30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

God elektrisk kødkværn

De bedste elektriske kødkværne til hjemmebrug

Den elektriske kødkværn er en ukompliceret, men produktiv assistent i køkkenet. Med ham kan du spare meget tid i køkkenet og samtidig glæde husholdningens medlemmer med lækre kulinariske mesterværker. Koteletter, zrazes, kødboller, pølser, hjemmelavede nudler og lige kiks og citrusjuice er nemme at forberede med en sådan enhed. Men det er vigtigt at vide, hvordan man vælger en elektrisk kødkværn - vurderingen af ​​2017, og gennemgangen af ​​de bedste modeller er obligatorisk til læsning, før de går til butikken eller til salgsstedet.

Det moderne marked for små husholdningsapparater til køkkenet er i stand til at vende hovedet på den mest krævende køber et bredt udvalg af mærker og modeller. Konstant reklame hjælper ikke med valget, men kun forvirrende. Men sammen vil vi finde ud af, hvad de skal kigge efter, så den købte elektriske kødkværn bliver din hjælper. Som altid forberedte vi kødkværnernes vurdering af kvalitet i 2017 og undersøgte også omhyggeligt de tekniske egenskaber ved de mest avancerede modeller af forskellige mærker. Vi skynder os at dele resultaterne!

Hvad skal vi være opmærksomme på, når vi vælger en elektrisk kødkværn?

En simpel kødkværn, som navnet antyder, er designet til at skære kød. Mere præcist at lave hakket kød. En speciel skruemekanisme med spiralformet vrider stykker af kød ind i enheden, hvor skarpe stålknive er første jorden, og så - produktet skubbes gennem metalmembranen. Det er simpelt. Tidligere var sådanne anordninger tamme, og moderne mincere arbejder fra motoren og fodrer med elektricitet.

Og nu skal vi se på de grundlæggende parametre og egenskaber ved den elektriske kødkværn, som vil hjælpe dig med at vælge den bedste model til dit hjem.

 1. Kraft og ydeevne. Jo mere kraftfulde enheden er, desto hurtigere vil den klare opgaven - forarbejdning af kød og andre produkter. Kødkværlets kraft kan normalt være fra 500 til 1500 watt. Samtidig skal budgetmodeller med en kapacitet på op til 800 watt male 1 kg kød pr. Minut. 1000-watt modeller pr. Minut behandler 1,5 kg kød, de smider nemt hårdt og sint kød med brusk og sener. Disse køkkentankere har som regel et optimalt priskvalitetsforhold, der passer perfekt til behovene hos en almindelig familie.
 2. Materiale. Elektriske kødkværners krop er lavet af plast eller metal. Det første materiale bruges i billige modeller. Stålapparater tilhører et højere prissegment. Som regel tager sådanne modeller mere plads, skaber mere støj, men også klare arbejdet til tider hurtigere.
 3. Motor beskyttelse. I moderne elektriske kødkværn er der en motor. Hvis der kommer stykker af kød eller blodårer i det, opstår rotationen "under indsats", og dette skader motoren. I denne situation udløses beskyttelsen - bøsningen bryder og blokerer motoren. Men efter en sådan nødstop skal enheden repareres. Mere omtankefulde modeller er udstyret med teknologien til at bryde det elektriske kredsløb - i så fald slår kødkværnen simpelthen af. Når du har fjernet forstyrrelsen - kan enheden igen bruges.
 4. Funktionsmåder - som regel har de fleste af de elektriske kødkværne to hoveddriftsformer - en højhastighed og en omvendt. Mere kraftfulde modeller - 1500 watt og højere i omvendt behøver ikke.
 5. Indstillinger. I alle modeller er der nødvendigvis flere perforerede plader til forskellige, i størrelse stykker af hakket kød. Også bakkerne for levering af produkter er obligatoriske - plast eller stål. Og skubber. Bedste mad mølle vil give dig ikke kun at forarbejde kødet i fyldet, men også male og hak grøntsager, stopning pølser og presse saften fra citrusfrugter. Til dette formål leveres forskellige vedhæftede filer med enheden. Afhængigt af dine kulinariske ambitioner vil du kunne hente en elektrisk kødkværn med et sæt tilbehør.

