30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Hvor meget koster huset på hjul?

Contents

Hvor meget koster et hus på hjul?

I USA og Europa er en ferie i et hus på hjul blevet traditionelt. Ikke overraskende, fordi det har mange fordele:

 • At rejse i campingvogn, camping eller alkove er ideel til unge, familier med børn og aktive pensionister.
 • Med en god køreoplevelse er det ikke dyrt at rejse rundt i landet, nær og langt i udlandet.
 • Udpakning og stuvning af bagage ophører med at være et problem.

Hvor meget koster huset på hjul (type alkove)?

Bevægelige huse som alkov, hvis prototype er en serielbil, har en tydelig fremspring over førerhuset, hvor en dobbeltseng er placeret. På grund af denne overbygning er alkovens minimumshøjde 3 meter. Kapaciteten af ​​denne bil er op til 7 personer. I gennemsnit koster alkov fra 2 200 000 rubler. Modeller til brugt 5 års kilometertal kan købes for 1 275 000 rubler.

Fuldhuse på hjul, eller som de hedder - camper, dette er kombinationen af ​​et levende rum med en bil. Så på bilens chassis er et større modul monteret end det sædvanlige interiør, hvor alt er nødvendigt for livsstøtte og komfort. Modulets længde varierer fra 3 til 6 meter, mens bredden er lidt over 2 meter. Selvfølgelig er mere rummelige huse blevet opfundet, for eksempel to-etagers huse, der ligner store boligbusser. Betingelserne i sidstnævnte er de mest komfortable, men prisen for en sådan fornøjelse er imponerende, så i Rusland er de ikke efterspurgte.

Under alle omstændigheder bruges campingvogne kun til rejser, fordi hvis du konstant lever i det, har du brug for et separat køretøj til rejser. Til alt, overkommelige derhjemme, hjulene er for små til et behageligt ophold.

Det er svært at sige utvetydigt, hvor meget huset er på hjul, da der er mange variationer i dimensioner og intern konfiguration. Der er mange forslag fra 2,5 til 7 millioner rubler.

Moderne filosofi - caravanning

Hvis i udlandet er autoturisme længe blevet udviklet, er denne bevægelse i Rusland kun ved at få fart.

Hus på hjul adskiller sig i det indre layout, det vil sige placeringen og antallet af sovepladser, et køleskab, et toilet og et brusebad og andre detaljer. I alle andre henseender har denne boligtransport lignende egenskaber: der er opvarmning, og væggets materiale er polyester. I dyre modeller kan en dobbelt etage installeres for at give varme og støjisolering. Og hvis væggene er isoleret, så i et sådant rum kan du bo i en kold årstid. Vi må forstå, at strukturens udseende på grund af det beskedne område og snævre bolig ser ud til at være ejendommeligt.

Moderne huse på hjul er virkelig komfortable boliger, hvor der er senge, et køkken, et badeværelse og et komplet sæt af ingeniørudstyr, der giver autonome operationer eller forbindelse til ekstern kommunikation.

Det er interessant! Vægten af ​​det største hus på hjul er 30 tons, og prisen er to millioner dollars. Det er kendt, at ejeren af ​​huset er Ashton Kutcher.

Alternativ til et fuldt hus på hjul

Dem, der ejer en minivan, SUV eller minivan nok til at købe en bolig trailer. Det er arrangeret på samme måde som en bus-camper, men til en pris meget billigere. Denne løsning gør det muligt at spare på transit (uden at skulle betale told), da traileren ikke betragtes som en bil.

De fleste af trailere er designet til 2 personer, hvor der er plads til hvile og søvn. Trailerens maksimale kapacitet er ikke mere end 5 personer, så familien kan nyde en fælles tur.

To-aksede trailere mærket "K" (Kinder) kan rumme op til 6-7 personer på grund af en køjeseng designet til børn. Det vil rumme og voksne, hvis vægt ikke overstiger 70 kg.

Hvis traileren er købt til rekreation med venner, er det mere rationelt at se på modellen, hvor badeværelset ligger i den centrale del. Så hverken gæsterne eller de ejere, der overnatter i campingvognen, vil ikke blande sig med at sove, gå i toilettet.

