30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Hjørneskab i soveværelset foto design ideer

Skab af rummet i soveværelset - billeder, ideer, råd om valg af skabet

Det moderne skabsskab i soveværelset skal ikke kun tjene som et sted til opbevaring af ting, men også have en æstetisk funktion. Det skal være behageligt og rummeligt, men samtidig passe organisk ind i soveværelset, multifunktionelt, men samtidig optage så lidt plads som muligt.

Før du køber en garderobe i soveværelset skal du bestemme med udseendet. Designet af skabe i rummet i hidtil har en meget bred vifte. Lad os overveje nogle af dem:

Lad os se nærmere på valget af garderobeskabet i soveværelset.

Valget af konfigurationen afhænger af ledig plads i soveværelset og efter dine smag og præferencer. Hvis soveværelset ikke er stort, er det bedre at vælge et hjørne eller radiusskab. De besætter et af hjørnerne af rummet, mens de forlader mere ledig plads langs væggene. Forskellen mellem hjørne og radiusskabe er kun i konfigurationen af ​​ydersiden af ​​kabinettet. Det radiale skab har mere afrundede ydersider, mens de i tilfælde af et konventionelt hjørne er lige.

På eksternt udstyr reduceres dette valg til udformningen af ​​kabinets yderside og dets visuelle opfattelse. Skabet i soveværelset kan udelukkende laves af et materiale. Men de fleste foretrækker stadig kabinetter coupe i soveværelset med indbyggede spejle i en skydedør eller bare et par stykker. Her er alt igen til din smag og farve. Men hvis dit soveværelse er lille i størrelse, vil spejle indbygget i skabsrummet ikke forstyrre. De vil visuelt gøre rummet større. Matte eller plexiglas vil gøre dit skab mere interessant og mystisk ud fra designsynspunktet. Sådanne briller kan vælges med et mønster eller monofonisk.

Valget af kabinets farve afhænger af soveværelseets farve. Det er dog bedre ikke, hvad grøn, gul, rød osv. Giv din præference til de klassiske farver i møbler og deres nuancer: hvid, beige, mælk, sort, brun, osv.

Og endelig, hvilken en at vælge, indbygget garderobe i soveværelset eller ej? Det økonomiske spørgsmål spiller en stor rolle her. Den ene del garderobe af coupe vil koste en størrelsesorden dyrere end det indbyggede skab. Derfor beregne din økonomi og svar selv på dette spørgsmål.

Hjørneskab i soveværelset: typer, påfyldning, dimensioner, design

Hjørneskabet i soveværelset hjælper med at løse problemet med at lagre ting selv i et lille rum. Det kan være af forskellig design og indhold efter eget valg, og passer til næsten enhver stil indenfor indretning, fra klassisk engelsk til moderne high-tech. Ved hjælp af skabet af vinkelkonfigurationen kan du bruge soveværelsesområdet mest effektivt.

Typer af et hjørne klædeskab i soveværelset

Afhængigt af rummets størrelse og dets layout kan du vælge forskellige typer hjørneskabe:

Udformningen af ​​de indbyggede hjørneskabe i soveværelset kan være alt efter behovene hos en bestemt familie. Det er kun begrænset af størrelsen af ​​det område, der er tildelt dem og layoutfunktionerne.

Hjørneskabe kan have forskellige former:
 • Trekantet: i planen har en trekant. Deres fordele - et stort volumen og enkelhed i produktionen, og dermed budgetprisen. Den største ulempe er et stort område, som de "tager væk" fra rummet.

 • Trapezformet: i form af trapezformede former. Et stort plus på sådanne skabe - de kan nemt kombineres med resten af ​​soveværelsesmøblerne.

 • Pentagonal: Den mest populære og eftertragtede af køberen på grund af dens kapacitet.

 • Radius: De har afrundede former. Den største fordel er et usædvanligt design, der er egnet til komplekse interiørformer, såsom art deco, imperium. Minus er kompleksiteten af ​​fremstillingen og den høje pris.