Hvis disse indikatorer ikke hjalp dig med at beslutte dig for valget, foreslår vi at læse kødkværlernes vurdering af kvalitet.

Se også - Sådan vælges en elektrisk kødkværn med metalgear

Hvilken kødkværn er den bedste i kvalitet i 2017?

Vi lavede vores top-liste over de bedste kvalitet elektriske kødslibemaskiner, styret af den positive feedback fra kunder og statistikkerne for online-butikker, der sælger en eller anden model. Så lad os finde ud af - hvilken kødkværn er bedre?

Vores rating starter med de mest budgetmæssige muligheder. For eksempel Moulinex HV8 ME 6051. Troværdigt mærke, kompakt og stilfuld enhed. Ifølge husmødre er denne kødkværn nem at demontere og har en høj kapacitet - det kan nemt klare tykke og stive stykker kød. Produktiviteten er 1,6 kg / min. Der er et opbevaringsrum til vedhæftede filer.

Dyrere, men overkommelig model - Panasonic MK-MG1300WTQ. Let at betjene, økonomisk og pålideligt. Power - kun 200 watt, men det er nok til at omarbejde et imponerende antal produkter i dit køkken på kort tid.

Den næste linje på listen er en elektrisk kødkværn med et optimalt forhold mellem pris og kvalitet. Jeg vil især gerne notere modellen Bosch MFW 66020. Tysk pedantry fik lov til at skabe en rigtig høj kvalitet og moderne enhed til komfortabelt og produktivt arbejde. Modellen er lavet af slidstærk plastik, hvilket gør det let og nemt. Effekt - 600 watt, pr. Minut, kan denne kødkværn let håndtere 1,5-2 kg kød. Stabil, stille, har perforerede disketter til hakket kød og pølse og kebbe-dyser - en kotelet med påfyldning.

En værdig udskiftning i samme priskategori kan kaldes en anden populær model fra det kendte mærke - Kenwood MG-354. Internettet er fyldt med positiv feedback om denne model. Et sådant højt estimat er ret forståeligt - enheden vil bevæge sig omkring 2 kg kød pr. Minut, den har en bred vifte af dyser - til graters, shredding, pølser og pølser. Også fabrikanten tog sig af motorbeskyttelse og tilføjede et omvendt system. Brugere bemærkede holdbarheden, kompaktiteten og alsidigheden af ​​Kenwood kødkværnen kombineret med simpelt design.

Se også - Valg af den bedste elektriske grill til pris og kvalitet

Hvis du vil købe en multifunktionel kødkværn - forbered dig til gaffel ud. Men til gengæld vil du modtage en superkraftig og pålidelig assistent - en elektrisk kødkværn, der blander kød til hakket kød, og grøntsager vil gnide og saften vil klemme ud. For eksempel Bosch MFW 68660. Stilfuldt og slidstærkt hus, gummierede ben mod glidning, motorblokerende med betydelige overbelastninger. I et sæt - dyser til et rivejern, makulering, klemme saft og madlavning kebbe. Med dette værktøj kan du få forskellige konsistenser udstopning, Hak kålen i et par sekunder, hakke nødder til en salat eller bagning, drikke et glas frisk juice. Et minut arbejde giver dig mulighed for at behandle 3-4 kg kød. Alle interne mekanismer er fremstillet af slidstærk metal, en tynd og skarp kniv med selvskærende knive vil vare længe og upåklageligt.

