30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Glas forklæde i køkkenet foto

Forklæde til køkken fra glas (60 + rigtige billeder)

En kreativ designløsning bliver et forklæde til køkkenet af glas, hvoraf fotos kan ses nedenfor. Det vil være en afspejling af din personlighed og originalitet, vil hjælpe dig med at vise dig selv som designer.

Glaspladen vil revitalisere atmosfæren, vil præsentere en ferie atmosfære. Det er ikke modtageligt for fugt og damp, det er let at rengøre, så det er ideelt til et køkken.

Køkkenforklæde er et nødvendigt element i moderne køkkeninteriør. Dette er en del af arbejdsfladen, som beskytter væggene mod forurening, uundgåelig under madlavning.

Det kan være anderledes i farver, fra pastelfarver til lyse farver. Det hele afhænger af dig. Vær ikke bange for at eksperimentere. Du kan opdatere køkkenets design uden større reparation. Det vil være nok at hente et lyst forklæde. Og rummet omdannede straks.

Designere tilbyder en pakke af løsninger og råder til at prøve forskellige kombinationer og eksperimentere med nuancer og materialer. Det vil genoplive rummet, skabe en atmosfære af hygge.

Forklæde funktionelle rolle er vigtig. Derfor skal materialet, som det er fremstillet af, opfylde flere krav:

 • Udfør høje temperaturer (over 150 C).
 • Det er let at vaske (fjernelse af snavs og sod bør ikke være et problem).
 • I lang tid at have et anstændigt udseende (deformér ikke, når du udfører overfladerensningsprocedurer, behold lysets farve og billedkvaliteten).

En obligatorisk betingelse for vedligeholdelse af hygiejne vil være en absolut forsegling mellem bordpladen og forkladen. For eksempel ved hjælp af silikone. Skørt denne procedure med en sokkel.

Panelet lavet af hærdet glas er en vidunderlig mulighed. Meget praktisk på den ene side og meget moderigtigt, hvilket giver dig mulighed for at legemliggøre modige designideer på den anden. Glasforklædningen er let at rengøre og vil ikke miste sit smukke udseende i lang tid.

Der er mange dekorative designs. Glas kan være mat eller blankt, dets overflade - tekstureret eller glat. Du kan bruge en række forskellige designfund: dekorere med ornamenter ved hjælp af fotoudskrivning eller sandblæsning.

Diversificere indretningen kan placeres under glasfotoet, tapet, papir, tekstiler.

Køkkenforklæde lavet af glas i køkkendesign

Glas er en fremragende erstatning for fliser og andre materialer, der almindeligvis anvendes til at dekorere vægdelen af ​​køkkenbordet eller forkladen.

Lad os overveje de vigtigste muligheder:

1. Farveløst glas uden mønster. Der er to typer: matte og gennemsigtige. Gennemsigtigt glas bruges hovedsagelig til at beskytte den malede eller papirformede væg eller papirvæg mod fugt, fedt, sod. Med hensyn til dekoration er det praktisk, fordi det ikke giver blænding, det er gennemsigtigt, det kommer ikke til syne.

Mere interessant vil være en matt version, der giver mindre blænding. Overfladen kan være glat og struktureret tekstureret. Anvendes et mønster, indskrift, mønster på glasset, sandblæsning eller silketryksprintning.

2. En anden variant vil være fotoudskrivning på glasset. Den mest populære slags panel til i dag. De hedder skind. Fordelen ved denne teknik er skønhed og holdbarhed.

Mønsteret påføres med UV-blæk på bagsiden af ​​glasset. Det brænder ikke ud, det er ikke bange for fugt. Meget imponerende ser 3D-billede med en 3D-effekt. En sådan metode vil imidlertid koste mere end et farveløst eller farvet glas.

3. Smukt og med dette diskret vil det se et farvet glasforklæde. Glasets indre overflade er malet med en særlig maling, så panelet er varmebehandlet. Denne slags holdbare, farvepaletten er forskelligt.

4. Designpanel med et billede på dekorativ vinylfilm. Denne metode er ikke så dyr som fotoudskrivning. Filmen er limet ind i glasset, som beskytter billedet mod snavs, høje temperaturer og fugt. Men efterfølgende er deformation af filmen mulig.