 • L-formet: i plan form brevet G. En væsentlig fordel ved et sådant design er den optimale anvendelse af vinkelrum. Som minus kan du angive designens enkelhed.

Design af et hjørne klædeskab i soveværelset

Skabet, der står indendørs, skal overholde det i overensstemmelse med stilbeslutningen. Nå, hvis hjørneskabet i det lille soveværelse er den samme farve som væggene - i dette tilfælde vil det visuelt ikke røre rummet. I et stort rum kan du bruge kontrasterende farver til maling af vægge og møbler. Kabinets udformning og udseende er udseendet og formen af ​​facaderne. De kan være lavet af følgende materialer:

 • MDF eller fiberplader, dækket af film, plast eller fineret. Det mest traditionelle materiale, der anvendes i traditionelle interiør stilarter.

 • Spejl klud. Fremmer en visuel forøgelse i rummet, korrigerer mislykkede geometriske proportioner, gør rummet lettere. På spejlet kan anvendes matte mønster.

 • Særligt glas med øget tykkelse og styrke, både gennemsigtig og frostet. Under glasset kan der påføres et lag lak, sædvanligvis farve eller fotoimage, som udvider rækkevidden af ​​designløsninger.

 • Kombinationer af forskellige materialer. For eksempel spånplader og spejl eller spånplader og glas.

Formen af ​​facaderne kan være enten lige eller radial. Derudover kan de dekoreres med fittings, der er konsistente i den generelle stil. Flere detaljer om design af dørene til skydedøren.

Tip: Du bør ikke bruge hjørneskabe i soveværelset med spejle, hvis de er placeret overfor sengen, det kan påvirke den psykologiske komfort negativt.

Døre til et hjørne klædeskab i soveværelset

Når du vælger et design, skal du tage hensyn til, i tillæg til dimensionerne af hjørneskabet i soveværelset, den måde, hvorpå dørene åbnes. Døre kan være:

 • Swing: Åben på den sædvanlige måde inde i rummet. Fordelene ved dette design er dets enkelhed og pålidelighed, svingdørene passer til de fleste interiørtyper. Ulemper - et stort ledigt rum foran kabinettet, der er nødvendigt for at åbne dørene. Velegnet til store soveværelser.

 • Skydning: arrangeret i overensstemmelse med dørprincippet i toget, for at åbne dem, skal du flytte til side. Den største fordel er, at du ikke har brug for et sted for at åbne dørene. Skabet kan placeres næsten lige ved siden af ​​andre møbler. Minus - kabinettet beskytter indholdet af støv i mindre grad end et skab med traditionelle døre. Velegnet til små soveværelser.

Tip: Når man vælger mekanismen i skydedøren, skal der lægges særlig vægt på kvaliteten af ​​de enkelte elementer. Dørens bevægelse skal være glat, uden jerks eller jerks. Monteringen af ​​døren til kabinets sidevæg skal være så tæt som muligt.

Dimensioner af hjørneskabet i soveværelset

Hver møbelleverandør har sine egne størrelser af standardprodukter, og der er ingen enkelt standard for størrelsen af ​​hjørneskabe.

Dimensioner hjørne skabe til det gennemsnitlige soveværelse:

 • Højde fra 200 til 250 cm,
 • Dybde fra 50 til 70 cm,
 • Bredde på hver side fra 70 til 240 cm.

Lav et skræddersyet hjørneskab af enhver konfiguration kan være på individuelle størrelser, hvorved brugen af ​​nyttige (og i nogle tilfælde ubrugelige ved første øjekast) område maksimeres.

