30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Hjørne garderobe i børnehaven

Hjørne skabe i børnenes værelse ud over andre møbler

Vælg en garderobe - det er altid en vanskelig ting, og da du vælger møbler til dit yndlingsbarn, bliver udvælgelsesprocessen særdeles vanskelig. Børnenes værelse er på samme tid flere funktionelle zoner, opdelt selvom betinget, men klart nok - et spillerum, et privat kontor, et soveværelse.

Barnet bor her, spiller og hviler, laver lektier og tager sig af sine hobbyer og bruger det meste af sin tid i dette rum. Ting i børnenes værelse er altid meget, de skal være skjult et sted, så de ikke blander sig i at lave lektioner og lege.

En god måde at placere legetøj og tøj på samtidigt, bøger og lærebøger er et rummeligt hjørneskab. Samtidig gemmes rummets rum også, og området i hjørnet af rummet bruges til den maksimale fordel.

Hjørneskabe i børnenes værelse skal være funktionelle, nemme at bruge, miljøvenlige, sikre for barnet. Højden på hylderne og skufferne skal vælges på en sådan måde, at barnet komfortabelt kan bruge dem.

Hvis der er flere børn i rummet, kan du opdele klædeskabet i sektioner og tildele en til hver af børnene. Hvis barnet ikke kommer til de nødvendige ting, kan du komme op med en hylde, så han kan stå på den. Skabet ville være godt fastgjort til væggen. Denne hylde, når barnet vokser op, kan let fjernes.

Hvis du beslutter dig for at installere et hjørneskabsrum, skal du omhyggeligt vælge kvaliteten af ​​glidemekanismen. Skabets design kan være meget anderledes - lyse, muntre blomster med interessante tegninger. Du kan tænke på noget, noget, hvis kun fra den generelle stil på værelset ikke var tildelt.

Kompakte hjørneskabe til børnenes værelse

For information! Et almindeligt skab eller kommode tager for meget plads i børnenes værelse, så det er bedre at vælge møbler, der giver så mange ledige pladser som muligt til spillene.

Høreskabe til børn - den bedste løsning. De kan lagre ikke kun tøj, men alt det barnet nyder: legetøj og sportsartikler, bøger og musikinstrumenter.

Muligheden for selvvalg af layout giver dig mulighed for at få et skab, der er ideelt til dit barn. Garderobeskabet kan sættes lige ved siden af ​​sengen, da dørene ikke svinger nu.

Sæt af børnemøbler med hjørneskab

Vær opmærksom på! Hvis der er et tomt hjørne i barnets rum, kan du installere et hjørneskab i det, hvis rummet har en konstruktions niche, kan skabet indbygges.

I dette tilfælde må kabinettet ikke have enten sider eller bagvægge, da deres side spilles af siderne af nichen og væggen på rummet. Derefter styres guiderne, som dørene bevæger sig fra hinanden, fast på loftet og på gulvet.

[symple_box color = "red" text_align = "left" width = "100%" float = "none"]Vigtigt! Husk at nicheen ikke bør dannes af gipsplader: dette materiale kan ikke modstå hylderne. [/ Symple_box]

Du kan købe et separat hjørneskab og forsøge at kombinere det i en generel stil med resten af ​​rummet, men det er bedre at købe et færdigt sæt: børnemøbler med et hjørneskab er ikke ualmindeligt.

Hvordan man arrangerer hjørnebørns garderobeskabe

Vær opmærksom på! Meget godt se børnenes klædeskab hjørne med spejlede døre. På sådanne spejle anbringes nødvendigvis en beskyttende film, så selv om barnet og vil være i stand til at bryde højstyrken glas, gør det ikke ondt.

Spejl gør børneværelset visuelt lettere og mere rummeligt, det kan anvendes på forskellige mønstre og billeder.

Du kan sætte på skabets dør et billedfremstillet billede, hvis indhold kan vælges efter hans smag. Der vil være en ramme fra din yndlings tegneserie eller et eventyrlandskab - det vigtigste er, at ejeren af ​​rummet skal kunne lide det.

