30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Græskar Halloween med dine egne hænder

Halloween græskar - hvordan man laver en lantern, en stencil og en trin-for-trin instruktion

Denne ferie bliver mere populær i Rusland. Halloween græskar er det vigtigste symbol for Halloween at gøre sådan en festlig egenskab på Halloween selv, du vil have brug for en grøntsag eller orange papir, en skarp kniv (sakse), en filtpenn. Det er kun at lære at præcis og præcist klippe Jacks lampe (også kaldet græskar til Halloween) og hvordan man bruger det korrekt på All Saints Day.

Hvorfor Halloween skære et græskar

Historien om fejringen af ​​Halloween går tilbage til traditionerne i den pr kristen æra. Celtic folkene i Irland, England, Nordfrankrig sidste oktober sidste år betragtede slutningen af ​​året, fejrer afslutningen af ​​høsten og vinterens begyndelse. New Year Celts mødtes fra 31. oktober til 1. november. Ifølge legenden åbnet denne nat, kaldet Samhains nat, døren til den anden verden, dens indbyggere gjorde deres vej ind i de levende.

For at beskytte sig mod ånd og spøgelser forlod folk på gaderne nær husene deres mad til dem, de ofrede dyr for de brande, som præsterne opdrættede. Efter ofringen tog kelterne den hellige ild fra deres ild til deres hjem og satte dem i et græskar. Halloween græskar, der symboliserer høstens ende, afstødte stadig de onde ånder med ilden, der blev tændt inde i hende. Hele ordet Halloween kommer fra forkortelsen af ​​sætningen All-Hallows-Even - Evening of All Saints, hvor aften er reduceret til selv.

Tidligere modtog i stedet for den berømte grøntsag til Halloween brugt rodfugle og bukser en erstatning for et billigere og overkommeligt produkt. De hule, oplyste fra de forfærdelige ansigter til græskar til Halloween, med deres uhyggelige luft, måtte skræmme væk al den onde ånd, der aktiverede natten. Skuespillet skulle gå ud så forfærdeligt, at selv de mest forfærdelige spøgelser ville løbe væk. Man troede, at hvis et sådant hoved med en erysipelas forlader huset på All Saints Day før indgangen, vil munden køre væk de onde ånder med sit uhyggelige udseende.

Halloween blev ledsaget af skræmmende figurer og en flagermus blandt dem. Ifølge populære overbevisninger vender vampyrer til flagermus for at finde deres nye ofre lettere, flyver om natten og skræmmer folk. I løbet af dagen sover og vågner kun disse væsner om natten, hvorfra det bliver endnu mere forfærdeligt. Folk har altid forestillet sig, at flagermus er forvandlet til hekser af deres hustruer og derefter føje dem til den tyrkiske potion. Alt dette fungerede som en flagermus, som et græskar, blev en uundværlig egenskab af Halloween.

Traditionen med at udskære et græskar til Halloween har været en århundredgammel historie. Navnet "Jack Light" attribut modtaget af legenden om Jack synderen, der blev tvunget til at vandre fordi hverken Gud på grund af hans snyd ikke var nødvendig efter døden, drukkenskab og ekstravagance, eller Djævelen, som han bedraget. Den stakkels fyr rejste rundt om i verden og belyste sin vej med en gnist i græskar. Kaldet jack navn, lampen symboliserer en græskar lanterne, der hjælper syndere finde vej til purgatory. I dag i Halloween erstatter den hellige brand lyset inde i grøntsagen.

Sådan laver du et græskar til Halloween med dine egne hænder

For at gøre græskarhovedet selv til Halloween, er det nødvendigt at vælge frugten på forhånd, helst proportional, lige stor størrelse for både større intimidering og for nemheds skyld. Formen er vigtig: det er nemmere at skære en afrundet form end en oval og fladformet form. Forbered en lampe på aftensdagens aften, så lanternen ikke bløder eller bliver muggen. Lager med det nødvendige udstyr: en markør, et par skarpe forskellige længder af knive, en plade, et skærebræt, en stor ske, en aske og et stearinlys. I mangel af en grøntsag vil et papir græskar til Halloween også være passende.

