30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Gråt køkken i interiøret

Køkken i grå farver - billeder af ægte interiør

Denne publikation vil diskutere detaljerne i designet af det grå køkkenindretning, dets møbler, mulighederne for gråskalaen og dens kompatibilitet med andre nuancer.

Grå i køkkenets design: til og imod

Fordelene ved dette farveskema i Rusland blev værdsat meget senere end i Europa (der blev det anerkendt i det 17. århundrede). Derfor er der blandt vores landsmænd mange modstandere af det grå interiør.

Deres hovedargumenter er som følger:

 • Grå er for dyster og kedeligt, giver ham væk med en fritliggende embedsmand og en alarmerende afkøling.
 • Hvis du vælger en grå farve til det indre af et lille rum med svagt naturligt lys, bliver det endnu koldere og ubehageligt.
 • Busting med en grå tone kan køre en person deprimeret med mentale problemer.

Det er kun nødvendigt at foretage en reservation: i alle disse tilfælde er det et rent gråt pigment. En sådan monokrom version bruges sjældent i designpraksis.

Vi lytter nu til argumenterne hos de adepter af grå farve i køkkenet interiør:

 • Ikke relateret til for varme eller for koldt toner, han spænder ikke, forstyrrer ikke, forårsager ikke aggression, distraherer ikke, giver mulighed for at springe ind i tanker og følelser.
 • Neutral, der ikke tiltrækker opmærksomhed, harmonerer den med næsten hele spektralområdet af toner, idet de er en fremragende baggrund for dem.
 • Hans egen tonal sort - det omfatter flere dusin nuancer - giver dig mulighed for at gennemføre interessante designprojekter.
 • På en grå baggrund skiller møblernes former og tekstur sig ud, køkkentilbehøret ser imponerende ud.
 • Det er ideelt til at demonstrere maleriske stilleben.
 • Dens praktisk er uundværlig for et hurtigt forurenende køkken.
 • Han er ikke udsat for udbrændthed, han ser ikke sod eller fedt.
 • Giver mulighed for at eksperimentere med sådanne faktiske interiørformer som minimalisme, high tech, provence, art deco.
 • Han er ikke blottet for nåde, mysterium, ømhed: æstetier og digtere sammenligner ham med london smog, perler, havdybder.

Grå farve kan være mere eller mindre mættet og også fortyndet med andre pigmenter. Dette giver os mulighed for at tale om rigdommen af ​​sine nuancer. Mange af dem har på grund af deres originalitet fået stor popularitet.

Skalaen af ​​lysegrå nuancer kan repræsenteres som følger:

Den mørkegrå palet indeholder sådanne toner:

 • farve af sortbrun ræv;
 • Twilight;
 • kashmir;
 • grafit;
 • mineralgrå;
 • farve af våd asfalt;
 • stål (mus, metal);
 • marengo (blå med gråtoner);
 • kul og aske.

Når du indretter køkkenet, vil de fleste af disse nuancer klare grundtonens rolle. Ikke for noget farvekunstnere doblede den grå palette som en arbejdshest. Det tjener ikke kun som en fordelagtig baggrund for rummet, ideelt kombineret med andre farver, men skjuler også mange designfejl.

Loft, vægge, gulv

Designere rådes til at vælge lyse farver til vægdekoration. Derefter vil de mørkere toner af de indvendige elementer hjælpe med at fokusere opmærksomheden på dem.

For eksempel er overgangen af ​​det hvide loft til sølvindretningen af ​​væggene spektakulære. Og sidstnævnte møder igen succesfuldt gulvfliserne af grafitfarve.

Det vigtigste er ikke at overdrive det med kontrast. Og ud fra et praktisk synspunkt er for mørkt et gulv ikke den mest vellykkede beslutning. At vaske en sådan belægning hver dag.

Dette element i interiøret ser elegant ud i mosaikens finish af stålfarve. Intet værre udseende og en alternativ mulighed - keramiske fliser i farven af ​​våd asfalt. Glans eller mat, sådan indretning vil være meget praktisk. Han bliver en fremragende masker af fedtede pletter.

