30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Hozblok egne tegninger af listen over byggematerialer

Hozblok egne hænder - tegninger, en liste over byggematerialer

At bo i et forstæderområde er den første ting at lave en hozblok af forskellige materialer, af forskellige størrelser. I mange tilfælde er det kun en cabana eller et bord, indtil en kapitalstruktur er bygget, men nogle mennesker har tendens til at skabe faciliteter næsten som i en lejlighed.

Varianter af husstandsblokken - vi vælger efter vores behov

At oprette en husstandsblok med egne hænder efter at have erhvervet et websted er den næste opgave for sin ejer. Hvorfor alene, fordi du kan købe en hytter eller bestille en bygning? Årsagerne til, at mange foretrækker at bygge sig selv, er flere. For det første er det økonomiske spørgsmål: efter at have købt et websted, har ikke alle penge til at købe en gårdsboks eller betale for opførelse af entreprenører.

For det andet skaber mange kommercielt tilgængelige hytter ofte utilfredshed med dem, der har købt dem på grund af for kort tid. Og for det tredje, hvis der er erfaring med konstruktion, rester af materialet, er det muligt at bygge hozblok mest ikke af standard typen, men baseret på deres behov. En velbygget hytte vil vare længe, ​​og erfaringerne fra bygningen vil komme til nytte i fremtiden.

En velbygget hozblok kan tjene til forskellige formål

Efter at have købt flere hundrede kvadratmeter, prøver sommeren beboere straks at opbygge en pålidelig hozblok til forskellige formål:

 • som et hus, indtil huset er bygget, for yderligere at genindføje andre behov;
 • Økonomisk bygning til lager og anden ejendom;
 • som et skab, opbevaringsrum, badeværelse, sommer køkken;
 • Som skur til kaniner, fugle, kvæg.

Hozblok - et universelt rum, alle kan tilpasse det til deres behov. Hvis ejerne bruger meget tid i landet og arbejder på jorden, vil de tænke på resten af ​​rummet, om sengen i det, for at tilbringe natten. En lille kompakt struktur kan ligne en simpel stald og et hus fra et eventyr. Alt afhænger af ejerens behov, muligheder, prioriteter.

Materialer og projekter - hvad og hvad man skal bygge

Byggeri starter fra kælderen, slutter med et tag. Der er ikke noget særligt valg i materialerne her. Fundamentet er lavet tape eller columnar. Til tape har du brug for sand, cement, knust sten eller betonblokke. Kolonnen er lavet af mursten eller sten. For nylig anvendes asbestcementrør, der hældes med beton. Dæk hozbloket normalt billigt materiale: skifer eller bølgepap.

Opførelsen af ​​vægge sætter ofte en sommer bosiddende foran problemet med at vælge et materiale. At gå videre følger af flere faktorer: omkostninger, arbejdskraftindgang, varmebeskyttelse, hvis i en husstand kommer til at bo om vinteren. Billigt materiale vil spare penge, og lys (paneler, luftbeton) vil give mulighed for at opbygge et billigere fundament. Store blokke, skjolde, sip paneler, brædder, bølgepap til vægge vil i høj grad fremskynde konstruktionen.

At opbygge et husholdningsapparat bliver en af ​​de enkleste ordninger - skelet - i stigende grad brugt.

Efter at have behandlet materialet er vi fast besluttede med formålet, og dermed med dimensionerne laver vi tegningerne. Den mindste opbevaringsrum, der kan fungere som et midlertidigt hus, måler 3,5 × 2,5 m. Hvis vi forventer at have et lager i gården, et værelse adskilt af en skillevæg, et hjørne til madlavning, har vi brug for 4,5 × 3,0 m. I begge tilfælde er det umuligt at finde et sted til et badeværelse, det er nødvendigt at arrangere et toilet og en brusekabine i gården. Den 6 × 3 Hozblok vil give dig mulighed for at placere med minimal bekvemmeligheder alt hvad du behøver for dit ophold.

Ramme projekt 6 × 3 - hvor meget materiale er nødvendigt

Overvej hvordan man bygger en 6 × 3 m hobblock, hvor meget og hvilket materiale der er brug for. Vi stopper på en variant, fordi det er umuligt at overveje hele sorten. Hvis dimensionerne af din rammens struktur er forskellige, er det nemt at beregne mængden af ​​materiale ved at øge eller formindske det.

