30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Hjørne badeværelser vaskes

Vinkelbetræk - maksimal pladsbesparelse

Moderne købers ønske om at skabe i badeværelset maksimal komfort og bekvemmelighed samt modetrends de seneste år dikterer deres regler for design og installation af sanitetsartikler. Hjørnevasken er udformningen af ​​stil og rimelig tilgang til brugen af ​​badeværelset. Håndvask i hjørnet er perfekt til et badeværelse af enhver stil.

Dimensioner og typer af hjørner dræn til badeværelset

Den største fordel ved et hjørne håndvask er, at dens form gør det muligt at organisere og effektivt bruge rummet. Sådanne skaller kan installeres på en sådan måde, at det vil finde sted, at der ved brug af almindeligt hygiejneudstyr normalt forblev tomt og ikke kunne anvendes rationelt.

Der er tre hovedtyper af hjørne håndvask. Lad os overveje hver enkelt af dem.

Er en meget populær model. En pedicle er fastgjort til vasken, som skjuler rørene og sifonen, den sædvanlige højde er 70 cm eller 80 cm.

Dimensioner af vasken kan være meget forskellige, og den stilistiske orientering af design og farveydelse kan vælges for enhver smag. Den eneste ulempe ved sådanne konstruktioner er, at rummet under vasken ikke bruges til det maksimale. Dette gælder især for små badeværelser, hvor det er praktisk at opbevare rengøringsprodukter eller andre små ting under vasken, hvis der skal installeres et skab i stedet for foden.

En bekvem løsning, hvor der er meget ledig plads under vasken, hvilket gør det muligt at anvende det effektivt til de nødvendige behov. For eksempel under vasken kan du ikke kun lægge en kurv til snavsede tøj, men selv installere en vaskemaskine.

Suspenderede dræn til montering på en vaskemaskine er udstyret med en speciel sifon og vasken har en flad bund.

Hængende skaller har også nogle ulemper, en af ​​dem er, at kommunikationen er udenfor. Brug derfor en speciel sifon, der er lavet af dekorative materialer, som poleret rustfrit stål eller forkromet kobber. For at forbinde mixeren skal du også bruge specielle rør.

Det er normalt installeret på en speciel vugge, så det hedder også moydodyr. Også en vask af denne type kan skæres i den ophængte bordplade. Denne model tager mere plads end andre typer håndvaske. Men denne ulempe kompenseres af mange fordele, fordi kabinettet kan bruges til at gemme mange ting og midler.

Også denne model kan suppleres med et hængslet hjørneskab med et spejl, der giver dig mulighed for at holde personlige hygiejneartikler der. Det kan konkluderes, at den indbyggede vask er den bedste løsning, selv om den har en lidt større størrelse.

Sæt med hjørne dræn og kabinetter har forskellige dimensioner, længden af ​​den side, der støder op til væggen, kan variere fra 35x35 cm til 70x70 cm. Også i stor efterspørgsel blandt køberne nyde sæt af aflange eller asymmetrisk. Denne mulighed vil være en god løsning, hvis hjørnet af badeværelset er uforholdsmæssigt.

Derfor kan sæt af hjørner og piedestal være af to typer:

 • venstre side modeller har en skal til højre og en ekstra overflade til venstre;
 • højre hånd modeller, hvor vasken er placeret til venstre, og den ekstra overflade til højre.

I processen med fremstilling af håndvaske i toilettet eller badeværelset anvendes et stort antal forskellige materialer. En stor popularitet på sanitetsmarkedet er brugen af ​​dræn fra keramik, kunstig sten eller glas. For elskere af luksus og eksklusivitet på salg er der håndvaske af kobber, bronze og natursten. Vasker fra dyre materialer gøres for det meste til ordre. Hvert materiale har sine egne unikke egenskaber, fordele og ulemper.

Lad os se nærmere på de grundlæggende materialer til fremstilling af hjørnesand.

De er fremstillet af brændt ler, hvoraf det afhænger af produktionsteknologien, at det er muligt at producere porcelæn eller fajance.

