30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Håndblander til beton

Håndblandere til beton

Bygningssatsen, der anvendes til forskellige job, skal blandes grundigt med en speciel enhed. Homogen beton vil tillade jævn fordeling af blandingen. Desuden vil en sådan løsning af beton lette gennemførelsen af ​​forskellige operationer på byggepladsen. For at blande betonforbindelser bruger bygherrer betonblandere, og til flydende blandinger (herunder beton dem) - byggemandeblandere.

En mixer kaldes et værktøj, virkningsprincippet og en konstruktion, der ligner en boremaskine. Til byggemixerens fastgørelige dyser, som anvendes afhængigt af specifikke opgaver. Typer af udstyr er divideret med mængden af ​​arbejdet.

Værktøjer bruges til konstruktion og efterbehandling for at forstyrre løsninger. Ved hjælp af et sådant værktøj er det muligt at lave blandinger af lakker, maling, cement og andre byggematerialer uafhængigt. Designet af blandere er ikke vanskeligt. Værktøjet er enkelt og let at bruge. Men mens du bruger dette udstyr, kan bygherrer hurtigt og effektivt forstyrre forskellige forbindelser.

Hvis du vil købe et værktøj til brug i hjemmet for enkle opgaver, er det bedre at vælge en mixer, hvis effekt er mindre end tusind watt. Hvis du planlægger at udføre storskala efterbehandling eller reparationsarbejde, er det ønskeligt at købe udstyr med en kapacitet på mere end tusind watt.

Lysblandinger, fx maling eller limknådning, fremstilles ved hjælp af en mindre kraftig indretning. I sådanne tilfælde skal der tages hensyn til dysernes rotation. Fabrikanter tilbyder modeller, som kan fungere i forskellige hastighedstilstande. Til sådanne problemer anbefales det at købe en mixer, som gør det muligt at lave forskellige blandinger af den nødvendige tæthed.

Ved køb af en håndholdt byggemixer skal der tages hensyn til de dyser, der bruges til at forstyrre løsninger. Det hele afhænger af, hvad der er tætheden af ​​den blanding, som du vil forstyrre. Der findes flere typer vedhæftede filer til enheder. Afhængig af opgaven bruger arbejdstagere skrue, kombinerede eller tværformede dyser. Ved hjælp af skrueindretninger blander bygherrer ikke-opslugtede opløsninger, da disse dyser ikke sprøjter væskeformige sammensætninger. Kryds er nødvendige for tætte materialer. Ved blanding er det vigtigt, at luften ikke trænger indad. De er egnede til at blande beton med grus, grus. Kombinerede dyser er effektive ved blanding af bygningsmaterialer.

Inden du køber en enhed til betonmørtel og andre byggematerialer, skal du konsultere fagfolk og gøre dig fortrolig med enhedernes egenskaber. For det første skal du bestemme den intensitet, som håndblanderen skal fungere. Så hvis du har tænkt dig at bruge det derhjemme, kan du vælge en husstandsvisning af enheden. Værktøjet vil koste dig meget billigere end lignende professionelle modeller, der er kendetegnet ved høj effekt. Der er en række andre funktioner, der er vigtige at overveje, når du vælger en mixer.

 1. Du skal se på vedhæftet fil af mixerhaloen. Flere varianter af sådanne fastgørelsesdele er tilgængelige: Morse cone, M14 og Fast Fix. Den første type vedhæftning er en skaft, der er indsat i den tilsvarende koniske udsparing. Udgifterne til dette udstyr er højere end priserne på andre modeller. M14 betragtes som den mest populære mekanisme i Corolla arrangementet. Det er fastgjort sikkert, men ubehageligt. Fast Fix - Fastgørelse i form af en chuck, uvævet ved omrøring af bygningsmixen. I denne patron hænger kanten af ​​corolla hurtigt. Denne mulighed anses ikke for den mest hensigtsmæssige til blanding af formuleringerne.
 2. Før du køber udstyr, skal du være opmærksom på værktøjets ekstrafunktioner. Det vigtigste er justeringen af ​​dysens omdrejningshastighed, låsen på kontakten. Ovennævnte muligheder hjælper med at lette blandingen og gøre værktøjet universelt. På markedet er modeller udstyret med en speciel elektronisk tilstand, som gør det muligt at regulere antallet af omdrejninger af dyser.
 3. Arrangement af håndtagene. Den mest bekvemme er den såkaldte. ører (håndtag i form af ringe, placeret på siderne). Med deres hjælp kan du holde mekanismen under drift, sænke den og hæve den.
 4. Et vigtigt kriterium for at købe en mixer anses for at være masse. Dette værktøj skal være let at bruge og transportere.
 5. Professionelle rådes til at købe udstyr fremstillet af dokumenterede producenter, hvis produkter har vist sig i byggebranchen.
 6. Mekanisternes sidste parameter er deres omkostninger. Prisen på værktøj afhænger af kapaciteten, antallet af hastighedsregimer og producenten.