Hjørne garderobe i børnehaven

Børnenes værelse er et specielt rum i huset, som skal udføres i overensstemmelse med alle regler og i overensstemmelse med den lilleboendes ønsker. Rummet i dette rum bør maksimalt frigives til spil, og møblerne skal være komfortable og rumme mange ting og legetøj. For et lille værelse er det ideelt at installere et hjørneskab, hvor du med succes kan placere alle børns ting uden overbelastning af rummet.

Der er flere grunde til, at et hjørne type design er valgt til børnenes værelse:

 • Mulighed for at vælge placeringen af ​​hylder og skuffer inde.
 • Pålidelighed på grund af installation direkte til væggen.
 • Kapacitet, takket være, at alle de ting og tilbehør, som barnet bruger, passer indvendigt.
 • Forskellige udvalgte sortiment. I øjeblikket tilbyder møbelmarkedet mange modeller af hjørneskabe, herunder en coupe, til et børnelokale med forskellige dekorationer.

Brug af et hjørneskab i børnehaven

Til børns design af vinkeltypen er der betydelige krav til sikkerhed og design. Det er nødvendigt at vælge en model under hensyntagen til barnets vækst og muligheden for uafhængig brug af kabinettet. Men før du køber, skal du overveje funktionerne i børneskabsmodellen og dens forskelle med voksne møbler.

Forskelle i en børns garderobe fra en voksen

Børns møbler vinkeltype har et par nuancer, der signifikant skelner det fra en voksen af ​​samme kategori:

 1. Muligheden for uhindret adgang til hylder og skabe.
 2. Opbygningen af ​​moduler i nederste del af møblerne.
 3. Placeringen af ​​tværstangen øverst på den.
 4. Fravær af skarpe hjørner, udragende dele, stram pasform af hylderne, strukturens stabilitet.

 • Miljøkompatibilitet af det materiale, der anvendes i produktionen, takket være, at sådanne møbler kan installeres i børnenes værelser og i de huse, hvor allergikere lever. Det er bedst at vælge et skab fra massivt træ, spånplader eller MDF.
 • Afslutning i minimal mængde uden spejle og briller. Ideel mulighed er designet af rattan, kunstlæder, laminat eller bambus.
 • Dimensioner egnet til barnet.
 • Intern påfyldning bør være praktisk til brug af et lille barn.

  Et godt hjørneskab, der tager højde for alle de nødvendige komponenter, kan kun laves på bestilling. Samtidig er der møbler lavet under hensyntagen til barnets vækst, indretningen af ​​rummet, tilgængeligheden af ​​ledig plads i rummet og mængden samt forskellige funktionelle komponenter indeni.

  Moderne modeller af hjørneskabe skabes i overensstemmelse med alle ønsker hos kunden. For at barnet kan være behageligt kan det udstyres med belysning, ekstra skuffer, kurve og andet relateret tilbehør. Barnet vil være i stand til at opbevare der alle de nødvendige ting. Disse omfatter: tøj, bøger på individuelle hylder, legetøj i kurve, sengetøj, bolde, skateboard, håndvægte, hoppetov, ruller, beskyttelse, genstande og materialer til kreativitet.

  Inde i hjørneskabet kan du passe alt, hvad du behøver, hvis du planlægger sin plads korrekt.

  Vælg et hjørneskab i børnehaven er ikke så simpelt, for nu er der mange typer møbler af denne type. Afhængigt af prisen kan produkterne opdeles i luksus, prestige, elegance eller økonomi. Nu er flere og flere populære de produkter, der kombinerer flere møbler elementer og kan udføre flere funktioner på én gang. Nedenfor vil vi præsentere sådanne muligheder med et billede.

  For at skabe et solidt møbleringsrum i børnenes værelse er der ofte monteret hjørneskab kombineret med væggen. For enkelheden kan du bestille flere nødvendige moduler, hvorfra du kan sammensætte det nødvendige kit afhængigt af barnets og forældrenes ønsker og behov. En sådan kombination af møbler elementer kan bestå af et skab, blyant tilfælde, computer bord, piedestaler og hylder af forskellige konfigurationer.

