30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Hvilken farve er farven på den brune

Farvekombination

Farvematchning er en vigtig og ansvarlig forretning. Nyanser er vigtige i tøj, makeup, interiør og design. For et respektabelt udseende vælges tøj i 2-3 toner. Dette er en universel variation, der ikke overdriver det i farver. Det samme gælder for indretning.

Efterhånden fører mangfoldigheden af ​​uforenelige paletter til en forringelse af udseendet af lokalerne. Derfor er det meget vigtigt at finde ud af kombinationerne. Hvordan man vælger den rigtige tone til tøj og indretning, fortæller artiklen.

Hvilke farver blandes blå:

Med hvilke farver kombineres den grønne:

Grøn lysskærm harmonerer med sådanne toner:

Grøn med olivenfarve harmonerer med:

Kompatibilitet med lysegrøn:

Rødlig taler om lederskab, udholdenhed, kreativitet, dynamik, udholdenhed, overlegenhed, magt, en impuls til sejr. I psykologi betyder det grusomhed og obstinacy, hårdhed og intolerance.

Med hvilke farver rød er kombineret:

Rød med kirsebærfarve harmonerer med dette farveskema:

Med hindbærfarve kombineres med:

Med hvilke farver har vi violet blanding:

Brown lover held og lykke, erklærer respektabilitet, betydning, modenhed, stabilitet, elegance, udsøgt enkelhed og flid.

Hvilke farver er blandet med brunt:

Lysebrun til at kombinere med:

Brun mørk ser organisk ud med:

Brun med en rød blanding med disse farver:

 • Lyserød.
 • Pink med en beigefarve.
 • Lys rød.
 • Saffron.
 • Beige.

Grayish i tøj taler om bevidsthed, realisme, sanselighed. Designet bruges sjældent. Det forårsager frygt for tab og melankoli.

Med hvilke farver kombineres den grå:

Grå er en universel tone. Derfor er alle komponenterne i farvepaletten egnet til det.

Orange i tøj taler om styrke, uudtømmelig energi, spænding, tolerance, højt selvværd og frihedsbevidsthed. I design er det forbundet med at tiltrække rigdom.

Med hvilke farver er appelsinen kombineret:

Lyset harmonerer med toner af grå, oliven, mynte og safran.

Den mørke ser organisk ud med en svag sand, oliven, rød med kirsebærfarve.

Hvid præsenteres i form af en rolig, beroligende tone. Det symboliserer lethed, åbenhed, dedikation, intakt i stil med tøj. I interiøret er han kendt som en tone af isolation og fred.

Pinkish heralds venlighed, femininitet, modenhed, bevidsthed, romantik, venlig holdning.

Pink harmonerer harmonisk med denne palette:

Mørke pinkish hedder "fuchsia". Den kombineres med grå, grøn, lysegrøn, mint toner.

Lyserød dragter beige, lilla, grå-blålig, kobolt, mælk.

Gullig taler om fingerfærdighed, opfindsomhed, originalitet, glæde, ærlighed, retfærdighed, frihed, sjov, tillid og tålmodighed. I design er det forbundet med befrielse, inspiration.

Gul er en solskinnetone. Det er lyst, det tiltrækker opmærksomhed. Kombineret med:

Gul er opdelt i:

 • Citron. For ham vises en rødlig-farvet kirsebærstrøget, blålig, grålig, violet.
 • Golden. Den er kombineret med grå, brun, rød, sort.
 • Sand. For ham er velegnet:
  1. Fuchsia.
  2. Gray.
  3. Rødlig.
  4. Lilla.
  5. Blålig.

En turkispalet kombineres med disse paletteindstillinger:

For blå er valgt:

Til lilla nuancer vælges orange, lyserød, violet, gullig, grålig, hvid.

Sort er en universel skygge. Under det er den nemmeste måde at vælge paletten på de ønskede nuancer. Det symboliserer skabelsen, indholdet af personlighed, motivation. Designet bruges sjældent. Det forårsager apati og frygt.

Det kombineres med:

Bordovy erklærer stolthed, utilgængelighed, modvilje, elegance, mætning. Tøjene på en sådan palette skjuler visuelt overvægt og talproblemer.

Kombiner med:

Ser godt ud med kobolt og violet.

