30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Hvad skal du tørre laptop skærmen

Hvordan tørres laptop skærmen? Sådan tørres tabletskærmen?

Med tiden, og afhængigt af betingelserne i rummet på skærme af elektroniske anordninger (skærme, bærbare computere, tablet pc'er, og så videre. D.) Akkumuleret støv siver der fede prints fingeraftryk og anden forurening.

Hver elektronisk enhed kræver ordentlig pleje, det vil sige forebyggelse og rengøring.

Og jo mere opmærksomhed og tid er betalt til pleje af udstyret, jo mere fungerer det, og jo længere levetid varer.

Vedligeholdelse af udstyret skal udføres regelmæssigt. Enhver pleje begynder først og fremmest med rengøring af computerskærmen mod støv og snavs.

Hvordan plejer jeg min bærbare computer og tablet?

Hvordan tørres laptop skærmen?

Sådan tørres tabletskærmen?

Så i orden.

Notebook (notebook) i oversættelse fra engelsk er en notesbog eller notesbog computer - en bærbar bærbar pc.

Notebookkroppen integrerer alle hovedkomponenterne i den stationære computer, herunder input-enheder - et tastatur og en touchpad eller touchpad, et display og et batteri.

Den bærbare er lille i størrelse og vægt.

Notebook-familien indeholder bærbare computere, der er lavet i en foldetaske.

Hvad at tørre laptop skærmen - materiale

Så du kan tørre laptop skærmen - det anbefales at bruge to lommerfrie servietter (for eksempel flannel). Den første, lidt fugtede, fjerner støvet, og det andet tørrester skærmen for at sikre, at det ikke efterlader en skilsmisse.

Vi anbefaler brugen af ​​bomuldsstoffer, lintfrie mikrofiberstoffer, tørre disponible servietter.

Materiel bør ikke være våd - ekstremt våd. Flydende fra våd stof væske kan efterlade spor på skærmplanet, hvilket er svært nok til at eliminere. Desuden kan denne væske forårsage en kortslutning i kredsløbets elektriske kredsløb.

Tekstilet bør ikke elektrificeres.

Sørg for, at sagen er renset, der er ikke grove korn på den, der kan ridse den bærbare skærm.

Ideel mulighed vil være brugen af ​​specielle servietter, der i forskellige versioner tilbyder specialiserede computerforretninger.

Hvad man skal tørre laptop skærmen - betyder

Traditionelt bliver skærmen udslettet ved brug af almindeligt vand. Hvis skærmen er stærkt snavset (vandpletter, fingeraftryk), kan du ikke undvære særlige rengøringsmidler (gel eller spray og et sæt servietter).

Hvis du svarer på spørgsmålet, desto bedre er det at tørre den bærbare computerskærm, det er naturligvis at vælge færdige specialbindemidler og midler til dette formål.

Professionelle midler er forskellige, fordi de giver forskellige forureningsgrader og også fokuserer på forskellige modeller og funktioner i teknologien. Med professionelle værktøjer ved hånden er spørgsmålet om, hvordan man sletter laptop skærmen, ikke længere noget problem.

 • Brug alkohol og alkoholholdige væsker!
 • Tør skærmen af ​​den bærbare computer med værktøjer til rengøring af vinduer, vask gulve.

Brug af rengøringsmidler med aktive aggressive ingredienser (acetone osv.)

Hvad skal du tørre laptop skærm matte

Når man plejer matt overflader, er det undertiden nok at fugte stoffet og tørre skærmen med en oprindeligt fugtet klud, tør derefter og vent, indtil den tørrer helt.

Tablet computer (tablet) - en slags bærbare computere. Disse pc'er er udstyret med skærme med sensorsensorer og giver dig mulighed for at arbejde med en stylus eller fingre, bruger eller ikke bruger til at styre tastaturet og musen.

Hovedfunktionen i denne familie af personlige bærbare computere er den fulde kompatibilitet af hardware med IBM PC og installation af komplette operativsystemer på dem.

Sådanne operativsystemer tillader brugere at bruge, uden begrænsning, nogen software til rådighed for stationære computere.

