30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Gips ceresit

Hvad er Ceresite gips?

Gips Ceresite har længe været i stor efterspørgsel blandt forbrugerne. Det har rimelige priser, en ret bred vifte af høj kvalitet. Virksomheden producerer dekorative og reparationsforbindelser. Nogle af dem bør overvejes mere detaljeret.

Produktegenskaber Ceresite

For at fjerne afvigelser på væggen er løsninger CT 24 og CT 29.

Optimale betingelser for deres brug:

 • overfladen og omgivelsestemperaturen skal være 5-30 °;
 • bunden må ikke opvarmes ved direkte sollys;
 • Vejret på gaden skal være fri for regn og vind;
 • Overfladen skal rengøres af snavs og fedt;
 • behandle overfladen med en primerblanding af CT 17.

Gips til udjævning af vægge

Arbejdsordenen med forbindelserne er som følger:

 • Tilsæt tørt materiale til vand med en temperatur på 15-20 ° i overensstemmelse med instruktionerne og bland med en blander;
 • anbring løsningen på bunden med en bred spatel;
 • 10-20 minutter for at glatte laget med en plast halvvoks;
 • Efter 3 dage kan du fortsætte med at udføre efterbehandlingsarbejder;
 • I en uge kan du male overfladen.

Ceresite CT 24 påføres med et lag 3-30 mm tykt, Ceresite CT 29 - 2-20 mm.

Der er dekorative ceresit plaster. Det: Dekor Plus, ST 35, ST 137. Før deres anvendelse anbefales at behandle basen primer CT 16 eller CT 17. Klar plastre anvendes på væggene, hvilket skaber fakturaer, "pels", "Kameshkovo" og "barkbiller". Forskellige riller opnås ved hjælp af sten i forskellige størrelser, der udgør "bark". "Fur coat" opnås som et resultat af at passere gennem en frisk opløsning med en rulle med en kort bunke. For at male en klar overflade er det muligt efter 3 dage (silikatfarvestoffer) og om en uge (silikone maling). Dekor Plus er velegnet til sådanne værker.

Dekorative gips

Sammensætning CT 35 er designet til enhver belægning. Ved brug af "vinter" modifikationen er grundforbindelse ikke nødvendigt.

CT 137 er designet til at skabe en granulær tekstur på overfladen.

ST 63 er et dekorativt gips baseret på akryl. Det har i sin sammensætning småsten, der giver en overfladestruktur. Sammensætningen af ​​CT 64 indeholder også småsten, men deres dimensioner er mindre, må ikke overstige 2 mm. I alle andre henseender er sammensætningerne nøjagtig ens.

СТ 72- Klar til brug gips. Det kan blive en base for farvning. Gipslaget er modstandsdygtigt over for mug, stor holdbarhed. Det kan anvendes i værelser med høj luftfugtighed, udendørs. Sådan dekorative gips er fremstillet med et korn af forskellig størrelse. Sammensætningen er meget enkel at bruge.

ST 73 er ​​et gips med en kornstørrelse på 2 mm. Med sin hjælp kan du oprette en faktura "barkbille".

Færdig gips

CT 77 har 12 forskellige farver, antallet af fraktioner er 4. Bindemidlet er akryl.

Ved hjælp af silicone-silicat gips gør ST 174 en "pebble" struktur. Kornene har størrelser på 1,5 og 2 mm.

СТ 175 - Gips til at skabe en tekstur "Barkbille". Produktet er klar til brug. Det kan tones på forbrugerens anmodning.

Generelt produceres gipset i poser på 25 kg.

Værktøj og materialer til arbejde

At arbejde med Ceresit-materialer kan du have brug for:

 • plast og stål flyde;
 • poluterok;
 • spatel;
 • niveau;
 • falk;
 • gips trowel;
 • økse;
 • skovl;
 • plastering trowel;
 • vinkeludligner
 • et strygebræt;
 • gipsblad;
 • herske.

