30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Hvor meget er fotorammer

Digitale fotorammer

Digital fotoramme TEXET TF-814 Sort

Digital fotoramme TEXET TF-106 Rød

Digital fotoramme RITMIX RDF-710 Sort

Digital fotoramme DIGMA PF-74E Hvid (PF74EWT)

Digital fotoramme TEXET TF-145 "Sporvogn 9quot;

Digital fotoramme RITMIX RDF-1077

Digital fotoramme RITMIX RDF-877

Digital fotoramme RITMIX RDF-1014

Digital fotoramme DIGMA PF-74E Sort (PF74EBK)

Digital fotoramme TEXET TF-145 "Bears 9quot;

Digital fotoramme TEXET TF-810 Hvid

Digital fotoramme TEXET TF-328 Black

Digital fotoramme TEXET TF-814 Sort

Digital fotoramme TEXET TF-106 Rød

Digital fotoramme RITMIX RDF-710 Sort

Digital fotoramme DIGMA PF-74E Hvid (PF74EWT)

Digital fotoramme TEXET TF-145 "Tram"

Digital fotoramme RITMIX RDF-1077

Digital fotoramme RITMIX RDF-877

Digital fotoramme RITMIX RDF-1014

Digital fotoramme DIGMA PF-74E Sort (PF74EBK)

Digital fotoramme TEXET TF-145 "Bears"

Digital fotoramme TEXET TF-810 Hvid

Digital fotoramme TEXET TF-328 Black

Med min vilje og i min interesse accepterer jeg behandlingen, inkl. indsamling, systematisering, ophobning, opbevaring, (opdatering, opdatere, ændre), brug, overførsel til tredjemand (listen over de tredjeparter kan findes på sitet www.eldorado.ru/club), depersonalisation, blokering, ødelæggelse af personoplysninger, som afhængigt af det dokument (ansøgningsskema, applikation osv) omfatter, men er ikke begrænset til, PD: fulde navn, fødselsdato, køn, pasoplysninger (serie, nummer, hvornår og af hvem udstedt), registrering adresse eller bopæl (den faktiske adresse indkvartering), kontakt telefonnummer, e-mail-adresse mail, Limited Liability Company "Eldorado" BIN 5077746354450 (125.493, Moskva, gade Smolnaya, 14 ..), med det formål at give mig deres varer og tjenester (produkter), herunder, men ikke begrænset til: Bruger identifikation program loyalitet, der giver regnskabsprocedurer ophobning og brug af bonusser, gennemførelsen af ​​levering, levering af tjenesteydelser, formidling af reklamebudskaber (herunder om aktuelle kampagner og specialtilbud via eventuelle kommunikationskanaler, herunder e-mail, sms, e-mail, tlf Nå, andre kommunikationsmidler), indsamling af synspunkter om butikkerne i "Eldorado".

Jeg accepterer, at mine personoplysninger behandles på en måde, der svarer til formålet med personlig databehandling, inkl. med eller uden brug af automatiseringsværktøjer. Og jeg er også enig i, at det samtykke, som jeg har givet i elektronisk form på hjemmesiden, er en aftale, der fuldt ud opfylder kravene i lovgivningen om personoplysninger og tillader bekræftelse af, at den er modtaget af LLC "ELDORADO".

Samtykket er givet af mig for hele programmets varighed.

Samtidig informerede jeg (r), og er enige om (r), at en revision af den nuværende aftale automatisk ophører min deltagelse i loyalitetsprogrammet, vil min bonuskonto loyalitetsprogram låses og låsen vil betyde umuligheden af ​​dets brug, herunder annullering af bonusser til rådighed på bonuskonto, så godt som jeg ville have til at re-samtykke til behandling af PD, hvis igen jeg beslutter at bruge de ydelser eller produkter af LLC "Eldorado", som kræver at udfylde formularer, programmer osv .p., der indeholder min PDN.

Produktet er et displayet, så det kan have mindre eksterne fejl. Han må også ikke have pakning og instruktioner. Når du modtager varerne i butikken, kan du inspicere det og foretage en endelig købsbeslutning.

Den udbredte brug af digital fotografering har ført til udskiftning af de sædvanlige fotorammer digitale fotorammer. Disse er enkle enheder designet til at afspille digitale billeder, som kan have andre - ekstrafunktioner.

