30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Gulvvarme

Mobil varm gulv "Teplolux": kundeanmeldelser

Varme gulve har længe ophørt med at være noget fantastisk og usædvanligt. De bruges ganske ofte og er meget populære også fordi de er økonomiske og praktiske. Ikke alle ejendomsejere vil imidlertid installere sådanne systemer på grund af behovet for at afmontere finishjakken. Men ikke så længe siden ændrede denne situation, fordi i salget dukkede op på mobile varme gulve, der passer ind i gulvtæppet.

De er velegnede ikke kun til hjemmet, men også til kontoret. Til dette skal det bærbare system kun placeres indendørs og tilsluttes lysnettet. Som et resultat er det nemt at skabe komfortable forhold i ethvert rum i et hus, lejlighed eller kontorlokal. Bærbare varme gulve kan stables under forskellige belægninger, som ikke har varmeisolerende egenskaber. Det kan endda være en madras eller tæppe, hvis det er nødvendigt.

Blandt andet på markedet er det varme gulv "Teplolux9raquo;; anmeldelser om hvilke du skal læse, før du køber. Det er nødvendigt at gøre dette, da virksomheden tilbyder gulve til salg i flere sorter. Med dette og det er værd at kigge på flere detaljer.

Tilbagemelding om "Teplolux Express" -systemet

Ved at vælge "Teplolux Express" skal du betale for et sæt 6950 rubler. Forresten kan opvarmningsområdet vælges af dig selv. Den mobile varmegulv i denne linje er en praktisk løsning til opvarmning af gulve i legepladsen, boligkvarteret og kontorkontoret.

"Teplolux Express" - en mobil varm gulv, anmeldelser, som du må helt sikkert læse før du går til butikken. Dette system, ifølge forbrugerne, kombinerer med succes fordelene ved et varmelegeme og et traditionelt indbygget kabel. Installationen skal udføres under gulvtæppet, og der kræves ingen kompliceret installation. Kittet er forsynet med en euro-stik og fungerer fra netværket.

Ifølge forbrugerne tillader systemet det bløde gulvbelægning at varme op til 30 ° C. Denne temperatur, som praksis viser, er behagelig for en person. Samtidig forværres mikroklimaet i lokalerne ikke. Gulvtæppet vil være behageligt med ekstra varme og varme - opvarmning og ægte.

Et sådant gulv kan bruges i enhver lejlighed. Som forbrugerne understreger, giver systemet ikke belastninger til elnettet, og adskiller også driftssikkerheden i huset, hvor der er små børn. Anmeldelser af det termiske felt "Teplolux9raquo; tillade forbrugerne at træffe det rigtige valg. For at trøste skal du lave tre enkle trin.

Det første indebærer at lægge systemet på overfladen, det andet indebærer at lægge tæppet. I sluttrinnet skal designet kun være forbundet til netværket. Denne løsning er ifølge forbrugerne universel, fordi den er velegnet til enhver overfladebehandling, let at rengøre og ikke bange for vand.

Designet er et fleksibelt og tyndt varmekabel, som distribuerer varme og føles ikke under drift. Skallen er lavet af kunstig filt, derfor er det meget nemt at tage sig af det. I det komplette sæt af et varmt gulv "Teplolux9raquo;; om hvilket det er nødvendigt at læse nødvendigvis, er den universelle stik, der passer til alle stikkontakter, leveret. Ledningen vil blive sikkert fastgjort til strømkassen.

Anmeldelser om de operationelle funktioner

Bærbar gulv, der ligger under gulvtæppet, ifølge forbrugerne, har mange fordele, blandt hvilke det skal bemærkes:

 • optimal opvarmningstemperatur;
 • effektivitet;
 • reduktion af el omkostninger
 • alsidighed;
 • mobilitet.

Takket være dette system kan du holde fødderne varme, mens luften i rummet ikke bliver brændt og tørret. De forbrugere, der vælger det varme gulv "Teplolux9raquo;, reviews nødvendigvis læst. Efter at have fortalt dem, kan du forstå, at de beskrevne systemer også er økonomiske. Gulvprisen er lavere end omkostningerne ved opvarmning af elmåtter eller kabler. Desuden kræver sidstnævnte behovet for faglig installation.

