30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Glas på badeværelset

Glas gardiner til et bad, en pålidelig måde at beskytte mod stænk

I indretningen af ​​det indre af et badeværelse er forskellige VVS-inventar og dekorative elementer involveret. Under ekstra tilbehør menes håndklæder, hylder til personlig pleje og gardiner. I dette tilfælde udfører gardinerne på badeværelset ikke blot dekorativ værdi, men også beskyttelse mod stænk, der flyder fra hinanden under badning.

Når man henter produktet, harmonisk understreger den overordnede stil, vil udlejer være i stand til at bringe originalen i badeværelserne, hvilket vil understrege individualiteten af ​​det overordnede indretning. Stor efterspørgsel efter i dag nyder godt af pålidelige og holdbare glasgardiner.

Sådanne glasprodukter til badeværelset i dets funktionalitet adskiller sig ikke fra stof- eller polyethylenanaloger. Alle af dem Er beregnet til indhegning af en brusekabine eller et badeværelse fra stuen, der beskytter badeværelset mod sprøjtvand. I øjeblikket kan vi overveje flere sådanne hegn, som er lavet af glas, som er både deres værdighed og ulempe.

Design funktioner i glas gardiner til bad

I de fleste lejligheder og private husstande nu, som for mange år siden i badeværelserne Gardiner af vandafvisende materialer anvendes eller alle de sædvanlige polyethylen. Men fremskridt står ikke stille, og i dag er gardiner af glas mere og mere populære til at håndtere stænk, der spredes under vedtagelsen af ​​vandprocedurer.

Strukturelt består dette produkt af separate sektioner, der fungerer som Badeværelset hegn fra fællesrummet på badeværelset, beskytter det mod vandstænk under badning. For deres produktion brug hærdet glas, som har et højt niveau af modstandsdygtighed over for stød, hvilket gør dem absolut bezlopastnymi for mennesker. Når man bryder et sådant materiale, opdeles det i små stykker med afrundede kanter, som ikke kan skæres.

Varianter af gardiner til badeværelse glas

Til dato produceres produkter med en eller to gardiner, svingende eller glidende type. Nogle designs kan beskytte badeværelset fra begge sider og fra den ene kant. De mest populære er de følgende glasprodukter:

 1. Glasgardiner til et svingbad, minder om den indvendige dør. Når en sådan blind åbnes, tager der meget plads og bruges derfor i et stort badeværelse. Til fremstilling af beslag af sådanne strukturer anvendes forkromet metal.
 2. Glidende gardin fra glas - En sådan partition har modtaget maksimal popularitet. På grund af dets design tager det praktisk taget ikke noget plads ved åbningen. Åbning og lukning af strukturen, meget glat og let. I dette tilfælde er glidemaskets glidemekanisme af flere typer: rulle og glide i føringssporene.
 3. Folding produkter, som består af glas, der er dannet af accordeonprincippet. Et sådant design kan foldes af den blide bevægelse af hånden nær væggen. Samtidig medfører installationen ikke noget problem i bade af enhver art.
 4. Hjørne glas gardiner til et badeværelse eller et brusebad. Sådanne produkter udføres separat for hvert bad, afhængigt af dets designfunktioner og sælges derfor sammen med en palle eller fremstilles på en individuel bestilling.
 5. Fast gardin fra glas består af en fast del uden åbningsmekanisme. Dette design er simpelthen fastgjort på siden af ​​pallen og blokerer ikke hele badekarret.

Moderne glasgardiner suppleres med forskellige dekorative elementer. Designet kan bruge glas med en mat effekt, toning eller maling. Ved fastgørelse af glasgardiner skal du bruge en metalprofil eller et rammeløst system. Således er rammeløs fastgørelse bedre til brug i små badeværelser, da det ikke stjæler et nyttigt rum.

Fordele og ulemper ved glasgardiner

Holdbare, pålidelige og attraktive glasbadgjerder har en række ubestridelige fordele i forhold til stof- og polyethylenanaloger:

 • Gardiner af glas har et attraktivt udseende. Hver udlejer kan selv vælge et korrugeret, gennemsigtigt eller spejlprodukt. Også populære er glasstrukturer med et mønster.
 • Moderne gardiner til et glas af glas åbnes med antibakterielle sammensætninger, hvilket letter kampen mod forskellige former for forurening.
 • Moderne VVS-marked tilbyder en bred vifte af glas hegn til bad. De er fremstillet i glidende, svingende, pendul eller foldende accordeonprincip.
 • Glas modstår kvalitativt dannelsen af ​​skimmelsvamp, saltaflejringer og rust.
 • Glasgardinet i badeværelset understreger det smukke udseende af rummet.
 • På grund af det faktum, at brugen af ​​hærdet glas anvendes til fremstilling af gardiner, er det helt sikkert for en person.