  Mange er bange for, at et sådant design vil tage meget plads, for i første omgang ser det ud til at være tunge. Men det er helt forkert, og efter at have installeret det i børnehaven, kan du se, hvordan kittet frigør plads og rationaliserer det. Således kan du spare meget ledig plads, installere moduler i fuld vækst og lagerplads i bunden. Det er nødvendigt at tage hensyn til, at materialet af møbler skal vælges så praktisk som muligt, så det kan rengøres af forskellige former for forurenende stoffer, og at det kan modstå mekaniske påvirkninger fra barnet.

  For et barn er en seng med et skab kun en drøm. Sovepladsen kan placeres som nedenfor og ovenfra, der repræsenterer et loft udstyret med en speciel stige til løft opad. Det er også muligt at rengøre sengen i et særligt afsnit om dagen, mens det ikke er i brug.

  Til et sådant sæt er ideelle materialer birk, aske og eg. Disse typer af træ er solide, så kun de kan modstå barnets indvirkning på møbler. Produkter fra blødt træ er bedre at købe. Og når man installerer i børnemøbler fra MDF eller spånplader, er det nødvendigt at være opmærksom på kvaliteten af ​​materialet og fraværet af skadelige stoffer.

  Normalt er kabinettet placeret på siden af ​​sengen og har sådanne fordele som rummelighed, tilstedeværelsen af ​​mange praktiske hylder, bekvemmeligheden med at bortskaffe de nødvendige ting.

  I dette sæt kan de øverste kabinetter, der ligger over sengen, gå ud, samt yderligere strukturer på den anden side. Også ofte på siden er der åbne hylder til arrangement af bøger og souvenirs.

  Her er nogle designs af hjørneskabe med en seng:

  1. I kombination med en køjeseng. Denne mulighed er meget praktisk for de familier, hvor to børn bor. Indenfor kan du arrangere de to børnes ting og ikke bekymre dig om, at de ikke har plads.

 • L-formet kit. Sådanne varianter er designet til 1 barn og består af et klædeskab og en seng. Men de tager lidt plads og frigiver det til spil.

 • Med en ekstra arbejdsplads. Sådanne hjørnesæt kombinerer sove-, arbejds- og lagerplads. Normalt ligger sengen på andet niveau, og arbejdspladsen er under den. Den har et så stort rummelighed og funktionalitet i et tilstrækkeligt lille besat rum. Perfekt egnet som møbler i et lille rum eller som en variant af et børns hjørne i rummet sammen med forældre.

 • Sengetype "attic9raquo; . Dette møbelsæt er designet til 1 barn, men sengen er altid placeret øverst.

 • Der er børneværelser, der ikke har et stort område. De er meget vanskelige at passe nogle møbler og skal spare plads. For sådanne lokaler er der en ideel tilgang til hjørneskabe. Denne løsning vil spare meget ledig plads og rumme alle de nødvendige børns ting.

  Hjørneskabet kan kun være trekantet og kan opbygges i en afrundet version. I sidstnævnte tilfælde udføres den konveks, konkav eller kombineret. Møbelvirksomheder producerer skabe og individuelle skitser. Efter at have installeret et hjørneskab i børnenes værelse af en interessant form, kan du oprette et ægte originalt interiør, der vil interessere barnet og hans gæster. Denne mulighed vises på billedet.

  Du kan sidde i kabinettet i en hvilken som helst niche, hvis den er i rummet og er placeret i et hvilket som helst hjørne. Med dette design kan du skjule enhver kommunikation. Den eneste ulempe ved et sådant headset er manglende evne til at have adgang til alle sektioner af kabinettet på samme tid.

  Konstruktionerne af indbyggede skabe er trekantede, trapezformede og L-formede. Den mest rummelige er det andet synspunkt, men det er ikke altid egnet til små værelser, hvor den L-formede struktur passer bedst. Sådanne varianter er mere kompakte og praktiske til brug af barnet.

  Især er det nødvendigt at fokusere på kabinets indre indhold. Det er bedst at understrege placeringen af ​​hylder og skabe, hvor du kan skjule legetøj eller undertøj. Tag ikke meget plads i skabet til ophængning af overtøj, da det for det meste opbevares i gangen.

