30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Hjørne køkken med vindue

Hjørne køkken er en ideel variant af placering af sæt i rummet i et rum, da overflader til madlavning er placeret fra to eller endda tre sider, der er meget bekvemt. Denne måde at organisere rummet på, øger kogehastigheden på grund af den tættere placering af hylder, overflader og skabe.

Hertil kommer, at hjørnekøkkener ser æstetisk glædeligt ud. På den anden side er sådanne køkkener meget dyre og besætter ofte et stort område.

Hjørne køkken med morgenmad bar

Sådanne køkkener udføres oftest i U-form, hvor to tilstødende vægge lægges direkte under køkkenet, og bar-tælleren optager den tredje væg eller danner den. Denne konfiguration er perfekt til studielejligheder med en eller to beboere, da en bar tæller kan bruges som spisebord, hvilket vil spare plads i resten af ​​lejligheden.

Hvis området tillader det, kan bar tælleren udskiftes med en fuldverdig minibar med drikkevarer og et sted til flydende redskaber. Et sådant køkken kan blive centrum for en fest eller en venlig samling derhjemme.

Kombineret med stuen køkken kan blive en virkelig vigtigste udsmykning af hele huset. Designere ved en sådan planlægning forsøger at gøre køkkenet til centrum for opmærksomhed, brug de bedste materialer og de fedeste løsninger.

Som regel opnås store køkkener af ædle nuancer af ædle nuancer, ofte er der placeret store spiseborde ved siden af ​​det samme træ. For et så stort bord kan du samle et stort firma, og på grund af nærhed af køkkenoverflader vil værtinden være komfortabel at servere mad og drikke.

Under alle omstændigheder skal du ikke koncentrere dig om køkkenet, for i tillæg til ham i stuen er der mange flere møbler og genstande, der ikke skal være "i skyggen" af køkkenet.

De fleste af vinduerne, i forbindelse med køkkenerne, er et problem. De reducerer antallet af muligheder for placering af kabinetter og piedestaler, forstyrrer designidéer, de åbner ikke altid et godt udseende.

Generelt skal du sørge for at arrangere køkkenet, så vinduet ligger under din madlavning til højre eller til venstre: så bliver det mere. Omsæt ikke vinduerne med skabe - det ser usmageligt og forfærdeligt ud. I det ekstreme tilfælde kan vinduet altid lægges.

Til dræn i hjørnekøkkener er stedet næsten altid forudbestemt: det er krydset mellem to vægge, det vil sige selve vinklen. Valget af sådanne skiver er stort, så der bør ikke være problemer på bekostning af valg. Vinkelskaller er som regel meget større end andre, hvilket er meget praktisk for store familier.

Den vigtigste ting at huske på, at almindelig bilvask til "direkte" one-væg køkken kan simpelthen ikke gå, fordi de er orienteret vinkelret på væggen, så hvis du sætter en vask i hjørnet af køkkenet, du er nødt til at være ekstremt upraktisk at bruge.

Valget af farve er det andet trin i køkkenets design, efter at have valgt sin konfiguration og materiale. Den grundlæggende regel at følge er: Brug ikke mere end to basisfarver. Hvis du vælger en tofarvet version af headsettet, skal du stadig vælge den dominerende farve, som i interiøret bliver mere.

Bare glem ikke at toppen af ​​køkkenet, hvis det er tofarvet, bør være en eller to nuancer lysere end bunden. En god ide er kontrasten mellem møbler og vægge. Hvis du har et blegt sæt, lav lysere vægge og omvendt.

Et hvidt køkken er et glimrende valg for dem, der ønsker at visuelt udvide rummet. Selv det mindste tekøkken vil se mere eller mindre fast, hvis det er lavet i hvidt. Derudover er den metalliske farve kombineret med hvid, såvel som graderingen af ​​grå og sort. Dette er meget godt, fordi de fleste modeller af køkkenudstyr er enten sorte eller sølv eller hvide.