Som forbrugerne understreger, vil minimumsbeløbet blive brugt på elektricitet under driften af ​​det beskrevne system. For at opvarme gulvtæppet har du jo brug for mindre energi end at opvarme hele gulvets opbygning. I betragtning af det varme gulv i "Teplolux9raquo;, anmeldelser om, hvilke er præsenteret i artiklen, bør du også være opmærksom på systemets alsidighed. Det kan bruges i lokaler med ethvert formål, endda gange eller køkkener. Derudover er den primære kendetegn underordnet mobilitet: tæppet du kan tage med dig og bruge hele året rundt.

Det varme gulv i "Teplolux Eco", anmeldelser, som du kan læse nedenfor, er et mobilsystem, der er lagt på overfladen og dækket af et tæppe. Strukturen er bekvem til transport og kan bruges i forskellige rum. Det er bekvemt at opbevare, og varmemåtterne er omsluttet i et lukket kabinet, som er udstyret med en installationstråd, som forbrugerne kan lide. Dens længde er ganske imponerende og er 2,5 m.

Elektrisk varm gulv "Teplolux9raquo;; anmeldelser, som det vil være nyttigt at læse for ikke at forveksle med at vælge, har et stort anvendelsesområde. Det er fuldt klar til brug og kræver ikke installation. At udarbejde et sådant system, ifølge brugerne, er det muligt for følgende typer af belægninger:

Denne løsning kan kaldes en af ​​de mest rentable for lavsæsonen, når opvarmning endnu ikke er forbundet. Mobil varm gulv "Teplolux9raquo;, anmeldelser, som er præsenteret i artiklen, fantastisk til landejendomme og villaer. Designet er ifølge kunderne den mest rentable løsning til at arrangere et varmt gulvsystem i en flytbar bolig.

Varmeapparatet er praktisk og sikkert. Som tæpper er det bedre at bruge fnugfri, bunke- og tuftbelægninger, som også kan væves. Hovedetagen kan være lavet af natursten. Systemet, ifølge forbrugerne, har en funktionel og bekvem strømregulator. Det bruges til at øge brugervenligheden af ​​enheden og opretholde et optimalt temperaturregime. Strømregulatoren leveres dog separat.

Anmeldelser om systemet "Teplolux Profi"

I salget er der også et mobilt gulv "Teplolux Profi". Betal for det vil være 3375 rubler. Ifølge forbrugerne er denne pris acceptabel. Sættet indeholder et to-leder varmekabel, et beskyttende bølgepap, et monteringsbånd, en rørstopper, en sektionspas og en installationsvejledning.

Hvis du vælger at købe et varmt gulv "Teplolux Profi", anbefales det at læse anmeldelser om det. Af disse kan du finde ud af, at termostaten ikke er inkluderet i kittet. Opvarmningsområdet kan variere fra 1,1 til 1,5 m 2. Afsnitets længde er 11 m. Udstyrets kapacitet er 0,16 kW.

Monteringsbåndet leveres med varmeanlægget, dets længde er 3 m. Kunderne synes, at dette mobile varme gulv under "Teplolux9raquo" tæppet, som er gennemgået i denne artikel, er et system, hvor producenten giver en levetidsgaranti.

Tilbagemelding om princippet om bærbar varm gulv

På grund af at opvarmet luft, der udsendes af mobile varme gulve, bevæger sig opad, vil benene altid være varme. Denne kendsgerning er bekræftet af mange forbrugere. Et sådant system kan nemt bruges selv i badeværelset.

Enheden er sikker, fordi dens overflade ikke kan brændes ved kontakt. Derfor kan du placere et varmt gulv "Teplolux9raquo;; anmeldelser af 2016 om hvilke der præsenteres i artiklen, selv i lokalerne i børnenes værelse. Et sådant gulv er modstandsdygtigt over for forskellige skader, fordi det er designet til at lægge under gulvtæppet.

