30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Hjørne toilet skåle

Toilet skål med hjørne cistern

Mange ejere af små toiletter eller et kombineret badeværelse med et badekar forstår at for nemheds skyld og rumskabelse er det nødvendigt at vælge kompakte objekter. Toiletskålen med hjørneskål hjælper med til at øge det frie rum, og giver også interiøret et originalt rum.

 • Den største fordel ved hjørne toilettet er kompaktiteten af ​​dette objekt. Det optager kun et af hjørnerne på rummet og giver således plads til at installere en vask, bidet eller vaskemaskine.
 • Det oprindelige design af dette toilet er et glimrende supplement til det moderne interiør.
 • Vaskeskålene på hjørne toilettet er i stor efterspørgsel takket være det økonomiske forbrug af vand og opretholdelse af en ubehagelig lugt.
 • Skålen forhindrer, at vandet spildes under afløb.

Toiletskålen med en hjørnetank har stort set ingen ulemper. Den eneste ulempe er skålen toiletskål, fordi på grund af vandets form forbliver på hylden og med tiden dannes en plade. Dette problem kan nemt løses, hvis du efter hver brug af toilettet skal rense hylderne med en børste.

Toiletskål af denne type er designet til gulvinstallation, derfor tages der højde for tre indikatorer: højde, bredde og dybde. I gennemsnit er højden på hjørne toilettet 75 til 85 cm. Standarddybden har lignende dimensioner til højden, ligger i området 70 til 75 cm. Skålens bredde er meget mindre end højden og dybden og når fra 40 til 45 cm.

En meget vigtig indikator når man vælger et toilet er dens vægt. Af en eller anden grund tror mange, at hjørne toilettet på grund af sin lille størrelse vejer lidt. Men denne opfattelse er fejlagtig. Selvfølgelig hjælper den trekantede form at spare plads, men det gælder ikke for massen af ​​produktet. Modeller af denne type toiletskål har en standardvægt, der varierer fra 35 til 50 kg. Nogle gange er der endda en toiletskål med en vinkeltank, som vejer 60 kg.

En toiletskål med en hjørnetank har ikke mange ændringer, da designet forhindrer det, men køberne kan stadig vælge dette hygiejneprodukt, styret af flere parametre.

Alle modeller af denne type toiletskål er opdelt i to grupper: med og uden sæder. Den første gruppe er derfor dyrere. Når du vælger et toiletsæde med sæde, er den bedste løsning (på grund af hygiejne og styrke) et duromed sæde med microlift.

Toiletskåle med hjørnetank kan have forskellige forbindelser til kommunikation. Du kan købe modeller med en klassisk bundforbindelse eller søge efter produkter med en sidetilslutning. Toiletskålen af ​​denne type er kun installeret i hjørnet, så det nederste rør bliver mere bekvemt.

Når du vælger en toiletskål med en vinkelbeholder, skal du være opmærksom på sådanne parametre:

 • høj kvalitet af produktet
 • Tilgængelighed af forskellige tilslutninger af enheden til vand og kloakering;
 • overkommelige pris for produktet;
 • producentens omdømme.

Den største fordel ved hjørne toilettet er dens kompakte dimensioner, så inden du vælger det, skal du måle rummet på badeværelset på forhånd for at tænke på den bedste måde at forbinde kommunikationen med samt at installere produktet. Toilettet bør vælges afhængigt af placeringen af ​​kommunikationen i badeværelset: I VVS-systemet kan vandforsyningens indløb findes fra bunden til højre eller til venstre.

Købere vælger altid toiletter fra kendte producenter, som er fortjent populære. Det er værd at huske, at toilettet er købt til langvarig brug, så spar ikke på det.

Bedste producenter, priser og modeller

I dag tilbyder mange producenter kvalitets, stilfulde og praktiske toiletter med en hjørnetank på det russiske marked.