Ved rengøring af tabletternes monitorer anbefales det ikke at bruge væsker indeholdende alkohol, rengøringsmidler og forskellige sprøjter. Sådanne præparater kan let beskadige belægningen.

For at rense skærmens tablet anbefales det at bruge servietter fremstillet af mikrofiberstof fremstillet af polyamid og polyester, som har evnen til at absorbere fedt og fjerne statisk elektricitet.

Med den traditionelle mulighed for rengøring er der nok vand og et stykke materiale. Ved kraftigere snavs skal der anvendes særlige midler.

Fordele ved professionelle værktøjer, når man plejer en bærbar pc eller tablet

1. Funktioner af særlige forbindelser gør det nemt at slippe af med alle slags pletter og støv.

2. Tilstedeværelsen af ​​en bekvem form og dispenser gør det muligt at regulere den krævede mængde væske til rensning.

3. Brug af specielle materialer beskytter mod slid og ridser, og absorberer også fugt fuldstændigt.

4. Som regel er professionelle løsninger ikke kun renset for forurening, men også fremragende til at klare bakterier og mikrober.

5. økonomien Til rengøring er der kun få dråber af et mirakelmiddel.

1. Før du starter proceduren, skal du frakoble computeren og frakoble de eksterne enheder fra den. Start arbejde følger glatte cirkulære bevægelser, tørre skærmen med fugtet stof.

2. Efter den indledende behandling skal gentagne cirkulære bevægelser slippe af med de resterende bånd.

3. Tør overfladen med lette bevægelser uden at bruge al sin kraft for at fjerne stort snavs fra den bærbare computer. Trykket skal være præcis sådan, at det ikke længere er at holde kluden i skærmens plan. For meget tryk på stoffet kan beskadige LCD-matrixen og forårsage væsentlig skade på skærmen.

4. Undgå at røre skærmen direkte med dine fingre.

5. Vedligehold bagskærmen for at forhindre enheden i at dreje eller falde under rengøring.

6. For at fjerne de mest vedholdende forurenende stoffer kan proceduren muligvis gentages et antal gange. Hvis snavset er stærkt nok, anbefales det at ændre sagen (en rengøringsdug) flere gange.

Hvordan kan jeg rengøre laptop skærmen hjemme?

Enhver med en ny teknologi, herunder en bærbar computer, vil helt sikkert tænke på, hvordan man kan tørre laptop skærmen hjemme. Selvfølgelig må du ikke bruge klude eller servietter til dette formål, som normalt bruges til at servere spisebordet. Og selvfølgelig kan du ikke sprøjte på laptop skærmen fra forstøveren, ikke kun med vand, men med andre væsker.

1 Typer af snavs på den bærbare computer

Et meget vigtigt punkt er metoden til at tørre støv selv. Det er meget nemmere at bare pudse støvet ud end at tørre sporene, der flyver eller andre insekter har forladt, eller store pletter. Derfor er det i begyndelsen nødvendigt at forstå, hvad der er forurening:

 1. Det sædvanlige støv.
 2. Spor tilbage af fluer eller andre insekter.
 3. Mudspor.
 4. Fedt pletter fra fingrene.

Den nemmeste måde at tørre den bærbare computer skærmen mod støv, trods alt er nok til at gøre nogle få håndbevægelser, som er en lille, men vigtig, tør klud eller svamp, og alle spor af støv på skærmen vil være over.

Forskellige pletter af smuds efterladt alle mulige fluer eller andre insekter, er meget let fjernes med specielle servietter som er specifikt designet til at fjerne disse kontaminanter. Men du behøver ikke forsøge at skrabe pletter fingre, især på moderne LCD-skærme, er det muligt at ødelægge den særlige beskyttende belægning, er det muligt at et uheld rammer skærmen laptop og andre skader, der højst sandsynligt ikke vil blive set med det samme, men vil blive vist i den videre udnyttelse af teknologi.