5. Triplex eller lamineret glas af forskellige tykkelser. Mellem de to lag glas er billedet forseglet. Fordelen ved denne metode er pålideligheden af ​​billedets beskyttelse: hvis den ikke bryder glasset, vil den knække. Ulemperne kan tilskrives en større tykkelse end andre forklæder og høje omkostninger.

6. Meget stilfuld mulighed vil være et spejlforklæde. En endnu større udvidelse af rummet er skabt, en ikke-standard visuel effekt. Fremragende vil se en spejlflise med sandblæsning og delvis matting.

Et perspektiv af rummet vil give et billede af byen placeret under glasset eller et billede af naturen. Dette trykker visuelt grænserne, tilføjer dybden. Hvad er meget vigtigt for et lille køkken.

Glasforklæder til køkkenet - den mest komplette vejledning

Glas - et glimrende alternativ til keramiske fliser og andre materialer, der traditionelt bruges til at færdiggøre forklæbet, det vil sige en del af væggen over køkkenets arbejdsområde. Dette er et af de mest miljøvenlige og hygiejniske efterbehandling materialer. Glasforklædningen er ikke bange for fugt og damp, absorberer ikke snavs og fedt, det er let at rengøre og ser utroligt effektivt ud.

Hvordan vælger forpladsen af ​​glas retter, de 6 mest almindelige fejl ved bestilling og installation af nuancerne i de glaspartier, et overblik over prisen, designer tip, fotos køkkener med skinali og anmeldelser af glas forklæder - her.

Hurtig navigation på artiklen:

Hvilket glas passer til et forklæde?

Typisk er tykkelsen af ​​glasset til køkkenforkladen 6 eller 8 millimeter.

I køkkenets arbejdsområde anbefaler eksperter at bruge kun hærdet glas. For det første af hensyn til sikkerhed, holdbarhed og pålidelighed.

Hærdet glas er 5 gange stærkere end normalt. Men selv om det på en eller anden måde lykkes at bryde, vil dets fragmenter være lavt og uoverensstemmende.

Dette forklæde er perfekt ved siden af ​​komfuret eller kogepladen og er ikke bange for varme.

Almindeligt glas er mindre pålideligt. Et forklæde af plexiglas er generelt vanskeligt at overveje som en mulighed for at færdiggøre væggene i køkkenet. Det kan ikke bruges i gaskomfuret på grund af temperaturændringer, plexiglas let ridser, dims, dårligt renset af fedt og andre køkkenpletter.

Eksperter bemærker, at Optivite på grund af større gennemsigtighed gør mønsteret på forkladen klarere og mere levende. Afklart glas koster omkring 30% mere end normalt.

Hvad kan være et glasforklæde?

1. Farveløst glas uden farve mønster

Det kan være gennemsigtigt eller frostet. Fordelen ved et gennemsigtigt forklæde er, at det er "usynligt", slet ikke iøjnefaldende og som om det opløses i rummet. Hovedfunktionen er at beskytte væggen mod stænk malet med maling eller tapet (tapet).

Det frostede forklæde giver mindre blænding og ser mere interessant ud.

Glas behøver ikke at være glat overhovedet. Meget smukke udseende paneler med en struktureret tekstureret overflade, for eksempel satin.

En anden mulighed - ved hjælp af sandblæsning eller silketryk, kan du anvende et billede, ornament eller indskrift på glasets overflade.

2. Fotoudskrivning (fuldfarve UV-udskrivning) på glas

Paneler med et smukt billede på dem blev kaldt skinning. I dag er det den mest populære og populære version af glasforkladen.

Glasforkladen med fotoprint er meget smuk og holdbar. Billedet påføres på den "forkerte" side af glasset ved hjælp af en særlig teknologi. UV-blæk brænder ikke ud, kan modstå opvarmning op til 120 grader, er ikke bange for fugt.

Særligt effektive er panelerne med 3D-effekten. Et sådant forklæde vil dog koste betydeligt mere end et farveløst eller farvet glas.

Det almindelige farveglasforklæde ser meget stilfuldt ud, lyst og samtidig diskret. Paletten med tilgængelige nuancer uden overdrivelse er enorm.

Ved fremstillingen af ​​sådanne forklæder kan såkaldt stemalite anvendes. En speciel maling påføres glaspladens indre overflade, og glasset passerer varmebehandling. Dette er en meget pålidelig og holdbar metode til farvning.

