30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Hvad skal du bruge i stedet for bagningspulver

Hvad kan jeg bruge i stedet for et bagepulver?

I en hvilken som helst værtinde er der en lille tryllekunstner ... Uden det er det umuligt at lave lækre cupcakes, muffins, pandekager. Bare et par skefuldspand af bagepulver vil gøre bagningen fluffy og delikat. Anvendelsen af ​​nogle andre stoffer fører til det samme resultat.

I de fleste melprodukter anvendes et bagepulver. Takket være ham øges dejen i volumen og stiger. Uden bagepulverbageforbrændinger nedenunder er den dækket af en skorpe og kan ikke bages i midten. Der er flere måder at løsne dejen på. Hvis opskriften indeholder en masse olie og sukker, skal du bruge kemisk bagepulver. Oftest er det ammonium og sodavand. I det købte bagepulver er der en blanding af stoffer til stede. I nogle typer bagning gær tilsættes. Alkohol bruges også til at løsne dejen.

Hvis der er angivet et bagepulver i opskriften, betyder det at du skal bruge den såkaldte købte bagepulver. Men du kan forberede blandingen til at hæve bageprøven selv. For at gøre dette, brug citronsyre, sodavand og andre ingredienser.

At øge lydstyrken og give lufttekstur en test skyldes udslip af gas, som dannes under indflydelse af temperatur.

 1. Soda - 10 gr.
 2. Mel - 12 gr.
 3. Stivelse - 12 g.
 4. Citronsyre - 6 g.
 • En lille krukke vaskes og gnides. Indvendigt skal det være tørt. Vi sætter alle komponenter i en beholder, luk det med et låg og ryste det.
 • Derefter anvender vi pulveret på recept. Du kan øge mængden af ​​hjemmelavet bagepulver ved at følge proportionerne: mel, stivelse, sodavand og citronsaft anvendes i et forhold på 12: 5: 3.

Læs også: Sådan udskiftes bagepulveret?

Hjemmelavet bagepulver: hvordan man laver mad?

 1. Bagepulver - 50 gr.
 2. Mel - 8 gr.
 3. Citronsyre - 32 g.

Tørre ingredienser blandes sammen. De bør tørres godt, uden vådt partikler. Blandingen sigtes gennem en sigte og opbevares i en tæt lukket krukke. For 1 kg mel tager 50 gr. hjem bagepulver.

Du kan lave et pulver, der ikke kræver opbevaring. Den anvendes efter behov.

 1. Soda - 5 gr.
 2. Citronsyre - 3 g.
 3. Mel - 12 gr.
 • Som i den tidligere opskrift skal du blande alle ingredienserne. De skal være tørre. Blandingen sigtes i mel. Derefter tilsættes den til dejen, efter opskriften.
 • Mængden af ​​dette pulver beregnes til 1 ansøgning ved 400-500 gr. mel.

Soda i stedet for bagepulver: hvordan man bruger?

Soda erstatter perfekt det færdige bagepulver. Normalt bliver den slukket med syre (eddike, citronsaft) før brug. For korrekt udskiftning af bagepulveret i opskriften skal du tage visse mængder sodavand. Normalt på 400 gr. mel har brug for 10 gr. bagepulver. Denne andel er 1 tsk. sodavand, slukket af en bid.

Soda til at løsne dejen er ikke altid slukket. Normalt i denne form bruges den kun i kiks. I andre former for bagning kan du bruge en blanding af sodavand med limonade og mel. Også sodavand slukker ikke, hvis bagt mælk anvendes i bagning, creme fra fløde, kefir. Når eddike slukker, er det vigtigt at observere foranstaltningen. Hvis sodavand ikke slukker, kan testen smage det. Omvendt vil for meget eddike også forkæle smagen af ​​bagning. Derfor er en blanding af sodavand og citronsyre i et 1: 1-forhold mere populært. Til madlavning 1 tsk. bagepulver tager 0,5 tsk. sodavand og samme mængde citron.