En to-aksel trailer-dacha er den bedste mulighed for folk, der planlægger at bruge campingplads permanent. Det er stort nok, det har normalt et interessant layout. Men hvis det ikke passer - ingen forbyder ideen om at omplanlægge dig selv.

Når en turist forudsætter, at lige tid på at rejse turist lodge vil være på vej med en campingvogn og bo på parkeringspladsen, er det bedre at være opmærksom på enkelt-aksel trailer med en maksimal længde på en sommerresidens. For bekvemt at køre rundt i byen og i landskabet, rejsende, der ikke ønsker at lave lange stop, anbefales det en kort ensidig trailer-dacha.

Omkostningerne ved et hus på hjul (type trailer)

Omkostningerne til en trailer er lavere end for et motorhome, i ordets fulde forstand. Prisen for det understøttede produkt begynder fra 200 000 rubler, men regner ikke med hans gode tilstand. Den gennemsnitlige pris for en ny bolig trailer af mellemstørrelse - 1 200 000 rubler.

Enkeltaksel trailer

Sammenligning af en trailer og en stor autocamper: til hvem?

Potentielle købere skal forstå, at forskellen mellem påhængskøretøjet og huset er meget dybere end spørgsmålet om, hvorvidt designet er knyttet til en separat maskine eller ej.

Påhængskøretøjet kan sikkert tilbage på parkeringspladsen, der er forbundet med kommunikationen, mens ejerne kører deres køretøj i udkanten. Folk kan ikke bryde af fra beboelsesstedet, når det er nødvendigt at gå et sted. Campingen er derfor designet til en lang ferie, der ikke kan siges om et stort hus på hjul.

Motorkøretøjet er designet til kortere stop og giver ikke mulighed for at evaluere terrænet på en privat bil.

Selvom det kan synes, at traileren har flere fordele, er det ikke. Hver af de to kategorier af huse på hjul har sine plus og minus.

Fans, der kører en afstand på omkring 20.000 km om et par uger, bør vælge et hus, for at køre så meget med traileren er næsten umuligt. Og med det går du ikke overalt, især langs vejen, der løber serpentin. For alt bliver turisten træt mindre end en bil med en trailer, som pr. Definition ikke er i stand til hurtig kørsel. På Europas motorveje er der dog fastsat en hastighedsgrænse for campister på 90 km / t, og den kan ikke flyttes til de fleste underjordiske parkeringspladser.

Under rejsen er det forbudt at blive i påhængskøretøjet, passagererne skal skifte til en personbil. Camperen giver dig mulighed for at blive inde under krydsninger.

Når du planlægger at transportere fra et sted til et andet, er motorhuset det bedste valg, da du ikke behøver at gøre det hver gang.

Traileren er god til at transportere et ret lille køretøj med en 1,6 liter kapacitet. Og brændstofforbruget er mindre end for den selvdrevne model.

Campingen er tilpasset til et længere ophold, og bilen har som en almindelig bil brug for en garage eller i det mindste et skur. Trailere, der står åbent om vinteren, vil næsten intet ske.

Lidt af den lovgivningsmæssige side af spørgsmålet

Det er ligegyldigt, hvad der blev genstand for køb - et hus på hjul eller påhængskøretøj. Det i den første, at i det andet tilfælde er det nødvendigt at betale skat til brug for et motorhome eller en bolig trailer. Det skyldige beløb er proportional med køretøjets størrelse. Skatten vil være højere, hvis vægten af ​​strukturen overstiger 3,5 tons.

For at styre husbilen skal du have et åbent kategori "B" kørekort. Det er trods alt en lille lastbil eller minivan med en salon, der minder om en hyggelig lejlighed. Den relevante kategori skal have, når køretøjets vægt er over 3,5 tons.

Ejere af traileren skal bestå eksamen for kategori "C", da trailerens vægt overstiger 750 kg. Det er vigtigt at vælge en trailer, der er godt kompatibel med bilen, ellers kan du overbelaste traktoren.

Dem, der ikke har købt et hus på hjul, men ser alvorligt på at købe, skal veje fordele og ulemper ved denne beslutning. Ønsket om at slappe af på denne måde fjernes ikke ofte efter det første forsøg. Derfor anbefales det at leje en autocamper eller camping, utilsigtet bruge penge på noget, der slet ikke appellerer.

