30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Hæklet mønster til begyndere

Hæklet hæklet til begyndere: rund, rektangulær

Håndarbejde har altid haft sin værdi, og kunst, som hæklet, er ingen undtagelse. Produkter fremstillet med denne teknik vil dekorere ethvert interiør. Hvor starter du, hvis du kommer på tværs af denne teknik for første gang? Gå ikke lige ind for komplicerede produkter, for at starte en simpel serviet hæklingsordning for begyndere vil gøre. For at komme i gang skal du lære nogle funktioner i strikning.

For hver serviet, afhængigt af dens formål, er en bestemt tykkelse af tråde egnet. Præference i udvælgelsen er altid givet til ren bomuld, den ideelle type fiber er en iris eller en snefnug. Akrylfiber anvendes også i vid udstrækning. Tråd kan være i ruller eller spoler, hvor du altid finder antallet af gram og meter i en enhed. Disse parametre hjælper dig med at bestemme antallet af skeiner, der kræves til et bestemt job. Krogens størrelse afhænger af den valgte trådtykkelse, jo tyndere tråden, desto mindre er nummeret. I begyndelsesfasen for stikprøver skal du vælge en tråd og en krog af mellemtykkelse. Når du har mestret de enkle elementer, kan du bruge garn af enhver tykkelse.

Enhver ordning med serviethæklet til begyndere består af visse ikoner, som dechifreres som følger:

Den ovale er en luftkreds, den opnås ved at trække tråden gennem den forrige;

Pinden - en søjle uden hækling, udføres som følger: Sløjfen, der sættes på krogen, forbliver på plads, krogen er indsat i sløjfen i den foregående række, hvor det er nødvendigt at lave en søjle. Arbejdstråden er fanget og strakt. Krogen producerer to luftløkker. Herefter trækkes tråden igen og strækkes gennem disse sløjfer, og som følge heraf forbliver kun en.

Et kryds eller en sort prik er en forbindelsesstang, designet til at fuldføre serien.

Lang pind med en skrå linje - en søjle med en hækling.

Disse er de enkleste elementer, de vil være nok i den første fase af træningen. Som regel ledsager ordningen i serviethæklet beskrivelsen, som du kan finde ud af de uforståelige øjeblikke i ordningen. Hvis du finder andre symboler i diagrammerne, bliver det mere kompliceret. Begyndere i første fase er bedre at give præference til enklere muligheder.

Hvert hæklet servietskema for begyndere tager samme begyndelse, uanset den efterfølgende tegning. En kæde af luftløkker, hvis antal bestemmes af densiteten af ​​artiklen, er monteret. Hvis et åbent serviet skal antages, passer en kæde på otte sløjfer. Hvis produktet er tæt nok, vil fem stykker være tilstrækkeligt.

Den resulterende kæde skal være lukket, til dette formål anvendes et forbindende halvrør. På samme måde vil alle efterfølgende rækker strikkes af.

Ringen, som du har dannet under forbindelsesprocessen, er bundet rundt omkredsen af ​​kolonner med eller uden hækling. Det er nødvendigt at starte arbejdet med løft af løkker, for dette ved begyndelsen af ​​hver række, som vil blive udført af dette element, fastgøres tre luftsløjfer.

Den anden række skal være lavet med kolonner med en hækling, så som en stigning er det også nødvendigt at binde luftløkkerne, hvis antal vil variere fra tre til fem. Luftløkkerne følger fra bunden af ​​leddet. Derefter anbringes en søjle med en hækling, som er placeret i den formede sløjfe i den foregående række. Herefter knyttes to luftløjfer, og ifølge denne teknologi gentages elementerne. Hæklet mønster for begyndere kan også have en anden kombination af den anden række.

Nu kan du gå direkte til bindemønsteret.

For at udføre skal du have akrylgarn og krog nummer 2. Figuren viser skemaet af en lille serviethækling. Arbejdsfølgen vil være som følger:

Vi laver en kæde med 6 luftløkker og forbinder den med en ring.

Den første række. Vi løfter med 4 sløjfer og starter den første række, der består af 30 kolonner med en hækling.

