30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Glas Gardiner til badeværelse

Glas gardiner til badeværelse glidende: foto, anmeldelser

Stadig mere populær hos den russiske forbruger er glasgardiner til badeværelset glidende. Tross alt æstetisk udseende, praktisk og ergonomi - det er de positive øjeblikke, som disse skærmskærme leverer til en person. Det lakoniske design af sådanne designs supplerer det moderne interiør i badeværelset. Tilgængelige beskyttende sektioner af matte, tonet type og med dekorative malerier. Og således at der ikke er nogen tvivl om deres erhvervelse, er det stadig at lære folkens syn på det funktionelle produkt.

Moderne valg - et alternativ til polyethylen skærme

Indtil for nylig, i mange lejligheder, gå ind på badeværelset, kunne du finde farverige polyethylen gardiner. Og ikke altid så de smukke ud. Det handler ikke om design af gardiner, men henviser til hygiejnekomponenten. Efter at have købt en gang en skærm, fjerner den post-sovjetiske forbruger det først, når den går i stykker, og tager ikke hensyn til støbeanfaldene. Og forgæves!

Badeværelset er et rum med høj fugtindhold. Derfor betragtes det som et gunstigt miljø for udviklingen af ​​aspergillus. Dette er slægten af ​​aerobic svampe, der indåndes af mennesker og forårsager skade på lungerne og bronchi. Og vask ved 40 grader af polyethylen skærme ødelægger ikke disse parasitter. Det er så farligt for helbredet, hvis uhensigtsmæssige hygiejneforanstaltninger kan blive et gardin til badeværelset. Glas glidende konstruktioner - dette er det moderne svar på polyethylen gardiner.

Excellence of Safe Screens

Hvis stof, polyethylen, PVC-gardiner hurtigt bliver ubrugelige på grund af udseendet af skimmelsvamp på dem, som ikke kan fjernes på grund af de begrænsede ydeevner af de nævnte materialer, er glasskærmen designet i lang tid. De er modstandsdygtige over for stød, fordi de er fremstillet af hærdet glas.

Enkelhed af pleje er den anden fordel ved moderne skærmbilleder. Glas kan behandles med sanitære anlæg, der kan dræbe og forhindre skimmelsvampe. Glidende glasgardiner, hvis foto er præsenteret nedenfor, er ikke den eneste konstruktive løsning. Producenter tilbyder også svingende, vinkel-, foldesystemer og faste paneler, som giver dig mulighed for at vælge et design til de enkelte behov.

Vandbestandighed er det grundlæggende krav, der fremføres til de beskyttende sektioner for badet. Glasskærme er stramt fast, så de tillader ikke stænk af vand til at komme ind i resten af ​​rummet. Mens ublandede PVC gardiner altid bevæger sig væk fra badet, hvilket resulterer i vandpytter på gulvet efter vandprocedurer er taget. Let installation og lystransmissionskapacitet er to fordele ved glasgardiner.

Erhverv og installation af moderne vandtætte transparente systemer er ikke billigt, hvis vi sammenligner dem med de eneste konkurrenter - traditionelle gardiner. Men denne ulempe vil blive til mange fordele for brugeren. Efter alt kræver polyethylenprodukter en gang om måneden, og i et år løber mængden op til 4-5 tusind rubler. Mens budgetglas gardiner til badeværelset glidende er fra 6 tusind rubler.

Med passende omhu er der ingen mangler i sådanne strukturer længere. Men hvis du ikke tørrer overfladen af ​​skærmen i tide, akkumulerer den kalkholdige aflejringer, som derefter kun fjernes med anvendelse af indsats og specielle midler. En sådan mangel kan undgås ved at købe glidende glasgardiner til et badeværelse med tekstureret udførelse. For eksempel med et mønster eller korrugeret dørblad.

