklæder.

Hvis du ikke bruger kompleks reparation af en lejlighed, er det mere rimeligt at begrænse forlængerledningen. Kablet trækkes under bundkortet til nærmeste stikkontakt. På balkonen er der monteret forbindelsesboks. Her er det nødvendigt at levere alle punkterne.

Naturligvis vil hver ejer visuelt øge et lille rum. Afslutning af balkonen vil medvirke til at opnå denne effekt. For at gøre dette skal du bruge tips fra designere:

 1. Brug spejle, der især effektivt udvider pladsen på en lille balkon. Nogle gange erstattes de med succes af reflekterende eller polerede overflader: metal, glas.
 2. På gulvet skal være lige så meget ledig plads: Foldning eller kompakte møbler skaber ikke virkningen af ​​konglomeration.
 3. Brug mere lyse farver. Bløde pastellfarver vil gøre din hyggelige balkon rummelig og attraktiv. Krydsestænger på gulv og loft vil øge denne effekt.

Men udvidelsen af ​​rummet bør ikke være for dig hovedopgaven - det er vigtigt, at lokalerne bliver funktionelle og hyggelige.

Så er alle de mest komplicerede arbejder på genopbygningen afsluttet. Det er på tide at tænke på, hvad der er slutningen på balkonen. I dag anbefaler designere i stedet for de sædvanlige (og jeg må indrømme rækkefølgen af ​​irriterende) farvning for at gøre udsmykningen af ​​væggene mere stilfuld. For at gøre dette kan du bruge kork- eller plastpaneler.

Til gulvet er keramisk granit eller laminat det mest egnede. Vil give et hyggeligt værelse og en lille fluffy tæppe.

Det succesfulde design af balkoner indehænge afhænger af mange faktorer: dekorationsmaterialer, valg af farvepalet, kompetent belysning. En vigtig rolle i denne sag er spillet af det rigtige valg af møbler til altanen. Det skal svare til det overordnede design. Tag ikke ud på altanen borde og stole, som ikke er nødvendige i lejligheden.

Den mest komfortable balkon vil blive lavet af polstrede møbler, så en lille sofa eller en kompakt klapstol vil tilføre ægte komfort til værelset. Det er ret berettiget at bruge foldemøbler. Det kan være borde og stole, samt forskellige stativer. Denne type møbler giver dig mulighed for nemt at omdanne det ønskede rum til enhver tid. At vælge dekorative puder, harmonisk komplementere interiøret, holde sig til integriteten af ​​stilen.

Mange ejere af små lejligheder foretrækker at oprette et mini-skab på den renoverede balkon. Denne beslutning er fuldt berettiget, da det giver dig mulighed for at gå på pension til enhver tid og arbejde (eller træne) uden at blive distraheret af ekstern støj.

For at udstyre kontoret skal du have en lille computer eller et skrivebord, en hylde til dokumenter eller lærebøger, en behagelig kompakt stol eller stol og god lokal belysning over arbejdsområdet.

De fleste af de smukke halvdel af ejerne vil omdanne balkonen til en lille grøn oase: Byerne mangler kommunikation med dyrelivet. Hvis din balkon er isoleret, så er denne ide let implementeret. Du kan nyde storslåede planter selv i den hårde vinter.

Planter har på væggene og loftet i potter på specielle hylder nær væggene. Og hvis du lægger på en balkon et lille tebord og et par stole, kan du møde venner i denne "Have of Eden".

En hyggelig balkon i dag er en fuldt udbygget boligbygning. Sammen med designændringen er det nødvendigt at forsøge at udvide sin funktionalitet, være opmærksom på hvert centimeter i dette lille område. Når du dekorerer en balkon, brug moderne materialer og prøv at forlade mere plads. Kun i dette tilfælde vil resultatet af dette arbejde behage både dig og dine kære.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 5 = 1