Ved fremstilling af porcelæn bliver kaolin brændt, og der opnås derfor hygiejnisk porcelæn - et materiale med høj densitet, fast, men med lidt styrke. Det skelnes af klar og klar lyd, når du tipper, og også ved pause kan du se materialets hvide tekstur.

Faience er mere holdbart materiale end porcelæn. Tætheden af ​​sanitetsartikler er lavere, og strukturen er mere porøs. Faience producerer en kedelig lyd, uanset materialets tykkelse. På grund af fysiske egenskaber og porøs struktur har fajance tendens til at miste sit oprindelige udseende over tid. Sprækker vises på overfladen, der mørkner fra snavs.

Keramik har en stabil efterspørgsel på forbrugermarkedet, men mange moderne materialer overstiger væsentligt keramiske produkter i ydeevne og holdbarhed. En anden ulempe ved keramiske skaller er et lille udvalg af former og designmuligheder.

Organisk komplementere alle indvendige badeværelser.

Ved hjælp af glas kan du indse selv den mest originale idé. Erfarne glasblæsere kan skabe et sandt mesterværk og give produktet nogen form.

En rig palette af farveskygger, en blanding af forskellige farver, matbelægning, sandblæsning, maleri på glas - det er bare en lille del af listen over mulige design af glasskaller.

Et stort udvalg af dræn, hvor et specielt sted gives til hjørneprøver, giver dig mulighed for at vælge et smukt og højkvalitetsprodukt.

Den eneste begrænsning er dit budget. Glasvasken bliver det oprindelige designelement i badeværelset.

Pas på glasets overflade af skallen er ret simpel. Du skal bare rengøre dem med konventionelle rengøringsmidler eller specielle kemikalier til rengøring af glas.

Modeller af gennemsigtigt glas har en lille ulempe - de bliver synlige ved skilsmissen fra indgangen af ​​vand og kan danne en kalkholdig plaque.

Med hensyn til produktets sikkerhed kan du ikke bekymre dig om det. Til fremstilling af skaller anvendes specielt hærdet glas, som er perfekt beskyttet mod revner og har stor slagfasthed.

Dette er mere som stykke varer. Dybest set er det en shell lavet af bronze eller kobber. De kan ikke kaldes praktisk, fordi de har brug for særlig pleje. Metaller er meget tilbøjelige til oxidative processer. På sådanne skaller kan der forekomme en grøn belægning, så de er ofte dækket af et beskyttende lag af lak. Men udseendet af skallen af ​​bronze eller kobber bliver en reel udsmykning af badeværelset, for eksempel i den østlige, øko- eller retrostil.

Ved rengøring af håndvasken fra ikke-jernholdigt metal må du kun bruge cremeopvaskemidler. Det er strengt forbudt at anvende metalbørster eller produkter indeholdende syrer og slibepartikler.

Vil blive et fashionabelt element i ethvert badeværelse. Særligt populære er granit, marmor, travertin og onyx, fordi stenene har et specielt mønster og en tekstur. Natursten er karakteriseret ved holdbarhed og pålidelighed, så denne skal er næsten evig, hvis den er ordentligt passet. For at vaske produkter fra natursten bør du kun bruge de vaskemidler, der ikke har syrer eller slibemidler i deres sammensætning.

Normalt kaldes de kunstige stenvasker, de er faktisk lavet af granit, marmor, kvartsflis og forskellige harpikser. Teknologien gør det muligt at producere skaller af mange forskellige former, teksturer og farver. Det resulterende materiale er meget slidstærk, slidstærk og nem at rengøre. Ofte synke deres kompositmaterialer gør støbt med bordplader, manglende sammenføjningssømme høj grad letter pleje og løser alle problemer med udseendet af leddene snavs, sæberester og mikroorganismer.

Til et lille badeværelse er installationen af ​​et hjørnevask den bedste mulighed. Alt, hvad der kræves til installationen, er et tomt hjørne, hvor varmt og koldt vand kan bringes, og rørene kan gemmes under soklen.

