30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Håndvask til dacha i leurua merlen

Opvarmet håndvask i Leroy Merlin - foto, priser

Varmvarmeren er et fremragende oplagringsapparat til hurtig opvarmning af vand. Velegnet til at give, landskab, garage og steder hvor der ikke er spildevand og central vandforsyning.

Denne model af indenlandsk produktion har en kapacitets polypropylenbeholder med et volumen på 17 liter og en vægt på 2 kg. Vandvarmerens kapacitet er 1,25 kW, kapaciteten er 40 liter / time. For resten er alle vaskerier af russisk produktion dækket af en 1 års garanti.

Den feriepakke har både selvstændige EBVO varmer 17, og en kompakt vask og en dør, der skjuler en hylde til en spand. Hele strukturen vejer 12 kg, tankens volumen er 17 liter, produktiviteten er 30 liter / time.

Denne version vejer lige under 3 kg, volumenet af polypropylenbeholderen er 22 liter, kapaciteten er 50 liter / time. Effektstandard: 1,25 kW. Det maksimale tryk er 1 atmosfære (samt alle håndvaske produceret i Rusland).

Sagen til denne model er lavet af rustfrit stål, tankens volumen er 80 liter, og vægten er 18,5 kg. Varmvarmeren er beskyttet mod frost og overophedning, og en speciel belægning forhindrer dannelsen af ​​skalaen. Der er en speciel ventil til dræning af vand samt automatisk temperaturregulering. Alt dette giver dig mulighed for ikke at tænke på varmenes kinesiske oprindelse.

Købere noterer sig den gode kvalitet af materialet, bekvemmelighed og enkelhed i design og fremragende udseende. Kataloget Leroy Merlin chalet opvarmet dræn repræsenteret i værdiområdet 750-13 990 s., Andre lagrer de samme muligheder er fra 1000 17 000.

Håndvaske i Jekaterinburg 245

Bredde: 45 cm; form: rektangulær dybde: 50 cm; materiale: metal; åbning for overløb: nej

en anmeldelse Bredde: 55 cm; form: rektangulær dybde: 45 cm; materiale: rustfrit stål; Antal blændeåbninger: 1; placeringen af ​​hullet til blanderen: i midten; åbning for overløb: nej

Bredde: 40 cm; form: rektangulær dybde: 15 cm; materiale: metal, plast

Bredde: 48 cm; form: rektangulær Dybde: 38 cm; materiale: rustfrit stål; Antal blændeåbninger: 1; placeringen af ​​hullet til blanderen: i midten; åbning for overløb: nej

2 anmeldelser Bredde: 55 cm; form: rektangulær dybde: 45 cm; materiale: rustfrit stål; Antal blændeåbninger: 1; placeringen af ​​hullet til blanderen: i midten; åbning for overløb: nej

Form: rektangulær materiale: rustfrit stål; Antal huller til mixer: ingen

Bredde: 50 cm; form: rektangulær dybde: 45 cm; materiale: rustfrit stål; Antal blændeåbninger: 1; placeringen af ​​hullet til blanderen: i midten; åbning for overløb: nej

Bredde: 50 cm; form: rektangulær dybde: 42 cm; materiale: rustfrit stål; Antal blændeåbninger: 1; placeringen af ​​hullet til blanderen: i midten; åbning for overløb: nej

4 anmeldelser Bredde: 55 cm; form: rektangulær dybde: 43 cm; materiale: metal; Antal blændeåbninger: 1; placeringen af ​​hullet til blanderen: i midten; åbning for overløb: nej

Bredde: 50 cm; form: rektangulær dybde: 42 cm; materiale: rustfrit stål; Antal blændeåbninger: 1; placeringen af ​​hullet til blanderen: i midten; åbning for overløb: nej

Vaskestole til sommerhus med opvarmning og uden at afhente varerne

Vaskeskabe og vaskestole til hytter.

Ved permanent eller midlertidig mangel på vandforsyning, for at sikre grundlæggende hygiejniske standarder, er der brug for en laver af dacha eller en vask. Med ham kan du altid vaske efter arbejde og vaske grøntsager og frugter fra din have.

vand dispenser er en ophængt vandbeholder med et tryk eller en ventil til håndvask eller vask. Produceret af forskellige materialer og forskellige kapaciteter: fra 2 til 22 liter. Den billigste - plast, den mest holdbare - aluminium håndvaske. Køb håndvask i "Håndvaske"

Suburban håndvask eller en håndvask til en dacha er et design, der kombinerer et håndvask og en vask. Afhængig af modellen skelner:

- piedestal håndvaske (Moidodyr). Bøjlen er lavet af spånplade, metal eller polypropylen. Inde i kabinettet er en spand til dræning og skjult fra nysgerrige øjne. Komplet med en tank med vandopvarmning og uden opvarmning. Opvarmede modeller er udstyret med en rustfri stål TEN, temperaturregulator og en kontakt med lysindikation. Tankene er lavet af høj kvalitet polypropylen (volumen 10l, 17l, 22l) eller volumen rustfrit stål med 15 og 20 liter. Bruges normalt indendørs. Køb ferie synke Moidodyr du kan på vores hjemmeside under "Tulip kolonne læsestativer."

- udendørs håndvaske. På rammebasiset af en metalprofil med en pulverlakering fastgøres en vaskevaske af polypropylen og en tank. Tankens volumen afhænger af modellen fra 10 til 22 liter. Der er en forestilling med opvarmet vand. Let og solid konstruktion kan installeres i haven eller i haven. Du kan købe en gashandvask i afsnittet "Gashandvaskere"

- hængslede håndvaske. Måske den mest økonomiske mulighed. Har en ramme-ramme til fastgørelse af vasken og en tank med opvarmet vand og uden. Det er hængt på parenteser fastgjort til væggen. Ulempen kan betingelsesmæssigt tilskrives umuligheden af ​​installation uden støtte.

Online Shop Hjem og Cottage tilbyder sommerhus synke opvarmet, forfængelighed vask at vidne eller til at give for at købe til en attraktiv pris i mange år.

Vi modtager og behandler personoplysninger for besøgende på vores hjemmeside i overensstemmelse med den officielle politik. Hvis du ikke accepterer behandlingen af ​​dine personlige data, skal du forlade vores websted.

Når du bruger materialer fra webstedet, skal du angive et direkte link til kilden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

84 − = 81