Designfunktioner på transparente skærme

Udvalget af hygiejneprodukter giver køberen en række konfigurationer af skillevægge, der kan beskytte mod vand og dekorere badeværelset. Systemer kan være: stationære og mobile; enkelt- og flersektion; vinkel og frontal. Der er tre typer af mobile skærme: glidende, svingende og folde gardiner.

 • Swing model er rammeløs system. Det er et en- eller to-vinget design, der er fastgjort til metalholdere til væggen. Dørens drejningsvinkel er 180 °, hvilket forenkler rengøringsproceduren. Ikke egnet til små værelser.
 • Gardiner til badeværelsesglas glidende på funktionsprincippet ligner skærme på brusekabiner. De besætter ikke det nyttige område i rummet i nogen position. Operationsprincippet er baseret på driften af ​​en af ​​to typer eksisterende mekanismer. I det første tilfælde åbner dørene på ruller i den anden variant - i rillen.
 • Foldende glasskærme består af en fast sektion og flere arbejdsplader, der, når de åbnes eller lukkes, foldes som et accordeon.

De, der besluttede at glemme kalkpletterne på flisen på badeværelset i 10 år og ønskede at bringe elementet af moderne design til deres lejlighed, er det nødvendigt at gøre sig bekendt med flere regler for valg af glasskærme.

Ud over den finansielle komponent i dette problem bør det bestemmes, hvilke glasgardiner til badeværelset (glidende, foldning eller svingning) passer til et bestemt rum. De mest populære er glidende og svingende modeller. Og for at stoppe valget på swing design, skal du overveje størrelsen af ​​badeværelset for at undgå problemer med at åbne dørene.

Blinds til et glasglas glidende, hvilke fotos kan gennemgås i specielle kataloger, har en anden højde. Erhvervet skærm bør ikke nå loftet, det er nødvendigt at give plads til ventilation. Mekanismen i glidemodellen skal være rulle.

Den rustfri ramme af glasskærme er et tegn på et kvalitetsprodukt. Ud over de beskyttende sektions designelementer får brugeren mulighed for at vælge glasets farve og dens tekstmæssige udførelse.

For vvs-armaturer af rektangulær form er de forreste gardiner til badeværelset glidende glas, hjørne modeller er designet til asymmetriske tanke. Denne konstruktive løsning tillader i små lejligheder, hvor badeværelset med badekar / brusebad er stort set kombineret for at holde gulvet og andre dele af rummet tørre. Og nogle gange gør hydrokassen usynlig. Til sådanne formål købes gardiner til badeværelsesglasets glidende uigennemsigtige. Men ved installation af disse modeller er det værd at tage sig af en ekstra lyskilde.

Som i badeværelset af klassiske former og i hjørnet kan glasskærme udskiftes med ineffektive polyvinylchlorid eller polyethylen gardiner. Forresten betragtes gardiner af vinyl med polyester, som et budget alternativ til transparente skærme, som den sikreste. De kan bleges, vaskes i en skrivemaskine, men levetiden er 10 gange mindre end glasstrukturer.

Til selvmontering er det nødvendigt at gøre sig bekendt med instruktionerne og konsultere erfarne herrer. Nødvendige værktøjer: niveau, målebånd, skruetrækker, aluminiumsprofiler, dowels, skruer, bor.

Væggene, hvorpå de vertikale profiler skal installeres, skal være niveau. Ellers skal overfladens vinkling korrigeres ved hjælp af profilen, den skal være strikt lodret. Efter mærkning af fikseringspunkterne bores hullerne, og så er profilen monteret.

Glideskinnerne er installeret på badeværelset. Glem ikke om fugemassen, som skal fylde stedet for vedhæftning af strukturen til væggene.

Den gennemsnitlige pris for glasstrukturer

Glas gardiner til badeværelse glidende kan købes fra 4 tusind rubler. Eksempelvis koster en model af russisk produktion med dimensioner på 80 x 80 rektangulær form 3,700 rubler. I et sådant billigt produkt er profilens profil plastisk. Prisen på forkromede skærme varierer fra 8.500 rubler til 37.000. Denne variation skyldes tilgængeligheden af ​​produkter fra forskellige lande.