I dag er der et stort udvalg af små håndholdte enheder og specialiseret kraftigt udstyr. Blandere producerer regionale virksomheder og virksomheder med et verdensomspændende ry. Et stort antal produkter er fremstillet af kinesiske producenter. På samme mixere er af høj kvalitet. Ved produktion af udstyr afhænger meget af styringen af ​​teknologi og produktkvaliteten.

Håndblander INTERSKOL.

Et eksempel på producenten er firmaet Interskol. Virksomheden producerer udstyr på fabrikker beliggende på Kinas område (joint ventures), der fremstiller værktøjer af mærket Freud (Spanien). Blandt de mest populære mærker er følgende:

 1. SKIL. Linjen af ​​mærket indeholder kraftfulde og mini-udstyr. For eksempel når strømmen af ​​1613-modellen 1 kW. Instrumenterne er ergonomiske og nemme at bruge. Ved hjælp af håndtaget kan du blande løsningen i lang tid. Enheden har en knap, der gør det muligt at holde konstant rotation i automatisk tilstand.
 2. Interskol. Ifølge eksperter er enheden nem at bruge. Den har to tilstande (den første når 450 omdrejninger pr. Minut, den anden - 850 omdrejninger pr. Minut). Denne enhed kan udføre 2 funktioner: en boremaskine, en håndblander. Det skal dog bemærkes, at vægten er fem kilo, så enheden er ubelejligt at bruge til boring af huller. Brandværktøjet Interskol giver mulighed for at blande kompositionerne, hvis volumen når 120 liter.
 3. REBIR EM. En lille mekanisme, der udfører en mixers funktioner og en almindelig boremaskine. Dens design adskiller sig fra udformningen af ​​andre producenters produkter. Enheden har ikke et ringformet håndtag. En pen er fastgjort til enheden, der er et håndtag på siden. På trods af at denne model kaldes en mini-mixer, når udstyrets kapacitet mere end 1 kW. Værktøjet bruges til at blande lette typer beton- og væskeopløsninger.
 4. Makita. Værktøjer til japansk produktion er af høj kvalitet. Derfor blev Makita-mærket populært inden for byggebranchen. Virksomheden tilbyder enheder af forskellig kraft. For eksempel er model 6013 en lille mixer med en vægt på 3 kg. Samtidig kan udstyret udføre op til 550 omdr./min.
 5. BOSCH. Tysk tysk teknologi er populær over hele verden, så de fleste herrer vælger produkterne i dette mærke. Men prisen på blanderne af dette mærke er højere end priserne på lignende modeller af andre mærker. BOSCH tilbyder modeller, der passer til forskellige opgaver. Minimale omdrejningshastighed for dual-mode-enheder er 450 omdr./min., Maksimalhastigheden er 1050 omdr./min.

En håndholdt enhed til blanding af betonopløsning og andre blandinger hjælper med at lave forskellige sammensætninger, der sikrer ensartethed. Markedet for specialudstyr tilbyder en bred vifte af værktøjer med forskellige egenskaber.

Før du køber værktøjer, er det vigtigt at konsultere eksperter og lære funktionerne i mixere. Dette vil hjælpe dig med at vælge en enhed, der giver dig mulighed for hurtigt at blande løsninger.

