30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Hæklet hæklet hæklemønstre

Tæpper hæklet, genopfyld kollektionen! Interessante modeller, ordninger og beskrivelse!

Strikkede tæpper - lyder fantastisk, men produkterne viser sig at være meget sjove og attraktive. Så for eksempel hjælper en uafhængig udførelsesform af et strikket produkt på gulvet med at løse problemet med manglen på et passende rum til design af tæppet. Lignende strikvarer er vindende og komfortable i badeværelserne og børnenes værelser. Desuden omfatter fordelene ved at strikke en gulvmåtte evnen til at slippe af med gamle ting - t-shirts, strikkede kjoler og bare stykker af allerede ubrugelig klud. Gamle gardiner i dygtige hænder kan hurtigt blive til hyggelige tæpper af figurative motiver.

Hvis du bliver fyret med et ønske om at binde et tæppe, skal du vide, at en tættere klud fremstilles ved hjælp af hæklede kroge. For at lære at strikke hækler selv, tilbydes der en komplet instruktion af nogle modeller til nybegyndere og for erfarne håndværkere. Lær, fantasere, legemliggøre!

Det bør gives flere anbefalinger fra eksperter på deres område i valget af garn. For at produktet skal vare længe og beholde dets oprindelige udseende, bør syntetiske garn foretrækkes - det er den berømte akryl, men du kan også bruge naturlig bomuld (selvom det ikke holder varmen).

Det er også nødvendigt at præcisere, at det er bedre at bruge tykkere tråde ved hækling med hæklede hækler - det vil gøre det muligt at belægge et tykkere stof, hvilket ikke er ringere for at bevare varmen i standard fleecy-produkter. Til tykke trådkroge med № 5-8. Bestem let lærredets størrelse - det anbefales at binde prøvekvadratet 10x10 cm fra det valgte garn, stryge det eller vaske det og tør det. Den færdige prøve måler de opnåede dimensioner og bestemmer det nødvendige antal løkker til videre strikning.

Til strikning kan du bruge en hvilken som helst ordning af serviet - manifestationen af ​​fantasi vil gøre fra en simpel model til en fremragende designmulighed.

Hvis tidligere din hækling var begrænset til simple tørklæder eller snobs, anbefales det at starte udførelsen af ​​en mere nyttig ting med en simpel model. Der er flere modeller af enkle hækle kroge med diagrammer og beskrivelser.

Firkant eller rektangel

Til at begynde med anbefales det at bruge en simpel form for et tæppe - et kvadrat eller et rektangel. De kan forbindes med en enkelt klud eller ved brug af strikningsteknikker med motiver - montering af motiver og bestemmelse af det endelige resultat og design. Følgende udvalg af tæpper og ordninger til deres gennemførelse er givet:

1. En simpel rektangulær tæppe, bundet af kolonner uden hækling med skiftende farver. I sidste ende binder lærredet simpelthen en række kolonner uden en hækling, børster fremstilles af samme garn, der blev brugt til strikning.

En lignende sti er forbundet med resten af ​​garnet - både melange tråde og monofon garn anvendes her. Stierne ser attraktive ud i gangene - umiddelbart ved indgangen er der skabt den hyggelige og noget "rustikke" hygge.

2. Rektangulære hækling kroge kan laves fra simple firkanter af forskellige farver, som derefter simpelthen syes med en nål. Dette er også en fremragende produktmodel for begyndere, som selv erfarne herrer kan bruge i tilfælde af operationel strikning.

3. En mat hæklet med en hækling. Individualitet og tiltrækningskraft er en farveændring i en diagonal og "stige" -sekvens. Sådanne produkter passer perfekt ind i børns værelser.

4. Tæpper motiver i teknikken til "bedstemors firkant" - disse enkle firkanter med udskiftning af tråd af forskellige farver i manifestationen af ​​fantasi bliver unikke og designer ting. For at belægge tæpperne i hæklet mode, er følgende et diagram for strikning.

For begyndere er der et stort antal modeller af rektangulære eller firkantede produkter - det er kun vigtigt at vælge en model i overensstemmelse med rummets design.

Runde hækmåtter ser godt ud i soveværelserne nær sengene. Du kan også lave en designmodel til køkkenet - det er bekvemt at opretholde renheden i lokalet (du kan regelmæssigt vaske produkterne, ikke være bange for deres fading og ødelæggelse). Runde tæpper kan opdeles i to typer - solid og åbent arbejde.

Massive runde måtter er løsningen af ​​en cirkel med et enklere mønster, hvilket gør lærredet kontinuerligt og rationelt til den tilsigtede anvendelse. Her kan du også skelne to underarter - strikning med enkle sting med hækling eller strikning af kegler. Det viser sig to helt forskellige muligheder.