Tonen i køkkenværelset besætter 60-70% af rummets rum, skaber stort set sit billede og bestemmer den samlede aura af interiøret. Det grå møbelsammensæt kan laves i en stram jævn teknik eller dekoreret med udskæringer og udsøgte beslag.

Materialet til dets fremstilling er lige så godt tjent og plast, og spånplader og MDF. Et godt træk for visuel udvidelse af rummet vil være "overløb" af lys nuancer af de øvre frysere i de mørke, mættede toner af den nederste del.

Økologiske naboer grå farve i dette tilfælde vil være de mest forskellige toner af hvid. Så vil mælkebuffeten være en glimrende ledsager til det grå headset. Hvad angår bordpladen, kan den også kontrastfavoritere med møblerne. Effektivt granit eller sølvpigment gør det til hovedet af hele rummet.

En musfarvet sofa ser ofte dyrere ud og er mere elegant end dens farve modstykker. Og lyse puder med udskrifter og lette polstring af mini-stole vil være i stand til at understrege dybden af ​​den grå tone og skabe et optimalt humør.

I det grå køkken kan tekstiler spille rollen som "kirsebær på kagen". Farverige persienner eller mønstret gardiner kombineret med en matchet duge vil tilføje en munter note til den dæmpede grå skala.

Farverige dekorative plader, en lys vase til frugt, en buket blomster på bordet - alt dette vil give æstetisk fuldstændighed til køkkenbilledet.

Grå i takt med andre blomster

Solo grå er klar til at blive justeret til de mest "urokkelige" farver: blå, lyserød, lilla, rød. Som den mest beskedne farve giver han generøst sine "kolleger" i spektret mulighed for at afsløre deres værdighed.

Overvej de mulige farvekombinationer i køkkenindretningen:

Denne duet er universel og mest organisk. Efter alt er hvid, som sort, en af ​​gråtonerne. Kashmir glans af facadefacader passer perfekt til lysegrå vægge, sterilt hvidt loft, stålplade og sølvglans af husholdningsapparater.

At laconisme af et sådant ensemble ikke forårsagede kedsomhed, rådede kunstnere til at "splash" i det lyse farver. Atmosfæren vil blive genoplivet med gul, brun, orange, rødt, blåt, lilla tilbehør.

En sådan alliance vil ikke bringe ind i interiøret med skarpe kontraster, det vil med mild varme og stille hygge glæde sig. Skakkombination af udskiftelige grå og beige toner uden en eksplicit leitmotiv er den mest succesfulde ide.

Varmen af ​​skarlagen eller mætningen af ​​bordeaux vil genoplive kulden af ​​grå farve. Et sådant harmonisk kvarter glæder øjet og opvarmer sjælen. Calm grå facader af køkkenet og en munter rød bordplade - et ideelt par, ikke blottet for en del af dramaet.

Duet af disse farver vil forårsage en udbrud af energi og et ønske om at eksperimentere med nye opskrifter. Det vigtigste er at opnå den maksimale korrespondance mellem mætningen af ​​gul og intensiteten af ​​grå. Så den lyse citronfarve ser godt ud på baggrund af dyb marengo, og den lysegrå tone passer perfekt til pastell-lysegul farve.

I en sådan kombination er gråskalaen animeret med orange flekker, men dæmper deres selvsikkerhed. I dette tilfælde kan appelsinen være rigtig rig og saftig, endda til appelsinen. Den grå kompanions sløvhed vil give husstanden en følelse af fuldstændig harmoni.

Commonwealth of Gray med mynte eller turkis vil bringe foråret noter til køkkenet. Gode ​​"kammerater" mørke grå nuancer vil være mættede smaragdtoner. Det er kun vigtigt ikke at krænke den gyldne regel om kompatibilitet i denne duo: jo dybere den grå farve, desto mere intens skal den være grøn.

Dette par vil give interiøret stramning og respektabilitet. Et varmt udvalg af blå toner vil ikke tillade antracitfarve eller marengo at være for kold. Interessante kombinationer kan være en grå suite og et blåt spisebord eller facader af skifer-farvede skabe i kombination med en turkis bordplade.