Digitale fotorammer: Hovedfunktioner

Digital fotoramme udstyret med en LCD-skærm, hvis diagonale varierer sædvanligvis fra 7 til 10 tommer. Opløsningen på displayet varierer også: Jo højere det er, desto klarere og mere detaljeret bliver billedet.

De fleste modeller er udstyret med stand til installation på bordet, men i salg kan du finde enheder, der har monteringer til placering på væggen.

Som regel er mængden af ​​intern hukommelse digital fotoramme er ikke stor. Disse enheder er designet til at afspille billeder fra flashdrev eller hukommelseskort i forskellige formater.

Mange modeller har yderligere funktioner, blandt hvilke:

 • diasshow afspilning;
 • video og musikafspilning;
 • visning af tid og kalender, alarmfunktion.

boliger digital fotoramme normalt lavet af plast eller metal, er der færre modeller med designer træ tilfælde.

Digitale fotorammer i butikken "Eldorado"

Køb en digital fotoramme, pris som afhænger af skærmens størrelse og tilstedeværelsen eller fraværet af yderligere funktioner, kan du i online-butikken "Eldorado". I vores katalog findes enheder fra producenter som Texet, Ritmix, Inch. For at vælge en passende fotoramme kan du bruge hurtig søgning i hovedparametrene:

 • markere hvad der er vigtigt for dig
 • systemet vil straks give en liste over modeller i fuld overensstemmelse med dine krav.

eller log ind med:

Accepteret til betaling

Priserne i butikkerne Eldorado

kan afvige fra de priser, der er angivet på webstedet.

Bedste billige digitale fotorammer rating: fotos, specifikationer, priser, anmeldelser

Vi har samlet for dig billeder, specifikationer, priser og anmeldelser for den bedste billige digitale fotoramme vurdering.

 • digital fotoramme
 • skærm diagonal 7 '
 • opløsning 1024 × 600
 • forbindelse til computer via USB
 • afspiller video

fra 2806 rubler. op til 4090 rubler.

værdighed

Skærmen - billederne på den ser rigtig flot ud, lyse og saftige. Visningsvinklen er bred, der er ingen problemer med at blinke fra siden (problemet med meget mange fotorammer). Nå, det er selvfølgelig meget billigt.

Intet batteri. Uheldigvis tog ledningen ud af stikkontakten - jeg fik en masse problemer på mit hoved. Ikke-standard skærmstørrelse.

I første omgang forvitrede denne fotoramme mig lidt, men så blev jeg vant til det og dens funktioner. I princippet analoger sådanne skærme er meget dyrere RDF-UX7, så hvis ikke skoler, som jeg har anført ovenfor, ville være den bedste blandt de billedrammer.

Slank og lys, smuk visning, intuitiv betjening og menu.

Du kan nemt ridse, du skal være forsigtig.

Jeg bruger det i et halvt år, og alle er meget glade.

Meget stor og smuk visning, lav pris, du kan afspille video.

kommentar

Fotorammen passer perfekt ind i vores soveværelse. Normalt står den på hylden og glæder os med fotos fra den sidste tur til Egypten. Min mand og jeg kan virkelig godt lide det!)))

Pris, solid krop, smukt billede, praktisk menu, god ekstra. Muligheder som et vækkeur.

I det komplette sæt er der ingen dækning for transport.

Fremragende ramme til sådanne små penge.

 • digital fotoramme
 • skærm diagonal 8 '
 • opløsning 800 × 600
 • forbindelse til computer via USB
 • afspiller video

fra 3648 rubler. op til 5790 rubler.

værdighed

Det ser smukt ud, trærammen ser godt ud.

Urimeligt høj pris (købt til 4200)

ikke alle flashdrev læses

hvis du tilføjer effekterne af overgangen mellem billederne, så forfærdeligt langsomt, er jeg bange for at forestille mig, hvad der vil ske, hvis du begynder at spille musik parallelt ...

kort strømforsyning, er der ikke engang et minimums batteri til stand-alone drift

Der var et problem - rammen viste 3-4 billeder og tog afsted i menuen. Jeg troede, at problemet i opløsning / størrelse af billederne var problemet i USB-flashdrevet - jeg havde siliciumkraft, prøvet at overgå - det virker.