En alvorlig ulempe er imidlertid tilbøjeligheden af ​​hvide overflader til hurtig forurening: Selv et par smuler eller et lille speck vil skabe et billede af et modbydeligt snavset køkken. Med dette kan du kæmpe med hyppig rengøring, men ikke alle har råd til det.

Få mennesker bestiller møbler i sort. Faktum er, at sort er krediteret med mystiske egenskaber, som om det bringer uheld til mesterne, er årsagen til alle sygdomme og skaber generelt en dystert atmosfære. I virkeligheden er sort en meget stilfuld farve, det kombinerer med næsten alle andre, og det medfører naturligvis ikke uheld.

Man må kun være forsigtig med ikke at sorte ud og "klemme" køkkenpladsen, fordi de mørke farver visuelt reducerer det. For at gøre dette er det tilstrækkeligt at bruge kontrasterende vægdekoration, for eksempel farven på kaffe med mælk eller ved hjælp af vandrette striber, der udvider rummet.

Rød er den mest elegante, festlige og attraktive farve af alle. Samtidig er han meget aggressiv og kan ødelægge de øvrige dekorative elementer i rummet eller dræbe sine værter med overdreven lysstyrke og udholdenhed ved sin overdrevne tilstedeværelse.

Sådanne mangler er berøvet de variationer af rød - bordeaux og lyserød, men de har også deres egen: en visuel pladsmangel til bordeaux og pink overdreven fordringsfuldhed.

Hvis du stadig beslutter at lave et køkken i den "rigtige" røde farve, skal du sørge for, at resten af ​​genstande og møbler i rummet lidt blødgør så meget drev af rødt.

En af de mest almindelige farveindstillinger. Beige køkken udvider visuelt rummet, det er nemt at vælge wallpapers eller fliser. Fittings af træ eller guldfarve vil blive specielt vellykket kombineret med beige farve.

Glem ikke om den gode kompatibilitet med natursten: granit, marmor af forskellige nuancer.

En anden populær type farve er grøn. Køkkener i sådanne farver ser meget lyse ud og altid tiltrækker opmærksomhed. Denne mulighed er perfekt til lejligheder og lejligheder generelt, hvor køkkenet er kombineret med et andet rum.

Køkkenet, som udformningen af ​​resten af ​​værelset normalt er bygget til, kan blive et centralt element, der tiltrækker gæstenes opmærksomhed. Der er også variationer af derivater af Green: turkis, malakit, farve, græs, grøn, lime, sump, kaki, etc.

Et godt eksperiment er mætningen af ​​køkkenet med blomster og andre planter: de skal ekko den grønne farve af møblerne.

Sjældent brugt, men ganske smuk farve af køkkener. Denne farve er velegnet til aktive og muntere mennesker, der er med den gule "på samme bølge". Det skal dog huske på, at for meget flashiness løsninger, såsom farven på en citron, kan spille en grusom spøg: øjet hurtigt trætte af overskydende lysstyrke og føre til en fælles menneskelig træthed, placeret i køkkenet.

Wenge, det vil sige, et sjældent tropisk træ af mørk farve ser grundigt og rigeligt ud. Køkken fra sådant træ er naturligvis meget dyrt, men det storslåede udseende og den hævede slidstyrke koster det. Især god wenge kombineres med "sten" kornede farver af grå, pink, hvid og beige toner.

Der er også mulighed for at afhente farvepladen af ​​bordplader for farven på parket eller laminat, hvilket vil øge harmoni med dit køkken.

Grå køkkener er sjældne nok, foruden få mennesker som farven grå, for ikke at nævne det faktum, at grå er dårligt kombineret med "farve" toner. Men på trods af alle manglerne kan et velvalgt køkken i gråtoner blive et ornament af hele huset.

En god ide er at spille med intensitet, for eksempel lys grå top, mellem bund og mørk grå overflader og tilbehør. Bare glem ikke, at gråt er godt kombineret med ting af metallisk farve, som du kan bruge, når du vælger køkkenredskaber.

