30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Hood Smedning

Kunst smedning - fotoselektion og skitser

Brugen af ​​smedede produkter som et element af landskabsdesign er en utrolig populær løsning blandt ejerne af landhuse. Og det er forståeligt, fordi udsmykkede metalbøjninger på grund af elegance og forfining af formene giver enhver bygning eller en del et strejf af aristokratisk chik og adel. Elementer af kunstnerisk smedning passer perfekt ind i havenes landskabsdesign, der harmonerer med næsten ethvert materiale: sten, træ, glas. Derfor er det ikke værd at bekymre sig om metalets kompatibilitet med andre elementer i landskabet. Det vigtigste er at tænke på typen af ​​smedet produkt og dets skitse, fordi det, der ser ideelt ud på naboens websted, kan se latterligt ud i din have. Hvis du beslutter dig for at dekorere et websted med kunst smedning, så skal du vide om, hvilke typer af lignende produkter der findes, og hvilke der passer til dig. Så gå videre - vi vil løse problemet med valg!

Kunstnerisk smedning til haven - VIDEO

Smedede produkter i stil med haven

Uanset hvilken stil haven er designet til, vil kunst smedning være meget nyttig der. Men her skal du overholde nogle nuancer. Helt metalprodukter (for eksempel smedte bænke) er kun egnet til store nok arealer, fordi de visuelt komprimerer plads og i et lille område vil se alt for besværligt ud.

Det er nødvendigt at tage højde for arkitekturen af ​​bygningerne på stedet. En masse små detaljer i smedning, der giver produktets volumen og pragt (i barokstil) passer kun nogle få, nødvendigvis store i området, haver, hvor bygningerne holdes i samme stil. Men en lille smedet stol, meget elegant og lys, vil organisk passe ind i ethvert landskab.

Siden i Art Nouveau-stilen indebærer ikke først og fremmest forekomsten af ​​mange "ekstra" elementer, så her vil det være godt at se understreget simple, diskret forfalskede produkter. For have-land, skal du vælge smedning "antik" til et sted i landskabsstil - produkter med en lille udsmykkede indretning. Valget af smedede produkter kræver en god smag og stilfølelse, fordi metal under forskellige forhold kan opføre sig polært - være elegant eller tungt, moderne eller arkaisk.

Kunstnerisk smedning: skitser og typer smedede produkter

Udvalget af smedede produkter til haven er ekstraordinært forskellige, så lad os overveje de mest populære.

Måske er den mest populære mulighed blandt ejerne af landhuse kunstnerisk smedning af hegn. En stor efterspørgsel efter metal wickets, indbygget i væggen eller placeret separat. Massive smedet porte ser meget elegante ud, og i kombination med træ skaber man en følelse af tunge middelalderlige porte. Smedning kunstnerisk hegn anvendes også til fremstilling af hegn, hegn omkring blomsterbed, zoneinddeling af territoriet.

Skitse af hegnet 1

Skitse af hegnet 2

Skitse af hegnet 3

Som regel er der i enhver have et rekreativt område, hvor der er bord, bænke eller stole. Hvorfor ikke bruge elementerne i smedning i disse produkter? Smidede borde kan være af helt forskellige størrelser, farver og former. Derudover kan de kombinere forskellige materialer, for eksempel er en klassisk løsning at kombinere i et design af metal og træ, men et smedet bord med et glasbord er allerede en mulighed i den moderne stil. Smidte bænke er som regel en kombination af metal og træ, men nogle gange findes også smidede produkter. Havehammede møbler er et glimrende valg til en dacha, da den ikke kun er karakteriseret ved exceptionel skønhed, men også af styrke, holdbarhed og stabilitet.

Skitse af smedet bænk

Skits smedet møbler i land stil

Smedet arbor - en triumf af forfining og smag, drømmen om enhver ejer af et landhus. Her kan du gemme sig fra vejrens vagaries, tilbringe tid på aftensmad, gå på pension med din yndlingsbog. Kunstnerisk smedning muliggør et uendeligt antal designmuligheder smedede arbors, men det vil altid være helt smukt og aristokratisk elegant.