Med komfort over hele verden: de dyreste huse på hjul

Du ved sikkert, hvilke biler der er hjemme - de såkaldte biler, der er udstyret med alt hvad du behøver for et langt ophold væk fra civilisationen. Imidlertid er de fleste af dem meget komfortabel, fordi ingen bil ikke kan erstatte en fuldt udbygget ejendom. Ikke desto mindre er der producenter, der er klar til at afvise denne mening - de bygger ægte paladser på hjul, beregnet til verdens mest velhavende mennesker. For eksempel er det dyreste hus på hjul i verden på ingen måde dårligere end komforten i et lille palæ. Men hvilken pris skal jeg betale for en sådan bil?

Målet om at bygge den dyreste bil, der var beregnet til permanent bopæl, blev fastsat af det østrigske firma Marchi Mobile. Samtidig blev det særskilt angivet i den opgave, som designerne fik tildelt, at maskinen skulle fratages ustanselig prangende luksus og alt for pretentiøse elementer, der får øje på lejerne. Opførelsen af ​​en unik bil tog mere end 20 måneder, og i løbet af denne tid blev der foretaget mere end 100 rettelser til den oprindelige plan. Resultatet imponerede hele verden - ikke kun for sin komfort, men også for prisen, der beløb sig til 3 millioner dollars.

Østrigske motorhome

Bilen, der hedder Elemment Palazzo, har en længde på 12 meter. Virksomhedsadministrationen besluttede oprindeligt at gøre det genkendeligt med et overblik, så grunden var ikke en bestemt produktionsbil, men en af ​​konceptbilerne Mercedes, som udarbejdede muligheden for at installere en bagagebil med en minimal aerodynamisk modstand. På grund af dette bruger den 500-stærke bil ca. 20-25% mindre masseproducerede køretøjer med en masse svarende til 20 tons. Imponerende og højhastighedskarakteristika ved huset på hjul - bilen kan accelerere til 150 km / t, og takket være det elektroniske stabiliseringssystem skaber det ingen ulempe i ledelsen.

Boligareal Elemment Palazzo

I en højde på 4,16 meter har huset på hjul to etager. Den første er et opholdsstue med et køkken, et fuldt udstyret opholdsstue - det indeholder en bar og en ægte pejs samt et soveværelse indrettet i klassisk stil. Du kan ikke kigge efter spor af forgyldning og brugen af ​​ædelsten, der er karakteristisk for andre luksusbiler - i stedet bruger de eksklusive trætyper og de bedste paneler i verden lavet af natursten. Også i bilen er der et badeværelse, som inkluderer en fuld bruser, et bad, et toilet, en zone til hygiejniske procedurer. For spændingsforsyningen til slottet på hjul er der en separat generator af boligdelen, adskilt fra bilens motor, og vandet akkumuleres i fire tanke: til drikke, til brusebad, til køkkenet, til toilettet.

Soveværelse i et hus på hjul

På anden etage af bilen er der et gæsteområde med et lille soveværelse, et andet badeværelse og en stor hal, hvor det er bekvemt at holde forretningsmøder eller få tætte venner. Det var en sådan bil, der blev solgt i Dubai til en af ​​de lokale forretningsmænd, der ejer store dele af olie- og gasfelter. Men firmaet Marchi Mobile er klar til at bestille en ubegrænset antal biler, hvilket giver sine potentielle kunder endda valg af udstyr! Strongers af denne verden kan bestille følgende ændringer af bilen:

 • Palazzo - "palads på hjul", udstyret med en gæst og boligområder;
 • VIP shuttle - mobil konference rum til ejere af store virksomheder og direktører for multinationale selskaber;
 • Visione er et udstillingscenter på hjul.

Video, der viser et komplet sæt af slottet på hjul:

Hvis du overvejer mulighederne for at producere denne bil, er de dyreste af dem Elemment Palazzo, på trods af de samme efterbehandling materialer og generelle tekniske løsninger. Årsagen er ikke kun i den største mængde møbler, men også i anvendelsen af ​​den glidende terrasse, som danner tredje sal på taget af bilen. Der er en solskærm, et bord og komfortable sæder og en bar, der stiger fra anden etage af huset på hjul. Enig, selv de arabiske sheikhs vil helt sikkert sætte pris på sådan en utrolig bekvemmelighed i bilen.

