30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Halloween græskar foto

Græskar til Halloween (19 billeder)

Hvis dette år du ud for at snitte en usædvanlig græskar til at dekorere dit hjem til Halloween, foreslår vi, at du tager et kig på denne spændende samling. Det er muligt, at nogle af de indsendte inspirere dig til at skabe et sandt mesterværk, især da de fleste af disse er udskårne græskar er ikke fagfolk:

Kunne lide det? Del nyhederne med dine venner! 🙂

Kommentarer (1)

Besøgende i gruppen gæster, kan ikke kommentere denne publikation.

Hvordan laver man græskar til Halloween. Vi laver en smuk lanterne til ferien

Halloween er en lys og underholdende ferie, der kom til os fra de angelsaksiske lande og faldt til smag både for børn og voksne.

Hvert år den 31. oktober afholdes costumed processioner, karnevaler, fotoskørter, skolelys og corporate fester i Halloween stil i mange europæiske byer, i Amerika, Mexico, Japan og Kina samt i Rusland.

Traditioner af fest varierer i national farve, ritualer, massekarakter, dekorationer, men stadig er hovedattraktionen af ​​aftenen - et glødende græskar - forbliver et uforanderligt genkendeligt symbol og udsmykning til alle deltagere i festivalen.

Fra Halloween-historiens historie er kendt, hvilket ligger til grund for den såkaldte "græskar" -tradition.

Ifølge hende blev en irlænder ved navn Jack afvist af de højere kræfter og sendt til at vandre i evighed og afslørede sin vej med en græskarelarm. Siden da symboliserer det udskårne græskar Jacks lampe og skaber en ekstraordinær entourage af magi og mystik.

Der er mange forskellige måder at skære græskar på, og nu er det en hel kunst, der "på amerikansk måde" lyder som græskar kunst (græskar kunst), og det mere almindelige navn er "carving".

Men den mest enkle og ukomplicerede græskar kan skære selv et barn ved hjælp af en voksen mentor. Et sådant håndværk vil perfekt dekorere ferien, og fælles kreativitet vil bringe meget glæde til sine kunstnere.

Forberedende fase: Hvad skal du lave en lanterne og hvordan man vælger og behandler et græskar

Der er et bredt udvalg af professionelle værktøjer til udskæring.

Men for at lave en græskar lanterne selv, hjemme, skal du oplagre:

 • almindeligt køkken og papirvarer kniv,
 • et stearinlys eller en lommelygte,
 • skeen,
 • en felt-tip pen,
 • alkohol,
 • og bomuldsuld eller svamp.

Du bør være opmærksom på valget af et græskar: Et stort mønster vil se godt ud, men for første gang er det mere bekvemt at tage et græskar af mellemstørrelse.

Farven på græskar kan være alt: lys og bleg orange, gul, hvid.

Ordren om at lave et græskar til Halloween:

 1. Før du laver et "mesterværk" skal du vaske frugtene godt, tørre det og affedre det med alkohol og bomuldsuld.
 2. Dernæst skærer forsigtigt "hat" ud, og skeen ekstraherer kødet. Jo bedre græskar bliver ryddet og jo tyndere dets vægge bliver, desto længere vil den festlige lanterne forblive.
 3. Så skar vi det faktiske mønster ud. Men før det er bedre at anvende en filtpen.

Mønsteret eller billedet trækkes på et græskar, og skæres forsigtigt ud med en tynd køkkenkniv eller kontorkniv. Hvis du har en del af ordførerens talent - skal du bare tegne og se på eksemplerne. I modsat fald - brug skabeloner.

Det er bedre at skære et græskar på forhånd, så det kan tørre godt, vil 12 timer være nok.

Som baggrundsbelysning kan du bruge små stearinlys eller en lommelygte. Som en mulighed - pakk det nye år med en krans af lysdioder En glasburk eller simpelthen sætte en krans i et græskar.

Vi anbefaler, at du punkterer låget på flere steder med en øl, så varmen fra stearinlyset ikke steger græskar.

Fantasien af ​​carving masters er ubegrænset. Den traditionelle besættelse blev en rigtig kunst. At skære det mest almindelige græskar er ikke særlig svært, men en ferie er noget at fejre, for at overraske, glæde og inspirere!

Simple masker - en klassisk løsning

Den mest elementære tegning på et græskar er en maske eller et ansigt, selv om der er mange måder at bevare originalitet på.

Efter at have gennemført alle stadier for at forberede fremtiden "Jack's Lantern", bør du tænke på, hvordan masken vil se ud. Det kan være sjovt eller sjovt eller virkelig skabe frygt og rædsel med sit uhyre grin.

