30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Gardiner i japansk stil foto

Hvordan man vælger japanske paneler og cornices - beskrivelse, materialer til fremstilling og foto i interiøret

Massive gardiner, et gardin på almindelige gardiner eller en simpel maske tyl er ikke længere i mode i dag. Suppler stilen af ​​det givne interiør i køkkenet eller stuen i moderne hjem japanske gardiner. De tjener som glidende paneler, beskytter godt mod solen, ser simpelt ud og samtidig elegant. Hvad er japanske paneler? Hvordan vælger man det rigtige vinduesindretning til et værelse og hvad er prisen på en sådan udsmykning?

Laconisk understreger designet, harmonisk passende - sådan kan du kort beskrive hvad det japanske panel gardiner. Faktisk er disse enkle glidende design med en bred klud klud, der er specielt fastgjort til loftet og gulvet. Metalrammen er indrettet således, at gardinerne frit går i forskellige retninger og derefter åbner adgang til solen og derefter blokererer den.

Russere, der er vant til at gardinerne på vinduerne nødvendigvis skal hænge og samle mange folder i de japanske skillevægge, tiltrækker primært det østlige design. Dette er imidlertid ikke den vigtigste fordel ved dette element af interiøret. Japanske skærme har en række ubestridelige fordele:

  • du kan vælge stoffet, dets farve og mønster;
  • Sådanne gardiner samler ikke støv, snavs eller snavs, der opsamles i folder af tunge gardiner;
  • de er nemme og nemme at passe på;
  • Japanske paneler giver mulighed for helt at dække åbningen fra loftet til gulvet, hvilket gør designet særligt attraktivt med panoramavinduer.

Ud over de listede fordele ved gardiner er det værd at tilføje ergonomi, alsidighed og smukt design. To-, tre- eller firelagsdesign giver mulighed for et par sekunder til helt at ændre situationen i rummet. Den eneste ulempe ved japanske malerier er begrænsningen i valg af form: disse skærmbilleder er rektangulære eller firkantede.

Hvis du ser på billedet af japanske paneler, gardiner, så ser de ud som om de ligner rulletæpper i åbnet tilstand. Faktisk er der nogle ligheder, men den største forskel mellem gardiner lavet i japansk stil er muligheden for at fastsætte stoffet i flere rækker. Dette opnås ved at vedhæfte materialet til en særlig cornice placeret på loftet. For at fastsætte stoffet kræves der ingen kroge eller specielle patches, i butikken vil du blive tilbudt:

  • Hangers til gardiner - bevæg dig på cornice ved hjælp af ruller. Ulempen ved sådanne anordninger er, at stoffet undertiden vil blive foldet, selvom der er vægtningsagenter nedenunder.
  • Panel med velcro - limet til plastikfladen af ​​cornice. Blandt dem bliver sådanne paneler også forskudt af ruller, men stoffet vil ikke folde.

Standardbredden af ​​stoffet til hvert gardin er 50-60 centimeter. Under samme størrelse forsøger producenterne at lave cornices. Hvis dit vindue er bredt eller du ønsker at forlænge corniceen, skal produktet laves til ordre eller lavet med egne hænder. Gør cornices, normalt lavet af plast eller holdbart akryl, men hvis det ønskes, kan du købe metal enheder til fastsættelse japanske paneler.

Gardiner i japansk stil i indretningen

Den simple udformning af japanske skærme skader ikke stilen på dette møbel på nogen måde. Sådanne gardiner vil være en fremragende udsmykning af stuen, vil opdele børnenes soveværelse til et legeplads og et hvilested, de vil arrangere en bøjle med yderbeklædning. Derudover ser japanske skærme godt ud på vinduer, beskytter mod varme, lyse sollys og fremmede øjne. Det vigtigste er at kunne vælge det rigtige design for indretningen af ​​rummet.

Ifølge japanske traditioner, i køkkenet, under madlavning, bør der være fuldstændig koncentration og ro, fordi kun på denne måde kan du opnå harmoni af smag af de serverede retter. På grund af dette anbefaler mange designere dette sted at vælge lyse udskrifter. Det er bedre at købe japanske gardiner med den farve, der mødes i naturen uberørt: grøn, brun, skygge af faldne blade eller sten.