En sådan spektral løsning kan føre til en dyster effekt, hvis man ikke tænker i detaljer om sine mulige farvevariationer. Det er nødvendigt ikke at lade den tunge sorte farve blive dominerende. Med baggrundens rolle vil det lykkes at håndtere grå. En spektakulær indretning af de sorte elementer vil fremhæve det stilfulde interiør i det grå køkken.

I modsætning til den forankrede opfattelse, at gråt er kedeligt og dystre, anser designere over hele verden, at det er den bedste mulighed for at dekorere et ergonomisk rum. Valget til grå køkken er en unik mulighed for at realisere en universel ide i overensstemmelse med dine egne præferencer og fantasier.

Grå køkken: indretning, farvekombinationer

Forkert er den der mener, at det grå køkken er kedeligt, ensformigt og kedeligt. Ved første øjekast er en flad overflade af grå farve et uinteressant syn, især for køkkenet, som som standard skal forårsage lyse og glædelige følelser. Lad os dog ikke gå så langt til spørgsmålet og se dybtgående.

I de senere år har beboerne i vores land i stigende grad krævet indretningen i grå og ashy farver. Designere, fanget af moderne vestlige tendenser, gjorde opmærksom på, at denne farve slet ikke er monotont og "mousey" som den skulle være. Delikate overløb af lys perle eller svær mørke grå nuancer ser godt ud i indretningen af ​​en moderne lejlighed.

Brugen af ​​grå nuancer i køkkenets design

 • Grå farve har en interessant effekt på psyken. Hvis der er en "varm italiensk familie" i lejligheden, vil kun teedrikning i et sådant køkken være gavnligt og berolige ned på psyken. Jeg vil ikke finde ud af forholdet og gøre problemer. Grå er en farve af hvile, tilbageholdenhed og elegance.

 • Grå nuancer kan bruges til dekoration af både store og små værelser. En rig palade af nuancer giver dig mulighed for at vælge den, der visuelt gør køkkenet mere eller mindre afhængigt af dine ønsker.

 • Dette er den perfekte neutrale farve, hvis du er fan af lyse møbler. På denne baggrund ser møblerne endnu lysere ud og er mere interessante.

 • Køkken - dette er stedet, der er forbundet med renlighed og netthed. Hver værtinde ved, hvordan det til tider er svært at opretholde en ideel ordre her, især hvis familien vokser småbørn eller har kæledyr. Pletter, pletter, små snavs - alt dette er meget mindre tydeligt på den grå baggrund.

 • Hvis køkkenet er placeret på den sydlige side af huset, og solens stråler er hyppige gæster i dit hus, kan du bruge køkkenets indretning i grå farve visuelt til at "afkøle" rummet.

 • For dem, der arbejder hårdt og arbejder hårdt, er i konstant stress, bliver køkkenet i gråtoner et sted ikke kun til mad og kommunikation med familien, men til afslapning. Grå, som ingen anden farve, er i stand til at skabe en atmosfære af ro og tillid.

Der er stilarter af design, i skabelsen af ​​hvilken denne farve vil være passende, ligesom ingen andre:

 • Loft. For nylig er denne stil blevet meget populær blandt unge. Køkken loft i grå farver ser uformelt og frit. Det afspejler ejerens præferencer og understreger deres excentricitet og kreative tilgang til designen af ​​hjemmet. Accentet i dette tilfælde er lavet på væggets og loftets struktur: uslebne, ubehandlede, der maksimalt minder om natursten.

 • Hi-tech. Det er stadig fashionabelt, hvis i køkkenet er overfladen af ​​nikkel og krom metal kombineret med simple former og grafit og ashytoner. Denne stil vil være passende i lejligheden af ​​en seriøs forretningsmand, som ikke tolererer overskydende. Spillet her er på legen af ​​lys og linjer.

 • Stil af "safari". Selvfølgelig er det domineret af sand, rust og mosefarver. Grå passer perfekt ind i det naturlige udvalg af "safari" stilarter. Han gør rummet lidt strengere, men samtidig ser det organisk ud med detaljer og tilbehør fremstillet af træ, ru sten og bambus.