Eksempler på hjørneskabsdesign med dimensioner

Fyld hjørnet kabinet i soveværelset

Inde i kabinettet har der som regel et moderne tøjopbevaringssystem bestående af følgende elementer:

 • Hylder. De kan være lavet af både træ og metal og er designet til at gemme ting i kasser, samt kufferter og andre varer.
 • Kasser. I skufferne kan du opbevare forskellige små tøj. Det er bedre, hvis de er udstyret med en dør tættere til en jævn lukning.
 • Rod. Dette element bruges til at hænge på skuldrene i yderbeklædningen. De kan placeres i forskellige højder afhængigt af hvad der skal hænge. Således for kjoler under stilken åbningshøjde skal være inden for 140 - 160 cm, for benklæder, nederdele eller skjorter - fra 95 til 120 cm.
 • Basket. Mesh box-kurve er designet til tøj, der kan foldes, såvel som sko. De er nemme at bruge, da indholdet altid er foran dine øjne, udover vasken bliver det konstant ventileret. Kurvene, som kasser, er udstyret med en rullemekanisme, der gør det muligt for dem at blive fuldt udbygget.

Derudover er der specielle kroge og hylder til poser, bånd og andre haberdashery genstande, der kan installeres inde i hjørneskabet i soveværelset. Mere på den indre påfyldning af skabet i soveværelset.

Tip: Hvis kabinets dybde er mere end 50 cm, kan tøjstangen placeres parallelt med bagvæggen. Hvis dybden er mindre, kan du installere korte stænger parallelt med sidevæggene.

Selv en lille hjørneskab i soveværelset kan forenkle betydeligt opgaven med opbevaring af tøj og tilbehør, men hvis give plads størrelse, i hjørnet kan du arrangere hovedparten moderne system, der gør det muligt at placere ikke kun tøj, men også sportsudstyr, værktøj og materialer til hobbyer og andre nødvendige i husets ting.

Soveværelsesskabet kan laves i enhver stil og farve. For at finde ud af, hvilken der passer til dig, se på billederne nedenfor, de vil hjælpe med at træffe det rigtige valg.

Fandt du en typografi? Vælg fragmentet og send det ved at trykke på Ctrl + Enter.

Brug af hjørneskabe i soveværelset: 5 funktioner

Skabet i soveværelset skal supplere det indre af rummet og være funktionelt. Generelt vælges kabinetter af coupe typen, som passer perfekt ind i store rummelige værelser og små soveværelser. Storslået udsigt, fremragende finish, smarte egenskaber, hvad der mere kan være nødvendigt for soveværelse arrangement? Naturligvis, når man køber sådanne elementer af interiøret er værd at være opmærksom på mange funktioner. For eksempel er det faktum, at produktet ikke forstyrrer rummet, så det ikke forstyrrer harmonien og dermed tjente som en fremragende udsmykning af rummet. Det er ikke svært at gennemføre dette, men du skal korrekt bestemme størrelsen, med hvad skal fyldes indeni og design udefra og selvfølgelig med hvor man kan bestille møbler. Designere foretrækker at vælge hviderussiske producenter, da deres produkter er af høj kvalitet, førsteklasses, holdbar og overkommelig.

Ideer til kabinettet kan være meget forskellige, og deres valg er meget alvorligt. Når du vælger, kan du forbinde fantasien og bestille et produkt af den mest usædvanlige form, som bekræfter tilgængeligheden af ​​kreativitet blandt husets ejere. Som det 21. århundrede fortsætter, et århundrede moderne teknologi, elegante og luksuriøse indretningsprodukter samt stilfulde og fashionable designløsninger, så skal møblerne være passende.

Når du vælger et hjørneskab, skal du overveje størrelsen af ​​rummet og dets design

Som regel afhænger valget af kabinettet på præferencen, på budgettet og på dimensioner af rummet.

Med en lille sum penge er det værd at vælge økonomi versioner af skabe med svingdøre, da de klassiske modeller altid vil være moderne og vil smag for mange. Det er vigtigt at bemærke, at strukturer til opbevaring af ting og genstande lavet i en vinkel ikke er designet til at blive flyttet rundt i lejligheden. Derfor er det også nødvendigt at bestemme placeringen og dens dimensioner selv i design- eller bestillingsfasen. Små modulære elementer eller et stort kabinet bør gennemtænkes grundigt, for at udelukke sådanne øjeblikke som en mismatch i dimensioner eller et helt latterligt udseende. Når du vælger en garderobe til soveværelset, bør du forsøge at spare rummet i rummet til det maksimale, da sovepladsen skal være rummelig.