Hvis du bruger simpelt vand, når du fjerner snavspletter, skal du forsigtigt vride en serviet eller en klud ud. Fjernelse af snavs pletter med rent vand kan påvirke kontorudstyret negativt, hvis vandet er direkte spildt på laptop-skærmen. Vand strømmer ind i forskellige huller eller absorberes simpelthen i skærmen, hvilket påvirker skærmens struktur, som vil blive brudt. Hertil kommer, at få vand inde i kan beskadige hele den bærbare computer, ikke kun skærmen.

LCD-skærm, selv med det sværeste snavs, er nemmest at tørre med en svag opløsning af 3% eddike. Når du har fjernet alle forureninger, tørrer du blot skærmen med et tørt lap for at fjerne eventuelle fugtrester, der måtte have været på det.

Når støvet afgjort på den bærbare computer skærmen, så du fjerne det, kan du bruge en almindelig cellofan, som eksisterer i ethvert hjem. Men det er bedst at bruge madcellofan, fordi det er blødt og tyndt nok. Når cellofan begynder at komme i kontakt med den bærbare computer skærmen, vil det begynde dannelsen af ​​statisk elektricitet, men da det vil være meget sværere på cellofan, så alt støvet vil blive tiltrukket til og holde sig til det. Når du bruger denne metode, er det nødvendigt, at den bærbare computer afbrydes fra elnettet og være kold.

For at tørre laptop skærmen skal du købe specielle væsker, der sælges i en specialiseret afdeling i hardwareforretningen. Tør ikke skærmen af ​​med stoffer og opløsninger, der indeholder alkohol. Hvis forureningen ikke kan fjernes på nogen måde, så kan du bruge babysæbe, det er muligt at fjerne selv de mest fedtede pletter med det.

Før du tørrer computerens skærm fra beskidte udskrifter, skal du vide, hvad du skal bruge kategorisk, er ikke tilladt. Brug er forbudt:

 • enkle papirservietter;
 • grove klud og håndklæder;
 • skum svampe.

For at fjerne støv fra computerskærmen i hjemmet ofte bruger papirhåndklæder, uslebne håndklæder, men i dette tilfælde på skærmen stikker et stort antal villi, som er til tider meget svære at fjerne. Desuden kan servietter og grov klud ridse overfladen af ​​skærmen, og ikke kun forlade pletterne, hvorfor du bør vælge det blødeste stof, der er muligt.

I dette tilfælde end at tørre computerskærmen? Det er bedst at klare denne opgave vådservietter, inden du køber det, er det nødvendigt at læse, hvad de er imprægneret. Hvis de er imprægneret med en alkoholholdig opløsning, skal man afholde sig fra et sådant køb. Hvis du bruger servietter imprægneret med alkoholholdige stoffer, er der stor sandsynlighed for, at der kommer mange små revner på skærmen, og den antireflekterende belægning vil blive beskadiget.

Ikke mindre vigtigt bliver kriteriet og graden af ​​fugtighed så rent en computerskærm og kan i høj grad fugtig klud, men nogle af fugten stadig absorberet i skærmen, hvilket naturligvis meget positiv indvirkning på hans arbejde. Galt og bløde væv, der normalt sælges i et sæt med en speciel sammensætning til pleje af din computerskærm. En god løsning er også at vælge den mikrofiber, der bruges til at rengøre briller. Brug det på grund af det faktum, at det praktisk talt ikke har villi, som kan forblive på overfladen af ​​brillerne eller skærmen.

Skærmen på computeren skal rengøres, når du bruger den, fordi der under driften på skærmen uundgåeligt vil være spor af støv, snavs og fedtede fingeraftryk.

Inden du begynder at rengøre skærmen fra støv, skal du afbryde skærmen fra lysnettet og lade den stå et stykke tid og vente på, at alle dele køler af. Først derefter kan du begynde at rengøre.

Til rengøring kun bruge en ren klud og servietter, enhver lille mængde forurening de kan forårsage skærmen talrige skilsmisser og beskidte barer. Hvis skærmen kun fælder støv, kan du blot tørre mikrofiber klud eller specialiseret behandling til skærmen, da de ikke efterlades ingen spor af mudder, skilsmisse og fnug.