Fra materialer er det nødvendigt at give præference for glatte eller teksturerede stoffer uden et mønster. Endnu bedre, hvis gardinerne er lavet af bambuspinde eller blødt strå. Elsker du stofdækslet? Så køb en kunstig klud. Med det er det lettere at vaske fedtede pletter, lettere at fjerne lugt og hurtigt tørrer damp fra madlavning. Med hensyn til størrelsen af ​​gardiner, for et lille rum er de optimale dimensioner op til vinduesarmen. Et rummeligt køkken med store vinduer vil passe skærme til gulvet.

For et fælles rum er det værd at overveje kontrasterende muligheder for at kombinere japanske skærme med traditionelle gardiner eller tyl. Det er værd at følge omhyggeligt med, at alle fakturaer er perfekt matchede. På vinduet kan du hænge materialer, der ikke strækker sig over tid - hør, satin, header, silke, slør eller bomuld. Til kontrast, køb japansk persienner af gennemsigtig chiffon, organza, taft eller moire.

Hvis der til et indendørs køkken er det nødvendigt at købe monokrome gardiner, så i stuen kan du hænge skærme med lyse udskrifter. Altid forblive i mode sådanne emner: store blomster, en lille strimmel, et bylandskab, fugle, hieroglyffer, abstraktioner. Det vigtigste er ikke at overdrive det. For at afveksle jævnt, rådgiver designere tættere på vinduesåbningen for at hænge et monofonisk lærred og derefter et gardin med et lyst mønster, efterfulgt af et lysfast gardin.

Japanske gardiner som en partition

Hvis du vil lukke et grimt tøjbøjle eller hegn soveområdet væk fra arbejdsområdet, så partitionen ikke tager meget plads, er det svært at finde en løsning nemmere end japanske persienner. Det eneste værelse i studielejligheden kan opdeles i to zoner: et soveværelse og en stue. For børns panel skærm vil tjene som en barriere mellem spillet del, stedet for studere og sove.

I det voksne soveværelse vil det være hensigtsmæssigt at se zoning, sammensat af to eller tre dåser med pastellfarver eller med blødt termisk tryk. På et gardin kan du skildre et romantisk landskab, et sakura-træ eller et andet mønster, der kombineres med dig med ro og ro. For et soveområde er det vigtigt at vælge naturlige uigennemsigtige stoffer: bomuld, linned, lys silke, blonder.

Hvis du vil købe skærm gardiner kan være i enhver tekstil butik. Masters vil hjælpe dig med at vælge den rigtige størrelse, tekstur af materialet, skygge. Hvis der ikke findes egnede farver til salg, skal du prøve at sy gardiner i trin-for-trin beskrivelse eller bestille et individuelt syning af lærred fra en skrædder. Med rabat eller handling kan du købe japanske gardiner i en onlinebutik eller bestil via post, det eneste negative - prisen inkluderer ikke levering med kurer. Gennemsnitsprisen for dette møbel i Moskva og Skt. Petersborg er som følger:

Hvor kan man købe japanske paneler

Foto gardiner i interiøret

Jeg så et billede af japanske gardiner på internettet - blev forelsket ved første øjekast. Da jeg besluttede at købe, blev jeg ramt af prisen på produktet: det koster billigt, men det ser rigtigt ud. Nu dekorerer dette stykke vævekunst vores køkken. At passe på sådanne gardiner er en fornøjelse, jeg sidder fast i skrivemaskinen og straks hængt den, jeg behøver ikke engang at stryge den.

Александра, 29 år gammel

Japanske paneldisplayer - det er bare en gave til dem, der ønsker at lave færdige vinduesindretning for små penge. De passer harmonisk ind i ethvert interiør, opfrisker det, tilføjer en moderne ånd. Jeg har tykke gardiner hængende i hvert værelse, plus tjene som en partition i gangen. Meget behagelig, praktisk: Smør ikke, let at rengøre, ikke støv.

De bruger gardiner i japansk stil på dacha. Glæder sig over, at farven på sådanne ornamenter er meget stor. Vores fælles værelse er dekoreret med skærme med sommerfugle, i soveværelset hængende monofoniske paneler, og på vinduerne i spisestue skærme med valmuer. Sådanne persienner er ikke meget dyre, de findes ofte på salg, så du kan ændre dem selv hvert år.