Forberedelser begynder med en grundig vask af skræl. For at gøre græskarhovedet rent, har du brug for:

 1. Brug et opvaskemiddel til at affedt huden og forberede overfladen til bedre tegning.
 2. Tegn en cirkel rundt om pedunen med en cirkel med en diameter, så en hånd passerer ind i hullet.
 3. Med en robust knivkniv skal du klippe låget på den trukkede cirkel og holde kniven i en vinkel for at opnå et tilspidset snit.
 4. Drej pedicel, mens du trækker ud af frugten.
 5. Skær kødet fra låget, lav et hul i det med 3-4 huller for at slippe den varme luft ud af stearinlyset.
 6. Med en stærk ske, fjern frø og græskar fra frugten.
 7. Dit græskar til Halloween med dine egne hænder er næsten klar.

Den sværeste del af processen er at skære et ansigt, som kan være noget, som din fantasi beslutter, klassisk skræmmende for Halloween eller underholdende. Forsøg at gøre et mønster kan nogen, selv ikke eje udskæring, kunsten kunstnerisk udskæring til rodafgrøder. For at få resultatet til Halloween viste sig, hvad der var planlagt, er det nødvendigt:

 • Forbered skabelonen ved hjælp af en stencil markør (felt-tip pen) for at tegne et krus på hud- munden, næse og runde huller under øjnene;
 • Sørg for at billedet du kan lide, sæt kniven på konturens mønster med spidsen og tryk indvendigt;
 • Når du skærer et hjørne, skal du ikke dreje kniven, men træk den ud og sæt den igen i en anden vinkel;
 • Når et ansigt er klar, fjern rester af en spidspen fra skrællen;
 • dekorere et græskar til Halloween med en hat, tørklæde, horn - alt du vil føje til det modtagne ansigt for at fuldføre billedet.

Et græskar lavet af papir vil være en glimrende mulighed, hvis du ikke kan få en rigtig en. For at gøre det, har du brug for en tæt tekstur af lys orange farve på begge sider, slag, saks og wire. Papiret er skåret i samme strimler. Hver stribe skal foldes i midten i midten, i enderne og ved bøjningspunktet, lav et hul i hullet, så der til sidst opnås 3 huller. Før kablet ind i det centrale hul, fastgør det med tape. Derefter, som perler, trådene på strimlerne er trådet på ledningen, spiralen vender fra foldning. Den øverste del af græskar er dekoreret med et papirblad.

Græskar til Halloween: 10 fantastiske billeder, du kan oprette med dine egne hænder!

Historien holder et eller andet sted dybt i deres annaler, under syv segl af sølv af en vis minde om Jack, en irer, der for første gang i historien om moderne verden besluttet at have lidt sjov med djævelen selv, uforskammede narre ham.

Og det var det. Jack var kendt i området som en middelmådig og grusom landmand, der ofte besøgte den lokale kro. Han tog altid et par stærke drikkevarer her, drak og rattlede til fulde. Men den aften, hæld uden penge, nægtede han. Og så tilbød Hellens Herre sin nødlidende Jack sine tjenester. Ligesom jeg betaler for din drink, og du giver mig din sjæl. Alt, som i de bedste moderne scenarier elsket af mange, horror film. Jack accepterede tilbuddet uden at tænke to gange. Han ville virkelig drikke. Og djævelen for at betale for alkohol blev til en mønt. Og Jack tog i stedet for at betale kroværten, tog den mønt og satte den i lommen, hvor han altid havde et sølvkors. Åh, og hvad skete der med den urene! Han begyndte at græde og bede om at frigive ham "på grund af Guds synd" og var villig til at acceptere vilkårene for Jack. Og han bad undtagen i flere år af et behageligt og ubekymret liv på denne Jord, at underskrive en ed, hvormed Djævelens Helvede aldrig vil tage sin Sjæl! Han var meget listet, Jack!

Efter nogle få år af sit liv døde Jack. Men vejen til Paradis var lukket for ham (faktisk på jorden, var han en berygtet synder) og Helvede, der opfylder betingelserne i kontrakten, var Djævelen ikke afhentet. Ryktet har det, at den oprørte Jack stadig vandrer jorden med en uhindret sjæl mellem himlen og helvede. Selv ser den stakkels fyr ind i sådan en håbløs rejse, Djævelen besluttede at gøre en god gerning for ham: tog et par infernalsk Kulild, og gav dem til Jack, så han kunne belyse deres vej. En donkraft til at præsentere ham for den onde nok for længe, ​​udskåret fra en majroe lanterne og sætte briketterne indeni. Overtroiske mennesker tror, ​​at der stadig er hjemsøger Jack jorden med sin lanterne, belysning den måde infernalske ulmende gløder.