Billig design producerer: Rusland, Slovenien, Kina. Den gennemsnitlige priskategori (12-18 tusind rubler) er fyldt med glasgardiner fra Tyskland og Rusland. De højeste omkostninger (mere end 20 tusind rubler) af beskyttende skærme tegner sig for varer fra Italien og Tjekkiet.

Gardiner til badeværelse glas glidende: отзывы

Den primære opgave, som forbrugeren stiller inden købet af et lignende design er at beskytte lokalerne fra vand. Ifølge anmeldelser for denne funktionsgardiner er udtalelsen enstemmigt positiv. Dette er tilfældet, hvis installationen er udført korrekt og leddene er stramme.

Dem, der valgte et rent glas, skal du tørre produktet 2-3 gange om ugen. Forbrugere, der vælger frostet glas eller efterligner vanddråber, taler om behovet for at rengøre det en gang hver 2-3 uger.

Resultatet er som følger: Glidende glaskonstruktioner designet til badeværelset er meget populære og praktiske i brug.

Glasgardiner til badeværelse: hvordan man vælger og monterer

Denne artikel vil diskutere glas gardiner til badeværelset, de vigtigste sorter og forskellige nuancer af installation og drift.

I den seneste tid, kunne ingen forestille sig et fuldgyldigt alternativ til de populære og billige plast persienner til badeværelset, lavet af forholdsvis tungt materiale. Men med stigende popularitet af praktiske og komfortable brusere har designere blevet mere og mere brugt gardin til badeværelset glas, som herunder er udstyret med konventionelle bad.

Elegante glasskillevægge behøver ikke at blive hængt på aluminiumafstandsstykker - de er fastgjort på andre måder, men de kaldes sædvanligvis gardiner.

Glas er i stigende grad brugt i badeværelset i en række forskellige muligheder, for eksempel - de nyligt brugte glas håndvaske. Nok til effektivt at supplere designet af badeværelset og badet med et gardinglas, som ikke kun er standard, men også asymmetrisk.

Der er gardiner til badeværelsesglaset, som i det væsentlige er skærmbilleder, fektning af badekarret placeret tæt på væggen fra resten af ​​badeværelset. Dette design er knyttet til gulv, loft og vægge, hvilket skaber illusionen af ​​en skærm eller en separat væg.

På grund af denne illusion kan badeværelset ofte virke som glas, hvilket er i høj efterspørgsel blandt dem, der foretrækker den højteknologiske stil.

Flere kompakte varianter af glasgardiner er fastgjort direkte til badets side.

Der er tre sorter af sådanne gardiner: foldning, glidende og statisk:

 • Glidende glasgardiner til badeværelseværelser er hovedsagelig beregnet til små lokaler, således at rumbesparelser ikke fører til en begrænsning af ejerens evner.

Vasken kan installeres over vaskemaskinen, og tekniske apparater bliver pålideligt beskyttet mod vandstænk;

 • Foldende glasgardiner Se specielt smukt og stilfuldt, fordi deres fastgørelser og håndtag ofte udføres ved hjælp af en metal krom profil.

  Lignende gardiner til badeværelsesglas er mest velegnet til tilstrækkeligt rummelige badeværelser;

 • Statiske glasgardiner, eller glasblokke, bygget i form af en skillevæg, der helt adskiller modtagelsesstedet for vandprocedurer fra resten af ​​rummet, udfører også perfekt gardinernes rolle.
 • Ofte er et bad med et glasgardin ret dyrt, prisen på glasgardiner overstiger betydeligt prisen på mere overkommelige plastikmodeller.

  Den største ulempe ved plastik er, at den hurtigt dimmer og vokser overskyet, ridser og også lidt deformeres under påvirkning af et specielt mikroklima af badeværelset.

