30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Glidende garderobeskabe i et klassisk stilfoto

CABINETS KLASSISK

Skabe i den klassiske udgave kan konstrueres og fremstilles i stil med indvendige døre eller afslutte design af døre til den ønskede stil af frysere.

Vi præsenterer eksempler på mulige modeller af skabe, hvor vi i stedet for maleri vil udføre gravering og dække tegningerne med patina efter dine ønsker for bedre udtryk.

Classic garderobe

På trods af at de senere år mere og mere foretrækker den moderne stil i indretningen, har den klassiske stil stadig en førende position i dette segment. Den klassiske har altid været, er og vil være i mode, derfor er det en win-win og næsten evig version af indretningen.

Garderobeskabe blev først lavet i en mere moderne version, senere begyndte de at lave modeller i klassisk stil med en smuk indretning og en patina af guld eller sølv. Smukke skydedøre med interessant indretning kan blive en vidunderlig dekoration i det indre af rummet og bringe hende et twist.

Cabinets coupe kan være lavet af naturligt træ eller fra MDF. Oftest producenten de smukkeste modeller af elite klassen er Italien, men også i Rusland produceret mange flotte kabinetter, der ikke er ringere end italiensk kvalitet og udseende.

Når du køber et klædeskab, skal du være opmærksom på visse punkter, der spiller en vigtig rolle i forhold til den fremtidige drift. Først og fremmest skal du bestemme størrelsen og formen på det kabinet, du har brug for. Det burde ikke se alt for besværligt og tage op halvdelen af ​​værelset og størkne det meste.

I første omgang skal du omhyggeligt se på det rum, hvor rummet er placeret, og vælg derefter dets størrelse baseret på det sted, hvor det vil stå. Skabet skal være stort nok til ikke kun at være tøj, sko og tilbehør, men også mange andre ting, der skal være skjult for nysgerrige øjne. Skabets form er også meget vigtigt, fordi andre møbler objekter vil blive anbragt i det indre af rummet afhængig af dette punkt.

Intern påfyldning er endnu vigtigere end udseende. Det skal være så bekvemt som muligt, så du komfortabelt ikke kun kan sætte tingene inde, men også få dem derfra. Klassiske garderobeskabe er udstyret med hylder, skuffer, specielle bøjler til bøjler samt glidende systemer til endnu mere bekvemmelighed. Imidlertid vælges de interne komponenter i kabinettet af kunderne selv, og de kan derefter ændres, hvis det er nødvendigt.

Vær sikker fra starten at beslutte, hvor det vil blive givet et møbel, for mere præcist at bestemme ikke kun dens udseende, men også indretningen, og den interne indhold. For eksempel kan et skab i køkkenet udstyres med et udstillingsvindue, på kontoret - reoler bøger, og i børnehaven - en særlig afdeling for legetøj og andre baby forsyninger. Takket være ekstra moduler er det muligt at justere det klassiske skabsskab til ethvert værelse i huset, så det ser organisk og smukt ud.

Dørens udvendige finish samt møblementets ekstra indretning bestemmes afhængigt af det rum, som kabinettet er designet til. De vil give møbler og hele rummet et mere rigeligt og luksuriøst udseende.

Moderne butikker tilbyder en bred vifte af garderobeskabe, men hvis ingen af ​​de muligheder, er du ikke tilfreds, kan du bestille den rigtige og passende for dig et møbel, der vil være en fryd for øjet og passer perfekt i rummet i rummet. Garderobeskabe kommer i tre hovedtyper, som hver især er gode på sin egen måde. Hvilken en du vælger, afhænger af det rum, som er designet til kabinettet, af dens størrelse, samt andre møbler i det indre af lejligheden steder.

Det klassiske udseende af skabet med skydedøre er det mest almindelige. Det er især velegnet til rummelige, store værelser, hvor der er plads til en stor klassisk garderobe og andre møbler, der passer til stil, farve og indretning.

Hvis du vil forkæle garderobeskabet eller gøre det mindre mærkbart, er et skab indbygget i væggen velegnet. Hvis du dekorerer sine døre med en tegning eller et spejl, bliver det helt usynligt og vil ligne en del af væggen.

Oprindeligt var den primære og grundlæggende farve af klassiske skabe og alle klassiske møbler som helhed brun. Men med tiden begyndte hvid farve eller rettere nuancer af fløde eller mælk at udgøre en enorm konkurrence til lederen, der var etableret i denne niche. Hvis du vil have et værelse i den klassiske stil, skal du holde dig til rolige og blide nuancer, hvilket eliminerer alle de lyse og prangende farver.

Til dato, butikker tilbyder toiletter i farverne: el, æble, kirsebær, bøg, valnød træ, mørk valnød, ahorn, hvid, mørk wengé, wenge magi, samt andre subtile nuancer, som ikke er slående.

Når udseendet, formen og den indre fyldning og kabinets farve er bestemt, begynder en af ​​de sværeste, hvad angår valg, procedurer. Det er ret svært at vælge en variant af indretningen fra mange præsenterede, fordi hver er god på sin egen måde. Nogle foretrækker at kombinere et par muligheder, når de ikke endeligt kan bestemme, hvilken en de kan lide. Dekorer garderobeskabe er også ret fastholdt, men det er meget smukt at understrege rigdom og skønhed i denne stil.