Når vi begynder at bygge, tegner vi en tegning, som vi kan, orienterer os om det og laver en liste over materialer. Du bør ikke have travlt, det er bedre at tænke det omhyggeligt, indtil der er en ideel mulighed.

Du skal bruge 100 × 100 mm bjælker:

 • til den nederste og øvre rammelængde på 6 m - 6 stykker, tre meter - 8;
 • til vertikale understøtninger - 2,4 m - 11 stykker;
 • 2 stk. 6,6 m til bjælker;
 • plus vandrette barer på døre og vinduer.

For rammen har brug for bjælkerne

 • på gulvet 20 stk. 25 × 150 mm, så meget på loftet eller erstattet med andet materiale (krydsfiner, fiberboard osv.);
 • på kassen - 7 stk. 25 × 100 med en længde på 6 m;
 • på forruder de samme 2 stykker, men langs længden på 3,6 m;
 • på fastgørelse af spærre - 50 × 100 × 3600 - 6 stk.

Hvis vi laver en metalramme af konstruktion, ledes vi langs tømmerets længde. På fundamentet beregnes dækningen af ​​materialemængden, styret af størrelsen af ​​strukturen. Hvis fundamentet er tape, skal du bruge en masse sand, cement, murbrokker. Kolonnen vil være meget billigere, for en rammebog er det en god mulighed.

Vi begynder konstruktion - fundamentet og det nederste omslag

Stiftelsen er lavet af kolonner fra asbestcementrør med en diameter på 150 mm. Først placerer vi et sted under fundamentet: Vi fjerner græsset og jordlaget til dybden af ​​bajonet bajonetten. Vi falder i søvn 10 cm sand, vi er godt ram. På det sted, hvor rørene er installeret, graver pits med en dybde på 1,2 m, er bunden dækket med sand, med en ram. Vi sætter rør af den nødvendige længde ind i hullerne.

For det første er der lavet et kolonnefundament

Bygningsniveauet verificerer lodretheden, vandret og korrekt placering langs bygningens omkreds. Vi løser situationen, fylder rummet mellem solerne og jorden med sand. Rør indeni er fyldt med beton eller cement-sand mørtel. Først udfylde en tredjedel af længden, lidt løft, så løsningen gik i hulen og dannede et solidt fundament på bunden. Rørene er fyldt til toppen, komprimering af betonen, så huller ikke dannes. I midten af ​​hvert rør placeres ankre til fastgørelse af rammens ramme.

Mens stiftelsen har opbygget fæstning i flere uger, forbereder vi en ramme. Fra bjælkerne 10 × 10 cm laver vi et rektangel, der fastgør hjørnerne i halvtræet, fastgøres med negle og skruer. For at styrke rammen inde, sætter vi lags. Træ til rammen, som for hele strukturen, behandles med antiseptika eller to gange med varm olie. Øverst på hver søjle lægger vi tagmateriale til vandtætning. Læg rammen på ankeret, tryk forsigtigt for at angive placeringen af ​​hullerne. Vi borer hullerne, monterer den nederste remme på fundamentet og fastgør møtrikkerne på ankre.

Fortsættelse af arbejdet - vi bygger et skelet, vi samler bjælker og et tag

Montering af rammen begynder i enderne og fastgør byggematerialet til den nederste omgang vi udfører metal hjørner. For at styrke fikseringen kan du diagonalt montere stiverne fra bjælkerne eller midlertidigt fastgøre bordet på skruerne. Vi samler den forreste del af rammen, installerer de lodrette indlæg og derefter ryggen. Afstanden mellem stativerne er 1,8 m. Vi styrker rammen med diagonale stivere fra bjælkerne.

Glem ikke om vinduerne og dørene, og tag dem ud i deres installationsåbninger. Døråbningens størrelse er 2 × 0,85 m. Vi sætter tværstængerne til vinduerne: bunden vandret i en højde på 80 cm fra rammen, den øverste - 1 m fra bunden. Hvis vi planlægger at arrangere flere sektioner inde, installerer vi partitioner. Endelig fastgør vi stativstængerne øverst med ujævne stænger.

