30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Glashuse Foto

Et glashus er ikke en drøm, men en realitet!

For nylig var vi alle overbevist om, at et traditionelt landhus skulle være bygget af træ eller mursten.

Sådanne bygninger opfylder kravene til komfort og er varme for vores klima. Men kun vinduerne i dem er små, så i værelserne er det normalt mørkt. Og du kan beundre naturen kun på verandaen, og selv da kun om sommeren. Derfor er det ikke overraskende, at designere og arkitekter nu giver os mulighed for at bosætte sig i glashuse.

Takket være moderne konstruktionsteknologier og arkitekternes indsats er fabelagtige "låse" fremstillet af glas blevet en rigtig god ting. Der var mulighed for at skabe ikke kun konstruktioner med glasfacader, men også helt glashuse. I vores land er der allerede vist sådanne hytter, hvor næsten alt er lavet af denne skrøbelige, ved første øjekast materiale. Glas kan være facade, tag, skydedøre, visirer, trapper, skillevægge, hegn og endda gulvet.

Selvfølgelig vil absolut glashus ikke være behageligt for hver person. Men individuelle detaljer (for eksempel glasvægge) kan være af interesse for de fleste mennesker. I et sådant hus skabes en ekstraordinær atmosfære, en følelse af lyshed, luftighed og gennemtrængende lys og varme. Dette er et helt nyt indtryk i opfattelsen af ​​rummet i hjemmet. Grænsen mellem huset og naturen skal slettes. Gennem de gennemsigtige vægge kan du beundre havenes grønt, glaspladen gør det muligt at se på skyerne. Takket være gennemsigtigheden i glasrummet er fyldt med lys og visuelt udvidet.

Især populær i dag Franske vinduer - et panoramavindue fra gulv til loft i form af en glidende væg De tjener samtidig som et vindue, der bærer vægge og døre til haven eller balkonen. På trods af deres synlige skrøbelighed bevarer de varme godt og er meget holdbare.

Franske vinduer i et glashus tillader en person at være tættere på naturen. Og for at føle sig godt tilpas, har de automatiske eller manuelle skodder, som beskytter imod for meget lys eller nat mørkhed. Desuden kan der leveres specielle solcreme eller spejlbelægninger på brillerne.

I moderne glashuse, undtagen vægge, anvendes andre gennemskinnelige strukturer ofte. For eksempel glas tag, som kan installeres over hele huset eller over sin del. Det er bedst at installere dem i haller og stuer.

Soveværelserne på de øverste etager ser godt ud mansard panorama vinduer. Helt glas kan laves vinterhaver og tunneler, der fører til tilstødende værelser. Glas bruges til at skabe indgangsdøre, trapper, visirer, terrasser og altaner.

På trods af den tilsyneladende skrøbelighed er glashuse meget praktiske. Når de oprettes, lægges der særlig vægt på sikkerheden. For at øge styrken af ​​glas anvendes mange teknologier. Under konstruktionen anvendes glas, som har en speciel sammensætning og er specielt behandlet.

 • For eksempel lamineret glas består af flere limede lag af forskellig tykkelse og type.
 • Hærdet glas betragtes som 5 gange stærkere end normalt.
 • En forstærket glas Har et metalnet inde, der holder brikkerne, når det er brudt.

Også anvendt er kompositmaterialer, glas fra polymerer, transparent skifer, plexiglas, glas, dækket med en speciel film.

Pålideligheden af ​​et glashus afhænger også af profilsystemer, som kan være træ, plastik, aluminium eller stål. Alle detaljer i glashuset er lavet i fabrikker, så de skelnes af hastigheden af ​​erektion.

11 De mest fantastiske glashuse

Flere interessante design af huse bygget af glas:

Dette hus er konceptet design af den Milano-baserede designer og arkitekt Carlo Santambrogio (Carlo Santambrogio). Faktisk er dette et eksempel på en meget god gengivelse foretaget af en kunstner, ikke et rigtigt hus. I det mindste er det endnu ikke bygget. Huset i billedet er en del af hans serie glashuse, og det var dette hus, der blev opfattet som et "sned hus". Gitterkonstruktionen af ​​huset er lavet i form af blokke og kan omdannes til enhver form. Ifølge designet er dette "hus på klippen" rejst over et tyndt lag vand, hvilket giver sine beboere en fornemmelse af, at de svæver over bundfaldet.

Leonardo Glass Cube er et glaseret branded pavillon i byen Bad Driburg, Tyskland, udviklet af 3Deluxe9raquo;. Det blev udviklet til selskabet "Glaskoch9raquo; og bygningen sluttede i maj 2007. Pavilionet bruges til uformelle møder og corporate receptioner.

Virksomheden «dRMM Architecture» har udviklet et hidtil uset design, der skaber et fantastisk og unikt glidende hus. Ved første øjekast kan det virke som et almindeligt træskur. Formularen virker ikke. Og kun så forstår du, at hele yderhuden (trædelen) kan skubbes frem og tilbage.

