30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Gardiner i drengens teenrum

Sådan vælges gardiner i teenagerens værelse: en pige eller en dreng

Børn i ungdomsårene er meget komplekse, både for de unge og for deres forældre. I denne periode er det svært for forældrene at være enige med dem om ethvert problem. Hvis du beslutter dig for at lave reparationer i børnenes værelse, skal du kende indtryk af indbyggeren i dette hjørne. I en teenagers hjem og tapet, og gardiner, og møbler skal vælges efter hans ønsker.

I denne artikel vil vi lede forældre hvordan man vælger gardiner i en teenagers rum: en pige eller en dreng.

Vælg gardiner i børnehaven

Børn, der hjælper forældre med at designe deres hjem, viser deres individualitet. I dette tilfælde kan du vise dit barn, hvordan du forstår det og passe på det. Hjælp dit barn med at vælge gardiner i soveværelset. Det vigtigste er, at gardinerne og alle ting i rummet skaber en fælles harmoni. Jeg vil gerne bemærke, at løsningen af ​​det moderne interiør i teeneværelset kan være nogen, selv den mest uventede.

Gardiner til en teenager tjener ikke kun at skjule sig fra den varme sol og udenlandske udsigter, men er også et ornament, som vist på billedet. I dit private rum har børn brug for komfort og komfort til enhver tid på dagen.

Når du vælger gardiner i et børns rum, er det nødvendigt at tage højde for nogle af nuancerne:

 1. Gardiner skal vælge en let en;
 2. Stoffet bør ikke samle mudderet, fordi børnene har en tendens til at blinke allergier;
 3. Det er bedre at stoppe med at vælge et naturmateriale;
 4. Det er ikke nødvendigt at købe en masse af det. I soveværelset skal den unge nødvendigvis have forskellige billeder og plakater. En sådan kombination af elementer i designet vil ikke negativt reflektere barnets vision;
 5. Uforglemmeligt hovedformålet med rapping på vinduerne er at beskytte de lyse solstråler.

Farven på produktet til barnets værelse skal vælges behageligt og smukt, ikke meget saftigt, som vist på billedet. Her, i sin lille verden, bør alt bringe kun positive følelser.

I et værelse hos unge børn kan du bruge det klassiske vinduesgardin. Det vil være interessant at se gardiner af perler eller perler (plast, træglas), som vist på billedet.

Gardiner lavet af organza vil skabe en blid atmosfære i pigens soveværelse. Flere børn som gardiner lavet af bambus, som vist på billedet.

Der er mange muligheder for gardiner, som passer til både piger og drenge, kun produktets farve vil variere.

Valget af produktet afhænger af alder, natur. Normalt, for mænd, vælg blå, blå eller grøn. Afhængig af din sønns lidenskab kan du hente gardiner med et billede. Så hvis gutten er glad i sport, så kan du blive på et produkt med sports temaer, som vist på billedet.

Mange drenge tiltrækkes af alle de mystiske og uudforskede. I dette tilfælde vil gardiner med et sådant mønster som stjerner, raketter, flyvende tallerkener gøre. Der er produkter med tegninger af krigere, gamle riddere, med foretrukne tegneseriefigurer, som vist på billedet.

Gardiner nuancer til pigens værelse er mere omfattende, men stille og blide. Piger foretrækker lyserøde, orange, gule og grønne nuancer. Produkterne kan være monokrome og med et mønster. Piger foretrækker sådanne motiver som blomster, mariehøns, sol, katte. Produktet er godt dekoreret med perler, fløjter og buer, som vist på billedet.

Stoffet til drapering af vinduerne i et teenagerum er af naturlig og god kvalitet. Pas på et sådant produkt skal være let og enkelt. Stoffet kan vælges ikke meget dyrt. Hvis billedet bliver træt til barnet, kan du uden fortrydelse ændre gardinerne.

Det er kendt, at gardiner hurtigt samler støv, selvom rummet ofte rengøres. Det er nødvendigt at straks tænke på gardinerne, som let vaskes, men ikke mister deres oprindelige udseende.

Før du går til butikken for gardinerne, skal du overveje sådanne faktorer:

 • Farve og stof stof;
 • Enkelt tonnage troughs;
 • Indvendige værelser;
 • Razmerokna, nekakoy sided;
 • Som gardiner til konsolidering.

