30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Hjørneskab i stuen

Hjørne skab i stuen - moderne muligheder

Ved reparation er det ikke ualmindeligt at spørge, hvordan man skal slå hjørnerne af rummet for at kunne bruge dem rationelt. Nu i et stort rum, såsom stuen kan indstilles hjørne kabinetter absolut nogle design, da rummet med glasdøre og hylder til retter og slutter med et stort walk-in closet.

Sådanne møbler adskiller sig i design og installation. Hvis du tager højde for den sidste parameter, kan hjørneskabene være:

 • Fritstående. Med dette design viser det sig, at rummet er et fuldt udstyret kabinet med bagvægge og pålidelige skillevægge, kun det er hjørne.
 • Bygget. De er lavet på bestilling, i dem er kabinets tag et loft, bunden er gulvet, og hylderne er fastgjort til to modstående vægge, eller der er kun en af ​​dem.

Hvilket er bedre kabinet eller indbygget skab?

I moderne lejligheder og private huse er nicher og områder af gangen, hvilket er svært at finde i en standard kabinet, så den bedste løsning er at bruge pladsen på egen hånd, kan du vedhæfte hylder og bøjler direkte til væggene, og dermed effektivt med hver centimeter af walled kabinet.

Den indbyggede løsning er velegnet til dem, der laver større reparationer, eller som har en lille lejlighed, men der er mange ting. Han fast og kan ikke flyttes til en anden del af rummet, men for dem, der ikke reparere i et år, vil det være uvurderlig.

Skabet er et komplet møbel, som om nødvendigt kan flyttes til en hvilken som helst del af rummet eller transporteres til et andet hus. Hvis du for eksempel købte andre møbler eller garderobeskabet ikke passer ind i det nye interiør, kan det sælges eller tages til dacha. I sit design er der laterale dele, en bagvæg, et loft og en bund.

Valget af en af ​​disse muligheder afhænger af målingernes rigtighed, rummets størrelse og ejerens præferencer.

Et andet hjørne klædeskab i stuen er anderledes i form og der er:

 • L-formet. De er velegnede til lange og smalle haller. Et sådant skab rummer ikke meget plads, men kan rumme en lang række ting, losse plads i andre rum.
 • Trapez. Bygningen er voluminøs og kan kun bruges i store stuer. Det rummer hjørnet og en del af rummet, men hvis valget er faldet på det, behøver du ikke bekymre dig mere om at placere ting. Det trapeziske skab kan helt erstatte omklædningsrummet.

I det kan det passe både sommer tøj og toppen, og hvis du leverer skohylder, så mange kasser med en række sko. I skabet kan du udstyre et helt rum til udstyr, hvilket er meget bekvemt for sports fans.

 • Trekantet. De er lidt mindre besatte end i den tidligere form, de har ikke sidevægge ved siden af ​​væggen, kun to bageste, som sammen med skydedørene danner en lukket trekant.

 • Radius. De er ret sjældne i standard lejligheder, de er individuelt lavet til ordre, og ejeren af ​​det kommende kabinet vælger selv radius af døren.
 • Vigtigt! Når du vælger en passende form af hjørnet kabinet, er det værd at overveje sin kombination med en computer skrivebord, et tv-modul og andre elementer, der ofte er til stede i stuen.

  Udvælgelse af materialer til hjørneskabe

  Varigheden og betjeningen af ​​sådanne møbler påvirkes ikke kun af maskinskabet af kabinemøblerne, men også af materialet, komponenterne og mekanismen til åbning af dørene.

  Udvælgelse af materiale til hylder og vægge

  Blandt de mest populære og pålidelige skelne:

  • Fiberplade. Den billigste af alle mulighederne nedenfor. Det er et komprimeret træstøv, hvori kolofonium, syntetiske additiver og paraffin anvendes som bindemiddel. Disse indeslutninger gør DSP modstandsdygtigt mod fugt. De producerede plader viser sig at være tynde, de kan dekoreres på den ene side med en film, oftere bruges de stadig i hjørneskabe til at skabe bagvægge.