Selvfølgelig bestemmer farven på mange måder naturen og atmosfæren i køkkenet. Men i mindre grad er de påvirket af den generelle stil. Glem ikke at stilen, det er ikke kun og ikke så meget den type smykker og møbelfarven. Dette koncept omfatter funktionaliteten præsenteret i køkkenet, de materialer, hvorfra den er lavet, og selv de geometriske former, der dominerer i det indre.

Klassisk stil kan karakteriseres af kun tre ord: tilbageholdenhed, værdighed, bekvemmelighed. Præference gives til pastelltoner. Ornamenter er ikke fraværende, men de er ikke iøjnefaldende. Tabellen er mest sandsynligt, at den er rund eller oval i form, mens resten af ​​møblerne vil være firkantede. Klassisk stil er den mest almindelige af alle.

Køkkener i jugendstil udmærker sig ved lysstyrken og dashet af farver kombineret med glatningen af ​​linjerne og praktisk talt ingen ornamenter eller mønstre. Sådanne køkkener bliver præsenteret, når du tænker på udlændinge og deres skibe. Bordet i sådanne køkkener mangler enten overhovedet, eller har også afrundede komplekse konturer.

Køkken af ​​denne stil kan faktisk se næsten alt, da hele punktet i dette tilfælde er koncentreret i påfyldningen og ikke i omslaget. Ofte har højteknologien dog regelmæssige rektangulære former.

Denne hi-tech er fyldt med alle slags gadgets og enheder, der gør livet lettere. Yoghurtfabrikker, æggekoger, high-tech induktions komfurer, multivarer, kombinerer, kaffemaskiner og alt alt.

Den mest moderne af de populære stilarter kan kaldes minimalisme. Som det fremgår af titlen, forsøger han at minimere alt unødvendigt, kun koncentrere sig om det, der er nødvendigt. I sådanne køkkener har alt den rigtige rektangulære form, helt mangler nogen dekorationer. Ethvert element har sit eget funktionelle formål.

Det sæt møbler, der er nødvendige for et hjørnekøkken, er praktisk talt det samme som for et konventionelt et-vægge køkken. Ligesom i det sædvanlige køkken har vi brug for skabe og skuffer med skuffer i den rigtige mængde.

Også påkrævet for at strække panelet, rack for ovnen og kogepladen, skab til tørring og lagring redskaber, skab under vasken (bedre mulighed for at bruge hjørnet). Måske vil du tilføje en blyant og en bar tæller og 1-3 barstole.

Glem ikke at forlade et sted under opvaskemaskinen, urnen og køleskabet. Eventuelt kan du bestille et spisebord og stole til det. Gør dette kun hvis bordet ligger i umiddelbar nærhed af køkkenet.

At vælge et køleskab i køkkenet er en ret modstridende ting. På den ene side bør det kombineres med hele køkkenet, og på den anden side - køleskabe er så store, at det danner sit eget underrum med sin stil.

Alligevel vil standardfarven til mange mærker af køleskabe "matte metallic" ikke modsætte sig næsten ethvert interiør. Hvis du stadig ønsker at underordne den generelle stil køleskab, vælge en indbygget model, fordi det er muligt at "sheathe" de paneler, der er interessante for dig.

Spisebordet, hvis det står ved siden af ​​køkkenet, skal simpelthen adlyde den generelle stil. Det er bedre, hvis det er lavet af de samme materialer eller i samme tone som de vigtigste møbler i køkkenet. Dette gælder også for stole.

Beregn størrelsen på bordet i forhold til køkkenets størrelse og antallet af familiemedlemmer. Husk at for en behagelig landing skal alle have et minimum på 80 centimeter i bredden samt en måler bag ryggen for ikke at forstyrre bevægelsen.

En lille køkken sofa er egnet til små og mellemstore køkkener med små familier. Så kan du bryde reglen "bord og køkken i en stil", fordi sofaen med et bord udgør et selvstændigt område.

Dette betyder selvfølgelig ikke, at det er nødvendigt at kombinere en inkompatibel, men det er muligt at have en vis frihed. Pick up sofaen først og derefter bordet. Bordet skal svare til sofaens bredde og højde, så det er behageligt at sidde på den. Bordets overflade skal være noget lettere end sofaens overflade.