Priozernaya ejendomme bliver mere og mere populære takket være de smukke udsigter. Villaen på vandet, kaldet "Kortenhoef9raquo;" beliggende i Holland, giver beboere en panoramaudsigt over søen, da næsten hver kvadratmeter af villaens ydre vægge er lavet af glas. Dette design, som omfatter glasvægge fra loft til gulv, og også at villaen er bogstaveligt talt et par centimeter fra vandets overflade, giver beboere en imponerende udsigt over vandet fra hvor som helst i huset. Dette moderne design omfatter trin, som fører til en terrasse på taget, hvor udsigten er endnu smukkere.

Ønsker du et glashus med støtteelementer? Arkitekturen i dette fantastiske glashus er den optimale løsning. "House R 128" (House R 128), udviklet af virksomheden "Werner Sobek Architects", kombinerer det bedste af moderne og velkendt arkitektur. 4-lejlighedskomplekset i Stuttgart, Tyskland er en moderne glasbygning, der ikke har noget at skjule. Forsiden af ​​huset består af vinduer med tredobbelt glas, gennem hvilket naturligt lys passerer gennem begge filter og fylder alle værelser. Huset har solpaneler, der leverer elektricitet, når solen sætter. Huset er simpelthen utroligt på grund af dets understøttende egenskaber, såsom geotermisk energi og afkøling. Moderne modulære design, herunder trægulve og facade af huset, hurtigt monteret og demonteret. Dette gøres ikke kun for bekvemmelighed af dekoratører og arbejdere, men også for at gøre materialerne i huset velegnede til genanvendelse og genanvendelse. Broen, der passerer gennem køkken og spisestue, giver dette hus et område på 251 kvadratmeter, et hyggeligt udseende og moderne design. Den minimalistiske stil af "House R 128", inklusive fravær af indvendige vægge og visse moderne finish, skaber åbne rum til personliggørelse af livskonceptet.

Case Study House Programmet er et legendarisk amerikansk arkitektonisk eksperiment, som udgiver John Entenza beskrev i sin tidsskrift Arts and Architecture i 1945. Målet med programmet var at opbygge huse, der skulle tjene som en model for efterkrigs bolig. Opførelsen af ​​disse huse brugte præfabrikerede og industrielle materialer udviklet under anden verdenskrig. Eksperimentelle hjem blev for det meste bygget i Californien under en optimistisk og stimulerende æra af kreativitet i amerikansk arkitektur.

Et unikt hus med to balkoner, designet af en designer ved navn Bassam El-Okeily fra Egypten. Ud over det faktum, at det ser godt ud om dagen, forvandler hver nat blød belysning dette byhus til en fremragende kunstinstallation.

Beliggende mellem de bakkede klitter, The Dune House ligger syd for den maleriske landsby Thorpeness i Suffolk, på en idyllisk beliggenhed ved selve kanten af ​​havet. Du kan forlade stuen direkte på stranden og nyde den ekstraordinære panoramaudsigt over havet fra terrasser, soveværelser og badeværelser på øverste etage.

Dette gennemsigtige hus på bakken ser gennem træerne, men det meste af tiden er det pålideligt dækket af omgivende klipper og frodig vegetation. Beliggende nær havet, i Pittwater, 48 kilometer fra Sydney, blev dette hus kaldet "Church Point" designet af Sydney arkitektfirmaet "Utz Sanby". Firmaet beskriver dette hus som et hus på et træ, som giver sine beboere "ly og ensomhed". Betonstolper, lavet som træer, støtter bunden af ​​huset fra siden af ​​bakken, samt grene støtter husene på træerne, som deres base. Selv om det ved første øjekast kan forekomme, at huset fusionerer med det generelle sortiment af gråhvide blomster, giver de små røde dekorationer inden for og uden for huset et ret usædvanligt udseende. Massive trægulve og træ køkkenmøbler bidrager til at opnå harmoni med det omkringliggende skovlandskab.

Et hus i byen Minamiboso, Chiba Prefecture, Japan, skabt af Kiyonobu Nakagame & Associates. "

Et af de smukkeste steder, hvor du kan gå langs Seoul, er Changgyeonggung Palace, et af de største paladser i Korea. Drivhuset i Botanisk Have ved Changyonggong blev bygget i 1907. Dette er det første drivhus bygget i Korea fremstillet af træ, metal og glas. Bygningen blev tegnet af arkitekten Hayato Fukuba, som var ansvarlig for opførelsen af ​​Shinjuku Imperial Garden i Tokyo og blev bygget af et fransk selskab. I drivhuset opdrættes stadig sjældne planter, herunder tropiske.

Kunne lide det? Del nyhederne med dine venner! 🙂

Kommentarer (8)

Besøgende i gruppen gæster, kan ikke kommentere denne publikation.