De vigtigste fordele ved hjørne håndvaske i badeværelset:

 • En vask med en kantsten er et kompakt, pænt og behageligt sæt møbler.
 • Vinklen med passerende kommunikation vil straks blive mere attraktiv, da alle rørene vil blive skjult. Hertil kommer, at hjørnet bliver et funktionelt område.

Et natbord eller hylder under vasken vil være et godt sted at opbevare vaskemidler, håndklæder eller andet nødvendigt udstyr. På markedet for sanitetsudstyr finder du mange modeller af hjørnesvinkel med en kantsten. Et bredt udvalg giver dig mulighed for at vælge præcis, hvad der passer til dit værelse. Også en stor popularitet bruger et hængslet spejlskab, hvilket vil være en praktisk og funktionel tilføjelse til håndvasken med en kantsten. Spejl i sådanne hængende skabe er suppleret af forskellige lamper og sconces.

Ofte foretrækker ejerne af rummelige badeværelser også en kompakt hjørnesvinke med en kantsten for at få endnu mere ledig plads. Det skal bemærkes, at det er ønskeligt at bruge et træskab kun i rummelige badeværelser. Et træ kan ikke lide høj luftfugtighed, og i små badeværelser efter et bad eller et bad er det ikke let at normalisere fugtighedsniveauet hurtigt. For små badeværelser er det bedre at bruge skabsbord af fiberplader eller spånplader, hvor der påføres en speciel vandtæt belægning.

Vi udstyre rummet omkring vasken

Antallet og designen af ​​ekstra enheder - hylder, arrangører og andre lagerfaciliteter afhænger kun af din personlige beslutning. Tilstedeværelsen af ​​hylder, sengeborde eller skabe vil hjælpe med at placere en masse nødvendige ting og ting til badet, som er bedre at skjule for øjnene af øjnene og også forskønne rummets design. For at skabe en bestemt stil omkring vasken, kan du bruge ikke-standard mixere eller dekorere forklædningen nær håndvasken med dekorative paneler.

Et meget vigtigt element i badeværelset er et spejl, og der er ingen begrænsninger på antallet af spejle. For at gøre et spejl til et usædvanligt element i interiøret, kan du bruge lamper, der simpelthen forbløffer med deres mangfoldighed. Du kan købe et sæt møbler, der består af et skab med en indbygget vask og et ekstra hængeskab. Dette headset har alt hvad du behøver for et badeværelse.

For dem, der ønsker at spare penge, kan du lave en bordplade til hjørnevasken fra et fugtresistent gipsplader og trim bordpladen med en dekorativ mosaik. Du kan selv gøre det uden at have særlige evner og evner.

For at montere hjørnerne bruges konsoller. Installation af sanitetsartikler udføres direkte til to vægge, hvilket skaber en vinkel. Denne type installation gør det muligt at oprette en pålidelig vedhæftning, og ophængningsstrukturen bliver stiv. Installation af vasken foretages kun efter færdigbehandling eller efter limning af keramiske fliser på væggene.

Til installation af vasken skal du erhverve de nødvendige værktøjer:

 • Roulette og niveau.
 • Bor eller bor for boring af huller i væggen.
 • Udvidelsesknopper.
 • Skruetrækker og skruenøgle til fastspænding af møtrikkerne, der fastgør håndvasken.
 • En markør til at gøre et mærke på væggen til fremtidige fastgørelsesdele.

Montering af hjørnesvinklen foregår i flere trin.