Enkle lærred med bollards er repræsenteret af følgende udvalg af produkter og diagrammer med en beskrivelse.

Tæpper med knapper er mere velegnet til børns værelser såvel som stuer, fordi de viser sig at være teksturerede og holder længere og holder sig varme. Følgende udvalg af ordninger foreslås.

Nu skal vi tale om openwork tæpper, der ligner mere en fordelagtig designløsning. De er nemme at oversætte, hvis tidligere du allerede havde åbent servietter andre lignende produkter. For at strikke tæpper skal du bruge følgende diagrammer.

Ovale hækler hækles i aflange rum såvel som i stuer, hvor dækning er nødvendig i rekreativt område. Til strikning kan du bruge følgende udvalg af ordninger.

Strikkede T-shirts samler ofte i store mængder - kast det væk undskyld, men for yderligere sokker er de ikke længere egnede, godt eller bare keder sig. For at slippe af med bestanden af ​​jersey T-shirts, kvinders tunika og andre ting, kan du ty til strikningstæpper. For at gøre dette, bliver gamle ting simpelthen skåret i tynde strimler og bundet sammen i en lang tråd.

For at strikke hæklede hækler fra T-shirts, kan du bruge et hvilket som helst af ovenstående diagram. I mangel af en stor mængde hjemmemateriale kan du købe en speciel strikket tråd. Nogle gange erhverver herrerne blot et strikket stof, der matcher farven og skæres i tynde strimler af den - en interessant og meget økonomisk version af designløsningen opnås.

Næste er et udvalg af designer t-shirts fra T-shirts, samt detaljerede instruktioner om, hvordan man laver et langt stykke klud fra et lille stykke klud.

Japanske tæpper ser kun eksternt ud, men med omhyggelig analyse af hækleteknik viser det sig, at dette er den sædvanlige løsning af hule cirkler, der kombinerer i en bestemt rækkefølge. For en enklere version er det tilstrækkeligt at bruge en model på 4 cirkler, der efterfølgende blev "fyldt" med et lærred af kolonner med hækler.

Du kan også ty til at strikke sådan et tæppe - i midten er en simpel cirkel hæklet, og så er en kæde af japanske hule cirkler, der igen er forbundet med en standard interlacing, syet til den. Forbindelsen af ​​kæden kan udføres med en nål og en tråd - det er kun vigtigt at prøve længden af ​​kæden til en given indledende midtercirkel.

Erfarne håndværkere kan vælge at gennemføre produktet hækling mere komplekse ordninger og variationer, hvor i de fleste teknikker anvendes præget kolonner. Også det bør bemærkes kompatibilitet af komplekse mønstre - ananas forbinder med kegler, og kegler med blomstermotiver og så videre. Men for at præsentere flere modeller til selvstrikning hækling hækling følger alligevel.

Rug baseret på serviet "Grand"

Fra de hæklede servietmønstre er det nemt at lave tæpper, hvor du om nødvendigt kan øge størrelsen af ​​den fremtidige klud ved at kombinere eller "kile" flere rækker af bestemte mønstre. Her og en serviet "Pineapple Song" har fremkaldt dygtige mestere at strikke på basis af et tilgængeligt skema af et tæppe, modtaget navnet "Grand". Den nye model passer perfekt til indretningen Provence, Rococo, Barok, Classicisme, luksuriøs gotisk stil eller Empire-stil. I hans strikning er der ikke noget kompliceret - det vigtigste er at bruge ovenstående diagrammer med beskrivelsen:

Ring 8 luftløkker og luk kæden i ringen. Næste fortsæt med at strikke i skema 1. Om nødvendigt kan du øge diameteren ved at gentage de sidste par rækker.

Gå derefter videre til strikmønsteret 2 - her kan du også øge tæppets størrelse og tilføje en tredje række kronblade over ananas.

I slutningen af ​​arbejdet, gå til skema 3 - dette vil gøre det muligt for tæppet at afslutte glat og afslutte.

Til kantskema 4 anvendes der bestående af luftløjfer og pico.

Den præsenterede model anbefales til uafhængig udførelse i hvid farve, men hvis det er nødvendigt, passer de mere attraktive farver på tråden til rummets farveskema. Den færdige mått er simpelthen gennemvædet i køligt vand og lagt på stoffet - du kan straks på gulvet, indtil det tørrer helt.

Tæpper fra pakkerne er bundet i samme teknik som T-shirts og strikkede stoffer. Her skal du også klippe lange strimler af pakker og bruge et enklere hæklehæklede mønster. Det anbefales ikke at benytte sig af et åbent mønster, fordi stederne for tilslutning af pakkefilamenter kan blive tilgængelige for offentligheden.