Der er tre måder at vælge de nødvendige farveskala variationer på:

 • På et enkeltfarvet motiv. Dette refererer til en kombination af en farve med forskellige nuancer. Eksempel: rødlys rød-mørk rød.
 • Ifølge princippet om antipode. Dette refererer til valget af antipoden på paletten:
  1. Til olivenrød.
  2. For at lyse grøn er den lyserød.
  3. Gul - violet.
  4. Til orange - blå.
 • Ved kontrastmetoden. Dette refererer til valg i en farvepalet. eksempel:
  1. For rød passer violet.
  2. For violetblå.
  3. For grøn - oliven.
  4. Til oliven - mynte.
  5. For gul - sand.
  6. For pink - farven på fuchsia.
  7. Til blåblå.

Den psykologiske side af valg af farve løsninger

Indretning af interiøret, vær opmærksom på væggenes farve og finish:

 • Rød - forårsager depression, apati, reducerer følsomhed, forårsager hypertension.
 • Sort - reducerer visuelt plads.
 • Brown - forårsager modløshed.
 • Grå - forårsager sorg.
 • Blå - ubehagelig skygge til værelset.
 • Gul - justerer til godt humør. Puster nyt liv.

Når du vælger farve løsninger, er det værd at være meget forsigtig og opmærksom. Når alt kommer til alt, vil ukorrekt udvalgte paletter ødelægge hele udseendet: de vil gøre billedet upassende og det indre ubehageligt.

  Relaterede indlæg

Tilføj en kommentar Annuller svar

© 2018 Lady Trand · Kopiering af webstedsmaterialer uden tilladelse er forbudt

En kombination af brun med andre farver. Nyanser af brun

I vores tid hældte flere og flere sig i forskellige sfærer af liv nyanser af brun. Fra lys til chokolade. De skaber en følelse af klassikere og en stabil position i en person eller et interiør.

Men hvordan man bruger det korrekt, så det ikke viser sig at være upassende? For at gøre dette er det vigtigt at kende kombinationen af ​​brun med andre farver. Vi vil dække dette problem med denne artikel.

Det bemærkelsesværdige er den brune farve

Denne farve gælder ikke for spektral. Det kan kun opnås, hvis nogle maling blandes. Således vil forskellige nuancer skyldes kombinationen af ​​orange og blå, rød og grøn eller gul med lilla.

I sig selv er det neutralt og kan tjene til at afbalancere lyse farver eller skabe et behageligt miljø.

Yderligere i artiklen vil vi forsøge at fremhæve kombinationen af ​​brun med andre farver i mode, interiør og webdesign.

I dag oftere i garderoben af ​​forretningsmedarbejdere og de mest inveterate mods er der en brun farve. Billeder af nogle eksempler vil blive præsenteret nedenfor.

I princippet angiver denne farve i tøjsektoren en person, der har opnået en vis position i livet. Men folk, der elsker de brune elementer i kostume, er sandsynligvis forpligtet til familiens ild og traditionelle værdier.

Sådanne attributter skjuler ofte fjenden af ​​reformer og bratte ændringer. En rolig og målrettet bevægelse er deres stil.

Lad os nu tale om en harmonisk kombination af nuancer af brun med resten.

En separat kombination af disse to kontrastfarver med brun skaber et konservativt klassisk billede både i tøj og i interiør. Når man vælger et kostume, anbefales det at forblive på en hvid top og en mørk brun bund. I interiøret er det mest interessante chokoladefarvet.

Sort ser mere reserveret ud og er ikke det bedste brune par. Her er den eneste mulighed "kaffe med mælk".

Som et overgangsmoment er denne kombination af farver mulig: grå og brun. Det glatter ud den sorte og hvide mætning og blødgør chokolade detaljerne. Denne mulighed er imidlertid ikke optimal. Om specifikationerne af dens ansøgning, vil vi snakke yderligere.

Kombinationen af ​​brun med andre farver, vi diskuterer lidt senere. Mens det er vigtigt at forstå, at brune roer og stabiliserer den følelse, som er indstillet af de andre nuancer. I sig selv indsnævrer det visuelt rummet, afhængigt af dets nuance, og skaber en zone med komfort, som du ikke vil forlade. Ikke fordi det er meget godt, kun denne farve er i stand til at undertrykke aktive ønsker.