Forberedende arbejde til fastsættelse af hjørnesand

 • For det første skal du bestemme den vinkel, hvormed hjørnesvinklen placeres. Hvis du installerer en håndvask med en kantsten, skal du først gøre installationen af ​​kantstenen, og kun derefter gå til vedligeholdelsen af ​​håndvasken selv.
 • Hvis der ikke anvendes stativet, skal højden fra gulvbelægningen til toppen af ​​skallen ikke være mindre end 80 cm. Venligst erstatte vasken til væggen, hvor vandet drænes. Og brug markøren til at markere skruerne. Ved hjælp af et målebånd er det nødvendigt at tjekke den markerede størrelse igen.
 • For at installere håndvasken skal der anvendes specielle fastgørelsesdele. For at lette installationen kan du overføre dimensionerne af fastgørelseshullerne fra vasken til væggen. For at skabe huller skal du bruge en perforator eller boremaskine, og derefter fastgøre afstandsholderne i hullerne. Nu kan du fortsætte med at installere håndvasken på fastgørelsesanordningerne og fiks alt ved hjælp af plastikmøtrikker.

Vanddrænhovedforbindelse

Efter installation af vasken er det nødvendigt at oprette forbindelse mellem sifonen og vasken til vand. Først er afløbet forbundet med håndvasken, og det sættes i afløbsrøret. Derefter på kanterne skal du dække alle hullerne, så badeværelset ikke har en ubehagelig spildevandslugt.

For at forbinde vandmikseren kan du bruge de instruktioner, der følger med sættet. Mixeren er fastgjort til håndvasken ved hjælp af en møtrikmøtrik. Slanger, hvorigennem vandforsyningen skal udføres, skal forbindes til rør med varmt og koldt vand.

Der er en separat gruppe af hjørnesvinkler til toiletter. De er de mindste i størrelse og ser godt ud selv i små værelser. De kan ofte findes på offentlige steder: caféer, restauranter, kontorer. De er installeret i gæstetoilet, i hytter eller i separate badeværelser, for at vaske deres hænder kan være direkte i dette rum og ikke gå til et andet badeværelse. Det vigtigste er at huske, at sådanne skaller ikke anbefales til husholdningsbrug, da de ikke tåler tunge belastninger.

Glem ikke at vælge en mixer til mini-dræn, fordi den skal svare til vaskens størrelse. Derfor er installationen af ​​en standardkran i dette tilfælde upassende. Det er bedre at købe en lille lille mixer. En meget bekvem mulighed er at installere et hygiejnisk brusebad på toilettet, hvis der ikke er plads til bidet.

Processen med at montere hjørnesvinklen i toilettet med sin teknologi er ikke forskellig fra installationen af ​​en konventionel vask. Det eneste, der skal lægges vægt på, er den praktiske udbud af nødvendige kommunikationer.

Med tæppe af skallen kan næsten alle kollidere, så du bør vide, hvad du skal gøre i denne situation. For at eliminere tætheden af ​​håndvasken anvendes en mekanisk handling ved hjælp af et stempel eller et specielt VVS-kabel eller et kemisk angreb ved hjælp af forskellige kemikalier.

Ved hjælp af et stempel kan en lille blokering elimineres, som blev dannet i sifonen eller drænrøret. Men hvis kuldet er gammelt eller ligger langt fra hulens afløbshul, vil denne metode ikke være effektiv. I ethvert supermarked eller i en husstands kemisk butik kan du købe midler til rengøring af vasken eller bruge de værktøjer, som alle har i huset - bagepulver og eddike.

Hvis alle ovennævnte metoder ikke giver det ønskede resultat, skal du søge hjælp fra blikkenslageren. Når alt kommer til alt, kan kompliceret tilslutning kun eliminere VVS-kablet. Det skal huskes, at der ikke er tilstopning af skallen, det er nødvendigt at tage forebyggende foranstaltninger. Til dette bruges et specielt værktøj. Det skal fyldes i håndvasken og efterlades i et par timer og vaskes derefter af. Hvis denne handling kun udføres en gang om måneden, vil du aldrig løbe ind i skalens synke. Læs mere om tilstopningen i vasken.