Hvis vi overvejer ulemper ved sådanne strukturer, så er de ikke så meget:

 • Omkostningerne ved en glasbarriere til et bad er meget højere end polyethylen- eller stofmodstykker.
 • Hvis du ikke regelmæssigt ser efter sådanne produkter, kan der forekomme forskellige aflejringer på deres overflade.
 • Monteringsgardiner af glas er meget sværere end stof eller polyethylenprodukter. Derfor er deres installation bedst betroet specialister.

Funktioner ved at vælge et gardin til et bad

Inden du bestemmer dig for en bestemt barrierebygning til bad, skal du omhyggeligt inspicere dens strukturelle elementer.

 • Hærdede glasrammer bør have en større tykkelse end vinduet analoger.
 • Kvalitetsprodukter er dækket af en triplexfilm. Når man bryder et sådant glas, smelter det ikke i små stykker, men blot på overfladen er der revner.
 • Når du vælger et gardin lavet af glas, er det vigtigt at undersøge den ramme, der holder produktet. Det bør ikke forvrænges, og materialet, der anvendes ved fremstillingen skal have høj styrke.
 • For at sikre, at strukturen ikke ruster Under konstant udsættelse for fugt skal den være lavet af aluminium eller rustfrit stål.
 • Det er vigtigt at overveje behandling af glasoverfladen. Hvis dette er et matteret produkt, er det værre end lys, så du skal have god belysning på badeværelset.
 • Gardiner af panel type lakonisk fit i badeværelset, lavet i retrostil.
 • Højteknologisk stil vil fremhæve glidende gitter.
 • Folding skærm vil supplere det klassiske design af badeværelset.
 • Glidende eller svingende konstruktion egnet til et rektangulært bad.

Meget ofte skaber glasbyggeri ikke tillid med hensyn til pålidelighed i boligejere. Imidlertid er et sådant glas i virkeligheden sammenligneligt med en analog monteret på biler og kan derfor modstå høje mekaniske belastninger uden synlig skade.

Glasgardin - original farve og struktureret opløsning

De vigtigste varianter af glas til persienner er matte og gennemsigtige produkter. Hvis vi overvejer det matte materiale, spredes gardinerne af lysstrålerne, og det kan derfor være nødvendigt at installere yderligere lyskilder.

For at bringe ind i værelserne af gode noter bruger designere farverige teksturerede blade. En interessant stilistisk beslutning er kombination af flere farver især i bade, lavet i forskellige nuancer. Så meget ofte udføres en fløj i et sort farveskema, og det andet i en hvid tone. Kombinationen af ​​kombinationer afhænger naturligvis af husejerens præferencer.

Også på glasset er der brugt tekstureret tegninger, der gentager et simpelt ornament, hvor væggene i badeværelset er foret. For at opnå en interessant teksturløsning brug Særlige selvklæbende film med prægning. Men til dette formål er det kun nødvendigt at bruge kun højkvalitetsmateriale, der ikke kommer ud af glasfladen under konstant indflydelse af fugt.

Sådan køber du glas gardiner til et bad - nyttige tips

Ved køb af gardiner til bad skal der ikke være nogen problemer, da de praktisk talt er i en sanitetsvarebutik. Men foreløbigt er det nødvendigt at fjerne målinger og til at præsentere i fantasi, at det ville være ønskeligt at se til sidst.

De billigste produkter er indenlandske og kinesiske producenter, men deres kvalitet efterlader meget at ønske. Derfor er det nødvendigt at give præference, Tyske, tjekkiske eller slovakiske modeller. Men for sande kendere af glasprodukter er gardiner til et bad fremstillet i Italien velegnede.

Hvis køberen ikke er tilfreds med eventuelle præsenteret i butiksmodellen, kan du bestille produktet på individuelle skitser. Men med dette arbejde vil erfarne designere bedre kunne klare denne opgave. Men i hvert fald er det vigtigste, at det skal være kvalitetsprodukt med pålidelig hardware, som vil tjene boligejerne og beskytte badeværelset mod stænk, der flyder ud under vedtagelsen af ​​vandprocedurer i mange år.

