30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Hvad kan jeg erstatte papiret til bagning

Hvad kan jeg erstatte papiret til bagning i ovnen?

Hvad kan jeg erstatte pergamentpapiret til bagning?

Tidligere, da butikkerne var meget vanskeligt at købe papir til bagning, jeg bruger de normale rene blade fra en notesbog (renset beslag, der holder arkene, vender sig og dækket dem forme og derefter lægger dejen ud og bagt.

Nu kan du erstatte det med papir i form A 4.

Det kan også erstattes med et tegnsporpapir (det er dog ikke for stærkt).

Pergamentet er velegnet, det er meget plastik og modstandsdygtigt mod fugt og høje temperaturer.

Der er også " silikone papir " (den sælges selv i ark).

Folie - det er velegnet til retter, der udsender en stor mængde juice.

Du kan simpelthen olieforme og bage, du kan drysse med en mango eller brødkrummer på oliefasen.

Nu teknologien går fremad, så brug de gamle metoder ikke længere interesno.Dlya bagning og frysning kan bruges silikone kovrik.Etot innovative materiale er med til at forenkle madlavning, er det muligt ikke blot at bage og fryse, men også rulle testo.On let at rengøre, folder og det er praktisk hranit.V kollapsede tilstand, det kun optager lidt plads, og når du installerer, vil det være som ny. Det er ikke nødvendigt at smøre en stor mængde olie, fordi de produkter, det ikke har prilipayut.Poprobuyte, og du vil se, at det er meget praktisk .Mange måtter er foret markeringer for nem skæring ønskede shiriny.Edinstvenny teste sin ulempe er, at det ikke kan skæres når det er varmt

Hvis der ikke er papir, kan du smøre bagepladen med vegetabilsk olie og dryss med mel eller mango.

Og det er også muligt at imprægnere hvidpapir A4 med vegetabilsk olie (fedt på begge sider) og brug i stedet for pergamentpapir i ovnen.

Kun papiret må være rent, hvidt og uden indskrifter.

Hvis der ikke er noget specielt papir til bagning, kan du simpelthen smøre gryden med et fedt og drys det med mel eller mango eller brødkrummer (selvom du bager ovnen).

Det er selvfølgelig ikke altid uden problemer at udtrække det færdige produkt fra støbeformen.

I nogle tilfælde, når du ikke kan vente til fuldstændig afkøling af kagen, så han ikke var så blød og den kan fjernes (for eksempel for at en kiks minimere rulle, som du har brug for at rulle, indtil den er afkølet), jeg bruger almindeligt papir, smurt med vegetabilsk olie lugtfri. Det vigtigste, der på papir var, at der ikke var trykfarve, at det var bare et hvidt ark.

Hvis du bruger folie, vil det ikke give testen mulighed for at få en gylden skorpe nedenunder, og når hele produktet er klar, vil bunden være lysfarvet.

Jeg bruger ikke længere papir til bagning og folie. Nu til bagning bruger jeg kun en speciel silikonemåtte. Det ligner ikke gummi, i mere farve og tekstur minder ompakningspapir. Først forsøgte min mand at smuldre det og smide det væk. Nu er jeg vant til hans syn.

Tæppet er bare fantastisk. Intet stikker til ham. Det smukt tørres af med en fugtig klud. Jeg gav det til min mor, min søster og et par venner til ferien. Og de er alle meget tilfredse.

Tæppet er ikke bange for kolde eller varme temperaturer. Han kan bare ikke lide det, hvis du tilføjer det. Det er bedre at gøre det til en rulle.

Jeg drømmer meget om et silikone tæppe til bagning. Han ville have erstattet perfekt pergamentpapiret, som lejlighedsvis skal spildes.

Og generelt kan du selvfølgelig ty til enklere metoder: Sprink et bakkeark med mel eller mango (du kan stadig kiksere, men det afhænger af hvilken slags bagning, selvfølgelig). Nogle fedt bagepladen med olie, men af ​​en eller anden grund kan jeg ikke lide denne procedure forfærdeligt.