Loft i hjørne køkken design

For de fleste køkkener er et normalt hvidt loft velegnet. Han vil ikke skille sig ud og vil ikke kunne forkæle ideen. Hvis det ønskes, kan det farves lidt farvekodet i tone til hovedfarven i køkkenet. Men tag dig ikke væk. Jo mørkere loftet er, jo værre det afspejler lyset fra lysekronen og dermed mørkere i køkkenet.

Næsten ethvert køkken i Khrusjtjov er vinklet, da det på et område på 5 meter simpelthen ikke er muligt at passe alle møblerne i en række. For mere effektiv udnyttelse af rummet kan du råde dig til at vælge smalere bordplade muligheder, mens du bruger teknikken til at dreje karmen i en bordplade.

Mest sandsynligt er du nødt til at opgive opvaskemaskinen, som tager for meget plads. Men selv i dette tilfælde vil stedet på et normalt spisebord sandsynligvis ikke forblive, så det skal flyttes til andre dele af lejligheden.

Forklæde til køkkenet (70 + billeder). Forkladen refererer til det område af væggen der ligger over vasken, komfuret og også arbejdsfladen i køkkenet.

Køkken i Khreshchyovka: 150 + bedste billeder af interiører! Hvilken farve? Hvilke møbler skal du sætte? Stylistik og regler for køkkenlayout.

Hvad ville komplettere billedet, se billederne af rigtige interiører, hvor køkkenerne allerede er indrettede stuer i al sin herlighed.

Køkkenbaggrund (90 + ægte billede). Når du tænker over hele indretningen af ​​rummet, bliver der meget opmærksom på væggenes design.

4 Stue + køkken. . 11 Design af stuen (ægte billede). Grundlæggende regler for registrering.

Relaterede artikler

Forklæde til køkkenet (70 + billeder). Forkladen refererer til det område af væggen der ligger over vasken, komfuret og også arbejdsfladen i køkkenet.

Køkken i Khreshchyovka: 150 + bedste billeder af interiører! Hvilken farve? Hvilke møbler skal du sætte? Stylistik og regler for køkkenlayout.

Hvad ville komplettere billedet, se billederne af rigtige interiører, hvor køkkenerne allerede er indrettede stuer i al sin herlighed.

Køkkenbaggrund (90 + ægte billede). Når du tænker over hele indretningen af ​​rummet, bliver der meget opmærksom på væggenes design.

4 Stue + køkken. . 11 Design af stuen (ægte billede). Grundlæggende regler for registrering.

Gardiner på øjenlågene i det indre (foto). Et af hovedelementerne i indretningen er gardinerne. . Kort gardiner til køkkenet.

Badeværelse design ideer fotogalleri (160 rigtige billeder). . Billede af ægte køkkeninteriør (fotogalleri).

Og se også på billeder af ægte interiør af køkkener med korte gardiner. . Kort gardiner til køkkenets ægte billede. Relaterede poster.

Vi udstyre hjørnet køkken med et vindue

Mange elskerinder undrer sig: hvordan man arrangerer et vindue i hjørnet køkkenet? På den gamle måde er der kun installeret et vindue i køkkenet, men nogle opstillinger i murstenbygninger eller i hytter har to eller flere åbninger. I et så stort område er det ofte lettere at vælge et design og at realisere en drøm end at udstyre et lille køkken. Belysning fra solen er vigtig, og lyset som et køkkenrum har, med to vinduer virkelig nødvendige.

To-vinduet køkken tilbyder en række designervarianter, og et bord til frokost, nær vinduet, vil bringe en livlig tefest inden gadebilledet.

I køkkenets opbygning med 2 vinduer er der en ulempe, nemlig varmetab. Det kan være en meget stor ulempe og et problem, især med enkeltruderede vinduer.