Hvis testen indeholder sure komponenter, kan du slukke sodavand og kogende vand. Vær ikke bange for, at det ikke vil stige. Reaktionen er endotermisk, dvs. den vil fortsætte under indflydelse af temperatur.

I nogle tilfælde foretrækkes brugen af ​​sodavand. Det er bedre at tilføje det, ikke bagepulveret, hvis honning er til stede i opskriften. I den og i mørke sirupper er indeholdt syrer, som reagerer med sodavand. Andelen af ​​udskiftning af desintegreringsmiddel på sodavand er som følger: 1-2 tsk / 0, 5 tsk. henholdsvis. Hvis pulveret er mindre end 1 tsk, skal du tage mængden af ​​sodavand, svarende til halvdelen af ​​dens volumen.

Som bagepulver kan alkohol virke. Normalt er det tilføjet til cupcakes, charlottes, brushwood. Et par skeer af cognac eller rom vil gøre dejen luftige. Duften af ​​alkohol fordampes, når du bakker. Det kan også bruges med bagepulver. Det forbedrer bagningens smag og udseende.

Hvad kan jeg bruge i stedet for et bagepulver? De mest populære erstatninger er en blanding af sodavand og citronsyre. En sådan sammensætning er på ingen måde ringere end det færdige produkt. Hvis dit køkken ikke har bagepulver, kan du erstatte det med sodavand. Hun gør bagningen frodig og luftig.

Læs dette:

Hvordan til at dekorere en frugtkage?

Kage med fersken dåse. Opskrifter til enhver smag

Kage med kål fra blødt wienerbrød

Creme til kondenseret malkekage

Quesadilla: opskriften. Klassiske og originale opskrifter

Hvad kan jeg bruge i stedet for et bagepulver?

Hvis bagning på kefir, så sæt bare sodavand i det. Eller i stedet for at bage pulver i sodavandpresser saften af ​​en citron et par dråber. Du kan simpelthen slukke sodavand med bordeddike. Selv ved udskiftning af desintegreringsmidlet tager jeg lige store dele kartoffelstivelse, sodavand og citronsyre og blander.

Generelt giver bagningspulveret bobler i dejen, som sprænger med opvarmning, frigør luft og derved hæver bagningen. Bobler opnås for eksempel ved at kontakte sodavand med syre. I dejen, der allerede indeholder syre (for eksempel pandekager på kefir), kan sodavand simpelt blandes. Resten af ​​dejen skal tilføjes soda, læsket syre (fx æble eddike) - bogstaveligt talt bobler flyder ud skeen. Du kan købe et færdigt bagepulver. Men der er en anden simpel version af bagepulveret.

Når jeg koger kagen, som jeg vil give til mit lille barn, bruger jeg den gamle dokumenterede metode. I stedet for at bruge sodavandike eller bagepulver bruger jeg pisket æggehvide fra 3 æg. I dejen kan du lægge hele æg eller bare æggeblommer, så det vil være mere økonomisk. Det piskede protein indeholder et stort antal vesikler.

Når dejen er blandet fuldt ud, er det placeret på toppen af ​​den piskede æggehvide og det hele omrøres forsigtigt skovl, bobler bør forblive intakt så vidt muligt. Det er tilrådeligt ikke at forstyrre kagen meget, før den er bagt og lad den køle af, før den tages ud. Kagen på egern er simpelthen smuk.

I butikkerne sælges nu et stort antal bagpulver. Det kaldes også bagningspulver.

Hvad skal man erstatte bagepulveret, hvis det ikke var ved hånden?

Hvis du laver en kiks, kan du ikke sætte sodavand eller bagepulver, hvis du slår hvidt og æggeblomme separat. De fylder med luftbobler, og bagepulveret behøver ikke noget.

I enhver anden dej, undtagen gær, kan du sætte sodavand i stedet for bagepulver, slukket med eddike eller citronsaft.