  Alle listede mangler er ikke tilgængelige i glasgardiner, de er i stand til at modstå enhver vaskemiddelbehandling, og for at fjerne ubehagelige vandskilsmisser er det nok at tørre dem med en tør klud.

  Ved fremstilling af gardiner anvendes et hærdet sikkerhedsglas, svarende til forruden installeret i køretøjer.

  Dette glas er modstandsdygtigt over for stød og andre mekaniske skader, hvis det gør det, bryder det op, splitter i små glatte stykker, der ikke gør huden skadelig, selv når den kommer i kontakt med den.

  Valg af glasgardiner til badeværelset

  Moderne gardiner til badeværelset udfører to hovedfunktioner:

  • Beskyt badeværelset mod at falde på gulvet, møbler og vægge af vandspray;
  • De udgør en enkelt designløsning som et integreret element i rummet.

  Producenter tilbyder en bred vifte af gardiner, men inden du vælger gardiner i badeværelset, skal du korrekt vurdere de tilgængelige økonomiske muligheder.

  Den mest overkommelige er glasgardiner til badeværelset samt plastik (polyethylen og vinyl):

  • Glas gardiner ser mest rigeligt ud på badeværelset, men de har en ret høj pris, og deres installation er ret kompliceret og kræver meget tid og kræfter.
  • Plastgardiner, fremstillet af vinyl eller polyethylen, tilbydes i en bred vifte, herunder glidende gardiner, monokrom og flerfarvet, dekoreret med tegninger mv.

  Følgende materialer kan anvendes til fremstilling af glasgardiner:

  Vigtigt: Polykarbonatgardiner anses for at være de mest sikre, da selv det stødtætte glas, der primært er glas, er spredt i mange skarpe små fragmenter, så risikoen for skade, selv om den er lille, er til stede.

  Der er følgende sorter af stive glasgardiner: med en ramme fremstillet af aluminium og rammeløs, herunder roterende, folde- og glidende gardiner til badeværelset.

  Afhængig af behandlingen udmærker sig følgende sorter af persienner:

  • Farvet;
  • gennemsigtige;
  • Dekoreret med mønstrede indlæg;
  • Dekoreret med et mat mønster.

  Vigtigt: Brug af tonede skodder kræver ofte yderligere belysning af badeværelset.

  Den største ulempe ved disse gardiner er den lave kvalitet af fastgørelseselementerne, såvel som det faktum, at det periodisk er nødvendigt at ændre tætningsmidlet mellem væggen og rammen, på hvilken formen begynder at udvikle sig over tid.

  Installationen af ​​stive glasgardiner, som øjeblikkeligt gør badet til et brusebad, kræver ikke særlige færdigheder.

  Lad os overveje de grundlæggende trin i installationen af ​​glasgardiner til et badeværelse:

 • Vægprofilen er installeret på kanten af ​​pallen og justeret lodret ved hjælp af åndeniveauet.

  På flisen ved hjælp af en blyant eller markør markerer de steder, hvor hullerne skal bores.

  Mærkning af hulpunkter

  Stansning af den øvre overflade

  Vigtigt: Det er nødvendigt at slå kernen med stor omhu for at undgå skader på emaljen på fliserne.

 • I de planlagte punkter borede huller, hvis dybde svarer til størrelsen af ​​dowel.

  Vigtigt: For at undgå spaltning af fliserne må du ikke bruge borens borefunktion, før boret har passeret hele tykkelsen af ​​flisen.

 • Installer dowels i hullerne og fastgør vægprofilen.

  Vigtigt: For at forhindre revnedannelse af glasset, bør skruerne skrues forsigtigt og undgå at rykke.

 • Hæng gardinens døre og juster dem i hængslerne, så tætningsmaterialet er tæt på kantens paller, hvorefter gardinens endelige fastgørelse udføres.