Funktioner ved at installere et gardin til et glasbad

Uanset udformningen af ​​barrierebadanordningen har de alle samme installationsprincip. Forskelle kan kun findes i antallet af vedhæftede punkter. Så for eksempel er en fuldstilet stationær struktur fastgjort på to modsatte vægge, når foldesystemet kun er på en. Men på trods af denne selvsamlingsproces sker der ifølge visse generelle regler.

 1. Samlingstrinnet involverer sammenføjning af separate elementer i en enkelt struktur. Dette skyldes primært, at på grund af kompleksiteten af ​​transporten af ​​glas leveres den i en separat pakke.
 2. På grund af det faktum, at alle producenter i det komplette sæt af produkter leverer detaljerede instruktioner og ledsagende fastgørelsesanordninger, bør det ikke tage meget tid og kræfter at montere gardinerne i et glasbad. Naturligvis kan der være nogle spørgsmål om hvor denne eller den del af designet, men hvis du er forsigtig, er alt meget simpelt. Den eneste regel er, at det er bedre at installere døren i sidste tur, når hovedrammen er monteret og fastgjort på plads.
 3. På markeringsstadiet skal du installere på dit sted på badeværelset en færdig ramme uden glas og en markør til at markere på væggene steder for fastgørelsesanordninger, der skal bores med en perforator.
 4. Hullerne er boret på mærkerne, hvorefter du kan gå direkte til installationen. For at gøre dette påføres silikonen på væggen på fastgørelseslinjen for at skabe en høj kvalitet tætning. Nå og i sidste ende er rammen til væggen simpelthen rettet ved hjælp af de medfølgende fastgørelsesdele i det komplette sæt.
 5. Efter at silikoneforseglingen er helt tør, kan du hænge en glasdør på den glasagtige dør og nyde arbejdet.

Som du kan se, er det ikke svært at vælge og installere et glasgardin til badeværelset, der passer til alle kravene i boligen. Fordelsortimentet, der præsenteres på det moderne sanitetsmarked, kan tilfredsstille hver forbrugeres ønsker. Installationen selv er også meget enkel på grund af det faktum at Gardiner sælges sammen med fastgørelsesdele og detaljerede instruktioner. Alt hvad du behøver, er at vælge et produkt, der harmonerer harmonisk med den overordnede stil.

Glas gardiner til badeværelse glidende: foto, anmeldelser

Stadig mere populær hos den russiske forbruger er glasgardiner til badeværelset glidende. Tross alt æstetisk udseende, praktisk og ergonomi - det er de positive øjeblikke, som disse skærmskærme leverer til en person. Det lakoniske design af sådanne designs supplerer det moderne interiør i badeværelset. Tilgængelige beskyttende sektioner af matte, tonet type og med dekorative malerier. Og således at der ikke er nogen tvivl om deres erhvervelse, er det stadig at lære folkens syn på det funktionelle produkt.

Moderne valg - et alternativ til polyethylen skærme

Indtil for nylig, i mange lejligheder, gå ind på badeværelset, kunne du finde farverige polyethylen gardiner. Og ikke altid så de smukke ud. Det handler ikke om design af gardiner, men henviser til hygiejnekomponenten. Efter at have købt en gang en skærm, fjerner den post-sovjetiske forbruger det først, når den går i stykker, og tager ikke hensyn til støbeanfaldene. Og forgæves!

Badeværelset er et rum med høj fugtindhold. Derfor betragtes det som et gunstigt miljø for udviklingen af ​​aspergillus. Dette er slægten af ​​aerobic svampe, der indåndes af mennesker og forårsager skade på lungerne og bronchi. Og vask ved 40 grader af polyethylen skærme ødelægger ikke disse parasitter. Det er så farligt for helbredet, hvis uhensigtsmæssige hygiejneforanstaltninger kan blive et gardin til badeværelset. Glas glidende konstruktioner - dette er det moderne svar på polyethylen gardiner.

Excellence of Safe Screens

Hvis stof, polyethylen, PVC-gardiner hurtigt bliver ubrugelige på grund af udseendet af skimmelsvamp på dem, som ikke kan fjernes på grund af de begrænsede ydeevner af de nævnte materialer, er glasskærmen designet i lang tid. De er modstandsdygtige over for stød, fordi de er fremstillet af hærdet glas.