Hjørneskab i soveværelset: foto, design ideer

Små kabinetter af vinkeltypen er populære design, der passer til forskellige designs. De kan være et udmærket supplement til ethvert rum, samt praktiske mega overvejes, da de kan placeres og toppen og bunden tøj, sko og ufattelige antal tilbehør, fiskeri, sport og fritid. Med hensyn til finishen afhænger det af rummets og kundens stil. De fleste mennesker har tendens til at gøre skabet så moderne og fashionabelt som muligt, og for dette er det værd at tage sig af dekorationen af ​​facaden af ​​dørene.

Elegante og eftertragtede overflader er:

De mest populære modeller er skabe med spejlflader

Tegning eller indretning af kabinettet skal tilfredsstille ønskerne hos dem, der bor i stuen, og bidrager også til en god og god søvn. Møblerne vil således ikke kun være et ornament, men også et glimrende supplement til interiøret. Spejl lærred giver dig mulighed for at udvide rummet, hvilket undertiden er nødvendigt i værelser med små dimensioner.

Funktionerne i hjørneskaberne gør dem mere populære hver dag, og de har mange af dem:

 1. Hjørneskabe er meget kompakte og rummelige.
 2. Med deres hjælp kan du maskere ujævnheder på vægge, loft og gulv.
 3. Dette er det perfekte produkt til et lille soveværelse.
 4. Brug af garderobeskabet kan du udvide rummet betydeligt og frigive det til andre genstande.
 5. Det passer perfekt til enhver designbeslutning til efterbehandling af værelset.

Designere mener, at hjørne skabe som en coupe vil være et glimrende valg for dem, der ikke har en garderobe til opbevaring af tøj.

Hjørneskabe i et lille soveværelse

Vigtigt! Installation glasdøre i hjørneskab udvider visuelt rummet, men kun på betingelse af, at spejlet svarer til størrelsen af ​​lågen helt, som om det er dekoreret med et lille område, vil det ikke vise sig at opnå den ønskede virkning. Originale og usædvanlige udseendeskabe udstyret med belysning. Hvis der ikke er noget ønske om og behov for at installere store spejle i soveværelset område, er det muligt at etablere en sådan dekoration som en lystæt plast eller flettede skær, som skabet vil være mere usædvanlige og attraktiv. Fantasy har simpelthen ingen grænser for facadeets udsmykning, men det er altid værd at huske den visuelle ekspansion, og at de mørke toner gemmer rummet.

For et lille soveværelse er den ideelle mulighed en garderobe med et spejl, som visuelt udvider rummet

Hjørne kabinetter er gode til små soveværelser, hvor der er nicher, fordi du kan fylde et latterligt rum og samtidig med stor fordel.

Volumetrisk indvendig, og et kompakt indvendigt objekt af et interiør er en smart beslutning. Hovedproblemet med små soveværelser er et område, hvor det er meget vanskeligt at installere ting som kommoder, piedestaler og pouffes. Det er hjørneskabet, især coupéet, det er nødvendigt, og takket være en række moderne ideer kan den tjene som opbevaringsplads til ting, skoleartikler, bøger og endda akustisk udstyr.

Skab med vinkelform kan ligge i rummet på forskellige måder:

 1. I et hjørne mellem en mur med en vinduesramme og et antal af den korte side af rummet. Denne mulighed er egnet til soveværelser, hvor der er en hel lang væg med en dør.
 2. I hjørnet mellem væggen med en dør og en kort væg.
 3. I hjørnet mellem døren i den lange væg og væggen mellem værelserne.

Naturligvis, hvor præcis møblerne vil være placeret, afhænger af rummet og dets størrelse.

Dimensioner af et hjørne klædeskab i soveværelset

Til salg kan du finde en bred vifte af størrelser, former og typer af hjørneskabe, og der er mulighed for at købe dem under ordren på et enkelt projekt. Kataloget for hver møbelfabrik er simpelthen overfyldt, og blandt dem er der modeller af Nick, Vasilisa, Valentin fra den hviderussiske producent Pinskdrev, Orchid og lignende. Det skal bemærkes, at først og fremmest købere er interesserede i størrelserne af hjørneskabe. Næppe kan du finde et skab af vinkeltype og højde på 130 centimeter, da disse er store strukturer.