  Det var alt, hvad jeg ønskede at tale om glasgardiner til badeværelset. Vi håber, at denne artikel vil hjælpe dig med at vælge og installere gardinerne, der passer perfekt til dit badeværelse, og disse gardiner vil tjene i lang tid og skabe en uforglemmelig atmosfære af komfort og glædeligt øjet.

  Persienner til badeværelse (42 billeder): Hvordan vælges og monteres

  Alle billeder fra artiklen

  I denne artikel vil vi diskutere Vindueskodder til badeværelset, de vigtigste sorter og forskellige nuancer af installation og drift.

  Selv i den seneste tid kunne ingen forestille sig et komplet alternativ til populære og billige polyethylen gardiner til badeværelset, der er lavet af et ret tungt materiale. Ikke desto mindre, da populariteten af ​​komfortable og komfortable brusekabiner er steget, har designere i stigende grad brugt gardiner til badeværelsesglas, som blandt andet er udstyret med almindelige badekar.

  Elegante glasskillevægge behøver ikke at blive hængt på aluminiumafstandsstykker - de er fastgjort på andre måder, men de kaldes sædvanligvis gardiner.

  Glas er i stigende grad brugt i badeværelset i en række forskellige muligheder, for eksempel - de nyligt brugte glas håndvaske. Nok til effektivt at supplere designet af badeværelset og badet med et gardinglas, som ikke kun er standard, men også asymmetrisk.

  Der er gardiner til badeværelsesglaset, som i det væsentlige er skærmbilleder, fektning af badekarret placeret tæt på væggen fra resten af ​​badeværelset. Dette design er knyttet til gulv, loft og vægge, hvilket skaber illusionen af ​​en skærm eller en separat væg.

  På grund af denne illusion kan badeværelset ofte virke som glas, hvilket er i høj efterspørgsel blandt dem, der foretrækker den højteknologiske stil.

  Flere kompakte varianter af glasgardiner er fastgjort direkte til badets side.

  Der er tre sorter af sådanne gardiner: foldning, glidende og statisk:

  • Glidende glasgardiner til badeværelset er hovedsagelig beregnet til små rum, så pladsbesparelser ikke medfører en begrænsning af ejerens designmuligheder.

  Vasken kan installeres over vaskemaskinen, og tekniske apparater bliver pålideligt beskyttet mod vandstænk;

 • Foldende glasgardiner ser specielt smukt og stilfuldt ud, så ofte bliver deres fastgørelser og håndtag lavet ved hjælp af en metal krom profil.

  Lignende gardiner til badeværelsesglas er mest velegnet til tilstrækkeligt rummelige badeværelser;

 • Statiske glasgardiner eller glasblokke, bygget i form af en skillevæg, der fuldstændig adskiller stedet for modtagelse af vandprocedurer fra resten af ​​rummet, udfører også perfekt gardinernes rolle.
 • Glasgardiner er oftest ret dyre, prisen på glasgardiner overstiger betydeligt prisen på mere overkommelige plastikmodeller.

  Den største ulempe ved plastik er, at den hurtigt dimmer og vokser overskyet, ridser og også lidt deformeres under påvirkning af et specielt mikroklima af badeværelset.

  Alle listede mangler er ikke tilgængelige i glasgardiner, de er i stand til at modstå enhver vaskemiddelbehandling, og for at fjerne ubehagelige vandskilsmisser er det nok at tørre dem med en tør klud.

  Ved fremstilling af gardiner anvendes et hærdet sikkerhedsglas, svarende til forruden installeret i køretøjer.

  Dette glas har modstandsdygtighed over for stød og andre mekaniske skader, hvis det gør det, bryder det op i små, glatte stykker, der ikke gør huden skadelig, selv når den kommer i kontakt med den.

  Valg af glasgardiner til badeværelset

  Moderne gardiner til badeværelset udfører to hovedfunktioner:

  • Beskyt badeværelset mod at falde på gulvet, møbler og vægge af vandspray;
  • De udgør en enkelt designløsning som et integreret element i rummet.