Påkrævede plasteringsværktøjer

Materialer vil have brug for:

 • materiale til isolering;
 • lim;
 • forstærkningsnet
 • dowels med store hatte;
 • Materiale til vandtætning;
 • kit;
 • priming sammensætning;
 • profilen er socle;
 • maling til facaden;
 • pensel.

Facader af bygninger er normalt færdige for at give isolering og vandtætning.

Et meget pålideligt middel til disse formål er et helt system af bygningsblandinger, som er kendt for køberen under navnet Ceresite.

Væggene kan primeres, nivelleres, puttyed og anvende et dekorativt lag ved hjælp af disse blandinger. I fremtiden kan overfladen males om ønsket. Men det er ikke nødvendigt, da gipset har et stort udvalg af farver. Når man opvarmer huset med polystyren, anvendes Ceresite som et klæbemiddel. Den anbringes langs omkredsen af ​​polyurethanskumpladen i en afstand af 2 cm fra kanterne. I midten er flere beacons placeret med en diameter på 10 cm og en højde på ca. 2 cm. Det samlede antal af dem på hele pladen skal være 5-8 stykker. På pladen af ​​mineraluld påføres et kontinuerligt lag.

Pladen skal straks fastgøres til bunden. Isoleringsplader lægges fra bunden opad. Vægternes lodrethed overvåges konstant ved hjælp af et niveau og en regel. Efter at limblandingen tørrer, er formaling og yderligere styrkning af pladerne med dowels gjort. Endvidere er det termiske isoleringssystem beskyttet af et lag af blandingen. Til skum er Ceresit CT 85 til mineraluld - ST 190. Den lagtykkelsen af ​​2-3 mm er overlejret glas netto, som er forsænket i det afsatte lag, og det anvendes til et andet lag, der dækker gitteret. Stålflådelaget er nivelleret, primet med CT 16 og pudset.

Ceresit dekorative gips - universal vægbeklædning

Dekorative gips er et af de mest pålidelige og attraktive efterbehandling materialer. Det giver dig mulighed for at simulere enhver tekstur og overflade, skabe unikke reliefs og implementere enhver forfatters idé. Dette materiale beskytter overfladebrønden mod fugt, damp, snavs, svampe og skimmel. Denne mulighed er acceptabel for både eksterne og interne værker.

Dekorativt gips Ceresit er en flerlags finish, der giver dig mulighed for at give overfladen en vis tekstur. Sidstnævnte afhænger direkte af typen af ​​materiale, de anvendte værktøjer og anvendelsesmåden.

En sådan blanding kan anvendes til dekorative efterbehandling af lærredet, vægge og facader af bygninger. Ved hjælp af passende farvestoffer kan den males i enhver skygge.

Dekorative gips Ceresit er en af ​​verdens førende mærker. På det russiske marked er dette produkt repræsenteret af Hankel Bautechnik.

I landene i Øst- og Centraleuropa er Ceresit en af ​​de ledende stillinger, og i Rusland er det blandt de tre førende vestlige mærker, der har lokal produktion af cementblandinger.

Dekorativt gips fra denne producent skelnes ikke kun af sin fremragende kvalitet, men også af en bred vifte af sortiment. Virksomheden producerer blandinger til både indendørs og udendørs værker.

Teknologier til anvendelse af dekorative gips fra firmaet Kuroed læses her.

Til dato er der mange sorter og modifikationer af dekorative gips. Det første du skal beslutte er at købe en tørmørtel eller en klar blanding.

Tørre blandinger er meget billigere. Der er dog risiko for at blande opløsningen i den forkerte del, hvilket simpelthen vil ødelægge belægningen. Tørre materialer pakkes i papirposer. De kan ikke opbevares i lang tid i et fugtigt miljø. Klarede versioner er tilgængelige i plastikbeholdere.

Tørret gips kan opbevares i maksimalt 6 måneder, klar - 2 år og kræver ingen særlige forhold.