Og du kan også købe sporpapir i kontormaterialer, ikke noget, bare sørg for at smøre med olie! Eller, så mange skriver, tager det sædvanlige, til trykning, men skal også olie det.

Når min kone har brug for noget presserende at bage, men der ikke er noget pergamentpapir og folie derhjemme, bruger hun alt hvad hun finder i huset, der er egnet:

Ærme til bagning;

Rene ark A4 (blød dem med smør, margarin eller vegetabilsk olie);

Papir til fax eller sporpapir (også imprægneret med olie);

Hvis dette ikke er alt i huset, så drys panden (stegepande) med en mango, breadcrumbs eller mel.

Nå, når der er en form med non-stick coating. Med denne formular er der ikke brug for noget papir.

Og så - godt går sporing papir, folie (selv fra under chokolade).

Hvis der ikke er noget til rådighed - smør jeg formularen med margarine eller smør og drys med halvpasta.

Jeg har en velkendt nabo, der aldrig bruger papir til bagning

Det siger, at dette papir ødelægger smagen af ​​hele bagning

Så hun smager et bageplade med vegetabilsk olie, eller sprinkler bare med mel

Generelt er det naturligvis bedre at købe papir til bagning

Hvad ville være på det rigtige tidspunkt var ikke, at du bare ikke har det.

Papir kan udskiftes med al kendt folie! Folie - dette er den såkaldte cellofan belagt med et pulver af metal! Du kan også bruge sporpapir i stedet for pergamentpapir, de siger, at det er bedre end folie!

Hvad du kan bruge i stedet for pergamentpapir til bagning

Gæster på døren opbevares en opskrift på en lækker tærte eller kiks, men pludselig opdager værtinden, at en beholdning af specialbagpapir er løbet tør. Der er ingen tid til at købe en ny. Sådan udskiftes pergamentpapir til bagning? Hvis værtinden er ung, så gå ikke tabt i lang tid og vær ked af det. Men der er ikke noget forfærdeligt, der er altid mulighed for at finde et alternativ til kulinarisk pergament. Især når du overvejer at det bruges til at bage relativt nylig. Lad os finde ud af det i orden.

Kalka, der bruges til tegninger og mønstre i syforretningen, ligner kvaliteten af ​​pergament til bagning, men det er mere sart. Som erstatning er det ganske passende. Det er bekvemt for de husmødre, der elsker at ikke kun lave mad, men også at sy. Før brug er sædvanligvis både panden og sporpapiret godt smurt med olie. Ulemper ved at spore papir er:

 • stikker til bunden af ​​produktet
 • bliver skør, smuldrer, kan forkøles ved høj temperatur i ovnen.

Ikke desto mindre er sporpapiret egnet til bagning af shortbreadkager, ostekage, produkter med højt olieindhold i dejen.

Mange nybegyndere kokes på forummet - er folien egnet til bagning i ovnen i stedet for pergamentpapir? Under madlavning anvendes folie oftest til bagning af fisk, grøntsager, kød, der holder juiciteten af ​​produkterne godt. Hun kan også ændre papiret til bagning. Før brug smøres folien med olie.

Ulempe: Den metalliserede base øger temperaturen på overfladen. Hvis du hopper over et bestemt punkt, kan bagningen brænde. Derfor er det kun til lejlighedsvis brugt til tilberedning af kager, tærter og kiks.

Produkter fremstillet af silikone, moderne, praktisk, universelt materiale bliver mere populære, finder flere og flere applikationer. Allerede er mange husmødre i køkkenet og er blevet elskede:

 • silikone forme;
 • pergament med silikone belægning;
 • silikone måtter.

Silikone forme til en cupcake, cookies, brød bør ikke smøres, bagning i dem brænder ikke, produkterne fjernes let. De er nemme at vaske, men fra indersiden kan de mørkere. Inden du skal fylde dejen, skal silikoneformen placeres på en bageplade eller anden stabil overflade, hvor tælleren fjernes fra ovnen, så produkterne ikke falder ud og ikke deformeres.

