30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Glasblokke til skillevægge på badeværelset

Glasblokke i badeværelset

Meget ofte, når der udsmykes et badeværelse, bruges der glas, der ligner frosset vand. Det bringer lys ind i rummet, udvider rummet. Derfor er brugen af ​​glasblokke meget populær i arrangementet af badeværelset. Dette materiale ligner alle uden undtagelse, selv de mest krævende kunder foretrækker glasblokke til zoneinddeling.

Glasblok er et simpelt produkt, der har form af en mursten, er lavet af glas og har et tomt interiør. Tykkelsen af ​​dens vægge er fra 6 til 8 mm. Dette materiale er efterspurgt, når der opstår skillevægge på badeværelset på grund af ikke-standard lysfordeling. Glasenheden har mange egenskaber, der gør det muligt at skabe pålidelig lyd- og varmeisolering på grund af den sjældne luft inde i. Den er udelukkende fremstillet af miljøvenlige materialer. Glassten udmærker sig ved god brandmodstand.

En af de vigtigste egenskaber ved en glasblok er dens fugtighedsbestandighed, så den kan bruges til at dekorere et badeværelse. Dette materiale giver dig mulighed for at oprette originale former for partitioner, uden at begrænse fantasien hos designeren. Med sin hjælp kan du vælge forskellige effekter, give rummet en luksus og charme. Badeværelset vil være lyst, stilfuldt og komfortabelt.

I løbet af de sidste par år er glasblokken blevet meget populær. Producenter tilbyder en bred vifte af produkter. De skaber en række forskellige former: firkantet, rektangel, kantet, rundt, osv. I dag kan du købe en glasblok af enhver farve eller tekstur. På toppen af ​​popularitet i dag, glasblokke med dekorative fyldstoffer eller dekoreret med belysning.

Glasblok er et glimrende valg, når du dekorerer et badeværelse, fordi det på overfladen ikke kan overleve enten svampe eller bakterier. Derudover er glasset let at rengøre og desinficere.

Glasblokke til indretningslokaler har standard dimensioner - 19x19x8 cm og 24x24x8 cm. En glasblok vejer fra 2,5 til 4 kg. Produktets tykkelse er fra 7,5 til 10 cm.

I dag kan du købe glasblokke til forskellige priser. Køberen vælger selvstændigt den mulighed, der opfylder hans anmodninger. Prisen på glasblokke afhænger af mange faktorer - størrelse, farve, form og fabrikant. Men i gennemsnit er der glasblokke til rådighed for alle. En sådan "mursten" kan koste fra 110 til 310 rubler.

Glasblokke er repræsenteret af producenter i forskellige farver. Deres overflade kan bølges, glans eller mat. Valget afhænger helt af kundens præferencer. For at spille lyset kan du vælge den rigtige mulighed, fordi de er gennemsigtige, lysdisplayende og lysstyrende.

Glasblokke kan have forskellige former: rektangulær, firkantet, rund, oval, trekantet, med afrundede hjørner, i form af hjørnebrikker eller andre uregelmæssige former.

Skillevægge fra glasblokke i badeværelset

Semitransparente glasblokke kan bruges i form af en række skillevægge, når man indretter et badeværelse for at skabe flere zoner. De passerer lys godt, og skaber samtidig et sløret billede. Ofte bruges skillevægge af glasblokke til at adskille bruseniche og badeværelset. Dette design skaber en storslået tandem med keramiske fliser.

Et brusebad med glasblokke bruges ofte af designere, der ønsker at skabe et elegant og moderne interiør. Hvis du bruger glasblokke til brusekabinens vægge, bliver rummet lettere, fordi de slipper ud omkring 85 procent af verden. Glasblokke kan være af forskellige former, hvilket gør det muligt for designeren at skabe. Ved at bruge glasblokke som dushkabinvægge kan du samtidig opnå flere opgaver: At dele plads, for at beskytte hele rummet fra sprøjtvand under brusebad, for at skabe privatliv og til at dekorere indretningen af ​​badeværelset.