Pakkernes måtter bliver naturligvis ikke brugt universelt - de kan sættes op i landet, fordi en sådan ansøgning vil spare besværet med at rense lokalerne fra snavs og havearealer. Men dygtige needlewomen anvender nemt batch-tråde til strikning af et tæppe i gangen på lejligheden - dette er både behageligt og stilfuldt. Nedenfor er en komplet video af en mesterklasse strikning et lignende produkt.

Baby variationer af tæpper

Børn foretrækker deres egne værelser med det rette miljø - alt skal være lyst og fabelagtigt. Derfor er forældrenes opgave at tage højde for alle detaljer. Hvis du tidligere ikke tog vare på at købe møbler eller tekstiler til et børnelokale med de korrekte udskrifter, kan du i dag nemt løse situationen:

 • Først skal du købe et barns gardiner med et barns tegning i barnets rum.
 • For det andet skal du erstatte den eksisterende mørke plaid på sengen med en lys børneversion.
 • For det tredje, binde tæppet! Men ikke simpelt, men specielt - i form af et dyr.

Tror du at strikke tæpper i form af dyr er en vanskelig besættelse? Ikke overhovedet - kun cirkler, ovaler, firkanter, hexahedroner, rektangler og andre relaterede figurer er korrekt samlet i en enkelt sammensætning.

For eksempel kan du lave en strikning af et simpelt tæppe i form af bjørne:

 • binde en bjørns snoet - en simpel cirkel af en passende grå farve;
 • bjørnør - 2 halvcirkler af hvid og grå farve;
 • bjørnenes næse er en cirkel af hvid farve, og trekanten er skåret ud af sort suede (i det følgende syes);
 • kinderbjørne - 2 cirkler med en lyserød skygge;
 • øjenvipper - 2 detaljer af ruskind, som senere syes på de udpegede steder.

Tæpper på badeværelset

En mappe i badeværelset hæklet kan være nøglen til hele designet. Så et sæt tæppe på toilettet, i badeværelset, "sidushki" på toilettet og "organizer" til toiletpapir kan overskygge den dyre flise eller superfunktionelle badeværelse. Desuden er sådanne strikkede måtter til badeværelset og toilet en fremragende gave til housewarming. Derefter hækles de mest interessante strikkede hækler på badeværelset og toilet.

En stribet badeværelse måtte kan laves i form af en hval, hvilket er ret simpelt:

Strikning begynder i en cirkel - dette er hvalens krop.

Bind til den rigtige størrelse, begynder de at untyge halen, hvor finnerne er enkle og standardordninger til at binde ananas.

Derefter kan du begynde at binde stroppen fra halvlængde rækker af fan-formede rapports. Det er bedre at gøre dette før strikning af halen - dette vil eliminere behovet for konstant at omdanne et omfangsrige stof.

I slutningen er finen bundet - dette er den samme standard ananas skema.

Afslut hvalens strik ved at binde og fastgøre øjet, såvel som linjene i vandfuglens mund. Du kan separat lave en hvalbue og en spray - lad det være blødt og sødt.

Ganske interessant alternativ - dette strikkede tæppe i badeværelset hæklet ugle. Sådanne produkter tiltrækker håndværkere med deres ekstraordinære design, især hvis et helt sæt er bundet, såvel som enkelheden af ​​udførelsesformen. Her er det nødvendigt at overholde følgende rækkefølge:

For at starte, vælg en mere passende ordning til at binde bagklussen af ​​en ugle - stammen er bundet i form af ananas, hvor enkle og standardordninger anvendes.

Dernæst ty til at binde den resulterende ananas til den nødvendige størrelse af tæppet eller anden del af kittet.

I enden løsnes øjnene på en ugle - det er to cirkler, der er sammenføjet i sidste række. De kombinerede øjne er bundet, mens ugelens ører løsnes.

Alle detaljer er forbundet og en ugle er opnået. Det er let at binde et stribet tæppe til ugleens badeværelse - en video med en detaljeret mesterklasse, der beviser ubetinget.

Du kan bruge en lidt anden mulighed for at binde uger til toilet og badeværelse. Desuden gives en komplet ordning for strikning.

Strikning med hækling med en beskrivelse af arbejde fra forskellige materialer og i forskellige teknikker

Hver værtinde ønsker, at hendes hus skal udstråle varme og komfort, så de indfødte efter en hård arbejdsdag gerne vil komme til deres indfødte vægge så hurtigt som muligt. På mange måder afhænger "vejret i huset" af det samlede indre af dit hjem. Det sker, at begge møbler købes dyrt og smukt, og på vinduerne hænger fashionable chic gardiner, og gulvet er dækket af et tyk flufft tæppe, og atmosfæren af ​​komfort og varme i huset er ikke følt. For at rette op på en sådan situation kan hver hussejer gøre det.