Pergamentet med silikoneovertræk kan modstå temperaturen i ovnen til 300 ° C. Den kan bruges 7-10 gange. Bagning brænder ikke, produkterne på den tørres ikke op, og de adskilles nemt fra overfladen. Et sådant substrat er velegnet til meringue, kiks, kagekage.

Silikone måtter er universelt anvendelige. Nogle har specielle markeringer til rullning og skæring af dejen. De kan erstatte pergamentpapiret ved bagning, foring af formen eller bagpladen. Et sådant substrat kan modstå høje temperaturer godt. Den eneste begrænsning - på et varmt tæppe kan ikke skæres.

Den generelle mangel på alle silicone assistenter er en relativt høj pris.

Kontor og skrivepapir - et kompromis valg

I ekstreme tilfælde, hvis de ovennævnte erstatninger til pergamentpapir ikke blev fundet, skal du bruge almindeligt kontorpapir, idet du har mættet det godt med olie. Derudover kan du også bruge skrivepapir, selv om det i dag er mindre almindeligt end kontorpapir. Papir til printeren er tættere end skrivning, mindre sandsynligt at antændes i ovnen.

Denne udgang er velegnet til studerende og kontormedarbejdere, de har et sådant papir altid til rådighed. Mange fagfolk tror imidlertid, at en sådan erstatning ikke lykkes. Produktet sidder fast på et sådant papir, det kan deformere, tabe form, brænde.

I flere år har mange husmødre brugt papirformularer til bagning, der er kommet til salg. De gør færdige produkter mere elegante, de kan erstatte traditionelt bagpapir.

Når du laver gryderetter, shortbread cookies, æbletærte, er det ganske acceptabelt at fedt et ark eller bageplade med olie, drys med mel og ryste overskydende. I stedet for mel kan du bruge kiks. Forme med Teflon-belægning, olieret, tillader heller ikke bagning at brænde, holder sig til siderne og bunden af ​​støbeformen.

Tip! Det er ikke nødvendigt at anvende denne metode ved bagning af marengs og makaroner: de holder sig til bageplade.

Vores kvinders opfindsomhed, deres praktiske har længe været lagt mærke til og værdsat. Her er et par improviserede værktøjer, der bruges af erfarne husmødre i stedet for at bage papir:

 • ærme til bagning;
 • Skær pergamentpakke fra mel (hvid side til bagning);
 • wraps fra pakninger af olie uden folie;
 • pergament, der anvendes til emballering af konfekture
 • rene tetradark, imprægneret med olie.

Ved brug af papir med foring eller mønster skal du huske at de kan udskrives på bagning. Hvis pakningen fra olien eller melet kan drejes med den hvide side op, hældes tetradarkene helt, så de efterlader spor på bagningen med næsten 100% sandsynlighed.

Sådanne improviserede midler behøver desværre ikke altid at klare deres opgave. Ofte forbrændes skålen eller deformeres. Men som en nødsituation kan de bruges.

Forbereder mad til hele familien, for gæster, brugen af ​​køkkenapparater ledsages altid af nogle trusler og farer. Udover høje temperaturer, åben ild, elektricitet, skarpe genstande er der stadig fare for at komme ind i fødevarer af skadelige stoffer, som er fyldt med problemer med fordøjelse, forgiftning, allergiske reaktioner. Det handler ikke kun om tarmstangen eller mikroorganismerne, der kommer ind i fødevarer på grund af overtrædelse af hygiejnebestemmelserne.

Giftige stoffer kan frigives af materialer, når de opvarmes i ovnen, i en mikrobølgeovn. For at forhindre dette, så besøgende, familiemedlemmer og dig selv ikke ødelægger ferien, anbefales det ikke at bruge i stedet for pergament til bagning:

 • aviser (trykfarve er yderst giftigt ved opvarmning);
 • Papir med teksten udskrevet på printeren eller skrevet med en pasta;
 • almindelig plastpose (den smelter, bagning bliver forkælet);
 • tyndt papir uden olie (det kan være spredt, antændt).