4. Med et billede på en dekorativ vinylfilm

Et køkkenforklæde med en vinylfilm, som billedet anvendes på, er en mere overkommelig og billig løsning end fotoudskrivning. Filmen rulles på glasets indre overflade, som beskytter mod fugt og temperaturændringer. Men over tid kan det rynke, flake og brænde, hvis materialet og arbejdet var substandard.

5. Forklæde af hærdet glas triplex

Triplex hedder et flerlags glas af forskellig tykkelse. Dens fordel er, at tegningen er pålideligt beskyttet mod enhver ekstern påvirkning. Triplex forklæde er en "sandwich" lavet af to lag glas, mellem hvilke billedet er "bagt". Hvis pludselig pludselig kan triplexet blive brudt, vil det ikke bryde, men blot dække med revner. Denne mulighed bruges dog sjældent i køkkenet. Årsagen - relativ høj pris, dens tykkelse er mere end en konventionel glasforklæde, og der er nogle ulemper med udskæringer til stikkontakter og skinner.

Det ser meget stilfuldt og usædvanligt ud, udvider rummet visuelt og skaber en usædvanlig visuel effekt. Men mange mennesker er meget ubehagelige og konstant ser sig selv i spejlet under madlavning eller vask. Derfor er det i stedet for et spejlpanel bedre at bruge en spejlflise med sandblæsning og delvis matting.

På din anmodning kan enhver tegning eller et foto, selv fra familiefilken, anvendes på det hærdet glas

Glasforkladen er meget god til et trangt og lille køkken. Uhindret afspejler de omgivende objekter, det udvider visuelt rummet. Den glatte overflade af et sådant forklæde afspejler lys og gør det lettere.

Et landskab eller et billede med udsigt over byen tilføjer plads til perspektiv, dybde, skubber grænserne - lige hvad der er nødvendigt for et lille køkken.

Kvalitetsglaspaneler fremstillet af teknologi er meget holdbare. Et sådant forklæde vil tjene dig i det mindste indtil næste store revision af køkkenet.

Katalog over producenter af møbler til køkken

Montering af glasforklæde - vigtige nuancer

Installation af et færdigt forklæde tager meget lidt tid. I gennemsnit kræver et standardforklæde erfarne håndværkere 1-2 timer.

Hastigheden og renheden af ​​installationen skelner fordelagtigt skindene fra forklæbningen af ​​keramiske fliser eller mosaik.

Glasforkladen er fastgjort til væggen på to måder.

Denne metode til installation betragtes som optimal. Forklæbet fastgøres meget pålideligt, selvom glasset er tykt og tungt. Et andet plus - med denne fastgørelsesmetode behøver du ikke omhyggeligt at forberede og niveauere væggen. Desuden kan forklædet let afmonteres og sættes tilbage, hvis det er nødvendigt.

Bemærk: To typer fastgørelsesanordninger kan bruges - hængslet eller gennemgående.

Monterede fastgørelsesdele - en metalplade "kroge" størrelsen af ​​en centimeter, hvor et glasplade er indsat. Der er ingen huller i forkladen. Pladerne trykker glasset og er meget diskret. Denne metode til installation gør det muligt at nøjes med panelernes kanter, hvis forkladen ikke er et enkelt stykke.

Når du bruger gennem fastgørelsesanordninger Før temperering af glasset i forreste hjørner gøres specielle huller til skruerne. Efter installation er de lukket med specielle dekorative hætter 2 cm i diameter.

Plus denne metode - mellem glasset og væggen er der et hul på ca. 4 mm. Derfor kan sådanne forklæder fastgøres selv på en meget ujævn væg eller for eksempel på gamle fliser. Men fastgørelseselementerne vil hele tiden ses fuldt ud, og de passer ikke til hvert design.

Ved denne metode limes glaspladen af ​​forklæbet til væggen. Det er meget vigtigt, at væggen bliver ordentligt forberedt. Overfladen skal udjævnes, pudses og tørres. Installationen er blevet fjernet fra limen på den ene side lettere - det er ikke nødvendigt at bore væggene og fyre med fastgørelseselementerne. På den anden side betragtes brugen af ​​fastgørelseselementer mere pålideligt.