Tørretiden varierer også. Så tør gips tørrer til 28 dage, klar - 7. Taler om farver, bliver tørplaster ofte udstedt i hvide eller pasteltoner. For at give belægningen den rigtige nuance, skal du tilføje enten et specielt farvestof eller dække overfladen med silikone maling. Begge bør købes i tillæg. I tilfælde af den færdige blanding vil sådanne vanskeligheder ikke opstå. Afhængigt af sammensætningen af ​​de dekorative plaster kan opdeles i mineral, akryl og silikat.

mineral bedst egnet til udvendig dekoration. Dette er den mest overkommelige løsning. Men med hensyn til dets varme- og fugtighedsdygtige egenskaber er det underordnet andre typer, foruden kræver det et mere jævnt grundlag.

Akryl og silicatblandinger er mere elastiske og pålidelige. De passerer ikke fugt, ikke revner, hjælper med at skjule små defekter i overflader. De kan dog bruges i alle lokaler, og deres omkostninger er passende.

Varianter og egenskaber

I dag producerer virksomheden følgende sorter af dekorative gips:

 • Cerecit Dekor Plus. Materialet udføres som en tør blanding, der er egnet til brug både indenfor og uden for bygningen. Har en høj damp- og varmeisolering og slagfasthed, er ikke udsat for fugt og temperatur. Denne puds kan påføres på beton, gips, cement, cement-kalk, gips, træ og andre substrater. Afhængigt af metoden til brug, kan gips have følgende fakturering: woodworm (udtales render) pels (præget) Kameshkovo (grov). Den resulterende teksturoverflade kan males med silikone, silikat eller akrylmaling.

Glasmosaik til køkken på forklæde: hvad er det?

 • Ceresit CT 137 (mineral). Dette er et grovkornet, slagfast materiale. Den produceres i tør form, der er karakteriseret ved høj modstandsdygtighed mod fugt, damp og temperaturændringer. Denne slags gips har to variationer - hvid og under maling. Den kan bruges både indenfor og uden for bygningen. Det kan anvendes mekanisk såvel som manuelt på næsten enhver overflade. Det anbefales at bruge det til varmeisoleringssystemer af facader med udvidede polystyren og mineraluldplader. Der er også en vinterversion af blandingen, som kan bruges ved temperaturer fra 0 grader.

 • Ceresit CT 72 / CT 73 (silicat). Denne sort er fremstillet i form af en færdigmorter og skal males. Sådan gips har to typer tekstur - sten og barkbille. Det er modstandsdygtig over for indflydelse af ultraviolet lys, temperaturfald, fugt, damp, dannelse af mug og svampe, der passer til både intern og ekstern dekoration. Ofte bruges dette materiale til indretning.

 • Ceresit CT 77 (akryl). Denne form for gips er også tilgængelig i form af en allerede fortyndet blanding. Det har 48 farve løsninger, er modstandsdygtig over for slid, kontaminering og temperaturforskelle. Sådant materiale kan bruges som dekoration og facadearbejder. Den har en granulær struktur af flerfarvede marmor eller kvartskrummer.
 • Ceresit CT 35 (mineral). Materialet er lavet i form af en tør blanding og har to variationer - hvid og under maling. Kornstørrelsen er også varieret. Materialet kan anvendes på alle overflader indenfor og uden for bygningen. Kan bruges til varmeisoleringssystemer. Gipset har en vintervariant, der er egnet til brug i den kolde årstid. Tilgængelige fakturaer er barkbille.

 • Ceresit CT 60 / CT 64 (akryl). Fås i form af en klar blanding. Materialet har tekstur af sten og barkbille. Denne gips har en høj modstand mod fugt, temperaturgradient, det er ret elastisk og modstandsdygtig over for deformation, det er acceptabelt for internt arbejde i eksterne værker. Dette materiale danner en stærk elastisk belægning, der kan skjule små revner og overfladefejl, hvilket er vigtigt for områder med høj luftfugtighed. Gipset er egnet til maling i enhver ønsket skygge.
 • Ceresit CT 74 / CT 75 (silicone). Denne sort er fremstillet i form af en klar blanding, har en høj varme og vandisolering, det er let at rengøre. Dette materiale skaber en holdbar elastisk belægning, der kan skjule små revner og sprækker. Det er ikke modtageligt for forurening og er i stand til at bevare det oprindelige udseende i lang tid. Gipset har en tekstur af sten og barkbille, der er egnet til maling.
 • Ceresit CT 175 / CT 175 (silicat-silicone). Den produceres i form af en færdigblandet, fugtig, ultraviolet lys, temperaturfald, dannelse af svampe og skimmelsvamp, kan bruges indenfor og uden for bygningen. Dette materiale har tekstur af småsten og barkbille.