Grå vægge i køkkenet er moderigtige og friske, men glem ikke, at hvis du ikke blødgør interiøret med "varme" detaljer, vil det se ut unødigt koldt. Derfor er det vigtigt ikke bare at vælge den rigtige gråton, men også at fortynde den med lyse billeder, gardiner, møbler. Jo lysere den grå farve på væggene, jo større og mere rummelige bliver dit køkken. Til zonering kan du bruge en kombination af grafitgrå og pearly, ashy og røgfyldte farver.

Gulvbelægningen kan enten være mørkere end væggene eller helt kontrasterende. Laminat "under træet" eller det naturlige trægulv vil se stilfuldt ud, hvis skyggen af ​​træet ikke er for varmt, mursten eller rødbrun. En fremragende udsigt er erhvervet af køkkenet, hvor gulvene er dekoreret med marmor eller poleret natursten. Køkkenet med grå vægge og en sådan etage vil se konservativ og rig.

Det er overflødigt at vægte loftet ikke nødvendigt. Hvid, lys perle, pastelblå loft passer perfekt til grå vægge og giver rummet en følelse af luftighed og ekstra plads. Relevant i dette tilfælde vil være lyse krom loftslamper. Desuden vil prikbelysningen af ​​arbejdsvæggen være meget organisk. Yderligere lys vil gøre køkkenet varmere.

Grå Køkken: Farvekombinationer

En blid og sensuel kombination. Kontrasten mellem varmt og koldt gør dette køkken både hyggeligt og konservativt.

Stilfuld og fastholdt. En klassisk udgave af køkkenets design i gråt. For at blødgøre kulørens kulde anbefales det at bruge blide, pasteltilbehør og køkkentilbehør.

Et smukt farveskema, der fremhæver friskhed og lysstyrke. I et sådant køkken begynder hver dag med munterhed og optimisme. Grøn nuancer er bedre at vælge tættere på lysegrønne toner og grålys.

En fremragende mulighed for et interiør hightech. Fedt, kreativt, "lækkert". Højdepunktet i denne farveopløsning er, at det overhovedet ikke overbelaster interiøret.

Denne variant af at dekorere køkkenet blev forelsket i den smukke halvdel af menneskeheden. Faktisk ser det blid ud, men samtidig er det moderne og frisk. En god måde at understrege kvindens ejerlighed af køkkenet på, samtidig med at man undgår overdreven sukkerholdig.

Som du kan se, er det grå køkken en vindende løsning til næsten enhver familie.

Grå Køkken

Grå Køkken - En fremragende løsning til dem, der elsker stil og praktisk. Køkken med grå farve mere og mere vinder popularitet med hver nye sæson. Alt fordi køkkenerne i grå farver kan laves i absolut enhver stil og kombineret med en enorm farvepalet. Om hvordan man korrekt gør indretningen af ​​køkkenet i gråt, vælg facaderne, vælg farvekombinationen, vælg tonen og meget mere i vores artikel. Som altid har vi udarbejdet et storslået fotogalleri af grå køkkener i interiøret.

Der er et par fakta om den grå farve, som du behøver at vide, før du dekorerer køkken i grå farver. Først skal du overveje farvekombinationen og vælge en palette. Kombinationen af ​​farver med gråt i køkkenets indretning kan være meget forskelligartet. Vi vil i detaljer overveje kombinationen af ​​grå med sådanne farver som rød, gul, blå, grøn, orange, beige, hvid og sort. Det grå køkken (foto nedenfor) kan laves ved hjælp af et koldt eller varmt farveskema.

Som enhver anden farve kan grå have mange nuancer og toner. Du kan vælge din smag: skifer, bly, grafit, røgfyldt, tin, sølv, støvet, stål, våd asfalt, marengs, ibenholt, antracit - alle disse er gråtoner.

Køkkener i gråtoner (foto nedenfor) ser altid stilfuldt og ædelt ud. Du kan bruge forskellige farveskalaer og farver og kombinere dem med ledsagernes farver, men det vil vi diskutere senere.

Køkken i grå skygge - en ideel variant til dem, der ikke kan defineres med facadefarve og er bange for universal hvid. I dette tilfælde kan grå blive en glimrende baggrund for yderligere ideer og inkarnationer.