Efter installation af glaspanelet er samlingen mellem forklæde og bordplade lukket med en sidekant. Hvis forklædningen ikke er et enkelt stykke, men en sammensat og der er led, er det meget vigtigt, at masteren omhyggeligt kombinerer panelerne, uden at der mangler huller. Leddene behandles med silikoneforseglingsmiddel, som beskytter væggen mod svampen. Det fineste lag af fugemasse udefra med mesterens præcise arbejde vil være usynligt.

Den standardinstallation, der tilbydes af Moskva-virksomheder, omfatter ikke den foreløbige forberedelse af væggen og installation af tilbehør og tilbehør (skørt, skinner, stikkontakter, belysning osv.) Disse tjenester skal også betales.

Hvis det ønskes, kan du selv gøre installationen af ​​glasforkleet. Men dette arbejde kræver erfaring og dygtighed i håndtering af glas.

Glasforklæde med baggrundsbelysning

En yderligere dekorativ effekt af forkladen fra glaspaneler giver et korrekt valgt baggrundsbelysning. På omkredsets omkreds, og undertiden inde i det, er LED-båndet fastgjort. Det fremhæver effektivt forpladsens overflade og belyser arbejdsfladen, hvilket sparer strøm betydeligt. LED stripen kan være hvid eller farve (RGB). Sidstnævnte gør det muligt at ændre belysningen afhængigt af stemningen. Mere information om de forklæder med baggrundsbelysning er tilgængelig her: http://idealkitchen.ru/fartuk/steklyannyj-fartuk-s-podsvetkoj/.

Standardhøjden på køkkenforklædningen er som regel fra 40 til 90 centimeter. Ifølge eksperter er det ønskeligt, at glaspladens længde ikke er mere end 2-2,5 meter. Hvis du har et stort køkken, og du har brug for et langt forklæde, bliver det lavet. Samtidig er leddene til kvalitetsarbejde næsten usynlige.

Hvor meget koster glasforkladen?

Priserne på et forklæde af glas, selv i Moskva, for ikke at nævne regionerne, kan meget anderledes. Hvad vil være det færdige produkt afhænger af mange faktorer: den type glas, metoden til farvning og trykning af billederne, metoden til installation og omkostninger til lukkemekanismen komponent er et forklæde eller fast, opløses i arbejdsområdet affasede hjørner, om yderligere behov design raffinement billeder, etc ...

Redaktør IdealKitchen.ru revideret prislister på websteder et par dusin af Moskva selskaber, der er involveret i fremstilling af glas forklæde til orden, som tillod en idé om de tjenester og det generelle prisniveau.

Afgang zamerschika i Moskva koster omkring 1000 rubler, i regionen - cirka en halv gang dyrere.

På nogle websteder kan du bruge en regnemaskine, som giver dig mulighed for at få en foreløbig beregning af omkostningerne ved det fremtidige forklæde. Prisen vil selvfølgelig være meget omtrentlig og kan nemt ændres i reel rækkefølge.

Vi forsøgte at beregne prisen på et forklæde af hærdet glas med en fotoprint længde på 250 cm og en højde på 60 cm med udskæringer til to blokke af stik og skinner. Tre regnemaskiner lovede, at et sådant forklæde ville koste omkring 14 tusind rubler. Denne pris inkluderer måling, omkostningerne ved fremstilling af et forklæde, levering inden for MKAD og installation.

Hvis du bruger et klaret glas Optivite, vokser prisen på nøjagtig samme forklæde til 17,5-18 tusind rubler.

I gennemsnit starter prisen for et forklæde af hærdet glas på 6 mm med UV-fotoprinting fra 4,5-5000 pr. Kvadratmeter, inklusive omkostningerne ved fastgørelsesanordninger.

Forkladen med fotoprint med 3D-effekt vil koste fra 9.5 tusind rubler per meter.

Minimumsprisen for et gennemsigtigt forklæde fra 6 mm hærdet glas uden fotoudskrivning starter fra 3.5 tusind rubler. Det samme forklæde, men fra det transparente Optivite glas, vil koste omkring 30% dyrere.

Hærdet glas er 40-50% dyrere end normalt silikat "rå" glas.

Hvis du vælger triplex med fotoudskrivning, starter priserne på 10,5 tusind pr. Kvadratmeter.

Den gennemsnitlige tid til fremstilling af et glasforklæde er i gennemsnit 10-15 arbejdsdage.

Husk, at der er en række tjenester, som du måske skal betale ekstra.

