30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Hårtørrer med drejelig vedhæftning

Vælg en hårpensel med en roterende dyse

I dag er det ikke nødvendigt at besøge skønhedssaloner for at blive ejer af en smart frisyre. Det er nok at indhente støtte fra den rette teknik til at skabe luksuriøse krøller eller rette dit hår. For at gøre dette er en hårtørrer med en roterende dyse nyttig, du skal bare vælge hvilken der er bedre.

Hvad er enheden

Udseende af en sådan hybrid er en gadget-brashing med en pen. På denne håndtag er placeret kontrollerer den roterende del af knappen. Håndtaget adskiller sig ikke fra den på håret tørret på nogen måde. En anden "oprindelse" giver ud dysen.

Faktisk er det et rør med tænderne på det (en børste). Vi tænder enheden, vi udfører det på vådt hår - vridningstørsten tørrer og blæser dem (eller retter dem).

I en moderne roterende fænkbørste anvendes to dimensioner af lokkemad - dette giver dig mulighed for at skabe krøller af forskellig størrelse. Producenterne lover, at brugeren efter bekendtskab med enheden vil nægte alle tidligere testede lægværktøjer. Det er kun vigtigt at vælge enheden i henhold til dets optimale parametre.

Hvilke egenskaber er værd at være opmærksomme på

Vigtige kriterier for valg af model er:

 • magt;
 • funktionalitet;
 • antal dyser;
 • lednings tilgængelighed;
 • miljøvenlighed af materialer
 • særlige funktioner.

Hver af disse egenskaber kræver detaljeret analyse.

Denne parameter skal vælges individuelt - med henblik på hårlængde. For kort eller mellemlangt hår er det tilstrækkeligt at bruge en hårtørrer med en roterende børste med en effekt på 400 watt. Men for tykt og langt hår skal pleje være helt anderledes - her er enheder med en effekt fra 800 til 1000 W passende. Besiddere af sjældne hårstubbe til i dag kan rådes til at stoppe på enheden, hvor børsterne roterer med en effekt på 1200 watt. I dette tilfælde vil tørring og styling ikke tage lang tid.

Den opfattelse, at et stærkere værktøj kan bruges på kort hår er forkert - hovedet tørrer før den påtænkte lægning.

Det er bedre, hvis mindst tre rotationshastigheder og temperaturer. Jo dyrere - så derfor flere muligheder. Og tror ikke, at disse er overflødige "klokker og fløjter": Tværtimod kan du med sådanne enheder eksperimentere med styling og frisurer.

Med hensyn til temperaturforhold, så vil det optimale indeks være 60 ° C. Højere eksponering vil beskadige hårets struktur.

Hvilke tilbehør er nyttige

I sin standardkonfiguration har enhver lignende hårtørrer mindst to børster. Med prisstigningen vil antallet af komponenter derfor stige proportionalt. Dette åbner nye horisonter for frisørfantasier.

Til enhver dyse er de samme krav pålagt - de skal være opfyldt fra tæt materiale og sidde fast på hovedlegemet. Den bedste måde at kontrollere forbindelsens kvalitet på er at høre et karakteristisk klik, hvilket gør det klart: forbindelserne er fast forankret indbyrdes. Alt dette kan testes selv på købsstedet for at undgå køb af et defekt produkt.

Denne regel gælder, hvis hårtørreren er trådløs. Sådanne modeller vælges af dem, der fører en mobil livsstil. Mange af disse forslag kan være i "kampberedskab" til 7 timer.

Resten kan rådes til den sædvanlige standard hårtørrer, der arbejder fra stikkontakten. Men her er det allerede ønskeligt at vælge en to meter spiral ledning (i den direkte linje kan interne ledninger bøjes).

Disse er kun dyrere forslag. Funktioner er faktisk værd at være opmærksomme på:

 • ionisering for at beskytte hårets struktur indefra (det opnås ved at sætte sig på frisørens partikelformede negativ ladning);
 • strømmen af ​​kold luft for at fikse strukturen;
 • dampbefugter til øjeblikkelig krøller og beskyttelse mod tørring;
 • omvendt (et element roterende i to retninger);
 • beskyttelse mod overophedning vil medvirke til at forlænge enhedens levetid
 • ikke det sidste ord - til tilbehør (beholder eller etui til vedhæftede filer).