  Spånplade. Det mest populære materiale i produktionen af ​​kabinemøbler. Den er lavet af chipaffald fra lavtværede træarter og formaldehydharpikser. De gennemgår fælles forarbejdning under indflydelse af høje temperaturer, chipsene udviser basen, og harpiksen er et bindemiddel. Overfladen af ​​sådanne plader er lamineret, enderne er færdige med en dekorativ kant.

  Eksternt Gulvspånplade smuk, kan virkelig efterligne træ, sten og andre naturlige materialer, men det har en ulempe - lav modstandsdygtighed over for fugt, men for kabinetter, der står i stuen er ikke forfærdeligt, undtagen i nødstilfælde, hvor vil oversvømme naboerne eller Taget lækker. Når du vælger en DSP til skabet skal tage hensyn til, at dets middleware i luften skadelige formaldehyd, så du bør vælge den E0 klasse materiale og E1.

 • MDF. Det adskiller sig positivt fra ovenstående muligheder med sit smukke udseende, økologisk kompatibilitet og fugtighedsbestandighed. Skabet lavet af det vil vare lang tid, hvis du helt sikkert vælger en pålidelig hardware

  MDF er fremstillet af træspåner med fin fraktion, der passerer tørtrykning under højt tryk og temperatur. Binding til det er sikre carbamidharpikser. Materialet er holdbart, men er dyrere end børsnoterede jævnaldrende, så fra det ofte gør bare døren hylder det er dyrt.

 • De kan have et hvilket som helst design på anmodning af skabets ejer. Enkel og praktisk er dørene lavet af træplader: fineret, lamineret eller malet. Blandt dem kan være monofoniske sorter eller dem, der gentager træets struktur. Farveudformningen af ​​glatte og matte overflader kan være absolut nogen.

  Mere populære er de spejlede døre, som har to funktioner på én gang: smukt udseende og funktionalitet. De kan ikke blot se ud, men også udvide rummets rum, så det bliver umærkeligt, hvor meget plads kabinettet indtager. Hvis det ønskes, kan du på deres overflade lave tegninger, grå eller farve.

  For at udvide rummets grænser vil det også hjælpe frostet glas, det er ikke så lunefuldt i rengøring, på overfladen kan der findes forskellige tegninger og endda fotoudskrivning. På grund af den sidste designmetode kan du skabe et unikt design af kabinettet.

  Udvælgelse af profil og åbningsmekanisme

  Pålidelig åbning og lukning af døre er den vigtigste parameter ved betjening af et skab. Når alt kommer til alt, vil alle husstandsmedlemmer bruge det, så dets mekanisme skal modstå en anden belastning, nu er der to af dem:

  1. Monorail. Derefter bevæges rullerne ind i døren gennem en monorail lavet på gulvet eller bunden af ​​kabinettet. Mekanismen er beskyttet mod indtrængen af ​​forskellige fremmedlegemer og støv, hvilket gør det lettere at bruge og pleje det.

 • Roller. Det har et enklere design og er billigere, men ikke så holdbart som det foregående billede. Ved anvendelse af en sådan mekanisme er kabinets døre indesluttet i en ramme, hvori ruller er tilvejebragt, og de bevæger sig langs styrene. En sådan anordning er ikke pålidelige på den måde er i kontakt med de rullende krop ruller fremmedlegemer kan pop ud af sin skure. Døren kan returneres til sit eget sted, men det medfører visse ulemper.
 • Profilen kan også afvige materiale:

  • Aluminium. De er tavse, når de arbejder, eksternt udført pænt og holdbart.
  • Stål. De er præget af længere arbejde, de har høj styrke. I dem er rullerne synlige, men dette påvirker ikke det samlede udseende af kabinettet.
  • Med keramisk belægning. De har en god sikkerhedsmargen, men ikke så holdbar som stål.

  Vigtigt! Plast- og keramikprofiler er billigere, men de er mindre end metal i styrke.

  Indretning af indretningsskab

  For at organisere pladsen i skabet, du skal overveje, hvor og i hvilken rækkefølge vil blive placeret hylder til sko, tøj, sengelinned og håndklæder, samt at sørge for kompakt opbevaring af store genstande af husholdningsapparater, kufferter eller sæt af retter, som kun anvendes af gæster ankomst .