Næste vil vi overveje kombinationen af ​​brun med andre farver, når vi skaber det rette humør i det indre af lokalerne. Lad os nu tale om de brune træk og styrker, som vi kan bortskaffe i fremtiden.

Så en af ​​de mest rolige farver, der kan berolige, slappe af, lindre nervøs spænding. Psykologer siger, at han næsten er i stand til at stoppe fysisk smerte.

Ligesom i tøj, personificerede han trivsel, succes tilslutning til familiens ild og orientering til traditionelle værdier, ligesom også brun farve er karakteriseret i interiøret. Her er det i stand til at afbalancere og glatte ud aggressive manifestationer af lyse farver eller for at konsolidere blødhed og vægtløshed af pastelltoner.

Tag for eksempel en bestemt kombination af farver. Grå og brun. Vi nævnte det tidligere. Det ser kun ud, hvis det matcher "varme 9raquo; Det vil sige, kolde nuancer af grå vil kun passe til de samme toner af brun og omvendt. Hvis man skal blande sig, bliver billedet helt deprimerende.

Den mest harmoniske med den brune farve kombineres blå, gul og grøn samt pastellfarver. Men nu vil vi tale om hvidere nuancer.

Rød vi tager ikke højde for, fordi det ikke passer helt til det brune interiør. Så vores første kombination af farver er blå og brun. Den første giver rummet fred, afslapning, noget vægtløshed. Igen er højdepunktet dens skygge. Lysere toner slapper af, mørk, tværtimod aktiverer menneskelig aktivitet.

En slags forkølelse af dette interiør er fastgjort med en neutral brun farve, der danner en stabil monolit. Men hvis du tilføjer for meget blå, kan du bogstaveligt talt fryse gæsterne.

Den næste kombination af farver er grøn og brun. Vi vil diskutere det mere detaljeret senere. Samt harmoni af det gulbrune interiør. Nu er det vigtigt kun at nævne, at disse nuancer er relateret til livgivende naturlige farver.

Hvad lyser brunt

Når du laver reparationer og står foran problemet med at opdatere situationen, er hovedproblemet den fremtidige farvekombination. Lysebrun i dette tilfælde er i stand til at blive en win-win mulighed. Det er trods alt meget godt kombineret med de fleste farver og hjælper ikke med at bryde med kontrast.

Hvis du vil gøre det til en af ​​de fremherskende nuancer i rummet, vil de bedste partnere være grønne, lilla, lysegule, blå og cremefarver. Det er for dem, at lysebrunt vil hjælpe med at åbne så meget som muligt. Da det er selv neutralt, kan det skabe et roligt og målt miljø såvel som balancere for levende manifestationer af nogle nuancer.

Brunens nuancer kombineret med gylden-gule indlæg eller diskret detaljer i interiøret kan gøre underværker. Hvis du vil give dit værelse et klassisk rigt udseende og aristokratisk komfort, vil dit valg stoppe med disse farver.

Solen i en sådan indretning skraverede brun træoverflade eller stof, hvilket skaber en streng, eller omvendt, et opholdsområde til at slappe af. Vil du gerne læse en interessant bog i biblioteket stille eller simpelt chatte langsomt med en kop te med venner? Alt dette vil du være behagelig at gøre i en så blød og hyggelig atmosfære.

Lad os se på kombinationen af ​​farver grøn og brun. En af de mest fantastiske løsninger til elskere af økologi, natur og en sund livsstil. Træstamme og blade, græs og havejord. Det er disse foreninger, der opstår i det brune-grønne interiør.

Farven på løvet vil bidrage til at give dit humør mere vitalitet og aktivitet, for at vække følelsens springvand, og livet vil bogstaveligt talt blive fyldt med energi. Brown, som er en direkte manifestation af et sådant element som Jorden, vil ikke hjælpe med at spule energiens boblebad.

Skønheden i denne kombination ligger i den fantastiske harmoni i nogen nuancer af brun og grøn. Sandt nok er der en vigtig advarsel. Hvis du beslutter dig for at dekorere værelset med kun disse to farver, er det kun æblegrøn fra hele paletten. Alle andre muligheder vil miste ham.