Det er også muligt at inkludere den økologiske del af problemet her. Hvis brugeren er interesseret i dette spørgsmål, kan du vælge enheden med keramisk belægning. Et turmalinlag er også godt - det har helbredende egenskaber og beskytter håret mod elektrificering udover omhyggelig behandling. Teknikken kan laves af ethvert naturmateriale.

Separat samtale og stå dyser. Vi hjælper dig med at forstå, hvad der er bedst for dig:

 • lavet af af naturlige børster vil være mere blid til at arbejde på håret og gribe en meget sjælden tråde, efter at der ligger hårets ender ikke splittet;
 • med roterende syntetiske hårmønstre forveksles sjældnere.

Hvad skal man købe til hjemmebrug? Løs individuelt, baseret på dit hårs struktur.

I det nuværende marked er bedømmelsen af ​​de bedste producenter besat af mærker Philips, Babuliss, Braun, Rowenta, Remington - der er masser at vælge imellem.

Philips blev førende inden for det indenlandske rum. Hans produkt, han positionerer sig som en pålidelig arbejdsteknik fra miljømaterialer. Sådan er for eksempel Philips HP8665 med en keramisk belægning, to forskellige dyser, ionisering og koldblæsning. Arbejdskraft - ikke mindre end 1000 Wt. Naturlig børste børste.

Hårtørrer Philips HP8665

varemærke Babyliss endnu ikke hørt af en almindelig russisk forbruger, men brandets teknik findes i elite skønhedssaloner. Det handler om det bedste forslag Babyliss 2736. Der er kun en arbejdshastighed, men der er en behandling for kold luft og virkningen af ​​ionisering. I sættet kan du finde 4 dyser.

Hårbørste Babyliss 2736

Mærket giver et svar på spørgsmålet om, hvordan man vælger en fedtpensel med præfikset "øko": dyserne er lavet af naturlige børster, og dækket er keramisk.

Braun også meget efterspurgt hos vores brugere. Den mest interessante model er Braun Satin Hair 5 AS530 MN. Det er ikke for ingenting, at det skyldes faglig udvikling - ikke mindre end tre rotationsformer og samme antal hastigheder, og 6 børster-lokkemad, som en bonus vil give "fancy" fantasier. Med en lille vægt har modellen en imponerende effekt på op til 1000 watt. Der er også obligatorisk beskyttelse mod overophedning.

Hår børste Braun Satin Hair 5 AS530 MN

Hårtørrer Rowenta CF9320 kan anbefales til nybegyndere: kun 2 tilstande af temperatur og hastighed, men der er en funktion til at levere kold luft, 2 typer ionisering. Enheden suppleres med 3 roterende dyser.

Fen-børste Rowenta CF9320

Det skal siges om Rowenta BRUSH ACTIV - en teknik med bemærkelsesværdige funktionelle kvaliteter. Et par børster med en polar diameter er perfekt egnet til opnåelse af et radikalt volumen selv på hår af forskellig længde. Ionisering hjælper med at erhverve den nødvendige specularitet uden at bruge stuvning. Brugere i én stemme noterer vægtløsheden - hånden efter at have arbejdet med denne teknik bliver næsten ikke træt.

Rowenta BRUSH ACTIV Hårtørrer

Liste over de bedste hårtørrer børster kan suppleres Remington AS 1220 - En enhed med tilstrækkelig strøm, men ifølge brugerne, overflødig funktionalitet. Fabrikanter supplerer køb af rejsesager, og insisterer på, at teknologien er med dig altid og overalt. En god bonus er en keramisk belægning.

Hårtørrer Remington AS 1220

Det er ikke nok bare at forstå, hvilken slags børste børsten med den roterende dyse viste sig at være bedre i henhold til de foreslåede parametre - man skal vide, hvordan man bruger den. Sådanne enkle anbefalinger vil hjælpe.