Moulinex HV9 ME740 - Super kraft, stilfuld og høj kvalitet. 1000 watt, omvendt system, beskyttelse mod blokering. Deklareret ydeevne - så meget som 5 kg kød pr. Minut arbejde. Den største fordel er multitasking. Med denne kødhakkemaskine vil du nemt natret, nashinkuete eller narezhete hakkede enhver grøntsager, samt - forberedt en masse udstopning det ønskede korn - mindre, for frikadeller, eller store - til koteletter, for eksempel. Til yderligere plusser refererer vi til - en selvskærende kniv, et praktisk rum til opbevaring af dyser. Enheden viste sig at være produktiv, pålidelig og nem at bruge.

Men den mest universelle, vi kan overveje en kødkværn Gorenje MG 2500 TJW, som ifølge brugerne nemt kan erstatte en fødevareprocessor. Døm selv - power -. 850 watt, 2-3 kg \ m, og i konfigurationen - en membran til kød, til 3 forskellige dyser til rivejern mulighed tilberede pølser eller skære cookies. Yderligere plus - klemme saft fra tomater. Tiden for kontinuerligt arbejde når 10 minutter. Hertil kommer højkvaliteten af ​​forsamlingen, de betragtede tekniske egenskaber og producentens ubeskrivelige ry.

Det seneste i bedømmelsen - den bedste højprestandemodel af den højeste kategori - Philips HR2743. I et minut rettet med 4-4,5 kg kød, samt natret og grind grøntsager, hjælper du med at lave pølser og patties med fyld. Den autoritative producent besluttede at huske husmødrene med et interessant tilbehør til rengøring af grillen til hakket kød - skal du blot sætte disken ind i enheden og skylle den under vandhanen - der kræves ingen ekstra indsats. Kødkammeret kan åbnes og rengøres uden problemer, hvilket er meget bekvemt. Plusserne omfatter en lang strømledning, beskyttelse af motoren mod overophedning, stabilitet og præsentation. Generelt er det en stærk og stabil kødkværn til en stor familie og et stort antal emner.

Vi har gennemgået TOP 8 af de fineste kødslibemaskiner i 2017 og lært om de vigtige små ting, der bestemmer en god enhed, uanset producentens mærke. Sådan vælges en elektrisk kødkværn - en rating på 2017 - en artikel til dem, der ønsker at forstå enheden og kriterierne for at vælge deres indkøb. Nu kan du lave et fremragende valg og købe en god kødkværn til dine kulinariske forsøg. Held og lykke, kære læser!

En tanke om "De bedste elektriske kødkværne til brug i hjemmet"

ønskede noget billigere, stoppet ved BBK. meget forresten ikke dårligt)

Vi vælger en pålidelig kødkværn ifølge parametrene

Valget af en god elektrisk kødkværn med hensyn til parametrene skal starte med strøm. Dette er et af de vigtigste egenskaber, som det afhænger af, hvor hurtigt og kvalitet der skal behandles, selv det hårdeste kød. Til brug i hjemmet, vælg en model med en effekt på 400-800 watt. Det vil være en billig elektrisk kødkværn, der er i stand til at male 1,5-2 kg kød pr. Minut.

Du kan vælge en dyrere elektrisk kødkværn med en effekt på 1.000 watt. Samtidig er det vigtigt at forstå, at jo mere magtfulde et elektrisk apparat, desto mere el vil det forbruge. Støjniveauet afhænger også direkte af denne parameter. Hvad angår fordelene, vil en dyr elektrisk model sandsynligvis være udstyret med ekstra dyser og hastigheder.

For korrekt at vælge en elektrisk kødkværn, som vil tjene i lang tid og pålideligt, er det nødvendigt at bestemme skrogets og dysernes materiale. Der er ingen særlig forskel i, om kroppen vil være lavet af mad plast, stål eller anden legering. Det vigtigste er, at materialet skal være af høj kvalitet og opfylde alle hygiejnestandarder. Hvad angår interne dele og vedhæftede filer, skal de nødvendigvis være metal, og der er ikke noget alternativ.