Omgående skal du foretage en reservation, hvis drengen eller pigen i rummet har mange lyse ting, er det bedre at vælge smukke enfarvede emner, som vist på billedet. De vil ikke så trætte teenageren. Hvis designen af ​​rummet har flere pasteltoner, kan gardinerne købes, enten monokrom eller med et lyst mønster.

Tunge gardiner samt mørke farver til børn passer ikke, da rummet altid vil se dyster og pumpe i angst. Hvis barnet ikke har noget imod, kan du købe moderne gardiner: romersk, persienner eller ruller, som vist på billedet.

Afslutningsvis vil jeg bemærke, uanset hvilke produkter du ikke har købt, det vigtigste er, at de bør lide af et barn, hvis mening du skal lytte til.

Gardiner til drengens teenager

Ungdom anses for at være den sværeste periode i en drengs liv. Denne tid for nye ændringer, når en voksen mand begynder at danne sig. For at fremhæve den unges gentlemandes individualitet og understrege påstanden om hans personlighed anbefaler designerne, at forældrene helt ændrer indretningen af ​​rummet. Ved indretning af et værelse i et nyt design er det vigtigt at opdatere alle dekorelementerne, især til gardiner.

Gardiner i drengens værelse af en teenager udfører to hovedfunktioner - skaber hygge og beskytter værelset mod sollys. Man bør huske på, at gardiner ikke er et særskilt element i interiøret, så de skal harmonisk blandes med rummets overordnede stil og fylde rummet med varme og komfort. Da teenagerens værelse betragtes som et multifunktionelt område, hvor han ikke kun handler og hviler, men også møder venner, skal gardinerne i det være praktiske og komfortable. Til dato er speciel popularitet nydt af persienner, lys tule, tykke gardiner og rullegardiner.

Et af de vigtigste elementer i indretningen i teenagerens værelse er gardinerne. På grund af deres oprindelige udseende, alsidighed, afspejler de på en særlig måde den indre verden og drengens hobbyer. Når man vælger gardiner, skal forældrene først og fremmest tænke på sundhedssikkerhed og give præference for naturlige væv. Hvad angår farveskemaet afhænger alt af rummets stil. For at give interiøret et attraktivt udseende, kan rummet suppleres med gardiner med et mønster. Det skal også huskes, at lærredens tone varierer afhængigt af placeringen af ​​vinduerne.

For at beskytte værelset mod sollys anbefales det at kombinere gardinerne med vandrette persienner. For at fastgøre dette objekt med design ved hjælp af eyelets passer de ikke kun perfekt ind i rummet, men er også ret holdbare. Ofte er gardiner dekoreret med forskellige elementer af smykker i form af børster og gardiner.

For teenagere er det bedst at vælge en klassisk version af gardiner. Smukt se to-lags romerske gardiner med geometriske mønstre. Samtidig skal forældrene huske, at en teenager ikke længere er en lille dreng og kan deltage i designet af sit eget værelse.

Det ansvarlige øjeblik for at skabe det indre af et teenagerum er valget af gardiner. De bliver ikke kun et smukt dekorativt, men også et multifunktionelt element. Til dato er der et stort udvalg af klassiske gardiner, gardiner og gardiner, men for at dekorere vinduerne i værelset bruger man oftest en mere moderne udgave af indretningen i form af rulleskodder. De lægger ikke vinduesåbningen op, og et ledigt rum på vindueskarmen kan tjene som et praktisk sted til læsning af bøger. Denne form for gardiner er som regel lavet af naturlige stoffer, så de kan nærme sig ikke kun for teenagere, men også til børnehaven.

Det oprindelige design ligner en "cafe", den består af to lodrette korte gardiner og en lambrequin. Takket være en særlig symetode vil rummet altid have en strøm af lys og adgang til frisk luft. Sådanne gardiner er lavet af naturlige materialer af forskellige farver.

En usædvanlig og bekvem mulighed for gardiner til en teenagers drengs værelse vil være modeller på øjenlågene. Sådanne gardiner er helt sikre for sundhed, praktisk i brug, let at bevæge sig, egnet til enhver stil i rummet, godt beskyttet mod lys.