Glasvask: fordele og udvælgelseskriterier

Sifoner til dræn: typer, valgmuligheder og installation

Vask over vaskemaskinen: valg og installationsfunktioner

Indbygget håndvask til badeværelse

Badevaske lavet af kunststen

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Hjørne badeværelse vask: fordele, sorter i størrelse og materialer

I denne publikation overvejer vi:

Uden en håndvask på badeværelset er det svært at gøre, det er en kendsgerning. Enig, børste dine tænder og vaske over badeværelset er ikke særlig praktisk. Det er derfor, at håndvasken er en af ​​de obligatoriske sanitetsanordninger, og de forsøger at installere det på alle acceptable måder, selv i meget stramme rum. En af disse enheder, der hjælper med at løse problemet med små dimensioner af rummet, er hjørnevasken til badeværelset - det vil blive diskuteret. I denne artikel vil vi sammen med webstedet vannaja.net tale om fordelene ved sådanne VVS-inventar, deres sorter og selvinstallation.

Hjørne håndvask til badeværelse foto

Hjørne badeværelse vask: typer, fordele og ulemper

Den største fordel, som hjørnevasken har på badeværelset, er dens evne til optimalt at bruge det ledige rum. Desuden ved han, hvordan man besætter præcis det rum, som for de fleste andre VVS-inventar ikke er egnet. Vinklen er bare det sted, hvor det er svært at placere noget, og det forbliver næsten altid uudnyttet. Det er fra denne grundlæggende fordele udlede alle efterfølgende dem, som ved den måde, på grund af en visning af bassinet - at overveje de positive og negative kvaliteter ville være korrekt kun i forhold til den ene eller den anden række hjørne dræn. Der er kun tre af dem.

 1. Hjørnevaske til badeværelse tulipan. Dette er den mest almindelige version af håndvasken - i sit design er inkluderet et fastholdende fajanceben, der kan have en højde på enten 700 mm eller 800 mm. Dette er den eneste begrænsning forbundet med denne type hjørne håndvaske. Hvad angår ulemperne ved sådanne VVS-inventar, kan det tilskrives, at de ikke bruger hjørnet af badeværelset helt rationelt. Døm selv, hvis du fjerner støtte fra denne håndvask, så er der lidt mere plads til at installere noget. Men da det er umuligt - fordi fraværet af støttebenet bærer denne vask i en anden kategori, og det vil blive kaldt, er ikke en tulipan, og hængende hjørne vask til badeværelset.
 2. Suspended hjørne håndvask. Tilstedeværelsen af ​​ledig plads under denne slags skal giver nogle fordele, og hvis du tror at der under det kun kan placeres en kurv for snavsede tøj eller en spand til brugt toiletpapir, tager du fejl. Under den ophængte vask kan du endda lægge en vaskemaskine. Sådanne håndvaske på vaskemaskinen har en flad bund og er udstyret med en speciel sifon. Hvis vi taler om ulemperne ved ophængte håndvaske generelt, så er den primære synligheden af ​​al kommunikation. Af denne grund de udstyre dekorative hævert lavet af poleret rustfrit stål eller forkromet kobber, og forbindelsen af ​​blandeapparatet fremstille de samme skinnende stive rør, såvel som en hævert.

Hjørne håndvask til badeværelse foto

Indbygget hjørne håndvask Foto

Hjørne håndvask til badeværelset: Hvilke materialer er lavet af

I princippet varierer alle hjørne håndvaske til et badeværelse lidt fra lignende produkter installeret langs væggen. Deres væsentlige forskel er kun i form af disse produkter. I alle de øvrige, herunder i de materialer, de er fremstillet af, kan disse enheder sikkert kaldes identiske. Hvad giver dette eller det materiale os, som bruges til at lave skaller? Det er det, der er vigtigt! Og det er på disse øjeblikke, at du skal være opmærksom, når du vælger denne VVS-armatur.

 • Keramik. Dette er det mest almindelige materiale, der bruges til at lave skaller. Produkter fra dette materiale er kendetegnet ved relativt billige omkostninger, pålidelighed og holdbarhed. Generelt er en slags middel, der opfylder de fleste folks krav. Hvis vi forstår dybere med keramik eller, som de kaldes, en porcelæn håndvaske, kan vi konkludere, at de er ret skrøbelige, emaljering efter 6-7 år begynder at bryde ned, og når hårdhændet behandling og forkert pleje, de fade og dækket med rigelige antal små ridser.