  Producenter tilbyder en bred vifte af gardiner, men inden du vælger gardiner i badeværelset, skal du korrekt vurdere de tilgængelige økonomiske muligheder.

  Den mest overkommelige er glasgardiner til badeværelset samt plastik (polyethylen og vinyl):

  • Glas gardiner ser mest rigeligt ud på badeværelset, men de har en ret høj pris, og deres installation er ret kompliceret og kræver meget tid og kræfter.
  • Plastgardiner, fremstillet af vinyl eller polyethylen, tilbydes i en bred vifte, herunder glidende gardiner, monokrom og flerfarvet, dekoreret med tegninger mv.

  Følgende materialer kan anvendes til fremstilling af glasgardiner:

  Vigtigt: Polykarbonatgardiner anses for at være de mest sikre, da selv det stødtætte glas, der primært er glas, er spredt i mange skarpe små fragmenter, så risikoen for skade, selv om den er lille, er til stede.

  Der er følgende sorter af stive glasgardiner: med en ramme fremstillet af aluminium og rammeløs, herunder roterende, folde- og glidende gardiner til badeværelset.

  Afhængig af behandlingen udmærker sig følgende sorter af persienner:

  • Farvet;
  • gennemsigtige;
  • Dekoreret med mønstrede indlæg;
  • Dekoreret med et mat mønster.

  Vigtigt: Brug af tonede skodder kræver ofte yderligere belysning af badeværelset.

  Den største ulempe ved disse gardiner er den lave kvalitet af fastgørelseselementerne, såvel som det faktum, at det periodisk er nødvendigt at ændre tætningsmidlet mellem væggen og rammen, på hvilken formen begynder at udvikle sig over tid.

  gardiner til badeværelset.

  Afhængig af behandlingen udmærker sig følgende sorter af persienner:

  Vigtigt: Brug af tonede skodder kræver ofte yderligere belysning af badeværelset.

  Den største ulempe ved disse gardiner er den lave kvalitet af fastgørelseselementerne, såvel som det faktum, at det periodisk er nødvendigt at ændre tætningsmidlet mellem væggen og rammen, på hvilken formen begynder at udvikle sig over tid.

  Installationen af ​​stive glasgardiner, som øjeblikkeligt gør badet til et brusebad, kræver ikke særlige færdigheder.

  Lad os overveje de grundlæggende trin i installationen af ​​glasgardiner til et badeværelse:

  1. Vægprofilen er installeret på kanten af ​​pallen og justeret lodret ved hjælp af åndeniveauet.

  På flisen ved hjælp af en blyant eller markør markerer de steder, hvor hullerne skal bores.

  Mærkning af hulpunkter

  1. Ved hullernes borepunkter stanses den øvre overflade af fliserne gennem stansen.

   Stansning af den øvre overflade

   Vigtigt: Det er nødvendigt at slå kernen med stor omhu for at undgå skader på emaljen på fliserne.

   1. I de planlagte punkter borede huller, hvis dybde svarer til størrelsen af ​​dowel.

   Vigtigt: For at undgå spaltning af fliserne må du ikke bruge borens borefunktion, før boret har passeret hele tykkelsen af ​​flisen.

   1. Installer dowels i hullerne og fastgør vægprofilen.

   Vigtigt: For at forhindre revnedannelse af glasset, bør skruerne skrues forsigtigt og undgå at rykke.

   1. Hæng gardinens døre og juster dem i hængslerne, så tætningsmaterialet er tæt på kantens paller, hvorefter gardinens endelige fastgørelse udføres.

   Det var alt, hvad jeg ønskede at tale om glasgardiner til badeværelset. Vi håber, at denne artikel vil hjælpe dig med at vælge og installere gardinerne, der passer perfekt til dit badeværelse, og disse gardiner vil tjene i lang tid og skabe en uforglemmelig atmosfære af komfort og glædeligt øjet.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  + 34 = 41