Smukt viser billeder, lav pris, enkel opsætning og ledelse, en fremragende garanti.

Jeg kunne godt lide alt

Vi har ikke offentliggjort billeder i vores familie i lang tid, så RDF-808 kom meget tæt på mig. Du kan nemt og hurtigt vælge det billede, du vil vise. Nice og nice.

Meget smuk billedramme (sort træ), et godt display, du kan se videoen, det koster kun 2000 rubler.

Ladningskablet var kort.

Jeg var meget tilfreds med denne fotoramme =) Jeg anbefaler!

 • digital fotoramme
 • skærm diagonal 7 '
 • opløsning 480 × 234
 • forbindelse til computer via USB
 • afspiller video

fra 2200 rubler. op til 2940 rubler.

værdighed

kvalitetsmatrix, fjernbetjening, lav pris, høj opløsningsmatrix, store synsvinkler, kalender

kommentar

for prisen er bare en fremragende model, med denne matrixopløsning og for sådanne penge kunne intet andet finde, billede 4+

Super maskine værdi for pengene, spyttede på anmeldelser og købte (hvis det overgivelse er muligt), og jeg indså, at otzy al den nonsens skrevet lidt normal bekvemt skære en pitaetsya kun på nettet er en minus 800 alle rigtige billeder viser en farverig SD-kort spiser et brag fint savsnit billeder 4 GB viser straks generelt i 1500, det er bedre at ikke overbetale. CONSOLE i købet komfortablyoooo =)))) sat i netværket og glemte at slukke for konsollen.

kommentar

Du kan give tynde mennesker, fordi rammen flader billedet i en af ​​de tre tilstande ...))) Med proportioner på 16: 9 skal der være en opløsning på 800: 450, og her er 800 × 480. Tin! )))

Du har brug for et USB-USB-kabel, som du skal købe separat. Jeg kunne kun bruge det ved at stikke et USB-flashdrev i den. Producenten tog sig ikke af de andre stik. Og rigtigt! HVORFOR? )))

I mine hænder var denne $$$ kun fordi rammen blev præsenteret for en velkendt pige, og hun bad mig om at hjælpe hende med at håndtere hende ...

høj opløsningsmatrix, store synsvinkler, fjernbetjening, lav pris, kalender, behagelig til øjet og berøring

kommentar

billeder af høj kvalitet, her skriver nogle om udfladning, det er mærkeligt for hende standardopløsningen til fotorammen, der er et stik til flash-holdbar materialekvalitet, fremragende model

kalender se hurtigt arbejde uploade billeder

Billederne strækker sig, uret og kalenderen er uforståelige langt væk.

brød på den anden dag, jeg ikke ved, måske er det bare mit ægteskab, men det selv slukket og viser ikke tegn på liv. princippet er dets penge værd, hvis det ikke bryder hurtigt.

 • digital fotoramme
 • storskærm diagonal 10 '
 • opløsning 1024 × 768
 • forbindelse til computer via USB
 • afspiller video

fra 2300 rubler. op til 2720 rubler.

værdighed

nok proppet med alt, ikke svært at bruge i et par minutter i alt regnet ud

meget svag skærmopløsning, hvis du vil se billeder og ikke pixels, så er det bedre at købe noget andet

løb for pris og kvalitet, til sidst skuffet over kvaliteten af ​​beslutningen, købt lang tid, jeg kan ikke miste udvekslingen =

 • digital fotoramme
 • skærm diagonal 7 '
 • opløsning 800 × 480
 • ændre billeder med effekter
 • strømforsyning

værdighed

kommentar

En af de få gode rammer med en skærm razresheniya.Yarkie tsveta.Horoshie obzora.Gorizontalny hjørner og lodret tilstand fungerer, er kalenderen slukket og vklyuchaetsya.Pokupalas i sådan podarok.Teper vil.

Til sin pris - alt er fint.

Af en eller anden grund ukendt for mig, gengiver nogle JPG-filer, men andre gør det ikke.

Forrige kommentator skrev, at du ikke kan lægge vandret (liggende) afspilning. Det er nemt: Når billedet er åbent, tryk på den runde knap i midten, klik på den nederste genstand, kaldet menuen, vælg terrænet. Kalenderen slettes også i indstillingerne.