I Det antikke England og Irland var Jack med en roppe en konstant helt af mystiske street teaterforestillinger på All Saints Night (fra 31. oktober til 1. november). Han symboliserede en påmindelse om helvede som sådan og på samme tid forsvarede huse af anstændige, venlige mennesker fra onde ånder. Men når Halloween "migreres 9raquo; til det nordamerikanske kontinent blev roven erstattet af et græskar. Hvorfor så, i dag ved ingen sikkert. Og det betyder slet ikke noget! Trods alt er det vigtigste, at faktum er ubestrideligt: ​​Jackpotens græskar-lanterne, med stearinlys inde og en enestående frygtelig "entourage" 9raquo; udenfor blev det absolutte symbol på en nat usædvanlig ferie. Selv i vores land, langt fra de amerikanske traditioner (og omfanget af fest), holder de næsten hvert år en konkurrence om den mest originale græskar-lanterne. Det er det for dem, der skal deltage i noget som dette, vores næste dusin ekstraordinære græskarideer!

Til at begynde med - vi lærer at gøre det mest uhøjtidelige krus. Og allerede "fyldt din hånd" vil forsøge at gøre noget mere kompliceret! Følg vejledningen!

1 trin. Skær et hul i græskar. For at lave en lanterne med et ansigt skal du tage et græskar af mellemstørrelse, næsten lige og symmetrisk form. Afskær hætten med en hale.

2 trin. Vælg indlægene. Derefter skal du med en speciel scraper, der ligner en spatel til gips, vælge omhyggeligt græskar og frø. Skyl og tør den færdige skal.

3 trin. Tegn en tegning. Indledningsvis - tegne et fuldt ansigt (som du gerne vil se på et græskar) på et ark papir. Derefter - vedhæft en papirmal til græskar og brug en skarphed til at overføre mønsteret fra papiret til bæren.

4 trin. Skær billedet ud. Fjern skabelonen og puslespidsen ud af munden, næsen og øjnene på "horror-flashlight9raquo;. Du kan også bruge en boremaskine med en ½ eller 3/4 tommer boremaskine til at klippe ud svært tilgængelige områder.

5 trin. Light.For at belyse ansigtet kan du bruge både et standardlys og en elektrisk krans. Hvis du foretrækker stearinlyset - skal du følge reglerne for brandsikkerhed. Og dog, til et græskar er ikke i de mørke specielt stærkt opvarmede områder, smøre det grundigt inde solsikkeolie eller vaseline. Hvis du kan lide den version med blomsterkrans - så fastgør den inde i græskar til ledninger og pærer ikke rører hinanden (ideel - vind krans på en glaskrukke). For god belysning vil mellemstore græskar være nok kranse med 20 lyspærer.

Hvis du ikke ønsker at rode rundt med ekstra "litsom9raquo, kan gøres mere enkel lanterne græskar: at begynde med - at skære omhyggeligt" kryshechku9raquo; græskar, så - vælg en ske med pulp og frø, lad lidt tørre ud. Derefter - bore pæne huller, hvilket giver dem en kombination af indviklet mønster.

Og en anden "græskar - teknisk" rådgivning: Du kan skære huller i et græskar med konventionelle hammer og metalformer til kiks. Monter støbeformen på det rigtige sted og forsigtigt, ved at trykke let på en hammer, lav et hul.

Det er alt! Skræmme dig selv til sundhed! Disse fem faser - algoritmen til at lave et græskar - Jack's lantern til Halloween. Baseret på dem (tilføje nogle smag råd med cookie cutters og skære gennembrudt elektrisk boremaskine) kan gøre en masse interessante, mystiske, meget kreative og endda glamourøse inventar. Tro mig ikke? Så læs videre snart!

Med en lille kreativ fantasi kan du oprette et unikt teater med følelser fra græskar! Dine græskar, takket være dig, vil være formidabel og alvorlig, eller de vil smile på dine gæster med selvtilfredse smil! Det er kun nødvendigt at ændre smilets vinkel og øjets form!

Lidt for at øge effekten af ​​"græskar følelser" kan i første omgang male hver bær i hvid og sort. Sort græskar, selvfølgelig, vil optræde på siden af ​​det onde (og dermed - vil grin skæve tænder), og hvid - på den gode side (disse, selvfølgelig, vil være en sød smil til forbipasserende).