Glas i moderne arkitektur

I moderne arkitektur har der været en tendens til at bruge som det vigtigste materiale til at skabe arkitektoniske glasformer. Selv om dette materiale skræmmer sin skrøbelighed, er det meget populært i arkitektur og dekoration. Moderigtige møbler, elegante interiører og selvhuse er lavet af glas. For os er glaset stadig eksotisk - man bør ikke glemme de særlige forhold i klimaet og den naturlige nærhed. Men hvis din sjæl er træt af grå beton og beskedenhed, anbefaler vi at evaluere vores udvalg af fotos af glashuse.

Moderne glashuse, Top-10:

Glas Have Skur. Ville Hara og Linda Bergroth

Et lille glashus i Finland

Lille glashus

Det lille herregård ligger i et malerisk hjørne af Finland, bygget af arkitektene Linda Bergot og Ville Hara. Huset er lavet i den klassiske form, hvor i overflod af sorte detaljer. Høj energibesparende egenskaber giver hjemmet med solpaneler - det er helt selvstændigt.

Glas spiseplads

Pool i glashuset

Bygget af polske arkitekter, er dette sommerhus et stort glasrum, spændt på stål og træramme. Huset har mange bolig- og administrative lokaler, og nu huser kontoret for designbureauet.

To-etagers glashus

Det største glashus i verden

Glas landsted

Med dette arkitektoniske mirakel kan Thomas Rozhak ikke konkurrere med noget andet glashus. For det første er det en af ​​de største i verden, og for det andet fascinerer den simpelthen med sin multilayerhed, på en eller anden måde overraskende holdt af stålskeletet.

Fishers Island House. Thomas Phifer og partnere

Smukt glashus med havudsigt

Interiør af et glashus

Denne gennemsigtige pavillon er beliggende i Michigan, USA, og har allerede fået anerkendelse af verdensarkitektur. Samtidig er centrum for samtidskunst og de personlige lejligheder af dets direktør baseret på samme tid.

Tehuse ved Swatt. Miers Arkitekter

Tehus i japansk stil

Hus over bundfaldet

Japansk tehus

Asiatisk tehus i Silicon Valley. Under opførelsen af ​​dette mesterværk af tre glasbygninger blev tildelt et vildt kuperet terræn. Et tehus bruges til det tilsigtede formål.

Modulært glashus

Glas indretning

Vedhæng pejs i interiøret

Dette projekt er interessant, fordi det blev bygget af færdige moduler. Byens palæ og alle dets rum er helt færdige med glaspaneler.

Glas Pavilion. Steve Hermann Design

Glasvæg i soveværelset

Marmor pejs i interiøret

Skaleglasvægge indkapslet i et enkelt rum med hvide gulve og lofter. Pavilionet blev tegnet af arkitekten Steve Herman, som legede ud fra hans vision om et lyst og rummeligt beboelsesrum i den.

Tehus. David Jameson Architect

Tehus i øst

Billede af tehuset

Kinesisk tehus

Arkitekt David Jameson byggede dette fantastiske hus i hans husehuss baghus. I dette rum, han mediterer, bruger tid til te ceremonier og afslapning. Anvendelsen af ​​stålbjælker tillader visuelt at hæve glasstrukturen og give alle gæster en meditativ tilstand.

Optisk glashus. Nakamura og NAP

Hus af glasblokke

Dette palæ er beliggende i Hiroshima og er lavet af glasblokke. Takket være et specielt koncept er de indvendige rum godt oplyst af naturligt lys. Langs glashusets vægge vokser græs, træer og andre planter, som giver sine gæster og gæster en fremragende sundhed.

Fotografens Studio. Bådhus af gh3

Glashus nær vandet

Glashus ved søen

Projektet fra Canada lukker vores samling af fotos af glashuse. I et glashus, der er helt åben for lys, er der ideelle forhold for en fotografs værksted. Det bedste sted for et fotostudio ved kysten af ​​den kanadiske sø Ontario er simpelthen ikke fundet.

 • Jan 17 • 9 Udsigter

 • Jan 15 • 74 Visninger

 • Jan 12 • 78 Visninger

  Eugene: en meget interessant artikel, tak.

  t-100: Og hvor kiggede du? På Discovery er de gamle episoder snoet.

  Alyonushka: Jeg elsker virkelig dette show. Ed, selvfølgelig, bare plads. Med skeptiske.

  BigBucks online magasin er nyheder om: elite biler, huse og andre dyre ejendomme af berømtheder, show biz, yachter, smykker, schweiziske ure, opstart, investeringer. Også nyhederne om auktionerne er dækket. Vi skriver interessant om penge fra hele verden. BigBucks er verden af ​​store penge!

  © 2018 BigBucks | Verden af ​​store penge. Når du kopierer tekst fra et websted eller bruger materialer, kræves et aktivt link til kilden!

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  79 + = 88