Lære at skelne mellem mixere til beton

Opførelsen af ​​ethvert objekt begynder med fundamentets placering og grunden til huset. Desværre eller heldigvis, men for dannelsen af ​​bærende strukturer bruger kun armeret beton. Den mest populære og populære mulighed er monolitisk armeret beton.

Monolitiske strukturer har mange fordele i forhold til konkurrenter: evnen til at oprette erektion af enhver form og koncept, mulighed for at arbejde med egne hænder, effektivitet, højeste styrke af materialet ved udløbet.

Automobile mixer til beton

Ikke uden hændelse, og uden ulejlighed. Monolitisk beton skal fremstilles hurtigt og i store mængder. Det er her, du vil sikkert have brug for en mixer til beton. Vi vil forstå, hvad betonblanderen er, hvordan betonblanderen fungerer, og hvordan man bruger den.

Monolitiske strukturer kaldes så, fordi de er dannet af monolitisk beton. Monolitisk betyder at blive fyldt direkte på stedet, i modsætning til præfabrikerede armerede betonelementer produceret på fabrikken.

Fordelene ved monolitten er allerede blevet noteret. På grund af sin enkelthed og højeste kvalitet ved udgangen får vi en utrolig elegant og bekvem måde at oprette bærestøtter af enhver type på.

En hvilken som helst lastbærer, der helt består af beton, vejer titusvis af tons. Selv et lille fundament for en enkelt-historie struktur har et volumen på 20-30 kubikmeter, og beton det tager bare en stor mængde.

At blande det op og bruge en betonblander. Betonblandere er specielle mekaniske enheder, der forenkler betonproduktionen, de kaldes blandere af bygherrerne selv, da betonblandere er afhængige af rotationen i form af en lille centrifuge.

Betonblanderen består af flere komponenter. Kernen er en stærk motor. Den er forbundet med en tromle eller specielle rotationsdyser, hvis det drejer sig om manuelle modeller.

Standard lastbil mixer på lastbil chassis

Motoren giver bevægelse til blanderen, betonen er knæet i tromlens rotation og forbliver i den, indtil den anvendes til det tilsigtede formål.

På grund af konstant rotation tillader betonblanderen ikke mørtel at gribe. Dette betyder imidlertid ikke, at blandingen kan blive efterladt til natten eller forstyrre den i dagevis.

Men i betragtning af den næsten øjeblikkelige start af processerne til at gribe monolitten giver betonblanderen os stadig en form for midlertidig start. Vi får et tilstrækkeligt tidsrum til at levere materialet til det rigtige sted.

Byggemixer til beton - en ting, der er ganske almindelig, og den anvendes næsten overalt. En bred vifte af applikationer førte til behovet for dens modifikation.

Nu er flere typer betonblandere efterspurgte på markedet. Af disse vil vi skelne mellem en betonblander:

Hver model har sine fordele, ulemper og applikationsfunktioner. Overvej dem alle.

Hvis du har brug for beton, er blandere den bedste mulighed. Men ikke alle kræver beton i mængden af ​​titusenvis kubikmeter. For et vist arbejdsområde er det tilstrækkeligt at bruge minimumsressourcerne.

Håndblander med to dyser

Forestil dig for eksempel at du skal styrke det knuste område omkring huset. For reparationsarbejde kræves mindre end en halv kubikmeter af en monolitisk løsning. Bestilling til disse automixere - spild af tid og penge, men at gøre manuelt - det er en arbejdsmulighed.

En håndholdt mixerprøve er nyttig her. Manuelle modeller ligner køkkenblandere, kun de er 10 gange større. Den elektriske motor er skjult i kroppen, dens opgave er at dreje en eller to indbyggede dyser.

Dyserne er lange stænger med hvirvler i enden. Takket være dem og selve designet er det muligt at blande enhver mørtel, der starter fra gips og efterbehandling med beton.

Håndblanderen er præget af øget effekt og større dyser. De er som regel to, så løsningen er knæet hurtigere og mere ensartet.

Desværre er den manuelle prøve ikke udstyret med en pumpe, og den fungerer ikke alene. Enheden kan kun bruges i menneskelige hænder.

