30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Hjertetryk

Baby farve sider til piger og drenge

Billede farve hjerte

Sjove og hyggelige hjerter er kære til hjertet af enhver ung dame. Små piger med stor fornøjelse leger med legetøj i form af hjerter, flere voksne med entusiasme maler dem på deres notesbøger, holder sig til deres personlige notesbøger og sender hinanden i beskeder og sociale netværk.

rørende farvelægning billede af hjertet overføre en særlig, blid og følsom sjæl verden af ​​små kvinder. lysende farvning med billeder i form af en række hjerter små piger bliver bekendt med verden med særlige darrende følelser.

Farvning til Valentinsdag

Bedøvelse farve valentiner, sød farve til Valentinsdag, Valentinsdag. Vælg - print - maling - giv kærlighed til dine kære!

Valentinsdag er en af ​​de mest bemærkelsesværdige helligdage, fejret den 14. februar verdensomspændende. Denne dag giver en mulighed for at udtrykke dine følelser til folk, vi elsker, direkte eller anonymt. Farvelægning vil hjælpe med at gøre det smukt! Udskriv kun farven med hjertet, dekorér og klipp det - Valentinen er klar!

Det er meget vigtigt at lave gaver alene. Når alt kommer til alt, købt i butikken, kan valentine ikke formidle dine følelser, mens farvningen af ​​hjertet netop vil opfylde dets formål.

Til farve til Valentinsdag er det ikke overflødigt at tilføje en æske chokolade, et blødt legetøj eller blomster.

Farvning af hjertet er det bedste valg til Valentinsdag

Farvende valentiner, malet i røde eller rosa farver, måske et af de mest berømte ferie symboler. En symbolsk gave, men meget blid og venlig, spredt i det 18. århundrede og fortsætter med at vinde popularitet hvert år.

Giv valentiner ikke kun til de elskede, men også til forældre og venner! På denne side vil du sikkert finde det rigtige billede.

Der er sådan en tro:

  • Hvis farvningen af ​​hjertet er malet i pink, så er du venner eller vil være venner med den person, som gaveen er beregnet til;
  • Hvis farven for dagen Alle elskere - rød, så er kærlighed kendt og gensidig;
  • Hvis valentinen er dekoreret med gnistre - du siger, at der ikke er en person i verden, som du ville elske mere.

Mønstre til skæring. hjerte

En lille samling af skabeloner til skæring af papir alle slags hjerter og hjerter.

At arbejde i kirigami-teknikken skal du have en matte eller et stykke tyk linoleum, en skarp kniv og et tykt farvet papir.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 34 = 35