Indretningens elementer udfører ikke kun funktionen ved at dekorere kabinettet, men har også flere praktiske egenskaber. Først og fremmest beskytter de dørene og ydersiden af ​​kabinettet mod overskydende støv, fugt og temperaturforskelle. Afhængigt af placeringen af ​​dette møbel, vælger du indretningen af ​​kabinettet, der passer til dette værelse. Korrekt valg af farve, tekstur og dekorelementer kan betydeligt ændre udseendet af rummet til det bedre. Som sagt siger detaljerne en afgørende rolle i ethvert billede, det være sig tøj eller indretning.

Dekorative elementer, der tilbydes af moderne butikker, præsenteres i en hel del. Det vigtigste og obligatoriske element i indretningen til garderobeskabet i klassisk stil er en patina af guld eller sølvfarve, og yderligere tilsætninger afhænger af kundens ønske og smag. Det mest populære element i indretningen er spejle eller spejlpaneler, som igen kan dekoreres med udskæringer eller andre elementer. Normalt spejle er lavet for hele en eller to facader, men i den klassiske version foretrækker nogle at give dem en smukkere og mere elegant form. Modeller med spejle gør rummet bredere og giver endda et større skab et mindre stort udseende.

De skydedøre med skydedøre med fotoprint på facaden eller tegningen ser også meget smukke ud, og hvis de er indbygget i væggen, ser de ud som en del af væggen, dekoreret med et stort billede. Men garderobeskabe med dekoration i form af fresker er meget smukkere og klassiske. Tallene med bibelske, græske og andre motiver i form af Raphael, Rubens, Michelangelo og andre genier i middelalderen ser utroligt smukt ud og giver ekstra komfort, skønhed og en klassisk ånd til værelset.

Lidt mindre almindelige er skydedøre med rattan og naturlige eller kunstige læderindsatser. Disse tilfælde ser ret oprindelige ud.

Farvede glas skabe - dette er et ægte kunstværk, som vil dekorere det indre af ethvert rum. Spejle dekoreret med smukke tegninger af farvede transparente briller ser utroligt smukke og originale. Selv i den klassiske stil er de farvede glas tegninger passende og organiske uanset kabinets farve og udsmykningen af ​​selve rummet.

Mest af alt er garderobeskabet givet det klassiske udseende af hovedstæder, pilasters og udskårne cornices, som er klassificeringernes klassificering i enhver form for møbler. Dekoreret med guld eller sølv patina, afhængigt af kundens præferencer, ser de endnu smukkere ud.

Når man vælger indretningen, facadens udseende, farven og påfyldningen til garderobeskabet, bør man ikke glemme interiøret og udnævnelsen af ​​det rum, hvor dette møbel vil blive placeret. Det er meget vigtigt at vælge alt, så det er så behageligt og bekvemt for dig som muligt.

Stuen er hovedstedet i hele huset, da det som regel har det største areal, og det er forsøgt at gøre det så attraktivt som muligt. I dette rum modtager de gæster og samles om aftenen. Derfor har du i dette rum fra skabet ikke kun brug for funktionalitet og praktisk, men også et smukt udseende. Inde skal der være meget plads til forskellige retter, som spisestuer, te sæt, forskellige små ting og andre ting. Sørg for at allokere plads til tv'et, eventuelt indbygget og andet udstyr. Nogle garderobeskabe designet til dette værelse har showcases eller ekstra dias med gennemsigtige døre, for at give et endnu mere klassisk udseende. Hvis der er et tomt hjørne i rummet, kan du sætte et hjørneskabsrum. Denne mulighed vil spare plads, men det vil ikke være mindre rummeligt.

Hallen er det første sted, hvor gæsterne kommer ind, derfor skal dette rum gøres så attraktivt og hyggeligt som muligt. Det er meget vigtigt at tænke omhyggeligt ikke blot skabet, men også dets påfyldning, så at der kan placeres alle yderbeklædninger, sko og andre bagager i indersiden. Det er vigtigt at have både hylder, skuffer og bøjler med to niveauer i højden, da tøj kan have forskellige længder. Husk at beregne højden på kabinettet, så du har ekstra hylder øverst til genstande, som du sjældent har brug for. Ofte er det i gangen, at garderobeskabet er indbygget i væggen, men endnu oftere er der klassiske modeller med laterale afrundede hylder, hvor du kan arrangere smukke figurer og rammer med familiebilleder. Spejle og lyse farver på facaden øger visuelt rummets rum.

Det meste af skabet - kylling i den klassiske stil er velegnet til soveværelset. Særligt smukke udseende møbler i bløde farver af mælkeagtige eller beige nuancer med en guld patina. Et sådant skab, som andre elementer i soveværelset sætter, vil ikke stærkt røre rummet og give det et mere blidt udseende. En obligatorisk egenskab for skabet i soveværelset er naturligvis et stort spejl.

I dette tilfælde bør du også overveje den interne påfyldning. Skabet skal indeholde alt tøj, sko, tasker og andet tilbehør. Du skal være til stede hylder til tøj, som du ikke kan hænge, ​​barer for bøjler, tøj skuffer og pull-out hylder til diverse småting eller andre elementer i din garderobe.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Glidende garderobeskabe i klassisk stil til ordre

Din opmærksomhed: Garderober i en klassisk stil at bestille fra producenten i Kiev, mange tematiske fotos med indretning.

Alle fotokabinetter, præsenteret i vores katalog, er vejledende.

Enhver kabinet model Du kan ændre til din smag

(størrelse og farver, materialer og tekstur af facaden, beslag og påfyldning).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 + 4 =