Alle ved, at ting skabt med kærlighed og omsorg med egne hænder altid udsender positiv energi. Tilføj det indre af dit hus ting, der er lavet af dig, og du bemærker straks, hvordan auraen i dit hjem vil ændre sig på en positiv måde.

Tæpper, hæklede - det er præcis de ting, der vil fylde dit hjem med varme og komfort. Derudover vil de harmonisk passe ind i det overordnede moderne interiør i lejligheden eller sommerhuset.

brogede

firkanter

Gulvtæppe på gulvet, lavet af tilsluttede blomster

Master strikkere lærte at strikke hustæpper ikke kun af garn, men også fra sådanne usædvanlige materialer som strimler, plastposer, fra gamle tøj skåret i strimler. Og tro mig, produkterne af disse materialer ser meget originale og interessante ud, men i hverdagen er de praktiske og holdbare.

Master klasser tilbydes i denne artikel vil fortælle dig, hvordan man binder et tæppe fra forskellige materialer. Noget du bare sætter til side for dig selv i "favorites9raquo ;, og måske, være inspireret og straks tage op strikke disse produkter til dit hjem.

Selv de mest uerfarne strikkere kan nemt klare sig med at lave tæppe takket være en mesterklasse for begyndere. Det anbefales at starte med en firkantet mått på gulvet. På billedet ses et eksempel på et sådant produkt.

Strikning af en sådan model vil kræve et tykt bomuldsgarn, hvilke strikkere kalder "spaghetti9raquo; Vælg farverne på garn til din smag.

En trin-for-trin mesterklasse med en beskrivelse

 1. Indtast kæden fra krydset. længden du har brug for.
 2. 1 række. Alle sløjferne strikker kunst. med / n. Strik på den forkerte side.
 3. 2 rækker. Alle sløjferne strikker kunst. b / n. under hængselets forvæg. Strik på forsiden.
 4. 3 rækker. Strik Art. b / n. under begge væggens vægge.
 5. 4 rækker. Strik så godt som 2..
 6. 5 rækker. Kolonner med / n. Strik under ryggen af ​​hængslet.
 7. 6 række og alle efterfølgende rækker af strikkemønster, gentaget fra 2. til 5. række.

Et eksempel på sådan arbejde vises i videoen.

Som barn havde de fleste af jer i værelset sandsynligvis såkaldte "bedstemorens tæpper." Disse er flerfarvede gulvmåtter på gulvet, bundet af strimler af stof hæklet.

Det gjorde også vores bedstemødre

At binde "bedstemor9raquo; et tæppe fra klapperne, du skal bruge et krog nummer 10, trimme stoffet. Skrot skal skæres i strimler og syes (eller bundet) sammen, spoles.

Vi strikker i en cirkel med kolonner uden hækling. For at gøre dette skal du kende "cirkelreglen" udviklet af strikkere: drej 3 cp. og læg dem i en ring. Længere ind i ringen af ​​3 cp. at binde 6 ssp. b / n. Nu fordel cirklen i 6 kiler og i hver række jævnt tilsæt 6 ss. b / n. på en cirkulær række. Med andre ord skal det være som følger: 1 række - 6 el. b / n., 2. række - 12 el. b / n., 3. række - 24 spsk. b / n. og så videre.

Det hæklede hækle strikningsmønster ser sådan ud:

Cirkulært tæppe layout

Hvis du forbinder produktet i henhold til denne ordning, men kun søjlerne uden hæklen bliver bundet bag bagvæggen af ​​løkken, så bliver tæppet mere lindrende. Nedenstående billede viser, hvordan man kan strikke Art. b / n. bag baghænget af hængslet.

Stak uden hækling

Et sådant tilbehør kan lægges på gulvet og dække dem med en stol eller stol.

Se video tutorial for flere detaljer.

Her viser sådan en interessant ting, hvis du stikker det fra strimler af stof, der er skåret ud af gamle tøj. Så du dræber "to fugle med en sten ad gangen": slippe af med unødvendige ting og skab en praktisk ting for huset.

Strikket tæppemåtte

For at lave et tæppe fra klude, hæklet, først og fremmest forberede materialet til strikning. For at gøre dette, gå gennem din garderobe, vælg de unødvendige ting ved sømmen og skær dem i en spiral i strimler på 1,5-2 cm brede. Vi syr stingene sammen og ruller dem i tangler. En krog til strikning fra strimler behøves tyk - nr. 10 eller mere.