Udskift pergamentpapir til bagning, hvis det er over, kan du forholdsvis let. For at gøre dette, er der mange velafprøvede metoder. For eksempel, de kokke, der har oplevet i silikone forme og tæpper er helt sikker på, at det er meget belejligt, praktisk, et nyt ord i madlavning udstyr og anden personlig brug er ikke nødvendig. For dem, der foretrækker at afprøvede metoder til at bage og wienerbrød kulinariske mesterværker for en kort tid, erstatte den manglende pergament folie, opsporing selv almindelig skrivning papir. Og bare rolig, vil opskriften forblive kun på papiret. Alle vil være lækkert, fordi kogt med sjæl og kærlighed.

Kan jeg gøre uden pergamentpapir, når du laver marengs, kager og kiks?

Sommetider elskerinder, båret væk ved at forberede en usædvanlig test for et konfektureprodukt, glemmer selve processen med bagning. Pergamentpapiret er forbi, men du vil ikke tage risici og bage slik uden det. Hvordan erstattes pergamentpapir, når du laver marengs, kager, kiks?

Pergamentpapir er specielt designet til bagning. Det lader ikke fedt og vand passere og er meget holdbart. Bagt på pergamentføde mister ikke sin smag og absorberer ikke fremmede lugt. Bagning tørrer ikke ud og brænder ikke. Til bagning anvendes kun madpærer, der er ingen farlige urenheder for mennesker.

Er det muligt at erstatte en sådan nyttig genstand i husstanden? Svaret er ja! Fra de praktiske værktøjer er egnede:

 • skrivepapir,
 • sporing papir,
 • silikone forme og måtter,
 • folie,
 • pakker til bagning,
 • pakning af mel.

Du kan erstatte pergamentpapiret med en konventionel. Denne metode er egnet til bagning af kiks. For en så delikat dessert som marengs, er det bedre at tage et tykt papir. Det vigtigste er, at der ikke er billeder på det, da blækket forbliver på prøve og ødelægge smagen.

Før du spred dejen på papir, skal du smøre den med fedt. Det bedste er smør eller margarine. For at fremskynde processen er olien præ-malet til en creme. Smelteolie er ikke ønskelig: da papiret bare falder fra hinanden.

Bagning brænder ikke på sporpapiret. Det bruges i beklædningsindustrien, når man laver mønstre til tøj. Det ligner pergament både eksternt og ved dets egenskaber. Før brug skal du sørge for, at materialet er rent.

Forskellen er, at sporingspapiret ikke blev smurt på forhånd. Dette skal gøres uafhængigt af analogi med skrivepapir. Du kan udskifte bagpapir med sporpapir, hvis du ikke har brug for meget tid til bagning. Kalka har ikke så stor styrke som sin kulinariske konkurrent.

Til salg er der former for silikone. Formularerne er lavet i forskellige størrelser og anvendelser: Til cupcakes, til kiks. Silikone måtter til bulk konfekture sælges også. Fordelen med silikone er, at den kan bruges mange gange. Materialet er egnet til bagning af enhver art.

Tip! For at fjerne kagerne fra forme og ikke beskadige det, skal du først afkøle det, så skub kanterne med en spatel, drej det om og tryk på bunden.

Papir med silikone belægning - en ny opfindelse, der erobrede hjemmets husers hjerter. Den fås i lagner og ruller. Hvert ark kan bruges op til 8 gange. Dette materiale kræver minimal vedligeholdelse, og de vil tjene dig lang og sikkert.

I nødsituationer, når der ikke er noget andet tilbage, vil folien gøre. Dette materiale er meget skrøbeligt, så når du overfører testen til det, skal du handle meget omhyggeligt. Folien har en egenskab til opvarmning, så du skal konstant overvåge temperaturen i ovnen, så produkterne ikke brænder.

Bladet "Frøken Renhed" anbefaler brugen af ​​folie til at bage produkter, der rigeligt udskiller juice. Normalt er det pakket i fisk med grøntsager. Folien bevarer produktets saft og aroma. Til bagning af kager, cookies og andre slik er det sjældent brugt.