Kombinationen af ​​hvide og brune farver vil give interiøret en klassisk stil med noter af konservatisme. Den bedste skygge vil dog være chokolade. Den vigtigste regel i denne sag er ikke at begå fejl i antallet af mørke detaljer. Deres overflod vil gøre dit værelse til et kaninhul, hvor det bliver meget overfyldt og indelukket. Det er for dette, at den kontrasterende hvide farve er valgt. Det udvider visuelt rummet og hjælper med at placere de nødvendige accenter.

Der er dog kun en negativ træk ved denne tandem. Han er kedelig. Det er mere behageligt at tilføje lyse og saftige farver, spille med højere energier. Derudover kan hvid altid komme til undsætning, da den passer perfekt til enhver kombination.

For at skabe blødhed og hygge bliver den bedste partner af brun beige. Kombinationen af ​​farver vil give et sådant resultat på grund af monokrom. Efter alt er mørkebrune og beige i forskellige ender af en skala.

Problemet kan kun ske i et tilfælde: hvis du begrænser dig til kun disse to nuancer. Denne mulighed gør rummet komfortabelt, men ansigtsløst. Løsningen vil bringe situationen med lyse og kontrasterende pletter ved hjælp af tekstiler eller dekorelementer.

Hvorfor er beige den bedste løsning? Kombinationen af ​​farver ligner meget på et af de foregående par - brun og hvid. Men hvis du ser tæt ud, men finder dig selv i interiør med beige og hvid, til sammenligning vil du se de slående forskelle.

Hvid vil give større rigor og kulde til rummet, levende kontrast til den mørkebrune. Beige, i betragtning af den harmoniske kombination med mørke nuancer af brun, kan bruges i alle værelser undtagen børnehaven. Bare denne farve anses for acceptabel for den ældre generation, som allerede har slået sig ned.

Som vi sagde tidligere, i det indre er det bedst at "play9raquo; dobbelt farvekombination. Blå og brune, for eksempel, giver et godt resultat, men den bedste beslutning vil være, om hvilken vi vil tale nu.

Brunens nuancer passer perfekt ikke med det mørke spektrum af blåt, men med lys. Derudover overtræder vi lidt reglen for de to primære farver. Nu skal vi tale om den såkaldte "storslåede trio", som i stigende grad anvendes i interiøret.

Så både blå og orange blandes perfekt med brunt separat. Hvad sker der, hvis du kombinerer alle tre farver? Og resultatet er et elegant interiør!

See. Blå vil give et strejf af lyshed, luftighed, himmelsk ro. Orange, tværtimod bringer lyse aggressive solstik. Og deres brune nuancer, kombinerer, tjener som den manglende sammenhæng mellem disse modsætninger.

Hvis du brækker dem separat i par, bliver rummet i en brun-blå farve ret rummelig, men kold og ikke meget hyggelig. Orange vil også give utrolig blødhed og fløjlsagtig til det brune interiør, men disse to nuancer reducerer visuelt pladsen visuelt. Således er den bedste mulighed i kombinationen af ​​alle tre farver på samme tid.

En af de mest usædvanlige kombinationer, som interiøret kan møde en brun farve. Billeder af soveværelset, du kan se nedenfor. Hvad er bemærkelsesværdigt med denne farvepakke?

For det første er dets mindre funktion. Der er ingen følelse af følelser eller en følelse af følelser. Sådan indvendig farve er ikke egnet til en stue, et køkken eller en børnehave. Den eneste acceptable mulighed er soveværelset. Hvorfor? Lad os finde ud af det.

Lilla har længe været betragtet som en mystisk skygge. Han dekorerede værelserne beregnet til magiske og spirituelle sessioner, samt steder hvor man kunne være alene, synke og tænke på "hans".

Brown tilføjer denne soliditetsfølelse, fratager ham enhver aktiv manifestation. Han fjerner alle de voldelige følelser, der gør personens ophold i rummet så behageligt som muligt.

Det viser sig, at en blanding af disse nuancer vil være den bedste mulighed for soveværelset. Især da violet meget ofte på underbevidst niveau vækker forventninger til sensuelle fornøjelser.

Som psykologer siger, udtrykker den brune farve selve essensen af ​​en persons vitalkraft, hvor aktiviteten allerede er falmet. En symbolsk visning af livets levetid, hvilket svarer til efterårssæsonen.