Enkelhed af pleje er den anden fordel ved moderne skærmbilleder. Glas kan behandles med sanitære anlæg, der kan dræbe og forhindre skimmelsvampe. Glidende glasgardiner, hvis foto er præsenteret nedenfor, er ikke den eneste konstruktive løsning. Producenter tilbyder også svingende, vinkel-, foldesystemer og faste paneler, som giver dig mulighed for at vælge et design til de enkelte behov.

Vandbestandighed er det grundlæggende krav, der fremføres til de beskyttende sektioner for badet. Glasskærme er stramt fast, så de tillader ikke stænk af vand til at komme ind i resten af ​​rummet. Mens ublandede PVC gardiner altid bevæger sig væk fra badet, hvilket resulterer i vandpytter på gulvet efter vandprocedurer er taget. Let installation og lystransmissionskapacitet er to fordele ved glasgardiner.

Erhverv og installation af moderne vandtætte transparente systemer er ikke billigt, hvis vi sammenligner dem med de eneste konkurrenter - traditionelle gardiner. Men denne ulempe vil blive til mange fordele for brugeren. Efter alt kræver polyethylenprodukter en gang om måneden, og i et år løber mængden op til 4-5 tusind rubler. Mens budgetglas gardiner til badeværelset glidende er fra 6 tusind rubler.

Med passende omhu er der ingen mangler i sådanne strukturer længere. Men hvis du ikke tørrer overfladen af ​​skærmen i tide, akkumulerer den kalkholdige aflejringer, som derefter kun fjernes med anvendelse af indsats og specielle midler. En sådan mangel kan undgås ved at købe glidende glasgardiner til et badeværelse med tekstureret udførelse. For eksempel med et mønster eller korrugeret dørblad.

Designfunktioner på transparente skærme

Udvalget af hygiejneprodukter giver køberen en række konfigurationer af skillevægge, der kan beskytte mod vand og dekorere badeværelset. Systemer kan være: stationære og mobile; enkelt- og flersektion; vinkel og frontal. Der er tre typer af mobile skærme: glidende, svingende og folde gardiner.

 • Swing model er rammeløs system. Det er et en- eller to-vinget design, der er fastgjort til metalholdere til væggen. Dørens drejningsvinkel er 180 °, hvilket forenkler rengøringsproceduren. Ikke egnet til små værelser.
 • Gardiner til badeværelsesglas glidende på funktionsprincippet ligner skærme på brusekabiner. De besætter ikke det nyttige område i rummet i nogen position. Operationsprincippet er baseret på driften af ​​en af ​​to typer eksisterende mekanismer. I det første tilfælde åbner dørene på ruller i den anden variant - i rillen.
 • Foldende glasskærme består af en fast sektion og flere arbejdsplader, der, når de åbnes eller lukkes, foldes som et accordeon.

De, der besluttede at glemme kalkpletterne på flisen på badeværelset i 10 år og ønskede at bringe elementet af moderne design til deres lejlighed, er det nødvendigt at gøre sig bekendt med flere regler for valg af glasskærme.

Ud over den finansielle komponent i dette problem bør det bestemmes, hvilke glasgardiner til badeværelset (glidende, foldning eller svingning) passer til et bestemt rum. De mest populære er glidende og svingende modeller. Og for at stoppe valget på swing design, skal du overveje størrelsen af ​​badeværelset for at undgå problemer med at åbne dørene.

Blinds til et glasglas glidende, hvilke fotos kan gennemgås i specielle kataloger, har en anden højde. Erhvervet skærm bør ikke nå loftet, det er nødvendigt at give plads til ventilation. Mekanismen i glidemodellen skal være rulle.

Den rustfri ramme af glasskærme er et tegn på et kvalitetsprodukt. Ud over de beskyttende sektions designelementer får brugeren mulighed for at vælge glasets farve og dens tekstmæssige udførelse.

For vvs-armaturer af rektangulær form er de forreste gardiner til badeværelset glidende glas, hjørne modeller er designet til asymmetriske tanke. Denne konstruktive løsning tillader i små lejligheder, hvor badeværelset med badekar / brusebad er stort set kombineret for at holde gulvet og andre dele af rummet tørre. Og nogle gange gør hydrokassen usynlig. Til sådanne formål købes gardiner til badeværelsesglasets glidende uigennemsigtige. Men ved installation af disse modeller er det værd at tage sig af en ekstra lyskilde.