Blandt de europæiske sanitetsproducenter er Jacob Delafon (Frankrig), Geberit (Schweiz), Hatria (Italien), Grohe og Duravit (Tyskland). De specialiserer sig i produktion af trunkerede og aflange modeller. Blandt det præsenterede sortiment er modeller med elektronisk afløb og mikrohejsere i stor efterspørgsel, selvom de er dyrere.

Det dyreste toiletmærke er det amerikanske firma Ideal Standard og den schweiziske producent Laufen. De producerer hygiejneprodukter i klassisk og avantgarde-stil.

Originality blev kendt for toiletskåle fra japanske virksomheder, som TOTO og Sumato. De fokuserer på elektronik, udstyrer toilettet med vandopvarmning, musik osv. Derfor er deres produkter dyrere, så de købes meget sjældnere.

Takket være forskellige farve løsninger og former for toilet skåle med en vinkeltank hver køber kan skabe et unikt interiør design.

Generelt bruger producenterne hvid faience i produktionen af ​​toiletskåle. Selvfølgelig kombinerer hvidt VVS harmonisk med lyse toner, men hvis interiøret domineres af mørke nuancer, kan den hvide farve skabe disharmoni, selvom det af dygtige designere vil denne teknik bidrage til at skabe et spil af kontraster.

Designere rådes til at begynde at reparere med et valg af en toiletskål, og derefter at afstå fra sin farve på et valg af et badeværelse eller en skål. Mange producenter tilbyder stilfulde toiletskål, hvilket giver interiøret et unikt rum. Så er det italienske mærke Style Lux, det russiske firma "Kirov ceramics" og "Oskol ceramics" og nogle kinesiske producenter specialiseret i fremstilling af farve toiletter, men blandt sortimentet af toilet skåle med en hjørnetank er meget lille. For at skabe et interiør i stil med hi-tech eller techno, vil polerede stål toiletskåle, som tilbydes af det berømte svenske mærke Ifo, gøre.

Priserne på hjørne toiletter er meget forskellige. De afhænger af mærke, materiale, farve og form. Generelt kan en toiletskål med en hjørnetank købes fra 6 tusind til 30 tusind rubler. For eksempel vil et vinkeltoilet fra det franske mærke Jacob Delafon koste 22.000 rubler, fordi virksomheden kun bruger materialer af høj kvalitet. En tysk producent Ideal Standart tilbyder at købe en lignende model til 30 tusind rubler. Budgetmuligheden er en toiletskål med en hjørnetank fra Vitra. I kun 10 tusinde rubler kan du købe et produkt af høj kvalitet faam og med et smukt design.

Normalt er al kommunikation i badeværelserne og badeværelserne placeret i midten af ​​væggen, så det er lidt vanskeligt at installere et hjørne toilet.

Det er nødvendigt at skjule alle rørene for at skabe et attraktivt interiør. Først skal du lave dekorative kasser, der kan gemmes under fliserne i væggen og under gulvet.

For at forbinde kloakken skal du bruge yderligere ringe samt et sidebjælke. Uden særlige færdigheder kan dette ikke gøres. Det er bedre at invitere til dette arbejde en erfaren rørlegger. Specialisten hjælper med at vælge den bedste hjørne toilett model til dit badeværelse, idet der tages højde for alle nuancer af installationen.

Toiletter med en hjørnetank er allerede blevet værdsat af mange brugere, der har fundet både positive og negative point. Den største fordel ved hjørnemodellen er pladsbesparende og pænt udseende. Mange som de ekstra funktioner i dyre modeller (indbygget bidet, elevator mikrolift osv.).

Nogle brugere klager over monotonen af ​​farve løsninger. Du skal gøre dit bedste for at finde den oprindelige farve på hjørne toilettet. Hæng ikke et skab på toilettet på grund af ulejligheden ved åbning og vanskelig adgang til vasken. Den bedste mulighed er en hængslet trekantet hylde. Det anbefales ikke at installere hjørne toiletskålen selv, det er bedre at ringe til en specialist.

