30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Hvor meget koster en infrarød varmeovn?

Hvor meget bruger elvarmeren?

Jeg starter denne artikel med trivielle ting: du kan ikke varme op i det vilde hele vores store Rusland,

Der er ingen sådanne tricks i verden, at en kampkasse kunne opvarme et sommerhus - selvom det ville være ønskeligt.

Men der er en rimelig tilgang til opvarmning af lokalerne, som vil hjælpe dig med at være varm og spare penge i din tegnebog.

For eksempel brugen af ​​et moderne varmeapparat - INFRARED HEATER. Enheden er en let, hurtigopvarmning, der udstråler termiske infrarøde bølger i retning af gulvet - fra toppen nedad (med den rigtige ophæng). Desuden opvarmer selve IR-varmelegeme ka til minisolen og opvarmer de objekter, der omgiver det - gulv, bord og så videre. som igen giver varme til den omgivende luft og opvarmer rummet. Desuden opvarmer ikke IR-varmelegemet de øvre vinkler "bihuler" i rummet, som vi ikke bruger i det normale liv. Sådan virker infrarødvarmeren. Men varmelegeme vil forbruge så meget som et kilowatt el, da det blev investeret i fabrikken af ​​fabrikanterne - dvs. Ligesom enhver anden enhed - jern, batteri og så videre. Det vigtigste er, at du sammen med IR-varmeapparatet installerer mindst den enkleste termoregulator. Hvilket vil se på din evne til at afkøle og ikke overophedes. Denne enhed vil spare din varme og dermed dine penge. Forbind simpelthen - det virker præcist. Det er nødvendigt at indstille den ønskede temperatur fra 5 grader til 30 grader og thermoregulator vil støtte det døgnet rundt. En plusretningsretning IR-varmeapparat og hastigheden af ​​dens opvarmning er apparatets effektivitet åbenlyst. Jeg er nødt til at Paktika var mærkværdigheder, når de køber en lille varmelegeme uden termostat (det var en skam fonde) og forsøgte at varme op om vinteren zamorshy neuteplonny garage anstændig størrelse og har det ikke fungere. Folk var skuffede at vende tilbage og sige dårligt. Men de tænkte ikke på deres tankeløse handlinger. Derfor vil indgåelsen af ​​en sådan moderne knowhow ikke hjælpe dig, hvis du ikke tager sig af: pålidelig ledningsføring, montering af termostater, er montering af vinduer ikke blæst - otsutvie skvazyakov, bygninger isolering.

Nu tørre flåter. Tag værelse - værelse. Området på værelset er 16m.kv, vinduerne er limet eller moderne, lufttæt. Værelset er isoleret. For et sådant værelse er passende varmelegeme 1 kW - det vil helt varme dette værelse uden yderligere opvarmning end enten. AOX termoregulatoren blev installeret. Indstil temperaturen på +22 grader. I dette tilfælde vil IR-varmelegeme betjenes pr. Dag i højst 12 timer (den samlede driftstid ekskluderer stop ved driften af ​​termostaten). Den gennemsnitlige driftstid er 8 timer, multipliceret med 1 kW effekt. I alt pr. Dag 8kW

30days x 8 kW = 240kW.x 2.5rub (takst for landsbyen) = 600rub pr. Måned er prisen på din varme i værelset 16 m.

Det er op til dig, om det er dyrt eller ej. De givne tal kan variere afhængigt af tilstanden af ​​huset eller lokalet i forbrugeren.

Varme og komfort til dig i dit hjem. Jeg ønsker dig også økonomien.

Varmt elforbrug: Den nøjagtige formel

Hvis du tænker på at købe gulvvarme system til din lejlighed, før du uundgåeligt har et spørgsmål: hvor meget energi der forbruges varmt gulv tilstedeværelse af gulvvarme i huset et godt alternativ til centralvarme, samt rumopvarmning ved hjælp varmeapparater eller olie varmeapparater. Den væsentligste årsag til dette er uafhængigheden af ​​de offentlige tjenester, som du justerer temperaturen og definere dig selv, når tændt, og når at slukke "opvarmning". Bare til stedet vil blive sagt, at prisen for penge til elektricitet er væsentligt reduceret.

Før du køber et varmt gulv og beregner elforbruget, er det rigtigt at lære og forstå, hvilke slags køn der er, og forstå deres forskelle og egenskaber. Og først derefter forstå, hvad dækning er egnet.

Det hele afhænger af gulv og opvarmet rum

Navne på varme gulve:

 • Varmekabel;
 • Infrarød film gulv;
 • Rod mats.

Det allerførste design til opvarmning af gulvpladsen blev præsenteret i form af et varmekabel. Operationsprincippet skyldes omdannelsen af ​​elektricitet til varme. Installation af kablet fremstilles som følger: på den rengjorte overflade lagt kabel og sikre normale driftsbetingelser bindelaget hældes op til 5 cm som vist en forbedret model i form af et kabel fastgjort på gitteret (termomat), der er monteret på gulvplads identisk kabel ..