Skitse af smedet lysthus 1

Skitse af smedet lysthus 2

Hvis der er en dam i din have, så er det værd at tænke på en smedet bro, da sådanne produkter harmonerer perfekt med vandoverfladen. Som regel er de dekoreret med tynde, delikate detaljer, der giver designluften og lysheden.

Skitse af smedet bro 1

Skitse af smedet bro 2

Smidede pergolaer og buer skaber smukke havekorridorer, opdeler territoriet i funktionelle zoner, og tjener også som støtte til lianer og klatreplanter. Smedet metal i buer og pergolaer vil understrege skønheden af ​​blomsterbed, reservoirer og andre elementer på stedet.

Skitse af smedet arch element 1

Skitse af smedet arch element 2

Smedning er ikke en nem opgave. For at skabe et produkt skal du have en høj kunstnerisk smag, kreativ fantasi og en masse færdigheder. I vores tidsalder for den tekniske udvikling er smeden og hammeren til en smed overalt erstattet af specielle maskiner. Maskinen til kunstnerisk smedning gør det lettere at oprette smedede dele. Men kunstnerisk smedning af egne hænder er næppe mulig uden særlig træning og færdigheder, samt en slags smed talent.

Kun opfindsomhed og fantasi, kendskab til funktionerne og evnerne ved metaladfærd, som kun besiddes af erfarne smedere, giver dem mulighed for at skabe ægte værker af smedet kunst, der skaber ægte beundring. Nedenfor er en fotosamling af smedede produkter. Se, er dette ikke et mirakel?

Se artikler om lignende emner:

På os på en sommerbolig er den smedede port - de ser simpelthen kloge ud. Sandt nok skal du være opmærksom på, at der vil være renhed og orden i gården, for denne slags port er ikke beskyttet mod fremmede synspunkter.

Fra denne artikel kunne jeg virkelig godt lide bænken og rammen af ​​arboret - jeg tror, ​​vi vil bestille noget lignende med min mand og jeg selv på dacha.

Elementer af kunst smedning

Produkter opnået ved kunst smedning metoder er altid holdbare, eksklusive. Samtidig producerer de et dybt æstetisk indtryk på andre. Derfor er produktionen af ​​smedemestere så populær og efterspurgt.

Elementer af kold smedning

Varianter af kunstnerisk metal smedning

Afhængig af kompleksiteten, som skal have kunstgenstande, og det materiale, der anvendes til deres produktion, skelner man mellem smedning i varme og kolde forhold. Ved produktionen af ​​smedede stålprodukter med komplekse ornamenter kan det nødvendige for plasticitetsniveauet af det deformerbare materiale kun opnås ved at forvarme det til smedningstemperaturer. For kulstofstål starter den nedre grænse for sådanne temperaturer fra 1000 til 1150 ° C. Med en stigning i procenten af ​​kulstof opnås den nødvendige duktilitet af stål ved lavere temperaturer: 800-900 ° C. Til opvarmning af udgangsmaterialet anvendes lav-oxidantvarmeværker, selvom der til små værksteder også smede, der arbejder med faste brændstoffer, også er karakteristiske.

Typer af smedede elementer - "Curls"

Kold smedning (stempling) kan udføres både ved omgivelsestemperatur og ved temperaturer, der ikke overskrider grænsen for indledende strukturelle ændringer, dvs. op til 200-250 ° C. Fordelen ved kold smedning er den øgede nøjagtighed af det færdige produkt og fraværet af overfladeskala på den, mens den varme betyder mindre specifikke formningskræfter. Derudover er det muligt at udføre smedningselementer på plader og strimler, såvel som på artikler af ikke-jernholdige metaller og legeringer, ved at anvende smedning i kold tilstand.