Forbrugerne understreger, at driften af ​​det beskrevne mobilsystem ikke tørrer luften, hvilket er meget vigtigt for de forbrugere, der bekymrer sig om deres helbred. Der er ikke behov for at købe og installere yderligere elementer til dette system. Særlig vedligeholdelse er ikke påkrævet, hvilket ifølge forbrugere ofte gør et valg i retning af systemerne "Teplolux9raquo;.

Hvorfor vælge mobile gulve fra producenten "Teplolux9raquo;

Bærbare gulve, som praksis viser, overholder helt opgaverne foran dem, hvilket udtrykkes i opvarmning af en lejlighed eller et hus. Et sådant varmt gulv benyttes sjældent som hovedkilden til varme, det bruges oftest i hjælpevarmenergiens rolle.

Hvis det ønskes, kan du kombinere sådanne systemer med andre designs til opvarmning. De vil arbejde, på trods af parametrene for centralvarme. Du kan bruge dem, når du vil. Kæmpe popularitet af sådanne gulve har fundet i ejerne af forstæder områder, hvilket ikke er for rentabelt at opvarme landstedet lokaler i løbet af vinteren.

Et sådant gulv kan bringes overalt og forbindes til elnettet, hvilket eliminerer installationen af ​​systemet. Gulve "Teplolux9raquo; uerstattelig for folk, der flytter fra tid til anden til nye steder. Systemet kan kun rulles op, hvis det er nødvendigt. Denne evne af gulvet giver dig mulighed for at opbevare det selv i trange forhold.

Anmeldelser om enheden af ​​det mobile gulvsystem

Bærbare gulve "Teplolux9raquo; er varmesystemer af lukket type. Næsten alle kan bruges. Installationen skal dog udføres under gulvtæppet. Dette krav kan kaldes obligatorisk, ifølge forbrugerne, hvilket skyldes det faktum at at gå på en "nøgen 9raquo; systemet er uønsket.

Det er effektivt med vævede og bunke tæpper. De er trods alt forbrugerne i stand til at bevare varmen i lang tid og er præget af høj varmeudslip. Sådanne systemer er yderst bekvemme, når alt kommer til alt, forbinder dem, kan du modtage varme øjeblikkeligt. For at rette temperaturen skal du bruge termostaten.

Vi producerer varme gulve af mobil type "Teplolux9raquo; fra ekstremt tæt film, hvilket angiver dets evne til at gennemgå mekaniske belastninger. Systemet kan klare forhold, der er karakteriseret ved temperaturændringer og høj luftfugtighed. Udsæt det ikke for brand, men hvis der er problemer i systemet, slukker den automatisk.

Gulvvarmeanlæg Thermolux

Alle typer moderne gulvvarmesystemer tjener som en kilde til hoved- eller ekstravarme til huse. Dette er et glimrende valg for folk, der bor på de nederste etager. Teplolux elektriske varme gulv har en førende position på hjemmemarkedet for varmesystemer. Kundernes anmeldelser fremhæver de vigtigste konkurrencedygtige egenskaber ved enheder - lave omkostninger kombineret med kvalitet, ikke ringere end udenlandske analoger.

Standardudstyret til et varmt gulv indeholder flere komponenter:

1. Varmeelementer - sektioner, måtter eller rør udstyret med et enkelt- eller dobbeltkernekabel og tilslutningsender.

2. Termoregulator med sensor - En enhed, der leverer elektricitet i overensstemmelse med den indstillede temperatur. Fremmer det økonomiske arbejde i gulvvarme.

3. Monteringstape og beskyttelsesbokse - forbindelseselementer, der sikrer Teplolux varmesystemets integritet.

4. Isoleringsmateriale - en speciel blanding, der reducerer energiforbruget og forbedrer det varme gulvs sikkerhed.

Vigtigt! Højkvalitets varmeisolering af gulvet hjælper husejere med op til 30% af varmen.

Den russiske fabrikant af et varmt gulv har udviklet flere serier af varmeanlæg, der adskiller sig i designfunktioner og formål.

