30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Hjørnehaller foto noveller usædvanlige

Hjørne gange - 50 muligheder

Alle ved det ordsprog, de mødes, normalt, alt efter tøjet. Dette gælder for boliger. Hvad din hall ligner, skaber trods alt et generelt indtryk af dit hjem.

Alle ejere vil have entré til at se lige godt ud. Selvfølgelig, hvis det er rummeligt nok, kan du implementere forskellige designløsninger. Men hvis du har en lille hall, som det ofte sker i moderne lokaler, kan man ikke klare sin fantasi, der stadig har et godt sind og en god, raffineret smag. Du skal passe på møbler, som ville rumme tøjet ikke kun af familiemedlemmer, men også gæster, der kommer til huset. Du kan ikke altid lægge det på en seng eller en stol. Det er bare ikke æstetisk.

Og jeg vil have det i gangen, så var der et stort spejl, så da man forlod huset, var der ikke behov for at løbe fra værelse til rum for at vurdere dets udseende. En integreret del af enhver gang er også en hylde eller et sengebord til sko. Det viser sig, at ofte i moderne vestibler, hvis du placerer alle de nødvendige møbler, er der simpelthen ingen steder at gå! Må ikke modløses, skal bare være kompetent at gå ind på spørgsmålet om valg af møbler.

Hjørne gange - så rummelige

For at spare plads, kan du vælge en rummelig kantet gang. Derudover er det et glimrende alternativ til brugen af ​​åbne bøjler. De skaber trods alt ofte en følelse af sløvhed og affald. Til dato kan du finde hjørneskabe med en dybde på kun 45 cm. Dette er nok til at rumme i dem bøjler til ydre tøj og lige hylder til hatte og sko. Hertil kommer, at kabinets hjørneopbygning hjælper med at bruge al brugsrum i rummet.

Butikkerne tilbyder et vidunderligt udvalg af færdige sæt hjørne gange, som omfatter alle de nødvendige elementer. Selvfølgelig kan du også samle et forrum ved kun at indføje de møbler, der er nødvendige for dig. Vi giver kun lidt råd om, hvad der er godt, når i gangen, ud over ovennævnte møbler, er der også en kommode. Dette er en glimrende løsning til opbevaring af alle slags små ting.

Med hensyn til materialer er valget også stort. Det hele afhænger af dine evner. Du kan vælge et materiale dyrere, for eksempel naturligt træ. Og du kan bøje til en mere økonomisk mulighed, for eksempel fra lamineret MDF eller spånplader. Ofte er sådanne materialer også dækket med naturfinerfiner. Dette giver den visuelle fornemmelse af møbler fra et solidt udvalg. Hvis du vil have møblerne til at tjene dig i lang tid, bør du ikke spare.

En række farve løsninger vil også tilfredsstille selv den mest krævende smag. Det er vigtigt at vælge møbler, der harmonerer i farve og tekstur med det samlede indre af din gang. Men stilen af ​​møbler til gangen bør kombineres med den generelle stilistiske beslutning om møbler i din lejlighed eller hus. En stærk kontrast vil være for indlysende.

I dag er det meget fashionabelt at have en garderobe på gangen. Og selv de vinklede versioner af denne nyhed er til salg. Fordele for sådanne møbler er meget. For det første er det ret et rummeligt design. Hvis du køber en garderobe, forsvinder behovet for at installere ekstra hylder og bøjler straks. Efter alt passer alle tøj og sko på hylderne.

Hvis du vil øge rummet visuelt, kan dørene på kabinettet spejlvendes. Dette forenkler også opgaven med at placere et ekstra spejl i rummet. Og den utvivlsomme fordel ved et sådant kabinet er dørene. De åbner på en sådan måde, at de ikke besætter plads.

Hvis du beslutter dig for at lave et hjørne entré til bestilling, Vær opmærksom på følgende punkter. Nå, når der på sidevæggen af ​​et sådant kabinet vil blive placeret afrundede hylder. Du kan gemme her forskellige baggrunde. Det er godt, hvis der vil være alle former for æsker til handsker og andet tilbehør. Hvis din familie har børn, skal du være opmærksom på, at der inde i skabet var hangere på forskellige niveauer. Dette giver dig mulighed for at hænge børns tøj på dem såvel som poser. Afstanden fra gulvet skal være ca. 110 cm.