Disse omfatter montering af forklæde, proofing, proofing, yderligere designbehandling af billedet og oprettelse af et individuelt layout. Nogle virksomheder opkræver et gebyr for at købe et billede fra en fotobank. Mange producenter tilbyder også at beskytte overfladen af ​​forkladen med en gennemsigtig eller farvet beskyttelsesfilm. Nogle har en sådan service gratis, andre - fra 500 rubler per løbemåler.

En virtuel montering af tre varianter af forklæder på fotoet af dit køkken inden for Moskva ringvejen koster 900-1000 rubler. Nogle virksomheder tager det gratis ved bestilling.

Eksempler på hvordan glasforkladen kan se på et rigtigt køkken, se i vores fotogalleri:

Billede af forklæder fra producenter

Billeder skinnede med billedet

Farvede monokrome forklæder lavet af glas

Forklæder lavet af gennemsigtigt hærdet glas

I kommentarerne til denne artikel kan du læse anmeldelser af besøgende på vores hjemmeside om forklæder fra glas. Hvis du stadig er i tvivl, er det værd at bestille et sådant forklæde, der kan du også spørge vores eksperter. Og dem, der allerede har valgt denne mulighed for deres køkken, inviterer vi dig til at dele din mening og indtryk.

Kan du lide artiklen? Hold et link og del det med dine venner!

(Bedøm denne artikel! Har allerede stemt: 5)

LÆS MERE

Top-15 måder at visuelt øge loftets højde

Hovedsæt med patina lavet af MDF og massivt træ - valgfri vejledning

Mursten i køkkendesign - fotos og dekoratortips

Hvide køkken sæt - foto

Hjørnesynge til køkken - muligheder og billeder

Køkkenforklæde af kunststen

Det forekommer mig, at glas generelt er den bedste mulighed for et forklæde. Før starten af ​​reparationen ønskede vi at sætte flisen. Men vi har et køkkenhjørne i studielejligheden, og fliserne i det indre af stuen så en eller anden måde fremmed. Plus jeg fandt meget smukke tapeter og vi besluttede pludselig, at det ville være meget cool at gentage deres billede på forkladen. Det viste sig meget smukt! Mor og kæreste bange, at du kan se alt på glasset, vil forklæde ser sjusket, meget ofte har vaske. Efter 5 måneders brug kan jeg sige, at glasset er endnu nemmere at vaske end den samme flise - en fugtig klud afholdt, og alt er ren! For mig er et rengøringsserviet ikke et problem. Ingen sømme med trowel, hvor alt er hamret, overfladen af ​​forkladen er flad og glat. Jeg er glad som en elefant)

Jeg kunne godt lide glasforklæde til køkkenet, som viser briller, vin, druer, en stor skål på en marmorbaggrund. Vi har et hvidt blankt køkken og hvor meget jeg ikke ville se på mulighederne ikke passer og ikke kunne lide, men så blev jeg forelsket i dette forklæde, selv min mand værdsat.

Og jeg drømmer om et beige køkken. Jeg tror også, at det vil se vidunderligt ud med let køkken.

Også forelsket i dette forklæde med et sort-hvidt grafisk mønster. Jeg vil gerne bestille dette, det er stadig at finde en lignende figur) Selvom jeg synes det bliver lettere at bede designeren om at tegne noget i denne stil og derefter at kigge efter producenten.

Og jeg kan lide farve ensfarvede forklæder. Især hvis farven ikke er sur, men rolig, men mættet. Dette forklæde er meget lettere at hente end med en tegning. Og det er billigere.

Forkladen med briller er simpelthen smuk! Min drøm. I kombination med et let køkken ser godt ud.

Også meget - det ser godt ud! Snart begynder vi reparationer i køkkenet, jeg tror vi laver et forklæde ud af glas. Foto kun jeg kan ikke vælge: ((meget meget gerne, at først ønskede panorama af byen (enhver nat skyskrabere uforlignelige udseende, mmmm), men inden da det headset, der kiggede efter, dette tal virkelig ... .Frukty heller ikke et emne. efter min mening er blomsterne heller ikke meget gode, generelt, hele problemet.

Fox Alice siger

Og du kan ikke lide farven monofonisk forklæde? Efter min mening er den mest alsidige løsning. Du kan vælge ethvert køkken.

Jeg ser også på dem), men jeg kan godt lide tegningen mere rent. Mens i meditation og tvivl.