 1. Afhængigt af hårets længde er den korrekte driftsmåde. Tykke og lange tørres ved høj hastighed (den anden knap), og for et kort volumen er den første tilstand tilstrækkelig.
 2. Hvordan snurrer krøllerne? Vind ikke spindebørsten for brede tråde - krøller kan ikke tage en smuk form. Den optimale bredde er 5-7 cm.
 3. Til kort hår skal du bruge en roterende dyse med mellem diameter.
 4. Strænger er grebet i retning fra vertex og drej i forskellige retninger. Dette vil give hår stil lethed og uagtsomhed.
 5. For at bevare pragt i lang tid kan du bruge dyse hub, løftende hår på rødderne.
 6. Strengen bør opvarmes i nogle få sekunder, for ikke at beskadige håret ved kraftig overophedning.
 7. Misters af naturlige krøller bør vælge Combs -diffuzory.
 8. Pas på, når du arbejder med enheden, for ikke at forbrænde dig selv.

Kommentarer til denne teknik er forskellige - fra entusiastiske til forvirring. I de dygtige hænder kan den valgte hårtørrer skabe rigtige mirakler. Begyndende brugere kan kun tilbydes mere træning - så venter de på fantastiske resultater.

Skum børste med roterende dyse

Hvad kun kvinder bruger ikke til at overraske andre med deres hår. Entré går alt - fra konventionelle curlers til komplekse enheder til styling. Jeg vil have, at processen med at skabe et billede ikke kræver meget tid, det var ikke tidskrævende. En hårtørrer med en børste kommer til undsætning. Roterende dyser giver dig mulighed for hurtigt at lave en dejlig styling.

Hvad er en hårpensel med en roterende dyse

Fabrikanter af specialudstyr var bekymret over, at en moderne kvinde kunne lave sit eget hår uden at bruge meget tid. Børste tørretumbleren kombinerer flere enheder i en enhed - et krøllejern, en hårtørrer, strygning og krøller. Et sæt roterende dyser med opvarmet luft hjælper automatisk med at løse en række opgaver:

 • at tørre;
 • at stable;
 • at krølle;
 • glatte;
 • opret volumen

Arbejdet i en hårtørrer børste med en roterende dyse er baseret på samtidig tørring og hår styling. Ved temperaturpåvirkning er resultatet fast og fikseret. Børster under rotation hjælper med at gøre krøller eller rette krøller. Efter at have trykket på knappen begynder dysen at rotere i en bestemt retning. Samtidig kommer luft ind. Dens temperatur kan variere - du vælger det selv, afhængigt af det ønskede resultat. Blæsningsmetoder løser forskellige opgaver:

 • varmt - til tørring
 • varme gør styling;
 • koldfiksering.

En hårtørrer med en roterende dyse vil være en god hjælper og vil ikke skade håret, forudsat at de korrekte egenskaber er valgt. Hvad skal jeg fokusere på? Vigtige valgparametre:

 • Strøm. Til kort hår er 400 watt velegnet. At tørre og lægge lange tråde - 1000 watt.
 • Driftsformer - temperatur og hastighed. Et stort antal hjælper med at diversificere processen med at skabe en frisyre.
 • Shutdown funktion. Det virker, når enheden er overophedet.

Sådan vælges en hårtørrer med en drejebørste

En roterende hårtørrer skal være behagelig, når du arbejder. Værdsat, når du køber sin vægt og hvor behagelig det er at holde i din hånd. Vigtige indikatorer for udvælgelsen vil være:

 • Indstillinger. Sorten og antallet af roterende lokkemad er vigtig for fans af eksperimenter på vej. Vær opmærksom på, at de er fastgjort.
 • Cord. Der er kablet hårtørrer. Det er ønskeligt, at ledningen i dem er lang og spiral. Endnu bedre, hvis det roterer i en stikkontakt. Trådløs - praktisk til vejen. Betjen fra batteri eller patron. Arbejd op til 8 timer.