  Hjørneskabe, som alle andre møbler, har brug for konstant pleje, så deres udseende og ydeevne bevares i lang tid. Mange modeller har en belægning, der ikke er modstandsdygtig overfor direkte eksponering for ultraviolette stråler. Du kan finde ud af dette fra sælger-konsulenten og navigere straks med hensyn til kabinets placering.

  Lejligheden skal have en behagelig temperatur og fugtighed for at opretholde træproduktets normale tilstand. For moderne skabe skal temperaturen være mellem +5 og +45 og fugtighed fra 55 til 75 procent. Kun under sådanne forhold kan deformationer og revner undgås.

  For at tørre kabinettet fra støv, har du brug for en fugtig, godt vridd, mikrofiberdug under hver rengøring. Hvis der forekommer pletter på overfladen, rengøres de med en sæbeopløsning. Efter en ren plaster tørres tørret ud. Hvis kabinettet er dekoreret med glas, rengøres det med et specielt værktøj til briller og spejle.

  Overbelast ikke hylderne og skufferne i skabet, så de ikke fejler før tiden. Hvis du installerer en skydedør, skal du regelmæssigt fjerne styrene fra snavs og støv og smøre mekanismerne.

  Installation i barnets hjørneskab er den rigtige beslutning. Sådanne møbler vil hjælpe med at fjerne unødvendige ting og legetøj, samt betydeligt spare plads i rummet. Nå og det er nødvendigt at fortælle om dekorative kvaliteter, som ved sådanne modeller altid i højden.

  Str. Bolshaya Dorogomilovskaya, 10

  Dmitrovskoe motorvej 163a, bygning 1, -1 etage

  Hjørneskab i børnehaven: hvordan man vælger den rigtige model til barnet

  Børneværelset er et unikt rum i lejligheden. En lille mand har brug for sine egne dimensioner og indvendige løsninger. Størrelse, materiale, design af møbler - alt betyder noget.

  I denne artikel vil vi se på børns hjørneskabe, deres egenskaber, sorter og fotos. Vores opgave er at vælge den rigtige type garderobe til din baby, idet der er så mange oplysninger som muligt.

  Funktioner af hjørne skabe til børn

  Til børns vinkelstrukturer præsenteres ret strenge krav. Det er nødvendigt at tage højde for barnets vækst og mekanikken i lukke- / åbningsanordningerne. Hylderne skal placeres inden for rækkevidde af ejeren af ​​rummet, og skabene - let at åbne.

  Hjørneskabet maksimerer plads til dit barns spil og frigør midten af ​​rummet til dets formål. Men det er også karakteristisk for "voksne" skabe. Her er en liste over vigtige forskelle mellem hjørnemøbler til småbørn og deres forældre:

  • fri adgang (barnet skal nå overalt i kabinettet);
  • lavere lokalisering af indtrækbare moduler;
  • øvre tværstangsarrangement;
  • sikkerhed (dette omfatter møblernes stabilitet, fravær af skarpe fremspring og hjørner, pålidelig fastgørelse af hylder);
  • Fremstillingsmateriale (de mest miljøvenlige løsninger vil være træarrayer, lamineret spånplader og MDF);
  • efterbehandling (ingen spejle og glasindsatser, fortrinsvis bør gives til bambus, rattan, kunstlæder og laminat).

  Billede af et hjørne klædeskab i børnehaven

  Holdere, hylder og stativer af hjørnet børneskab skal skabe et behageligt tredimensionelt rum til barnet. Nøgleparameteren er barnets vækst - det afhænger af størrelsen af ​​strukturen (og ikke på størrelsen af ​​rummet, som mange fejlagtigt tror).

  Gode ​​hjørneskabe er lavet til ordre og har et eksklusivt design. Følgende faktorer overvejes:

  • højden af ​​babyen;
  • indre af rummet
  • barnets overordnede dimensioner
  • antal og formål med funktionelle elementer.

