30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Gardiner af tråde i det indre af billedet

Gardiner-filamenter (muslin) i det indre: et foto med ideer til design

Tekstiler har en unik evne til radikalt at ændre opfattelsen af ​​interiøret. Ved hjælp af gardiner kan du omdanne værelset uden for anerkendelse: Tilføj plads og lys til det eller fordyb det i et behageligt skum, skab en luksuriøs boudoir eller et hyggeligt værelse til afslapning.

Når du vælger en vinduesindretning, skal du derfor være opmærksom på sine æstetiske kvaliteter, originalitet, kombination med indretningen af ​​rummet.

Ualmindeligt design af vinduesåbningen kan gøres med trådgardiner - muslin. Disse smukke, flydende, som en eventyr gardiner, kommer til os fra øst, give en excentricitet og friskhed til interiøret.

De er vant til at dekorere vindue- og døråbninger, vægge og kan også bruges som et element i zoneinddeling i boliger og offentlige lokaler (restauranter, skønhedssaloner, cafeer).

Fordele ved vinduesramme fra tråde:

 • Stilfuldt og originalt udseende;
 • Alsidighed - muligheden for at bruge enhver stilistik i rummet
 • Funktionalitet - produktet forstyrrer rummet uden at forstyrre strømmen af ​​frisk luft
 • Et stort udvalg af nuancer;
 • Styrke af fastgørelse af tråde;
 • Fleksibilitet;
 • Nem pleje (ingen grund til at stryge produktet, løsne tråden);
 • Evnen til nemt at ændre design og længde;
 • Kombination med andre typer vinduesrammer.

På trods af at alle rebgarnerne består af tråde, har de et ret stort udvalg. Tråd kan præsenteres i en anden væv suppleret af perler, glasperler, perler, sten, fjer, lambrequins. Klassificering af denne vinduesramme udføres på grundlag af materialet i dets fremstilling.

 • Ved brug af faste tilbehør, når tovene er dekoreret med forskellige elementer - perler, perler, terninger;
 • Af tråde (muslin) - lærredet består udelukkende af reb, som er fastgjort øverst med en fælles fletning. Tråde er ikke forvekslet med hinanden, de kan væves i fletninger eller kombineres med andre typer vinduesrammer;
 • Fra stof og andre dekorative materialer.

Varianter af trådgardiner

Disse er trådgardiner, hvis basis er et sjældent bomuldsstof. Takket være en speciel vævning af tråde er sådanne gardiner lyse og gennemskinnelige. Produktet kan laves af tråde af forskellige farver, tykkelse.

Smuk glans har gardiner, der bruger indeslutninger af lurex, indsatser fra perler, bugler. Grundlaget for sådanne gardiner er et sømløst stof, og så er stoffet opdelt i strenge, der grasiøst falder ned, hvilket giver rummet et usædvanligt, lidt mystisk udseende.

Tæppefordiner med perler

Garnerne af sådanne gardiner er kaotiske, eller perler strækkes i en bestemt rækkefølge. Dette skaber en uovertruffen dekorativ effekt - disse produkter bogstaveligt fascinerer med deres skønhed, især når belysningen er tændt.

De ser harmonisk ud i lokalerne, indrettet i en etnisk, glamourøs stil. Også trådgardiner med perler kan bruges i moderne klassisk stilistik, hvilket ikke kræver streng overholdelse af alle designkanoner.

Designet af disse produkter ligner en tråd, men de er baseret på strenge af hårde materialer. Denne vinduesindretning kan være streng og asketisk, eller suppleret af dekorative detaljer.

Disse gardiner kan være lavet af viskose, polyester, acetatstof, lurex, perler. Designet kan ligne traditionelle gardiner eller lodrette persienner med mulighed for længderegulering.

Funktioner ved anvendelse af trådgardiner i forskellige interiører

Anvendelsen af ​​trådgardiner i stuen er bestemt af rummets stilistik. I retrozal er det tilrådeligt at bruge gardiner, hvor trådene kombineres med frynser. I den klassiske indstilling vil gardiner-muslin uden indretning, strass og palæer være passende.

Rådet: tynde reb gardiner kan afsluttes med en lambrequin, gå med tykke gardiner, matchet i tone.

I den højteknologiske stue vil gardiner af sølvfarvede tråde, lurex reb, metalliske perler, små kæder se godt ud. For et værelse indrettet i minimalistisk stil, er det bedre at vælge en monokrom vinduesramme med streng stilistik uden unødvendig indretning. I eco-stil stuen vil reb produkter fremstillet af bomuld, bambus eller naturlig hør se godt ud.

Til noten: vil tillade dig at ændre vinduesrammens design forskellige barrettes og plukker.