Nå, denne familie kan ikke lade være med at røre! De er som børns favoritter - spøgelser fra tegneserien "Casper9raquo; Et sådant udvalg af følelser på deres orange ansigter er blot et mesterværk af kunstneren, der arbejdede med sjæl over dem!

Højdepunktet af dine egne, personlige græskar festival i mørket kan være lige ligheden af ​​dit udseende, med fremkomsten af ​​en karakter i dine hænder. Hår fra tråde, en hue, perler - og du er næsten en person!

En anden interessant tilgang til design af græskar - tegning ansigter. Følelser af sådanne væsner er meget lysere! Sandt nok er der en minus - deres ansigter er kun synlige om eftermiddagen, "natbelysning" gennem de malede øjne vil ikke være synlige.

Denne slags græskar også med malede øjne. Men her er det vigtigste kunstværk her, ikke engang hun selv, men hendes indviklede heksehue, prydet med blade, bær, grene! Super! Med et sådant græskar vinder du helt sikkert i konkurrencen!

Face maling græskar så du skal vandtætte maling og tekniske formål, eller - for at bruge programmerne, skære "detaljerne ansigter" af metalliseret pap eller almindelig farvet papir!

Et andet interessant element, som også virker godt for at forbedre følelser - pelsbryn og overskæg limet til græskar ved hjælp af gummilim. Hvordan kan du lide disse varme kaukasiske mænd?

I USA fremstilles pumpen lanterne hovedsageligt af børn. Derfor er mange af de mystiske "angular9raquo; skabninger ligner moderne monstre og gode superhelte. Blandt børnenes foretrukne eventyrkarakterer, udgør græskar oftest superheroes fra "The Incredibles 9raquo; - Elastik, småbørn, Aisa osv.

Selvom det ofte er muligt at se et græskar i vinduet - en speciel agent, der forsøger at slå sammen med miljøet for at se og høre så meget som muligt ...

Men blandt eventyrvækkene - et græskar kan du mødes og græskar i en magisk hue, teatralsk maske og et venligt smil på hans brændende røde ansigt.

Nå var den mest yndlingshelt i sidste år, der er udformet i et græskar, Mike Vazovsky, et grønt enøjent monster, der er godmodig fra "Monsters Corporation". Det er ikke svært at lave sådan et græskar. Det er rigtigt, at det er vigtigt at kunne tegne godt, da monsterns ansigt ikke skæres ud, men anvendes med vedvarende maling i flere faser. Første grønne basisfarve, derefter (når den er tør) - proteinet i et stort øje, og kun da - eleven, horn og mund.

Nå en endnu ubestridelig leder, der fortjent kan få en pris af publikums sympati - græskar - Spiderman. Et meget organisk billede til Halloween, er det ikke?

Mummien er også en af ​​lederne af "oktober maskeraden af ​​onde ånder". Blandt filmskriverne af Hollywood-horrorfilm mister dette billede ikke sin popularitet, og derfor - den første kommer til at tænke på, inden der produceres græskarfans af sådanne film. Hvis du også elsker film om rebelmumier - klæd et græskar op, forbered dig til alle helliges fest i bandager!

Interessante ekspressive detaljer for dette billede af en græskarmummy kan være lyse tennisbolde (i stedet for øjne) og sorte edderkopper!

5. Græskar-sorte katte, flagermus, ugler

Når du forbereder et halloween græskar, er det ikke nødvendigt at begrænse din fantasi til vejen for de uberegnede Jack-drunkards og hans lanterne. Du kan se dybere ind i ferieens filosofi, for eksempel husk de konstante ledsagere og hjælperne for alle onde kræfter: nat ugler-pugachi, flagermus og selvfølgelig heksesorte katte!

En anden version af græskar er en orange vampyr! Hans grundlæggende forskel fra de andre, som tidligere er beskrevet af os, græskar, er en "falsk kæbe" med rigtige, store fangs!

For at gøre en sådan blodsukker i græskar skal du bruge: en jigsag (til forsigtigt at skære alle de nødvendige huller), to halepinde med røde store "hoveder" 9raquo; og plastikkappen (som kan købes i enhver butik af teater rekvisitter).