Film elektroplus er præsenteret i form af en tynd film med infrarøde varmeapparater. Gulvets tykkelse er mindre end en millimeter, som skal tages i betragtning under installationen. Montering udføres på en tør og plan overflade uden brug af betonbeklædning. På gulvet ligger parketbræt eller laminat.

Når du vælger et varmt gulv, skal du overveje i hvilket rum gulv- og gulvmaterialet skal installeres.

Et kendetegn ved stavemåtte er, at varmeelementerne er lavet på basis af CFRP. Princippet om drift og installation er identisk med varmekablet.

Sådan beregnes strømforbruget af et varmt gulv

Hvis du beslutter dig for at udstyre din lejlighed med elvarme, så vil en vigtig detalje beregne energiforbruget for en bestemt type varm gulv.

Forbrug af elektricitet afhænger af:

 • Rummets område;
 • Strøm (hvor mange kilowatt elforbruget pr. Kvadratmeter);
 • Varmeisolering af rummet;
 • Klima og sæson;
 • Gulvbelægning;
 • Brug af et varmt gulv som yderligere opvarmning af en forudsætning.

Strømforbruget for hver type varmeelementer er forskelligt. For eksempel for et varmekabel varierer tallene fra 120 til 150 W pr. M 2.

Til infrarød filmbelægning er disse tal fra 150 til 400 W pr. M 2. Forbrug af elektricitet med termometre i området fra 120 til 200 W pr. M 2.

Det er vigtigt at vide! Brug af en termostat i et gulvvarmesystem giver op til 40% for at spare energiforbrug.

Og på baggrund af de data, der er opnået fra undersøgelserne, falder den største udgift af elektricitet på opvarmning af det varme gulv. Efter at have nået en bestemt temperatur på gulvet, understøttes den ved at tænde og slukke.

Varm gulv infrarød film: elforbrug, beregning

For at producere en omtrentlig beregning af forbruget af elektricitet med et infrarødt filmgulv, bruger vi den enkleste formel S x P = W.

 • S er det varme gulvs område
 • P - elforbrug pr. 1m 2.

Med hensyn til filmbelægningen er det almindeligt at bruge det, når du lægger systemet under et laminat og linoleum

Lad os forestille os, at det varme gulvs areal er 20 m 2, og strømmen er 150 W pr. M 2. For nemheds skyld at tælle bruger vi den sædvanlige regnemaskine. Vi får strømforbruget af elektricitet - 3000 W / 3 kW.

Forudsat at el-gulvet er i drift konstant, vil tidspunktet for dets drift pr. Dag være omkring 6 - 8 timer. Multiplicer antallet af kilowatt efter det maksimale antal arbejdstimer pr. Dag og få: 3 x 8 = 24 kW / h elforbrug pr. Dag.

Tallene i disse beregninger er de maksimale værdier, i virkelige forhold er strømforbruget meget lavere.

Elforbruget pr. Måned vil være 24 x 30 = 720 kW / h. Det forbliver at multiplicere denne figur med prisen på et kilowatt (hvilket er ca. 2,5 rubler), 720 x 2,5 = 1800 rubler per måned. Disse estimater kan produceres uafhængigt af ethvert af værelserne i din lejlighed.

Hvor meget strøm bruger en infrarød varmeovn?

Infrarøde varmeapparater, et fremragende valg af varmeanlæg, såvel som rentable ud fra et økonomisk synspunkt. Disse varmelegemer bruger både grundlæggende og yderligere varmekilder.

Fordele af infrarøde varmeapparater:

 • Lavt strømforbrug (1,5 kW);
 • Overfladen og genstande opvarmes fra stråling;
 • Høj termisk inerti.

Disse varmelegemer er opdelt i to typer i henhold til bølgelængden. Langbølge og kortbølge. Til opvarmning af boligkvarter anvendes langbølgete, da driftstemperaturen ikke overstiger 2000 ° C, og varmeapparatets udstrålingsflade skinner ikke.

Det vigtigste, du skal være opmærksom på, når du vælger en infrarød varmeovn, er dens kraft, da den skal svare til rummets rum. På mindst 100 W pr 1 kvadratmeter - når det anvendes som en primær opvarmningsindretning, og 50 W pr 1 kvadratmeter - når det anvendes som en hjælpeindretning.

For at sikre den optimale ydeevne af varmeapparater skal rummets lofthøjde være mindst 3,5 meter.

Det skal også tages i betragtning, at hvis varmelegemets effekt er højere end områdets overholdelse, vil den ønskede temperatur nås meget hurtigere, hvilket vil resultere i energibesparelser.

Infrarød varm gulv elektrisk: strømforbrug (video)

At kende egenskaberne, mængden af ​​elektricitet forbruges og formlen, kan du nemt foretage beregningerne selv. På baggrund heraf kan du drage konklusioner om, hvor lønnet dette erhvervelse er for dig, både af æstetisk og økonomisk synspunkt. Og for en mere præcis bestemmelse vil du blive hjulpet af produktanmeldelser.

Kopiering er kun tilladt med en henvisning til kilden

Hvor meget energi bruger infrarøde varmeapparater?