1. Mini Thermal Suite - systemer med enkeltkernekabel, der effektivt fungerer i mindre rum. En lille tykkelse på det varme gulv (3 mm) giver dig mulighed for at reducere højden af ​​røret til et minimum. Installationen ser simpel ud: Opvarmning måtter skæres i flere stykker af passende dimensioner og foret med en gulvflade. Forbindelsen er lavet uden en ekstra elektrisk ledning.

2. Tropix - et elektrisk varmt gulv 3 mm tykt med et toledet kabel. Karakteriseret af øget varmeoverførsel og et stort opvarmningsområde. Den er monteret på et gitter med klæbestof.

3. Profi - et varmt gulv med et to-ledet kabel, udført i form af en matta. Brug af innovative teknologier giver fremragende kvalitet og højtydende design.

4. Standart - en- eller to-kerne kabel sektioner. Varme gulve er designet til opvarmning af boliger, kontor og industrielle lokaler. Diameteren er ca. 3 mm, så under gulvet er gulvet praktisk taget ikke hævet.

Thermolux, lavet i form af måtter, tilhører kategorien af ​​ultra-tynde varme gulve. De bruger praktisk taget ikke nyttig plads. Du kan opgive cementcementet, og varmeafsnittene lægges direkte i opløsningen under keramikfliserne.

5. Green Box - elektrisk opvarmet gulv på spolen. Kablet er beregnet til lokaler af kompleks arkitektur eller værelser med indbyggede møbler. Det er installeret direkte i fliseopløsningen.

6. Express-mobilvarmesystem, som er lagt under et tørt dække (laminat, linoleum, parket, tæppe). Det elektriske varme gulv ligner en tynd film med en tykkelse på ikke mere end 1 mm. En kompakt varmeovn kan let foretes, foldes og transporteres til et andet sted.

Alle typer Teplolux er udstyret med pålidelig beskyttelse mod brande og elektrisk stød. Det varme gulv ligger under flisen, granit, laminat.

Tips til valg

Ved opbygning af et varmesystem i et hus opstår spørgsmålet: en matta eller et kabel - hvad er det bedste køb? Udvælgelsen af ​​modellen Teplolux er baseret på rummets størrelse, formål og opvarmningsanordningens opgave.

1. Er det muligt at øge gulvet?

I et værelse med lave lofter er det bedst at bruge en tynd mat fra et enkeltkernekabel. En sådan varmelegeme er anbragt under gulvbelægningen direkte i laget af fliserklæbemiddel. Som et resultat stiger gulvet kun 10-15 mm. Et kraftigt kabelsystem skal fyldes med et lag af plade 30-50 mm. Sammen med flisen og limen bliver gulvet 40-60 mm højere. Derfor er denne mulighed bedre at købe til et værelse med højt til loftet.

2. Hvorfor har jeg brug for elektrisk gulvvarme?

Hvis rummet har de vigtigste varmekilder (f.eks. Batterier), er måtter og kabel lige så velegnet til ekstra opvarmning af gulvet. Når enheden af ​​et fuldt udstyret varmesystem er indstillet, er det bedre at vælge et to-leder Teplolux-kabel med en effekt på 180-220 W / m2. I dette tilfælde skal gulvet optage mindst 80% af rummets samlede areal. Ifølge eksperter kan en tynd mat ikke give en tilstrækkelig temperatur, da den har en svag ydelse - op til 160 W / m2.

3. Hvilket varmekabel er bedre: single- eller double-core?

Udførelsen og levetiden for begge elektriske ledninger er ens. Single-core-versionen har en lav pris, men er vanskelig at installere. Hvis du skal spare på køb af materialer, skal arbejdet overlades til fagfolk.

Ifølge forbrugerne, når man installerer gulvet alene, er det bedre at stoppe med to ledninger. De er dyrere, men selv en uerfaren person kan klare deres installation. Svarene fra eksperter er baseret på det elektromagnetiske felts egenskaber. Det højeste niveau af stråling observeres i et enkeltkernesystem. Derfor er den mere egnet til hjælpe- og tekniske lokaler. For boligværelser anbefales et to-ledet Teplolux-kabel.