Udseendet af den færdige overflade afhænger direkte af metoden til påføring af dekorative gips.

Før du fortsætter med at arbejde med gipsmørtelen, er det nødvendigt at forberede overfladen. Tekstureret gips, i modsætning til mange andre materialer, kræver ikke tilstedeværelse af en perfekt flad overflade og godt maskerer alle defekter. Så før påføring er det nødvendigt:

 • Rengør substratet af resterne af den tidligere coating. Det bør ikke have olie eller fedtpletter. Derefter skal overfladen behandles med en mild sæbeopløsning og dækkes med en primer
 • I nærvær af store revner bør de udvides og fyldes med en sammensætning baseret på cement eller gips.
 • Igen vi maler muren.

Basen skal nødvendigvis være stærkere end den teksturerede belægning.

Før direkte påføring af gips skal det testes på et lille sted. Dette gør det muligt at bestemme den optimale koncentration af materialet i tilfælde af tør gipsblandinger. Når du anvender materialet, er det bedst at arbejde med en partner. Så man anvender blandingen, og den anden skaber den ønskede tekstur. Hvis der ikke er nogen partner, så er det nødvendigt at arbejde i flere faser, fordi Materialet tørrer hurtigt, og teksturerne skal oprettes umiddelbart efter påføring. Blandingen påføres på væggene med en spatel. Den optimale tykkelse er 2-3 mm.

Den optimale tykkelse af grov gips er lig med kornstørrelsen.

Herefter skal du overveje nogle af de mest populære fakturaer:

 • Barkbille. For at skabe det, skal du lægge gipset med en spatel eller stålrist. Overflade, der påføres opløsningen, bør ikke overstige 1,5 kvadratmeter. m. Materialet skal være jævnt fordelt over overfladen. Efter 20 minutter, når blandingen stopper ved at holde fast i instrumentet, skal du anvende tegningen med en plast- eller trærist. Gitteret skal bevæge sig glat, uden overdreven kraft parallelt med gulvet.
 • Kameshkovo. For at oprette en sådan lettelse skal du anvende et lille lag af opløsningen ved hjælp af en halv gnidning og lad den tørre. Når opløsningen er tilstrækkelig tør, skal den behandles med samme halvglass. Sidstnævnte bør holdes parallelt med det dekorerede plan. Teksturerne skal dannes ved pludselige cirkulære bevægelser uden overdreven tryk. Alle bevægelser skal være så lyse som muligt og sendes strengt med uret eller mod uret. Arbejdsoverfladen skal konstant rengøres for overskydende blandinger.
 • Mosaic. For at få en lignende tekstur, skal du påføre materialet på overfladen med et rustfrit stålrist. Slibemaskinen skal holdes i en vinkel på 60 grader. Tykkelsen af ​​den påførte opløsning må ikke overstige 1,5 gange kornstørrelsen. Efter 15-20 minutter skal den samme rive glatte ud over overfladen, der skal behandles.

Prispolitik og måder at købe

Omkostningerne ved dekorative gips Ceresit kan variere inden for følgende grænser (pris pr 1 pakning):

 • Cerecit Dekor Plus - 380-428 gnid
 • Ceresit CT 137 - 774-1000
 • Ceresit CT 72 / CT 73-3800-6000
 • Ceresit CT 77 - 2800-3800 gnid.
 • CT 35 - 650-750 gnid.
 • CT 60 / CT 64 - 1400-1800 gnid.
 • Ceresit CT 74 / CT 75 - 3500-4500 gnid.
 • Ceresit CT 175 / CT 175 - 2000-2200 gnid.