I slutningen af ​​materialet tilbyder vi dig flere færdige mønstre til at trække på græskar, som du kan åbne i en ny fane i browseren og downloade. Den færdige tegning skal udskrives på printeren, skæres langs kanterne, så ornamentet er godt lagt på en ujævn overflade og fastgjort med "scotch tape" på græskar.

Hvis du skærer delene i skabelonen ved at lave en stencil, så kan den ønskede kontur simpelthen tegnes med en filtpen. Eller du kan forlade det downloadede billede, som det er, og punktere konturerne med en skarphed eller et andet værktøj.

Men det er meget mere interessant at forbinde din kreative tænkning og skabe en unik og unik "fysiognomi". Prøv at skrive på et ark papir eller tilbyde at pokreativit dit barn.

Ofte gør masker brug geometriske mønstre.

Ansigtets næse og øjne kan have en trekantet form, og grin er en zigzagform. Kompleksiteten af ​​et sådant mønster er at skære hjørner.

For ikke at forkæle arbejdet skal du forsigtigt pinde huden med en tynd kniv og derefter lave små snit.

Behøver ikke at dreje kniven, at skære en vinkel, Det er bedre at fjerne værktøjet fra græskar og punktere huden i en ny bevægelsesretning.

For at gøre en mere venlig og sød græskar maske, skal du bare slippe af med skarpe hjørner ved at tilføje flydende linjer. Grin vil let blive et smil, hvis i stedet for trekantede "fangs" pæne firkantede "tænder" bliver udskåret.

Øjne kan laves rundt, ved hjælp af som et værktøj til glat passage af linjer en lille penkniv eller mejsel (findes i kunstbutikker).

Ud over de skræmmende humanoide masker er de udskårne muzzler af dyr og eventyrlige skabninger, for eksempel den mystiske kat Behemoth eller Pokemon, meget interessante.

Pokémon uden sine skarpe ører bliver uigenkendelig, så du kan prøve og skære to vidunderlige "øre" fra et andet græskar. For at "locators" holdes godt og ikke falder ned under støjende festligheder og coven af ​​alle "onde ånder", skal du lave et stykke i kalebassen og bruge tandstikker til at rette "ørerne".

Ikke altid fra græskar er kun "Jack's lantern". Farverige udseende og bare en udskåret maske uden belysning, hvis arbejdet er gjort subtilt og dygtigt.

Selvfølgelig kan et sådant græskar nemt dekorere en ferie om dagen, men om aftenen er "brandhovederne" placeret på den reflekterende blank overflade meget mere spektakulære.

Hvis du vælger et lyst orange græskar, kan du lave en god maske. Se figurerne på græskar effektivt, afvigende fra pumpens hovedlegeme i farve og endda i skygge. For eksempel for at få store hvide tænder, skal du rense det øverste lag af skrællen og fortsætte med at gøre udskæringerne af hver tand separat. Det er meget godt at udføre lignende arbejde med tynde og skarpe thailandske knive.

Overhovedet kræver arbejdet i den følgende udskæringsmetode ikke belysning. I dette tilfælde kan kødet ikke udvindes fra græskar. Det er nok at arbejde mønsteret med skarpe værktøjer, kun skære de øverste lag af skræl.

Den ønskede effekt opnås på grund af den forskellige trykkraft og dybden af ​​snitene.

Da hætten ikke er afskåret, kan halen af ​​et græskar efterligne den gamle trollkarls grimme næse.

Selvfølgelig vil et ensomt stående græskarhoved se kedeligt ud, selvom det udføres meget talentfulde. Meget mere interessant er lampens sammensætning.

Store og små græskar, der er indstillet i forskellige højder, dekoreret med grene og efterårsblade, vil dekorere enhver interiør eller fotosone på dagen for alle hellige. En interessant ide er at sætte græskar på store hylder til blomster eller frugter.

Du kan lave kompositioner af flere græskar i typen "en i en". I sådanne værker skal man først skære et stort græskar "hoved-skurk", og så sættes små krus i kæbernes kæber "skurk". For at fastgøre dele af sammensætningen kan du bruge tandstikker eller canapésticks.

Halloween er natten før alle helliges dag, på dette tidspunkt er grænsen mellem den jordiske verden og højere magtens verden sløret. Følgelig afspejles ferieens ånd i værkerne af kunstnerisk udskæring af græskar.

Her er søde spøgelser, enten alene, som Carlson eller i homoseksuelle virksomheder.