Den enkleste måde at lave et skab på, fordi du kan vælge højde og størrelse på møbler

Oftest er hjørneskabe lavet til ordre, da det ikke er muligt at gætte dimensionerne på hver lejlighed hos en kunde i en møbelbutik.

Montering af et hjørneskab til et soveværelse: mulige problemer

Mange mennesker tror på, at kabinettet skal laves af sig selv.

Faktisk er dette ret muligt, forudsat at:

 • Der er en nødvendig opgørelse;
 • Der er færdigheder i sådanne processer;
 • Møblerne har alle de nødvendige indretninger og åbninger.

Et korrekt monteret og komplet kabinet vil organisk komplementere rummet

Ellers kan forsamlingen blive en masse problemer, nemlig: På grund af manglende overholdelse af teknologien vil der være vanskeligheder med at åbne / lukke dørene. Designet begynder at falde sammen. Det er ikke nemt at indsamle et massivt produkt alene. Det er meget bedre at bestille en professionel forsamling fra det firma, hvor møblerne vil blive fremstillet, da specialister vil kunne opnå dette meget hurtigere, bedre og uden defekter.

Hvilke materialer er bedre at vælge til et hjørneskab

Med hensyn til materialet er kabinettet af vinkeltypen, uanset hvilke døre der vælges ved åbningsmetoden, lavet af spånplader. Sådanne produkter betragtes som ganske billige, og de fremstilles også meget hurtigt. Skabet lavet af lamineret spånplader er et slidstærkt slidstærkt interiør, der kan vare i mange år og forårsager ikke problemer. Praktisk produkt, enkle design, rimelig pris, og vigtigst af alt, kan du vælge en simulering af forskellige massivt træ, for eksempel fransk eg, asp, el, fyr, og lignende.

Når du køber et hjørneskab, skal du være opmærksom på dens kvalitet og pålidelighed

Paneler af spånplader anses for at være meget stærke, og de kan monteres på spejl og glasdug, og bekymre sig heller ikke om konstruktionens og husstandens sikkerhed.

Funktioner i påfyldning hjørne frysere til soveværelset

Uanset hvordan hjørneskabet ser ud, for eksempel hvidt eller under huden, hvilket værelse vil blive dekoreret med et sådant produkt - et børns eller et soveværelse til voksne, skal du korrekt udforme den indre påfyldning.

Den perfekte mulighed for et soveværelse vil være et skab med mange hylder og skuffer

 1. Hylderne inde i kabinettet skal være lavet af træ, metal og plast. Afhængigt af hvor tungt de vil blive placeret på objekter, er det værd at vælge deres tykkelse.
 2. Påkrævet tilstedeværelse af skuffer, da de er nemme at placere små tilbehør og undertøj.
 3. Baren er lige så vigtig i skabet, da den bæres af yderbeklædning, bukser, bluser og lignende varer i garderobeskabet. Med hensyn til arrangementets højde kan stangen hænge på højeste niveau, så under den på gulvet kan du lægge sko og tasker, kufferter og sportsudstyr.
 4. Glem ikke om de kroge, der er nødvendige til tasker, bånd, bælter og lignende tilbehør.

Nogle designere intern påfyldning kabinet rum ligner Tetris, da du nødt til at planlægge det så kompakt som muligt og praktisk, og alle hylder skal være harmonisk og bekvemt placeret således, at hvert familiemedlem kunne bruge det på en sjov og ikke føle sig utilpas.

Varianter af hjørneskabe i soveværelset (video)

Hjørneskabet og det sædvanlige er den ideelle løsning til en stor familie og til lejligheder, både små og store. Takket være dette moderne stilfulde møbel kan du spare plads og fjerne fra lejligheden eller huset kommoder og unødvendige forældede natbord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

45 − = 37