Håret bliver mindre forkælet, hvis du vælger en hårtørrer, som har dyser med naturlige børster. Keramisk belægning beskytter håret. Se i instruktionen, hvilke ekstra funktioner har børstetørretøreren med en roterende dyse. Nyttige muligheder for at lægge:

 • Ionisering. Opretter beskyttelse mod varm luft, strenger ikke elektrificerer og bliver ikke forvirrede.
 • Kold luft. Hjælper med at forbedre fastgørelsen af ​​frisure efter en varm belastning.
 • Dampfugtning. Beskytter håret mod udtørring.

Når du vælger en model, skal du være opmærksom på det tilbehør, der følger med i pakken. Det foreslåede sæt kan være:

 • runde, forskellige dimetre - til krøller;
 • flad kam - hjælper med at tørre, skabe volumen;
 • med udtrækkelige tænder - for at lette afløb;
 • flade børster, der fremmer straightening;
 • diffusorer, der giver volumen;
 • halvdelen af ​​en rund børste til straightening krøller;
 • krøllejern
 • koncentrator - skaber et rettet flow
 • dampgenerator.

Hårtørrer med roterende børste fra de bedste producenter

Særligt populært blandt kvinder er Rowenta's hårtørrer. De har en lang tråd, begge roterende dyser. Der er en enhed til at hænge enheden på et passende sted. For eksempel har en hårtørrer Rowenta CF 9320 1000 W 2 hastigheder. Dyse to - keramiske roterende børster med forskellige diametre. Blandt de ekstra funktioner:

Babyliss hårtørrer har en velovervejet pakke. Roterer kun en, en stor dyse. En meget nyttig enhed er den udtagelige grill af luftveksleren. Hjælper med at rense støv, hår - dette forhindrer ventilatoren i at bryde ned fra overophedning. Installationsværktøjet Babyliss 2735 E har 2 former for opvarmning og en højhastighed. Inkluderet tilbehør:

 • til rette
 • en koncentrator der skaber en rettet luftstrøm;
 • 2 børster til krøller - plastik og keramik.

Braun-firmaet er kendetegnet ved et stort udvalg af hårtørrere med roterende dyser til autonom drift. Trådløse enheder med batterier tillader brug af fire til otte timer uden genopladning. Kvinder tilbydes modeller med forskellige driftsformer. For eksempel har Braun AS 530 1000 W tre temperatur- og hastighedsindstillinger. Der er en funktion af dampbefugtning, der leverer kølet luft.

Når du vælger en model med en roterende børste i Philips, bemærk at de roterer begge børster. Der er en loop til at hænge enheden. En lang ledning drejer rundt om aksen. Model Philips HP 8656, med undtagelse af 3 hastigheds- og ioniseringsformer, er udstyret med fem dyser. Sættet omfatter:

 • hub;
 • termoschetka;
 • en dyse for volumen nær rødderne;
 • runde børster til at skabe krøller.

Du kan købe en hårpensel med en roterende dyse i specialiserede afdelinger eller onlinebutikker. Stærkt påvirke prisen på strøm, konfiguration, tilgængeligheden af ​​yderligere funktioner. Se på forskellen i omkostningerne ved modeller.

Babyliss AS 570E

Rowenta CF 9232D0

Philips HP 8665

Scarlett SC-HAS 7399

Sådan bruges børste-hårtørrer

For at gøre stylingværktøjet længere til at hjælpe dig med at oprette en frisure, skal du først læse instruktionerne til brug. Vælg de rigtige tilstande til dit hår. Diameteren af ​​den roterende børste skal svare til længden af ​​trådene - jo længere de er, desto større er den. Håret tørretumbler vil vare lang tid forudsat:

 • omhyggelig opbevaring af enheden
 • vedligeholdelse i særlige tilfælde af vedhæftede stoffer med naturlige børstehår;
 • undgå snoet af ledningen;
 • regelmæssig rengøring af snavs, hår, støv.

