30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Hvad skal man gøre, hvis en øretelefon ikke virker

Hvorfor arbejder ikke en øretelefon og hvordan man retter den?

Enhver teknik har en holdbarhed, og mange forbrugere har accepteret dette. For ikke at forkorte det allerede korte liv af enheder, prøver ejere at være mere forsigtige med at håndtere dem, hvilket ikke altid er muligt. Specielt bærbar er headsettet til at lytte til musik, fordi hver femte person ikke forlader huset uden en spiller eller smartphone, under strengene tilstoppet med spor.

På sådanne øjeblikke er det mest irriterende, når lyden ikke virker i ét øreproppe. Denne fejl giver dig ikke mulighed for fuldt ud at nyde turen, hvor som helst, og generelt forkæler stemningen hele dagen. Men hvad skal man gøre?

Årsager uafhængigt af headsettet

Det sker også, at selve enheden er fuldt operationel, og fejlen er, at ejerens sygdom er uforenelig med afspilleren. Der kan være flere sådanne varianter:

 • Løs indføring af stikket i stikket;
 • forurening af ørevoks med ørevoks
 • manglende nødvendige drivere på smartphone / pc;
 • for stramt fast stikket (den "magiske" af nogle bærbare computere).

Dette er ikke alle de grunde, der forklarer hvorfor en øretelefon ikke virker. Men for at forstå dem er det letteste, på grund af hvad de betragtes som først.

Problemer med at komme ind i redenen

Det ser ud til, at årsagen er ret dum, er det ikke? Men nej, oftest er det hun, der er skyldig i fejlfunktionen. For at udelukke et lignende scenario skal du kontrollere, hvor stramt stikket er sat i stikket på afspilningsenheden. Hvis headsettet ikke kommer helt ind i stikket, bliver det straks klart, hvorfor et ørestykke ikke virker.

Kontaktpersoner med ansvar for overførsel af lyd er lavet i form af ringe, der omgiver stiften. Hvis den ikke kommer helt ind i stikket, er forbindelsen mellem "ørerne" og afspilleren brudt, da de elementer, der er nødvendige til reproduktion af signaler, ikke berører hinanden.

Der er imidlertid en omvendt situation. Stikkene på nogle bærbare computere er muligvis ikke egnet til et tilsluttet headset. Alt vil dog virke, hvis du trækker stiften lidt ud, så en lille del af den kan ses udefra.

Hvorfor virker der ikke en øretelefon, når den er tilsluttet en bestemt enhed? Det er enkelt: Lyddrivere fungerer ikke korrekt eller ikke installeres. På grund af dette er lydudstyret i konflikt med gadgets operativsystem og tilslutning af headsettet årsag til alle mulige problemer.

Du kan fjerne dem ved at installere softwaren, som leveres på en disk, der er komplet med "ører" eller kan downloades på den officielle hjemmeside af producenten af ​​udstyr.

Hvorfor arbejder ikke en øretelefon?

Blandt andet kan årsagen være ejerens sløvhed og en simpel model af headsettet. Hvis ejeren af ​​hovedtelefonerne-dråber (betyder formularen) er involveret i sport eller andet hårdt arbejde, vil højttaleren efter et par måneder blive tilstoppet med ørevoks. Og det vil helt sikkert påvirke lyden.

I dette tilfælde er det kun et simpelt design af headsettet, som er let at demontere og rengøre, hvis det er nødvendigt. Men det er bedre at overvåge enhedens tilstand omhyggeligt, for ikke at støde på et sådant problem, når et øreproppe ikke virker.

Sådan repareres et beskadiget headset?

Hvis alle de enkle muligheder blev overvejet, men ingen af ​​dem var årsagen til sammenbruddet, skal du tage ting alvorligt. Du skal omhyggeligt inspicere ledningen, føle den og bøje den flere gange i forskellige vinkler nær stikket eller hovedtelefonens højttalere. Når du bekræfter frygten med dem, må du selvfølgelig dele, men gøre enheden mere lidt arbejde måske uden at udskifte headsettet.

En defekt del af den gamle ledning skal afskæres, strikkes af ledninger og snoet med resterne af hele kablet.

Ovennævnte foranstaltning skal hjælpe i tilfælde af en beskadiget ledning (hvis en hovedtelefon ikke virker). Hvordan laver man et bluetooth headset? Desværre er svaret ikke opmuntrende. Denne teknik er oftest ikke designet til egen reparation af ejeren, og alt kan kun gøres, hvis der er en vis viden på dette område. Derfor skal du udskifte enheden eller kontakte en specialist.

Oftest er dette problem overhalet af Sony-hovedtelefoner (en hovedtelefon virker ikke), men på bekostning af høje omkostninger er enhver sådan sammenbrud løst af garantiservicecentre. Det samme gælder for andre sæt, frigivet under kendte mærker, så fortvivl ikke. Men hvis købet var billigt, ville det være meget nemmere og hurtigere at udskifte enheden med en ny.