Det vigtigste krav til design af et børnehave og et værelse til en teenager er sikkerheden og miljøvenlighed af alle elementer i indretningen. Derfor skal man først og fremmest være opmærksom på kvaliteten ved køb af gardiner. Materialet, som gardinerne sys af, skal være naturlige, lette at bære af, ikke tiltrække støv og elektrificere ikke. Alle ovenstående krav er opfyldt af stoffer fremstillet af bomuld, linned, viskose. Dybest set gardiner sy fra:

Hvis du vælger materialet til gardiner, skal du også være opmærksom på rummets layout og egenskaber. I tilfælde af at solens stråler ikke trænger ind i rummet, er det ønskeligt at vælge transparente stoffer, der udfører en mere dekorativ funktion end beskyttelsesfunktionen. For værelser beliggende på sydsiden har du brug for en pålidelig beskyttelse mod lys, så i dette tilfælde er det rigtige valg gardiner af tykt stof og gennemsigtig tyll.

Det er også vigtigt at være opmærksom på formen af ​​vinduer. For små vinduesåbninger, ruller eller romersk persienner, der ikke indtager meget plads, vil det gøre. På store vinduer er det bedst at hænge klassiske gardiner.

For at maksimalt skabe en hyggelig atmosfære i drengens rum er det vigtigt at kombinere farveskemaet i designdesign korrekt. I dette tilfælde har hver farve sin egen individuelle egenskab:

 • Rød. Karakteriseret af øget aktivering, så for en teenagers sind er muligvis ikke egnet. Overfladen af ​​røde nuancer fremkalder følelsesmæssig stress og aggression. Derfor anbefales det at vælge flere attraktive nuancer af rødt. En god mulighed vil være en lyserød farve.

 • Blå. Brugt som den primære farve til gardiner i drengens teenagere rum. For en blå eller blå nuance har disciplinære påvirkninger en tendens til at hjælpe med at fokusere. Dette er en lidt streng farve, så det anbefales at være parallelt i harmoni med varme nuancer. Ser stor blå med hvid, samt fersken og orange.
 • Der skal lægges særlig vægt på orange gardiner. De stimulerer godt alle de fysiologiske funktioner, der passer til mørke rum, hvor der mangler belysning. Tonisk effekt for nervesystemet er præget af en gul farvetone. Han virker ikke overarbejde, det stimulerer godt. Især populær er dens cremet skygge.

 • Den mest naturlige og naturlige farve er grøn. Det er ikke kun glædeligt for øjet, men påvirker også de psykologiske og fysiologiske parametre positivt. Grøn farve kombineres harmonisk med eventuelle nuancer.
 • Særligt populært blandt teenagere er den lilla og violette farve. Takket være dette spektrum udtrykker unger ikke kun deres holdning til verden på en særlig måde, men retter også tiden for at vokse op.

Ved at vælge gardiner i børnenes værelse eller i drengens soveværelse teenager skal der tages højde for mange nuancer og give ikke alene præget af det smukke udseende, men også til kvaliteten. For eksempel kan gardiner, syet af kunstige stoffer, ikke være den bedste løsning, da de vil tiltrække meget støv. Du kan ikke glemme funktionaliteten af ​​gardiner. De bør være sikre i ledelsen, passe under det indre af rummet, godt beskyttet mod solens stråler.

Da teenagere i deres værelser gerne hænger plakater på deres vægge med deres yndlings-solister, musikere eller helte, så er gardinerne i dette tilfælde bedst at vælge i begrænsede toner. Ungdom er præget af særlige modsætninger, så for design af rummet som en mulighed egnede gardiner i stil med minimalisme eller japanske gardiner.

Interessante ideer til moderne børns design

Designet af teen boy-værelset adskiller sig væsentligt fra de traditionelle designmuligheder, da den ikke har tilstedeværelse af forskellige dekorationer, flæser og buer. Derfor skal i det indre af rummet være til stede et minimum af indretning elementer. For at få rummet til at give nogle lyse farver anbefales det at anvende lambrequins med forskellige mønstre eller fotoprints. Også moderne stilarter omfatter brugen af ​​gardiner med graffiti mønstre.

Ser smukke værelse i tematisk stil, hvor gardiner med specielle billeder bruges. I dette tilfælde kan emnet være anderledes - i form af et billede af havet, den stjerneklar himmel eller med billeder af bolde.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Egenskaber af gardiner til teenage drenge

Vinduet tekstiler er en uundværlig del af det indre af næsten ethvert moderne rum. I en teenagers rum er der også behov for gardiner, men det er især vigtigt at tilpasse sig det vanskelige stadium i ejeren af ​​rummet, som lige vender fra et barn til en voksen mand.