Gardiner i japansk stil i indretningen

Et træk ved gardiner i denne stil er ro og elegance. De er ideelle til stuer: soveværelse, stue eller køkken.

Bevægelse, visdom og ro i øst - de vartegn, som den moderne mand aktivt har søgt, forkæmpet i konstant stress, hast og frister. Nogle gange stopper du den raske rytme kun i husets vægge, og du vil derfor have denne plads til at pacify og fremme kontemplation.

Dyk ind i atmosfæren af ​​ro vil hjælpe design af boliger i japansk stil, som ikke tager overskydende og mange ting, der hjælper med at fokusere på de vigtigste. Orientalsk stil er meget plads og et minimum af ting, og alt, der ikke kan gemmes, er bedre at blive smidt væk. Genskab farven for kun at få brug af japansk stil gardiner i indretningen, hvilket kombinerede al den begrænsning, enkelhed og raffinement der er forbundet med det.

Faktisk er de ikke gardiner i vores forståelse af dette ord, fordi designet er mere som en skærm, der er knyttet til guiderne ovenfra og under. Gardin sammensætning kan bestå af flere rammer, hvoraf antallet kan variere fra to til otte, det hele afhænger af vinduets størrelse og mængden af ​​plads, og selvfølgelig designerens fantasier.

I første omgang blev de ikke brugt til vinduesindretning, men som en rumseparator. En sådan funktion bliver stadig brugt ganske succesfuldt og udpeger individuelle zoner i små rum.

Der bør også lægges særlig vægt på valget af stof til sådanne gardiner, da den japanske stil særegne er brugen af ​​udelukkende naturlige materialer. I første omgang var dette rispapir, men nu bruges mindre eksotiske materialer. Sådanne kan være halm eller bambus, harmonisk passer ind i interiøret og linned eller bomuldsgardiner. Imidlertid er det muligt og brugen af ​​moderne kunstige stoffer, der har større slidstyrke. Hvordan man ser forskellige stofløsninger gardiner i japansk stil foto vil vise.

Japanske gardiner i det indre af soveværelset

For hver af os bliver soveværelset først og fremmest et sted hvor du kan glemme byens travlhed og helt slappe af. Derfor er østlig minimalisme brugt i sådanne lokaler som et design ganske ofte. En integreret del af stilen vil være japanske gardiner. De har en række fordele: perfekt tæt intime rum, så du kan helt isolerer sig fra omverdenen, mens den på samme tid gør det muligt at trænge ind i rummet nødvendige mængde lys, vil naturmaterialer med en støvafvisende egenskaber blive en pålidelig beskyttelse mod allergiske reaktioner.

Med hensyn til farveopløsningen bør den være i harmoni med rummets design, mens det ikke er ønskeligt at lave lyse accenter ved hjælp af gardiner. Typisk bruger den pastellskala eller dæmpede toner, der ekko med tonernes natur: grøn, brun, blå eller pink. For gardiner i soveværelset i japansk stil, den mest brugte farve, i billedet nedenfor kan du se det.

Som du kan se, ganske ofte er der er fundet malerier med blomster ornamenter, også orientalsk smag sendes via hieroglyffer, anvendt på stoffet. Meget original løsning er at bruge hånd malet, hvor billedet skal bruges typisk japanske motiver, for eksempel, den cherry blomstre eller solopgang, er en slags symbol på landet. Ikke ualmindeligt m monokromatiske kompositioner, er dog mere almindelige varianter, som kombinerer kontrastfarver, således at der skabes nogle erstatninger af vores sædvanlige mørke gardiner og lette gardiner.

Et træk ved sådanne kombinationer er deres evne til at bevæge sig i forhold til hinanden i forskellige retninger, der giver os mulighed for ikke blot at skabe originale kompositioner, men også har en praktisk funktion: Det er muligt at justere indtrængen af ​​sollys i løbet af dagen.

Gardiner til køkken i japansk stil

Ud over dets direkte formål kan japanske gardiner i køkkenet bruges som rumsafskiller og derved tildele plads til en mini-spisestue. Sådan brug af dem vil give rummet en utrolig komfort, der adskiller arbejdsområdet og rekreativt område. Brug en stilistisk beslutning, du kan, ikke kun inden for den japanske stil, som panelet gardiner harmonisk passer ind i minimalisme, hi-tech eller etnisk stil, takket være de naturlige materialer, er de ideelle til øko-stil.