Som i badeværelset af klassiske former og i hjørnet kan glasskærme udskiftes med ineffektive polyvinylchlorid eller polyethylen gardiner. Forresten betragtes gardiner af vinyl med polyester, som et budget alternativ til transparente skærme, som den sikreste. De kan bleges, vaskes i en skrivemaskine, men levetiden er 10 gange mindre end glasstrukturer.

Til selvmontering er det nødvendigt at gøre sig bekendt med instruktionerne og konsultere erfarne herrer. Nødvendige værktøjer: niveau, målebånd, skruetrækker, aluminiumsprofiler, dowels, skruer, bor.

Væggene, hvorpå de vertikale profiler skal installeres, skal være niveau. Ellers skal overfladens vinkling korrigeres ved hjælp af profilen, den skal være strikt lodret. Efter mærkning af fikseringspunkterne bores hullerne, og så er profilen monteret.

Glideskinnerne er installeret på badeværelset. Glem ikke om fugemassen, som skal fylde stedet for vedhæftning af strukturen til væggene.

Den gennemsnitlige pris for glasstrukturer

Glas gardiner til badeværelse glidende kan købes fra 4 tusind rubler. Eksempelvis koster en model af russisk produktion med dimensioner på 80 x 80 rektangulær form 3,700 rubler. I et sådant billigt produkt er profilens profil plastisk. Prisen på forkromede skærme varierer fra 8.500 rubler til 37.000. Denne variation skyldes tilgængeligheden af ​​produkter fra forskellige lande.

Billig design producerer: Rusland, Slovenien, Kina. Den gennemsnitlige priskategori (12-18 tusind rubler) er fyldt med glasgardiner fra Tyskland og Rusland. De højeste omkostninger (mere end 20 tusind rubler) af beskyttende skærme tegner sig for varer fra Italien og Tjekkiet.

Gardiner til badeværelse glas glidende: отзывы

Den primære opgave, som forbrugeren stiller inden købet af et lignende design er at beskytte lokalerne fra vand. Ifølge anmeldelser for denne funktionsgardiner er udtalelsen enstemmigt positiv. Dette er tilfældet, hvis installationen er udført korrekt og leddene er stramme.

Dem, der valgte et rent glas, skal du tørre produktet 2-3 gange om ugen. Forbrugere, der vælger frostet glas eller efterligner vanddråber, taler om behovet for at rengøre det en gang hver 2-3 uger.

Resultatet er som følger: Glidende glaskonstruktioner designet til badeværelset er meget populære og praktiske i brug.

Glas gardiner til badeværelset

Som beskyttelse af badeværelset fra sprøjtende vanddråber anvendes glasskærme. Til dato er de blevet et glimrende alternativ til olietøj og plastgardiner. Med glasdøre har badeværelset et udsøgt og luksuriøst udseende, og de udmærker sig ved deres grundlæggende funktion for at forhindre, at fugt kommer ind i overfladen af ​​møbler og spejle.

Moderne glasskærme til badeværelser består af en aluminiumsramme med vinkelret indrettede profiler og to guider - ovenfra og nedenfra. Nedenfra er guiden fastgjort til profiler og ben, som kan justeres i højden, og ovenfra er guiden installeret på kanten af ​​badeværelset. Det vedvarende glas af plexiglasskærmen er fastgjort til aluminiumsrammen med silikone, som fastgør materialet ordentligt. Skærmen indeholder to manøvreringsdøre, der bevæger sig på en ikke-korroderende rullemekanisme, der er udstyret med specielle plastikdæksler.

Formålet med disse hætter er at beskytte fastgørelseskomponenterne på skærmen fra regelmæssig vekselvirkning med fugt og for at forhindre udseende af rust.

Derudover tillader lejerullerne glaspladen at glide langs aluminiumsrammen stille, forsigtigt og frit. Badeværelser med medfølgende glasskillevægge ser stilfulde og pæne ud. Samtidig behøver du ikke bruge særlige midler til at passe på denne dekorative del af badeværelset - det er nok at tørre glaset regelmæssigt. Pleksiglas beskytter overfladen fuldstændigt mod fugtighedens virkning, og forhindrer vand i at komme ind i gulvet, mens husholdningskemikalier under badeværelset og gulvbelægningen ikke forringes.