Hvis du vælger gardiner til ethvert rum, skal du have en klar ide om, hvilke opgaver de skal løse. Den ideelle kombination af nyttige kvaliteter er skabelsen af ​​komfort (eller i det mindste en fordelagtig tilføjelse til interiørets stil) og en pålidelig beskyttelse mod uhensigtsmæssigt stærkt sollys. Den første kvalitet opnås automatisk, fordi alle gardiner, uanset om det er stof eller andet materiale, skaber indtryk af komfort og en følelse af hjem, så det er kun for korrekt at komme ind i indretningen.

Hvis vi taler om den anden kvalitet, så er det nødvendigt at bygge på graden af ​​naturlig belysning af rummet, når du vælger det. For værelser med vinduer mod øst eller vest vælger du de mest tætte muligheder, der kan beskytte rummet mod en virkelig stor mængde overskydende lys, men i alle andre tilfælde bør du vælge mere gennemsigtige materialer, ellers vil tyk skum blive et permanent fænomen i soveværelset.

I teenagerens værelse er accentet normalt ikke lavet på gardiner - tværtimod er de, omend lyse, men kun et supplement til den krydrede stil af dekoration. Du kan dog give dem forbedret æstetik, mens du dekorerer stoffet med frynser, kvaster og så videre. Den fuldstændige harmoni mellem opfyldelsen af ​​stilbehovet og ejendommens behov er opnået ved at kombinere med andre elementer. For eksempel, hvis gardinerne er klart egnede til dette rum i udseende, men ikke er i stand til selvstændigt at beskytte det mod overdreven naturligt lys, kombinere dem med persiennerne. En række forskellige typer af moderne gardiner giver dig mulighed for at vælge den bedste løsning og endda kombinere flere af dem på en gang for at opnå en tilfredsstillende effekt.

De fleste indbyggere i gardinerne opfattes som noget ret simpelt og klassisk, mens i dag er der en temmelig bred vifte af deres sorter, der næsten alle er gode til at dekorere et teenagerum.

Hver af dem har sine egne fordele og ulemper, vi vil kun overveje de bedste og mest populære muligheder:

 • Klassiske gardiner. Dette produkt kræver en stor mængde tæt stof og maksimale dekorative elementer, så det kan simpelthen ikke være med til at være hovedkontakten i det indre af rummet. Det er det, der normalt stopper teenagere, når de vælger denne mulighed - det er for frodigt, mens unge mænd ofte foretrækker en vægt på praktisk i modsætning til overdreven dekorativitet. Derudover opfattes et sådant gardin af mange som noget, der er for gammeldags og passer ikke altid ind i nogle stilarter af moderne interiør. Ikke desto mindre er det denne løsning, som mest pålideligt beskytter mod sollys.
 • Roll og romerske gardiner. Denne løsning er meget ligesom persienner er imidlertid fremstillet af et enkelt stykke stof, og den eneste forskel mellem rullen og foldegardiner ligger i vejen for folde - første fold til en rulle, og den anden går i folderne. De kan monteres enten direkte på plastvindueprofilen og efterlader et bredt vindueskarm til læsning, og for en separat lambrequin, er de derfor kombineret med lysgardiner og med fuld gardiner, men kan også være et helt uafhængigt element. Praktisk takket være en simpel procedure til styring af mængden af ​​lys, der kommer ind gennem vinduet.
 • Gardiner "cafe". I udseende - almindelige gardiner, kun i en meget forkortet version. Med korrekt valg af denne løsning det ser meget elegant, men det er ikke egnet til alle former for dekoration af lokalet. Hertil kommer, at produktet ikke er i stand til at begrænse alt for skarpt lys, der kommer fra vinduet, så det er kun relevant i de lokaler, der ikke går på solsiden eller er på de nederste etager af højhuse i områder som real cafe.

I det moderne design af børne- og teenageværelser er det sædvanligt at aktivt spille barnets hobbyer i hver eneste detalje af indretningen, og gardiner er en god måde at spille en oprørsk teenagere på igen. Moderne teknologier giver dig mulighed for at "printe" gardiner af ethvert design, men der er flere typer stilarter, der er i stabil efterspørgsel blandt unge mænd.