Men der er mennesker, der ikke er klar til at opgive brugen af ​​en bil til fordel for et hus på hjul. Det var for dem at se en caravisio campingvogn værd 800 tusind dollars, skabt i Storbritannien. Denne 9 meter lange struktur har alt hvad du behøver for et meget behageligt ophold: et soveværelse, et fuldt udstyret badeværelse, en stue, et smukt køkken med et komplet sæt udstyr og endda en biograf! Den bageste del af en sådan trailer til bilen åbner som en side af en lastbil og danner en stor terrasse, hvor du kan installere et lille bord og sæder. Til hygiejneformål er der tilvejebragt to vandtanke, og el er modtaget fra generatoren af ​​generatoren og solpaneler monteret på taget.

Komfortabel campingvogn trailer

Højdepunktet i udviklingen af ​​engelske ingeniører er fuldautomatiseret styring, hvor hovedelementet er ejerens smartphone. Fjernbetjeningen kan justere intensiteten og farven på belysningen, lydstyrken på den musik, der afspilles, og endda kontrollere, hvilke enheder der er tilsluttet til lysnettet. Brug en hvilken som helst enhed eller tag huset på hjul uden tilladelse fra ejeren vil ikke fungere - hver bolig trailer er lavet til ordre og er konfigureret til sine biometriske parametre.

Men det amerikanske selskab UNICAT udviklede sig i en anden retning. Den serielle bil Amerigo International har en relativt beskeden pris på 500 tusind dollars, og også en dårlig nok finish. Men denne maskine er designet til at overleve under ekstreme forhold - dette er indikeret ved, at den er bygget på chassiset International på alle hjulkørsler.

Hus på hjul for ekstremt

Husets vægge på hjul er lavet af et unikt materiale, der opretholder en konstant temperatur i 24 timer, selvom den adskiller sig fra omgivelserne ved 20-30 grader. Der er egen komfur og aircondition, flere ilttanke og endda en afsaltningsenhed! En særlig stolthed hos ejerne er brændstoftanken, som er nok til at overvinde 2.000 miles. Ingeniører involveret i udviklingen af ​​bilen Amerigo International, siger at maskinen overvinder det amerikanske territorium mellem kysterne af de to oceaner uden tankning. Enkelhedens enkelhed er let at forklare - bilen producerer allerede en lille serie til hæren, forskningsorganisationer og geologer, så luksus i bilen er ikke særlig passende.

En simpel version af et hus på hjul

Det er klart, at alle disse biler er eksklusive og kun tilgængelige for et begrænset antal forbrugere. Men der er billige huse på hjul - så et nyt køretøj kan købes fra 25-30 tusind dollars, og i det sekundære marked er der biler til 10-15 tusind. Når du køber dem, skal du nødvendigvis vurdere, om en persons transportbehov er tilstrækkeligt. For eksempel at tage fiskeri, skal en sådan bil have et kørehjulstræk, og for et langt ophold væk fra byer - egen generator og solpaneler. I resten vælger et hus på hjul et smag for hver person, da sådanne biler meget sjældent produceres serielt, og deres udstyr vælges individuelt.

Katalog af huse på hjul og boliger på lager

Nedenfor finder du huse på hjul, som du kan købe lige nu i Moskva og Skt. Petersborg, samt med levering over Rusland til Avtolord Company. Alle præsenterede modeller har komplette specifikationer, herunder billeder og priser.