Når du vælger en elektrisk kødkværn, skal du være opmærksom på alle de ekstra dele. Det er tilrådeligt at vælge en tilstrækkelig høj model, så du nemt kan placere under køkkenet dybe retter til det forberedte fyld. Vær også opmærksom på kødkværlens vægt og dens dimensioner. Alle disse faktorer påvirker anvendeligheden af ​​teknikken.

Selvfølgelig skal du forstå sin konfiguration for at kunne vælge en elektrisk kødkværn af høj kvalitet. I moderne modeller skal følgende elementer være til stede:

 • Knive. Lavet af kvalitets rustfrit stål, er det bedre at vælge modeller med buede knive. Hvis midler tillader det, ville det være en god mulighed at købe en elektrisk kødkværn med et sæt flere selvskærende knive.
 • Skrue (indre spiraldel). Takket være denne detalje kommer kød til knive, det er kun fremstillet af metal. I nogle elektriske kødkværne er der desuden en skrue af plast, den er egnet til slibning af grøntsager og frugter (for dem der er bange for en bestemt smag af metal).
 • Gitter. Du bør vælge en kødkværn med et sæt tre eller flere diske med forskellige størrelser. Hver af dem kan bruges til fremstilling af forskellige produkter - kylling eller svinekød, babypuré, pate osv. Også opmærksomheden skal tages på gitterets tykkelse, da jo tykkere det er jo bedre.
 • Bakke. Oftest er den lavet af plastik, den er installeret på nakken. På bakken er det bekvemt at sætte kød, som skal slibes.
 • Pusher. Den er designet til bekvem og sikker pushing af produkter gennem halsen.

Disse er hovedkomponenterne. Derudover, baseret på hvor meget en dyr elektrisk kødkværn du beslutter dig for at vælge, kan kittet indeholde yderligere vedhæftede filer. Den mest populære er dysen til fremstilling af pølser og pølser (kaldet "kebbe" dysen). Også i mange modeller kan du finde en juicer, grøntsagskutter, former for koteletter, kiks og meget mere. Producenter forsøger deres bedste, og i den moderne verden ligner en dyr elektrisk kødkværn en ægte fødevareprocessor i sine parametre.

Hvilket selskab er bedre at vælge en elektrisk kødkværn? Valget af forbrugeren er ofte fokuseret på populære mærker, og det er ikke overraskende. Kvalitetsmærker har vist sig godt, har modtaget gode anmeldelser og giver som regel gode garantier for deres produkter. For år 2017 anses følgende virksomheder for at være de bedste producenter af kødmølle:

Selvfølgelig er denne vurdering af producenter af elektriske kødkværne meget relativ, fordi hver af dem har sine bedste og værste modeller. Også, når du vælger, bør du styres af den pris, du har råd til. For eksempel er en populær budgetmulighed det indenlandske selskab Aksion, der ikke er medtaget på listen over de bedste elektriske kødmindere. Du kan vælge og købe et elapparat fra denne producent for 1 500 rubler og meget mere.

Med hensyn til de mest pålidelige modeller i 2017 anbefaler vi, at du holder opmærksom på følgende 5 billige, men kvalitetskødslibemaskiner:

 1. Philips HR2713 / 30
 2. Moulinex ME 4581
 3. Bosch MFW 66020
 4. SUPRA MGS-1402T
 5. Sinbo SHB-3108

Af de dyrere, men kraftfulde og funktionelle modeller vil jeg gerne fremhæve yderligere 7 bedste elektriske kødkværne:

 1. Philips HR2743 / 00
 2. Bosch MFW 68680
 3. BORK M501
 4. Zelmer 987.88
 5. Moulinex ME 442
 6. REDMOND RMG-1203-08
 7. Caso FW 2000

Du kan også finde interessante oplysninger om udvælgelsen af ​​den elektriske kødkværn fra denne video:

Det er alle de gode råd om, hvordan man vælger en elektrisk kødkværn til et hjem i 2017. Som du ser dig selv, er det ikke så svært at få en god model. Det vigtigste, du bør være opmærksom på, er strømmen, materialet på enheden og producenten! Vi håber, at de givne oplysninger var nyttige for dig.