Strik for at starte fra 8 vp, som skal lukkes i en ring. Så strikker vi kunst. b / n. i henhold til "cirkelregel", som strikningsteknik er beskrevet i denne artikel ovenfor. Ensartede tilføjelser er nødvendige for at gøre cirklen flad og ikke konveks, som en hat. Hvis der i strikningsprocessen viser sig at være bølget, kan dette problem afhjælpes ved efterfølgende stripping og strygning af produktet.

Alt er enkelt og klart. For et par aftener kan du nemt binde et varmt hjem tilbehør.

Original og interessant udseende i det indre af hjemmet er sådan et femkantet strikket tilbehør. Beskrivelsen af ​​arbejdet er nedenfor.

Strik sådan et tæppe i form af en stjerne kan laves af ethvert ønsket materiale: garn, tasker, klapper.

Strikning starter fra midten. Du skal ringe 5 bp. og luk dem i ringen.

1 række. 3 v.p. løft, 2 el. med / n. over 1. c. den foregående serie, 2 pp, * 3 spsk. с / н., 2 В.п. At strikke fra * til * 5 gange for at danne en femkant.

2 rækker. 3 v.p. løft, 2 el. med / n. over 1. c. i den foregående serie, 2 m, 3 st.s././, 1 st. og fortsæt med at strikke efter ordningen vist på billedet nedenfor.

Femkantet er strikket i cirkulære rækker til den størrelse du har brug for, og derefter hver "ray" er tilføjet særskilt.

Strikkemønster Stjerner

Hvis du forbinder dette tilbehør med et blødt tykt garn, kan det bruges som et tæppe eller plaid.

En glimrende opdagelse af vores husmødre var brugen af ​​plastposer til strikning af husholdningsartikler. Matte fra pakkerne, hæklede, er gode, fordi de let kan vaskes og tørres, de er behagelige at røre ved. Til badeværelset, toilet og køkken - det er bare en uundværlig ting. Polyethylenprodukt er ikke bange for vand, det vil være nok til at skræmme og tørre det.

Variant fra pakker

Til at begynde med er vi nødt til at forberede, faktisk pakkerne selv. For at gøre dette, skæres alle polyethylenposer i strimler 2-3 cm brede, syet med en tråd eller limes sammen med et varmt jern gennem en klud og rullet ind i en tangle. Hækl for at gøre et hæklet nummer 4. I billedet ovenfor vises et tæppe fra skraldespanden af ​​flerfarvede pakker. En sådan kopi tager omkring 40 pakker.

Normalt anvendes to typer løkker: luftløjfer, kolonner med 1 hætte. Denne model er et ovalt formet tæppe.

Indtast det ønskede antal løkker. I denne prøve blev 12 vol. + 3 cp. løfte = 15 volt.

1 række. Sæt krogen i 4-th fra kanten af ​​kæden af ​​kæden og bind 5 ss. med / n. Næste i hver c. at strikke til 1 el. med / n. 10 gange. I den sidste kp. kæder strik 6 ss. med / n. Strik for at dreje. På samme måde strikker vi den anden side og danner en oval. Række for at lukke forbindelsesposten.

Processen med at lave et ovalt grønt tilbehør

Vi fortsætter

2 omg og alle efterfølgende rækker strikket af ordningen. Således forbliver midten af ​​lærredet lige, og kanterne udvider og afrunder takket være stigningerne i halvcirklerne. Således får vi et ovalt lærred.

Oval lærred

Ordningen med at strikke et ovalt tæppe fra skraldespand:

Ordningen med at strikke et ovalt tæppe

For at dekorere produktet kan du knytte dekorative elementer: blomster, blade, buer.

Dekoreret ovalt håndlavet tilbehør

Produktet er strålende og lyst. Og den største fordel ved dette produkt er dens billighed og anvendelighed. Eksempler på arbejde, se videoen:

Hvis du er helt ny til strikning, find ud af, hvad strikning er - dette er en af ​​de mest kendte teknikker!

Strikningstæpper på et mørbradsgitter er en ny innovation opfundet af needlewomen. Ligner sådanne ting er rige og frodige. Ved første øjekast ser det ud til, at det er meget vanskeligt at forbinde noget i denne teknik. Faktisk gør arbejdet let og hurtigt nok. Selv en nybegynder faglært vil klare denne opgave, hvis hun allerede ved at strikke luftige løkker og masker med en hækling.

Produkteksempel

Garn kan træffes af dig og svarer til krogens nummer. Begynd processen med strikning med implementeringen af ​​et maske af den størrelse, du har brug for. Billedet nedenfor viser mønsteret af strikning.