I dette køkken er to vinduesåbninger ikke populære i layoutet, og dette design ønsker en ikke-standard deltagelse. Prioriterede opgaver er som følger:

 1. En hyggelig og behagelig atmosfære er nødvendig.
 2. Tilby alle faciliteter.
 3. Optimeret mætning.

Hjørne køkken med to vinduer - ser visuelt større og lettere ud

Rummets layout kan sørge for placering af vinduer på to vægge. Indstillingerne har forskellige funktioner. Hvis du vil lægge en garderobe eller bordplade, vil det have en stor fordel:

 • Besættelse af pladsen, som forblev tom.
 • Rummet bliver meget mere rummeligt.

Der er tidspunkter, hvor der ikke er brug for at bruge to vinduer, når en af ​​dem vil blande sig flere grunde:

 1. Få steder for produkter og andre ting.
 2. Manglende evne til at flytte bordet.

I sådanne tilfælde er det nødvendigt at vælge en, og i den uafhentede åbning skal du installere et skab med åbne hylder. Dette kan ses som en ikke-standardvariation af vinduet.

Vinduesdekoration med balkondør i køkkenet

Hvis køkkenet er udstyret med plastdøre, køkken med balkon - tror ikke, at vinduets udsmykning vil være et problem. Der er mange måder at komme ud af denne situation. Hvilken beslutning er mest acceptabel?

De mest populære designelementer er gardiner og persienner:

 1. De bedste stoffer er gardiner af bomuld, bomuld, linned. Plus, de er miljøvenlige, må ikke skade sundheden. Men gardiner oplever ofte fugt, fedt og snavs, så det er bedre at købe syntetiske stoffer, de vaskes nemt og stryges.
 2. Tegninger til et vindue, med balkondør, skal du tage en, der passer så meget som muligt ind i interiøret
 3. Traditionelle gardiner flyttes fra hinanden og fastgøres af pinde, det er muligt at kombinere forskellige højder, for eksempel til et kort vindue, og for døre er lange.
 4. Hvis du vil lukke køkkenet fra fremmede - tag ikke tunge stoffer. Virkelig kan du beskytte dig mod andres øjne og en let klud.
 5. Moderne valg til vinduesdesign - persienner. Du kan udvide dem med blonder. Minus der er brug for døre og vinduer i samme højde, vinduet bliver helt og helt lukket til gulvet.

Den mest populære mulighed for i dag til design af vinduer med balkon er gardiner

I vores tid har vi ofte et smalt tekøkken. I sådanne øjeblikke er det bedst at installere vinduet i midten langs åbningen. Du kan dekorere skabene, samt øge størrelsen af ​​bordpladen. Vasken under vinduet er også en god og behagelig løsning.

Denne ide bruges til at skjule batterier, selvom det kræver overførsel af kommunikation og rør, men i vores tid er det ikke noget problem:

 1. En af de enkleste metoder til at bruge plads vil være brugen af ​​en vindueskarm som en arbejdsplads. Pladsen nær muren er fyldt med et skab, en vaskemaskine eller en hylde med forskellige redskaber.
 2. En anden mulighed er at vedlægge bordet på vindueskarmet, som du altid kan bruge under frokosten.
 3. Den tredje mulighed er det U-formede køkken. Her bruger vi en væg med et vindue i midten og to vægge på hver side. Dette design af arbejdsområdet er ideelt for ejere af små lejligheder.

Rullegardiner til vindue i køkkenet - Fremragende og moderne løsning

Køkken design med et vindue i midten

Det er ikke helt nødvendigt at opfinde en ny stil til et køkken med et vindue i midten. I klassikerne kan åbningen, hvor vinduet er placeret, ikke kun bruges som en funktionel ting, men som et element af indretning. Du kan dekorere med gardiner og derved bringe komfort og skønhed til huset. Hjørne møbler sparer plads. Varieret design kan være blomsterpotter og blomster i potter. Dette er nøjagtigt og uden problemer vil være fint i designet. Nogle elskerinder praktiserer på en vindueskarm for at dyrke forskellige greens.

Som regel på vinduet i midten af ​​køkkenet hænge persienner eller rulleskodder, de er praktiske og funktionelle

Men virkelig, hvorfor ikke behandle dine slægtninge med friske og egne urter, dill eller persille?