I stedet for sprængmiddel i fremstillingen af ​​dej hjemme kan bruge bagepulver eller bagepulver, standset i en opløsning af eddikesyre (fortrinsvis i naturlig eddike, vin eller drue), i citronsaft, citronsyreopløsning.

Mange sovjetiske opskrifter bruger bagepulvereddik i stedet for bagningspulver. Du kan også bruge den i moderne opskrifter. Eller bland i en skefuld sodavand og citronsyre - få et bagepulver derhjemme

I stedet for bagepulver kan du bruge almindelig sodavand, der skal slukke med eddike. Også eddike kan erstattes med citronsyre. Og i surmælkprodukter er sodavand ikke slukket.

Jeg tilbereder nogle gange på lidt peroxid kefir, så i dej sætter jeg bare sodavand. Syren fra kefir er noget neutraliseret, og dejen bliver mere luftig. I andre typer af bagning, jeg færdig bagepulver i stedet for at tilsætte soda på spidsen af ​​en teske tidligere dryppet på det nogle syre. I stedet for syre kan du bruge enhver saft: æble, citron, appelsin. Jeg normalt presse frugt på en ske med bagepulver og derefter hældes det resulterende skum i dejen, med resterne af sodavand på en ske gør det samme. Dejen blandes jævnt og jeg begynder at bage. Faktisk er der ikke behov for et specielt bagepulver til dejen.

Udskift bagepulver kan godt være almindelig bagepulver.

Og stadig brug for eddike eller citronsaft. Det er nødvendigt at slukke sodavandssaft eller eddike. I dette tilfælde skal du hurtigst muligt tilsæt sodavand i dejen og sende den til ovnen. Derfor dette "pop 9quot; Det er nødvendigt at tilføje til dejen i slutningen af ​​partiet. Til forberedelse "pops 9quot; Det er nødvendigt at bruge kun en træspatel og ikke i metalredskaber. Metalgenstande vil blive oxideret.

Hvis testen indeholder ingredienser som citronskræl eller mejeriprodukter, kan du ikke slukke sodavand.

Du kan bruge almindelig sodavand. Det er nødvendigt at slukke det med eddike. Der vil være en kemisk reaktion, bobler af kuldioxid frigives, hvilket vil løsne dejen. Du kan også slukke sodavand med citronsaft.

Hvis du vil erstatte dejen, og du ikke har et bagepulver derhjemme, så kan du nemt erstatte det med andre ingredienser. Så jeg udskifter ofte bagningspulveret med sodavand med eddike. Saml den rigtige mængde sodavand og bare vores eddike.

Hvad skal jeg bruge i stedet for bagepulveret? Er der en vej ud af denne situation?

Selvfølgelig ja! Hvis du blander mel med bagepulver og flydende ingredienser for at tilføje eddike (eller citronsyre) og derefter blande alle disse produkter er i færd med æltning, så vil du have den ønskede virkning. Kuldioxid frigives ikke i luften, men i testen.

Og hvis du ikke kan lide at blande med syre i dejen

Du kan bruge et bagepulver til din egen madlavningstest. For at gøre dette skal du blande tre gram citronsyre, seks gram sodavand og tolv gram stivelse. Når du laver madlavning, skal du bare blande den blanding, du lavede med mel (denne del er designet til et halvt kilo mel).

Er det muligt at erstatte bagepulver med sodavand?

For at bagningen skal være frodig, blød og luftig, er det nødvendigt at tilføje stoffer, der løsner dejen. De enkleste og mest populære tilsætningsstoffer, der anvendes til sådanne formål, er bagergær og bagepulver (NaHCO3-natriumhydrogencarbonat, natriumbicarbonat, natriumbicarbonat).