Én øretelefon virker ikke

Én øretelefon virker ikke

Hvis en af ​​hovedtelefonerne pludselig stopper med at ryste luften i lytterens øre, kan der være flere grunde til dette, og nogle af dem kan fjernes ganske let.

For at klare dette ikke dødbringende, men irriterende gener, skal du først afgøre, hvad der gik galt - at "lokalisere en funktionsfejl", da alle former for "elektroniske fordele" udtrykkes i film.

Start med at kontrollere den enkleste - sørg for at hovedtelefonstikket på hovedtelefonen er sat helt ind i den tilsvarende stikkontakt, indtil den stopper. Kontakter, der overfører signalerne fra venstre og højre kanal på stifterne i moderne stik, er lavet i form af ringe placeret oven over hinanden. Hvis stikket ikke er helt indsat, berører den øverste ring ikke den tilsvarende stifter i stikket, og en af ​​hovedtelefonerne modtager ikke et signal.

En anden årsag kan være en funktionsfejl i den enhed, som øretelefonen er tilsluttet, et særligt program ("driver"), der sikrer, at det fungerer sammen med systemerne i denne enhed. Ofte sker denne slags problemer, når du tilslutter hovedtelefoner til computere.

Eliminer det kan kun installere en passende driver - normalt i et sæt købte hovedtelefoner eller den enhed, som de forbinder, er der en disk med den nødvendige software. Hvis det ikke er der, skal du kigge efter chaufføren på internettet.

Begge de ovennævnte grunde fjernes uden "kirurgisk indgreb", da selve patienten (hovedtelefonerne) ikke har nogen skade. Hvis du ikke lykkes i at få den anden enheds dynamik til at fungere ved de angivne metoder, er der sandsynligvis sådanne skader.

Undersøg ledningen fra hovedtelefonerne - måske et sted er det delvist beskadiget, og kontaktledningen på en af ​​kanalerne er brudt. Ofte sker dette i nærheden af ​​stikket og fra hovedtelefonerne. Selvfølgelig skal hovedtelefoner med sådan skade ændres, men som en midlertidig foranstaltning kan du udskifte den beskadigede del, hvis du har en unødvendig enhed med et tilsvarende tilslutningskabel.

I dette tilfælde skal du simpelthen klippe den beskadigede del, skræl og drej ledningen af ​​de gamle og nye forbindelsesledninger og luk tape (tape, klistermærke osv.) Mindst en af ​​de to ledninger.

Hvis ingen af ​​ovenstående ikke forårsager, at hovedtelefonerne fungerer normalt, er det meget sandsynligt, at højttaleren er beskadiget, eller noget andet inden for tomgangshovedet.

Da disse dele af hovedtelefonerne normalt laves ikke adskilles, kan du kun sige farvel til hovedtelefonerne og sætte dig selv i et nyt køb.

Indsamling af svar på dine spørgsmål

Alle stoler på at han er en jack i alle handler og er i stand til at finde en fejl i nogle få minutter og reparere alt udstyr. Men i virkeligheden ved meget få mennesker, hvad de skal gøre, hvis et ørestykke ikke virker. For ikke at nævne mere alvorlige fejlfunktioner. Det er bare fantastisk, da et barn blev undervist i sådanne småfleksioner i sin barndom. Hvis dette ikke skete, skal du indhente dig selv ved hjælp af forsøg og fejl.

Og for at få færre fejltagelser er det umagen værd at læse tematiske artikler, før man starter aktive handlinger. Du kan lære af dem det De fleste af problemerne med hovedtelefoner er:

 • Med fejlkonfigurerede drivere.
 • Med en wire pause.
 • Med krænkelse af lydmembranens integritet.

Med den første grund er brugerne oftest fundet for at løse det nok:

 1. Gå til producentens officielle hjemmeside.
 2. Download den licenserede driver til dine hovedtelefoner.
 3. Følg de grundlæggende instruktioner for at installere den på din computer eller laptop.
 4. Genstart systemet.

Hvis problemet ikke er relateret til softwaren, vil det tage lidt længere tid:

 1. Forbered alt hvad du behøver. En kniv, et loddestang, et elektrisk tape - du vil sandsynligvis ende med dette lille arsenal.
 2. Tilslut hovedtelefonerne til ethvert lydproducerende system og begynd at sonde ledningen i rækkefølge under drift.
 3. Så snart lyden ændres, og der opstår karakteristiske lyde eller knitringer, kan du være sikker på at du har fundet årsagen til problemerne.
 4. Skær ledningen under dette område, rengør det af gummi.
 5. Derefter vil løstjernet komme i brug, det er ønskeligt at have en vis erfaring med denne enhed. Lodde to udsatte områder.
 6. Det afskårne tråds normale udseende kan gøres ved hjælp af elektrisk tape, den hurtigste og billigste løsning.