Fra mere alvorlig sparer sæbe, ganske lidt sæbe fugtig klud eller håndklæde og gnid dem overvåge, men det er vigtigt ikke at overdrive det, når soaping klud, hvis kluden er dårligt deprimeret, kan vandet strømme ind i hjørnerne af din skærm eller starte absorberet, og det kan endda forårsage en kortslutning og hvis reparation er allerede eller kan ikke hjælpe, nødt til at købe en ny computer.

Efter lathering skal skærmen forberede et bassin af rent vand, som er godt skyllet sæbevand og omhyggeligt presset flere gange. Derefter fjernes rester af sæbe fra computerskærmen med denne klud. Hvis kluden er for våd, vil skærmens overflade tørre i lang tid. Brug ikke computeren, før skærmen er helt tør.

Sprøjt vand på skærmen, mens rengøring er heller ikke at være, da vandet ved et uheld kan komme i huden af ​​matricen, kan det føre til, at skærmen vil blive stribet, og det vil være yderst vanskeligt at overveje noget, eller endda umuligt.

For at undgå fugt ind i skallen er det nødvendigt at fjerne snavs i cirkulære bevægelser eller lodret fra bunden opad. Hjørner, der støder op til basen, forsigtigt gnides med bomuldssnopper, vigtigst af alt må man ikke lægge pres på dem for ikke at beskadige skærmen.

Det er forbudt at tørre skærmen på en bærbar computer eller andet udstyr, mens de arbejder. Sæbevand, skum og specialblandinger tørrer øjeblikkeligt ud på den opvarmede skærm og kommer ind i det, beskadiger de indre dele og forkorter computerens levetid.

Det er forbudt at bruge midler beregnet til at vaske tallerkener og briller, da de stoffer, der er indeholdt i dem, er i stand til at opløse det øverste lag af den bærbare skærm.

Du kan ikke rense snavs med en kniv, knive og andre skarpe genstande. Dette vil i det mindste føre til udseendet af mange ridser eller helt deaktivere skærmen.

Matte skærme, i modsætning til glatte skærme, kan tørres med mere fugtige servietter og filler, da alle tørrede pletter nemt vaskes væk ad gangen. Glatte skærme kræver tværtimod en mere omhyggelig holdning. Under rengøringen skal man så meget som muligt dække det største areal af overfladen, der tørres.

Ethvert elektronisk udstyr skal håndteres med omhu. Når du fjerner snavspletter fra skærmen, anbefales det ikke at bruge for meget fleecy klud og håndklæder, aggressive midler til at tørre skærmen. Iagttagelsen af ​​disse regler kan du forlænge skærmens levetid ikke i flere måneder, men selv i årevis.

5 Hvad er bedre for professionelle værktøjer?

Professionelle værktøjer er meget hurtigere og lettere at rengøre støv, snavs, pletter og fede fingeraftryk tilbage på laptop skærmen.

Der er også en praktisk dispenser af rengøringsvæsken, som gør det muligt at regulere væsken under høst.

På grund af brugen af ​​specialiserede materialer er muligheden for ridser tabt, og sådanne materialer absorberer fugt meget bedre.

Alle professionelle værktøjer giver dig ikke kun mulighed for at slippe af med forurening, men beskytte dig mod bakterier og bakterier.

Professionelle midler er meget mere økonomiske, da kun et par dråber af et sådant lægemiddel er påkrævet.

6 Rengøring i nødsituationer

Hvis der er mad eller varme drikke på skærmen, skal du straks begynde at rengøre. Ved rengøring af lakker eller maling skal du rengøres med stor forsigtighed. Forskellige vandfarver, for eksempel akvareller vaskes relativt let. Det er meget sværere at slippe af med glyptal eller oliemaling, så hvis de rammer skærmen, skal du straks fjerne malingen med en lille træspatel, og et stykke plastskåret fra flasken vil gøre. Du kan ikke smøre pletten, for så vil det være meget svært at vaske det væk.