Brugen af ​​gardin gardiner er også begrundet i, at stoffer med særlige imprægneringer er simpelthen uundværlige i et rum langt fra den ideelle renhed. Vandafvisende egenskaber hjælper med at beskytte dem mod dannelse af pletter og skilsmisser, som uundgåeligt forekommer i madlavningsprocessen, og stoffets naturlighed forhindrer optagelse af madlukker.

Det er dog værd at bemærke, at sådanne gardiner kan passe ind i hver eneste indretning, fordi de har brug for en masse plads, som helt berøvede køkkenet i de gennemsnitlige huse. Men en sådan funktion kan nemt spille i hænderne, fordi de på grund af deres højde kan øge rummet visuelt, hvilket gør det lettere og mere rummeligt. Nogle muligheder for gardiner i japansk stil i køkkenet kan ses på billedet.

Japansk gardiner foto i interiøret

Disse gardiner er et par paneler (klæder) strakt parallelt med hinanden på specielle mekanismer, der bevæger sig rundt om corniceen.

I udseende svarer de til lodrette persienner, kun sektionerne er bredere.

Cornice til japanske paneler er lavet af plast, aluminium. Gardiner består af flere paneler, som er fastgjort til en separat styrestang.

Spændingen af ​​vævene sikres ved fastgørelse til deres nederste kant et specielt vægtningsmiddel (stiv indsats).

Denne funktion af designet giver dig mulighed for at lave japanske gardiner af materialer af varierende tæthed. Og fastsættelse af lærredet på borrelås giver dig mulighed for hurtigt at skifte paneler, bytte dem, ændre indretningen af ​​rummet.

Japanske gardiner kan bestå af 2-6 spor.

De kan bevæge sig langs guiderne og træde for hinanden, hvilket gør det muligt at justere rummets belysningsgrad. På banen kan der være flere guider, som gør det muligt at danne gardiner af forskellige konfigurationer.

Cornice til japanske gardiner kan nå op til 8 m i længden.

Men hvis længden overstiger 5,8 m, anbefales det at bruge flere profiler, der er forbundet med hinanden for at rette panelerne. Installation af tagskinner til japanske gardiner udføres til væggen eller til loftet.

Justering af de japanske gardiner udføres:

  • manuelt - ved hjælp af en pindestang, ledning, der flytter panelet med hånden;
  • I fjerntilstanden - i cornice er monteret en mini-elektrisk motor, hvis styring sker ved hjælp af fjernbetjeningen.

Til noten: gardin lærred kan flytte fra midten til kanterne, fra kant til kant, og endda vilkårligt.

Materialer til fremstilling af japanske paneler

Tøj kan dannes af forskellige stoffer - syntetiske, naturlige, blandede.

Miljøvenlige materialer - bomuld, linned, silke, hamp, er tættere på japansk stilistik. De er dyre, men er antiseptiske, må ikke forårsage allergier.

Syntetiske stoffer (polyester, akryl, polyester) er billigere end naturlige, mere slidstyrke, men altid sikre.

Rådet: Ideel mulighed - brugen af ​​klæder fremstillet ved vævning af naturlige og syntetiske tråde. De har et præsentabelt udseende, uhøjtideligt i omhu, tilhører den gennemsnitlige priskategori.

Gennemsigtighed af stoffer vælges individuelt under hensyntagen til egenskaberne i lokalerne, præferencerne for husets ejere.

I mørke rum er det tilrådeligt at anvende gennemsigtige eller gennemskinnelige paneler, i lys - mere tæt.

Lav en natlig effekt om dagen med BLOCKOUT-paneler, der blokerer sollys 100%.

Til fremstilling af japanske gardiner anvendes ikke kun stof, men også rispapir, farvet plast, rotting, bambus. Fra almindelige gardiner adskiller de sig i usædvanligt design og enkel design.

For at gøre interiøret til en højdepunkt anbefales det at bruge tøj fra stoffer med forskellige teksturer og farver.

Brugen af ​​kontrastmaterialer (tæt gennemsigtig, lys mørk, sort / hvid-farve) vil skabe et usædvanligt design.

På grund af det faktum, at lærredene i de japanske gardiner er godt strakte, ser de smukke forskellige udskrifter, landskaber, malerier ud. Sådanne paneler vil passe organisk ind i det indre af rummet i stil med minimalisme, orientalsk.