Udover den faktiske smedning anvendes også plastisk deformation af metal til sammenføjning af færdige elementer til færdige kunstneriske sammensætninger. Svejseteknologien til sådanne tilfælde er uacceptabel, da metallet altid har en lavere styrke i svejsesonen, og zonen ser i mange tilfælde så uinteressant ud, at det kræver en hård rengøring. Derfor er de sande herrer i deres forretning for at tilslutte sig svejseforarbejdning. Det består i at opvarme de færdige elementer til temperaturer med øget smidighed af metalet (op til 650-700 ° C), hvorefter ornamentet til smedning krympes eller knuses af dele eller under montering. Til denne teknologi svarer den endelige styrke af leddet til styrken af ​​dets individuelle elementer.

For massevalset metal (stang, tråd) anvendes følgende smedet elementer:

 • Spiral. Tegningen af ​​smedespiralen består af de tredimensionale ikke-lukkede cirkler, der gradvist falder til dens base. Spiralen kan være en- og tovejs. I sidstnævnte tilfælde kan diametre med jævne mellemrum ændre retningen af ​​deres fald med det modsatte. Derudover kan diameteren af ​​den oprindelige stang eller ledningen også variere (fald).
 • Dobbelt helix. Sådanne forfalskede elementer er rumlige figurer, der hver repræsenterer en to-rækken almindelig spiral. På samme tid, med sin midterste del, har dette element den største diameter, på grund af hvad nogle gange en sådan ornament smedning også kaldes en kinesisk lommelygte. Til udsmykningen anvendes to stænger eller et stykke wire med et stort tværsnit.
 • Volute. Geometrisk er denne form for ornament en krølle af en vilkårlig form, som kan placeres lodret eller horisontalt. Volutten kan have ensrettet konkavitet, når krøllerne er anbragt langs en linje fra bøjningsaksen, og er multidirektionelle. Så er krøllerne placeret på begge sider af arbejdsstykkens endelige akse. Volutten kan også være ensidig.
 • Kruten. I teknologien til kunst smedning er skaftet dannet ved at dreje en del af stangen (eller hele emnet). Vridningsretningen af ​​et sådant smykke er altid ensformigt, da selv for en stærkt plastisk tilstand kan stangen, vendet skiftevis på den ene eller den anden måde, falde sammen på grund af overskridelsen af ​​den deformerbare metalgrænse af dens torsionsstyrke.
 • Pommel. Sådanne smedede elementer bruges til at dekorere hegnene og hegnene samt vinduesgaller. De er dele af en stang med en skarp kant på en af ​​enderne, hvortil en række krøller efterfølges.

Elementer af kunstnerisk smedning er også skabt af metalplader. De omfatter:

 • Spiral spiraler, Skruerne ligner en skrue i rotationsretningen, hvor spiralens bredde falder. Elementet kan laves lindring, for hvilke der på sine kanter udføres kunsthak.
 • Flad krølle, som er i det væsentlige identisk med massen, men er fremstillet af en del af metalstrimlen.
 • stempling, som opnås ved at markere en sort mejsel på en flad overflade af en stykke billet. Som et resultat af mønten er der skabt en tredimensionel tegning. Prægning anvendes primært til ikke-jernholdige metaller og legeringer.
 • STANSEMASKINE. Sådan kunstnerisk ornament er stemplet med et specielt værktøj, der skubber en del af arket eller båndet i en speciel form. Kerneniem modtager volumetriske billeder på et fladt emne for at danne indskrifter, monogrammer og andre elementer.
 • Headroom. Elementet er en kopformet beholder, foldet fra et enkelt stykke strimmel og svejses ved smed svejsning ind i en rumlig del. Hovedet kan have en kugleformet, konisk eller cylindrisk form.

En kombination af disse og en række andre dekorative ornamenter skaber sædvanligvis meget komplekse smedekompositioner - lysestager, roser, kugler osv.

Sekvens for endelig samling af individuelle smedet elementer

Til fremstilling af slutproduktet forbindes de smedeelementer til en sammensætning af et stykke. For volumetriske detaljer anvendes smed svejsning eller nitning. Sidstnævnte variant er kendetegnet ved, at den kan udføres ved almindelige temperaturer, men til dette formål skal der være en åbning på hver af de fragmenter, der skal sammenføjes. Disse huller opnås ved smedningstrinnet ved blinkningsmetoden.