Efter fjernelse af store pletter, fortsæt til følgende rengørings trin:

 • Afbryd computeren fra netværket;
 • begynde at forberede en svag opløsning af babysæbe;
 • Våd en microfiber klud;
 • tør forsigtigt rester af pletter (fra skærmens kant til midten);
 • en frisk klud fugtet med renset vand
 • Tør resterne af sæbe på samme måde som før, fra skærmens kanter til midten;
 • Gentag derefter alle disse handlinger, indtil sporene af pletter helt forsvinder;
 • Fortsæt til slutrengøringen af ​​skærmen med en ren klud.

Det vigtigste her er at fjerne al forurening ad gangen. For at forhindre, at vandet tørrer ud og absorberer i skærmen, vil dette ikke længere vaskes, de vil bogstaveligt talt blive en del af skærmen, og den absorberede fugt kan føre til nedbrydning af skærmen. Når du rengør skærmen, behøver du ikke lægge stærkt pres på skærmen for at undgå utilsigtet brud.

Tørrede pletter, der ikke blev lagt mærke til inden rengøringen starter, kan forsøges at skrabe med en tynd træpind, men ikke med negle, kniv eller kniv. Hvis der ikke sker noget, kan du forsøge at suge pletterne med en lidt fugtig serviet med sæbevand. Hvis dette ikke hjælper, er det bedst at overføre computeren til fagfolk i reparationstjenesten, men hvis du ikke slipper af pletterne, skal de skifte skærm.

Hvordan tørres laptop skærmen?

Alle, der ejer en computer eller en bærbar computer, har i hvert fald undret sig over, hvad man skal tørre skærmen på den bærbare computer, så der ikke ville ske nogen skilsmisse og forurening. Ud over det faktum, at støv sætter sig på skærmen på computeren, er der mere betydelige forureninger, fx fedtede pletter. Det er ikke muligt at rengøre snavset fra skærmen med en fugtig klud eller servietter. Det anbefales at bruge speciel rengøring eller bevist håndværktøj. Derudover kan du på hylderne i butikker finde forskellige væsker til rengøring af skærmen.

Hvordan kan jeg rengøre computerskærmen?

Overvej to typer materialer til rengøring af din computerskærm:

 1. Bløde klæder lavet af en fnugfri klud og bomuldsuld eller wands - kan nemt findes i enhver butik.
 2. Rengøringssprayer og geler - dyrere i pris, men meget effektiv. Disse midler er bedre at købe i specialbutikker.

På trods af det brede udvalg af rengøringsprodukter er der to måder at rengøre displayet af snavs.

Den første metode er tilgængelig for alle, da det ikke kræver betydelige omkostninger og kræfter. Det er nødvendigt at lave en sæbevandning og fylde med mikrofiberdug. Derefter tilberede to skåle - med varmt vand og sæbevand.

Herefter skal du udføre følgende aktionsalgoritme:

 1. Fjern forsigtigt støv fra enheden.
 2. Rengør skærmen med en ren, lidt fugtig klud.
 3. Med en klud gennemblødt i sæbevand fjerner du fedtede pletter og fingeraftryk fra displayet.
 4. Fjern pletter fra skærmen med en tør, fnugfri klud.

Den anden metode indebærer brug af specialbutikværktøjer. Handlingsprincippet er det samme som i den tidligere version. Den eneste forskel er, at det bliver nødvendigt at bruge ikke en sæbeopløsning, men en spray eller gel.

Vigtigt! Med hensyn til sprøjten skal den sprøjtes på en klud i en vis afstand fra skærmen (normalt er instruktionen skrevet på sprøjtepakken).

Rengøring af snavs fra vanskelige steder ved hjælp af bomuldspindler, du skal være meget forsigtig, da bomuld kan komme under computerens display. Dette kan betydeligt forringe enhedens ydeevne.

Sådan tørres computermonitoren hjemme?

Ejere af computere eller bærbare computere, der ikke har mulighed for at købe et særligt rengøringsmiddel, undrer sig ofte om at tørre skærmen hjemme? Det mest effektive og dokumenterede middel er den sædvanlige babysæbe, da den ikke indeholder skadelige kemikalier. Det skal være forsynet med et par tykke wadded diske og en skive af sæbe. En lille våd skive gnides med sæbe og tørre skærmen. Fra sådanne manipulationer vil der selvfølgelig ske skilsmisse. For at fjerne dem er det ikke svært, skal du bruge våde wadded diske og derefter en tør lomme. Rengøringsresultatet kan ses næsten øjeblikkeligt, fordi skærmen tørrer meget hurtigt.