Den anden række starter med 4 luftløkker, vi strikker to kolonner med en hækling. Så laver vi to luftløjper og de næste to stænger med en hækling. De er ikke bundet over en nabostilling, men over det næste indlæg. Operationen gentages til slutningen af ​​serien. Efter at have afsluttet mønsteret lukker vi strikningen med et forbindelsespost.

I tredje række er luftløkkerne i den foregående række bundet i en sådan kombination: 2 søjler med en hækling, 2 luftløkker og 2 flere søjler med en hækling. Derefter strikkes der to sideluftsløjfer, og kombinationen gentages.

Den fjerde række udføres i følgende rækkefølge: 4 løftestropper, 2 masker med en hækling. På sidehængslerne i den foregående række er der lavet en forbindelsesstang. I midten lukkes hængslerne 3 kolonner med en hækling, to hængsler og en anden 3 kolonner med en hækling, en forbindelsesstolpe. Gentagelse sker indtil slutningen af ​​serien.

Den femte række er identisk med den fjerde række, kun 3 luftløkker er lavet i stedet for forbindelsesstolpen.

I den syvende række indeholder det lille hæklede hæklingsprogram flere elementer, som vil medføre en forøgelse af servietets diameter. Rækken er bundet i henhold til den fjerde ordning med en stigning på op til 3 kolonner med en hækling, og to luftløkker er forbundet på begge sider af forbindelseskolonnen.

På dette stadium kan du afslutte strikning, du får et lille serviet, hvis du har brug for et større produkt. Det skal gentages 5 og 6 rækker, kun i hver næste række tilføjes mønsteret en kolonne uden en hækling og to luftsløjfer.

For at lave et smukt åbent serviet skal du vælge tråden så tynd som muligt, så får du et raffineret produkt. Mønsteret på åbent serviethækling har ingen funktioner. For et sådant produkt skal du bruge 50 gram 100% bomuldsgarn og en krog med en maksimal størrelse på 1,5.

Vi ringer en serie på 8 luftløkker, vi forbinder i en ring, hvor vi binder 15 kolonner med en hækling af den næste række. I næste række øges antallet af kolonner til 32. Fortsæt med at strikke i henhold til figuren, der er vist i diagrammet. Hele mønsteret af åbent serviet består af 9 rækker.

Teknologien til at udføre sådanne produkter varierer. Du kan strikke et helt stykke klud på en gang, men du kan lave separate fragmenter eller moduler, og derefter kombinere dem til en enkelt helhed. Overvejet i den tidligere version af den cirkulære serviet hæklet mønster er lavet ved at strikke teknologi i en cirkel. I dette tilfælde skifter arbejdsretningen fra højre til venstre og i modsat retning. Lad os overveje begge varianter.

Enkel rektangulær serviet

Størrelsen på det færdige produkt vil være 15x20 cm. Til arbejde skal du have tråde af mellemtykkelse og krog nummer 1.5. Den hæklede servietskema har sin egen unikhed. Hvis du er færdig med arbejdet på andet trin, får du en firkantet serviet. Ved det viste antal elementer i ordningen kan du ikke stoppe med at øge deres antal, produktets længde vil stige til den ønskede størrelse. Arbejdet begynder med 64 luftløkker og ifølge mønsteret udføres lærets basismønster, ændres retningen af ​​strikning med pilene.

Overvej den anden mulighed. Diagrammet af en rektangulær serviet ved en krog er præsenteret af to figurer. I overensstemmelse med mønsteret udfører vi et stykke serviet.

Ifølge ordningen starter strikning fra hjørnet, og retningen af ​​rækkerne ændres. Efter at firkanten er opnået, er den bundet rundt omkretsen med en sammenhængende række, med hvilken fragmenterne vil blive sammenføjet i et enkelt stykke. Bindens størrelse vil afhænge af antallet af dannede fragmenter. Når først det krævede antal moduler er opnået, kan du begynde at samle. Forbindelsespunkterne er vist i diagrammet med pile. Det resulterende stof skal være bundet med tre rækker trim langs hele omkredsen af ​​kredsløbet.

Nu har du det første manuelt arbejde, der udføres af hæklen, og du skal kunne tage det ordentligt godt af. Klar til at strikke produktet glattes og dampes. En hæklingkrok til begyndere vil holde den ønskede form, hvis den er lidt stivet. Efter lang brug er der behov for rengøring, du kan gøre det i følgende rækkefølge:

Vi frigiver serviet fra det akkumulerede støv, for vi ryster det.