 • Sport. For en ung mand i hans teenagere bliver sport en integreret del af livet, og han vil være til stede i sit værelse, uanset om du kan lide det eller ej. Men lad ikke indretningen udelukkende gå på samvittigheden hos en ung mand - han hænger bare alle vægge med sportsplakater, på grund af hvad designen af ​​rummet kun kan lide. Prøv at give den unge mand det, han ønsker det, købe gardiner med billedet af sportsudstyr, idoler eller andre egenskaber ved den sport, der er tættest på den unge mand.
 • Kreativitet og videnskab. Hvis en teenager har nogle talent og har en affinitet til erhvervet, som faktisk kunne lykkes med forældre ville være meget klogt at endnu engang understrege dette engagement og til at stimulere det, der viser, at ældre fuldt ud tilslutte denne hobby. Hvis du taler om maleri, vælge gardiner med et billede af nogle klassiske malerier til amatør astronomi trop stjernehimmel, en vanedannende fysik unge sætter pris på det stiliserede billede af atomer og molekyler. Fremragende videnskabelige videnskaber og kultur på gardiner vil også være relevante.
 • Hav og rejse. Denne stil er velegnet til romantiske unge naturer, der har tendens til at lægge meget tid på at drømme. På den ene side afleder det sig fra sådanne nyttige ting som at studere lektioner på den anden side - enhver energi kan styres på rette spor, for eksempel for at stimulere på denne måde studiet af geografi eller endda fremmedsprog. Til dette interiør vælges gardiner af blå og blå nuancer, som et billede kan du tilføje nogle typiske havelementer - ankre og rat, bølger, måger, skibe og så videre.

Hvordan vælges gardiner i soveværelset?

Da teenagen på det givne livsstadium for første gang manifesterer sig som en person og er meget ivrig efter at vise det gennem en protest, er det meget svært at finde de rigtige gardiner i sit værelse.

Under ingen omstændigheder kan denne holdning tages let, og det er nødvendigt at tage hensyn til følgende punkter:

Vælg materialer omhyggeligt. For det første, som i børnenes værelse, i teenagerens soveværelse, er alt tilbehør, der kan skade ham, helt uacceptabelt. Af denne grund er det bedst at vælge stoffer med overvejende naturlig oprindelse - de er allergivenlige og frigiver ikke skadelige stoffer i luften.

Men eksperter anbefaler at give fortrinsret ikke 100% naturprodukt, og med en lille (op til 20%) ved tilsætning af syntetiske - dette giver mulighed længere gardiner ikke brænde og ikke mister den oprindelige farve i vask.

For det andet skal du være særlig opmærksom på materialets tæthed - det afhænger af det, hvor meget du kan dække rummet. Vær opmærksom på, at for lyse solstråler er skadelige, men valget bør ikke reduceres til stærkt lys eller dets fuldstændige fravær - selv med de gardinerede vinduer i rummet skal være temmelig let.

Vælg ikke farver og tegninger selv. Selvom du er helt sikker på, at du perfekt kender dine sønns smag og præferencer, skal du ikke vælge at vælge gardiner efter eget valg. Det er ikke engang, at man ikke kan gætte med en udskrift - netop på dette tidspunkt i sit liv, at barnet er omhyggelig med at demonstrere deres egen uafhængighed, og du kommer til at fratage ham en så vigtig ret, som en mulighed for at vælge udformningen af ​​dit eget værelse.

Forvent ikke, at overgangen fra barn til ung, kan du slippe af med de minimumskrav reparationer i gartneriet. I modsætning til barnet er i det mindste i det faktum, at børnene er meget glade for lyse farver og eventyrlige motiver, mens teenageren er meget tættere på en vis strenghed og minimalisme, og fantastisk tema synes nu helt overflødig for ham. Af denne grund kræver udskiftning hele rummet, og gardinerne er ikke en undtagelse.

Idéer til design af et teenagerum

Den enkleste, evige løsning til at dekorere et teenagers værelse er pålidelige tykke gardiner, som beskytter værelset mod solen og harmonerer med den generelle tone i rummet. Denne løsning er optimal, fordi den passer til alle de moderne design stilarter, det vigtigste er ikke at overdrive det med unødvendige detaljer.

Kreativitet - måske den eneste hobby, der i ungdomsårene kræver lyse farver for at opleve fantasi. Takket være dette kan du endda henvise til emner, der er fælles for børn og unge - for eksempel på temaet superhelte, der redder verden.

Marine stil er fokuseret på dem, der kan lide at drømme, så her er i princippet uhensigtsmæssige, enkle, daglige løsninger. Gardiner af "cafe" design kan perfekt understrege den generelle atmosfære, puffing op fra det mindste udkast, som sejl og skabe en generel romantisk stemning.

En interessant version af designen af ​​rummet til en teenager og funktionerne ved at vælge gardiner, se den næste video.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

84 + = 90