Jo bedre at tørre skærmen på dit hjem laptop?

Der er flere effektive måder at rengøre en bærbar skærm på. Lad os overveje nogle ofte anvendte metoder:

 • Vådservietter fra computerforretningen - meget effektive, når du fjerner forskellige former for forurening på skærmen. Det vigtigste - være opmærksom på imprægneringen af ​​servietter, det er meget vigtigt, at de er imprægneret med vand. Imprægnering bør ikke indeholde alkohol eller acetone.
 • Et sæt til rengøring af bærbare skærmen. Den indeholder en speciel spray, servietter og en børste til støv. Når du rengør skærmen, må du ikke sprøjte sprayen på nogen måde. Det anbefales først at anvende det på en serviet, og først derefter begynde at tørre skærmen.
 • Ved rengøring af skærmen er ovennævnte sæbeopløsning meget effektiv.

til indholdet ↑

Det er nødvendigt at udelukke brugen af ​​følgende sammensætninger og materialer:

 1. Klud med en hård lur, svampe, frottéhåndklæder - når de påføres på skærmen af ​​den bærbare computer, forbliver villi og pletter. Derudover er der en meget høj risiko for ridser.
 2. Køb ikke vaskemidler indeholdende alkohol, da de tillader montering af monitoren. Ved anvendelse af alkoholholdige produkter reduceres enhedens levetid.
 3. Du kan ikke skrabe snavset fra skærmen med dine fingernegle, da overfladen er ridset.
 4. Det anbefales ikke at bruge vanlige papirservietter. De sukker stærkt i kontakt med vand og når vanskelige steder.

Hvis du husker disse regler hver gang du rengør skærmen, vil du bevare skærmens æstetiske udseende i mange år, og også forlænge skærmens levetid.

For at opretholde maskinens renlighed er det altid nødvendigt at rengøre forurenende stoffer i tide:

 • Fjern støv kan være ved at bruge en tør wadded disk eller lintfri klud.
 • En af de bedste muligheder er servietter lavet af mikrofiber. De fjerner omhyggeligt støv, ikke kun fra flydende krystaller, men også fra briller, kamera og diske. Den største fordel ved sådanne servietter er, at der i deres struktur er specielle fibre, der trækker fra overfladerne, ikke blot støv, men også bakterier.
 • Nogle bruger meget bløde bunkebørster for at fjerne støv fra den bærbare computer eller computerskærm. Denne metode er mindre effektiv, i modsætning til brugen af ​​specielle computerservietter.

til indholdet ↑

Folkemidler til rengøring af skærmen

Ud over sæbeopløsningen kan du bruge en eddikesyreopløsning. For at gøre det har du brug for:

 • Ca. 100 ml filtreret vand.
 • 10 ml seks procent eddike.
 • Bland forsigtigt alt sammen.

Dernæst skal du dyppe en bomuldskive i opløsningen, klemme den godt og tørre skærmen. Skilsmisse skal fjernes med tørre mikrofiberklæder. Ved hjælp af denne metode kan du nemt rengøre laptop skærmen derhjemme.

Anbefalinger til pleje af skærmen

For kvalitetspleje skal følgende anbefalinger overvejes:

 1. Ved rengøring må du ikke trykke stærkt på skærmen.
 2. Brug kun rene klæder og klæder.
 3. Fjern snavs fra vanskelige steder med bomuldspinde.
 4. Brug ikke pulvere og opløsningsmidler, når der fjernes forurenende stoffer fra displayet.
 5. Før du rengør skærmen, skal du sørge for at afbryde enheden fra netværket.

Hovedregelen er at udføre rengøringen rettidigt. Så før dine øjne vil der altid være et kvalitetsbillede, der ikke forvrænges af snavs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 + 3 =