Forest Fairy siger

Læs anmeldelserne, at glasset i forklædningsområdet er meget tilstoppet, hver dråbe vil være synlig, og der er der altid damp og sprøjter derefter. Hvem har sådan et forklæde allerede, er det ikke?

Katherine Mikhailovna siger

På mig allerede mere år sådan var det for første gang bekymret, at det er nødvendigt at vaske det hele tiden. Men det bliver faktisk snavset ligesom den flise jeg plejede at have, ikke oftere. Men det er meget lettere at passe på. Jeg gnider den med en fnugfri klud med en glasvæske, og det er det. Et par minutter og alt skinner. Jeg har fotoprint på et glas kalen, mønsteret er flerfarvet, vand kan ikke ses fra vandet. Meget tilfreds!

Jeg er enig. Og på flisen vil der være pletter og pletter, du kan ikke komme overalt, det er køkkenet. Ved et sådant forklæde blev inspireret efter en ven i hendes køkken gjorde. Det var meget smukt og praktisk.

Jeg undrer mig over, er det sikkert at installere et glasforklæde ved siden af ​​kogepladen? Må ikke knække? Ridset på glasset vil ikke være?

Hvis glasset er hærdet, vil det være svært at ridse det. Plus du vozyukaet ikke skarpe metalgenstande på forklædningen) Det vigtigste er ikke at tage det almindelige glas. Nogle virksomheder afskrækker sig fra hærdet, de siger dyrt, og det sædvanlige vil perfekt gå. Lie. Almindelig ikke kun for at ridse, så også det kan knække, især hvis ovnen er gas, og muren er meget varm. Så det er kun varmt.

Og min svigermor modvirket mig fra glasforkladen, upraktisk, dyr ... Jeg beklager meget nu, at jeg besluttede at lave flisen. Teoretisk ville det være muligt og nu at ændre forklædningen, men til det headset, der til sidst blev bestilt, passer ikke glasset. Nu skal vi vente på en anden reparation: (

Så jeg har et helt problem med valget af forklæde! Føreren, hvem gør køkkenet, siger at det varme glas lige over kogepladen er installeret. Men jeg er bekymret - pludselig vil den blive ridset, eller låget fra panden falder ved et uheld og springer ud - almindeligt glas brækker det! Så vidt jeg ved, skal et glas glas have producentens garanti - det er ikke nok til at bevise eller tilbagesøge. Når alt kommer til alt, vil et glas glas bare ikke bryde det! Og det sædvanlige glas, der garanterer. Og ærligt, for første gang hører jeg, at glasforkladen er delvist lavet af saltet og delvis af almindeligt glas! Eller de besluttede at redde mig. Selvom installere guiden forklæde bliver den lim, siger de det er også en form for beskyttelse af almindeligt glas fra utilsigtede skader, men blot spise mel tvivler mig)))) Bottom line - så længe skrevet, har besluttet - kun hærdet, og kun som en helhed. ))))

Glas forklæde til køkken med foto

Til dato er der mange forskellige efterbehandling materialer til køkkenet, men for nylig er glas blevet udbredt. Med sin hjælp kan du oprette et meget farverigt køkkenforklæde, der henviser til de vigtigste komponenter i køkkenindretningen.

Glasforklædningen til køkkenet er lavet af de mest miljøvenlige materialer. Derudover er han modstandsdygtig over for temperaturændringer, høj luftfugtighed og let at pleje.

Hvilken slags glas skal jeg vælge for et glasforklæde?

Først og fremmest skal du vide, at tykkelsen af ​​forklædningen skal ligge i intervallet 6 til 8 millimeter. Hvis det er placeret i køkkenets arbejdsområde, bør kun hærdet glas anvendes.

Klar glas uden mønster

Et af de vigtigste træk ved et gennemsigtigt forklæde er, at det er i god harmoni med interiøret uden at være meget slående. Det er designet til at beskytte det malede eller tapet tapet fra snavs.

Glas med ultraviolet fotopressur

Til dato er denne slags forklæde den mest populære. Dens vigtigste karakteristiske træk er dens forlængede levetid og fremragende udseende.

Fotoprint anvendes på bagsiden af ​​forkladen. De karakteristiske træk ved ultraviolet fotoprint er, at den er modstandsdygtig overfor høje fugtighedsniveauer, kan modstå temperaturer på op til 120 grader Celsius og brænder ikke ud.