Og nogle gange har kunstneren, for at tilfredsstille hans fantasiens flyvning, kun valgt et lærred. Hvis du også afskåret måder, forbereder til Halloween, og du ikke har nok et græskar til udførelsen af ​​billedet af helten, du gerne vil se ved døren til dit hus på Scary Night, er det ligegyldigt! Du kan forbinde et par græskar og skabe en voluminøs sammensætning! Sæt på hendes kappe, for eksempel, og få den mest originale græskar.

For at gøre her sådan en kæmpe orange edderkop,

eller - at skabe en græskar snefnug (fordi vinteren er allerede rundt om hjørnet!).

8. Pumpkin - et komplekst kunstværk

Og siden vi er begyndt at tale om komplekse og voluminøse græskar kompositioner - vi vil tilbyde dig flere muligheder, som (hvis du kan lide dem) bliver nødt til at tinker godt! Men tro mig, spillet er værd at lyset (både i den direkte og figurative betydning af denne erklæring)! Vi garanterer at ingen vil gentage på din personlige udstilling! Lad os nu forklare hvorfor.

For eksempel at lave en sådan voldsom viking med et lille barn i munden, skal du ikke kun besidde hånd og dygtighed i at bruge instrumentet, men også et stort kunstnerisk talent, evnerne til at skabe teatralske masker, smag og god lysopfattelse.

Nå, heksen er værdig til al ros! Forresten er det en god ide at lave et lyshul på den modsatte side (forlader låget med halen uberørt). Nose gamle kvinde behøvede ikke engang at simulere! Alt blev taget hånd om af naturen!

Som du kan se, blev vi gradvist forandret fra skræmmende til smukke (jo kunst er fint!) Du kan snakke lidt om græskarglinrende glamour. Det er trods alt ikke nødvendigt, at alle Halloween-ansigterne er onde, forfærdelige! Denne nat er der sikkert et sted og godt (det var altid, husk at hvid altid vinder sort!). Og generelt kan du undertiden formidle ferieens følelser uden endda at modellere ansigterne selv! Her er et par kreative, gode eksempler på meget glamourøse græskar til ferien - farve, palæer, blonder - alt sammen med dem!

Og du kan også mestre teknikken til dekorative malerier til Halloween. Den malede græskar er kreativt, original og smuk, og det er stadig muligt med absolut sikkerhed, at du ikke finder den anden sådan græskar overalt. Og også dette er en fremragende gave til gæsterne for at afslutte fest! For at genskabe en sådan skønhed skal du bruge simple børster, akrylmaling, flere konturer på glas og et par tandstikker.

Og selvfølgelig afsluttes vores korte græskaruddannelse, vi kan ikke glemme det smukke eventyr, hvor ikke en generation af vores allerede russiske piger er vokset! Husk, hvordan gjorde den smukke Fairy gudmor så græskar i en vogn til Cinderella? Hvis du vil skinne med originalitet, gør det til græskarferien noget lignende - fabelagtig, magisk og sindssyg, smuk!

Jeg håber du kunne lide vores græskar lektion! Og vores top ti verden græskar ideer inspirerede dig til at skabe noget ekstraordinært, fabelagtig, din egen! Prøv, eksperimentere, belyser fantasi i græskar billeder! Jeg er sikker på at snart dit arbejde til Halloween i år bliver tilbudt til vores læsere som et eksempel! Held og lykke og inspiration!

Sådan laver du Jack Lamp fra Halloween Pumpkins

En af Halloween's vigtigste egenskaber er Lamp of Jack, som er et udskåret græskar med baggrundsbelysning indefra. Den meget traditionelle udskæring fra et græskar er forankret i århundreder af historie. En af versionerne, hvorfor græskarlampen hedder Jack, kommer fra den irske legende. En elendigt smed Jack havde to gange været i stand til at bedrage djævelen og modtaget et løfte om immunitet fra ham. Men Jack døde snart og havde ikke tid til at bruge de modtagne privilegier. Efter døden kunne Jack ikke komme til enten himlen eller helvede. Og hans sjæl forblev vandrer jorden og belyste sin vej med et lille stykke kul, som han fik før døden fra djævelen. Så Jack satte denne smolende kul i et tomt græskar og gik for at vandre rundt om i verden.

Over tid, det græskarhoved stål skære alle forskellige, typer af ansigter på græskar er meget forskelligartet, oftest trekanter til øjne og næse, samt haj grin af en mund. Men vi vil gøre en lidt anden form, men det har også en direkte indflydelse på Halloween. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan man laver en græskarhoved græskar på Halloween.