Vi forbereder en sæbeopløsning, det er bedst at bruge en shampoo eller et flydende vaskemiddel.

I nogen tid sænker vi produktet i en sæbeopløsning. Gnid ikke servietterne.

Vi udfører skylningen ved at sænke i rent vand også uden friktion.

Push-up sker ved hjælp af et håndklæde, hvor et serviet er placeret.

Du kan tørre produktet på to måder. En naturlig mulighed, når en serviet hæklet til begyndere er lagt ud på et håndklæde under pressen. Det er også muligt at udføre tørringen med et jern, hvilket vil fremskynde processen meget.

Sådan strikes en bomuldserviet til begyndere

Strik små servietter hæklet let og behageligt. Sådanne strikkede servietter kan bruges som stativ til briller, kopper, vaser, som en smuk indretning til at skabe et hyggeligt hjem.

Erfarne herrer læser nemt mønstrene til hækling og kan knytte selv den største og komplekse serviethækling. Men nybegyndere i denne teknik skal prøve deres hånd ved at strikke små servietter hæklet. Denne mesterklasse vil vise dig, hvordan man kan strikke en serviet til begyndere. Ordningen med en simpel serviethækling består af kun 10 rækker, og som et resultat af arbejdet får du et lille rundt åbent serviet.

For at forbinde en sådan vidunderlig serviet skal du forberede:

  • saks
  • garn (tynd tråd)
  • krog 2,0 mm (krogvalg efter trådstørrelse) Legend:

VP - 1 luftkreds.

SBN - 1 indlæg uden hækling.

SSN - 1 indlæg med en over.

SS2N - 1 kolonne med to hækler.

ССН - 1 kolonne med tre omslag.

Rund serviet hæklet ordning

Runde servietter hækles i en cirkel med begyndelsen af ​​strikning i form af en kæde lukket i en cirkel af luftløjfer.

1 række. Vi ringer 18 VP. Vi forbinder dem med en forbindelsessløjfe.

Vi laver 32 SSN'er i midten af ​​den tilsluttede cirkel, i starten af ​​serien laver vi 3 VP lift. Cirklen lukkes af en forbindelsessløjfe. Så lukker hver serie i en cirkel!

2 rækker. Vi sender 6 VP + * 1 CCN gennem en loop + 3 VP *. Gentag fra *.

3 rækker. Vi vælger 7 VP + * 1 CC2N gennem tre loops +3 VP + 4 CC2N med et vertex + 1 CC2N + 3 VP *. Gentag fra *.

4 rækker. Gør 7 * VI + tre sløjfer SS2N 1 + 3 + 4 SS2N VI i bue 3 forrige række + VI + 4 SS2N buen 3 forrige række + 1 + VI SS2N + 3 * VI. Gentag fra *.

5 rækker. Opsamling 7 + VI * tre sløjfer SS2N 1 + 3 + 4 VI SS2N en vinkelspids VI + 3 + 4 SS2N en vinkelspids VI + 3 + 4 SS2N en vinkelspids VI + 3 + 1 + 3 SS2N VI *. Gentag fra *.

6 række. Strik 7 VP + * tre loop 1 SS2N + 3 VP +4 SS2N en vinkelspids + 3 VP +4 SS2N en vinkelspids + 3 VP +4 SS2N en vinkelspids + 3 VP +4 SS2N en vinkelspids + 3 VP + SS2N 1 + 3 * EP. Gentag fra *.

7 række. Opsamling 12 VI * + 1 + 5 SS3N VI +4 SS2N en vinkelspids VI + 3 + 4 SS2N en kæde af tre løkker af den sidste række + 3 + 4 VI SS2N en vinkelspids + VI 5 + 1 + 7 SS3N VI *. Gentag fra *.

8 række. Opsamling VI + 7 * (1 + 2 SS3N VI) gentages 8 gange VP + 3 + 4 + SS2N en kæde af tre løkker af den sidste række + 3 + 4 SS2N VI i en kæde af tre løkker af den sidste række + 3 * VI. Gentag fra *.