Ofte kombineres lysegrå facader med hvide vægge. Et sådant lysegrå køkken kan skabe et roligt og let interiør i en klassisk eller moderne stil. Lys grå facader kan kombineres med guld eller sølv trim. Under finishen mener vi håndtag, ovnelementer og hætter og lige tilbehør. Kombinationen af ​​hvide vægge og skifergrå facader harmonerer perfekt med lysartens træ. Du kan vælge en bordplade lavet af bleget eg, bøg eller endda bambus. Bordplader lavet af lys sten eller hvid marmor ser ikke mindre godt ud.

Til en lysegrå farvefarve panelede facader. I denne farveversion ser de mest ædle og stilfulde ud end glatte døre. Også i de lysegrå indstillinger ser godt ud facader med glasindsatser.

For et forklæde i et lysegråt køkken, kan du bruge en hvid flise. For elskere af usædvanlige interiører kan du fokusere på forkladen, vælge en lys farve, der harmonerer med grå.

køkken med lysegrå facader og hvide vægge Det vil være godt at se et gulv i en mørk skygge eller under et træ af lyse racer. Grå gulv er også ingen undtagelse. I dag kan du nemt finde både en flise og et laminat til et træ af grå farve. Den eneste regel i kombinationen af ​​"grå facader og grå gulv", gulvet bør være meget mørkere.

I skandinaviske interiører kan du ofte finde hvide gulve i et gråt køkken, men det er ikke særlig populært på grund af den uigennemsigtige hvide på gulvet og endnu mere i køkkenet.

Se godt ud køkken mørkegrå i stil med high-tech eller loft med glatte facader. Du kan bruge glatte eller matte mørke grå facader. De mørke grå facader i køkkenet vil blive kombineret med et mørkt træ, men ikke for brunt, såsom wenge eller mørk valnød.

For mørkegrå køkken krom teknik er god. Vask, køleskab og ovn med kromoverflade understreger den urbane eller moderne stil. Med mørkegrå vil du se og slutte under mørk sølv. Mixer, kuglepenne, ekstra belysningsarmaturer, en række køkkenredskaber, krukker med kromlåg og potter - alt dette kan have en sølvfarve.

Mørkegrå facader kan kombineres med lysegrå, ved hjælp af den klassiske version af "lys top - mørk bund". Denne mulighed er egnet til en klassisk stil, især hvis facaderne har et panel.

Til det mørkegrå køkken er det passende forklæde lysegrå farve under stenen med en fin crumb eller marmor. Det er muligt at bruge en hvid bordplade og forklæde, hvis du vil tilføje lidt lys i køkkenet.

I det mørke køkken ville det være dejligt at give yderligere belysningskabe. Ofte er mørke køkkener lavet på solsiden eller i et rum med store vinduer, hvor der ikke er mangel på naturligt lys.

Udformningen af ​​køkkenet med grå farve begynder i udvælgelsen af ​​materialer og farvekombinationer, som vil blive brugt i indretningen, og slutter med ikke engang layoutet og møblerarrangementet, men med en række dekorationer og udvalg af retter.

Køkken design i gråt Du kan diversificere med blå, turkis, rød, gul eller orange accenter. De, der foretrækker lyse detaljer, kan komme med farvede forklæder. Godt udseende grå køkken i kombination med umalet træoverflader. I det grå køkken vil du se og trægulvet og bordpladen fra massivt træ eller finer.

I designet af det grå køkken (foto nedenfor) skal du omhyggeligt overveje farvebelastningen. Du kan vælge mørke grå facader og derefter gøre gulvet mere lys, og væggene er generelt hvide eller kombinerer et par gråtoner.

Grå facader findes i samlingen af ​​det svenske mærke IKEA. Vær opmærksom på Budbin-dørene og deres anvendelse i interiøret. Også i samlingen er Ringults blanke mørke grå facader.

En streng farveordning med gråt køkken hjælper med at gøre accenter i interiøret. For eksempel placere billeder på åbne køkkenhyller. Denne design modtagelse er utrolig populært for nylig. Du kan også lave et helt galleri af værker (foto ovenfor) og grå farve vil kun understrege al skønhed af indretningen.