Ikke alle badeværelser har et vindue, men hvis du har det, kan du også tilføje originalitet på grund af brugen af ​​glasblokke. De giver dig mulighed for at tilføje usædvanlige, skabe blød belysning, og har også høj styrke og forskellige former. Der er mange fordele, men der er en lille ulempe - manglende ventilation. Derfor bør du passe på ventilationen af ​​rummet, inden du lægger glasblokkene på vinduerne.

Meget ofte bruger designere glasblokke til at skabe skillevægge på badeværelset. Sten fra glas giver mulighed for at tilføje et interiør af originalitet og stil. Men det er værd at kende foranstaltningen, overbelaste ikke partitionen med decors.

Processen med at installere skillevæggen fra glasblokkene er ikke let, men det kan gøres selvstændigt, selv uden særlige færdigheder og færdigheder.

En af de eksisterende fastgørelsesmetoder kan anvendes:

 • særlige rammer, moduler og profiler;
 • cement-sand mørtel;
 • glutinøs sammensætning.

Ved hjælp af specielle rammer kan installationen af ​​glasblokke overlades til en nykommer. Blokke skal placeres i modulets specielle celler, samtidig med at man fastgør gummipakningerne. Selv uden plumb og konstruktion niveau, kan du hurtigt og nemt opbygge en partition. Denne metode til installation af glasblokke giver dig mulighed for at overføre partitionen til et andet sted, hvis det ønskes. Hele konstruktionen forbliver intakt. Hvis du bruger en limkomposition eller cement-sandmørtel, kan dens placering ikke ændres.

Hver glasblok har en beskyttende film. Før installationen skal den ikke fjernes, fordi du ikke kun kan beskadige enheden, men beskadige den.

Grundlæggende regler, finesser samt professionelle tips til installation af glasblokke samles i videoen, som vi anbefaler at se på, før du kommer i arbejde:

I bygningsforretninger kan du købe speciel høj kvalitet lim, som giver hurtig og nem installation af glasblokke. Takket være den gennemsigtige tekstur forbliver den usynlig, så det ikke påvirker udseendet af glasblokkene.

Den billigste måde at installere en skillevæg på fra glasblokke er at bruge en cement-sand mørtel. Du skal også bruge afstandsstykker til niveau murværk. Installationsprocessen finder sted i flere faser:

 • Sand til opløsningen skal nødvendigvis være fint, fordi store sandkorn kan ridse glasset;
 • glasblokke har en speciel film, som kun kan fjernes efter installationen. Hvis denne film er beskadiget, vil den sædvanlige scotch hjælpe;
 • det er nødvendigt at begynde arbejdet med en mærkning, og det er derfor nødvendigt at overveje størrelsen af ​​en præstation, en glasblok og sømme, som vil blive placeret imellem dem. Hvis badeværelset har mere end 15 meter, er det værd at sætte en profilramme. For at opnå høj stivhed er rammen fastgjort i tre retninger: på gulvet, loft og væg. Hvis rammen ikke anvendes, er det muligt at svejse sømme med en metaltråd;
 • På en dag kan du kun sætte tre rækker glasblokke. Løsningen klæber ikke godt til glasset, så det er nødvendigt at give det tid til at ordne sikkert;
 • Denne metode til installation bruges udelukkende til lave partitioner. De nedre rækker kan ikke modstå enorme belastninger, da løsningen kan spredes som følge af en stor vægt;
 • For styrken af ​​strukturen er det nødvendigt at købe specielle metalstænger, der har en sektion fra 4 til 6 mm. De bruges før de lægger næste række;
 • Efter installation af glasblokkene er det nødvendigt at behandle dem med en fugemasse for at skjule løsningen. Men for at spare tid, kan du straks gøre installationen ved hjælp af en farveopløsning.

Trinvise instruktioner til installation af partitionen fra glasblokkene i badeværelset findes her:

Design af et kombineret badeværelse. Stilfuldt og organisk!