Sådan installeres en toiletskål med egne hænder?

Sådan vælges og installeres en korrugeret toiletskål

Hvordan vælger man et toiletstol med microlift?

Uopvarmet toiletskål - fra valg til installation

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Hvordan vælges og installeres et hjørne toilet?

Vælg et hjørne toilet er ikke svært. Priserne på et toilet er omkring 7500-12500 rubler. Tidligere har få mennesker lagt stor vægt på, hvilken slags toilet der er installeret i lejligheden. Sortimentet tillod ikke at vælge især, fordi de monterede hvad der var. Men med tiden er alt blevet forandret, og hjørne toilettet er blevet en af ​​de vigtigste udsmykninger af mange huse og lejligheder. Nogle mener, at sådan VVS er kun relevant for små værelser. Ja, det er delvis det. Men i tillæg til dens kompakthed kan hjørne toilettet prale af et interessant, originalt design, evnen til at frigøre plads selv i store rum og derved tillade placering af, hvad der ellers ville være umuligt med et standard toilet.

 • 1 funktioner
 • 2 valgmuligheder
 • 3 Installation
  • 3.1 Installation af gulvvinkel toiletter
  • 3.2. Installation af hængslede hjørne toiletskåle

Jeg vil gerne notere nogle funktioner, der er typiske for hjørnemodeller af toiletter. Dette giver os mulighed for at forstå, hvad deres essens er, og hvad er de vigtigste fordele.

 1. Formen af ​​koppen selv er identisk med de sædvanlige toiletskåle, men afløbstanken er lavet i form af en trekant. Dette forresten reducerer ikke sin lydstyrke på nogen måde.
 2. Nogle modeller af tanke i hjørne toilettet er monteret i væggene og derved forbedre den æstetiske komponent i badeværelset.
 3. Sådanne løsninger giver dig mulighed for at spare plads i et lille badeværelse og bringe en usædvanlig designløsning til interiøret.
 4. Toiletskålene kan enten have en enkelt struktur med en afløbstank eller en separat overhead dræningstank.
 5. I separate badeværelser er toiletrummet normalt lille. Ved at installere hjørne toilettet spares plads, så der er plads til håndvask, bidet mv.
 6. Suspenderede hjørnemodeller tåler ca. 500 kg belastning. At kalde dem skrøbelige er helt forkert.
 7. Nogle variationer tilbydes med en højdejusterbar skål, der kan hæves og sænkes i en rækkevidde på ca. 5 centimeter.
 8. Skålens design er solid og meget pålidelig og kan derfor vare i mange år uden revner eller sprængning.

Billede af det installerede hjørnetoilet

Naturligvis er mulighederne for hjørne toiletter mere end nok. Og blandt al denne mangfoldighed skal du stoppe dit valg på kun et toilet. Hvordan gør man det? Vær opmærksom på nogle parametre.