Dette annullerer dog ikke hans fordele. Hvis du er interesseret i en monolitisk løsning i små mængder (op til 1-2 tons), er en manuel mixer den bedste løsning.

1.3 Blanding af beton med en håndblander (video)

En stationær mixer eller betonblander, som det hedder i folket, er sikkert kendt for alle.

Mixerblanderen adskiller sig fra håndblandere og er mere som en standard mixer, som den burde være.

En stationær omrører kaldes på grund af evnen til at installere og køre den på et bestemt sted. Efter påbegyndelse forbliver mekanismen kun i tide for at indlæse ingredienserne til den fremtidige betonblanding.

Personen er ikke længere forpligtet til at følge processen, det er nok bare at indsende materialet og tage det ud.

Blanderen er også udstyret med en motor, men det drejer ikke dysen, men en stor tromle. Rotationen opstår i begge retninger, tromlen kan vippes i nogen grad.

Indlæsning af betonblanderen med materialet til den fremtidige konkrete løsning

Jo dyrere enheden er, jo mere pålidelig og funktionel er den. I avancerede modeller kan du f.eks. Overvåge omdrejningshastigheden, udstyre systemet med en fødepumpe osv.

Blanderen er en ideel mulighed, når det er nødvendigt at arbejde en hel dag og producere en stor mængde beton, fra 5 til 10 kubikmeter per dag. Desværre er flere standardmodeller ude af stand til at fungere.

Vi har allerede bemærket ovenfor, at selv en højkvalitets mixer, der er fyldt med hele skiftet, ikke er i stand til at uddele rigtig store produktionsmængder. Dette var dog naturligvis fordi hun tænkte på andre opgaver.

Ikke desto mindre kræver enhver større konstruktion, uden overdrivelse, store byggemængder. Og ofte er der brug for beton på en gang.

Denne adfærd er på ingen måde et indfald af kunder, men en streng nødvendighed. Loven om teoretisk mekanik og cementblandingens egenskaber tillader ikke at danne den understøttende struktur gradvis.

Hvis vi f.eks. Har tænkt sig at fylde loftet eller fundamentet, skal det udfyldes på kortest mulig tid, helst i et møde. Separate strukturer som søjlen er så tæt kontrolleret, men der kan ikke forsinkes.

Det er indlysende, at bygherrer ikke får mulighed for manuelt at blande en sådan betonmængde. Løsningen blev dog fundet med det samme - transporten af ​​den færdige blanding i auto mixere.

Den blandes i en betonfabrik, hvis produktionsmængder er så store, at den samtidig kan forberede en løsning til flere genstande. Materialerne eller færdigblandet beton føres ind i blanderen, blandes (ofte i løbet af transporten finder sted) og føres derefter til anlægget i form af et færdigt stof.

Transport giver dig således mulighed for at sende på kortest mulig tid til byggepladsen dusinvis, om ikke hundredvis af kubikmeter af løsningen.

I sig selv udføres transport af auto mixere - ældre brødre af konventionelle betonblandere. De kan forestilles som stationære modeller, forstørret hver tiende gang og monteret på et automobilchassis.

Disse enheder er udstyret med kraftfulde motorer, der er tilstrækkelige til at dreje 10 tons metal tromler fyldt med beton samt levere den færdige løsning med pumper (dog er ikke alle biler transporteret af pumper udstyret med pumper).

Den sidste kategori af udstyr er af interesse for bygherrer mest. Især er de interesserede i hvor mange betonblandinger i blanderen, og hvor meget er betonblanderen.

Disse spørgsmål er indlysende og korrekte. Vi vil forsøge at besvare dem.

Foder af beton fra mixeren til fordybningen

Beregning af betonmængden i en bilmixer afhænger af dens kapacitet. Trummens volumen, dens lejekapacitet og motoreffekt tages i betragtning.

Blandere til 3, 7 og 9 tons betragtes som de mest populære. Prøver med tolerance på 12-15 eller flere tons er mindre almindelige. Det skal forstås, at du ikke kan indlæse mixeren helt, den vil ikke opretholde et sådant tempo og vil hurtigt svigte.