I tilfældet vil pludselig ikke helt ændre udseendet, der er mange forskellige muligheder for at bruge vindueskarmet på vinduet midt i rummet. Der kan du opbevare krukker, krydderier, krydderier til madlavning.

Køkken med et vindue i midten (video)

Til sidst vil jeg sige, at der er mange måder at dekorere køkkenet med et vindue i midten. Dit valg vil nødvendigvis komme til fulde brug og vil omsætte til virkelighed dine drømme og krav til sådan planlægning. Hvis der er behov for en rationel udnyttelse af området - kan du anvende den U-formede metode til at dekorere køkkenområdet, hvilket giver mulighed for at maksimere brugen af ​​boligareal.

Design hjørne køkken med vindue (foto interiør)

Opmærksomhed, kun i dag!

Vi overførte opvarmningsbatteriet til den tilstødende væg (under spisebordet i form af et stativ), vindueskarmet blev demonteret og lavet en arbejdsflade og under det et lavt skab til retter eller korn. Jeg kan virkelig godt lide mit køkken.

Design hjørne køkken med vindue billede

01/09/2017 / Forfatter: admin

Hjørneopstilling i køkkenet med et vindue er praktisk i drift og meget bekvemt, så det bruges ofte i køkkendesign. Denne mulighed er især god til små værelser på grund af dens kompakteitet. Der er flere muligheder for vinkeludformning, og når man tænker gennem indretningens design, er det nødvendigt at overveje antallet og placeringen af ​​vinduer, men alt i orden ...

Hjørne køkken med vinduesvask

Køkkenets design, der indebærer et vinkeludformning på arbejdspladsen, har en række fordele:

 1. Kompaktitet - Møbler og husholdningsapparater tager mindre plads;
 2. I hjørnet kan du ikke kun placere et arbejdsområde, men også et spiseplads - hjørnesofaen er kompakt, og skufferne under sædet giver dig mulighed for at spare plads på hylderne;
 3. Vinkelopbygningen af ​​lokalerne giver dig mulighed for klart at opdele køkkenet i et arbejdsområde og en spisestue.

Funktionel brug af hjørne køkken: spiseplads, vinduesvaske, indbyggede apparater

 1. Hvis køkkenet har nicher eller ledges, er det helt vanskeligt at designe et hjørneelement. Overskydende uregelmæssigheder i væggen tilføjer ikke kun besvær, men ekstra nul til omkostningerne ved møbler og reparationsarbejde;
 2. Hvis køkkenet er lille, lægger man oftest i hånden en vask. Området i dette tilfælde er virkelig reddet, men i brug er en sådan shell ikke for praktisk - der er ikke nok plads foran den. Dette problem er især mærkbart for ejere med en stor fysik.

Hjørne køkken med et arbejdsområde omkring vinduets omkreds

Køkkenets design med et vindue i midten kan varieres. Hvis vinduesåbningen er placeret i midten af ​​væggen, så i nichen under den kan du udstyre opbevaringsskabet.

Hjørne køkken med vask ved vinduet af kaffe farve

Dette kan være som hverdagens ting, der bruges hver dag, og ting, du behøver kun et par gange om året.

Brede vindueskarme i hjørnet køkkenet kan spille rollen som bordplader, hvilket er vigtigt for små værelser.

Arrangement af en vindueskarm i et hjørne køkken med violet blank facader

Bordpladen kan både bruges som arbejdsflade til at skære mad mv. Og som en vask ved at integrere en vask i den.

Vinduerne er ikke altid placeret midt i væggen i køkkenet, og der er muligheder og med vinklede vinduesåbninger.

Køkken med hjørne vinduesåbninger og åbne øverste hylder

Mest effektive ser sådanne vinduer i værelser med ikke-standardmæssige proportioner, for eksempel i lange køkkener.

Som i tilfælde af vinduer placeret i midten af ​​væggen har nicher under hjørne vinduesåbninger oftest en vask, samt en bordplade og en komfur.

To-farve køkken af ​​klassisk type med en vask ved vinduet

Hvis vinduerne er placeret på vinkelrette vægge og ligger tæt på hinanden, kan du i dette lille rum lægge et lille hjørneskab med åbne hylder.