 1. Placering. Bestem, hvor præcis produktet skal placeres, hvor godt stigerøret passer, og så videre.
 2. Forbindelse. Toiletskåle kan have både bund- og sidevandtilslutninger, så køb den model, der passer til din kommunikation. Ellers skal du forbinde ekstra rør, hvilket ikke er meget godt for det endelige resultat.
 3. Eksterne aspekter. Det nuværende område giver dig mulighed for lidt at skubbe den tekniske side af problemet i baggrunden med fokus på produktets design. Nu er producenterne klar til at tilbyde hjørne toiletter i forskellige farver, forskellige former, med en overflod af dekorative elementer og så videre.
 4. Dimensioner. Før du går til VVS-butikken, må du måle det område, du virkelig kan tildele til installationen af ​​toilettet. De mest kompakte vinkelmodeller indtager ca. 1,9 kvadratmeter. Men overveje, hvordan små eller store toilettet vil være i harmoni med andre VVS. Endnu er det æstetiske spørgsmål ikke i sidste omgang.
 5. Fremstillingsmaterialer. Selvfølgelig kan du finde ud af, hvilket materiale der produceres af disse eller andre modeller. Hjørne toilet skåle er lavet af samme materialer som almindelige dem - glas, plastik, faience, plus en række mere sjældne varianter. I praksis er det imidlertid bevist, at keramik, fajanceprodukter er mest succesfulde.
 6. Producenter. Det er vigtigt ikke kun, hvad produktet er lavet af, men også hvem der udstedte det. Lad os sige ærligt, nu er det bedst at se straks til udenlandske producenter. Deres produkter er dyrere end indenlandske analoger, men deres kvalitet er en størrelsesorden højere.
 7. Tilgængelighed af ekstra funktionalitet. Selv hjørne løsninger kan prale bidet covers, indbygget hygiejne brusere og andre gadgets. Dette øger toiletens kapacitet og eliminerer behovet for at installere et separat bidet, for eksempel.
 8. Omkostningerne. Ja, spørgsmålet om pris for købere er ikke i sidste instans. Det er meget vigtigt at finde det optimale forhold mellem pris og kvalitet. Endnu at opgive de raske penge kun for det faktum, at toilettet er indrettet til guld - frank nonsens. Men også for at forsøge at finde et produkt, der er billigere, hvilket vil knække fra den første tilfældige effekt, anbefales heller ikke. Analysen af ​​markedet viste, at gode vinkelopløsninger kan købes ca. 6-30 tusind rubler.

Efter at have forstået alle funktionerne i hjørne toiletskåle samt de nuancer af deres valg, skal du tale om det vigtigste - installationen. Installation af et lignende system er noget mere kompliceret end konventionelle toiletskåle. Arbejdet er snarere lidt anderledes.

Dette skyldes først og fremmest behovet for en passende ledning til kloakering. De fleste af standardlejlighederne har gamle variationer af stigerørene, som er parallelle med væggen. Med sådanne realiteter er montering af hjørnetoiletter vanskeligere.

Problemet løses med et bølgepap eller forlængelse. Hvis du tog bølgen, skal du prøve at gøre længden så kort som muligt, ellers hvis der er blokering, kan det være svært at rengøre systemet.

Der er andre situationer, hvor toilettet skal sættes på en vis højde, som følge af forbindelsen med koldtvandsrøret. Generelt er installationen af ​​sådanne VVS-produkter forskellige, afhængigt af hvilken type toilet foran os - gulv eller suspenderet.

Installation af gulvformede toiletskåle

Hvis du vælger denne mulighed, vil du forblive tilfreds med resultatet, hvis du handler i overensstemmelse med anbefalingerne.

 1. Først og fremmest passe åbningen af ​​din kloak til skålen på toilettet. Med hjælp som du allerede ved dette.
 2. Sæt det bølgede rør en ende på toilettet, og den anden - på kloakhullet.
 3. Markér det sted, hvor produktet skal monteres.
 4. Ved mærkning laves huller i gulvet, bevæbnet med en puncher.
 5. Ved hjælp af fastgørelsesboltene skal du sætte toilettet på gulvet.
 6. Dræn skålen på tanken, forsøger at passe perfekt i afløbshullerne og ikke bryde placeringen af ​​silicone pakningen, som beskytter mod lækager. Fastgør derefter strukturen med skruer.
 7. Tilslut den fleksible slange til toilettet og derefter til vandforsyningssystemet.
 8. Spred alle revnerne rundt på bunden af ​​toilettet på gulvet, som vil slippe af med den sandsynlige lækage.
 9. Tænd for vandet, kontroller effektiviteten af ​​påfyldning af afløbstanken og driften af ​​drænet. Hvis alt fungerer ordentligt, og der ikke er lækager, har du klare dig med din opgave.

Montering af krumme hjørne toiletskåle

Der er ingen væsentlige forskelle fra installationen af ​​en hængslet toiletskål i sammenligning med standard hængslede modeller. Derfor udføres arbejdet som følger.