Udformningen af ​​badeværelset på 4 kvadratmeter. Vi løser problemet med lethed!

Har du brug for en niche på badeværelset og hvordan man gør det fra gipsvæg?

Badeværelse interiør kombineret med toilet

3D badeværelse fliser - nedsænkning i en anden dimension

End at afslutte et badeværelse, bortset fra en flise?

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Glasblokke i badeværelset

Glasstrukturer er modstandsdygtig over for fugt, så adskillelsen af ​​glasblokkene i badeværelset hvert år bliver mere populært. I dette tilfælde er metoderne til at bruge glasblokke i badeværelset ganske forskellige.

Om funktionerne i enhedens brusebad fra glasblokke og de forskellige typer glasblokke i badeværelset og i badet, vil du lære af vores artikel.

Glasblokke til badeværelset - deres egenskaber og sorter:

1. Glasblokke i badeværelset kan bruges til at opdele rummet, dvs. i rollen som en skillevæg, der adskiller brusebadet og toilettet.

Opførelsen af ​​glasblokke i badeværelset

2. Væg af glasblokke i badeværelset kan bestå af begge enkeltindsatser og helt være en af ​​dem.

3. Glaskonstruktionen i badeværelset er i perfekt harmoni med keramiske plader på væggene.

4. Glasblokke i badeværelset gør rummet mere attraktivt og lettere.

5. Hvis badeværelset bruges af mere end en person på én gang, så er glassklodens opdeling lavet af de reliefmatte "klodser".

Men først rådgive om priserne på glasblokke

Oplysninger om, hvordan at indsamle glas mursten skillevæg eller hegn, læse artiklen på følgende adresse: http://oknanagoda.com/steklo/steklobloki/glassblocks-selfmade.html

For mere information om, hvilke typer glasblokke der findes, se artiklen på vores hjemmeside Typer af glasblokke.

Rotunda skillevæg på badeværelset

6. Glasblokke i bad eller brusebad forbedrer belysningen, fordi de har en så god egenskab som lysoverførsel.

7. Opdelingen af ​​glasblokkene kan også bruges til at skjule rørene i badeværelset.

8. Du kan få en smuk og enestående væg på badeværelset og udskifte vinduet med glasblokke, og ingen kan se dig. Det vil sige, en atmosfære af komfort og privatliv vil blive skabt.

Vindue fra glasblokkene i badeværelset

9. Brusekabinen fra glasblokkene passer perfekt ind i lejligheden, selv med et lille område.

10. Et glas glasblokke kan skabes på forskellige måder, for eksempel for at blokere for brusebadet, hvilket kun giver en lille åbning til indgang og udgang.

11. Skab en glasvæg af bruseren i form af en firkant, trekant, oval og enhver anden uregelmæssig form.

Spørgsmål vedrørende æstetikken i hegnet, du opretter, hjælper med at løse artiklen om opdeling af partitioner

Sådan installeres glasblokke korrekt, når du opretter en partition på badeværelset? Find svaret her: http://oknanagoda.com/steklo/steklobloki/glassblocks-montage.html

12. Hvis du kan lide at slappe af i brusebadet, så passer du perfekt til en stige i to trin, svarende til en trappe i en sauna eller en sauna, der er vægge.

Farvede indlæg fra glasblokke i hegnet på badeværelset

13. Glasblokke i badet - en god løsning til udsmykningen af ​​hele rummet. De kan f.eks. Bruges til at oprette en originalbænk eller et vindue.

14. Badeværelset kan skabes i form af en terning, en halvkugle eller en parallelepiped. For at glatte hjørnerne i et kubisk badeværelse, kan du installere små ledges som en stige.

15. Glasblokke i badeværelset (foto) kan også bruges til gulvbelysning, med baggrundsbelysning og opvarmning.

Steklobloknaya partition i form af trin

16. Hvis du kombinerer glas "mursten" af forskellige nuancer af farver, får du et uovertruffen og stilfuldt design af bruseren fra glasblokkene - se billedet.