I princippet en god ramme. Værdig skærm. Godt billede

Nederst på skærmen er der altid en kalender, der ikke kan fjernes! Og det ser ud til, at rammen er beregnet til både vandret og lodret installation, men det er ikke programmerbart! Denne forfærdelige kalender vil altid hænge på skærmen! Og rammen blev taget til vandret installation!

På skærmen er et reklamebånd med specifikationerne for denne ramme. Duck her, måske er jeg ikke heldig, men limet fra klistermærket forblev på rammen (som fra en billig pris)! Mens jeg vasker det af, klæbte jeg hele skærmen. Nu er udsigten ikke meget vare, men blev taget som gave = (

fra 4289 rubler. op til 4580 rubler.

værdighed

Skærmstørrelsen! og opløsningen er 1024x768. Billedet ser detaljeret ud. Tilstedeværelsen af ​​fjernbetjeningen - kigger efter knapper på bagsiden er meget ubelejligt, og den første gang du vil spille med rammen, så slog musikken på billedet for at rulle gennem. Stærk design uden påskrifter. Stabilitet. skærmformat 4 * 3 - ja, jeg har alle billederne sådan (før du køber, bryder formatet på de billeder du har - ellers får du store sorte felter på skærmen). Tilstedeværelsen af ​​havnen i YUSB - fast et flashdrev, smart på android og se et foto fra ham under MUSIC. alt!

Farverne på skærmen går i blåt, det er et mareridt, hvis du ved om det, så begynder det at spændes! (Jeg vil forsøge at rense blåt på forhånd i et enkelt svar - jeg kontrollerede det, men det er nødvendigt at kigge efter alle billederne hurtigt). Fjernbetjeningsknapperne er billige. mange fotos orienterer sig ikke korrekt (ikke vælt, du skal færdigbehandle). Som i andre anmeldelser bemærker jeg - generatoren af ​​tilfældige billeder - suger gennem nogle fotos et hundrede gange den anden gang! Video taber, men ud af ti formater vil tabe 3 (gem kun ved at vælge film med det ønskede format). Prisen er høj! Blunt kalender - Jeg så på texet andre - foto og over kalenderen. Og her - kalenderen og i et lille vindue ændres fotosne.

Jeg tog en rabat på 2760, og så er jeg ked af pengene, selvom jeg i gengæld ikke ved hvad der ville have taget en anden, men 4200 (prisen i butikken) aldrig ville have givet.

Digma PF-850 Anmeldelser

mangler

Generelt er en god enhed til deres penge. Det første minusproblem med skaleringsbilleder er imidlertid både lavere og højere opløsning, især hvis de ikke afkortes 4: 3. Det er nødvendigt at justere, at det er irriterende. Hvad er forskellen mellem de tre zoomfunktioner i indstillingerne, for jeg forbliver et mysterium. Da dette er enhedens hovedfunktion, anser jeg fejlen for at være betydelig.

I diasshowtilstand fungerer zoom og rotation kun i pause, hvilket ikke altid er praktisk. Desuden stopper "pause" -knappen lysbilledshowet samtidig med at musikken, selvom det er at slå billederne og se på bumserne på flæskens ansigter, ville være mere sjovt for musikken.

Og mere - det er bedre at tage en ramme med en større diagonal, hvis du ikke vil se på billedet, holde det foran din næse. Faktisk ligner processen billederne 9x15 fra et andet hjørne af rummet. Dette var min uheldige udeladelse ved valg, da rammen var beregnet til bedstemor, hvis øjne er langt fra eagle eye.

Dynamics censurord kan ikke beskrives, så det er bedst at vælge en neutral guitarmusik som den mindst sizzling-rattling.

Console bekvemt, ledelsen generelt er også mere eller mindre forståelig, i det mindste har min bedstemor hurtigt vænnet sig til det.

Videoen forsøgte ikke at sætte, funktionen af ​​bevægelsessensorer og timere kontrollerede heller ikke.

Sammendrag: Kom ud som en gave til en ikke meget krævende bruger.

fra 2088 rubler. op til 3890 rubler.

værdighed

Billig (sammenlignet med kendte virksomheder), et lyst og klart billede, nem opsætning, har et USB-stik - kan ikke genere og specifikt at købe microSD, og ​​indsætte en almindelig stok.