  Der er flere vigtige rum i hjørneskabinet:

  • Bred hylder bruges bedst til sengetøj og badtilbehør.
  • Skufferne bruges til små ting og tilbehør: bånd, bælter, undertøj.
  • Smalle og høje åbne hylder kan bruges til stakke af tøj. I denne situation kan du nemt fjerne alt tøj og nemt finde det om nødvendigt.
  • Retractable sko kan spare meget plads, med en stor ophobning af sko, bliver det uundværligt.

 • Bukserne. En praktisk detalje af garderobeskabet, især for mænd, der har svært ved at finde deres ting i skabet.
 • Stænger til tøj. De er placeret i en højde på 2,1 meter, hvis det er fastsat under hylden, bør det ikke være placeret mere end 1,5 meter, spiste i baren vil være hængende overtøj, og ikke mere end 1,1 meter for andre korte tøj.
 • På skabslåger eller vægge kan leveres en speciel konsol til tørklæder, slips, solbriller og andre småting.
 • Vigtigt! I små lejligheder ville det være dejligt at lave et særligt rum til strygebrættet i hjørneskabet, det ville spare plads ved strygning.

  Sammenlignet med et konventionelt klassisk kabinet ser hjørneskabet meget mere æstetisk og originalt ud og vinder med dets funktionalitet. Efter at have organiseret sit rum, kan du gemme mange nyttige ting og om nødvendigt hurtigt finde det ønskede objekt.

  Ingen kommentarer endnu, men du kan skrive din mening eller stille et spørgsmål.

  40 ideer om et hjørne klædeskab i stuen

  Din repost vil ændre internettet 🙂

  Vinkeludgave af placeringen af ​​garderobeskabet i stuen rum giver mulighed for meget ledig plads i resten af ​​lejligheden. På grund af dimensionerne af disse møbler vil rumme et stort antal ting, der besat dette nyttige område. Hovedopgaven er at placere dette møbel korrekt, så kabinettet fungerer optimalt.

  • Optager hjørnet af rummet, så det giver dig mulighed for økonomisk at bruge resten af ​​området;
  • På grund af den store efterspørgsel tilbyder producenterne et varieret udvalg af modeller: Der er ikke kun rektangulære frysere, men også en fem-væg eller trapezformet form. En bred vifte vedrører også farvepaletten;
  • Rummelige møbler. Indenfor modulerne kan du montere mange hylder, som danner et imponerende lagerområde. Udformningen af ​​afdelingerne indenfor kan laves på bestilling, baseret på kundens personlige præferencer;
  • Specialformularen giver kun vinkelarrangement;
  • Mekanismen til at flytte dørblade indtager en del af det nyttige område inde i kabinettet;
  • Under drift er regelmæssig vedligeholdelse nødvendig - du skal overvåge mekanisk renhed.

  2. Indbyggede garderobeskabe til ordre

  Hjørne indbyggede radiale møbler er en fremragende mulighed for at kombinere flere funktionelle områder i et rum.

  For værelser i et lille område er det bedre at bruge et skab med skydedøre, der rummer hele væggen. Dette design skaber et rummeligt opbevaringsområde, som visuelt ikke skiller sig ud i stuen.

  Skabeskab (stel af spånplader, indsatser af frostet glas).

  Karakteristiske træk ved designet: Fraværet af bagvæg, gulv og loft. Rammen er dannet af døre, sidevægge, hylder og skillevægge.

  Facaderne er lavet af lacobel med anvendelse af fotoudskrivning.

  Sådanne møbler vil tillade økonomisk og effektivt at udstyre lokalerne, samtidig med at der opnås et praktisk opbevaringsrum.

  3. Frittstående (ikke indbyggede) frysere

  Den frittstående model, i modsætning til den indbyggede version, har et bagvægselement, gulv og loft. Nogle gange, for at opdatere det indre af stuen er det nok at ændre kabinets position. Sådanne møbler kan let omlejres.

  Hjørneskabskab med facader af spånplader og glasindsatser.

  Ulemperne ved denne mulighed:

  1. tab af nyttig plads på grund af gulvet, socle, loftet
  2. værre passer ind i stuen

  Standardstørrelser af færdige produkter i møbelforretninger

  • Længde: 1300, 1500, 1600, 1800, 2000, 2700 mm;
  • Højde: 2000, 2400 mm.