Generelt er de vinklede gange venstre og højre. Det afhænger af hvilken side af hoveddøren, du vil have den. Længden besat af denne gang varierer fra 3 til 6 meter. Det er på den ene side af væggen. På den anden side er den ofte kort, ikke mere end 2 meter lang.

Arrangement af vinkeltalen: 3 krav

Hjørnehallen har gode æstetiske kvaliteter og en bred vifte af funktioner. I denne forbindelse opstår der mange problemer. En af dem er det ergonomiske arrangement af en lille entreplads. Møbler, der har store dimensioner, passer ikke ind i et lille rum, så en vinkelforbindelse vil hjælpe i denne situation. Denne gang vil spare meget plads, mens rummets funktionalitet bliver fuldt bevaret.

Funktioner af hjørne gangen i korridoren

Gangen er et tungt indlæst værelse. Gennem gangen og korridoren går gæsterne og du ind i huset, henholdsvis, det er her, der skal placeres korrekt på overklæder og sko og andet tilbehør. Da gangen refererer til det overordnede design af lejligheden, skal arrangementet kombineres.

Et særpræg ved sådanne vinkelhaller er placeringen af ​​møbler. Detaljerne er arrangeret langs en indirekte linje, forskelligt bøjning. I dette tilfælde skal alle komponenter ligne en enkelt helhed.

De fleste hjørne gange er ofte udstyret med et skab med god kapacitet og flere natborde

Med et kompetent layout er det muligt at udfylde alt muligt plads uden at miste funktionalitet, men tværtimod at øge kapaciteten. Farve skalaen og stilen af ​​møbler skal kombineres med resten af ​​møblerne og understrege det overordnede design. Et materiale til fremstilling kan vælges ethvert, for eksempel et blad af eksotisk race af en træ wenge.

Særlige krav til møbler i korridoren:

 1. Korrekt layout af komponenter - en niche vil optage det meste af rummet, så du skal korrekt bortskaffe alt dette rum.
 2. Brugervenlighed. Korridoren og gangen er henholdsvis kommunale rum, brug af hver skuffe og hylde skal være gennemtænkt.

Maksimal brug af det mindste sæt af komponenter. Det er nødvendigt at tænke og beregne alle komponenter af møbler på en sådan måde, at de er nødvendige, og der ville ikke være nogen ubrugte elementer.

Sådan organiserer du et hjørnehjørne

Producenter af møbler tilbyder mange forskellige muligheder for hver køber. Det er ikke kun muligt at vælge et eksisterende sæt elementer, men også at komme frem til en passende for dig.

Komponenter af den vinklede gang:

 • Hangers - til placeringen af ​​overtøj.
 • Skab i forskellige kombinationer, for eksempel med et kommode.
 • Wardrobe. Brug modeller med spejldøre, da der heller ikke er behov for at lægge et spejl. Spejloverfladen er en fremragende udvidelse af rummet.
 • Skoen.
 • Komponent med hylder og skuffer.

I hjørnet af korridoren kan du arrangere bøjler til yderbeklædning og læg de nødvendige møbler

Det viser sig således, at hjørnehaller er en kombination af et standard sæt møbler, der er placeret i en form, der er bekvemt for ergonomi.

Normalt er korridoren rektangulær og møblerne kan placeres langs væggen. Men hvis formularen er firkantet, så er der spørgsmål om hvilken gang man skal vælge. I tilfælde af, at vinklen forbliver fri, er det nødvendigt at besætte det og placere der møbler til gangen.

Samtidig behøver denne vinkel ikke formes indad, den passer perfekt til det udbulende hjørne. Men for denne situation har du brug for specielle hjørnemøbler.

Finesser og funktioner i hjørne modulære gangen

Garderobeskabet til den vinklede gang kan vælges. Baseret på rummets størrelse kan det være enten bicuspid eller single winged. Entresol kan om nødvendigt indbygges, og kan også være adskilt. Hjørneskabet vil være fokuseret på sig selv og indtage en central position i korridoren og gangen, så det er nødvendigt at anbringe valget så meget som muligt ansvarligt.