Kritisk er endnu ikke blevet afsløret, men simpelthen ubehagelig - det umulige at hænge på en væg er bare en desktop-løsning.

Jeg købte bare sådan - "så det var," kan lide hun at ofte se fotki.Devays ikke ansvarlige, mere som et stykke legetøj, og derfor valgte en af ​​de mest deshovyh.Svoi funktioner udføres korrekt, helt nikakih.Kupil krav, bragt hjem, straks indsat stokken galleri , herunder vso.Pokaz galleri galleri begyndte avtomaticheski.Nastroil tidsforskydning blev forsøgt at inkludere en kalender med et foto, men udformningen af ​​kalenderen helluva masse fejlbehæftet, foruden borgerligt - uge starter på søndag på menuen på russisk, er ganske enkel og klar, lidt ubehageligt r Placer betjeningsknapperne (de er i ryggen), men i første omgang - til hurtigt at lære udenad, og for det andet - ikke så tit, de har brug, herunder enheden, og han rider avtomaticheski.Ochen skam, at ikke hænges på væggen, det var, ville generelt cool. Resultatet - en fremragende model til det normale prismærke (og hvordan ser du - fotorammer berømte mærker 3-5tys.spohasyaetsya - hvorfor betale mere? :)))

fra 3730 rubler. op til 3890 rubler.

værdighed

Ikke en stor pris

Meget dårligt billede og små synsvinkler

I øjeblikket er den eneste fotoramme til salg med et indbygget batteri, muligheden for batterilevetid. Men kvaliteten af ​​ydeevnen er sådan, at det stadig er bedre at ikke tage det.

Anmeldelser om Inch W7i

Indbygget 2 GB hukommelse. Smukt udseende.

To termometre, gade og værelse, meget bekvemt.

En meget lille liste over indstillinger, der er ingen lovede vækkeur, der er kun slukket og tænder rammen, hvilket betyder at den inkluderer musik med musik. Også billedet ændres ikke, det er altid solrigt, og det er fugtigt på gaden. Ingen animation, ingen effekter.

Som en fotoramme udfører den sin funktion perfekt, og andre gadgets er ponapihany, det ville være bedre at forbedre dem i starten, men ikke at frigive rå dem.

ret en normal pris. gode karakteristika og muligheder for 2500. Alle slags vejrstationer i kittet giver mulighed for at kende temperaturen i rummet og på gaden.

hidtil var det ubelejligt at indstille dato og klokkeslæt, fordi Du var nødt til at holde pilen nede for at gøre nummer et eller flere. Det er måske ikke et meget populært mærke. og for at være ærlig tror jeg, at 2500 er dyrt for en simpel fotoramme, der bare står og ruller billeder

Som fotorammen virker, viser fotoet som angivet.

Temperaturen i Fahrenheit, som for mig ikke er tydelig.

Jeg skriver til virksomheden, lad celsus indtaste, og så kontrollere for nøjagtighed

Digitale fotorammer - med en stor skærm - priser

standard sortering

i 12 Online butikker:

PhotoFrame Digma PF-1033 sort PF1033BK

Med tænd / sluk-timer. Med uret. Med indbyggede billed effekter. Med kalenderen. Med zoom-funktion. Med udgangen til hovedtelefonerne. Med evnen til at se videoen. Med mulighed for at se billeder fra USB-flashdrev. Med evnen til at kopiere / slette filer uden at bruge en pc. Med et vækkeur. Med diasshowfunktionen. Med mulighed for vægmontering. 10,1 tommer diagonal. Med fjernbetjening (fjernbetjening). Med automatisk billedorientering.

købe i onlinebutikken TopComputer.RU

Digital fotoramme DIGMA PF-1033, 10.1, sort (pf1033bk) PF1033BK

Automatisk billedorientering. Se billeder fra USB-flashdrev. Tænd / sluk timer. Ure. Vækkeur. Kopier / slet filer uden at bruge en pc. Indbyggede fotoeffekter. Kalender. Hovedtelefonudgang. Diasshow. Mulighed for vægmontering. Kontrolpanel (fjernbetjening). Med en diagonal på 10,1 ". Zoom. Afspilning af video.

købe i onlinebutikken Citylink

Digital fotoramme Rekam VisaVis L-170 (sort)