Det grå køkken er ikke kun grå facader. Du kan vælge kombinationen "grå vægge - hvide facader" (billede nedenfor) og få det samme farveskema, som med tiden kan ændres til en anden farvekombination. For eksempel, hvis den grå borer dig, kan du male væggene i lysere nuancer. At gøre dette med facaderne vil være meget mere problematisk og dyrt.

Forresten, køkkenerne uden de øvre frysere - rammen af ​​de seneste år. Sådanne køkkener ser mere luftige ud, og åbne hylder hjælper med at placere hele indretningen og lægge vægt på rummets design.

Også i designet spiller en væsentlig rolle belysning. Korrekt valgt og gennemtænkt belysning vil skabe en hygge i lokalet til enhver tid på dagen. Tilføj belysningshylder eller indvendig belysning til skabe med glas for at fremhæve skønheden i det grå køkken.

Vælg retter og redskaber, baseret på interiørets stil og design. Ved udformningen af ​​det grå køkken vil hvidt porcelæn, træplader og skåle, glaskaffanter og skåle, chrome pander og stegepander af sort farve være passende. Du kan også tilføje varer med en bronze eller en gylden finish, hvis de kommer i tone til pennene og andre finish. Specielt omhyggeligt er det nødvendigt at henvende sig til valg af køkkenudstyr til dem, der foretrak åbne hylder og skabe med glas.

Vær særlig opmærksom på køkkenets opbygning. Slip af kedelige skabe, kombinere dem med åbne hylder. glasskabe, øvre frysere af forskellige dybder og højder.

Hvis du bruger grå tapet i køkkenet, så er køkkenet selv bedst gjort hvidt. I dette tilfælde vil den grå tapet kun understrege stilen på rummet. Grå tapeter vil kun se med grå facader, hvis de er tilstrækkeligt kontrast til hinanden og også fortyndet med yderligere farver eller korrekt anbragte accenter.

Hvis du ikke ved, hvilken tapet der skal vælges til det grå køkken, skal du vælge dem, du kan lide. Grå farve er så universel, at den kan kombineres med næsten enhver skygge. Du kan vælge tapet med et diskret mønster, kun grå facader understreger dens skønhed.

Grå er en passende farve til bordpladen. Den grå bordplade i køkkenet ser godt ud og er meget praktisk at bruge. Den kan kombineres med næsten enhver facade, både hvide og lyse farver.

Ved at bruge kombinationer af farver til vægge og facader, kan du komme op med din egen unikke stil. vælge køkken møbler, Først og fremmest overveje hvilken farve facaderne vil være. Ofte er grå kombineret med hvid i den klassiske "mørke bund - hvide top" variant, når køkkenets nederste facader er lavet i grå farveskema, og de øverste skabe eller hylder er i hvid farve (foto nedenfor). Forresten er et træ af lette arter egnet til en sådan farveopløsning. Den samme kombination af de to versioner af facaderne er egnet til en kombination af gråt træ. I dette tilfælde kan væggene være hvide.

Sådanne møbler som spisebord og stole i et gråt køkken kan laves ved hjælp af jernelementer til krom eller bronze. Også egnet er et træbord lavet af massivt træ og hvide eller sorte stole.

Stue, kombineret køkken i gråt

En fremragende basisfarve bliver grå og i det indre af studielejlighed. Uanset hvor køkkenet er kombineret med stuen, vil det naturlige farveskema være passende. Du kan sikkert kombinere materialer som træ, jern, plast og sten; Tilføj levende farver accenter eller modstå en monokrom skala; eksperimentere ikke kun med farve, men også med lys og tekstur. Den grå køkken-stue vil se godt ud i enhver stil.

Kombinationen af ​​farver i det indre af det grå køkken

Grå er en fremragende basisfarve, som nemt kan bruges som en grundlæggende eller yderligere nuance. Denne universelle farve i et firma med pastelltoner kan skabe en rolig og beroligende atmosfære, mens i kombination med fængselsfarve, tværtimod en usædvanlig og lys palette.

Køkken i grå-hvid farve er en klassisk kombination for en grå skygge. Samme lys grå og mørke grå nuancer i kombination med hvid, fløde eller elfenben vil se lige så godt ud. Valget afhænger mere af den givne stil. I moderne køkkener kombineres mørkegrå og hvid, i etnisk lysegrå og mælk, for klassikere bruger mediumgrå og fløde.