For at lave et græskar til Halloween, skal vi bruge

 • græskar
 • stencil
 • køkkenbord
 • aerosolbeholder af sort maling (sælges i enhver byggesalg)
 • stearinlys
 • en skefuld
 • kniv (en lang og en kort, jo tyndere er det jo bedre)
 • en øl (eller en almindelig strikknål)
 • sikkerhedsnåle
 • fil

Vi laver et græskar til Halloween med egne hænder

Bemærk at der er mange slags forskellige græskar. Der er speciel Halloween, de er lyse orange og har en stor rund form. Vi tog en flaske græskar og valgte formen af ​​ansigtet, der passer bedst til denne type.

Først og fremmest skærer vi toppen af ​​græskar, det er bedre at skære det lidt i en vinkel, så den lukker som en kork.

Flaske græskar skåret ud vanskeligere end den sædvanlige store, fordi i disse græskar, frøene er i bunden, og i den øverste del er tæt pulp.

Derfor forsøger vi forsigtigt at komme til bunden af ​​græskar for at rense det. For at gøre dette, "graver vi gennem" en tunnel med en ske.

"Grave ud" kødet vil være ret svært, så du kan hjælpe dig selv med en kniv. Og snart kommer vi til frøene.

Vi tager frøene ud, prøv ikke at gå glip af noget.

Vores emne er klar.

Nu bruger vi stencilen, vi skal skære ud af vores græskar.

Afhængigt af størrelsen af ​​græskar vil stencilen ikke passe til størrelsen. Men vejen ud af denne situation er meget enkel. Skær kun hver figur 0,5-1 cm tættere på midten. Og vi stifter vores stencils med stifter på de rigtige steder.

Her er der her et næse "Skrig" på vores græskar.

Vi tager albuen og begynder at lave små huller, der beskriver vores stencils.

Det skal være sådan noget.

Cirkel alle stencils på denne måde og tag stifterne ud.

Tag nu en lille kniv og blid forsigtigt langs konturen.

Rådet: Jo tættere du holder kniven til enden, jo lettere bliver det at skære.

Hver gang vi trykker på kniven stærkere og således skærer gennem græskarens væg igennem og igennem.

Vi rammer kniven og trækker vores "øje" ud.

Vi skarrede alle dele af "ansigtet"

Efter skæring forbliver kanterne ujævne. Derfor arkiverer vi dem ved hjælp af en fil.

Rådet: Til kantene blev ikke revet, skal du se filen i en retning: udefra til indersiden.

På billedet er venstre øje stadig ubehandlet, og den rigtige er allerede udglattet.

Vi glatter ud alle nedskæringerne, undtagen hætten.

På dette stadium afbryder græskar enden. Vi sætter et lys inde og vores lampe græskar er klar. Men vi besluttede os for at gøre dette problem mere kreativt, så vi vil yderligere male vores Jack Black.

Her er alt nemt. Der er kun en nyansering, for ikke at male vores slidser i ansigtet, skal vi lukke dem. Vi har lige holdt fast i aviserne og malet alt sammen med en ballon med sort glansfarve.

Rådet: Den tørrede maling fra dåsen er meget brandfarlig, så din græskar og alt tæt på vil blinke som en kamp. Derfor skal du under alle omstændigheder ikke tænde lyset umiddelbart efter malingen.

Maling er bedre på trappen eller på gaden. Dæk din næse, malingen har en skarp lugt. Efter tørring forsvinder lugten.

Lad os forlade græskar i ca. 2 timer.

Efter tørring af malingen på vores gaffel, tag papiret ud.

Det er okay, hvis kanterne af de indre sektioner stadig er lidt farvede.

Vi vil filere en fil på disse steder, og dermed fjerner vi unødvendig maling. Indtil rensning er det ikke nødvendigt at så, ellers kan udskæringsformen blive beskadiget.

Du kan male på toppen af ​​stilken. Vi malede det med guld gouache. Og du kunne lade det være grønt. Men det er allerede et individuelt spørgsmål, som du vil.

Så vores Jack Lamp er klar. Vi sætter et lys inde, lyser det og slukker lyset. På grund af den lange mund spreder lysets lys direkte foran græskar med en bred sti.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

34 + = 36