17. Glasblokke i badeværelset passer i enhver stil, med undtagelse af klassikeren, som er logisk, da de vil se latterligt der.

18. Glasblokke er et sikkert materiale, fordi deres overflade er glat og glat, du kan ikke få ondt af det.

Traditionelt omfatter de bedste glasblokkene i det italienske selskab Vetroarredo. Læs mere om dem i materialet på vores hjemmeside!

Sammenlign glasblokke fremstillet i Rusland, Tjekkiet, Kina, du kan ved at læse analytisk reference på: http://oknanagoda.com/steklo/steklobloki/glassblocks-china.html

Glas blokke i badeværelset interiør - foto

Vindue af glasblokke i badet Gulv lavet af glasblokke i badeværelset Glasvæg på badeværelset

Glasblokke i det unikke indvendige badeværelse Brusekabine (intimt område) fra relief matte glasblokke

Flere artikler om vinduer og vindueskonstruktioner

Installation af glasblokke med egne hænder

Glasblokke i interiøret (design)

Glasblokke i lejligheden - størrelser og priser

I år ønskede de at bygge en lille partition af glasblokke i deres hus i landet. Materialet blev bestilt via internettet, fordi det er så praktisk og billigere. I en af ​​onlineforretningerne rådede sælgeren som den billigst mulige løsning - kinesiske glasblokke. De var enige om tilbuddet, fordi de var interesserede i den mest budgetmæssige løsning. Glasblokke købt farvet blå og sat på løsningen selv. Selv under lægningen bemærkede jeg i selve materialet nogle fejl, bobler og hvilke slags uregelmæssigheder i nogle glasblokke. Efter liggende i 2 måneder brister en glasblok fra den nederste række, så en måned senere er en af ​​rækken højere. Højden af ​​væggen er lille, og alle blev observeret i overensstemmelse med alle tekniske parametre, tilsyneladende var selve produktets kvalitet skuffende. Nu tænker du, men var det værd at spare på kvalitet?

reklame

 • Balkoner og loggier (192)
  • Brug af altanen (33)
  • Glazing af altaner (30)
  • Reparation og efterbehandling (67)
  • Opvarmning af altaner (39)
  • Juridiske spørgsmål (8)
 • Strukturer af glas (278)
  • Inputgrupper (32)
  • Antiaircraft lys (4)
  • Konstruktioner med aluminiumsprofil (33)
  • Glasering (126)
   • Glasmosaik (18)
   • Generelle oplysninger (20)
   • Panoramavinduer (19)
   • Glas og termoruder (40)
   • Facade ruder (25)
   • Kaldt glas (2)
  • Glasblokke (12)
  • Glasdøre (24)
  • Glasskillevægge (18)
  • Glasskabe (12)
  • Glasgulve (4)
  • Glaslofter (6)
  • Glasvægge (6)
 • Virksomhedsanmeldelser (38)
  • Virksomheder til produktion og salg af trævinduer (11)
  • Windows produktion og salgsselskaber (26)
  • Virksomheder til produktion af facadekonstruktioner (1)
 • Vinduesbygninger (492)
  • Trævinduer (40)
  • Persienner (52)
  • Komplette dele (9)
  • Skylights (30)
  • Svar på læseren spørgsmål (46)
  • Plastvinduer (280)
   • Vinduesprofiler (92)
   • Reparation af vinduer (23)
   • Opvarmning af vinduer (9)
   • Fittings (72)
  • Glidende vinduer (9)

Anbefalet

Basis-Prom tlf. 8-495-725-2615

Kontor på webstedet: Moskva, Shlyuzovaya nab., 6, bygning 3

Webstedet er en informationsressource.

Vores vigtigste mission er at informationssupport købere af plastikvinduer og glasstrukturer ved valg af den rigtige løsning og entreprenør.

Opdeling af glasblokke i badeværelset

Nu kan du ofte møde nye løsninger, som er født på basis af den gode gamle. Så før glasblokke blev brugt som byggemateriale, og nu udfører de perfekt den dekorative funktion. De er vant til at skabe en udstråling, lidt lethed i interiøret.