Køkken i grå-hvid farve vil se smukke og moderne, hvis du tilføjer små accenter af sort farve, naturligt træ og glas. Udsmykket i et sådant køkken vil se gulve fra keramiske fliser med et monokromt geometrisk mønster eller et skak gulv.

Grå-sort køkken i interiøret

Grå er i perfekt harmoni med sort. Men denne kombination skal nødvendigvis fortyndes med en lys skygge, helst hvid, ellers vil køkkenet vise sig at være for dyster. Hvad angår den mørkegrå næsten sort, er den ideel til de nederste køkkenfacader.

I det grå-røde køkkens indre tjener grå normalt som en ekstra farve. Men det er muligt og den omvendte interaktion, når rød er kun en lille accent på det grå køkken. For eksempel vil stoffer i et rødt bur suppleres af et monokromt interiør i landets stil. Kombinationen af ​​stål og scarlet er passende i et moderne køkken i stil med minimalisme eller hi-tech. Hindbær, varm grå og beige - disse tre farver vil være en god base for det klassiske interiør.

Grå-orange køkken i interiøret

En fantastisk kombination af gråt og orange i køkkenets indre skaber en lys og behagelig palette. Du kan kombinere nuancer af appelsin som mandarin, mursten, rød-orange, græskar og gulerod. Alle vil være i harmoni med de mørke og lyse nuancer af grå. Men det anbefales ikke at tilføje endnu en lys farve til denne palette. Den tredje farve af følgesvenden kan være guld, sort, hvid, beige eller brun. Skrigende grøn, gul eller rød vil kun introducere disharmoni i interiøret.

Lys gul kan være et interessant fokus på sort / hvidt grå køkken. Den eneste regel at bruge den skal være meget doseret. Interessant er kombinationerne af grå med gylden, lysegul, safran, rav og citron.

Her vil vi dvæle på brugen af ​​en gråblå nuance som en selvstændig farve. Ofte bruges farven i etnisk interiør, land, provence, klassiske køkkener.

Køkkenblågrå farve ser kongeligt elegant og stilfuldt ud. Blågrå er ideelt kombineret med grå, hvid, beige og guld.

Kombinationen af ​​grå og blå i køkkenets indre vil skabe en harmonisk og behagelig atmosfære. Dette er den foretrukne farvekombination af mange moderne designere. Tilføjelse af den tredje farve er skarlagen, du kan skabe et fremragende interiør i retro stil.

Hvad angår køkkenet med gråblå farve, er denne skygge selv blid og behagelig. Han er i stand til at roe og give en følelse af glæde. I kombination med hvid kan gråblå skabe et hyggeligt og hyggeligt køkken i moderne stil.

Kombinationen af ​​gråt og grønt bruges ofte i køkkenets indretning i stil med land, øko-stil eller etnik. Lysegrøn er egnet til en speciel og unik stil, og mynten vil se godt ud i landekøkkenet. Til denne farvekombination kan du nemt tilføje en skygge af hvid, og nogle gange endda lidt gul.

Det indre af køkkenet er grå-grøn farve betragtes som en af ​​de mest harmoniske. For smaragd, mynte, nåletræ, turkis-grøn og andre nuancer er en kombination med kølige gråtoner ideel.

En blid grågrøn farve i køkkenets indretning vil se elegant og stilfuldt ud, hvis du tilføjer et par grå og beige blomster.

Grå farve er perfekt kombineret med beige, især det vedrører køkkenets indretning kombineret med stuen. Tilslutning, de danner en pulverpalette, det øje, hvorpå det hviler. I sådanne interiører er en person rolig og behagelig. Ofte anvendes en varm grå-beige skygge til køkkener i klassiske stilarter. Det er velegnet til dem, der ønsker at bruge en varm og samtidig en monokrom farveskema. Denne komplekse farve ser nogle gange langt mere raffineret ud end ren grå.

Køkken af ​​grå farve i det indvendige billede:

Relaterede materialer:

Alt ser super ud! Tak, meget god artikel. I lang tid drømmer jeg om et gråt køkken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

82 − = 77