Hvilken elektrisk kødkværn er bedst til hjemmet: udvælgelseskriterier og gennemgang af populære modeller

Den elektriske kødkværn er efterspurgt i køkkenernes arsenal af de husmødre, der foretrækker at lave deres yndlingsretter fra hjemmelavet kød. De fleste modeller har ekstra funktionalitet og er i stand til at erstatte en række teknikker til makulering af grøntsager, madlavning purees og saft, hakketnødder, støbning af kulinariske produkter. For at forstå, hvilken elektrisk kødkværn der er bedre, er det værd at udforske funktionerne og sammenligne parametrene for mærkerne.

De vigtigste egenskaber ved elektriske kødkværne til hjemmet

Designet til kødforarbejdning er en krop med en skruemekanisme, der vrider råmaterialer inde i enheden. Særlige knive hugger produktet, som yderligere presses gennem risten til udløbet. Produkterne er udstyret med en elektrisk motor. Grundlæggende parametre for enheden og funktionerne:

Strømforbrug - nominelt og maksimum

Nominelle indikatorer bestemmer enhedens hastighed i standardtilstanden. Den maksimale kapacitet angiver mulighederne for den funktionelle til behandling af frosne råvarer, kød med vener, faste produkter. Der er modeller i kategorier op til 800 W, op til 1400 W og mere end 1500 W. At vide, hvilken elektrisk kødkværn der er bedst til hjemmet, overveje:

 • modeller med en rating på op til 300 W klare kun bløde stykker kød uden rester;
 • enheder med en effekt på op til 800 W reagerer ikke på tilstedeværelsen af ​​relativt stive fragmenter, er i stand til hurtigt og kvalitativt at male produkter med brusk og sener
 • mekanismen op til 1400 W - den mest populære version af designet til hjemmebrug - er i stand til at behandle næsten alle slags råvarer.

Før du vælger en kødkværn elektrisk til huset, bemærk: Jo mere kraftfulde enheden er, jo mere støj fra mekanismen.

Denne indikator bestemmer hastigheden for behandling af råmaterialer pr. Minut og afhænger af enhedens kapacitet. Der er modeller af elektriske kødkværn med en produktivitet i størrelsesordenen 0,5-4,5 kg. Enheder på op til 800 W er i stand til at male 1,5 kg kød pr. Minut. Enheder med højere effekt er i stand til at behandle 4,5 kg produkt i samme tidsrum.

Enheds ydeevne varierer også afhængigt af enhedens designegenskaber, materialet og kvaliteten af ​​skruen og knive. Til husholdningsbrug, oftest modeller af elektriske kødkværne med en kapacitet på 1,2-3 kg pr. Minut.

Elektriske kødkværne er lavet ved hjælp af stål, aluminium, højstyrke-polymerkompositter. Designet af metaldesign udmærker sig ved en imponerende driftsressource, der realiseres i et højt prissegment. Når du vælger hvilken elektrisk kødkværn der er bedst, skal du huske på, at enheder fremstillet af specialplastik præsenteres både i produktionslinjen og i middelpriskategorien.

Ud over højhastighedstilstanden er de fleste mellemstore elektriske kødslibere udstyret med en omvendt rulleforskydning af skruen, hvilket vil hjælpe med at klare fastholdte fragmenter af produktet, venerne. For højeffektenheder er reversfunktionen ikke relevant.

Mekanismen er nødvendig for nødblokering / standsning af kraften i force majeure situationer i automatisk tilstand. I nogle modifikationer af kødkværne er et nødstop af motoren forsynet med hjælp af en bøsning, der brister, når fragmenterne af de forarbejdede produkter kommer ind i motorrummet. For at genoptage driften af ​​enheden er det nødvendigt at reparere det. Konstruktionerne af moderne udførelse er udstyret med teknologien til blokering af det elektriske kredsløb. I dette tilfælde slukker aggregatet automatisk, efter at fjernelsen af ​​interferens fortsætter med at fungere.