Taget er lavet alt efter hvordan rammen er monteret. Hvis strukturen har en for- og bagside af forskellige højder, installerer vi den på de langsgående stænger af spærrevæggene, vi fastgør kassen til dem. Hvis væggene er af samme højde, samles bjælkerne på jorden, og derefter opsættes klar øverst. Vi skaber den nødvendige forspænding ved at hæve frontdelen med 50 cm. Men vi skal huske på, at en person ikke vil kunne hæve dem. Derfor, hvis der ikke er nogen assistent, samler vi dem øverst.

Vi dækker taget, vi laver gulvet, vi laver væggene

Umiddelbart efter skeletets samling skæres taget. Listen over ledige tagmaterialer er stort, tilsvarende er kassen til store plader sjældne, til rullemateriale - kontinuerlig. Før du lægger gulvet, er det tilrådeligt at isolere kælderen: vi fylder åbningerne mellem stillingerne med noget materiale, cementering med cement, inden vi fylder med udvidet ler. Vi lægger bunden af ​​brædderne på bjælkerne.

Vægge er kappe, fra forvæggen går vi fra bunden til toppen. Materialet kan være anderledes: brædder, brædder, sidespor, bølgepap mv. Opvarmning af glasuld, polystyren er ikke ønskeligt - det er elsket af mus. Vi dækker væggene indefra, gør skillevægge, installer vinduer, hæng dørene - hozblok er klar og vil uden tvivl blive et pryd af jordplottet.

Fuld eller delvis kopiering af oplysninger fra webstedet uden at angive et aktivt link til det er forbudt.

Hozblok egne hænder - tegninger, liste over byggematerialer og instruktioner

På baghaven anvendes i de fleste tilfælde boligbygninger af sommertype, så der er ikke plads til at opbevare forskellige udstyr.

For at gemme webstedets nyttige område oprettes en økonomisk blok, der kombinerer funktionerne i et opbevaringsrum og et badeværelse. Denne bygning kræver ikke særlig tilladelse og høje omkostninger.

At denne bygning har tjent længe, ​​er det nødvendigt at vælge de rigtige materialer. I modsætning til en stue bliver den ikke opvarmet, så interne strukturer udsættes for fugt.

Ud fra dette skal du træffe det rigtige valg, fordi det valgte materiale direkte bestemmer din langsigtede karakter.

 • Mursten ler hul.
 • Silikat mursten.
 • Træbjælker.
 • Brugte jernbanesveller - hvis dekorative ikke er af stor betydning.

Yderligere materialer vil have brug for: Skifer eller profileret tagdækning, dør og vinduesklokke. Sidstnævnte må dog ikke bruges, da det er meget lettere at trække linjen til kunstig belysning.

De mest anvendte projekter i den økonomiske blok er:

 1. Rektangulær konstruktion med døre til den ene side - Værelset er opdelt af indvendige skillevægge i tre rum, henholdsvis til installation af sommerbruser, toilet og et skab. Denne mulighed gælder for et stort underskud på arealområdet. Alle rum har omtrent det samme volumen, men lagerpladsen er ikke særlig stor. Fordele - Roter ikke territoriet på grund af den aflange profil.
 2. Firkantet bygning med døre placeret på modsatte sider - i dette projekt er bagvæggen samtidig et tilstødende spisekammer og et badeværelse adskilt af en skillevæg til brusebad og toilet. Døre fra brusebad og toilet går til den ene side og spisekammeret til den anden. Således øges volumen og arealforøgelse, hvilket er vigtigt ved opbevaring af storskalaer.

At bygge en boligblok med egne hænder er en vejledning

Opførelsen af ​​bryggerskabet er ikke anderledes end opførelsen af ​​en boligbygning. Det er nødvendigt at observere den samme teknologi for udførelse af arbejdet, men deres mindre volumen giver mulighed for at spare betydeligt og koste sig selv.

Da kittet indeholder et toilet og et brusebad, er grunddybden betydelig. Dette vil give dig mulighed for at rumme en betydelig mængde afløb under hensyntagen til brusebadets arbejde. Dybden er mindst to meter.