Soveværelset skal have en hyggelig og pacifierende atmosfære - det vil give flydende gevind gardiner på vinduerne. I stuen hvor parret bor, kan du eksperimentere med designet og bruge forskellige kombinationer af tråde i flere nuancer og teksturer. I en ungdoms soveværelse kan du oprette en romantisk atmosfære, dekorere de flydende gardiner med farvede fjer, glasperler, krystaller.

Husk: Soveværelset er et hvilested, derfor er det bedre at opgive lyse farver ved at dekorere et værelse, idet man foretrækker blide pasteltoner.

Børn kan godt lide trådgardiner, fordi de er behagelige at røre ved, og du kan lege med dem, fletning i fletninger. I barnets værelse kan du bruge gardiner af muslin med interessante lyse farver. Fra brugen af ​​perler og faste dele er det bedre at nægte, så barnet ikke skader sig selv.

For dette værelse er det praktisk at bruge vinduesindretningen, så det er bedre at bruge kortere gardiner. Du kan også bruge et vindueramme på flere niveauer eller samle trådene i smukke fletninger, klaser.

Materialet til fremstilling af gevindforsynede køkkengardiner skal være syntetisk - så det vil ikke absorbere forureninger og lugt. Farveområdet af filamentgardinerne er valgt til væggenes farve eller hovedsættet. Effektivt ligner det brugen af ​​metalliserede garn, der passer perfekt til kromelementer af møbler og sanitetsartikler.

Rådet: i køkkenet kan muslin gardinerne bruges ikke kun til at ramme vinduet, men også til zonering formål. Med deres hjælp kan rummet opdeles i zoner til madlavning og spisning.

Tæppegardiner - et element af rumzonering

Lys og luft gevindskillevægge er kun et fund for små lejligheder. De giver dig mulighed for at dele rummet i zoner uden at røre rummet. Ved hjælp af gardin gardiner kan du opdele rummet i en zone til modtagelse af gæster og hvile, trimme kontoret fra soveværelset og skabe et hyggeligt og behageligt miljø. Hvis det er nødvendigt, er filamentvæggen nem at fjerne, der kombinerer de to rum i en enkelt.

Hvordan vælger du trådens gardiner

Den indflydelse det indre vil have på en person afhænger direkte af vinduesrammens farve og dens harmoni med resten af ​​objekterne i rummet. Der er to måder at vælge gardinfarver på:

 • Under den dominerende farve i rummets design (lille variation i nuancer tilladt);
 • Spille i kontrast - når vinduesrammen af ​​den karakteristiske farve fra de andre objekter i rummet er en accent i interiøret.

Rådet: når du vælger vinduet gardiner skal styres af placeringen af ​​rummet, dets funktionalitet, stil. Det er ikke nødvendigt at købe gardiner tilfældigt - de kan ikke passe ind i interiøret og ødelægge hele sammensætningen.

Med gardinens skygge kan du justere temperaturbalancen i rummet. I et rummeligt, veloplyst rum på sydsiden anbefales det at hænge gardiner af mørke, kølige farver. De vil slukke det aktive sollys lidt og skabe en følelse af kulde på en sultrig dag.

I et lille, dårligt oplyst rum vil gardiner af lyse pastellfarver være passende - de giver plads meget plads. Og hvis rummet er placeret på nordsiden, varm og lys vil det tilføre gardiner med varme solskinnetoner - sand, fersken, mandarin.

For at supplere vinduessammensætningen og give gardinerne et æstetisk gennemført udseende, kan du bruge forskellige tilbehør - pinde, børster, stifter, bøjler, plukker, tøjklemmer af forskellige indretninger. Det er vigtigt ikke at overdrive det med tilbehør.

Strenge og lakoniske gardiner i en klassisk indstilling kan suppleres med enkle og elegante plukker eller børster. Og for at give vinduesrammen et mere ekstravagant udseende, kan du bruge hårnåle med sten eller rhinestones i form af blomster, sommerfugle, dyr.

Selvom trådgardiner synes at være meget sarte, er det meget nemt at passe på dem. Så under trækningen er trådene ikke indviklede, de er flettet i en fletning og anbragt i en særlig pose. Vask gardinerne i skrivemaskinen, og indstil det i en delikat tilstand.

Vådt stillet produktet er gardineret på skråningen - i denne tilstand vil det straks komme ud og tage den nødvendige form. Der er ingen grund til at stryge trådgardinerne med et strygejern - det sparer lang tid i forhold til vask af almindelige gardiner.

Tæppegardiner med tilsætning af perler eller palæer anbefaler ikke at rengøre dig selv, så produktet ikke kaster. Det er bedre at give dem en specialiseret renseri. Gardiner bestående af faste materialer kan vaskes i en mild sæbevand og derefter skylles i rent vand.

Gardiner-muslin: vi syr os selv

Nitiske gardiner ser smukke ud, men er ret dyre. Men dette element af indretning kan laves med dine egne hænder og gemme.