Du kan købe nogen form for løsning i en af ​​de officielle forhandlerforretninger - deres navne, adresser i regionerne og arbejdstidspunktet er angivet på producentens officielle hjemmeside.

Brugt dekorativt gips Ceresit CT 137 til efterbehandling af gangen i landet. Med dette materiale arbejdede jeg for første gang. Ved påføring opsamles gipset ikke i klumper, det strømmer ikke. Generelt er materialet værdigt. Med hensyn til tekstur er tegningen relativt let at skabe. Sandt nok fryser det lidt længere tid end angivet på pakken.

Med dette mærke er tegnet ret langt. Da huset var isoleret, var Ceresite en af ​​de første til at give plaster til efterbehandling. Jeg brugte mineralsk dekorative gips ST 35. På stedet blev alting forståeligt malet, hvordan man laver en blanding, ansøgte, giver en faktura. Holder for det tredje år, ikke eksfolierer, knækker ikke. Overordnet tilfreds.

Hvad betyder "laminatgulve" og hvad er bedre for en lejlighed, der læses i denne artikel.

Dekorativt gips anvendes i stigende grad i moderne interiør og facadeinteriør. Dette materiale giver dig mulighed for at opnå næsten enhver tekstur og farve. Desuden er dekorative blandinger i stand til at beskytte overfladen mod virkningerne af ultraviolet, fugt, damp, temperaturfald, svamp og formdannelse. Dette materiale er tilgængeligt som færdige blandinger og tørblandinger. Afhængigt af komponenterne skelnes belægninger på mineral-, akryl- og silicatbaser.

Jeg kan godt lide at arbejde med ceresit meget, først og fremmest på grund af stabiliteten af ​​additivets kaliber, i andre producenter kan det ikke mere end erklæres på pakken, men samtidig varierer det betydeligt. Men også for at betale for det er det nødvendigt, tserezit, især klar i spande - en variant ikke fra billig. Henkels fabrikker har for nylig også optrådt i Den Russiske Føderation, og kvaliteten begyndte at aftage, men ikke kritisk.

Ceresit (gips): egenskaber, specifikationer, typer og anmeldelser

I mange år har Henkel produceret et bredt udvalg af produkter til markeder over hele verden. Blandt dens mærker kan man skelne en af ​​de mest populære - Ceresit er gipset af dette mærke efterspurgt af forbrugerne ikke ved et uheld, fordi det er præsenteret i et stort sortiment og har fremragende kvalitetsegenskaber. Besøger butikken kan du vælge sammensætningen af ​​en række forskellige formål. Denne produktion er også efterspurgt på grund af det faktum, at planterne til fremstilling af plaster af mærket "Ceresite9raquo; er spredt over mange lande i Østeuropa, herunder Rusland. Dette indikerer en acceptabel pris sammenlignet med lignende produkter. Hvis du er interesseret i Ceresit-produkter, f.eks. Gips, kan du vælge en blanding, der bruges til forskellige formål.

Afhængigt af sammensætningen er det ved hjælp af plaster muligt at forsegle chips, led eller revner, og også fjerne bundens mangler. Gips kan blive en grov justering på murværk og monolitiske overflader. Den er dannet af overfladebeklædningen, udstyrer de varmeisolerende facader og producerer dekorative dekorationer af de ydre og indre vægge. Afhængigt af formålet og den ønskede virkning kan Ceresit stucco påføres med et lag fra 2 til 30 mm ved maskin eller hånd.

Da hovedkomponenten i et hvilket som helst gips er en astringent, hvoraf en række bestemmer formålet og egenskaberne af sammensætningen. På fabrikantens linje kan du finde alle former for gips, blandt dem Gips dekorative akryl "Barkbille" Ceresit, som bruges til efterbehandling af interiør og facader. Dens struktur er spredt, har de fleste forskellige dekorative indeslutninger, hvorved det er muligt at danne en relief eller glat overflade.