4. Hvordan vælger du det opvarmede gulvs strøm?

I bygninger med en lofthøjde på op til 4 m pr. Kvadrat er den nødvendige effekt 110-130 watt. Dette er helt nok til ekstra opvarmning. Til hovedvarmekilden er der brug for 130-180 W / m2.

Vigtigt! På emballagen med udstyret angiver producenten altid den termiske sektion og det beregnede opvarmningsområde.

"For tre år siden i køkkenet lavede et varmt gulv under kobleren. Familien er meget glad, fødderne er varme og hyggelige. Før du køber, lyt til anmeldelser af erfarne mennesker, lavet et overblik over modeller fra forskellige producenter. Som følge heraf stoppede vi ved mærket Teplolux. For det første er det en indenlandsk producent, der opererer i henhold til russiske standarder og. For det andet giver det 25 år garanti. Derudover er gulvvarmerne orienteret mod vores hårde klima. "

"Jeg ville tage produkterne fra Teplolux til mellemstore varmesystemer. Han er ikke bedre eller værre end andre opvarmede gulve. I lægning simpelt, koster det ret nok, det opvarmes normalt. Hørt negative anmeldelser om sin termoregulator - hurtigt fejler. Jeg tror, ​​at dette er en reparerbar virksomhed, hvis du vil, kan du købe en erstatning af god kvalitet. "

"Der er to børn i vores familie, derfor har de opvarmet gulv i badeværelset, toilet og køkken. Plukket op for finansiering, den mest rentable pris var hos Teplolyuksa. Røret på gulvet var allerede der, så vi valgte Mini-serien. Dette er en tynd mat, som vi lægger direkte på limen til fliserne. Varmeniveauet er indstillet på termostaten med et elektronisk display. Det er bekvemt, temperaturen er altid synlig. På Teplolulets gulv er der en betydelig ulempe - et stort forbrug af elektricitet. Nu tror jeg, at det forgæves ikke købte en regulator med en timer. Dette ville hjælpe med at redde lyset om natten. "

Elena Filinkova, Tula.

"Jeg har en blandet mening om gulvet i Thermolux. Det er nemt at håndtere det, der er en installationsmanual. Selv en uerfaren person kan nemt finde ud af hvad der er hvad. Men i emballagen er der, udover de nødvendige elementer, som jeg synes overflødige detaljer. For eksempel kan det kun være nødvendigt med et klemmeklip, hvis huset har en jordforbindelse. Ellers skal det kasseres. Jeg havde heller ikke brug for monteringstape. I det var der for små huller for at kunne passere dem selvtankende skruer. Jeg var nødt til at kigge efter andre fastgørelser til det varme gulv. I resten svarer alt til de deklarerede egenskaber. Teploluks dækker nøjagtigt det område, der er angivet i dokumentationen. På teststadiet blev gulvet hurtigt opvarmet. Når keramiske fliser blev lagt på toppen, steg opvarmningstiden, hvilket er helt naturligt. Derfor trækker jeg en konklusion: Teplolux er et godt gulv, kun den nødvendige færdiggørelse af udstyret er nødvendigt. "

Gennemgang af faktiske priser

En acceptabel temperatur er et af de vigtigste mål når den er på.

Muligheden for at installere et kunstigt varmekreds i en sådan specifik konfliktstruktur.

At lægge et varmt gulv under flisen er velegnet i ofte opererede lokaler.

Thermex vandvarmer oversigt

Vandopvarmet gulv med egne hænder

Basalt varmeapparater

Oversigt over varmeisolationsmærke Techno-Nicole

Varmt gulv Teploluks egne hænder. Instruktion med eksempler

Varm gulv Teplolux er et system af spændingskabler, der fungerer som en ekstra måling af overfladeopvarmning og grundvarme i rummet. Systemet opvarmer rummet gennem gulvet. Der er forskellige varianter af dette system, men alle tilbud fra HeatLux varmere kundeanmeldelser bliver det allerbedste.

Formålet med systemet med varme gulve fra Thermolux

Gulvvarmesystemet fra firmaet Teplolux anvendes til to hovedformål:

 • Det grundlæggende system til opvarmning af rummet. Særlig bekvemt i tilfælde af at det er umuligt at foretage den nødvendige varmekommunikation til huset.