I dag bruger en person en stor del af sin tid på internettet. Professionen af ​​en webdesigner, for eksempel, er direkte relateret til farver på skærmen på skærmen, deres evne til harmonisk at kombinere.

Lad os tale lidt om brugen af ​​forskellige nuancer af brun i dette område. Således er farvenumrene på internettet udtrykt ved en særlig kode i form af bogstaver og tal. Den mest almindelige er følgende kodning.

For eksempel lysebrune er betegnet som: "# CD853F9raquo;. Den kombineres med rød, blå, lysegul, lilla, fløde og grøn.

Vi vil ikke give farve numre helt, fordi forskellige cifre anvendes i forskellige lande. Lad os bare nævne farvetone koder, som er emnet for artiklen.

Så faktisk har brun sådan betegnelse: "# A52A2A9raquo;. Det er i harmoni med lyseblå, beige, bleg, lyserød, grøn, creme.

Mørkebrun ("# 6543219raquo;) er bedst kombineret med grøn mynte, blå, lilla-pink, citron-gul og grøn lime.

Således lærte du fra denne artikel de bedste muligheder for at kombinere brun med andre farver i interiøret, tøj, webdesign.

Held og lykke til dig, kære læsere! Lad dit liv være lyst!

Med hvilken farve er den brune farve af tøj

Brun farve i tøj har sin værdi, som alle andre farver. Brun farve betyder enhed med naturen, fordi det er jordens farve, træets farve, barkens farve. Han kom ind i det russiske sprog ordet "bark", og derfor var en naturlig nazvanie.Eto naturlig farve, som på sin egen måde smuk. At være jordens farve fremkalder det foreninger med ro og stabilitet.

Det antages, at brunt er foretrukket af kvinder og mænd, der har en aktiv livsstil, en solid karakter, derudover er sådanne mennesker normalt meget principielle. Fra synspunkt psykologi, denne farve skaber en psykologisk komfort til sin ejer og følelsesmæssig ro. Hertil kommer, psykologer siger, at messen køn, som regel foretrækker den brune farve og dets nuancer end andre farver, er meget økonomisk og omsorgsfuld, de kan kaldes hjemmegående.

Mange betragter denne farve kedeligt, og billederne er ensformige, men det antages, at i hver kvindes kabinet skal hænge et par ting brun. Folk, der ikke har nogen interesse i nuancer af farver simpelthen ikke har tid til at komme i nærkontakt med deres sort, og de normalt bare ikke ved med, hvad farve går brun tone tøj. Ofte vælges brune ting af damer i middelalderen, og unge piger foretrækker ganske sjældent præference for brune nuancer i tøj.

Værdien af ​​brun i historien er meget tvetydig. For eksempel henviste de gamle egyptere denne farve til farverne på de bemærkelsesværdige og tempelpræsterne. I renæssancen, tværtimod, symboliserede denne farve fattigdom, og brune tøj blev for det meste båret af commoners. Men i slutningen af ​​det syttende århundrede ændrede folk holdning til denne farve: Den blev båret af repræsentanter for alle klasser, både adel og fattige. Brune tøj i denne æra, der bruges til udgivelse af fashionable damer, og herrer til hverdagsbrug. I sovjetiske tider havde skolebørn en form for mørk brun farve, fordi det blev antaget, at skolens ensartet af disse farvedisciplinerede børn.

I vores moderne tid er forholdet til brun farve ret neutral, end det er stærkt negativt eller positivt, det henvises til klassiske nuancer af pastelfarve. For at skabe dagligdags stil stylister anbefaler brug af lys og lav-key tone af denne farve, men til særlige lejligheder eller parter bedre at vælge tøj mere interessante og endda lyse nuancer af brunt farvepalet. Nogle nuancer af denne farve kommer i et farveskema, der hedder "safari", det bruges ofte til at lave sommerbilleder. Men den mest populære brune er i efteråret og vinterens årstider.

Bruntonerne er meget forskellige, og de kan alle opdeles i to store grupper: lys og mørk. Til mørkebrune toner indeholder normalt følgende toner: kanel, gråbrun, rødbrun, støvbrun, bistre, chokolade, klassisk dybbrun. Lys nuancer af brune er: gyldenbrun, kamel, okker, rustenbrun, karamel, sepia og nogle andre nuancer.