Skærebasis er lavet af rustfrit stål. Afhængig af materialets kvalitet og slibegenskaber kan knivene betjene et vist antal cyklusser, så de udskiftes med nye. Berømte mærker producerer modeller med selvskærende knive.

I standardkonfigurationen er der nødvendigvis et sæt diske af forskellige perforeringsformater, som gør det muligt at male produktet i stykker af forskellige størrelser. Pushers og feed bakker er også inkluderet i basissættet. Afhængigt af ændringen er produktet udstyret med forskellige ekstra funktioner, der forlænger levetiden.

Sådan vælges en elektrisk kødkværn til hjemmet

De vigtigste kriterier for at vælge enheden er som følger:

 • nødvendig funktionalitet. Hvis huset allerede har en fødevareprocessor, er der ikke behov for yderligere dyser til den elektriske kødkværn. Du kan kun købe et standardudstyr til kødbehandling.
 • ydeevne. For en lille familiemodel af enheden med en kapacitet i området 0,5-1,5 kg kød pr. Minut er passende. Hvis teknologien købes for en stor familie, skal du vælge mellem elektriske kødkværne, der er i stand til at behandle 2-4 kg råvarer pr. Minut.
 • prisen. Leverandører af elektriske kødmindere tilbyder produkter af økonomiklasse og premium-serien. Mærker af kendte producenter er i stand til at betjene en kvalitet i lang tid under driftsbetingelserne. I tilfælde af billige analoger af modeller af tvivlsom oprindelse risikerer køberen kvaliteten af ​​funktionsdygtigheden, sikkerheden ved driften og selvfølgelig økonomien.

At vælge hvilken slags elektrisk kødkværn der er bedst til et hus, bør overvejes blandt billige tilbud af dokumenterede mærker.

Top 3 bedste elektriske kødkuttere budgetlinje

Vurdering af populære modeller med det bedste forhold mellem pris og kvalitet er ledet af Axion M 31.02 indenlandske produktion. Enhedskarakteristika:

Enheden er udstyret med et omvendt system, selvskærende knive. Giver yderligere funktionalitet i form af 3 typer af makulering til grøntsager og juicer. Gummierede fødder forhindrer glidning, giver også en behagelig betjening af tilstedeværelsen af ​​et rum til opbevaring af vedhæftede filer og en lang ledning. Tasken og bakken er lavet af højstyrkeplastik. Ifølge kunderne i onlineforretninger er Axion M 31.02 en tandem - et anstændigt funktionelt + ergonomisk design + en god pris.

På grund af manglerne på modellen er der konstateret støj, fraværet af overophedning og et lille format til åbningen for levering af råmaterialer.

Priserne i 2017 for Axion M 31.02 varierer i størrelsesordenen 3 800-5300 rubler.

enhed UGR 457 - Et fremragende valg, hvis du ikke ved, hvilken slags elektrisk kødkværn er bedre til brug i hjemmet. Produktet fra Kina er værd at være opmærksom på grund af den stærke krop af metal og plast, strøm 700-1500 W, strømforsyningssystemet.

 • metalbakke, støbt kniv af høj kvalitet rustfrit stål, gear lavet af metal;
 • stilfuldt design;
 • kvalitativ samling
 • stille drift selv ved maksimal omdr./min.
 • Overkommelig pris.

Den eneste ulempe i enhedens enhed UGR 457 om brugerfeedback er behovet for at forskære kødet i små stykker, inden det sendes til bakken.

Den gennemsnitlige pris på produktet er 3 500 rubler.

supra MGS-1600 fra Kina er præget af høj ydeevne egenskaber:

 • effekt 700-1600 W;
 • Enheden er forsynet med overbelastningsbeskyttelse;
 • der er en omvendt.