Det anbefales at vælge en entré med indbygget spejl i skabsdøren

Hjørnehaller er åbne og lukkede typer, nemlig:

 1. Åben er at foretrække for små værelser. Dybden af ​​en sådan konstruktion er normalt 45 cm. Denne mulighed vil være ret præcis og præsentabel. Originalen af ​​denne art muliggør harmonisk brug i konfigurationen af ​​usædvanlige tilbehør, hylder, hylder, spejle.
 2. Den lukkede passer godt ind i den store entré. Sættet kan omfatte store komponenter. Det viser sig således at placere i en sådan garderobe det maksimale antal ting er meget let, og der er ikke behov for et stort antal forskellige komponenter. Modellen passer til enhver. Fremragende vil se, både skabsrum og modeller med svingdøre.

Skabene adskiller sig til venstre og højre, det afhænger af åbningens side. Dette punkt bør først overvejes, fordi møbler ikke altid er designet til at ændre noget i drift.

Nyttige tips til valg af vinkler i korridoren

Udvalget af hjørnehaller er bredt repræsenteret på møbelmarkedet. Møbler er repræsenteret af en række indretninger, materialer, stilistik og størrelser. Fra en sådan sort er det svært at vælge de rigtige møbler til dig.

Vælg møbler i korridoren følger, baseret på stil, størrelse og farve design

Der er flere grundlæggende anbefalinger til at vælge:

 1. Uden foreløbige målinger er det ikke nødvendigt at besøge møbelforretningen. En fremragende mulighed ville være at tegne en plan. På planen kan du udarbejde alle de vigtigste punkter, se tydeligt hele layoutet. Videre har det vist sig at være ganske enkelt at have fremlagt alvoren og fantasien for at præsentere det endelige resultat.
 2. Det er nødvendigt før ordren at bestemme alle komponenter. Undersøg alle mulige materialer i specialiserede tidsskrifter, saml de nødvendige oplysninger. Efter at have analyseret alle de opnåede oplysninger, kan du fortsætte med strukturens opbygning. Det er vigtigt ikke at gå glip af noget, som i fremtiden under drift, er det uønsket at finde et par kasser eller hylder, der er ubelejligt at bruge.
 3. Placer ikke i et lille rum med massive møbler elementer. Konstruktionen skal begynde med et hjørneelement. Layoutet på siderne afhænger af dine personlige præferencer og på det samlede rum. Rummets passage karakter sætter tonen i møbeldesignet. Det er nødvendigt at arrangere rummet ergonomisk, så bevægelsen ikke er svært, og de vigtigste opgaver og funktioner går ikke tabt.

Design er valgt i henhold til den generelle atmosfære. Tilbehør af møbler skal kombineres med det grundlæggende søgmotiv til reparation i alle lejligheder. Moderne vinkelmodulmøbler vil gøre det muligt at afslutte reparation, understrege elementer af møbler med forskellige stilarter og design.

Hjørnehaller: størrelser og foto

Radiusmøbler er den maksimale funktionalitet i et minimalt rum. Møblerne af en sådan plan passer perfekt ikke kun i små værelser, men også i værelser i et stort område. Nogle gange er der møbler i gangen og korridoren, der bliver den vigtigste keeper af ting for hele familien. Det viser sig, at resten af ​​lejlighedsområdet er således losset.

Størrelsen af ​​gangen skal være sådan, at den ikke forstyrrer fri bevægelighed langs korridoren og harmonisk passer ind i interiøret

Kendetegn ved hjørne møbler:

 1. Forskellige materialer anvendes til fremstilling. For flere budgetmuligheder anvendes spånplader eller MDF til eksklusive dyre møbler - værdifulde træarter. Sidstnævnte er kendetegnet ved sin udsøgte og dyre indretning. Men det betyder ikke, at billige møbler ikke kan indeholde smukke tilbehør. Nye produkter er ikke ringere end kvaliteten af ​​eksklusive møbler, og prisen er reduceret ved brug af kunstige materialer, der erstatter dyrere naturlige.
 2. Standard dimensioner for et kabinet fra 60 cm. Denne bredde er behagelig til at placere en tremmer. Men nu på markedet er der modeller af mindre størrelse takket være forskellige modeller af tilbehør.
 3. Højden kan også variere fra 1,70 til 2,50 m, bredde fra 45 til 60 cm. Længden afhænger af antallet af bestanddele. Som regel starter den fra 70 cm.

Design, der varierer i størrelse fra standard, kan bestilles hos en møbelproducent.

Interessante vinkelhaller: fotos, noveller og usædvanlige modeller

Hjørne møbler i gangen er keeper af mange ting.