Ordningen om strikning af et mørbradsnet

Når nettet er bundet, skal du begynde at strikke den ydre del af produktet. Begyndende strikning anbefales fra midten af ​​lærredet, så mønsteret er glat og "waves9raquo; vil gå i en retning. Hver side af cellen skal være bundet til kunst. med / n. De kan være fra 1 til 3 på hver side. Jo tyndere tråden er, desto flere barer skal du strikke.

Således fokuserer man på skitse-tegningen, binder alle "cells9raquo; et filetgitter.

Sådan ser den forkerte side af arbejdet ud.

Forkert del

Ordningen binder bunden ruches:

Ordning binder bunden med flæser

Strikmønster:

Strikningsmønster

Sådanne produkter har et attraktivt udseende, og takket være deres struktur ser de meget elegante og rige ud.

Japanske gulvmåtter, hæklet - dette er en speciel strikketeknik. Produkter i forbindelse med denne teknik er unikke og unikke. Interlacing af ringe, striber, interessante kombinationer af farver erobret ved første øjekast. Se på det følgende billede. Enig at dette er et mesterværk!

Japansk charme

Om strikning fra ringene vil vi fortælle den næste mesterklasse med en beskrivelse af arbejdet trin for trin.

Grundlaget for tæppet er en cirkel. Til at begynde med, ring en kæde på 6 bp, og sæt den i en ring.

1 række. I ringen bindes 3 cp. løft, 7 el. s / 2n.

2 rækker. Til 5 frodige kunst. s / 2n., mellem dem til 3 cp.

3-4 rækker. Ved 2 el. fra 4 frodige st. s / 2n., bundet sammen under v. af den foregående serie.

5 rækker. Bind kæden fra HP, vedhæftet den til den forrige række ved halvkolonner.

Ringlets. Skriv kæden fra bp'en, forbind den til ringen. Kædenes længde afhænger af diameteren af ​​den ring, du ønsker. Binde kunstringen. s / 2n.

Den anden ring er strikket således: Ring en kæde fra bp'en, stræk den gennem den første ring og forbind den første og sidste sløjfe med en halvløjs. Så de to ringe er forbundet med hinanden. Den anden ring til at binde st. s / 2n.

Så strik og forbinde alle ringene. De første og sidste ringe er forbundet til hinanden.

Så syes ringene til den runde bund af tæppet. Og du kan straks i færd med at strikke hver ring vedhæfte den til bunden.

Strik mønster af et japansk tæppe:

At arbejde med denne teknik er en meget fascinerende aktivitet. Her skal der lægges vægt på korrekt valg af garnfarveområdet. Og så vil stilfulde og farverige ting i japansk stil opdatere og supplere det indre af dit værelse.

Alle ovenstående modeller af tæpper kan tjene som et dæksel til stole eller afføring. Men jeg vil gerne vise dig en anden meget flot model - et strikket tæppe på en stol, som først og fremmest appellerer til dine børn. Se på billedet nedenfor. Skønhed - kig ikke op, ikke?

Strikkede tæpper til stole

Vi har brug for et lys garn (uld eller uld) og resterne af røde, sorte og rosa tråde.

Basecirklen er strikket af et lysfarget garn. I strikningen af ​​cirklen bruges luftens løkker og søjlen uden hæklen. Cirkel strik henholdsvis "cirkelregel", som er beskrevet i denne artikel ovenfor og ifølge ordningen. For at gøre matten varm, anbefales det at binde to cirkler og sy dem sammen. For børn, der er meget kolde, kan du indsætte et lag af sintepon mellem cirklerne.

Derefter fokuserer du på de diagrammer, der præsenteres i næste billede, udfører øjnene, munden og ørerne, sy dem til bunden og alt - produktet er klar.

Ordninger for børn

Dette strikkede dække til afføringen vil have til dit barns smag. Han vil være glad for at sidde på den og spille, og måske endda sove.

For at binde en afdækning til en skammel i en anden interessant teknik, skal du hellere åbne den fremhævede artikel.

Børns mat på afføringen

Fortsættelsen af ​​denne ide om tæppe-legetøj kan blive belægninger på stole i form af muzzles af andre dyr. Og lyst og smukt og sjovt!

Alle modeller af hjemmemåtter præsenteret i denne samling er nemme at bruge (egnet til begyndere) og attraktivt udseende. Vær ikke bange for, at en hjemmelavet hjemmemåtte ikke passer ind i dit moderne interiør. Kom op med kreativitet og inspiration for at finde model og farveskema for det fremtidige produkt, og resultatet vil behageligt overraske dig. Eksperiment og alt vil vise sig. Nyd din tid i selskab med en krog og en bold!