Enheden er kompakt, har et stilfuldt design. Det sælges til en pris på 2200-2500 rubler. Hvis du leder efter, hvilken elektrisk kødkværn der er bedre egnet til applikationer med lav intensitet, er Supra MGS-1600 en af ​​de værdige konkurrenter blandt billige modeller.

Top 3 placeringer af den bedste kødkød i mellemsegmentet

Bosch MFW 67600 - tysk mærke, der produceres i mellemriget Produktet er førende inden for vurdering af højkvalitets enheder til en overkommelig pris. Minimal effekt er 700 W, produktiviteten er 3,5 kg / min. Enheden er lavet af metal, forsynet med anordninger til dannelse af pølser og kebbe, en selvskærende kniv, et praktisk håndtag, en kasse til opbevaring af vedhæftede filer. Den gennemsnitlige pris for produktet varierer i intervallet 8400-9500 rubler.

Panasonic MK-MG1300WTQ - Et mærke fra Malaysia - med en maksimal kapacitet på 1300 betragtes som en af ​​de mest solgte modeller fra 2016-2017, på trods af den relativt lave produktivitet på 1,2 kg / min. Fordele: det virker ikke højt, der er ingen vibrationer, kniven er selvskærende. Ulemper: ingen omvendt rotationsmekanisme. Produkterne sælges i intervallet 6300-7300 rubler.

Philips HR2710/10 Hollandsk varemærke har en kapacitet på 450 W, produktivitet - 1,7 kg / min. Enheden er lavet af plastik, mens alle forbindelseselementer er lavet af metal. Den gennemsnitlige salgspris er 5800 rubler. Af minerne er der mangel på omvendt og forholdsvis lav kapacitet i forhold til konkurrenter fra dette prissegment.

Vurdering af den bedste elektriske kødkværn 2017 med høj produktivitet, ifølge forbrugerne, omfatter:

Bosch MFW 68.640. Enheden er en gennemsnitlig pris på 11500-12000 rubler, en kapacitet på 800-2200 W, en ydelse på 4,3 kg / min. Enheden er i stand til kvalitativt at behandle kød, hakke grøntsager, rist ost, hugge nødder.

Philips HR2743. Produktet sælges til en gennemsnitlig pris på 13.200 rubler, har en imponerende ydeevne på 4,5 kg / min, en kraftenhed med øget effekt - 800-2600 watt.

Ved at vælge den rigtige model af elektrisk kødkværn i den officielle leverandørs online butik, kan du med føje redde, mens du bliver ejer af mærkevarer.

Tilføj en kommentar Annuller svar

Du har korrekt bemærket - denne blog har ikke en smal specialisering 🙂

Her kan du kende til hverdagen hos en almindelig beboer i Kazan, som har viet fri tid til freelancing.

Støt mit eksperiment! Deltag i samfundet - læs de nye artikler først!

 • Hvad er den bedste brusekabine til huset? Vi studerer muligheder og teknologier
 • НЖД.ru til indrejse Hvor skal vi møde nytår 2018 i Rusland, så ferien bliver husket
 • Antonioseark at registrere Hvilken bruser er bedst til hjemmet? Vi studerer muligheder og teknologier
 • Svetlana til posten Hvor skal man fejre nytår 2018 i Rusland, så ferien bliver husket
 • Victoria til posten Hvor skal man fejre nytår 2018 i Rusland, så ferien bliver husket
 • НЖД.ru til indrejse Hvor skal vi møde nytår 2018 i Rusland, så ferien bliver husket
 • Alexander til posten Hvor skal man fejre nytår 2018 i Rusland, så ferien bliver husket

Nyt på stedet

© 2016-2017 Ikke en kvindes forretning

Alle rettigheder forbeholdes. Brug af materialer uden forfatterens samtykke og direkte henvisning er forbudt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

11 − = 4