Disse gardiner kan på grund af deres elegance og funktionalitet bruges til at dekorere vinduer i forskellige rum.

Mest effektivt ses de i rummelige værelser med store vinduer. De kan dække hele væggen, eller bare et vindue (helt, delvist).

Advarsel: hvis panelerne indtager hele væggen eller vinduet - er det vigtigt at opretholde integriteten af ​​deres sammensætning.

På små vinduer ser japanske gardiner godt ud, hvis du vælger den rigtige farve og tekstur af panelerne.

Så i opførelsen af ​​4 sektioner, kan de centrale rum være lavt gennemskinneligt materiale, og sidesektionerne er lavet af et mere tæt materiale. Dette giver dig mulighed for at justere størrelsen af ​​belysningen ved at flytte panelerne.

På grund af det faktum, at lærredene i japanske gardiner kan blande til venstre og højre, skaber de effekten af ​​en skydedør.

Dette skaber yderligere muligheder for at bruge strukturen i partitionens rolle for zoneinddeling af rummet, hvilket er særligt vigtigt i moderne studielejligheder. Disse gardiner lukker bekvemt nichen, indgangen til klædeskabet.

Kompaktitet, funktionalitet og enkelhed i designet af japanske gardiner gør det muligt at bruge dem til at dekorere vinduer i kontorlokaler, skønhedssaloner, butikker, værksteder.

I dette tilfælde anvendes et slidstærk, slidstærk stof af neutral farve til fremstilling.

Rådet: lærredet kan anvendes på firmaets logo, hvilket vil gøre et simpelt gardin et element af virksomhedens identitet.

Kompaktitet, praktisk og manglende fold på panelerne gør japanske gardiner til et passende element i indretningen til køkkenet. Paneler bliver ikke snavsede, ligesom traditionelle gardiner, de vil ikke antændes fra ovnen.

På køkkenvinduet er det bedre at bruge enkle design, som er lette at håndtere. Farven på panelerne vælges individuelt - de stimulerer appetitens varme farver (gul, orange, rød).

Rådet: For køkkenet er det bedre at bruge paneler lavet af syntetiske materialer, der er lette at rengøre.

På grund af den lakoniske form passer japanske lærredene perfekt i stil med minimalisme, højteknologi, moderne og endda avantgarde.

De kan bruges som et selvstændigt element i rumindretningen eller i kombination med andre vinduesdekorationer.

Plukkegardiner til interiøret i japansk stil, skal du huske på, at det har naturlige farver, materialer og enkle kompositioner. Panelerne kan være selv-farvet (hvid, pastelfarver), med blomstermotiver (Sakura blomster, bambusskud), med billedet af de traditionelle elementer af østlige kultur (fe fugle, drager).

På trods af designens enkelhed giver japanske gardiner muligheder for implementering af forskellige designs.

Så du kan kombinere dele af materialer af forskellige farver, teksturer, skabe interessante kombinationer, øge eller reducere antallet af dåser, justere rumbelysningen.

Egenskaber ved pleje af det japanske gardin afhænger af materialet i dets fremstilling. Dette kan være renseri, udføres med støvsuger eller let vask i en mild sæbevand.

Efter vask er de fugtige paneler hængt på styrene, så de er retret og helt tørret i denne form.

Funktioner af udvælgelse af japanske gardiner til forskellige interiører

En køkken forudsætning er ofte betjent, derfor gardiner for det bør være slidstærk, ikke absorbere forurening, lugter, fedt. Vinduerne i dette værelse er oftest små i størrelse, så de passer til lyse enkeltfarvet gardiner op til vindueskarmet.

Et sådant design vil visuelt udvide rummet og skabe en følelse af større plads.

For stuen, som er hovedrummet i huset, modtagelsesstedet, er det vigtigt at vælge det rigtige tekstildesign. Det bør kombinere dekorative kvaliteter og praktiske.

Japanske gardiner lavet af fint stof vil give privatlivets fred, samtidig med at der opretholdes god belysning.

Undgå indblanding af luft og lys ind i lærredets rum, som kan foldes helt. Og for at mørke rummet, eller for at minimere udkastet fra åbningen, anvendes tykke stoffer, nogle gange endda med en belægning af termotank.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 48 = 52