Produktet ligner en glassten med et tomt interiør. Derfor er det praktisk at bruge dette materiale til at oprette partitioner. Deres egenskab er, at i badeværelset (hvis designet er gjort i dette rum) er der en usædvanlig fordeling af lys. Og det er meget bekvemt for designere.

Disse produkter er lavet af miljøvenlige materialer med lyd- og varmeisoleringskvaliteter.

Der er mange muligheder for at bruge dette materiale og ganske usædvanlige. Tværtimod holder materialet ikke ideen tilbage. Og så skal du forstå, at glasblokkene nu ikke er de samme mudrede elementer, der blev brugt før, de kan være af forskellige farver. Ikke desto mindre er farveløse blokke af transparent glas mest efterspurgte.

For mere originale løsninger er glasblokke med indsatser inde og glasmosaiker velegnede. Det er kendt, at glasblokken er hul, så det er muligt at indsætte forskellige dekorative elementer: fotos, planter, havskaller og så videre. Her er fantasien ikke begrænset.

Derfor kan du vise kreativitet i design.

Stekloblok - ideel til opførelse af en skillevæg på badeværelset

Dette materiale tolererer perfekt fugt, damp og temperatureffekter. Derfor er applikationen i badeværelset den ideelle løsning. Der er ingen problemer med materialet og under drift. Han har ikke brug for særlig pleje.

Takket være sådanne fordele gør løsningen fra glasblokke ikke kun præcis zonering, men skaber heller ikke en følelse af at krympe ledig plads. På grund af de mange forskellige teksturer og farver opnås originale kombinationer af lys og mønstre. Derfor er denne tilgang valgt af dem, der ikke er bange for at fantasere. Desuden er denne partition perfekt kombineret med forskellige typer indretning af badeværelset.

Overvej funktionerne i glasblokke under deres lægning, ellers vil det ikke være muligt at få en høj kvalitet og pålidelig konstruktion. For eksempel mødes materialet cementmørtel meget langsommere.

 1. Skader under installationen. En sådan sandsynlighed eksisterer. Materialet har som regel en beskyttende film. Det skal fjernes, når arbejdet er afsluttet. Hvis en sådan film af en eller anden grund ikke er tilgængelig, kan du gøre det selv ved at bruge almindeligt scotch tape. Det anbefales at bruge en fin løsning. Hvis det rammer overfladen, skal opløsningen straks fjernes, så den ikke tørrer ud.
 2. Først gør vi markeringen under hensyntagen til rummets dimensioner, materialets dimensioner og sømmen mellem den. Ved dimensioner på mere end femten meter er det nødvendigt at lave en konturramme med profiler. Dette er nødvendigt for at give strukturen ekstra stivhed. Rammen skal fastgøres til loft, væg og gulv.
 3. Processen med at indstille glasblokke er langsommere end for eksempel mursten. Hvis rammen ikke er oprettet, skal sømmen forstærkes. Til dette kan metaltråd anvendes. Det anbefales at lægge op til tre rækker om dagen.
 4. Brug afstandsstykker. Disse elementer virker som i lagring af keramiske fliser. Som følge heraf er det muligt at få lige ens identiske sømme. For at få flere dekorative led, kan du bruge hvid eller farvet cement. Det er tilladt at bruge en trowel.
 5. Anvendelsen af ​​modulære systemer af træ eller plast. En sådan løsning gør det muligt at øge hastigheden af ​​septuminstallationen for at danne pæne sømme. Modulsystemet er også monteret på tre sider. Samtidig må væggen ikke være større end fire kvadratmeter.

Fordeling af glasblokke - en moderne løsning

På trods af den tilsyneladende forældelse bliver glasblokkene igen et glimrende værktøj til brug i byggeri. I dette tilfælde er der ingen særlige vanskeligheder med installationen af ​​deres egne hænder af sådant materiale. Derudover kan du også se en video om, hvordan du korrekt gør styling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

24 − = 16