Firmwareen kan åbnes, når smedet udfører hullet ved hjælp af et uprofileret pierceringsværktøj eller lukkes, når hullet dannes af et hul på dysen. Lukket firmware er mere præcis, men kræver en større værdi af arbejdsindsatsen. På bladelementerne kan firmwaren udføres koldfrit ved brug af stansdyser. I dette tilfælde er muligheden for yderligere udsmykning af detaljerne skabt ved at opnå de viste huller. Nitterne fremstilles igen ved kold eller varm landing og har et hoved i enhver form - runde, formede, cylindriske, skjulte osv., Som mest svarer til det smarte design af den smedede sammensætning.

Sammenføjningen af ​​de flade elementer af kunstnerisk smedning kan gøres på flere måder:

 • foldning, når de tilstødende kanter af delene snoet sammen;
 • dobbeltbøjning, når forbindelsen sker over den ikke-lukkede del af knudepunktets omkreds, og de frie ender af fragmenterne danner et fladt eller relief-mønster;
 • ved at hække kanterne af to tilstødende dele i samlingen, når forbindelsen sker på grund af plastpressningen af ​​en del af en præform i den anden parts krop.
 • svejsning af flade dele.

Valget af den måde, hvorpå enkelte smedede elementer er forbundet sammen afhænger af det sted, hvor et bestemt smykke til smedning skal placeres, samt driftsbetingelserne for det færdige produkt. For eksempel i tilfælde af ekstern installation, skal elementerne i kunstnerisk smedning nødvendigvis have en antikorrosionsbelægning (farvning med vejrbestandig maling, kobberplade osv.). Så kan svejsning bruges til forbindelsen. Anvendelse af bluing, det er bedre lige efter denne operation at forbinde dele af ornamentet med smed svejsning, og allerede i den endelige monterede form, indstilles til det ønskede sted.

Hvis du finder en fejl, skal du vælge tekstfragmentet og klikke på Ctrl + Enter.

Du kan også være interesseret i artikler:

Smedede produkter er faktisk meget populære. Fremragende dekorere bygninger, private hjem, tiltrække opmærksomhed og tilføre sofistikering. For vores hus bestilte vi et smedet hegn i Hephaestus metalstudio, designet blev designet til os individuelt. Området begyndte at se meget mere raffineret!

Efterlad en anmodning om maskiner

 • Lodning af aluminium i hjemmet

 • Aluminiumsstøbning derhjemme

 • Copyright © 2018 Værktøjsmaskiner til metal og træ.

  Teksten, der skal sendes til vores redaktører:

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev! Vær opmærksom på nye produkter, moderne trends, teknologier!

  Kunstnerisk smedning (47 fotos): Skønhed, indbygget i metal

  Smedede stole og bord i blid design

  Eksklusiv kunstnerisk smedning - en fantastisk måde at føje til forbedring af hjemmet, raffinement og hygge. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at fylde hele huset med smedede genstande - et lille slag, for eksempel smedet lysestage, Omforme omgående indretningen, som vil spille med nye farver.

  Smedede møbler er en holdbarhed og styrke kombineret med et ædelt udseende, det bruges i vid udstrækning i forskellige stilarter, fra barok til provence. Openwork smedet borde og stole tiltrækker opmærksomhed med en unik kombination af luftighed og holdbarhed. Og smedejerns senge, på grund af lethed og vægtløshed af kunstnerisk smedning, vil tilføje til soveværelset en særlig charme og udtryksevne. Udsmykkede detaljer vil være et stort spejl i en smedejernsramme, placeret over pejsen.

  En smuk smedejern seng - en rigtig soveværelse dekoration

  Smukt smedede emner på badeværelset

  Kunstnerisk smedning af metal er almindeligt anvendt til produktion af funktionelle objekter indretning - blomst indehavere, står for paraplyer, bøjler, blomstervaser, rammer til ure og spejle, skillevægge eller skærme, pejs riste, eller står for brænde. Og det gælder ikke den smedede trappeforhæng, der kan blive en af ​​de dominerende accenter i interiøret.