  Skabene er oftest designet til en bestemt størrelse, men der er designfunktioner, der skal tages i betragtning i planlægningsprocessen.

  • Sokkelens højde er 7-10 cm;
  • Dybde: 60 cm - ekstern, 50 - interne hylder. Denne parameter kan ændres inden for rimelige grænser;
  • Bredden af ​​den ydre konsol i den radiale form er 300 mm (fastgørelseselement);
  • Bredden af ​​hylderne inde i kabinettet er 40-100 cm.

  Gå ikke ud over grænserne, ellers vil elementerne spænde.

  • Afstand mellem rum inde: 30 cm (højde);
  • Anbefalet stanglængde: 80-100 (det er uønsket at øge denne parameter, da afbøjning er mulig);
  • Afstand mellem bjælkerne for højde: 1,6 m - til lange ting, 0,8 m - til korte.
  • Lineære dimensioner af skuffer: Bredde - fra 0,4 til 0,8 m, højde - fra 0,1 til 0,3 m. Hvis bredden er mere end 0,6 m, er det bedre at bruge materiale DSP (ved ved hjælp af fiberboard vil du se udbøjning).

  4. Hvilke materialer anvendes til facader

  Spejloverfladen vil øge området visuelt. Denne effekt er nødvendig for udformningen af ​​små stuer.

  Et lignende design påføres spejloverfladen. Billedet forbliver uændret i lang tid.

  Et af de mest populære muligheder for at skabe møbler. Hovedegenskaber: Højstyrke, økonomisk materiale med lang levetid.

  På grund af moderne teknologi er spånplader lamineret og får materiale af enhver skygge. En fælles tekstur af spånpladen er efterligningen af ​​et træ.

  Den største ulempe: På grund af den specielle struktur kan spånpladen ikke danne grundlag for dannelsen af ​​elegant design.

  Plader MDF miljøvenligt materiale, spånplader, strukturen giver dig mulighed for at udføre en anden form. Overfladen kan være blank eller mat, paletten af ​​nuancer af MDF er forskelligartet.

 • Naturligt træ.

  Fordele: økologisk kompatibilitet, pålidelighed, langvarig drift.

  Ulempe: høj pris.

 • Lakobel - glas, der på den ene side er malet med en vis sammensætning For at øge styrken skabes toplaget ved hjælp af en gennemsigtig film.
 • Der er et stort udvalg af farver til paintball, prisklassen for materialet er også anderledes.

  • Lakomat - mat floatglas, med den bageste overflade blank. Ved fremstillingen af ​​lakken påføres kun en speciel lak på den ene side. Denne anvendelsesmetode skaber en spejl effekt. Dette materiale er modstandsdygtigt over for udseendet af tryk på overfladen.
  • Tekstur af eksotiske træer (rattan, bambus, etc.).

  Eksotiske træarter kan bruges som dekorative indsats til døre. Den største fordel ved dette valg - en naturlig tekstur og økologisk design.

  Spejloverfladen skaber effekten af ​​at forøge rummet i stuen.

  Kombinationen af ​​MDF og spejlflader.

  Eksempel på sandblæsning spejlet.

  Billedet på dørens spejlflade overføres ved sandblæsning.

  Facaderne til garderobeskabet i stuen er lavet af spånplader og lacomete.

  Ved fremstilling af en hjørnemodel blev spånpladens materiale brugt.

  Skab lavet af naturligt træ.

  Lamineret spånplader og lakindsatser.

  Elementer af paintball i forskellige farver.

  En kombination af paintball og spejlelementer.

  Lakomat i udformningen af ​​facader.

  På grund af strukturen af ​​MDF er det muligt at skabe en radial form.

  Hjørneskabskab fra MDF og spånplader ind i stuen.

  Bambus i indretningen.

  Rattanflader.

  Et åbent rackmodul bruges ofte til at komplementere skabet. På hylderne placeres indretning, indendørs blomster og andre ting.