Disse blandinger fås i færdiglavet form og kræver ikke blanding inden arbejdet påbegyndes. Til tynde lag dekorative efterbehandling er silikoneforbindelser også designet, som danner et dampgennemtrængeligt lag, der gør det muligt at opretholde egenskaberne af åndbare baser, blandt dem træ, gips og cement. Silikoneputties er blandt andet resistente over for fremkomsten og udviklingen af ​​mikroorganismer, har en selvrensende kvalitet, så de kan bruges under de sværeste driftsforhold. Ceresit gips er præsenteret for salg i form af silikatlavede pastaer, der hovedsagelig anvendes til dekorative dekorationer af ydervægge og overflader i bygninger. Betingelserne kan være ustabile og komplekse, de er typiske for altaner, badeværelser samt køkkener.

De dannede overflader er fremragende til at håndtere virkningerne af høj luftfugtighed, temperatur ekstremer og har elasticitet og styrke. Universal er tør cementputties, som er egnede til udjævning, reparation og dekorative design af mineralsubstrater. Universitet er bekræftet af evnen til at bruge blandingen både udenfor og inde i bygninger. Denne form for gips er den mest pålidelige og billige, fremragende modstand mod ydre påvirkninger og kan let anvendes manuelt. Hvis du er interesseret i Ceresit-mærket, kan gips på mineralbaseret lime og hvid cement bruges som et universelt materiale til alle former for arbejde. På samme tid har sammensætningen høje vedhæftningsegenskaber til overflader af forskellige materialer. For at gøre det lettere for forbrugeren at træffe et valg, er det værd at se nærmere på de mest almindelige produkter af det beskrevne mærke.

Egenskaber af populære Ceresit-plaster til reparationsarbejde

Til facadeets udsmykning kan du bruge blandingen "Ceresite" CT 83, som er en reparationssammensætning til påfyldning af revner, slippe af med huller og andre fejl, dybden af ​​sidstnævnte kan være mere end 5 mm. Blandt blandingenes kvaliteter kan der identificeres modstand mod vand og fugt, slidstyrke, modstand mod høj mekanisk belastning, frostbestandighed og miljøvenlighed. I lyset af ovenstående kvaliteter kan denne blanding anvendes uden belægning. Det dannede lag kan have en tykkelse på 5 til 35 mm i en tilgang.

Sammen med andre produkter af samme design, er Ceresit-produkterne til salg, kan denne fabrikants gips også bruges til udjævning. Som et eksempel, overveje CT 29, som anvendes på mineralske substrater og er beregnet til efterfølgende efterbehandling. Denne cementblanding ligger perfekt på cement-sand, cement-kalk, beton og mursten. Den er egnet til at fylde små defekter og påføres af et lag fra 2 til 20 mm. Blandt dens egenskaber: dampgennemtrængelighed, vejrbestandighed, fremragende vedhæftning til mineralsubstrater, økologisk sikkerhed og høj plasticitet.

Leveling af plaster til facaden har forstærkende fibre. De er nødvendige for at forøge den mekaniske styrke af det dannede lag.

Egenskaber ved anvendelse af udjævningsforbindelsen

Anvendelse bør udføres på rene og tørre overflader, som i første fase behandles med en primer fra samme producent. Hvis du udførte patching og slap af sømme og led, bør du udholde tre dage før justeringsarbejdet. Efter forberedelsen af ​​opløsningen skal den forbruges inden for 60 minutter, da den efter denne tid taber vitalitet. 30 minutter efter påføring smøres substratet med en plastflaske, og farvningen eller stylingen på overfladen af ​​det dekorative gips udføres efter 3 dage.

Gips Ceresit CT 35 bruges kun til dekorative overfladebehandling. Denne tynde lagssammensætning præsenteres til salg i to sorter, hver med sin egen kornstørrelse af fyldstofet. Den første har en maksimal brøkdel på 2,5 mm, mens den anden har en 3,5 mm fraktion. En blanding anvendes til at danne teksturerede overflader af typen "barkrobet". Som følge heraf vil det være muligt at opnå et lag, der er modstandsdygtigt over for stød, frost og også i stand til at hoppe over damp. Mineralsammensætning er lavet i flere nuancer, herunder klassisk hvid. Hvis Ceresit-gipset, hvis egenskaber er beskrevet ovenfor, bruges som en rudeoverflade til yderligere farvning, kan du købe en billigere version, der er karakteriseret ved mindre hvidhed.