  Smedet blomst står stiliseret til cykel

  Smukt smedet hænger til paraplyer og et tøjstativ

  Smedet gyngebænk er malet i lyst turkis farve

  Smedede pejs tilbehør

  Højdepunktet af interiøret er en smedet railing og lysekrone

  Køkkenbord smedet fødder

  Smedede produkter er godt kombineres med træ, glas, sten, tekstiler, dekorative planter og spejle, er smedejern blonde anvendes til fremstilling af farvet glas, suppleret med accenter af tonet glas, træ, børstet metal eller perle.

  Og, selvfølgelig, smedede produkter er uundværlige til dekoration haver - smedejernsporte, hegn og gitre, pergolaer og markiser, grill og sarte broer - alt dette supplerer den overordnede udvendig, tilføjer den elegance og gentility.

  Lyse gule smedet porte

  Elegant åbent smed altan

  Smedet brazier i form af en bold

  Smedet gitter på vinduet - beskyttelse og dekoration

  Smedejerns port - udsøgt udsmykning af gården

  Kunstnerisk smedning: stilistisk mangfoldighed

  En af grundene til, at kunsten at metal smedning ikke mister sit krav er stilistisk mangfoldighed, der giver mulighed for landskabelig skønhed, integritet, harmoni i designet af både den ydre og indre af bygningen. Der er faktisk ingen stilistiske barrierer for smedning:

  • Gotisk - det er præget af en generel ambition, himmelhøje toppe og torner, spidse buer og smalle huller. Grundlaget for den gotiske smedede ordre er den del af cirklen, formningen er ekstremt geometrisk. Favoritmotiver er rosettes, liljer, snittede shamrocks, firbladet kløver (crucifers), acanthus blade indvævet i geometriske sarte ornamenter

  Smedet seng i gotisk stil

  • Renæssance - det er typisk for det at blive brugt til smedning af en rund stang. Herved dannes luksuriøse grene og spiraler, som i enderne bliver til blomster og blade. Udviklingen af ​​tegningen er fra midten, i dette tilfælde virker rammen simpelthen som en vis begrænsning af figuren. Smedejern hegn, trapper og døre er pragt og raffinement, sammensætning er forskellig harmonisk klarhed og proportionalitet af alle dele, de typiske elementer: spiral, diffusoren, sableobraznye blade og fletning. I moderne barok er smedning suppleret med støbte blomster, blade, monogrammer, cartouches og lige buste

  Smedede lænestole og bord er lavet i renæssancestil

  • barok - chic, pomposity, pretentiousness. Meget følelsesmæssig stil, der er mange stikkontakter, dekorative blade, indviklede mønstre og komplekse former. Kom fra Renæssancen fletninger, spoler, sabel-formede blade er vævet ind i de sammenfiltrede krat, som suppleres med festlige kranse, naturalistiske blomster, vaser, drager, masker. Formularerne skelnes af den buede linies dynamiske og rastløse rytme

  En kunstnerisk og pompøs smedet seng

  • classicisme - bevarelse af barokens plasticitet og dekorativitet, det er strengere og lakonisk, tegner motiver fra gamle kilder. Typiske mønstre - vinen, meanders, spyd, reliefs, kranser, i ornamentet bladene glat krølle og krøller - strække. Sammensætningen er afbalanceret, tegningerne symmetrisk gentages, accentet er på de skulpturelle former

  Classicisme er præget af rigor og konsistens

  • Art Nouveau - det er kendetegnet ved blotte vinkler, plastiske konturer, med udtalt asymmetri, næsten fuldstændig fravær af lige linjer. Mønsteret domineres af planter og naturlige motiver, eksotiske blomster vises - orkideer og iriser, krøller og linjer flyder frit og glat ind i hinanden. Orientalske motiver, et ornament med mange kryds og bøjninger

  Smedet trappe railing lavet i jugendstil

  Kunst smedning produkter: hvordan man passer efter

  Holdbarhed - utvivlsomt trumf smedede produkter, men at behage ejeren smedning indviklede mønstre og elegante linjer i årtier, det kræver stadig en vis omhu. Kunstneriske smedning deres egne hænder vil kræve et minimum af vedligeholdelse - smedet umalet metal kan være i århundreder, men kun dens udseende er naturligvis meget tilbage at ønske - det rust er ikke kun ødelægge udseendet, men også en alvorlig trussel mod dets fysiske og operationelle karakteristika. Metoder og metoder til pleje afhænger af sted og driftsforhold.