Når du bruger roterende vedhæftede filer til styling, skal du overholde visse regler, så frisure vil vare længere. Bemærk venligst:

 • behøver ikke at vælge høj hastighed;
 • Kontroller omdrejningsretningen inden drejning af trådene
 • tag ikke meget hår;
 • Vælg ikke en større bredde af strengen;
 • Begynd styling fra de øverste tråde;
 • Når du opretter et volumen, skal du gå fra tipsene til rødderne;
 • Før du lægger hårklippet tørrer du først tråde
 • anvende en fastgørelsesstøtte.

Video: En spinding hårtørrer til at skabe en tredimensionel firkant

Margarita, 25 år gammel: Jeg var helt glad for, da jeg fik en hårbørste med roterende dyser Babiliss på min fødselsdag. I lang tid drømte jeg om sådan. Hår på mine skuldre, med styling evige problemer. Nu gør jeg det i 15 minutter, jeg kan fantasere med forskellige frisurer, fordi sættet indeholder forskellige dyser. Det er meget glad, du vil ikke fortryde det.

Catherine, 35: Mange misundner mit krøllede hår, og jeg er så træt af hårets monotoni. Jeg fandt ud af at der er en hårtørrer børste med en vridning dyse, der hjælper rette hår. Jeg blev anbefalet af Rowenta - jeg var tilfreds med valget. Nu skal jeg gøre lige, glatte tråde eller jeg vrider krøller. Jeg råder dig til at købe!

Angela, 46: På arbejde skal jeg ofte være på forretningsrejser, hvor jeg skal se godt ud. Jeg købte mig en trådløs hårtørrer med en roterende Braun-vedhæftning - det er meget bekvemt på vejen. Hårtørreren foldes ind i en særlig taske, vejer lidt, opladning 8 timer er nok for mig. På møder ser jeg ud efter at have besøgt salonen. Meget tilfreds, jeg anbefaler!

Hårtørrer med en drejebørste: Hvordan vælges?

Det moderne marked for hårplejeprodukter tilbyder mange skønhedsprodukter til kvinder, der ønsker at lave udsøgte frisurer, ikke til stede hver gang en skønhedssalon. En hårtørrer med en roterende børste er en af ​​de nyskabelser i skønhedsindustrien, der er blevet skabt til model frisurer. Denne opfindelse, der er udstyret med roterende dyser, sparer tid og kræfter. Enheden har allerede modtaget mange positive svar. Dem, der bare tænker på at købe en enhed, vil det være interessant at lære mere om sine muligheder.

Funktioner af skønheds gadget til styling hår

Eksternt denne krydsning mellem børsten og kam hårtørrer er børstning med et håndtag, hvor der er knapper, som der sker via ledelse. Indretningen blev oprettet som en alternativ metode til styling og glatning, hvori det var nødvendigt at holde håret i den ene hånd og en rund hårbørste - til en anden. Nu skal du bare tænde for mekanismen, og penslen selv vil dreje, rette og tørre dit hår. Øget funktionalitets gadget knyttet til tilstedeværelsen af ​​alle mulige udskiftelige vedhæftede filer, som giver dig mulighed for at oprette dine elskerinder lås i forskellige størrelser.

Hårets længde og dens tæthed er af umiddelbar betydning, når det er nødvendigt at bestemme, hvilken slags hårtørrer med en drejebørste der er behov for. Hvordan vælger man en passende prøve baseret på den angivne effekt af enheden?

 • Til lægning og tørring af kort hår er en enhed med en kapacitet på 600-800 watt tilstrækkelig.
 • Hår af medium længde er egnet til 800-1000 watt.
 • For at tørre længe, ​​trængte tæpper ikke lang tid, det er værd at vælge en model med en effekt på 1200 watt.

Tilstedeværelsen af ​​flere tilstande af hastighed og temperatur i gadgeten sikrer, at enhedens evner altid vil være nok til at skabe en frisure. Husk dog ikke, at høj temperatur kan beskadige hårets struktur, så den optimale værdi bliver 60 ° C.

Hver af blæsemåderne, som har en hårtørrer med en roterende børste, opfylder specifikke mål:

 • varm luft tørrer håret
 • En varm strøm hjælper med at model frisyren;
 • Koldblæsning løser ordentligt resultatet.