Denne pebble dekorative blanding har en kornstørrelse på 1 mm og 2,5 mm. Det er nødvendigt at anvende det i form af tyndt lagbelægning på indvendige vægge og facader. Sammensætningen kan også påføres isolerede vægge med skumpolystyren og mineralplader. Gipset er dampgennemtrængeligt, frostbestandigt, vejrbestandigt, tilstrækkeligt stærkt og absolut økologisk sikkert. Den har en hvid farve, efter tørring danner den en belægning med en granulær struktur i form af småsten, der presses mod hinanden.

Akrylgips af mærket Ceresit CT 77

Dekorative plaster Ceresit er præsenteret i et stort sortiment. I produktlinjen kan du finde Ceresit CT 77, som er repræsenteret af en mosaik sammensætning med en flerfarvet crumb. Stenindeslutninger har en brøkdel fra 1,4 til 2 mm. Efter at have undersøgt prøverne af dekorative plaster Ceresit, kan du vælge en af ​​38 farve løsninger. Brug CT 77 til indendørs og udendørs arbejde, det overholder perfekt cementpuds, gipsplader, spånplader eller beton. Polymerbindemidlet har en gennemsigtig struktur og udtørrer ikke skyggen af ​​kvarts eller marmorchips, der er kunstigt skabt eller naturlig. I det første tilfælde anvendes polymerfarvestoffer. Efter tørring opkøber belægningen en høj slidstyrke, håndterer fremragende effekten af ​​atmosfæriske fænomener og udviser modstandsdygtighed over for slid. Vægge kan vaskes under brug, og de vil bevare deres oprindelige udseende i meget lang tid.

Karakteristik af gips Ceresit CT 24

Kan bruges til cellulær beton "Ceresite9raquo; gips, materielle træk i CT 24, bør du studeres, før du starter arbejdet. Materialet er fleksibelt, egnet til udvendig og indvendig arbejde og anvendes til udjævning og plettering af beluftet beton, gassilicat og også skumbeton. Du kan bruge en blanding til at fylde chips, skaller og andre defekter i letbeton. I en fremgangsmåde kan blandingen påføres med et lag fra 3 til 30 mm.

Egenskaber ved Ceresit CT 64 gips

Præsenteret i artiklen anmeldelse af udjævning og dekorative plaster "Ceresite9raquo; Det er umuligt at forestille sig uden polymersammensætning CT 64. Sammensætningen er beregnet til dannelse af dekorative tyndlagsbelægninger til eksterne og interne værker. Basen skal være nivelleret for at sikre sin styrke og lav luftfugtighed. Vægge skal rengøres af snavs, fri for stoffer, der kan reducere vedhæftning, og også fjerne smøremidler, lakering, fedt og støv. Hvis væggene har store revner og uregelmæssigheder, udføres deres påfyldning først af sammensætningen af ​​Ceresit CT 29. Ved udførelse af internt arbejde på gipsubstrat skal det sikres, at deres fugtindhold ikke overstiger 1%. Tidligere er sådanne overflader dækket af en primer CT 17, og efter en primerklasse CT 16. Belægning af kalkmalinger og limblandinger skal fjernes fuldstændigt, inden arbejdet påbegyndes.

Anmeldelser om funktionerne ved brug af CT 64

Ifølge brugerne bør plastering til overfladen gøres med en flad af rustfrit stål, der holder værktøjet i en vinkel på 60 ° til overfladen. Når gipset ophører med at klæbe til værktøjet, kan teksturet dannes ved hjælp af en plast- eller træflåd. Brugere understreger, at arbejde på en overflade skal udføres løbende, efter reglen "våd på våd". Hvis der var behov for at afbryde arbejdet, langs den linje, hvor gipslaget er overstået, bliver det selvklæbende maltebånd styrket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 + 2 =