  Hjørne skab i børnehave i lysegrøn farve

  Moderne omformende møbler giver dig mulighed for at opfylde kundernes krav. For nemheds skyld kan sagen udstyres med belysning, ekstra kurve, skuffer, skuffer og tilbehør. I børns hjørneskab kan du gemme mange ting:

  • bøger (i opførelse af passende hylder);
  • legetøj (de kan fjernes til mobile enheder);
  • tøj;
  • sengelinned;
  • skateboards, ruller, beskyttelseshjelm, albuebukser (til dette formål er det bedre at tage en særlig sektion væk);
  • sko (normalt placeret i de nederste blokke);
  • Sportsudstyr (hoppe reb, håndvægte, tennisrackete);
  • musikinstrumenter;
  • tilbehør til modellering og tegning, herbarium (kasser med plasticine, album, børster med maling, markører, palette).

  Muligheden for hjørneskabe er kun begrænset af din fantasi. Kompetent planlægning vil gøre det muligt at befri barnets rum fra alt overflødigt og systematisere barnets liv.

  Hjørneskab med bjørnub

  Valget af en ideel model af et børns garderobe er ikke en nem opgave. Klassificering af denne type møbler er meget omfattende og afhænger af mange faktorer. Baseret på prisen på produktet kan vi skelne mellem følgende klasser:

  Meget populære er de kombinerede løsninger, der giver dig mulighed for at kombinere designet til opbevaring af ting med en seng, væg eller skrivebord. Overvej disse ændringer nærmere.

  Hjørne skab i saftige farver

  Hvis du ønsker at danne et "glat" multifunktionelt interiør i børnenes værelse - en fremragende løsning bliver et hjørne vægskab. Du kan bestille et kompleks bestående af individuelle moduler, og derefter arrangere alt efter eget valg og med barnets ønsker. Hjørneskab-væg kan bestå af:

  I første omgang kan børnenes mur virke besværlig, men du indser snart, at dette design vil rationalisere barnets rum. Sommetider er beslutningerne diametralt modsatte:

  • frysere i fuld vækst
  • Væg med bryst, lokaliseret i den nederste sektor;
  • dobbelt garderobeskabe med skuffer.

  Vær opmærksom på at materialerne skal være så praktiske og holdbare som muligt. Om nødvendigt suppleres vægskabe med specielle stande og trin, så babyen når de øverste sektioner. Desuden kan designet forbedres ved at tilføje eksterne hylder - der vil barnet kunne gemme små ting og bøger.

  Typer af vægge med hjørneskabe

  Børn elsker senge indbygget i skabene. En sådan seng kan være placeret nedenunder og om morgenen for at gå ind i en særlig sektion. Og kan være øverst (loft seng) og udstyret med specialstige - vedhæftbar (svarende til skibets stige) eller lodret, boltet til kabinets væg. Klatring loftet på denne stige er et rigtigt eventyr for barnet.

  Rejsen til den øvre sektor udvikler koordinering af bevægelser og fingerfærdighed af barnet. Her er de ideelle materialer til en barneseng indbygget i hjørneskabet:

  Hvad angår spånplader og MDF er det vigtigste her manglen på formaldehyd.

  Skabet er oftest placeret på siden af ​​sengen. Her er de karakteristiske træk ved sådanne frysere:

  • kapacitet;
  • bekvemmelighed i drift
  • Tilstedeværelsen af ​​hylder af forskellig størrelse;
  • svingende døre.

  Yderligere skabe kan være placeret under sengen, hvilket øger strukturens nyttige interne volumen. Måske er mulighederne på begge sider af sengen to garderobeskabe - kantede og konventionelle. Ved den sidste beslutning er det andet kabinet udstyret med åbne sektioner til bøger, album, notesbøger og andre små ting, og den første tjener som beholder til store genstande.