9 række. Vi kalder 9 VP + * (1 CC3H + 4 VP) gentag 8 gange + 3 VP + 4 CC2N med et vertex + 3 VP *. Gentag fra *.

10 rækker. Vi vælger 5 VP + 2 sc i samme arch + 2 sc i den næste arch + 4 VP *. Gentag fra *.

Behagelig strikning! Vi er sikre på, at du var nyttig i vores mesterklasse på hæklinghækling og du bundet dit første åbent serviet med vores detaljerede beskrivelse!

Xenia (ksenia-13) til http://hobby-country.ru/

Broche George bånd af Kanzash

Børns plaid hæklet fra motiverne af kamille

Sådan syes en lynlås i en pudebetræk

Sådan laver du flerelags sæbe fra bunden

Sådan laver du et nytårskrans med dine egne hænder

Tilføj en kommentar Annuller svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

Strik klud til begyndere. Hæklet Cotton Strikmønster: Mønstre

På nuværende tidspunkt er det meget fashionabelt at dekorere det indre af huset med forskellige håndlavede produkter. Dette er ikke kun stilfuldt, men udvikler også i høj grad udsigterne for en person.

Ofte i det indre af huset er der strikket servietter og duge. Du kan selvfølgelig være uenig og sige, at alt dette er roligt købt i en butik eller et supermarked. Men håndlavede produkter er sjældne, og prisen er meget høj. Hertil kommer, at praktiseringen af ​​håndværk beroliger, lindrer stress, hjælper med at passere tiden og udvikler fantasi. Et vigtigt kendsgerning er, at skaberen investerer en del af sjælen i hvert af sine produkter.

Hæklet i forrige århundrede var udbredt, fordi der ikke var et rigt udvalg af stoffer, mange ting blev skabt ved hjælp af denne vidunderlige teknik. Da selv et barn kan mestre hækleteknikken, så var det fra en tidlig alder, at læring begyndte.

Lære at skrive og lave de vigtigste loops, gradvist skiftet til mere komplekse emner. Strikning af en serviethækling til begyndere var en slags eksamen i træning. De mest enkle mønstre, en lille smule arbejde - og med et vellykket resultat var det muligt at begynde at mestre teknikken til at strikke tøj. På basis af enkle ordninger er det meget nemt at oprette ting som ponchos, hatte, sjaler, nederdele og andre detaljer i garderobeskabet.

Fra det første blik på diagrammerne kan du skræmme de komplekse symboler, som mønsteret af det fremtidige produkt er sammensat af. Men i virkeligheden er det meget nemt at læse diagrammet. Det er nok at studere 1-2 kilder, huske symbolerne og forsøge at udføre de enkleste mønstre. Udførelsen af ​​sløjfer er værd at prøve på en flad eller vandret binding. Så er det sikkert at begynde at strikke servietene hæklet. Ordninger for begyndere skal være enkle og forståelige. Figuren viser et eksempel på de mest almindelige symboler og deres navne, således at ordningerne ikke virker forfærdelige hieroglyfer.

Faktisk, som du kan se, er intet kompliceret. Strikning af en serviethækling til begyndere vil blive en ren fornøjelse, hvis du bare omhyggeligt gennemgår ordningen og dechifrerer dens symboler.

Strikning af serviethækling til begyndere skal starte med det rigtige valg af garn. For de første test sessioner skal du vælge en tråd tykkere, hvor det ikke er så nemt at blive forvirret. Til dette formål er det nødvendigt at tage akrylgarn eller halvuld. I dette tilfælde vil alle sløjfer være synlige, og tegningen bliver tydeligt tegnet.

Fra valg af instrumentets størrelse afhænger hæklet til begyndere også. Servietter vil være med store huller, hvis krogen er valgt til at være meget stor. Samtidig vil en lille hækling ikke være muligt at binde tykt garn. Uanset hvilken type garn, skal værktøjets størrelse svare til det og ikke forårsage ubehag i arbejdet.

Efter at de første resultater på det tætte garn har været succesfulde, kan du starte spidser. For at gøre dette skal du vælge en krogstørrelse på 0,5 eller 1 og tråde - bomuld, hjul, № 10. Dette materiale producerer et tyndt, luftigt produkt.