Og grimme, frygt inspirerende og skræmmende, flagermus, ugler, edderkopper og andre væsener med mystisk magt.

Og hvor skal man komme til denne ferie uden hekse, deres magiske potioner, sorte katte og ildåndede drager?

Bemærkelsesværdigt se kompositioner fra græskar i form af husehuse. Med en kniv skåret ud vinduer, en dør, ved hjælp af hotellet udskårne elementer, lofter, verandaer og en dør er afsluttet. Lyset i vinduerne synes at minde alle fans af Halloween, at denne nat mange mystiske væsner ikke sover.

Det skal påpeges, at du med den rette færdighed kan skære ud på græskar til Halloween komplekse magiske scener med magiske motiver, mættet med detaljer. Nogle vil vi vise nedenfor.

En rytter uden hoved ... Det er skræmmende! Det er forfærdeligt! Men hvor smukt dette billede ser ud, skåret ud på halloween symbol!

En af de mest populære og succesrige film om troldkunstnere, tryllekunstnere, trollkarlere og guidenes skole er "Harry Potter". Hvorfor ikke bruge ideerne fra denne film til at dekorere græskar?

Traditionelt bruges ofte motiver eller tegn fra tegneserier eller bøger. Spider-Man's karakter er fabelagtig og mystisk. Desuden på billedet nedenfor indgangen til en bestemt Gehenna brændende. Måske er dette Fatal Cave i Mordor fra Tolkiens populære bog.

Fans af æble gadgets kan gøre for Halloween en græskar lanterne med symbolet for den elskede iPhone.

Og motiverne til døden og efterlivet lyder i gotiske værker, som vil finde deres beundrere.

Nå er den helt påmindelse om Halloween fejret på Jacks lanterner i form af billeder af græskar, indskrifter og andre festlige og symbolske.

Ofte når man laver originale værker af græskar anvendes farvningsteknologien.

Du kan skygge individuelle elementer i sammensætningen med konventionelle madfarver eller farver til påskeæg.

Og du kan tegne mønstre af almindelig gouache eller male dele af billedet.

OBS venligst! Careless strejker fjernes let med alkohol og bomuldsuld.

Græskar til Halloween lavet af papir - enkelt og originalt!

Hvis carvingteknologien virker for kompleks og uudholdelig, og dekorere interiøret for ferien virkelig, vil den ideelle mulighed være at oprette et papir græskar lavet af papier-mache.

For at lave et papir græskar med egne hænder skal du:

 • papir (helst farve)
 • luftballon,
 • kontorlig lim,
 • tråd
 • felt-tip pen,
 • papirvarer kniv,
 • LED lommelygte.

Det er nødvendigt at hente papiret i små stykker, så pust bolden og indsæt det med flere lag papir. Det øverste lag må ikke smøres med lim.

Den færdige papirkugle er hængt på tråden og efterladt for at tørre uret for 10-12. Når papirpumpen er tørret, kan du gennembore bolden inde, lave et lille snit og trække det forsigtigt ud.

Hvis der er tid, så er det muligt at forme en mere kompleks form fra plasticine. Så har du en chance for at lave ikke bare en lommelygte, men et ægte kunstværk.

Tegne et krus på et papir græskar kan også bruge en markør eller markør, så skåret ud med en tynd clerical kniv eller lille manicure saks det resulterende mønster.

At sætte sig ind i LED lommelygten, kan du opnå en stor lighed med papirstøtterne med Jacks ægte lanterne.

I intet tilfælde skal du sætte et lys inde i en sådan lampe, så tændes papiret let, og der kan ske en uplanlagt "brandvisning". Som det var skrevet ovenfor, er det bedre at bruge LED-krans.

Papirpumpkin er et vidunderligt alternativ til håndlavet ægte frugt.

Det er næsten vægtløst, nemt fastgjort til loftet. Gæsterne vil være glade for slik eller små overraskelser, placeret i et græskar lavet af papier-mâché.

På trods af at Halloween kom til os fra USA, er det bredt fejret i vores land. Dette giver en unik mulighed for at vise fantasi, at opdage kreative evner og bare have en god tid i cirklen af ​​nære venner.

Hvis du ikke har valgt et passende billede til en fest, så foreslår vi at du ser vores materialer. Vi fortæller dig hvordan man laver et billede af en kat, en eventyrheks.

Du kan se på videoen, hvordan man anvender en smuk vampyr make-up eller lærer at vælge et kostume til en elegant vampyr.

Opdag nye talenter og tro ikke på fordomme!