Hvis køkkenet er stort, er hjørnet med to vinduer et ideelt sted for et spiseplads. Naturlig belysning vil skabe en hyggelig atmosfære.

Spiseplads ved vinduet i køkkenet med hjørnesæt

Sæt en blød hjørnesofa med et rundt bord - denne møbelsammensætning harmonerer harmonisk ind i vinklen mellem vinduerne.

Blød sofa ved vinduet med et rundt bord

Vigtigt! Hjørnevinduer er bedst ikke at hænge fyldte gardiner, brug i stedet for tekstilgardiner.

Lys gardiner af transparent stof i køkkenet med hjørnesæt

Den mest populære variant af vinkeludformningen er et køkken sæt langs vinkelrette vægge. I dette tilfælde er alle moduler placeret på begge sider af hjørnet. Dette arrangement af møbler er praktisk til små og store værelser.

Hjørne køkken med indbygget køleskab

Corner køkken, der ligger på halvøen, er bedst for værelser med et stort område, når den ene side af headsettet er placeret langs væggen, og den anden er over køkkenet vinkelret. Resultatet er et indhegnet rum på tre sider. Best af alt, dette layout ser i rektangulære rum, den vinkelrette halvdel af headsettet spiller rollen som en skillevæg mellem arbejds- og spisepladsen.

Tosidet køkken med MDF facader

Ofte sættes i stedet for en del af køkkenet en fuld bar. Uanset hvad, vil du få meget flere arbejdsflader end med standard vinkeludformningen.

Halvcirkelformet bar tæller i det indre af hjørnet køkken med lyserøde facader

Vigtigt! I et lille køkken bør baren kun placeres som en sidste udvej, når der ikke er plads til et spisebord med stole.

Stilfuldt hjørne køkken med morgenmad bar

Design af lille hjørne køkken

Hvis køkkenet er lille, skal dets udsmykning nøje kontaktes. Den første ting du bør være opmærksom på er farven. I hjørnet køkkenet vælges lys sæt af hvid, beige, fersken, pink, mynte, bløde blå toner. Brug ikke lyse farver som baggrund, især deres mørke nuancer - så du reducerer kun rummet.

Lyst hjørne køkken med vindue arbejdsområde og med indbyggede apparater

For at dekorere væggene kan du vælge omslag med mønstre - strimler, agurker, curlicues og andre ornamenter. En vigtig betingelse er, at tegningen ikke skal være for stor.

Lilla noter i det indre af det snehvide køkken i stil med "moderne"

For at lette indretningen og give køkkenet noget luft, du kan, ved hjælp af følgende teknikker:

 • facader med gennemsigtige glasindsatser eller helt fremstillet af glas udvider visuelt rummet, den samme rolle spilles af lyse åbne hylder;
 • spejle på grund af egenskaberne i køkkenet anvendes meget sjældent, men det er dog stadig en af ​​de mest effektive måder at visuelt gøre køkkenet mere rummeligt på;
 • spejle er for små, så deres rolle kan udnyttes med en mere praktisk glans, det kan være som et glat facadehovedtæt og hele loftet - det hele afhænger af køkkenområdet og dine muligheder;
 • hvis det er muligt, få et tekøkken på benene - så ikke kun vil pladsen stige, men høstprocessen vil markant accelerere;
 • skydedøre i stedet for svingende eller fuldstændig fravær af dem - en fri døråbning vil skabe udseendet af et rummeligt køkken.

Hjørne køkken layout med vindueskøleskab

Vigtigt! Hvis du skal lave en buet i stedet for en dør eller rense væggen mellem køkkenet og stuen, skal du sørge for at købe en kraftig hætte, så duften ikke spredes rundt i lejligheden.

Hjørne køkken med vask ved vinduet

Under forholdene i et lille hjørnekøkken kan du bruge endnu en fokuslampe, bygget lige ind i headsettet. Sådanne lamper belyser arbejdsområdet godt, og lysets overflod i sig selv gør rummet visuelt mere rummeligt.