Boligvogn Hobby Fremragende 495 UFe

 • pris: 500 000 rubler
 • chassis: ALKO
 • Sovepladser: 4
 • opvarmning: der er
 • producent: Tyskland
 • Opstillingen: 2000
 • Lær mere

Boligvogn Sterckeman Starlett 420 CP

 • pris: 755 000 rubler
 • chassis: ALKO
 • Sovepladser: 4
 • opvarmning: der er
 • producent: Frankrig
 • Opstillingen: 2012
 • Lær mere

Bolig minivan Peugeot Boxer med bagagerum til ATV

 • pris: 2 395 000 rubler
 • chassis: Peugeot Boxer
 • motor: 2,2 liter (131 hk)
 • Sovepladser: 2
 • Gearkasse: hånd
 • Opstillingen: 2012
 • Lær mere

All-Wheel Drive Motor Mercedes

 • pris: 5 395 000 rubler
 • chassis: MB Sprinter 4х4
 • motor: 3,0 liter (190 hk)
 • Sovepladser: 6
 • Gearkasse: automatisk
 • Opstillingen: 2016
 • Lær mere

Residential minivan Possl Roadcruiser

 • pris: 5 550 000 rubler
 • chassis: Fiat ducato
 • motor: 2,3 liter (177 hk)
 • Sovepladser: 3
 • Gearkasse: automatisk
 • Opstillingen: 2018
 • Lær mere

Halvintegreret med Eura Mobil Profila RS 720QB

 • pris: 5 650 000 rubler
 • chassis: Fiat ducato
 • motor: 2,3 liter (130 hk)
 • Sovepladser: 4
 • Gearkasse: automatisk
 • Opstillingen: 2015
 • Lær mere

Kardanhjulet Karmann Mobil Ford Transit 4х4

 • pris: 5 855 000 rubler
 • chassis: Ford Transit 4x4
 • motor: 2,2 liter (170 hk)
 • Sovepladser: 3
 • Gearkasse: hånd
 • Opstillingen: 2018
 • Lær mere

Integreret med sollys I68

 • pris: 6 750 000 rubler
 • chassis: Fiat ducato
 • motor: 2,3 liter (148 hk)
 • Sovepladser: 4
 • Gearkasse: automatisk
 • Opstillingen: 2018
 • Lær mere

Alkovny motorhome Eura Mobil Activa Style

 • pris: 6 565 000 rubler
 • chassis: Fiat ducato
 • motor: 3,0 liter (177 hk)
 • Sovepladser: 6
 • Gearkasse: automatisk
 • Opstillingen: 2012
 • Lær mere

Integreret motorhome Hymer BSL 778

 • pris: 8 805 000 rubler
 • chassis: Fiat ducato
 • motor: 3,0 liter (177 hk)
 • Sovepladser: 4
 • Gearkasse: automatisk
 • Opstillingen: 2016
 • Lær mere

CS 4-hjulstræk 4x4 Grafit

 • pris: 11 140 000 rubler
 • chassis: MB Sprinter 4х4
 • motor: 3,0 liter (190 hk)
 • Sovepladser: 4
 • Gearkasse: automatisk
 • Opstillingen: 2018
 • Lær mere

Integreret autocamper Sarthago Chic High-Line I 62 QB

 • pris: 10 955 000 rubler
 • chassis: Iveco Daily
 • motor: 3,0 liter (170 hk)
 • Sovepladser: 6
 • Gearkasse: automatisk
 • Opstillingen: 2012
 • Lær mere

CS 4-hjulstræk 4x4 Hvid

 • pris: 12 100 000 rubler
 • chassis: MB Sprinter 4х4
 • motor: 3,0 liter (190 hk)
 • Sovepladser: 4
 • Gearkasse: automatisk
 • Opstillingen: 2018
 • Lær mere

CS firehjulstræk Rondo L 4x4

 • pris: 12 000 000 rubler
 • chassis: MB Sprinter 4х4
 • motor: 3,0 liter (190 hk)
 • Sovepladser: 4
 • Gearkasse: automatisk
 • Opstillingen: 2018
 • Lær mere

Integreret autocamper Sarthago Chic HighLiner I 59 LE

 • pris: 15 250 000 rubler
 • chassis: Iveco Daily
 • motor: 3,0 liter (170 hk)
 • Sovepladser: 4
 • Gearkasse: automatisk
 • Opstillingen: 2015
 • Lær mere

Integreret autocamper til motocross Oxygen 8500i

 • pris: 9 205 000 rubler
 • chassis: Fiat ducato
 • motor: 2,3 liter (150 hk)
 • Sovepladser: 6
 • Gearkasse: hånd
 • Opstillingen: 2015
 • Lær mere