Hvordan skære et græskar i Halloween foto i etaper

En af de vigtigste Halloween dekoration Jack-lanterne udskårne græskar, i dag om, hvordan man skære et græskar til Halloween, efter alle de frygtelige og munter ferie har slået rod i vores område også. Her finder du stencils, masser af fotos og ideer til boligindretning på Halloween.

Halloween sjovt og lyst fejret traditionelt i Europa og Amerika, bogstaveligt talt i hvert hus, hvor der er børn især, skære ud af græskar sjove eller forfærdelige næseputternes lyskilde. Det menes, at den udskårne græskar jack-lanterne, som satte døren på tærsklen til All Saints' skræmme og ikke lade de onde ånder i huset, fordi På troen vil alle onde ånder frit gå omkring vores verden på dette tidspunkt. Det er svært at sige, hvordan moderne amerikanere og europæere tror på dette, men traditionen lever og nu i alderen af ​​indretningsarkitekter, landskabsdesign mv. udskåret i halloween græskar kan spille en vigtig rolle! På os er det bestemt ikke så alvorligt, men det er interessant for mange, hvordan man skal skære et græskar på Halloween og for at gøre charmerende eller forfærdelig Jack-Lantern.

Sådan skære et græskar til Halloween

Skær græskar i Halloween er slet ikke svært, men alt er der nogle nuancer. Skær græskar er ikke let, men fordi jeg kunne godt lide tanken om at låne sin mands boremaskine, hvis du ikke ved, hvordan man bruger det, som jeg gør, der tiltrækker mænd eje værktøj, men det er efter, så længe du har brug for at beslutte, om at fremhæve dit græskar, og hvis ja, det vil sige, to muligheder:

 • hvis du bruger et lys til belysning, så skal du lave et hul oven på græskar
 • hvis du bruger en lommelygte i banken til baggrundslyset, så skal du lave et hul fra bunden af ​​græskar.

For at lave en Jack-lantern, brug en græskar uden pletter, proportional, halen skal være tør og ikke mindre end 5 cm, ellers bliver græskar allerede forkælet. Skær græskar til Halloween ikke behøver mere end 2-3 dage før ferien, da det vil begynde at forværres hurtigt, som ville stoppe processen, så prøv at finde i salget af en aerosol til græskar pleje, men der er sådan! Hvis ikke, så kan indersiden behandles med et græskarblegemiddel eller lignende, pumpen skal behandles hver dag, og tørret ud af græskar kan beskyttes med vaselin. Det er bedst at skære et græskar på tærsklen til ferien, så er udseendet stadig friskt og ret truende)

For at afskære "græskar" dækslet til belysning skal du påføre en filtpenn, og nu arbejder du pænt med en boremaskine. Klip låget på en sådan måde, at det ville være kegleformet, ellers låget falder ind i græskar indeni (dette er vigtigt!). Glem ikke at skære kødet ud af låget og gøre det til en antiseptisk behandling.

Når du har adgang til den interne af græskar er det nødvendigt at rengøre op ikke kun frø, skeen, eller et værktøj til udskæring et græskar, du har brug for at rense ud næsten til huden og efterlader en vægtykkelse på højst 2 cm. -2,5sm.

For at skære ud, er noget næseparti af et græskar bedre at bruge en stencil, under dem vil der være mange. Stencilen skal påføres græskar og gennem mønsteret for at trykke med en søm, en aske eller en skarp kontur tegning, skåret ud med en bor eller en kniv.

Der er en anden mulighed, hvordan man skære et græskar til Halloween, i billedet nedenfor kan du se, hvordan du gradvist kan lave et hul i græskar figur med metal forme til bagning. Fastgør støbeformen til græskar og ramt den med en hammer, pas på! Overhold sikkerheden!

Og efter aftenen skal du sætte et lys og beundre dit mesterværk med din familie.

Husindretning til Halloween

Græskar giver dig mulighed for at skabe fantastiske i sin lysstyrke og skønhed i sammensætningen, hvilket skaber en festlig og lidt mystisk stemning. Det er ikke nødvendigt at skære et græskar til Halloween, der er mange andre enkle måder at dekorere et græskar på til en ferie.

Og nu ideen om at bage til Halloween

Ikke en stor bonus: Hvordan sy en heksesko til Halloween

Hvis du kunne lide artiklen, så i taknemmelighed til forfatteren til arbejdet, del artiklen med dine venner i socialt. netværk! ♥

Klik på "Like" og få kun de bedste indlæg på Facebook ↓

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 + = 29