 1. Så, når du vælger et garderobe, skal du f.eks. Stoppe med modellen med endebjælker. Dette gør det muligt at hænge tøj ansigt til ansigt, denne metode er meget praktisk og sparer meget plads.
 2. Der er også tilbagetrækkelige bom modeller, en sådan variation vil være meget funktionel i brug. Så i en blyantaske med udtrækkelige eller endebjælker er det muligt at placere mange flere ting.
 3. Meget originalt vil supplere hele sættet med en behagelig og blød sædekomponent. Dette er især vigtigt, hvis der er en ældre person blandt familiemedlemmerne. Men siddestuen vil være bekvemt for resten af ​​familien, det vil forenkle processen med at tage sko af og hjælpe forældre til at klæde og sko deres unge børn. Muligt udstyr, både et stationært blødt hjørne og mobil.

For at forbedre udseendet af gangen kan du bruge forskellige dekorative elementer: vaser, fotografier, figurer

Traditionelt betragtes til hjørne møbler layout af L-formet arrangement, men dette er typisk for klassiske møbler. Formularen kan være enhver, når man bestiller, afhænger valg af form af individuelle behov. Specielt populære nu modeller med skrå vinkel.

Hylderen opdateres i realtid. En sådan bogreol på grund af den tomme tomhed vil lette rummet. Ting bliver helt gemt på hylderne. Stativet udfører de samme funktioner som hylden. Racks kan være både lineære og vinkelformede. Et andet hjørnehal, som en komponent, kan have et element som en kolonne.

Et lille bord med fremragende funktionalitet passer ind i gangen. Det kan ikke kun placere tilbehør, men også sætte poser og poser. Du kan slå hans aftale som du vil.

Hver møbelforretning har et katalog over færdige produkter. Der kan du finde en fuld beskrivelse af varerne med størrelser. På væggenes omkreds tager standardskabet lidt plads. Hovedmålene er ca. 80 cm på hver væg. Men alle parametre varierer. For at beregne de nødvendige komponenter, afhænger det af en længde på 80 cm, bliver det let. I en vinkel på 80 grader opnås de to vægers placering til hinanden - dette bestemmer dybden.

Den udskårne frontdel i en vinkel på 45 grader er forbundet med facadernes vægge. Det viser sig et stort rummeligt skab med lineære elementer. Ca. beregnes parametrene for alle komponenter med standarddimensioner på 80 til 80 cm med en højde på 2100.

Indretningsmøbler er meget forskelligartet og indretningen kan udstedes i næsten enhver stil. For eksempel er for nylig brug af fotoudskrivning som dekoration meget populær. Billederne vælges under hensyntagen til personlige præferencer. Særligt populære er billeder af blomster, bylys, natur og dyr. Men for specielt originale forbrugere er det muligt at anvende et foto fra et personligt arkiv.

Usædvanlige haller, foto nyheder

Hvert nytår bringer nye tendenser på alle områder af livet, indretning er ingen undtagelse. Derfor følger mange, hvilke nyheder der tilbydes af byggevirksomheder, indretningsarkitekter og forsøger at anvende dem på deres lejligheder. Og dette gælder for absolut alle værelser, og selv hallen, uanset om det er små lejligheder, dette rum på 15 kvadratmeter. Med henblik på at udforme gangen i dit hjem er i fuld overensstemmelse med alle tendenser vægelsindet mode, er det tilrådeligt at lytte til vores råd om registrering af design.

Da teatret begynder med en bøjle, begynder indretningen af ​​gangen med ideen om design og vælger den rigtige stil. Ejere af selv en lille entré regelmæssig form vist på billedet, meget heldig, fordi det ville være hensigtsmæssigt absolut alle stilarter, hvad enten moderne, land, klassisk, Empire eller barok. Også i dette design af gangen er perfekt egnet praktiske møbler fra et lys array og gipsplader, som du kan lave multi-tier lofter.

At gennemføre originale ideer har brug for et anstændigt område, omkring 15 kvadratmeter. I disse gangene vil se store store spejle, smedejern elementer, store fotos eller billeder i store rammer, møbler af massivt træ. Udformningen af ​​sådanne gange eller korridorer kan være anderledes, afhængigt af om rummet er indrettet i stil med land, moderne eller en ven.