 • Gær bruges til bagning af brød, muffins, tærter osv.
 • Soda er tilføjet i processen med at lave pandekager, muffins, kiks og mange andre typer af melprodukter

Med gær er alt klart: At komme ind i et nærende behageligt miljø begynder de at behandle glukose (det vil sige spise), der nedbrydes til alkohol og kuldioxid. Der er en fermenteringsreaktion, kuldioxid "løfter" dejen og gør den luftig og frodig.

Hvordan virker sodavand? Soda er saltet, som giver alkaliske opløsninger i opløsning. Ved kontakt med syre reagerer det, hvor begge stoffer neutraliseres og kuldioxid frigives, løsner dejen (sodavand "slukker").

Jeg foreslår at forstå, hvad funktionerne i hvert additiv er, og i hvilke tilfælde skal de bruges.

Hvad er en butik bagning pulver og kan jeg erstatte det med sodavand?

Allerede i lang tid på hylderne i butikker og opskrifter finder du leavening agent som et separat bageriprodukt. Det er tvetydigt: nogen anser dette stof som kemi, nogen er et fremragende produkt, der perfekt opfylder sin opgave, nogen vil ikke betale for meget, foretrækker sodavand.

Da dette produkt adskiller sig fra almindelig sodavand, er det meget let at forstå - for det er det tilstrækkeligt at studere dets sammensætning. Bagningspulver er som regel en simpel blanding af enkle ingredienser:

 • syre (for eksempel natriumdihydrogenphosphat - E339)
 • salt giver i opløsning alkalisk medium (bagepulver (natriumbicarbonat) - E500))
 • fyldstof (stivelse eller mel-neutralt stof)

Hovedargumentet til fordel for det købte bagepulver er, at ifølge producenten er forholdet mellem komponenter i dette produkt nøjagtigt beregnet. Derfor reagerer stofferne fuldstændigt, og bagningen vil ikke have ekstra smag, som kan give sodavand eller syre separat.

Kan jeg bruge sodavand i stedet for bagepulver? Nogle elskerinder tager fejlfrit ud fra, at bagepulver og sodavand er de samme, fordi de i nogle opskrifter bruges alene, uden syre, men det udfører sin funktion. Faktum er, at sodavand i ren form kun anvendes i de opskrifter, hvor syren selv allerede er til stede i selve testen, for eksempel kefir i pandekager. Reaktionen opstår således, og boblerne af carbondioxid løsner dejen. Men i tilfælde, hvor der ikke er syre i opskriften, vil sodavand i stedet for bagepulver ikke fungere.

Hvorfor slukke sodavand under bagning? Og om det er nødvendigt at gøre dette?

For alle de tilsyneladende bevis på svaret er spørgsmålet ret almindeligt. Er det muligt at erstatte bagepulveret med bagepulver? I mange opskrifter til muffins, kiks og andre kager kan du finde en sådan ingrediens som hydreret sodavand, men for at forstå denne sammensætninges ubrugelighed er det nok bare at forstå essensen af ​​processen. Dejen bliver frodige netop på grund af dens losning af boblerne af carbondioxid, som forekommer under reaktionen af ​​neutralisering af sodavand og syre. Det er klart, at for at opnå det ønskede resultat er det nødvendigt, at reaktionen finder sted i selve testen. Når samspillet mellem disse stoffer sker separat fra testen, fordampes carbondioxid hurtigt, og den resulterende sammensætning vil ikke være til nogen nytte. Derfor er det absolut ikke nødvendigt at slukke sodavand til bagning og absolut ubrugelig.

Hvordan kan jeg erstatte bagepulveret?

Hvis det så skete, at du straks havde brug for dette produkt til recept, og der ikke er en hånd, og du ikke kan købe det, kan du selv forberede det.

Udskift desintegreringsmidlet med følgende blanding:

 • sodavand (1,5 dele);
 • citronsyre (1 del, som et tørt pulver).

Alle skal omhyggeligt blandes og tilsættes det beløb, der er angivet i opskriften til dejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 8 = 13