Ikke desto mindre viser en simpel beregning, at ved bestilling af 3 auto mixere på 7 tons, vil du modtage omkring 15 tons løsning på kortest mulig tid.

Hvad angår værdien afgør sælgeren meget. Det tager hensyn til omkostningerne ved materialer, omkostningerne ved at blande, transport er også registreret (omkostningerne ved benzin og chaufførtjenester). Det samlede beløb, der modtages plus markeringen er det endelige resultat.

De omtrentlige resultater under hensyntagen til de gennemsnitlige prisindikatorer er som følger:

 • Omkostningerne til 5 tons beton i en mixer med transport i 20 km er ca. $ 150.
 • Omkostningerne ved 5 tons beton i en mixer med transport i 50 km er 220 dollars.
 • Omkostningerne på 10 tons beton med transport til et lignende område er allerede 450-500 dollars mv.

Som du kan se, er den samlede pris for blandingen lidt forøget, men vi har ikke andre muligheder, der er så bekvemme ud fra teknologi og logistik.

Byggemixer til beton: Hvordan vælger man?

Håndblanderen til beton, som er en speciel borerør, har en meget bred applikation til fremstilling af en række byggematerialer, og bruges også som værktøj til arbejde med klæbemidler og lakker af enhver art. Dette er alt muligt på grund af den høje kvalitet af blanding og brugervenlighed. Men når man vælger en sådan enhed, er det nødvendigt at analysere alle de faktorer, der kan påvirke dets drift.

Før du køber en mixer til beton, skal du bestemme mængden af ​​arbejde, du vil udføre med det, og kun derefter vælge i overensstemmelse med dette elektriske værktøj. Hvis du er interesseret i at gøre selvreparation derhjemme, så kan du godt være tilfreds med husstanden mulighed med besparelser på op til 30% af omkostningerne. Hvis dit erhverv bygger, så er det værd at købe en mere professionel enhed.

Når du vælger en mixer til beton, er det nødvendigt at tage hensyn til dens magt, der er nødvendig til at pre-afgøre, hvilken type byggeri blandinger, som du vil arbejde. For eksempel til fremstilling af byggematerialer baseret på beton, som indeholder en række fyldstoffer i form af grus, udvidet ler eller grus, er højt drejningsmoment meget vigtigt. I sådanne tilfælde ville den bedste mulighed være et elværktøj, hvis effekt er kilowatt eller mere. Hvis du er interesseret i en mixer til beton håndholdte, hvis pris er fra 2000 rubler til fremstilling af lunge blandinger, for eksempel, parket lak eller fliseklæber, du vil hjælpe værktøj med mindre strøm, fordi der i dette tilfælde den vigtige frekvens af omdrejninger, snarere end drejningsmoment. Et professionelt værktøj, og nogle gange i husstanden, er det muligt at hastigheden frekvensstyring, hvilket betyder at du kan vælge en bestemt hastighed, som tillader brug af en anordning til tilberedning forskellige blandinger.

Hvis du allerede har købt en mixer til beton, skal du også omhyggeligt henvende sig til problemet med at vælge dysen. For at træffe den rigtige beslutning skal du bestemme hvilken type blanding arbejdet skal udføres. Man kan sige, at der generelt er tre typer vedhæftede filer til en mixer: skrue, kryds, kombineret. De førstnævnte anvendes til blanding af malinger og lakker, sidstnævnte bør anvendes i situationer hvor luftindtræk i blandingen er uønsket, og andre vil være nyttige til ethvert materiale.

Fastgørelse af vedhæftede filer i enhver mixer er ikke særlig vanskelig, da alt er samlet her. Fabrikanter bruger standard M14. Han antager, at dysen vil blive fastspændt i patronen, og hvis den skal udskiftes, kan du skrue patronen ud med en speciel serrated nøgle. Den samme standard gælder for forbigående patroner til perforatorer, så de kan bruges som blander til beton. I nogle tilfælde bliver denne mulighed en ægte frelse.

Afslutningsvis kan vi sige, at ved at købe en betonblander til beton er det nødvendigt at være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​højt drejningsmoment, tilstrækkelig kraft samt muligheden for at ændre arbejdshastigheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 + = 9