Med mulighed for at se billeder fra USB-flashdrev. Med indbyggede billed effekter. Med uret. Diagonal 17,3 inches. Med evnen til at se videoen. Med tænd / sluk-timer. Med zoom-funktion. Med diasshowfunktionen. Med mulighed for vægmontering. Med et vækkeur. Med kalenderen. Med automatisk billedorientering. Med fjernbetjening (fjernbetjening). Den indbyggede hukommelse er 4000 MB. Med udgangen til hovedtelefonerne.

købe i online butik Svyaznoy

Photoframe Digma PF-1033 Hvid PF1033W

Med en diagonal på 10,1 ". Hovedtelefonudgang. Kopier / slet filer uden at bruge en pc. Automatisk billedorientering. Diasshow. Ure. Se billeder fra USB-flashdrev. Mulighed for vægmontering. Kontrolpanel (fjernbetjening). Zoom. Afspilning af video. Indbyggede fotoeffekter. Kalender. Vækkeur. Tænd / sluk timer.

i online butik BeCompact.RU

Digital fotoramme Espada E-27D

Med evnen til at se videoen. Med diasshowfunktionen. Med mulighed for at se billeder fra USB-flashdrev. Med automatisk billedorientering. Med uret. Diagonal 27,0 inches. Med kalenderen. Med fjernbetjening (fjernbetjening). Med mulighed for vægmontering. Med udgangen til hovedtelefonerne. Med evnen til at kopiere / slette filer uden at bruge en pc. Med tænd / sluk-timer. Den indbyggede hukommelse er 4096 MB. Med zoom-funktion.

i online-butikken Player.Ru

Photoframe 10 Digma (PF-1033) hvid

Ure. Zoom. Kalender. Se billeder fra USB-flashdrev. Kontrolpanel (fjernbetjening). Automatisk billedorientering. Indbyggede fotoeffekter. Diasshow. Tænd / sluk timer. Afspilning af video. Vækkeur. Hovedtelefonudgang. Med en diagonal på 10,1 ". Kopier / slet filer uden at bruge en pc. Mulighed for vægmontering.

i online butik Electrozone

Rekam VisaVis L-137 digital fotoramme Rekam VisaVis L-137 Digital ramme

Med diasshowfunktionen. Med mulighed for vægmontering. Med udgangen til hovedtelefonerne. Den indbyggede hukommelse er 4000 MB. Med mulighed for at se billeder fra USB-flashdrev. Med Bluetooth. Med tænd / sluk-timer. Med zoom-funktion. Med kalenderen. Med et vækkeur. Med evnen til at se videoen. Med fjernbetjening (fjernbetjening). Med uret. Med automatisk billedorientering. Med touch screen. 13,6 tommer diagonal. Med indbyggede billed effekter.

i onlinebutikken OZON.ru

Fotoramme Digma PF-1033 sort

Ure. Diasshow. Kalender. Kontrolpanel (fjernbetjening). Zoom. Afspilning af video. Mulighed for vægmontering. Indbyggede fotoeffekter. Kopier / slet filer uden at bruge en pc. Med en diagonal på 10,1 ". Automatisk billedorientering. Hovedtelefonudgang. Vækkeur. Tænd / sluk timer. Se billeder fra USB-flashdrev.

i Flash Computers online butik

Photoframe Ritmix RDF-1010 Sort

Med mulighed for vægmontering. Med udgangen til hovedtelefonerne. Med zoom-funktion. Med evnen til at kopiere / slette filer uden at bruge en pc. Med diasshowfunktionen. Med mulighed for at se billeder fra USB-flashdrev. 10,1 tommer diagonal. Med evnen til at se videoen. Med automatisk billedorientering. Med uret. Med et vækkeur. Med fjernbetjening (fjernbetjening). Med kalenderen.

i onlinebutikken ONSHOP.ru

Digitale fotorammer Ritmix RDF-1010 Sort

Se billeder fra USB-flashdrev. Afspilning af video. Kopier / slet filer uden at bruge en pc. Mulighed for vægmontering. Ure. Med en diagonal på 10,1 ". Diasshow. Kontrolpanel (fjernbetjening). Zoom. Automatisk billedorientering. Vækkeur. Kalender. Hovedtelefonudgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

85 − 83 =