De positive og negative kvaliteter af glasgardiner

Plexiglasglasskærm til badeværelset i den nuværende modifikation i modsætning til de sædvanlige badeværelsesgardiner er lavet af kvalitetsmaterialer, mere pålidelige og eksternt meget præsentative. Dette er et langvarigt gardin til badeværelset. Glas er holdbart, sikkert for ekstern mekanisk påvirkning. Selv med virkning spredes fragmenterne ikke, men forbliver inden i rammen, hvilket reducerer sandsynligheden for skade væsentligt. For at forhindre reproduktion af svampe og skadelige mikroorganismer i badeværelset, hvor luftfugtigheden øges, anbefales det at købe specielle skærme med speciel antibakteriel sprøjtning.

Højstyrke plexiglasskærm er stærkere end almindeligt glas mere end 5 gange, og optiske egenskaber opfylder de højeste standarder.

Den betydelige mekaniske pålidelighed af en moderne glasskærm bidrager til sin øgede varmebestandighed, det kan modstå en temperaturstigning på op til 1800 ° C. Denne kendsgerning hjælper ham til at modstå skarpe temperaturændringer og stærk overophedning. I modsætning til højstyrken plexiglasskærm, overstiger den termiske stabilitet af almindeligt glas ikke 400 ° C.

Mange ved at gardiner i badeværelset ikke kun er fremstillet af glas, de kan være stof, plastik eller endda plastik. Men kun glasgardiner gør det muligt at omdanne et bad til en rigtig brusebad, da de har visse fordele, der giver dem mulighed for at blive skubbet til forkant.

Styrken af ​​gardiner bestemmes af egenskaberne af det materiale, de er fremstillet af. Oftest er glasskærmen i badeværelset dækket af en særlig sikkerhedsfilm, hvis hovedfunktion er at holde glasset ved utilsigtet mekanisk stød. På grund af dets designfunktioner er gardinerne slidstærke og giver mulighed for langsigtet drift.

Overfladen af ​​glasset er let at rengøre fra pletter, materialet er meget holdbart, det kommer ikke i kontakt med aggressive husholdningskemikalier. Så blæser plastik gardiner efter et stykke tid under påvirkning af høje temperaturer, og de kan forblive ridser.

En bred vifte af alle slags strukturer

Til dato har moderne producenter udviklet mange forskellige design af glasgardiner. Ellers kaldes de også bruseskærme. Til salg er der glidende, svingende og foldeanlæg af forskellige sorter.

For at gøre et bestemt valg til fordel for den ene eller den anden mulighed, er det nødvendigt at studere hver type konstruktion.

Beskyttelse af badeværelset mod stænk

Når du beslutter dig for at installere glasgardiner til badeværelset, kan du være rolig at rummet i rummet er helt beskyttet mod sprøjtvand under vask.

Installationen af ​​sådant udstyr omdanner badeværelset til en virkelig uigennemtrængelig brusekabine.

Processen med at installere systemet er relativt simpelt, så alle kan gøre det, hvilket er mere eller mindre bekendt med moderne typer byggeværktøjer. Processen med installation af glasgardiner vil blive beskrevet senere.

Efter at have overvejet fordelene ved dette design, vil vi dvæle på sine ufuldkommenheder, selvom der ikke er så mange af dem, men det er nødvendigt at studere dem. Af særlig note er følgende:

 • Glasoverfladens evne til at samle limeaflejringer, der opstår som grimme striber efter at vandet tørrer;
 • høj pris, gardiner til badeværelse glas betragtes som et dyrt produkt blandt analoger.

Alle de angivne mangler påvirker ikke disse enheders ydeevne, og de kan kun tilskrives minuserne rent rent symbolsk.

Varianter af glasgardiner til badeværelset og deres specifikke egenskaber

Efter at have stoppet mere detaljeret om hver version af disse produkter, kan du selv bestemme hvilket glasgardin der passer dig? Designfunktioner bestemmer forskellene i drift.

Glidende glasgardiner til badeværelset

Denne mulighed refererer til de mest succesfulde typer, fordi den fuldt ud opfylder driftsbetingelserne for både små værelser og rummelige badeværelser. Dørens designfunktion i denne modifikation hjælper med at spare plads i hver position.