 • En ekstra varmekilde. Det installeres i tandem med andre varmesystemer, hjælper med at øge komfortniveauet i de enkelte rum eller i bygningen som helhed. Særligt relevant er et sådant system i værelser med kold gulvbelægning og værelser på de nederste etager.

I løbet af lavsæsonen, når centralvarmen allerede er slukket eller endnu ikke tændt, varme gulve opvarmer huset og hjælper med at overleve overgangsperioden komfortabelt. Systemet er et kabel, der er lagt i en plade af en blanding af cement og sand.

Typer af varme gulve fra Thermolux

Adskillelsen af ​​varme overfladesystemer i synspunkter passerer gennem tykkelsen af ​​de varmemåtter, der er monteret i skræftet, såvel som placeringen af ​​kablet og antallet af kerner deri. Blandt produkterne fra Teplolux er der særligt kendetegnende:

 • Varm gulv Teplolux-Mini. Systemet er ideelt til lave rum, hvor hver ekstra centimeter spiller en rolle. Tykkelsen af ​​måtter i konfigurationen er 3 mm, hvilket gør det muligt at reducere gulvbelægningens størrelse. Systemet er meget nemt at installere, måttene skæres i stykker og lægges uden yderligere foranstaltninger til at trække kablet.

 • Gulvvarme Tropix. Systemet er også velegnet til små værelser, da det har en lille tykkelse på 3 mm. Installation er let, fastgøres på et selvklæbende net. Systemet er moderniseret og udstyret med et toledet kabel.
 • Teplolux Profi varm gulv. Kraftfuldt og professionelt system med et to-core kabel og en bredde på 3,5 mm. Består af måtter, fordeler varmen jævnt på grund af den ideelle placering af kablet i måtten.

Uanset hvad der er tilgængelig i Teplolux varmekammer - mini eller andet - indeholder installationssætet omtrent de samme elementer. Sættet omfatter:

 • Opvarmning sektioner. Denne del er et kabelsnit af en vis længde, som har specielt udstyrede monteringsender, hvorigennem systemet modtager strøm fra netværket. Designet af forskellige typer indeholder kabler med en enkelt kerne eller to kabler. Fordelen ved måtter med et to-ledet kabel er, at de kun er tilsluttet i den ene ende af sektionen.
 • Bånd til installation er inkluderet, det letter installationen af ​​systemet. Stykker af det er installeret på den hårde overflade.
 • Termostaten er nødvendig for et kompetent forbrug af elektricitet af systemet. Enheden bestemmer behovet for at levere strøm til sektionerne ved deres temperatur. Også denne enhed fungerer i henhold til brugerdefinerede programmer.

 • Termostaten til det varme gulv købes separat og er ikke inkluderet i sættet. Desuden købes isoleringsmaterialet fra Teplolux, en særlig blanding til gulvudstyr og en farveindretning til en termostat. Isoleringsmateriale er nødvendigt for at reducere energikostnaderne, hvilket reducerer gulvets afkølingshastighed. Besparelsesfaktoren for god varmeisolering er 30%. Til dette købes et materiale med en varmeledningsevne på 0,05 W / mC.
 • Ved brug af et overfladevarmeanlæg anbefales det at anvende fast ekspanderet polystyren med en tykkelse på 30 mm som det eneste varmesystem. Til brug som en ekstra varmekilde er skummaterialer med en arktykkelse på 3-10 mm egnede. I rum, hvor overfladen støder op til jorden, sættes stive plader af skum eller mineralske materialer med en tykkelse på 30 mm. Fra hvilke slags elementer og i hvilken kapacitet systemet vil blive installeret, er prisen på varmt gulv direkte afhængig af varmemåleren. Da hvert yderligere element øger de endelige omkostninger ved arbejdet.