Stiftelsen er lavet af beton. Dette gør det muligt at lokalisere absorptionen af ​​spildevand kun i en retning - nedad. Hvis det er nødvendigt at helt fjerne lækagen i jorden og påtage sig en periodisk pumpning, så er bunden også betonet. Forskallingen vil kræve en enkeltvægget struktur langs fundamentets indvendige omkreds. Tykkelsen af ​​dets vægge bør ikke være mindre end bredden af ​​murværk af væggene i den fremtidige gård blok.

Efterhånden som fordybningens anden væg rager udgravningsvæggen ud, skal den godt rengøres med et håndværktøj. I det resulterende hul skal forstærkning ske. Da vægten af ​​rummet er lille, er det nok at svejses en simpel gitterstruktur ud af armeringen og installere den på hver side.

For en firkantet konstruktion, lav et kombineret fundament med en cesspool lige under badeværelset. Til opbygningen af ​​pantryet trækkes et bånd på lav grund. Dens dybde er ikke mere end en halv meter, og det er derfor ikke nødvendigt at udføre forstærkning og forskalling. Beton er simpelthen hældt i en forberedt grøft.

Murværk skal laves med et bandage af lag, der reducerer sandsynligheden for, at revner forekommer under krympning. Den første er rejst bagvæggen. For den variant, hvor pantryet er på den modsatte side, er det også tilstødende.

Det anbefales ikke at lave interne partitioner fra gipsplader. Konstant kontakt med et tungt værktøj og virkningerne af temperaturændringer vil gøre det ens vandtæt GWL ubrugeligt. For skillevægge anvendes samme mursten som til ekstern hegn.

Bokse nedenunder vinduet og rammen skal indstilles før starten stablet øvre lag af mursten, det øvre bord deri skal styrkes til at modstå vægten af ​​murværket. Sørg for at installere afstandsstykkerne, efter at murstenens ende kan bevæge sig, hvilket vil føre til en skæv boks.

Montering af tag, dør og vinduesenheder

Døre og vinduer skal installeres efter at cementopslæmningen er tørret. Normalt bestil vinduespakker i størrelser svarende til åbningerne i væglægningen. Hvis de er lavet af træ, er et lag glas tilstrækkeligt til et ikke-opvarmet rum.

Døre er installeret på samme måde, men det er bedre at bruge en træstruktur til et spisekammer. Du kan selv lave det selv fra kantbrættet. Installationen udføres på normale baldakiner, og for beskyttelse er det nok at bruge en hængelås. Til toilet og brusebad er dørblokke fremstillet af PVC helt egnede.

Taget er normalt gøres pent som grundlag bør tage træbjælker fastgjort i begge ender til murværket med dyvler. For at skabe en rampe er træstænger placeret på den ene side. Indersiden hvis du ønsker det, kan du lukke de bærende elementer af spånplader, men det reducerer også højden af ​​loftet, men samtidig reducere produvaemost gennem huller i taget.

For at forbinde tagmaterialet til bjælker anvendes specielle søm med pakninger. I løbet af brusebadet skal du installere en vandtank og trække en rørledning gennem den fra taget. Gennem toilets tag er et naturligt ventilationsrør med hætte fjernet for at beskytte det mod nedbør. Dette vil lindre den ubehagelige lugt.

Funktioner af opførelsen af ​​gården i landet

Opførelsen af ​​tilknyttede bygninger gør det muligt at gøre husstandens plot mere funktionel, men der skal lægges særlig vægt på jorden. Fra sin type afhænger opbygningen af ​​fundamentet og dermed integriteten af ​​hele strukturen.

Når du placerer elværktøjet inde i pantryet, skal du tage strømledningen fra huset. Sørg for at levere beskyttelsesudstyr. Lægningen af ​​linjen skal udføres med luft.

Den økonomiske blok er så universel, at ingen del kan forestilles uden det.

Klik her for at annullere svar.

For samarbejde, kontakt venligst via e-mail: [email protected]

Kopiering af materiale uden angivelse af en kildehenvisning er forbudt. Alle rettigheder til billeder og tekster tilhører deres forfattere.