Keramisk hjørnevaskefoto

Hjørne skål lavet af kunstig sten foto

Kig på hjørnevasken lavet af kunststen, du kan se i videoen.

Afslutningsvis vil jeg sige et par ord om størrelsen af ​​hjørnetanken til badeværelset - producenterne her tilbyder et stort valg. Der er en standard størrelse række håndvaske, og ikke-standard. Hvis vi taler om deres praktiske anvendelse, kan det bemærkes, at ifølge normerne synker der normalt kun tulipaner og hængslede håndvaske. Som for Indlejrede sanitære produkter af denne type, er de fleste af dem at blive gennemført sammen med headsets til badeværelset, ikke adlyder lovene i standardisering - møblerne selv kan være en standard størrelse, men dræn kan være anderledes. Hvilken standard anvendes til fremstilling af disse hygiejneprodukter? Det kan karakteriseres af et antal 50 mm - kun denne størrelse kan variere siderne af hjørnevasken. Den mindste hjørne badevaske kan have en størrelse på 300x300mm - det antages, at en mindre størrelse vil være ubelejligt at bruge.

Dimensioner af hjørner

Det, i princippet, og alt hvad du behøver at vide om VVS-enheder af denne type. Hvad angår deres installation, adskiller hjørnebadet til badeværelset sig lidt fra alle sine modparter - installationsteknologien svarer helt til selve produktets type. Under installationen skal du gennemgå tre standardfaser af arbejdet - en samling, der involverer installation af en mixer og en sifon på håndvasken, fastgør håndvasken til væggen og tilslut mixeren og sifonen til vandforsyningen og kloaksystemet.

Hjørnesynge på badeværelset - de bedste måder at skabe et behageligt interiør på (95 billeder)

For nylig har VVS-producenter fundet et stort antal nye løsninger og muligheder, hvordan man udstyrer badeværelset.

De er især relevante for små rum, som findes i de fleste lejligheder.

I denne artikel vil vi overveje en af ​​disse muligheder - installationen af ​​hjørnetanker og overvej de vigtigste punkter i selve installationsprocessen.

Hjørnesynets rolle i arrangementet af badeværelset

Hjørnene i et sådant rum forbliver som regel fri, hvilket medfører tømning af en del af rummet.

Det er derfor grunden til, at hjørne dræn blev oprettet på badeværelset.

Denne nyhed blev værdsat af mange købere, og det er ikke overraskende, fordi en sådan model har en række væsentlige fordele:

 • perfekt til minimalistisk stil eller som et supplement til klassikerne;
 • Tilgængeligheden af ​​muligheden for at købe en vask sammen med hylder eller en kantsten;
 • brugen af ​​forskellige materialer til at gennemføre usædvanlige løsninger;
 • en kompetent fordeling af møbler, der visuelt vil øge rummet
 • en række dimensionelle egenskaber.

Designfunktioner af forskellige typer skaller

Shell modeller kan opdeles i flere parametre.

Lad os overveje de vigtigste. Så for eksempel i henhold til installationsprincippet:

 • hængende muligheder - fantastisk, hvis der er en lille ledig plads, det
 • Det er præsenteret i fotoet af hjørnevasken i badeværelset, men der er en vigtig udeladelse - muligheden
 • at observere de udførte kommunikationer
 • skaller "tulipan" - den mest berømte sort. At have et ben lavet af lergods. I hvilken
 • gemmer alle de nødvendige elementer af rør, men sådan en sort tillader ikke med sindet
 • Brug pladsen under vasken;
 • indlejret - mere testet, selv om de er i stand til at optage ikke meget mere plads, men det bruges nøjagtigt til formålet.

Overflod af former og størrelser af skaller

Det mest almindelige er skaller i form af et segment af en cirkel eller trekantet.

Ikke mindre populært er den såkaldte asymmetriske variant.