For en lille entré, kan du overveje nogle design ideer, men der gives fortrinsstilling til sådan en stil som minimalistisk, højteknologisk eller fusion, hvor moderne møbler lavet af massivt træ, smedejern elementer, gipsvæg sagtens kan kombineres med indretning cool design. Og for hver af de stilarter er karakteristiske for de enkelte punkter, der præsenteres i tabellen.

Når man vælger stilen på gangen, er det vigtigt at huske at det skal kombineres med det generelle indre af de andre værelser. Derfor er det værd at være særlig forsigtig, når man vælger et usædvanligt design af gangen. For eksempel vil en entré eller et land ikke se godt ud, hvis resten af ​​området i huset er indrettet i stil med klassikere eller moderne.

Engelsk stil Klassisk stil Style avant-garde Barokke stil Country Style Højteknologisk stil

Alle materialer til færdigbehandling skal vælges og overholde den valgte specifikke retning.

De moderne muligheder for gulvbelægning omfatter:

 • vinylgulv - for dette bruges en moderne version af laminatet, som ikke er bange for fugtighed;
 • flydende - takket være brugen af ​​epoxyharpiks er det muligt at skabe en stærk, pålidelig, original belægning, hvor et volumetrisk mønster kan være til stede;
 • Keramiske keramiske fliser skelnes af styrke, sort, lethed, de samme kvaliteter har gulve af dette materiale;
 • linoleumovye - på grund af sin praktiske funktion er linoleum altid i trenden, og et bredt udvalg af mønstre og nuancer giver dig mulighed for at vælge et materiale til absolut ethvert interiør.

Vinyl Gulve Keramiske gulve Linoleumgulve Påfyldning af gulv

Opgive ideen om at færdiggøre gulvene med en natursten, som takket være dens porøse struktur er helt tilstoppet af snavs.

For vægge, monokrom eller mønstret tapet af forskellige nuancer og farver forbliver altid fashionable. Vær ikke bange for at skrige nuancer, medmindre det helt sikkert ikke handler om så rolige design stilarter som Provence eller landet. En eksklusiv designmulighed kan være gips, takket være det muligt selv i panelhuset at skabe en usædvanlig og kreativ hall. Med sin hjælp kan du få en glat overflade og usædvanlige mønstre, som ikke nødvendigvis modstår en skygge.

En fremragende assistent kan være et gipsplader, med hvilket selv mini gange kan blive et ægte kunstværk. Det vigtigste at huske er at du kan prøve spil med farve kun for et rummeligt værelse, og en mini hall skal være indrammet i en tone.

Dekorative gips til vægge Kombinerer wallpapers Efterbehandling med klinkerfliser Stripet tapet Lav en væg med en kork Gips på væggene

Gipsvæg og stræk muligheder kan hjælpe med at designe den oprindelige overflade af loftet og endda dekorere det med originale billeder og endda dit eget billede. Ved hjælp af gipsplader kan du oprette flertallede strukturer og male dem i en farve, der passer ind i hallens overordnede design. Det er bedst at bruge lyse farver til loftdesignet, som afspejler lyset og ser meget imponerende ud.

I betragtning af at Apen år 2016, og dette dyr foretrækker farver som rødt, guld, terracotta og alle nuancer af sand og brunt, er det disse farver, der vil blive moderigtige i år. Når du designer, er det ikke nødvendigt at dvæle på en enkelt farve, men det er bedre at spille med nuancer og prøve forskellige kombinationer. For eksempel kan en entré med højt til loftet opdeles vandret ved hjælp af farve. Og for en langstrakt gang kan du anvende en kombination af tapet.

I udsmykning er det nødvendigt at bruge sådanne usædvanlige, moderne materialer som korkgulve, bambus tapet og også rammer fra kokosfibre.

Det er meget vigtigt at tage hensyn til rummets størrelse og form, da dette i høj grad påvirker placeringen af ​​inventar, der spiller en rolle i zonering af rummet. For eksempel vil en stor central sconce for en lille gang være uhensigtsmæssig, men for en stor hall vil det blive en ægte dekoration. Men under alle omstændigheder bør lyskilder, hvor det er muligt, være adskillige, og for hver af dem skal der leveres en separat switch.