Disse skærmbilleder til badeværelset adskiller sig kun i typen af ​​glidemekanisme, som er af to typer:

 1. I et tilfælde anvendes et rullesystem.
 2. I et andet tilfælde anvendes bevægelsen af ​​døren i rillen, hvilket ledsages af ulejligheden i brug.

Den mest succesfulde form for gardiner er skærmbilleder med rullemekanisme, når rullerne er placeret øverst og nederst på dørene.

Folding type glas gardiner til badeværelse

Denne variation er også meget vellykket, hvis største fordel er muligheden for komplet tilføjelse af glasgardiner, hvis det er nødvendigt. Harmoniseringstypedesignet giver dig mulighed for at folde skærmen langs væggen og om nødvendigt installere den igen i én bevægelse.

Denne modifikation betragtes som universel, da den passer til ethvert bad og installeres ganske enkelt.

Fejende type glas gardiner til badeværelser

Denne mulighed er kun egnet til rummelige værelser. Døre i lignende gardiner åbner på samme princip som standarddøre og besidder betydeligt rum.

Dette design er ikke helt vellykket, og selv ejerne af et rummeligt badeværelse installerer sjældent det.

Installation af glasgardiner på hjørnebadet

Til dato er der hjørnebade i forskellige former, så det er meget svært at vælge gardiner til denne type bad.

I sådanne tilfælde kan du løse problemet på to måder - enten købe specielle gardiner, der er designet til din type bad, eller brug en universel mulighed - gardinventilator. Om det blev sagt tidligere. Men i dette tilfælde er der et problem med guiden, som kun udgives i standard direkte form. Tilpas det til badet selv, selvfølgelig kan du imidlertid denne proces er ret kompliceret.

Når man studerer varianterne af glasskærme til badeværelset, er det nødvendigt at fremhæve følgende omstændigheder: deres fremstilling foregår på en ramme og rammeløs teknologisk proces. Således kan du lave gardiner af enhver konfiguration. Hovedkvaliteten af ​​rammeløse systemer af disse designs er det mindste antal punkter, hvor kontaminering kan få. Desuden er denne type blind den mest effektive og stilfulde.

Processen med selvinstallation af glasskærme i badeværelset

Glas gardin til badeværelset, kundeanmeldelser om hvilke kun de mest positive, er etableret ganske enkelt. Alle typer produkter er monteret næsten identisk, uanset designforskelle. Forskellen er kun i antallet af steder til fastgørelsesanordninger. Således er standardskærmen fastgjort til de modsatte vægge, og glasgardinet styrkes kun til en væg. Uanset hvilke kendetegn der skal udføres, skal installationen dog udføres i overensstemmelse med de udviklede regler.

Installation kan opdeles i flere faser:

 1. Forsamlingsprocedure. For driften af ​​glasprodukter er det ikke særlig bekvemt, så oftest leveres de i demonterbar form. Hvert segment af gardinet pakkes individuelt, og under installationen skal alle dele knyttes til en enkelt struktur. Denne proces betragtes ikke som ekstremt vanskelig, da der i hvert tilfælde sættes en ordning til samling i pakken. Det er bedre at forlade installationen af ​​døren direkte i sidste øjeblik, efter at hele systemet er helt monteret.
 2. Montering af fastgørelsesanordninger. På dette stadium skal du sætte skærmen og markere punkterne for hullerne. Til disse formål kan du bruge roulette og et specielt niveau, for sikkerhed er denne metode meget mere effektiv.
 3. Boring huller og start installationen.

Langs konturen af ​​de monterede fastgørelsesdele behandler vi silikone. Forsegling er bedst kontrolleret på dette tidspunkt, siden senere, når glasgardinet til badeværelset allerede er rettet, er det vanskeligere. Dernæst skal produktet installeres, fastgøres med fastgørelsesanordninger og efterlades for at tørre helt silikone.

 • I sidste fase døren på skærmen er installeret.
 • Alle versioner af glasgardiner til badeværelsesværelser er opdelt efter forskellige glas. Deres overflade kan være mat, gennemsigtig eller tonet. Under indflydelse af en sandblæser er et mønster skabt eller ruvet. På egenskaberne af drift og tekniske kvaliteter er der ikke vist en række glas. Udvendigt udseende af briller ændrer kun omgivelserne i lokalerne.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  77 + = 80