Den klassiske mørkebrune farve er forbundet med farven på den "sorte" espresso eller med mørk bitter chokolade. Denne tone refererer til den klassiske farvepalet. Det antages, at dette er aristokraternes farve, det symboliserer adel. Tøj i denne skygge visuelt gør figuren mere langstrakt og slank silhuet.

Meget populær blandt kvinder er en rødbrun skygge, den har en ekstern lighed med barken af ​​mahogni. Denne dybe farve ser meget luksuriøst ud, materialer af denne farve bruges til fremstilling af pels, silke eller lædervarer. Et ensemble af høj kvalitet stof og denne farve hjælper med at skabe et smukt billede.

Den gulbrune farvetone er en blanding af den smagte tone med brun, det ligner noget i orangfarven, men denne skygge er mørkere og mere stillegående. Det kan henføres til det røde farveskema. Normalt bruges en farven farve til farvning af tasker eller sko, samt meget populære dekorationer af denne farve, som giver dig mulighed for at arrangere fashionable accenter. For at skabe ting fra hoved garderoben, bruges denne farve ekstremt sjældent.

Den gråbrune skygge kaldes farvetråden, denne farve ligner ofte farven på insekter og dyr, det er symboliseret med ønsket om at beskytte sig mod omverdenen. Denne skygge af brun kan bruges som en base, hovedtøjet, men for at skabe et fashionabelt billede bliver det bedre at fortynde det med mere mættede og levende toner.

Lysebrune nuancer skaber en følelse af hjemmekomfort og en slags menneskelig varme, ro. Denne farve kan også bruges til grundlæggende ting, og det er ønskeligt at diversificere det med lyse accenter, vigtigst af alt, vær ikke bange for interessante og usædvanlige eksperimenter, da denne skygge af brun er perfekt kombineret med de fleste farver i andre paletter. Denne farve symboliserer viljen til at kommunikere og fuld åbenhed.

Chokoladefarve af brun vil fylde dit billede med varme og passer perfekt til alle nyanser af rødt. Normalt fremstiller materialer af denne farve sko, håndtasker eller overtøj af klassiske stilarter.

Oker - denne skygge har gamle rødder, før folk modtog denne tone, blander ler og jernoxid. I tøj bruges en sådan brunfarve sjældent som en grundlæggende uafhængig farve, fordi den er kendetegnet ved at falme, og derfor virker det folk kedeligt. Men denne farve kan gnistre i nye farver i kombination med lyse grønne blå blomster samt varme toner af gule og guldfarve. Denne skygge af brun er perfekt til efterårs- eller forårskvinder. Stylister anbefaler ikke brugen af ​​denne farve til pigerne i den kolde vinterfarve til at skabe billeder.

Terracotta tone er brun. Navnet på denne farve er bogstaveligt oversat fra den græske ka "brændte jord", og visuelt er det noget, der ligner farven på pejs murværk. Denne skygge henviser til kategorien af ​​varme brune toner. Materialer af denne farve bruges som regel til at lave varme efterår og vinter tøj. Denne dybe og interessante skygge er perfekt til piger af efterår eller forår type udseende eller brændende brunetter, og kategorisk ikke egnet til blonde piger af sommerfarve, da det vil absorbere deres udseende, og blondiner kan nemt gå tabt i denne farve.

Sepia er en lys skygge af brun, som endda ofte kaldes brændt brun, det refererer til en varm farveskema. Det er en lys og dæmpet nuance, men den kan bruges som en base for at skabe fashionable billeder. Det er bedre ikke at kombinere denne skygge med andre pastelltoner for at undgå deres sammenlægning. Det er bedre at bruge det med farver som bordeaux, sort eller rød nuancer. Denne tone brun vil være i ansigtet af pigernes i efteråret og forårens udseende.

Bistro. Denne skygge af brun blev navngivet som en maling, hvis farve er opnået som følge af bøgopal, dets sod har en tilsvarende farve. Det anbefales ikke at bruge det til at skabe monokrome billeder, det vil være bedre at fortynde det med mere levende farver. Denne brune tone kombineres perfekt med skarlagen, mint nuancer, med farven af ​​smeltet mælk. For at skabe et aftenbillede er det bedre at bruge en duet med vinfarvede burgunder, mørkeblå, smaragd eller mørkegul blomster. Et træk ved denne brunfarve er universalitet, det vil understrege individualitet af ydersiden af ​​enhver type.