Pakning til bagning og pakning af mel

Bagningspapir kan udskiftes med en almindelig bagningspakke. Pakker har høj modstand mod varme temperaturer. Brug pakker bedre som en sidste udvej, når der ikke er andre midler til rådighed. Produktet tillader ikke bagning at brænde - det er den eneste fordel.

Var du opmærksom på, hvad gjorde emballagen af ​​mel? Det er meget ens i egenskaber til pergament. Ofte er dette det sædvanlige bagpapir. Flour melet i en separat beholder, lind olien emballagen og fortsæt til bagningen. Dejen lå på indersiden af ​​pakken, så malen ikke er trykt på dine tærter.

Cookies fra en ikke så lunefuld test kan lægges direkte på bageplade uden brug af specialværktøj. Smør blot med smør eller margarine.

Tip! Brug ikke modtagelsen til varer som meringue eller macaroons, uden papir vil de helt sikkert brænde. Men metoden er praktisk og økonomisk til at bage tærter, gryderetter, kiks.

Du kan reducere risikoen for brænding af konfekture, hvis du har sæd i hånden. Skyll blot en olieret bageplade. I stedet for korn er brødkrummer egnede. I ekstreme tilfælde skal du tage hvedemel. Hvis der er et tørt brød eller store kiks, kan du male dem med en blender. Du kan bage på en non-stick stegepande. Det kræver ikke specielle belægninger, det er nok at smøre bunden og siderne med smør.

Hvad kan ikke bruges, sikkerhedsregler

For bagte konfektureprodukter er det ikke sikkert at bruge følgende råvarer:

 1. Aviser. Dette er en meget skrøbelig slags papir og også imprægneret med blæk. De vil forlade på bagningstryk og er usandsynligt at være nyttige for din krop.
 2. Tørpapir er ikke brugt. Før du sætter dejen på den og send den til ovnen, skal du sørge for at olie den med olie, ellers kan du ikke adskille mad fra papiret.
 3. Vegetabilsk olie til smøring er uønsket. Produktet sparer ikke produktet fra brænding, uanset hvor godt det er. Men smagen og aromaen vil blive forkælet.
 4. Polyethylen. I sammensætning er det anderledes end bagningspakker. Ved høje temperaturer kan stoffet smelte. Ikke alene vil skålen blive forkælet, der er stadig risiko for ødelæggelse af køkkenredskaber og husholdningsapparater samt ulykker.

Før du laver mad ved hjælp af improviserede værktøjer, skal du teste dem. Pludselig kan de ikke holde ovnen testet? Placer kun et stykke af objektet i den forvarmede ovn og vent 15 minutter. Hvis objektet ikke lyser, krøller ikke op og hindrer ikke, så er det sikkert, og du kan begynde at lave kulinariske mesterværker. Før du laver mad, skal du sørge for, at dine bagmaterialer er intakte og ikke har snavsede pletter og fremmede lugte.

Køkken - et sted for ægte kreativitet. Hvis du manifesterer en fantasi, kan du nemt oprette mesterværker, omgå improviserede midler!

Piger, vi tænker hele tiden på hverdagens problemer og glemmer os selv. Ja, vi har et rent hus, rengjort og vaskede ting, der er altid noget at spise. Men jeg havde en fornemmelse af, at min mand havde en elskerinde, sandsynligvis på grund af min overskydende vægt. Her ser jeg på Olya Cartunkov fra KVN, hvilken smuk fyr hun har mistet 30 kg om et par måneder, og jeg fulgte sin kost, der er allerede de første resultater - 10 kg. Og straks begyndte min mand at være mere opmærksom på mig i sengen. Hvem bekymrer sig om, hvordan man taber sig Kartunkova kan læse her. Jeg siger bare, at arbejderen har kontrolleret sig selv.

og deres notation

Spørgsmål og forslag: [email protected]

OBS venligst! Kopiering af byggematerialer er kun mulig med tilladelse fra administrationen og med et aktivt link til kilden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

51 − = 49