Glasfarvet forklæde af malet glas

Glas er malet i monofonfarve, hvilket gør dette forklæde til en stilfuld accent i køkkenet. Farven til glasset kan vælges absolut, farverne er omfattende og i stand til at tilfredsstille enhver smag.

Glasforklæde på vinylfilm

Denne version af glasforkladen er den mest budgetmæssige. Vinylfilm påføres på bagsiden af ​​glasoverfladen, og det beskytter filmfilmen mod snavs, høj luftfugtighed og temperatur.

Men denne type har sin egen negative side. Under brug kan vinylfilmen brænde eller rynke. I de fleste tilfælde skyldes dette fejlen af ​​materiale af ringe kvalitet i produktionsprocessen.

Triplex af hærdet glas

Denne slags forklæde er den dyreste model af alle præsenteret. Triplex er et lamineret glas med forskellige tykkelser, som er den mest holdbare og pålidelige løsning. Det beskytter pålideligt den anvendte tegning fra ændringer i temperatur, høj luftfugtighed og forurening.

En stilfuld løsning, der bliver en usædvanlig accent i køkkenets indre. Spejlglasforkladen vil se godt ud i et relativt lille køkken, der udvider sit rum visuelt.

Glas forklæde til hvidt køkken

Hvidt køkken er blevet en slags klassiker, som fortsat er relevant i dag. For at supplere det hvide køkkens indre vil det hjælpe et glasforklæde, der er i stand til at blive dets mest slående detaljer.

Hvilket forklæde passer til et hvidt køkken

 • Farven kan være noget, da hvid er perfekt kombineret med enhver farveopløsning;
 • Hvis køkkenet har en kølig skygge af hvid, er det bedst at vælge et forklæde af blå eller grønne farver;
 • For køkkenet, der har en varm skygge af hvidt, er et forklæde af lyse farver, pink eller lilla, ideel;
 • Hvis forklædningen er dekoreret med et mønster, skal du vælge et mønster, der vil være i harmoni med køkkenets indvendige indretning.

Glasforklæde med baggrundsbelysning

Glasforkladen med belysning er en fremragende detalje i køkkenets indre. For ham kan du vælge et mønster eller male det i et hvilket som helst farveområde, samt komplementere det med en underfarve.

Formålet med glasforkladen med belysning

 • Et glas køkkenforklæde med baggrundsbelysning vil bidrage til at gøre køkkenets interiør mere interessant og stilfuldt;
 • Det kan ikke kun være et element af indretning, men også en ekstra kilde til belysning, hvilket er et utvivlsomt plus.

Fordel ved glasforklæde med baggrundsbelysning

 • For det første er fordelene ved et sådant forklæde de øgede ydeevneegenskaber af glasset;
 • For det andet er det sikkerhed. Hvis det falder, så når det falder, vil der ikke være skarpe splinter;
 • For det tredje er det let rengjort fra forskellige former for forurening;

Omkostninger til køkkenforklæde med baggrundsbelysning

Udgifterne til køkkenforkladen med baggrundsbelysning afhænger af følgende punkter:

 • Teknologi til behandling af glas (gennemsigtigt eller matteret glas, farvet glas, ultraviolet fotografisk trykning, tegning og andre);
 • Baggrundslys type (LED-baggrundsbelysning eller LED-bånd);
 • Kompleksiteten af ​​installationen;
 • Type og metode til vedhæftning.

Fra de ovennævnte øjeblikke vil den endelige pris for forkladen med baggrundsbelysning blive tilføjet.

 • I dag kan du købe et glasforklæde til en lille pris;
 • Relativ enkelhed i installationen. Glasforkladen kan fastgøres med flydende negle eller specielle fastgørelsesdele;
 • Design kan tilfredsstille enhver smag. Du kan vælge absolut ethvert mønster eller farveskema;
 • Et glasforklæde kan være et glimrende supplement til køkkenets indre. Udseende af det kan laves i farven på headsettet eller i væggenes farve
 • Det er også holdbart og pålideligt. Er i stand til at beskytte overfladen af ​​væggen fra virkningerne af eksterne faktorer, hvad enten det er høj fugtighed eller temperaturændringer;
 • Forkladen er nem at rengøre.