Tilstedeværelsen af ​​alle tre tilstande er en garanti for, at med hjælp fra enheden vil det virkelig være muligt at gøre pakningen og sikkert rette resultatet. Ellers forbliver gadget støvet på hylden på badeværelset.

Overophedningsbeskyttelsestilstanden, der er programmeret til automatisk at slukke for enheden, er vigtig. Det vil betydeligt forlænge enhedens levetid.

Hvis du planlægger at bruge enheden hver dag, skal du omhyggeligt undersøge, hvilken slags beskyttelse til håret har en hårtørrer med en drejebørste. Hvordan vælger man langt hår, som har brug for særlig pleje og omhyggelig pleje, er den rigtige løsning?

 1. Ionisering. Denne funktion er udstyret med de fleste af de solgte enheder. Det giver dig mulighed for at redde hårets naturlige fugt og beskytter dem mod negative konsekvenser ved brug af høje temperaturer. På grund af ioniseringen, krøller næsten ikke elektrificerer og er meget mindre forvirrede, sårede på kammen.
 2. Steam luftfugter udfører flere opgaver på én gang. Ud over beskyttelse mod tørring muliggør den hurtig modellering af tætte krøllede låse.
 3. Den keramiske belægning anses for at være den sikreste og mest pålidelige, det brænder ikke håret, da det opvarmes jævnt.
 4. Tourmaline cover har helbredende egenskaber, beskytter hår og udelukker elektrificering.

Dyserne på basis af naturlige børster siver ikke enderne og godt forstår selv meget sjældne tråde.

Pakken og dens effekt på prisen på enheden

En hårtørrer med svingbørste kan være lige så billigt (op til 2 tusind rubler) og få en pris på to eller tre gange vægten. Meget afhænger af dets alsidighed og evne til at beskytte håret.

En model med en række muligheder er en assistent i hårpleje hver morgen og på en ferie. Disse funktioner bestemmer dyserne på en hårtørrer. Når du vælger en enhed, er det nødvendigt at tage en grundig tilgang til, hvordan pålideligt fast udskiftelige dyser er. Hvis de ikke passer godt nok eller endda hænger ud, så en sådan enhed ikke kan købes, vil det være umuligt at arrangere en frisure med den. Det er ønskeligt, at der findes et kit i sættet med en særlig taske til opbevaring, det vil spare dyserne mod tab og skade.

Børsterne til styling er forskellige. For eksempel er modeller med naturlige børstehår mere effektive på håret, ikke skåret ender og er i stand til at fange selv meget sjældne tråde. Efter at have lagt en sådan pensel, har krøllerne et mere velplejet og sundt udseende. Til gengæld forvirrer syntetiske prøver mindre ofte håret. Selvfølgelig er tilstedeværelsen af ​​omvendt, det vil sige rotationen af ​​børsterne i to retninger, nødvendigt a priori.

Ergonomien af ​​den valgte enhed er af stor betydning. Sådanne øjeblikke som gadgetets vægt og størrelse, bekvemmeligheden af ​​formen på håndtaget på enheden og den praktiske placering af betjeningsafbryderne bestemmer den lethed, som du kan arbejde med. Evaluering af enheden er det værd at holde det i dine hænder. Når en hårtørrer med en spindelbørste vælges eksternt, for eksempel i en online butik, vil den endelige beslutning hjælpe med at tage anmeldelser på dokumenterede websteder foretaget af mennesker, som har prøvet modellen og beskrevet alle sine fordele og ulemper.

Særlig opmærksomhed i tilfælde af køb af sådant udstyr, hvor fundamentet er et vridningselement, fortjener en ledning. Først skal du beslutte, om du har brug for det overhovedet. For det første, dem, der vælger en sådan assistent til at skabe frisurer under rejsen, er det bedre at foretrække en trådløs mulighed. For det andet er trækets træk meget kendt for at være sammenflettet og snoet. Men hvis den valgte model trods alt er forsynet med en ledning, foretrækkes det, at det er spiralformet og roterer i stikket uden at forstyrre lægeprocessen.