Hvis geninstallering af drivere og probing ledningen for hele længden ikke gav noget resultat, kan du gå til næste trin:

 • Afmonter hovedtelefonerne. Hvis de fastgøres ved hjælp af skruer - vil en skruetrækker eller et blad af samme kniv gøre.
 • Undersøg det interne indhold, måske er kløften placeret direkte i selve hovedtelefonen.
 • Kontroller membranen. Dette er en lille plade i nettet, det er svært at forvirre noget med noget andet.
 • Membranen kan være snavset eller buet. I det første tilfælde skal du vaske det med alkohol, i det andet - prøv at rette det selv.

Som i medicin er det nødvendigt at følge en simpel regel. Efter din intervention, bør situationen ikke blive værre. Derfor, hvis du har dyrt udstyr foran dig, og i dine egne færdigheder, er du ikke for sikker, det er bedre at besøge servicecentret. Arbejdet med garantikuponen koster dig ikke noget nøjagtigt.

Hovedtelefoner på frontpanelet virker ikke

Problemer med frontpanelet skyldes to de vigtigste grupper af problemer:

Problemet er med computeren

Fejl med hovedtelefonerne selv

Kontroller drivere igen.

Kontroller, at du sætter stikket i stikket.

Sørg for, at frontpanelet er korrekt forbundet til bundkortet.

Brug de trin, der allerede er beskrevet, og sørg for, at hovedtelefonerne virker.

"Rumble på 9raquo; i BIOS-indstillingerne.

Prøv at teste dem på en anden computer.

Bare genstart computeren.

Tilslut andre arbejdshovedtelefoner til det samme panel for at forstå, hvad problemet er.

Ofte forveksler folk forbindelserne på dette meget frontpanel. Som følge heraf er hovedtelefonerne forbundet til mikrofonkanalen og omvendt. Det kan endda vise sig, at stikket ikke sidder sikkert i sin rede, undertiden er det nok at anvende lidt mere pres. Glem ikke indstillingerne for din mixer, gå ind i dem, du vil finde ud af, hvilket udstyr systemet ser, om det er korrekt forbundet.

Mikrofonen virker ikke på hovedtelefoner

Forsøger at sige noget i Skype, men samtaleren hører dig ikke? For at rette mikrofonen på hovedtelefonerne, nok:

 1. Sørg for, at alle nødvendige drivere og udstyr er installeret korrekt.
 2. Download den nye version af driverne, installer og genstart systemet. Mens computeren genstartes, kan du kontrollere forbindelsernes overensstemmelse. Normalt er de mærket med blomster, så det vil ikke være svært at lave farveblinds.
 3. Hvis du har andet udstyr, som du kan teste udførelsen af ​​mikrofonen på - gør det. Således kan du forstå, hvad der er det største problem.
 4. Bruger du Windows? Så i dit system er der en speciel controller Realtek HD, hvis vindue kommer ud hver gang du tilslutter hovedtelefonerne og mikrofonen. Indtil du rammer et par knapper i dette vindue, fungerer den nye hardware ikke, så sluk den ikke før tiden. Ja, og kontroller indstillingerne vil ikke skade.
 5. Hvis garantiperioden ikke er udløbet, kan du tage hovedtelefonerne til servicecenteret. Lad eksperterne bruge deres tid og forstå.

Hovedtelefoner på den bærbare computer virker ikke

Bærbare computere er dog i en særskilt kategori blandt alle kontorudstyr, men problemerne med hovedtelefonerne fra deres brugere stammer fra alle de samme grunde:

 • Funktion af hovedtelefonerne selv. Kabelbrud eller deformation af membranen.
 • Der er problemer med havnen.
 • Ændrede indstillinger Realtek HD eller BIOS.
 • Mangel på speciel software.

Når du brød en hovedtelefon:

 1. Det skal forstås, at problemet er relateret til udstyret. Ingen drivere eller indstillinger specielt til venstre eller højre øre eksisterer ikke.
 2. Vi bliver nødt til at arbejde med vores hænder, og vi skal udover arbejdskapaciteten også have brug for det reparerede produkts udseende.
 3. For at undersøge hovedtelefonerne skal der altid tages ud af stikket.
 4. Stripped fra gummi kablet kan dækkes med et specielt hul rør, de sælges i enhver radio butik.

Det er ikke nok bare i teorien at vide, hvad man skal gøre, hvis et øreproppe ikke virker. Uden praktiske færdigheder er det bedst at lave kun billige hovedtelefoner, og dyrere udstyr kan tilskrives fagfolk, hvis du ikke har erfaring i denne sag.

Video: Hvis der ikke er nogen lyd i hovedtelefonen

Dernæst er videoen en videotutorial om, hvordan du fejler et enkelt ørestykke, hvis basen har en brudt ledning:

 • Indsamling af svar på dine spørgsmål

  Brug af webstedsmaterialerne er kun tilladt med samtykke fra indehaveren af ​​ophavsret. Oplysningerne på webstedet er kun til orienteringsformål og er ikke en vejledning til handling. Rådfør dig altid med din læge, inden du bruger lægeord.

  Har du fundet en fejl? Lad os vide! Vælg den og tryk på Ctrl + Enter. Tak!

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  9 + 1 =