Forberedelse til installation af gulvvarmesystemet

Før du begynder varmeisoleringssystemet med en varm gulvforbindelse, skal du lave noget forberedende arbejde på overfladen. Først og fremmest er det nødvendigt at kontrollere igen alle systemparametrene og deres korrespondance til det påtænkte installationssted. Så læs og husk de enkle regler:

 • Opvarmningssektioner er placeret på steder, hvor tunge møbler uden ben ikke står.
 • Til brug som en ekstra varmekilde er den specifikke effekt 110-120 W pr. M2.
 • Til brug som et enkeltrumsvarmesystem er den specifikke effekt 130-150 W pr. M2. Installationsområdet er fra 70% af rummets samlede vandrette rum.
 • For at sikre varmen af ​​værelser af forskellige typer og med forskellige gulvkonstruktioner, anvendes ikke en sektion.

 • Det er nødvendigt at kontrollere, at de elektriske ledninger i rummet understøtter overfladens varmesystemets styrke. Samtidig overvejes alle enheder, som vil blive drevet af det samme netværk.
 • Forbindelsen skal foretages via en reststrømsenhed, der arbejder ved 30 mA.
 • I rum med høj fugtindhold er systemet udstyret med en jordforbindelse. Temperaturregulatoren er ikke installeret i dem, men transporteres uden for rummet.

Beskriver detaljeret og forståeligt, hvordan man gennemfører en gulvvarmeinstallation af Teplolux-video i slutningen af ​​artiklen. Generelt ser installationsprogrammet ud som dette:

 • Udfør forberedende arbejde i væggen, hvor termostaten installeres.
 • Forbered dæk til lægning af ledninger, monteringsdele af varmeafsnittet og temperaturfølerens rør.
 • Juster og rengør snavset fra overfladen.
 • Læg isoleringsmaterialet.
 • Fastgør sektionerne med monteringsbånd.
 • Spred ud af varmesektionen.
 • Monter temperaturføleren.
 • Monter temperaturregulatoren.
 • Tilslut alle nødvendige kontakter, kontroller varmesektionen og temperaturføleren for beskadigelse. Bestem modstanden af ​​disse elementer og sørg for, at dette tal svarer til det, der er angivet i passet.
 • Udfør gulvbelægning fra cement og sand.
 • Zadekorirovat gulvet.
 • Vent 28 dage og start driften af ​​systemet.

Denne vejledning er relevant for et system med et to-leder kabel, der er installeret i et rum med betongulve som et ekstra varmesystem. I ordningen er der nogle monteringsmomenter, hvor det er nødvendigt at stoppe mere detaljeret:

Installation af varmesektioner

 • Varmeafsnittene lægges direkte på gulvet. Hvis en sektion ikke er tilstrækkelig til hele rummets område, er hele rummet opdelt i sektioner, der hver svarer til tykkelsen af ​​det varmeelement, der er stablet i det. Gulvet til lægning skal have en flad overflade, alle revner og slagger elimineres. Hvis overfladen er stærkt buet, bliver den udjævnet med specielle blandinger. Efter gulvbelægningen er det termiske isoleringsmateriale lagt.
 • På laget af varmeisolerende materiale fastgør stykker af tape til installation. De er installeret i de sektioner, hvor afslutningen af ​​varmesektionen er placeret. I et stort område placeres yderligere stykker tape i midten af ​​rummet med intervaller på 2-3 m. Slutningen af ​​opvarmningssektionen er rettet til det sted, hvor temperaturregulatoren er monteret. På dette tidspunkt er koblingsmuffen og den oprindelige sektion af varmesektionen fastgjort til overfladen. Fra dette punkt er hele sektionen lagt.
 • Når du lægger opvarmningsafsnittet, skal du sørge for, at kablet ligger jævnt og ikke skærer. Det er vigtigt at opretholde lægtrinet, som beregnes ved hjælp af formlen: (100 * S) / L. Her er S området for installationsstedet for sektionen, m2; L - længden af ​​selve sektionen, m, denne indikator er angivet i produktpasset. Den tilladte fejl i installationen er 10 mm i plus eller minus. Afstanden mellem svingene er mindst 80 mm.