Hårtørrer med spinning børste Rowenta: anmeldelser

Der er mange anmeldelser af Rowenta Brush Activ CF 9320 med en kapacitet på 1.000 watt, med to dyser, ioniseringsfunktioner, kold luft og børsterotation i to retninger. Hun kunne godt lide mange kvinder, især dem, der ikke har for langt hår. Gadgeten er let at bruge, det viser sig, at pigerne formåede at tage billeder under pakningen. Fordele og ulemper ved modellen i de fleste gentager, hvad der kan siges om enheder og andre mærker af samme priskategori.

 • lagt hår har et sundt og velplejet udseende;
 • giver hårfarve og volumen;
 • håret er ikke overdrevet;
 • bekvemt.

Med hvad håretørrer med en spindelbørste Rowenta Brush Activ CF 9320 mislykkedes:

 • ved hårets rødder, den tilsyneladende virkning af "fluffiness9raquo;; forværring af det overordnede indtryk af styling;
 • værre end det sædvanlige jern kan klare hårets udretting.

Udtalelse om den populære model fra Babyliss

Modellen BaByliss AS550E har mindre effekt sammenlignet med den tidligere prøve - 800 W. Ikke desto mindre er det i samme priskategori og har sådanne funktioner som kold lufttilførsel, ionisering, keramisk beskyttelse. Piger med bølget hår kunne lide håretørret med en spinding Babyliss børste. De anmeldelser, der har en positiv farve, bekræfter, at modellen er behagelig, ikke forvirrer eller river håret ud. Manglen på en taske til opbevaring af udskiftelige vedhæftede filer og det forhold, at enheden ikke er særlig bekvem, nævnes som en ulempe.

For at få det fulde billede er nemmere, hvis du overvejer to mere lige populære modeller. Den første er Philips HP8665. Denne gadget med en kapacitet på 1000 watt har to børster lavet af naturlige børster og det samme antal temperaturregimer som sparer hårstrukturen som muligt plus ionisering og keramisk belægning. I aktivet har han følgende positive feedback: Den ideelle størrelse af børster, hurtigt og omhyggeligt rette håret, kvaliteten og sikkerheden. Det giver et negativt indtryk på dens ejere af samme årsager som de tidligere modeller, det vil sige mangel på en opbevaringspose, utilstrækkelig kapacitet og at det tager tid for afhængighed.

Bosch PHC 7771 - en anden populær på markedet hårtørrer med en drejebørste. Anmeldelser af modellen, der har fem udskiftelige børster designet til kort, langt, tyndt og tykt hår, indeholder færre klager end de ovenfor beskrevne gadgets. Brugere anser det for en bekvem og høj kvalitet model, der er i stand til at gennemføre alle de deklarerede evner. Den korte ledning og det faktum, at ikke alle dyser er lige så tankefulde, er de vigtigste krav til teknikken. Det lader til, at denne enhed var mere end andre for dem der risikerede det.

For at stablingsprocessen skal forårsage så få problemer som muligt, er det vigtigt at lytte til råd fra specialister:

 • Under modellering, for at lette at lægge og forhindre tangles i at snyde, er det umagen værd at arbejde med små tråde.
 • Fortørring af håret ved rødderne med en sædvanlig hårtørrer, kan du opnå et mere mærkbart radikalvolumen, og fortsæt derefter med at anvende tørretumbleren.
 • Hårtørreren, der er udstyret med en børste, kan med succes erstatte jern til glatningskrøller. For at opnå et godt resultat er det nok at holde dem flere gange langs hårets længde.
 • Den ønskede form kan gives til krøllens spidser, så de kan varme op og derefter stoppe rotationen af ​​enheden.

Oftere end ejere af gadgets til lægning klager over, at det er svært og usædvanligt at bruge dem. Børsten begynder hele tiden i den forkerte retning, hvilket er nødvendigt. Men denne forvirring med parterne går meget snart, for for at tilpasse sig den nye mekanisme er en vis periode altid nødvendig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 + 1 =