Valget af inventar er påvirket af hallens design:

 • Udformningen af ​​en stor korridor i den klassiske stil forudsætter antikke lysestager og krystalkroner, som positivt vil se ud på baggrund af en lys masse af træ, hvorfra møbler i gangen ofte laves i denne stil;
 • Til en højteknologisk stil er smukke kromblanke armaturer egnede;
 • Til barok kan du bruge smedet lysestager eller smukke lamper-sconces, der ligger på væggene;
 • stilfulde spotlys vil se så godt ud i en lille moderne hallway og i et værelse på 15 kvm og derover;
 • Avantgarde antager forskellige emner og talrige nyheder. Da ideer kan bruges bizarre former, der kan belyses i lofter og lamper;
 • Rummelig indretning af korridoren giver dig mulighed for at passe ind i det indre af gangens gulvlampe.

Ud over de grundlæggende elementer i massivt træmøbler, som kan slås for hver af designstilene, kan du overveje muligheden for at placere en blød lille designsofa, en stol med en nærliggende gulvlampe, åbne hylder til forskellige søde stykker, der dekorerer interiøret.

Layoutet, som indeholder smukke smedede elementer, ser meget originalt ud, og elementer af møbler fra massivt træ passer ind i ethvert design på gangen. Det vigtigste er at være opmærksom på farve - til landstil hvide møbler passer, og for klassisk - alle nuancer af brun. Se flotte muligheder vævet af vinmøblerne, hvilket er specielt moderigtigt i år. Og selvfølgelig skal du ikke glemme spejlet, som kan blive et centralt element og passe ind i det indre af gangen i lejligheden. Du kan vælge en designmulighed, som vil se kreativ og usædvanlig ud. Det er vigtigt, at den rodeffekt ikke oprettes, og bevægelsesvejen åbnes.

I hver stil med dekoration af en lille hall i et panelhus eller i en gang på mere end 15 kvm, vil dets møbler passe til det overordnede interiør design:

 • Den engelske hallway værelse skal indeholde en pouffe med dyre polstring, mange smedede elementer eller et skab lavet af let træ, som kan dekoreres med indviklede udskæringer. Haller lavet af træ vil se godt ud i hallens engelske stil;
 • til den klassiske stil vil også være passende gange lavet af træ samt en kommode, små ottomaner og endda smukke bøjleformede bøjler;
 • avant-garde indretning af gangen som på billedet antyder mange nyheder og udsmykkede former. Alle møbler kan have den forkerte form, og dette i denne stil vil se passende ud. For at afhente sådanne fashionable nyheder er det oftere at se mode designer magasiner med mange fotosamlinger.

For at give indretningen af ​​gangen nogle højdepunkter vil hjælpe med unikke arkitektoniske løsninger:

 • Brug af buer, der hjælper med at gøre zoneinddeling og opdele rummets rum. Opret dem vil hjælpe gipsvæg, takket være hvilken buen kan gives de mest indviklede former;
 • brugen af ​​vægåbninger som hylder, hvor forskellige genstande opbevares, de kan dekoreres med en firkantet eller smal entré eller korridor;
 • indramning af loftoverfladen med indviklede hjørner eller lister, som du kan se på billedet herunder og til brug som du kan bruge gipsplader til
 • fotokollage eller applikation. Til dette kan en af ​​væggene lægges ud med en mursten eller klistres med fotografier, dette layout ser meget originalt ud;
 • maleri af vægge. Når du vælger temaet på billedet, kan du male en af ​​væggene eller anvende et mønster med en stencil;
 • tapet med lyse elementer og forskellige farver;
 • ikke-standardmøbler. For dette er der ikke behov for at købe et dyrt sæt, men det er nok bare at opdatere de gamle møbler ved hjælp af en ukonventionel tilgang. Det gælder både for små korridorer og for rummelige gange.

Glem ikke om indretningens elementer, som kan være en fremragende dekoration, selv en lille hall i enhver stil og passer ind i ethvert indretning:

 • Forkert er dem, der betragter tæpper som en fortid af fortiden, faktisk ved hjælp af tæpper kan tæppebaner skabe en atmosfære af hygge og varme til ethvert rum;
 • et vigtigt sted ikke kun for en lille gang, men også for korridorer af forskellig størrelse, er konfigurationen forbeholdt spejle. De vil bidrage til at opnå visuel udvidelse af rummet, for at gøre usædvanlige virkninger;
 • fotos i den oprindelige ramme vil dekorere ethvert design af gangen;
 • Prøv at bruge lyse skulpturer, der passer til både klassiske korridorer og landstil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

95 − = 86