Ordning og beskrivelse af hvordan man laver en hækling

Hæklede tæpper nylig blevet meget populære: kvadrat (som vist nedenfor), et rektangulært tæppe, runde, ovale, med gevind (garn), sejlgarn eller klude rester på en stol eller på gulvet i badeværelset. Alle muligheder er gode. Vigtigst - en storslået tæppe kan hækle selv, ved hjælp af diagrammer og beskrivelser, trin for trin anvisninger, eller på grundlag af en video tutorial på YouTube eller MK (Master Class: Sådan binde et tæppe krog diagram og beskrivelse).

Derudover kan du dekorere dit hjem, skabe en hyggelig atmosfære i det - det er også en god måde for enhver needlewoman at praktisere og udvikle deres kreative evner. Alle husker sin bedstemor strik rundt i huset, vil jeg meget gerne gøre disse mest: på sengeborde, en taburet i entre, køkken. Blonde motiver er meget luftige og straks tiltrækker meget opmærksomhed.

Strikket hækling: Mønster og beskrivelse

Som vi allerede har nævnt ovenfor, kan tæppet forbindes helt fra ethvert materiale, uanset om det er en model af gamle ting (T-shirts), fra polyethylenposer (fra cellofan og skraldespand) eller fra almindeligt garn. Enhver mulighed vil se godt ud i dit hjem på gulvet eller på en stol. Ofte udover tæpper til indretning og værelser skabe smukke tæpper fra rester af stof, pude på taburetten, flerfarvede puder af trikotage torve, originale klude på møbler eller under en vase med hæklede cirkler til komfort. En masse spænding omkring produkterne af strikket garn - modellen er meget hjemlig og usædvanlig.

For at sikre at du har formået at binde et smukt tæppe selv - du kan bruge nogen materiale, nogen binding (en halvcirkel, en lommeviskøs) og mønster (en stjerne, en kat, en ugle, en tigerunge, en sol, en skildpadde osv.). Du kan gøre det på samme måde på forskellige måder og derefter dekorere som ønsket. Se billedkompilationen herunder og vælg en mulighed for dig selv og dit hus.

Hvordan at binde et tæppe fra et garn?

Først skal du samle op den ønskede og højre materialer. Hvis du strikker for første gang, kan du få brug for hjælp fra allerede erfarne needlewomen (som mor eller bedstemor). Du kan strikke produkter, styret af en trin-for-trin instruktion til begyndere fra masterklassen, for eksempel.

Alle ved, at de smukkeste tæpper, Hæklet - japansk. Her er hemmeligheden det korrekte valg af farven på det fremtidige produkt. Uanset om tæppet er stor eller lille - det skal være smukt indbundet og i harmoni med møbler i rummet. bare Behøver ikke bruge lysfarve - beige (undgå mælkefulde nuancer) han bliver hurtigt snavset. Og også - tynde tråde, så din skabelse varer længere.

Så nu vil vi give et detaljeret diagram og beskrivelse af, hvordan man binder en krog tæppe med deres hænder trin. Openwork version af "solen" - det er bedre for ham at vælge gul tråd. Brug ikke akryl og uld - kun bomuld! Du kan også have brug for en krog nummer 7, og mængden af ​​garn, der ville være tilstrækkeligt til hele tæppet. Vi råder dig til at strikke garn i to stykker.

 1. Ring 4 V.P. (luftløkke) forbinde med hjælp fra SS. (forbindelseskolonne) i ringen.
 2. Skema A1 (på det første billede fra bunden) 6 gange.
 3. Efter afslutningen af ​​stk. 2, Skema A2.
 4. Videre videregentag ordningen A3. Luk 264 С.Т. (Bar).
 5. Spin rundt i en cirkel(en søjle uden hækling). Produktet er lukket - det er klar!

Strikket hækling hæklet med mønstre og beskrivelse

Hvordan man laver hæklet - diagrammet er vist nedenfor. Vi strikker et mønster af "popcorn" med farverige tråde. Produkter af denne formular er meget populære hos små børn: de er komfortable og komfortable at sidde på, spille. Et lille barn vil være glade for taktile fornemmelser. Dyr vil også være glade for den nye "indsatte" derhjemme - du kan skærpe deres klør eller sove på den.

Tag et par trådfarver, krog og følg diagrammet herunder:

Gør et smukt ovalt mesterværk er meget simpelt. Vi strikker det med enkle løkker i henhold til ordningen. En sådan børns mat vil passe godt ind i ethvert rum.