Integreret med Carthago Chic E-Line I 51QB

 • pris: 16 000 000 rubler
 • chassis: Fiat ducato
 • motor: 2,3 liter (180 hk)
 • Sovepladser: 4
 • Gearkasse: automatisk
 • Opstillingen: 2017
 • Lær mere

Alkovny motorhome til Eura Mobil Profila 685VB

 • pris: 3 950 000 rubler
 • chassis: Ford Transit
 • motor: 2,2 liter (140 hk)
 • Sovepladser: 6
 • Gearkasse: hånd
 • Opstillingen: 2014
 • Lær mere

Alkovny autocamper Eura Mobil Terrestra A 690 HB

 • pris: 3 955 000 rubler
 • chassis: Fiat ducato
 • motor: 3,0 liter (160 hk)
 • Sovepladser: 6
 • Gearkasse: hånd
 • Opstillingen: 2012
 • Lær mere

Alvevogn bil sollys A70

 • pris: 5 705 000 rubler
 • chassis: Fiat ducato
 • motor: 2,3 liter (148 hk)
 • Sovepladser: 6
 • Gearkasse: automatisk
 • Opstillingen: 2015
 • Lær mere

Bolig minivan Globecar CS Revolution

 • pris: 5 455 000 rubler
 • chassis: Fiat ducato
 • motor: 2,3 liter (148 hk)
 • Sovepladser: 5
 • Gearkasse: automatisk
 • Opstillingen: 2015
 • Lær mere

Boligvogn Adria Astella 512 UP

 • pris: 1 455 000 rubler
 • chassis: ALKO
 • Sovepladser: 4
 • opvarmning: der er
 • producent: Slovenien
 • Opstillingen: 2012
 • Lær mere

Integreret med Eura Mobil Integra Line 690HB

 • pris: 7 075 000 rubler
 • chassis: Fiat ducato
 • motor: 2,3 liter (148 hk)
 • Sovepladser: 4
 • Gearkasse: automatisk
 • Opstillingen: 2014
 • Lær mere

CS 4 Independent auto 4x4

 • pris: 5 500 000 rubler
 • chassis: MB Sprinter 4х4
 • motor: 2,2 liter (163 hk)
 • Sovepladser: 4
 • Gearkasse: automatisk
 • Opstillingen: 2011
 • Lær mere

Hjulet drev CS Luxor 4x4 Black

 • pris: 14 070 000 rubler
 • chassis: MB Sprinter 4х4
 • motor: 2,2 liter (163 hk)
 • Sovepladser: 4
 • Gearkasse: automatisk
 • Opstillingen: 2017
 • Lær mere

Semiintegreret autocamper Dethleffs Esprit Comfort T 7150 DBM

 • pris: 7 500 000 rubler
 • chassis: Fiat ducato
 • motor: 3,0 liter (180 hk)
 • Sovepladser: 3
 • Gearkasse: automatisk
 • Opstillingen: 2014
 • Lær mere

Halvintegreret af Sunlight T60

 • pris: 4 875 000 rubler
 • chassis: Fiat ducato
 • motor: 2,3 liter (148 hk)
 • Sovepladser: 3
 • Gearkasse: automatisk
 • Opstillingen: 2017
 • Lær mere

Halvintegreret af Sunlight T67

 • pris: 6 750 000 rubler
 • chassis: Fiat ducato
 • motor: 2,3 liter (130 hk)
 • Sovepladser: 6
 • Gearkasse: automatisk
 • Opstillingen: 2017
 • Lær mere

Halvintegreret af Sunlight T68

 • pris: 6 150 000 rubler
 • chassis: Fiat ducato
 • motor: 2,3 liter (148 hk)
 • Sovepladser: 4
 • Gearkasse: automatisk
 • Opstillingen: 2018
 • Lær mere

Firehjulsdrevet CS Rondo 4x4

 • pris: 8 165 000 rubler
 • chassis: MB Sprinter 4х4
 • motor: 2,2 liter (163 hk)
 • Sovepladser: 4
 • Gearkasse: automatisk
 • Opstillingen: 2017
 • Lær mere

Motorhome, hus på hjul, camper, hytte på hjul, bolig trailer - til salg, adgang til Kommissionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

65 − 61 =