Indbygget belysning i køkkenet i køkkenet

For at dekorere facaderne, kan du bruge LED stripe, det vil ikke kun være en ekstra kilde til lys, men vil også dekorere køkkenet. I stedet for det traditionelle gullige lys kan du bruge andre farver.

Belysning af arbejdsområdet, forklæde, frysere i køkkenet

Hvis det blanke ikke blot facaderne, men også gulvet, skal du installere flere små lamper på bunden af ​​headsettet eller lægge LED-båndet. Reflekterende fra gulvet vil lyset skabe en svævende effekt - møbler ser ud til at hænge i luften. Design muligheder for et lille hjørne køkken med et vindue på midten af ​​væggen kan ses på billedet.

Usædvanlig LED belysning på køkkenet gulvet

klassisk

Klassisk stil til design af hjørnekøkkener bruges oftest i store værelser med højt til loftet. Classic er en luksus og pretentiøsitet.

Klassisk stil i køkkenet med møbler langs alle væggene og et arbejdsområde ved vinduet

Møbler skal klart skitseres uden ekstravagante former, da materialet er bedst at bruge naturligt træ. En teknik, der kan fjernes, er skjult bag facaderne af headsettet eller i nicher. I dette interiør er der ingen skrigende farver, kromdele, alt for ekstravagante tilbehør;

Land er mere passende til køkkener i landhuse. I forkant - naturligt og hyggeligt. Træmøbler med spor af sprængning, små revner, chips - rummet skal have et lang levetid.

Hjørne U-formet køkken i stil med "land" med en ø-spiseplads og en stilfuld hylde til retter i loftet

Minimal indretning - strikkede tæpper, bundt krydret urter, paprika og hvidløg ledbånd, kurvekurve mv. Ornamenterne er relevante ærter, et bur og blomstermotiver. På billedet kan du se indretningen af ​​køkkener i forskellige retninger af landestil - på trods af overflod af fælles detaljer, er hver retning unik på sin egen måde;

En af de moderne stilarter. I kerne er det ret minimalistisk, alle linjerne er enkle og strenge, og møblerne er kompakte og funktionelle.

Stil "high-tech" i det indre af hjørnet køkken med hvide blank facader

Dette er den bedste mulighed for små køkkener. De anvendte materialer er metal, glas, plast, sten;

Mellemliggende mellem klassiske stilarter og ultramoderne højteknologiske. Denne stil er velegnet til køkkener af enhver størrelse.

Den minimalistiske ånd i køkkenet med hvide facader

Modernitet kombinerer enkelhed, praktisk og skønhed. Interiøret anvender både naturlige og syntetiske materialer af forskellige priskategorier.

Som dekoration i køkkenet, uanset den valgte designretning, kan du bruge vægpaneler og malerier. Landlige landskaber er gode til land og provence, billeder af moderne byer vil passe i loft og højteknologi, men plakater med farverige nationale motiver er egnede til at dekorere køkkener i japansk eller kinesisk stil.

Hjørne køkken med bar tæller og væg indretning

I små køkkener lægges der særlig vægt på at spare plads, men i dette tilfælde kan du dekorere rummet. Det kan være smukke frugtvaser på bordet, dekorative krukker til krydderier og te, malet tjeneste på en åben hylde mv.

Køkken i stil med "Provence", hvor udsmykningen er rumblomster og stiliserede retter

Et køkkenforklæde kan også blive en fuld dekoration af rummet, hvis du bruger mosaik, metlakh flise eller stærkt glas med fotoudskrivning til dets udsmykning.

Corner køkken "Provence" med et mosaik forklæde og arbejdsområde i stedet for en vindueskarm

Moderne køkken er ikke kun et sted, hvor mad er tilberedt. Dette værelse er i stigende grad kombineret med stuen, og det bliver et hyggeligt sted for hjemlige sammenkomster og modtagelse af gæster.

Country home - Udstyr af nyt moderne køkken

Søg efter underjordisk kommunikation: skydningsfunktioner

De vigtigste typer af køleanordninger

Porcelæn i interiøret: Vælg det rigtige design

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

98 − = 96