  Smedet produkt kan males i enhver farve

  Elementer af kunst smedning, der er inde i bygninger behøver faktisk ikke speciel beskyttelse mod korrosion. Pas på dem er først og fremmest ved at opretholde deres æstetisk attraktive udseende, hvilket betyder - ved regelmæssig fjernelse (rengøring) af overfladen mod forurening og støv:

  • til rengøring brug våd svampe, specialservietter eller aerosoler
  • Det anbefales ikke at bruge slibende pastaer eller pulvere til rengøring af smedede genstande - de kan beskadige det påførte beskyttelseslag.
  • meget ofte for beskyttelse af smedede møbler bruger almindelig voks - det beskytter ikke kun metal effektivt, men gør også udseendet af smedede emner spektakulære og attraktive.
  • hvis metalet er falmet, så "opfrisk" det med opløsninger af citronsyre eller bagepulver og til polering bruge tørservietter og kridt gennemblødt i en opløsning af ammoniak med vand.

  Smukt smedede emner på badeværelset - elegant og dyrt

  Smedet metal, der bruges udendørs, kræver meget mere opmærksomhed, især i de tidlige år, når den årlige farvning er påkrævet (helst om foråret). Med tiden, med periodisk maling, dannes et tilstrækkeligt beskyttende lag på metalplanet, så farveintervallet vil stige. Produkter kunst smedning brugt på gaden, er det upraktisk at dække med lak - denne belægning er for følsom over for temperaturfaldet, hvorfor det hurtigt kollapser.

  Hvis det smedede produkt bruges på gaden - det er bedre at male eller lakse

  Hvis rusten stadig optrådte (eller vi taler om genoprettelsen af ​​nogle antikke prøver), så er det nødvendigt at bestemme hvilket område der er berørt. Små områder kan rengøres med en metal børste. Hvis der er meget rust (et stort område er underlagt korrosion), så er det muligt at bruge en sandblæser, forudsat at produktet kan demonteres (transporteres til et værksted). Ellers kan rust fjernes og opvarmningsstedet - efter eksponering for høje temperaturer fjernes oxider fra metaloverfladen ganske let.

  Storslået smedet lysekrone i interiøret

  Når rusten fjernes, påføres en primer på den tidligere affedtede overflade - en forbindelse, som blokerer metalets kontakt med det ydre miljø. Inkluderet i dets sammensætning er specielle inhibitorer på den ene side langsommere korrosionsforløbet, og på den anden - kemisk omdannes den. Derudover giver påføring af et primerlag dig mulighed for præcist og bedre at anvende maling på metalmetoden. Optimal brug af materialer (maling, primer) hos en producent - interagerende og gensidigt komplementere hinanden, de vil forbedre beskyttelsen mod korrosion. Alternativt kan specielle "tre i en" formuleringer, der indeholder et korrosionsbeskyttende lag, en primer og en dekorativ belægning. I dette tilfælde er det nok kun at fjerne rusten, affedre metalet og anvende forbindelsen.

  Tip! Der kræves særlig opmærksomhed ved pejsgitteret - for ikke at beskadige metalstrukturen, som gennemgår systematiske temperaturændringer, er det kontraindiceret at vaske med vand, kun tørre lidt med en fugtig svamp.

  Smukke smedede porte

  Kunstværk - smedejern seng med baldakin

  Fra metal er det muligt at skabe helt usædvanlige kompositioner

  Smedede elegante stole - lyse accenter i interiøret

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 1 = 1