 • Enderne af kabelsløjferne er fastgjort ved hjælp af et monteringsbånd. Bøjninger spredes glat og tillader ikke krøller og spændinger. Langs omkredsen er afstanden fra kablet til den vertikale overflade 5 cm. Koblinger og endekoblinger er anbragt på en vandret overflade. Enderne til montering af varmesektionerne føres til varmeregulatoren eller til kassen. Sørg for, at afstanden fra andre varmekilder er mindst 10 cm. Ved montering af sektionerne anvendes sko med en sål i blødt materiale, der ikke beskadiger kablet.

Installation af varmesensoren og reguleringsenheden

 • Sensoren er anbragt i et korrugeret rør af plast, dens diameter er 14-20 mm. Placer enheden så den er direkte inde i røret tættere på kanten. I den anden ende forbindes sensortrådens udgang til systemet. Røret ledes fra temperaturregulatorens installationspunkt til gulvet. Når du monterer røret, må du ikke bøje mere end 5 cm i radius. Placeret på gulvenden af ​​røret, hvor sensoren er placeret, forsvarlig dækket, så den ikke beskadiges af opløsningen, når der udføres gulvbelægning. Sensoren er installeret i en afstand på 50-60 cm fra væggen. Røret til gulvet er fastgjort med et bånd til installation.

 • Når røret er forsvarligt fastgjort, skal du sørge for, at sensoren nemt bevæger sig i den. For at bekræfte dette tages den ud af røret og returneres derefter tilbage. Dette hjælper med til nemt at udskifte enheden i tilfælde af fejl. Enden af ​​røret, hvor ledningen går for at forbinde sensoren til systemet, er placeret i forbindelseskassen eller direkte nær termostaten, så udskiftningen sker uden at afmontere hele det varme gulvsystem.
 • Varmeregulatoren er tilsluttet i mangel af spænding i netværket. Forbindelsen er lavet med forsyningsnetværket, opvarmningssektionen og temperatursensoren. Når alle tilslutninger er afsluttet, bliver spændingen påført nettet i 1-2 minutter for at sikre, at systemet er i drift. Hvis LED-lampen lyser i varmeregulatorpanelet, er systemet i orden. Efter kontrol er strømmen slået fra igen. Det er obligatorisk at udarbejde en plan for rummet, hvor placeringen af ​​varmeafsnittet, varmestyringen og sensoren påføres.
 • Lægning af det varme gulv Termoluxen slutter med et gulvbelægning. Ved begyndelsen af ​​arbejdet skal varmekablet fastgøres med et glidemiddel af løsningen, som strækkes langs hele længden. Højden af ​​den resulterende dias er 10-12 mm. Dette er nødvendigt for at udelukke muligheden for krænkelse af kabelintegritet under videre arbejde.

 • Den optimale tykkelse til screed er 3-5 cm. For pålideligheden af ​​hele strukturen er det tilrådeligt at bruge forstærkende masker fra polymerer. Den færdige plade kontrolleres for revner, der er strengt forbudt, når de lægger et varmt gulv. I detaljer taler han om alle trin i installationen af ​​Thermolux-systemet i den varme bund i videoen i slutningen af ​​artiklen.

Varm gulv Teplolux, ejer manual

Efter installationen af ​​systemet må gulvet ikke betjenes mindre end 28 dage efter færdiggørelsen af ​​alt arbejde. Efter denne periode er varmeregulatoren tændt, og den ønskede temperatur er angivet deri. Under den første aktivering anbefales det at angive maksimal temperatur, og efter opvarmning af rummet, sænk det til det ønskede niveau.

Når systemet bruges første gang, vil gulvene kun varme op efter et stykke tid. Dette interval er i nogle tilfælde 8 timer og når i nogle tilfælde 48 timer. En så lang opvarmningstid er især karakteristisk for nye bygninger, der endnu ikke er forbundet med de vigtigste varmesystemer.

Relaterede artikler

© Building Portal StrPort 2011-2016. Artikler om reparation, byggeri, byggematerialer.

Kopiering af oplysninger fra hjemmesiden er kun mulig med tilladelse fra redaktionen eller med en direkte henvisning til kilden. Retsgrundlag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

51 − 50 =