 • Det er nødvendigt at foretage meget omhyggelige målinger. Hvis der er nogen unøjagtigheder i måleprocessen, og dataene er fejlagtige, er det meget svært at omarbejde glas efter behandling til den angivne størrelse. Dette truer med unødvendigt affald i omarbejdning af glasset til den ønskede størrelse;
 • Det er ret svært at skære ud passende stikkontakter til stikkontakter, hvis der er nogen. Dette kan i høj grad øge de endelige omkostninger ved forkladen;
 • Hvis installationen blev udført med åbenbare forstyrrelser, kan der dannes kondens på bagsiden af ​​glasset. I sidste ende kan dette ødelægge dets udseende;
 • Hvis overfladen, hvorpå forklædet bliver fastgjort bagefter, er ujævnt, kan glasset knække (det er nødvendigt at tage dette øjeblik i betragtning).

Regler og metoder til montering af glasforklæde

Installationen af ​​forkladen tager ikke meget tid, hvilket er en temmelig let proces. I gennemsnit kan det tage 1-2 timer.

Glasforkladen er fastgjort med:

Denne metode er den mest populære. Plus sådan fastgørelse er, at den er pålidelig og holdbar. På samme tid er forkladen let at demontere, hvis den skal udskiftes eller fjernes.

Fastgørelsen til glasforkladen har flere typer: hængslet og gennem.

Hængslede skruer er små metalstrimler på en centimeter, hvor en glasoverflade er monteret. Fordelen ved den hængslede armatur er, at den kan bruges til at præcis matche glaspladerne, for eksempel hvis forkladen er stor og består af flere dele. Et andet plus er, at fastgørelseselementerne er praktisk taget usynlige.

Denne fiksering er placeret direkte i panelerne. I glasfladen laves der små huller, hvor fastgøreren selv er indsat. Nedre side af fikseren er dens synlighed på panelet. Men samtidig har gennemgriben sin egen betydelige fordel. Forkladen kan fastgøres til en forholdsvis ujævn mur, da der er et lille mellemrum mellem væggen og den, der er 4 mm i størrelse.

Montering med flydende negle eller lim

Ved montering med flydende negle eller lim limes forklædet direkte til væggen. Her er det største problem at væggen skal udarbejdes på forhånd og korrekt forberedt til limning. Overfladen, på hvilken forklædet skal efterfølgende fastgøres, skal være ideelt plasteret og udjævnet.

Montering med flydende negle eller lim er ikke en kompliceret og hurtig proces, men mindre pålidelig end med fastgørelsesanordninger. Hvis forkladen består af flere paneler, er det nødvendigt at passe leddet til leddet til alle dens dele for ikke at forlade huller.

De endelige omkostninger ved glasforkladen afhænger af følgende faktorer:

 • Hvilken slags glas anvendes til fremstilling
 • Teknikker til tegning eller maling;
 • Teknologien til installation;
 • Type og omkostninger ved fastgørelsesanordninger;
 • Antallet af paneler, som det består af.

Disse er de vigtigste faktorer, som efterfølgende vil bestemme prisen på produktet.

Tips til at vælge et glasforklæde

 • Først og fremmest bør glasforkladen være fremstillet af hærdet glas. Hærdet glas kan modstå temperaturændringer og for høj fugtighed. Hvis forklækket er brudt, så når det er brudt, dannes små fragmenter uden skarpe kanter;
 • Du skal kun bestille i pålidelige virksomheder. Hvis det er lavet af materialer af dårlig kvalitet, vil det resultere i endnu større udgifter;
 • Det er bedst at købe et køkkenforklæde fra et enkelt glaspanel, dette vil se mest æstetiske ud, da der ikke er nogen ledd;
 • For at bestille et glasforklæde er det allerede nødvendigt med en klar tegning. Dette skyldes, at den maling, der anvendes i produktionen, anvendes ved hjælp af specialteknologi og er mere modstandsdygtig over for eksterne faktorer.

Et glasforklæde til køkkenet kan være en glimrende måde at give interiøret en særlig højdepunkt og spænding. Samtidig er prisen for det ret acceptabelt, takket være, hvem der kan vælge at installere det.

Og til det gule køkken kan du rådgive noget originalt?

Str. Bolshaya Dorogomilovskaya, 10

Dmitrovskoe motorvej 163a, bygning 1, -1 etage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 1 = 5