Hozblok egne hænder - tegninger, liste, byggematerialer

En af de mest eftertragtede elementer i private husholdninger eller bare dachas er en lada. Nogle foretrækker at kalde denne struktur en hosblock, men dens essens fra dette ændrer sig slet ikke. Funktionen af ​​den beskrevne struktur er at opbevare en række sommerværktøjer, for eksempel havearbejde, samt forskellige produkter. Opførelsen af ​​en sådan struktur er enkel nok, og dens dimensioner kan kaldes beskedne, så alle kan bygge et skur med egne hænder, have udviklet tegninger og også udarbejde en liste over nødvendige byggematerialer. I mellemtiden er det værd at omhyggeligt studere den teoretiske del af dette problem, så du ikke senere møder negative konsekvenser af din egen inkompetence.

Hovedopgaven er at vælge det optimale materiale

Som du ved, afhænger mere end halvdelen af ​​succesen i byggebranchen af ​​materialevalg. Produktets driftsmæssige, tekniske og æstetiske egenskaber bestemmer ikke kun kompleksiteten af ​​det påtænkte arbejde, men også omfanget af selve strukturen. Desuden afhænger byggeperioden i mange henseender af byggematerialet.

Trods det faktum, at forstædernes husholdning hvert år bliver stadig mere populært, er det værd at bemærke: Folk har altid forsøgt at erhverve mindst en beskeden, men charmerende funktionel ejendom uden for byens grænser. Således er der indtil videre dannet en vis tradition i udvælgelsen af ​​byggematerialer til bygninger som skuret. Så på hjemmemarkedet vil du blive tilbudt følgende muligheder:

 • Wood. Nå, denne beslutning er retfærdig at kalde den mest enkle og udbredte. Konstruktionen i dette tilfælde er rejst inden for et par dage, og som et tag kan du lægge billigt skifer eller tagmateriale.

Et af de udbredte materialer er et træ

 • Profilrør eller bølgepap. I dette tilfælde er det værd at bemærke produktets meget demokratiske værdi og enkelheden ved installationen.
 • Sten eller mursten. Selvfølgelig vil vi alle kun ønske at spørge en gang om behovet for at opbygge en blok og ikke at vende tilbage til dette problem i årtier. I dette tilfælde vil sten eller mursten være den optimale løsning. Imidlertid er deres installation noget mere kompliceret og indebærer overholdelse af et bestemt system af krav og normer.
 • Plast. Bygninger af denne type kan generelt købes i samlet form. Du kan købe et specielt samlingssæt, dets omkostninger er meget demokratiske, og installationsprocessen tager ikke mere end et par timer.
 • OSB-plader. Hvis du ikke vil bruge tid på at hælde fundamentet, så vil OSB-plader passe dig den bedste måde. Bygningen fra dette produkt har ingen grund til at fungere.
 • Bars. Stræbe efter æstetikets æstetik og holdbarhed, kan du støde på et forslag om at bygge det fra en bar. I mellemtiden skal du ikke glemme, at dette produkt koster en størrelsesorden, der er højere end sine forgængere i denne liste, og at arbejde med det forudsætter tilstedeværelse af en vis grad af færdigheder og erfaring inden for byggeriområdet.
 • Paller. Af dette materiale kan du nemt hurtigt opbygge et sommerskur. Omkostningerne heraf vil være minimal.
 • Ramme. Øvelse viser, at rammestrukturer er mindst modtagelige for krympning.

Der er mange mindre almindelige muligheder

Selvfølgelig er dette bare ikke en komplet liste over produkter, fremlagt af både indenlandske producenter og deres udenlandske kolleger. Deres forskelle er i omkostninger, egenskaber, typer af installation og mange andre parametre. Spørg en specialist for at bestemme præcis, hvilken type produkt der passer bedst til dig.

Scheme-eksempel på et skur for at holde husdyr

Før det fortsætter direkte med gennemførelsen af ​​byggevirksomheden, er det nødvendigt at omhyggeligt udforme projektet for den fremtidige bygning. Hvis projektet kræver et fundament, skal du kontakte de relevante myndigheder for at registrere bygningen. I dette tilfælde er det bedre at indhente støtte fra fagfolk, det kan være både design- og bygningsorganisationer. Hvis du forlade fundamentet, kan scenen med registrering i BTI sikkert springe over og begynde at udvikle tegningen. Ved hjælp af den færdige tegning kan du også nemt beregne, hvor mange materialer du har brug for til at gennemføre projektet.