 • Før installationen er det nødvendigt at vise kommunikation, da det efter montering af fastgørelseselementerne er umuligt. Brug ikke fleksible slanger til at fjerne koldt vand, men udskift dem med et metalrør. Dette skyldes behovet for at gøre en vinkelinstallation fast. Hvad angår plommen, så kan du tage korrugeringen;
 • Installer nu rammen, som toilettet selv vil ankre. Løs det på gulvet eller på væggen ved hjælp af ankerbolte. De vil tilvejebringe den nødvendige pålidelighed, umobilitet og styrke;
 • Systemet er forbundet med al kommunikation;
 • Skålen skal monteres omkring 40-50 centimeter fra gulvniveauet.

Det kan sikkert siges, at vinkelhygiejneopløsninger har flere muligheder og forskellige fordele mod baggrunden for standardtoiletter. Dette er især tydeligt i lokalerne i et lille område.

Selvom dit badeværelse er stort, forhindrer det dig ikke i at installere et smukt, originalt toilet, der ligger i hjørnet af rummet. Dette vil give yderligere plads og muligheder for eksperimenter inden for indretning. I dette tilfælde skal du huske. Hvis du ikke har relevant erfaring og færdigheder i at arbejde med VVS, overdrage det til en specialist.

Hjørne toilet skål: Muligheden for at løse et problem med mangel på plads

Et kompakt hjørne toilet kan være et glimrende valg til arrangementet af et kombineret badeværelse af et relativt lille område. Selvfølgelig har sådanne produkter deres egne egenskaber, men også i installationen og ved vedligeholdelse er de ikke meget mere komplicerede end standardmodeller.

I vores artikel vil vi i detaljer beskrive hjørne toiletskåle og også rådgive om deres valg og installation.

I små badeværelser er det ofte monteret bare sådanne modeller

Hjørne toilet skål kompakt, som normalt er monteret i forholdsvis tæt badeværelser, i dens design er næsten identisk med standardprodukter. Både skålens og afløbsmekanismerne anvendes nøjagtigt ens, så hvis modellen er korrekt valgt, vil komfortniveauet ikke reduceres nøjagtigt.

En sådan teknisk løsning har flere væsentlige fordele:

 • For det første, installation af enheden i hjørnet gør det muligt at minimere størrelsen på "dødszone", som normalt dannes bag standard toiletskål med en kompakt tank. Det kan selvfølgelig bruges til at gemme forskellige ting som en kost eller en mop, men i hvert fald vil en gevinst for området være meget praktisk.

Hjørne toiletskålens dimensioner er af gulvetype: produktet er kompakt nok, men stedet for installation skal vælges omhyggeligt

 • For det andet, Hjørnetanken til toilettet kan selv tage mindre plads. Desuden gør det ekstra volumen mere brugervenligt for anordningen.
 • tredje, installationen af ​​et sådant produkt i et separat badeværelse frigør plads nok til installation af en lille vask eller bidet. Og du kan gøre dette selv i standardlejlighed i en lejlighedskompleks og uden omplanlægning.

Fremragende løsning til et kompakt badeværelse

På trods af alle ovenstående er der en sådan løsning og ulemper:

 • Forsøg på at installere et hjørne toilet i et standard toilet resulterer ikke i de ønskede resultater: gevinsten for området vil være minimal, men benene på den siddende person vil sandsynligvis hvile mod væggen.
 • Du skal også være forsigtig, når du installerer produkter hængsletype: Massen af ​​afløbstanken i fyldt form er ret stor, så du ikke kan montere den på nogen væg. Gipsvæg, for eksempel, vil bare ikke overleve.

Tip! Hvis du stadig vil udføre installationen af ​​dette design med dine egne hænder, så under GKL's hud, skal du i forvejen styrke træpantet. I dette tilfælde er det ønskeligt at anvende en lang lukning, som vil passere gennem træet og blive begravet i bærevæggen.