Infrarøde varmeapparater findes i stigende grad i boliger og lejligheder. Årsagen til dette er simpel: denne type rumopvarmning er fordelagtig og nem at bruge. Dette er ikke kun en sparing af elektricitet, men et nyt niveau af komfort.

Princippet om det infrarøde varmeapparat er baseret på overførsel af termisk energi fra strålingspunktet af høj temperatur instrument til organer med lavere temperatur ved hjælp af infrarøde bølger. Og overfladen af ​​genstande opvarmes meget hurtigt - bogstaveligt talt i sekunder.

Næste kommer det mest interessante fænomen, hvilket reducerer elforbruget med 30-80%: varme genstande giver væk noget af deres varme til kold luft. Det er denne tilgang til opvarmning af det omgivende rum, der giver dig mulighed for at spare penge ved opvarmning og altid føle dig hyggeligt.

Selvfølgelig er værdien af ​​enhedens forbrugte energi, strukturens struktur, varmetabskoefficienten osv. Af største vigtighed. Men det vigtigste er, at infrarøde varmeapparater gør deres arbejde godt, samtidig med at de sparer energi.

Varianter af infrarøde varmeapparater

Det vigtigste, der adskiller enhederne indbyrdes, ud over strømforbruget og forbruget af elektricitet, er temperaturen af ​​opvarmning af wolframhelikixen eller materialet omkring det. Hvis vi taler om nøjagtige indikatorer, trækker eksperter en grænse efter at have nået 700 ° C.

Ifølge dette princip er infrarøde varmelegemer opdelt i to grupper:

Det er muligt at afgøre, om enheden tilhører en af ​​sorterne selv med det blotte øje. Faktum er, at kortbølget infrarøde varmeapparater i mørket udsender bølger, som en person ser. Men den langbølgende stråling kan ikke overvejes på nogen måde.

Kortbølgevarmere

En typisk repræsentant for denne gruppe er glødelamper eller gasradiatorer. Under deres arbejde opstår opvarmning af tæt beliggende genstande, for eksempel lampeskærm lampeskærm. Bare på grund af absorptionen af ​​de fleste af de udsendte infrarøde bølger af miljøet, kan en person se noget.

Som varmelegeme i sådanne varmelegemer anvendes wolframtråd. Dette materiale smelter ved ca. 3350 ° C, så driftstemperaturen strækker sig fra 2000 til 700 ° C.

Med sådanne parametre er infrarød stråling karakteriseret som stiv, primært beregnet til opvarmning af høje rum eller store områder. Effektiviteten i dette tilfælde vil være 65-70%, og strømforbruget og elforbruget er på et højt niveau.

Varmeapparater med langbølge stråling

Det mest oplagte eksempel på en sådan enhed ville være et varmebatteri, hvilket er en mere praktisk løsning end beskrevet i eksemplet ovenfor. Princippet om drift af langbølge infrarøde varmeapparater er baseret på opvarmning af materialet omkring wolframhelikixen.

I dette tilfælde når temperaturen 700-400 ° C, og effektiviteten er ca. 90%. Dette reducerer kraftigt strømforbruget og strømforbruget i forhold til ovenstående eksempler.

For at opnå maksimal effektivitet i produktionsanlæg anbefales det at arbejde for at minimere varmetab. Sammen med den optimale placering af enheder på området vil dette betydeligt reducere strømforbruget og reducere elforbruget med 50-80%.

Forbrug af elektricitet i forhold til andre varmekilder

For eksempel tage den mest almindelige enhed: en langbølge infrarød varmeovn, hvis effekt er omkring 1,5 kW. Beregninger vil blive lavet for et rumareal på 15 kvadratmeter. m, forudsat at vinduet er minus 20, og vi ønsker at opretholde temperaturen ved +20 ° C.

I udenforstående, varme fans. De "reel" omkring 2,5 kW / h og har en relativt lav effektivitet.

Dernæst er oliekølerne, som langsomt opvarmes, og deres strømforbrug er ca. 1-2 kW / h.

Næste er konvektionsanordninger (konvektorer), som allerede har et relativt lavt strømforbrug, men stadig optager til 1-1,5 kW pr. Time.

Infrarøde varmeapparater bruger omkring en halv kilowatt per time, hvilket er den højeste effektivitet af alle eksisterende traditionelle husholdningsvarmekilder. Enkle beregninger viser, at der med dagligt arbejde på 10 timer om måneden er ca. 150 kW / h output, hvilket kan betragtes som en glimrende indikator.

Når du vælger i butikken, skal du være opmærksom på strømforbruget og strømforbruget af det infrarøde varmeapparat. Her er du nødt til at finde en mellemplads, for ikke at overbetale penge, og alle var varme.

Husk de vigtigste fordele ved de pågældende enheder:

 • hurtighed i opvarmning af omgivende genstande
 • Akkumuleringen af ​​varme ikke med luft, men af ​​materialer omkring den;
 • Automatisk tænd og sluk på grund af indbygget termostat;
 • mere behagelige varmeforhold end med traditionelle metoder.

Og sørg for at reducere varmetabet for en lejlighed eller et privat hus til et minimum. Husk, at denne faktor alvorligt påvirker dine månedlige opvarmning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

54 − = 50