Størrelsen af ​​hjørnetanken i badeværelset er i dette tilfælde ret bred.

Udover standardstørrelser kan der også være usædvanlige størrelser, og den mest passende løsning bestemmes af køberen.

Vask af forskellige materialer: fordele og ulemper

De vigtigste positive og negative kvaliteter fortjener særlig opmærksomhed.

En af de mest almindelige typer af materialer er keramik. De kan være:

 • fajance;
 • porcelæn.

Den anden mulighed er vandtæt. De er attraktive nok og har et lang levetid.

En anden mulighed er en stenvask. Den største ulempe er den høje pris og problemet med hensyn til installationen, da de har en relativt stor vægt.

Der er også dræn fra glas. De giver følelsen af ​​en fuldstændig mangel på vask. Kan have indbygget baggrundsbelysning.

 • Afhængig af teksturerne skelnes skelene:

  • glat;
  • bølgede;
  • mat;
  • gennemsigtig.

  Nogle modeller kan have et ornament eller et simpelt mønster.

  Metal til fremstilling kan bruges de mest forskellige:

  • messing;
  • rustfrit stål;
  • bronze;
  • nikkel;
  • kobber.

  Hvad angår hjørnerne af polymere materialer, har de også nogle væsentlige træk, for eksempel varighed af anvendelsen, forskellige farveopløsninger, modstandsdygtighed mod ydre påvirkninger.

  En ikke-standard indstilling er et håndvask af træ. At finde dette er slet ikke let. Derfor er det bedre at udføre sin oprettelse på en individuel rækkefølge.

 • At materialet ikke deformeres fra eksponering for det vandige medium. Det skal behandles med særlige imprægneringer.

  Tips til valg af hjørnesand

  Før du køber en vask, bør du gøre sig bekendt med flere nyttige regler:

  • modellen skal have et overløbshul;
  • stilistikken bør være egnet til andre dele af VVS;
  • Det er nødvendigt at nøjagtigt bestemme de optimale dimensioner af hjørnesvandet i badeværelset (50 cm - den mest optimale løsning);
  • Angiv mulighederne for egnede rengøringsmidler.

  Montering af vasken med piedestal: trin for trin instruktion

  Hovedkravet før installationen er vægternes styrke. Overvej teknikken til at installere en vask med en piedestal:

  • Udarbejdelse af udendørs rum (udjævning af overfladen om nødvendigt);
  • påsætning af etiketter, der kræves;
  • Oprettelse af huller, der efterfølgende er fyldt med lim og så er dowels indsat i dem;
  • skrue og installation af en vask.

  Det sidste stadium er kendetegnet ved installation af en mixer.

  Anbefalinger til montering af hjørnesvinkel med kantsten

  Overvej rækkefølgen af ​​installationen af ​​hjørnesvinklen på badeværelset med kantstenen.

 • Det er ønskeligt først at bestemme den tilstrækkelige mængde plads.

  Derefter samles det mest hjørne skab under vasken på badeværelset.

  Derefter fastgøres den til vægoverfladen og er direkte fastgjort til selve bægeret. I slutningen installeres mixeren og sifonen.

  For tæthed er det bedre at bruge silikoneforseglingsmiddel. Hvilket pålideligt kan gemme det fra modtagelse af overskydende væske.

  Typiske fejl i installationen af ​​skaller

  Hvis fastgørelsesreglerne overtrædes, kan der være ganske ubehagelige konsekvenser, hvilket kan reducere levetiden væsentligt. De mest almindelige overtrædelser er:

  • dannelse af huller
  • vippe til den ene side
  • ustabilitet;
  • lækage af vandforsyning eller spildevand.

  Glem ikke nogle "vanskelige" detaljer.

  For eksempel kan lys nuancer visuelt øge rummet, og denne effekt kan forbedres ved brug af spejle.

  For en stor familie er en dobbelt hjørnevask perfekt, hvilket giver en enestående mulighed for at udføre vandprocedurer til to personer på én gang.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  62 − = 58