Valgmuligheder

Prisen på kvalitets sanitetsartikler er ret høj, så før du køber et sådant produkt, skal du omhyggeligt studere alle dens egenskaber:

Billeder af standard gulvmodellen

 • For det første, du skal sørge for, at dimensionerne af krog på hjørne toilettet giver mulighed for at placere det på det valgte sted. Der skal lægges særlig vægt på stigninger og andre rør: Sommetider er de en alvorlig hindring, især da de ikke kan overføres.

Vær opmærksom! Hvis stigrøret er placeret ikke i et hjørne, men i nærheden af ​​en af ​​væggene, skal det være nødvendigt at lægge et lag, der kan betyde kompliceret afløb.

 • For det andet, bør bestemme linjen. På markedet kan du finde produkter med både side- og bundforbindelse, derfor kan du ikke vælge den model, der svarer til konfigurationen af ​​rørledninger på dit badeværelse.

 • For det tredje, Det er umagen værd at opbygge en ordning for at placere alle VVS-inventar på værelset. Så vi kan planlægge badeværelset mere præcist, og toilettet, sinken, bidet og brusebad vil ikke forstyrre hinanden.

Vær opmærksom! På markedet kan du finde hjørne toiletskåle med et bidet dæk, hvilket er meget bekvemt: at installere et sådant design vil spare os fra at skulle købe en separat VVS-armatur.

 • Med hensyn til design og materiale er valget helt og holdent, og de er ikke kun bestemt af lokets design, men også af de økonomiske muligheder. De mest overkommelige modeller er lavet af fajance, og de dyreste er lavet af porcelæn og hærdet glas.

På trods af at det beskrevne produkt har et ret komplekst design, er det helt muligt for os at montere det selv.

Alle værker udføres i følgende rækkefølge:

Forbindelse gulvmodel

 • Først forbereder vi kommunikationer: Til kloakken står vi fast i korrugeringen eller den stive tryk, og på røret med koldt vand monterer vi en fleksibel slange.
 • Fortsæt derefter med at reparere produktet selv. Gulvkonstruktionen er installeret næsten den samme som den standard: På en betonbase eller en træstrimmel med fiksering i gulvet med stålankre.
 • Med hængslede modeller vil det være lidt vanskeligere, men deres installation kan lette hjørneinstallationen på toilettet. Det er en ramme med en fast cistern og rør, hvor fajance skålen selv er hængt.
 • Installation er fastgjort af ankre til gulvet og til væggene, hvilket giver den mest stive fiksering. Derefter hænger toilettet selv på forpanelet med de vedhæftede filer, der følger med i kittet, og forbinder det med de skjulte rør.

Udseende og installations tegning

 • Vi forbinder tanken med en afløbskål, der sikrer maksimal tætning af leddet. For at reparere produkterne bruger vi metalbolte med isolerende pakninger.
 • Vi forbinder afløbstanken til tilførselsslangen og fodervand. Hvis der ikke er lækager, udfører vi en prøveafledning, og luk derefter installationen med et dekorativt panel.

I sluttrinnet anbefaler instruktionen, at alle led er smurt med silikoneforseglingsmidler. Især forsigtigt bør du behandle støttedelen af ​​gulvtoiletskålen, da dette er hvor lækager kan forekomme.

Som du kan se, har både gulvet og det hængende hjørnetoilet meget håndgribelige fordele. Selvfølgelig, når du installerer dem, er det værd at være meget opmærksomme, men det gælder for næsten alle VVS.

Så hvis du beslutter dig for at løse denne opgave alene, er det værd at lytte til anbefalingerne i teksten og i videoen i denne artikel, både i valg og i installationen af ​​toilettet.

Har du stadig spørgsmål? Spørg dem i vores gruppe vkontakte

Hvad er badeværelset i dit hus?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

62 − 58 =