Kompetent udarbejdet tegning - nøglen til din succes

Husk at beregningerne udføres hovedsagelig i en individuel rækkefølge. For nemheds skyld kan vi dog tage standardparametre: 3x3, 3x4, 3x6, 5x5 meter.

Den brede funktionalitet af lokalerne er, hvad du bør stræbe efter, når du opretter et byggeprojekt. Selvfølgelig varierer antal og formål af værelserne afhængigt af selve ladningens funktion. Men som regel har sådanne bygninger et bestemt sæt zoner til dette formål:

 • værksted, opbevaringsrum til instrumentet;
 • et lager af forsyninger til byggeri og arbejde i haven og i haven;
 • et særligt rum til at anbringe anhænger, motorblok og lignende udstyr
 • et sommerbad eller et ekstra brusebad
 • et værelse med brænde, slanger og andre genstande.

For mange ting, vi holder i forstæderne, har du brug for et tørt og sikkert sted. Ellers vil oplagringsprocessen hurtigt bringe resultaterne af enhederne eller produkterne til intet, hvilket igen medfører unødige finansielle omkostninger.

Udarbejdelse af en liste over materialer og værktøjer

I dette tilfælde afhænger alt i vid udstrækning af gårdens funktionelle formål. Men selvom du planlægger at oprette den mest almindelige woodburner selv, så skal du bruge et standard sæt værktøjer:

 • skruetrækker eller dens automatiske analoge skruetrækker;
 • bore;
 • roulette;
 • konstruktion plumb line;
 • flere forskellige hammere;
 • En skovl til at grave en fundament pit, hvis du fylder fundamentet;
 • hydro-niveau.

Hvis din gårdsplan er udformet til brug af bølgepapp som hovedbygningsmateriale, skal du også erhverve udover den aktuelle profil også profilrørene, som bliver kilden til bygningsrammen.

Plastskure kan købes som et komplet samlingssæt

Så det er ingen hemmelighed, at du med en omhyggelig og kompetent opdeling af hele processen med at opbygge en arkitektonisk og funktionel struktur på et bestemt tidspunkt kan opnå et meget bedre resultat. Da prisfaktoren er en af ​​hovedfaktorerne ved valg af byggemateriale til byggeri, er det for eksempel muligt at overveje teknologien til opførelse af en husstandsblok fra en metalprofil. Du vil udføre sådanne typer arbejde:

 • Foundation pouring. Den mest populære løsning i denne sag er båndfundamentet med en lille penetration. Det vil være nok til at grave en pit, hvis dybde vil være omkring tre meter.
 • I færd med at forberede udgravningen parallelt, skal du grave en grøft af lille dybde, nok 30 centimeter. I skytten er der anbragt stænger af forstærkning, som efterfølgende hældes med betonmørtel.
 • Oprettelse af en overlappende struktur. Her kan du gemme og lægge på bæltet af forstærkede strålebjælker, og oven på lægge et trægulv. Hvis der ikke er behov for særlige besparelser, skal du installere fabriksplader, montere formelementer og højkvalitets armeret beton gulve.
 • Montering af rammen. Som byggemateriale er det muligt at tage et træ eller rør fra en profil. Først skal du installere nederste trimme og derefter montere det første lag af det valgte produkt. Fastgør delene med ankerbolte.

Robust ramme vil forlænge gårdens levetid

 • Installation af det grundlæggende byggemateriale. Hvis du ønsker at lave din lada "i aldre", så er det på nuværende tidspunkt værd at henvende sig til specialister, der vil hjælpe med at oprette ark af produktet på bedst mulig måde.
 • Fyldning af gulvet. Oftest anvendes cementmørtel. Det er også muligt at lægge træ til et mere æstetisk interiør.
 • Glem ikke at passe vinduerne og dørene på de rigtige steder før du installerer taget.
 • Det sidste stadium ligger et sadeltag.

Den sidste fase af arbejdet - lægge taget på det materiale du valgte

Hvis du tvivler på dine egne evner, spørg efter råd fra mere erfarne arbejdere. De vil med glæde hjælpe dig ikke blot med udviklingen af ​​strukturens struktur, men også de efterfølgende forberedelsesfaser samt direkte med implementeringen i praksis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 + 2 =