 1. Vi skriver kæden fra VP. længden, som vi vil have.
 2. For korrekt at vælge det skal du tage bredden af ​​det fremtidige tæppe ud af dets længde.
 3. Hvis bredden 40 cm, længde 100 cm og 100 That - .. = 40 60 cm ca. behovet for at ringe op til et kæde. Men glem ikke at når du strikker, vil den strække sig!
 4. Vi stikker i en cirkel / spiraler i henhold til skemaet nedenfor, skiftende kolonner. Vi håber, at denne trin-for-trin beskrivelse for begyndere har hjulpet meget!

Hvordan man laver en rund hækle til nybegyndere: video

Der er mange video lektioner om, hvordan man lærer at strikke det gratis. Dette kan gøres fra en tyk tråd væve aflange løkker syet fra flere motiver, striber gør det behårede, dobbelt og tre-dimensionelle. Et sådant håndarbejde kan sælges eller doneres til en fødselsdag eller en indkvarteringsfest.

Hvordan man binder kvadratiske og rektangulære måtter?

For at få smuk lige plads - I hver række øges i 4 hjørner: 2 ST, 2 VP. 2 S.T. I den efterfølgende R. Hook introduceres under VP. Dette er mere rustikke valg, men det er også egnet til byen, hvis du ændrer måden at strikke på.

Den nemmeste måde at hækle en firkantet tæppe på:

Det samme rektangulære tæppe matches på samme måde.

Strikkede gulvmåtter til gulvet

se En interessant samling ideer til inspiration. Her er der moderne moderne tæpper, der består af roser og blomster, fra klude, filler, to eller flere blomster - de er alle gode i interiøret.

Sådan binder du et tæppe fra en tråd til begyndere: video

Pude hæklet fra gamle ting: trin for trin instruktion

Meget ofte har vi stadig et stort antal strikkede beklædningsgenstande, som vi kommer til at smide ud. Men hvad nu hvis vi fortæller dig, at det ikke er nødvendigt? Du kan gøre det smukt strikket garn og væve en masse designer unikke gizmos. Før vi begynder at væve, lad os lære at lave garnet selv. For at gøre dette skal du have en klud, T-shirt og så videre. Fra sådant materiale er det muligt Lav en bred vifte af mønstre.

Vi vil vedhæfte nedenfor video til begyndere: hvordan man hækler tæpper fra tæpper. I mellemtiden, for mere erfarne needlewomen, vores mesterklasse.

Til at begynde med vi skærer gamle t-shirts i tråde. Det er bedre at gøre dette med en kontinuerlig spiral, så du skal binde mindre knuder. Derefter skal du tage en stor og tykk krog og begynde at skrive sløjfer. Som om du skriver dem med en normal tråd. Du lukker VP. i kæden og sy sammen for styrke. Strikmønsteret er vedhæftet nedenfor. Med sine enkle garn kan du binde et rundt tæppe.

materialer: Strikket garn af lilla og lilla blomster, krog nr. 15, saks, nål og tråd.

 1. Garn Cut, foldet i halvdelen, binde sammen 10 S.S.N. og luk ringen.
 2. 2 S.S.N. i hver P. af den foregående P.
 3. Fra hver PS til 2 S.S.N.
 4. SSN, 2 VP, SSN. gennem 1 P. Et sådant mønster skal gentages til slutningen af ​​R.
 5. S.S.N. omkring hele cirklen.
 6. Lilla tråden skal fastgøres efter forrige række. Nu strikkes vi violet. Vi laver 1 p på krogen. SSN i ​​hele cirklen.
 7. SSN, 2 VP, SSN gennem 1 P.
 8. 1 S.T. i P., 2 C.T. i hullet fra neden, så igen i P.
 9. Skift tråd. Hele serien af ​​SSN.
 10. Gentag diagrammet ovenfor med hullerne i denne række.
 11. S.S.N. omkring hele cirklen.
 12. Skift farve. Openwork huller rundt om cirklen.
 13. S.S.N.
 14. Lilla tråd: S.T. - 1 R., blonde mønster - 1 R., S.T. - 1 række.
 15. I slutningen er mønsteret "denticles". Fra 1 P. 6 S.B.N. = gentag i hver 6 P. Alt er klar! Den samme mulighed kan laves af en ledning.

Af plastposer med egne hænder

Strikningstæpper fra skraldespandene med egne hænder er sagen meget kompliceret. For alt dette bør du først lave garn. Hvordan er det gjort korrekt?

 • Skiver strimler af poser (3 cm til polyethylen, 1 - 1,5 cm for skraldespand) skære langs pakken, og ikke over, forbinde.
 • De kan være forbinde det: vi forbinder dem med en knude, eller vi lader en passere gennem ringen den anden og gennem vores ring.

En anden mulighed: brugen af ​​en hoop / hula hoop:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 + 1 =