  Ud over skuffer er følgende fyldningsmuligheder af interesse:

  • Celler til opbevaring - Hylder og kurve til produktion af hvilke der anvendes et stål overtrukket med vinyl. Denne løsning gør det muligt for luften at cirkulere frit, og gennemkonstruktionen bringer ikke pladsen. Hvis du skal placere et objekt med store dimensioner, kan disse elementer midlertidigt fjernes.

  • Bøjle-lift (mekanisk eller automatisk løftesystem).

  Den mest vellykkede mulighed er layoutet af flere muligheder for at udfylde pladsen i en garderobe.

  Den bedste måde at tænke gennem dit skab er at tegne det online.

  Hjørneskabe til stuen - alle nuancer af det rigtige valg

  I begyndelsen af ​​eksistensen af ​​kabinemøbler tænkte folk ikke på at spare plads, fordi sådanne møbler var mange store rige huse. Velhavende ejere kunne have råd til meget, herunder store, ikke-sammenklappelige kabinemøbler. Over tid har billedet ændret sig dramatisk, da møblerne selv er blevet ændret, hjørner har dukket op, modulære møbler, og klassikeren er blevet meget mere mobil.

  Moderne møbler er tilpasset lokaler af mellemstore og små størrelser og hjælper med til virkelig at spare plads, for eksempel et vinkskab i stuen. Ligger i et hjørne og langs væggene "spiser sådanne møbler" lidt plads i receptionen, men samtidig vil værterne velsigne værelserne med udseende og funktionalitet.

  Hvad skal du overveje, når du vælger et sådant kabinet?

  Vælg et hjørneskab er ikke så let som det ser ud ved første øjekast. For at sikre, at dit valg ikke skuffer dig, skal du tænke over det. Først og fremmest skal du tage højde for en række faktorer, der påvirker valget af et hjørneskab i stuen, kort fortælle dem:

  • Den generelle indre sammensætning af stuen og dine design ideer.
  • Størrelse og konfiguration af rummet, lofthøjde.
  • Dine krav til rummelighed i hjørne klædeskabet til stuen.
  • Dine krav til den interne struktur: størrelsen af ​​de indre hylder, kontorer, tilstedeværelsen af ​​belysning og så videre.
  • Dit foretrukne produktdesign.

  Listen over valgfaktorer kan ikke betragtes som udtømmende. Hver husejer eller værtindeindehaver kan følge nogle af deres overvejelser, når de vælger et hjørneskab. Vi kan sige, at vi har indlæst en liste over typiske faktorer, som du kan stole på, når tiden kommer til at træffe et valg.

  For at fjerne din sidste tvivl om, hvorvidt det er hensigtsmæssigt at købe et hjørneskab i receptionen, lad os diskutere dens fordele.

  1. Hjørneskabe sparer betydeligt plads i stuen på grund af en bestemt konfiguration, der gør det muligt at placere det i hjørnet af rummet. Faktisk vil et almindeligt vægskab af alvorlige dimensioner ikke alle tørde at placere i en lille stue, da det helt klart tager hele rummet op ad væggen, og rummet vil virke endnu mindre. En anden ting er et hjørneskab, det kan kun optage en lille del af væggen og en vinkel med samme kapacitet, og det vil se meget mere kompakt på samme tid.
  2. Hjørneskabe er så populære, at produktionen af ​​sådanne møbler stort set er fokuseret på dem, hvilket medfører et stort udvalg af skabe med næsten alle farver og teksturer.
  3. Modulære hjørneskabe kan monteres og demonteres som dit hjerte ønsker. Deres designere giver dig fuldstændig frihed i denne henseende. Dette er meget fordelagtigt, hvis du vil opdatere indersiden af ​​stuen uden bekostning ved hjælp af en rutinemæssig omlægning.
  4. Hjørneskabe er ret rummelige og funktionelle. Nogle forbrugere, der allerede har brugt disse produkter i en vis periode, undrer sig over, hvor mange ting de indbefatter, forudsat at deres ydre dimensioner er ret små.
  5. Hjørneskabet forvandler det indre af din stue ret seriøst og giver det et twist og gør det mere originalt.