  Overvej nogle bemærkelsesværdige typer af hjørne klædeskabe-senge. Vi vil lidt fokusere på dem:

  • Køjeseng til børn med garderobe. Velegnet til forældre, der har to børn, der bor i samme rum. Til hoveddelene af kabinettet støder den nedre seng, og over skabet er den øverste lokaliseret. Samtidig er der en stige i hjørnet, og yderligere skabe og hylder er hængt over den nederste seng.
  • U-formede strukturer. Minder om den tidligere version, men uden den øvre seng. Sådanne moduler er designet til et barn.
  • Med indbygget arbejdsplads. Disse hjørne modeller omfatter et skab, en arbejdsstation (computer skrivebord) og en baby seng. Sædvanligvis ligger sengen over arbejdspladsen og er udstyret med en stige. Sådanne vægge er multifunktionelle og harmonisk passer ind i interiøret. Mulige løsninger, hvor sengen er placeret i bunden og er en transformer, der kan trækkes ind i kabinettet.
  • Loft seng. Modulet er designet til et barn, men sengen er altid placeret øverst. For fysisk at udvikle et barn er det bedre at opgive trinstigen til fordel for en stige med tværbjælker.

  Hjørne garderobeskabe i børnehaven

  Mange forældre er irriteret af den overdrevne rystelse af børnenes værelse, så de vælger hjørneopbyggerne. Denne løsning sparer plads, rummer en masse børns ting og kan enten være trekantet eller afrundet. I sidstnævnte tilfælde er følgende muligheder mulige:

  Styrprofilerne og dørbøjningerne kan gentage bøjningerne i loftet. Kombinerede modeller bøjer visuelt rummet, og forvandler planteskabet til et "mystisk" sted. Læs mere om børnenes garderobeskabe i en separat artikel.

  Hjørne garderobe i børnehaven

  Garderobeskabe er indbygget i alle nicher og hjørner - dette er deres ubestridte fordel. Du kan skjule kommunikation, kolonner og bjælker, fordi konstruktionen er baseret på skydedøre. Minus kun 1 - adgang til alle dele af kabinettet er ikke tilvejebragt samtidigt. Hertil kommer, at barnet klarer sig værre med glideflader end med konventionelle døre.

  Hjørneindbyggede strukturer er opdelt i:

  De mest rummelige er de trapezformede modeller af frysere, men de er ikke altid velegnede til små børns værelser. I tæt sovjetiske lejligheder er de L-formede varianter meget bedre monteret. Dimensioner af sådanne hjørneskabe i børnehaven er kompakte, og barnet kan nemt nå de rigtige ting.

  Der skal lægges særlig vægt på "påfyldning" af indbyggede skabe. Yderbeklædningen opbevares hovedsagelig i gangen, så vægten er bedre på hylderne og skufferne. Facaden af ​​kabinettet kan være dekoreret med fotoprint, baseret på historier tegnefilm eller eventyr.

  Hjørne indbyggede skabe i børnehaven

  Fra generelle overvejelser vender vi os til konkrete eksempler. I dette afsnit har vi valgt billeder af børnehjørneskabe af forskellige design. Nyd professionelle designløsninger - lad dem hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

  Interessante modeller af hjørneskabe i børnenes værelse

  Bølgete form Marine temaer Trafiklys

  Corner kabinetter købt på planteskolen kan være multifunktionelle og komfortable (især hvis du kombinerer dem med en seng og et arbejdsområde) og nyde det æstetiske udseende. I dette tilfælde vil installationen af ​​et hjørneskab ødelægge dit budget mere alvorligt end at installere et simpelt ikke-konfigurerbart design. Dette er svært at kalde en lille smule - designet vil tjene dit barn i mange år.

  Kan du lide artiklen? Abonner på opdateringer til webstedet i Kontakt, Klassekammerater, Facebook, Google Plus eller Twitter.

  Abonner på opdateringer via e-mail:

  Fortæl om denne artikel til dine venner i dit yndlings sociale netværk ved hjælp af knapperne nedenfor.

  Efterlad en kommentar

  Møbler til børn

  navigation

  Soveværelset

  Stue

  Polstret møbler

  badeværelse

  Kontaktpersoner:

  Nylige diskussioner

  Cool! Dette er hylden i sengen til briller, smartphone, afspiller.

  Og jeg så en anden sådan variant: en seng med et podium, meget.

  Tak for den værdifulde og detaljerede information! Meget nyttigt som.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  + 61 = 65