For ikke at miste interessen i processen og gøre den til en hobby, bør hæklingens hækling for begyndere baseres på de enkleste ordninger. Det vil være ganske enkle mønstre, men med deres hjælp vil du helt sikkert udvikle evnen til at læse mønstre og teknikker til strikning.

De første produkter kan bruges som står under varmt, for eksempel under kopper eller plader. Desuden, hvis du mestrer hæklet til begyndere, er servietter rektangulært formet, forbundet med cirkulær teknik, kan du sy. Resultatet er en fremragende strikket plaid eller sengetæppe på sengen.

De første sløjfer, der opnås under arbejdet, bør ikke være stærkt tætte eller frie. Trådens stramhed afhænger af produktets tæthed og arbejdets nøjagtighed.

Det er også værd at bemærke, at der i processen med at skabe et serviet, er det nødvendigt at omhyggeligt studere mønsteret - fra hoppede løkker kan mønsteret blive forvrænget. I enkle ordninger gentages mønsteret ofte fra række til række og stiger nogle steder på grund af capes og luftløkker.

Træk for hæklet strikmønster til begyndere

I specialiserede blade er der ofte mesterklasser på hæklet. Overvej hvordan en lille serviet hækles til begyndere.

Overvej den foreslåede ordning for at forstå princippet om strikning.

Trin 1. Opret først en ring med 5 luftløjfer. Dernæst samler vi et luftløjf til løft og vi strikker 8 kolonner uden en hækling. Vi lukker rækken.

Trin 2. Så skriver vi tre løftestropper, vi sy en kolonne med en hækling. Fortsæt med at strikke i ordningen med 2 luftløjper, 2 kolonner med en hækling i en sløjfe i sidste række. Antallet af løkker øges til 34. Luk rækken.

Trin 3. Igennem løftesløjferne begynder vi at binde en storslået kolonne med hæklede og luftløjfer. Vi lukker rækken.

Trin 4. Producerer den sidste række, vi danner en firkant. Skiftende søjler med hæklede og luftige sløjfer får vi et firkantet motiv, som kan indgå i et stort tæppe. Det er det, vi har i slutningen af ​​strikning.

Hvis der i ordningen erstattes de frodige søjler med en hækling på de sædvanlige sløjfer med en eller to kapper, får vi en mindre relief klud.

Strikning af serviethækling til begyndere skal begynde med de enkleste ordninger. Så det er lettere at lære at tælle sløjfer, forstå konventionerne og selvfølgelig at udvikle din egen teknik og tempoet i strikning. Vi tilbyder nogle enkle ordninger, takket være, at du vil få både helt små og mellemstore servietter.

Nedenfor er et diagram (symbolerne kan ses ovenfor) af et lignende produkt. Sådanne ordninger findes i specielle magasiner om strikning. Dette er den enkleste udgave af en serviet til nybegyndere.

Ofte i blade om håndarbejde er der ordninger med eksempler, som denne.

Sådanne ordninger er gode, fordi de ser det endelige resultat, baseret på hvilket du kan sammenligne deres kreationer.

Hvis selv-strikning klud hækling ordning for begyndere er svært for dig, og beskrivelserne virke forvirrende, bruge video tutorials, som er meget godt synlig måde til et sæt af løkker og udføre grundlæggende motiver.

Du kan også søge efter særlige kurser, som lærer det grundlæggende i hæklet. Næsten hver by arrangerer jævnligt udstillinger eller mesterklasser, hvor man kan finde en værdig lærer. På disse begivenheder deler erfarne herrer deres hemmeligheder med nyankomne. Der er også ofte rejst emner, der påvirker hæklede hæklebindemidler til begyndere. Diskussion og kommentar til dit arbejde vil hjælpe dig med at se dine fejl og fejl.

Det er håbet, at denne artikel har hjulpet i studiet af denne smukke form for håndarbejde, og med hjælp af små tips vil du helt sikkert få en flot, delikat, lavet med kærlighed og varme af kluden. Lad den lille, den første, men skabt af egne hænder. Jeg vil gerne tro at senere bliver dit hus dekoreret med et rigtigt strikket kunstværk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

42 − 38 =