  Vælg et modulhøreskab til stuen

  Modulært hjørneskab - dette er måske den mest mobile og kompakte version i denne serie af møbler, som passer til en lille stue. Et modulhøreskab passer til værelser med komplekse konfigurationer, da du i sidste ende kan samle den på den måde, du har brug for. Valg af et modulært hjørneskab, pas på farven og teksturerne af dens elementer og vurder, hvor harmonisk de passer ind i det indre af din stue. Husk, at kabinets modulopbygning ikke lindrer dig af behovet for at tænke på beskrivelsen af ​​placeringen af ​​et sådant møbel. Der er modulære skabe, som kan omdannes til almindelige klassiske - Vælg omhyggeligt og overvej alle mulige muligheder.

  Hjørneskabskab - en god løsning til stuen

  En god løsning til din stue er købet af et hjørneskab. Det er praktisk, komfortabelt og samtidig et meget smukt møbel. Hovedtræk ved skydedørens garderobe er tilstedeværelsen af ​​skydedøre. Fordelen ved dette design i forhold til kabinemøbler med svingdøre er alt sammen i samme pladsbesparelse. Inden kabinets svingdøre kan du ikke sætte noget objekt, så det ikke forstyrrer åbningen, kan du placere ting frit foran kabinettet i rummet, dørene åbner alligevel.

  Skabet i et rum er bedre at bestille, i stedet for at vælge en klar variant i et møbelinteriør. Der er flere grunde til dette:

  • For det første vil et skræddersyet skab blive fremstillet strengt i overensstemmelse med de dimensioner og konfiguration, du har brug for;
  • For det andet får du den forkerte form for designelementer, som møbelproducenten tilbyder dig, men den mulighed, du har tilbudt dig selv;
  • For det tredje, får du høj kvalitet glidende garderobe af materialer som du har valgt, plus et komplet sortiment af farve og tekstur til din smag, kan du se gode argumenter.

  Og vigtigst af alt, før du laver et garderobeskab til din stue, vil du blive tilbudt en tegning af disse møbler til godkendelse, og du får mulighed for at foretage de sidste justeringer sammen med designeren, så alting svarer præcis til dine ønsker.

  Hjørnevæg som hovedskabsmøbler til stuen

  I modsætning til de tidligere møbler, vi overvejede, er hjørnemuren et mere rummeligt, komplet og dimensionelt møbeldesign. Skønheden i denne væg er, at den som en samling af moduler kan omfatte alle de nødvendige stykker af kabinemøbler, der er kompakte i et design. Med andre ord, hvis din stue er mellemstore, er det grunden til ikke at sprede samlingen af ​​møbler gennem hele rummet, men at installere en multifunktionel hjørnevæg, der kan erstatte alle eller næsten alle skabsmøbler.

  Hjørnevæggen ser faktisk ud til at være kompakt nok, især i betragtning af dens dimensioner, samtidig med at den kan rumme et modul med et skrivebord, et modul med et tv og lydudstyr og mange andre ting, der er nødvendige for stuen.

  Hjørneskab og dets plads i konstruktionssammensætningen

  Uanset hvilken stil hjørnet kabinet udføres, vil det utvivlsomt være et centralt sted i din stue, fange dine venners, bekendtskabers og familiemedlemmers synspunkter. Hjørneskabets farve og tekstur bør være tæt på eller matche farver og tekstur af andre møbler, samt hylder og borde.

  Det er ikke nødvendigt at vælge en garderobe i farven på polstrede møbler, men du skal passe på, at sådanne farver kombineres med hinanden. Sørg for at tænke på den vinkel, hvor du skal placere dit skab, alt vil hænge ud fra de mål, du forfølger, eller fokusere på dette møbel, eller tværtimod for at distrahere gæster fra det. Tage hensyn til konfigurationen af ​​dine lokaler, og med arrangementet tror vi, at der ikke vil være nogen problemer.

  Afslutningsvis skal vi bemærke, at det rigtige valg af et hjørneskab er ikke en nem opgave og indeholder en række komponenter, der skal tages i betragtning. Det er meget svært at fortælle om alle sådanne komponenter inden for rammerne af en artikel, men vi forsøgte at indsamle for dig de vigtigste. Selvom du tager højde for de tips og ønsker, vi lykkedes at skrive i vores artikel, kan du nemt vælge det rigtige valg af et hjørneskab i stuen.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  42 + = 49