På grund af de mange farver i brun, kan denne farve passe til næsten enhver form for udseende. Absolut alle toner af brune fit brune øjne og grønne øjne piger med mørke hår farver. Men de fairhairede skønheder med blå øjne vil være mere lysfarvede bælg af brun farve.

Brun og hvid. Alle nuancer af brun ser godt ud med hvid farve, fordi det giver dig mulighed for at lette billedet og give det friskhed. Denne kombination af farver er perfekt til en arbejdskjolekode, fordi den ser strengt og diskret ud. Til udløsning af lys er det bedre at give den dominerende stilling til hvid i denne interessante kombination.

 • Brun og beige. Disse farver er meget relaterede og udgør derfor en vidunderlig duet. For at kunne diversificere det på en eller anden måde, prøv at bruge stoffer af forskellige strukturer. Beige-brun outfit er bedre ikke at indlæse unødvendige detaljer.

 • Kombinationen af ​​sort og brun. Selv om sort er den mest klassiske, hvilket gør den alsidig, ser duoen af ​​sort og brun lidt mørk og mørk ud. Derfor er det bedre at finde et kompromis: Til den sorte farve er det nødvendigt at vælge kun lyse toner af brun farve eller dens lyseste nuancer. Til denne duet kan du tilføje en hvid farve, som perfekt opdaterer den.

 • Brun og rød. En kombination af røde og mørkebrune toner er specielt luksuriøs. Harmonisk, kombinationen af ​​lyse rød og klassisk brun, som synes at slukke ildstråler af rødt.

 • Brun og orange. Meget lyst og interessant ensemble af blomster, som ser meget positivt ud. Den saftige orange farve hjælper med at skinne brune toner med nye farver og perfekt nyder dem. I denne kombination er det bedre at give præference for lyse orange og mørkebrune toner, da en sådan duet vil være meget lys og mættet.

 • Brun og gul. Disse farver kan kaldes relateret, baseret på deres placering i farvespektret, så deres kombination er meget harmonisk. For at skabe et smukt billede fra tøj af sådanne farver er gul farve bedre at bruge som baggrund, og brune nuancer skal placere moderigtige accenter, og så vil dit billede se originalt og usædvanligt.

 • Brun og grøn. Denne kombination er oftest fundet i naturen (for eksempel en brun kvist og grønne blade på den), så det er naturligt og virkelig smukt. Disse toner kompletterer og på en særlig måde farve hinanden. En rolig og elegant kombination er en duet af lysegrøn og brun, men kombinationen af ​​mørke nuancer af disse farver er mere prangende og egnet til et luksuriøst aftenbillede.

 • Blå og brun. Dette er en meget original og atypisk blomsterduet. Den bedste kombination er mørk blå med lysebrun og omvendt, blå og mørk brun. En smuk og interessant kombination danner en turkis og brun farve.

 • Guld og brun. På sin egen måde ser ensemblet af alle nuancer af brun og guld magisk ud. Tøj af disse farver er perfekte til at skabe et aften mode image, vil give ham luksus og rigdom.

Brun farve og dens mange nuancer er meget alsidige, så de er egnede til at skabe strenge klassiske billeder og til hverdagens eller elegante aftenbuer. Et forretningsbilde, der består af et nederdel, der handler om knælængde eller bukser af klassisk stil og en hvid bluse med en bue i nakken ser meget raffineret og elegant ud, dette er et stilfuldt billede af en ægte dame. Det er bedst at vælge en skjorte, der ikke er snehvid, men farven på elfenben eller fløde. Dette ensemble passer perfekt til skoens farvestrøg.

Hvis dit mål er at diversificere forretningsbildet, så er det bedre at tilføje en blå farve til din brune pakke. For eksempel ser en blå kjole med en moderat længde af klassisk stil kombineret med en streng brun jakke lys og samtidig tilbage.

Klassikere af genren - et frakke, en regnfrakke eller en jakke af brun farve til køligt vejr. Hvis du ønsker at give stramhed til dit billede, foretrækker du mørkebrune nuancer, men for en romantisk tur eller aften, kan du bruge bedre overtøjsbrune nuancer.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 + 3 =