 • Tråd af forskellig tykkelse, tekstur, farve;
 • Stofgrundlag for deres fastgørelse;
 • Klæbemiddel til tekstiler eller dobbeltsidet lakebånd;
 • saks;
 • Indretning - podhvaty, sommerfugle, hårklip.

Først forberede grundlaget for gardinerne - på bredden skal det lidt overlappe vinduesåbningen, så gardinet helt dækker det. Grundlaget er bedre at sy en dobbelt, så produktet holder formen godt.

Mønsteret er lavet under hensyntagen til underkroppene - med kvoter på 2 cm på hver side. For at fastgøre basen på corniceen er det muligt ved hjælp af kroge, efter at du har syet tæppet på stoffet.

Dernæst tråd en vis længde med en kant på 2 cm. Det er bedre at bruge glatte, skinnende fibre af lille tykkelse - de ser spektakulære ud. De er fastgjort til undersiden af ​​bunden med en tekstillim eller med et dobbeltsidet tape.

Fastgørelsesdensiteten bestemmes individuelt, afhængigt af hvor meget du skal mørke rummet. Ved limning af tråde med et dobbeltsidet klæbebånd fastgøres båndet først på stofbasis, og kun derefter påføres der reb.

Til noten: gardiner-gaze kan knyttes med en krog - basen er dannet af kolonnerne uden hæklet og tovene - fra luftløjferne. Samtidig kan produktet straks dekoreres med perler, der tidligere er gevindskåret på en arbejdstråd.

Når alle trådene er fikset, skæres de i samme længde skråt i en bue eller bølge. Derefter er produktet curtained på cornice og dekoreret.

Rådet: I stedet for de sædvanlige tråde kan du tage de fluffede fibre "græs" eller med fortykkelser (boucle) - de tillader at skabe et produkt af en interessant tekstur.

Som supplement til interiøret med trådgardiner kan du være sikker på, at de ikke bare smukt dekorerer vinduesåbningen, men også skaber en speciel atmosfære fuld af lethed, luftighed og endda magi. Ved at ændre gardinernes placering, tilbehør, kombinere dem med andre typer gardiner, kan du ændre udseendet af lokalet efter eget valg og vise sojabekomsten og en kreativ tilgang til indretning.

Gardiner af tråden og hvordan man hænger dem i interiøret (25 billeder)

Hjem »Indretning» Gardiner og hvordan man hænger dem indvendigt (25 billeder)

Trådgardiner og gasbind er en glimrende måde at skabe en unik atmosfære i hjemmet. Deres blødhed og lekenhed har en afslappende virkning. Men det bedste ved disse gardiner er, at de kan bruges i snesevis af forskellige måder. I modsætning til almindelige gardiner dekorerer de smukt ikke kun vinduer, men også vægge, døråbninger og fungerer også som indvendige skillevægge. Se 25 billeder med ideer om, hvordan man hænger gardiner af en tråd i interiøret!

Moderne gardiner af tråd: et væld af muligheder

Materialet, farven og finishen på trådgardinerne vælges afhængigt af din smag, stil på udsmykningen af ​​værelset og modetrends. Kombinationen af ​​gardiner med forskellige farver vil skabe et helt unikt indretning. Samtidig fører de ledende tendenser os til enkle og koncise gardiner, som vil give interiøret et roligt, men ikke blottet for smag.

I denne sæson anbefales det at vælge gardiner af beige, oliven, grå, lilla og andre ædle toner. Enkle sorte trådgardiner er en evig klassiker, der ud over et smukt look giver beskyttelse mod sol og privatliv.

Ud over gardinens farve kan du vælge det originale design. Blandt de tilgængelige muligheder er:

 • Spektakulære moderne gardiner af tykke tråde eller strimler af stof;
 • Tynde gardiner af muslin filament;
 • Med dekoration perler, bugles og anden indretning;
 • Enkeltfarve eller med effekten af ​​regnbue, ombre osv.

Vi ser eksempler på deres anvendelse på billedets indre!

Trådgardiner lavet af egne hænder:

Trådgardiner af muslin - 5 billeder i interiøret

Mærket for lyse og gennemsigtige stoffer består af hundrede fine tråde og kan derfor smukt filtrere lys. De kan hænges og snoet på mange måder, men de er utroligt gode uden det. Her er nogle eksempler på deres brug i det indre:

Læs også: Kort eller lang? Vælg gardiner i køkkenet!

Hvordan man smukt hænger gardiner af en tråd - 10 ideer med et billede

Gevinde gardiner skaber en eksotisk indstilling som indvendige skillevægge og vægindretning. Men endnu mere spændende er evnen til forskelligt "play9raquo; med deres design. Vurder på de følgende fotos forskellige måder at hænge gardiner af en tråd på indersiden, og skriv os i kommentarerne: foretrækker du en enkel eller vanskelig version?

Læs også: Moderne gardiner til soveværelset - ideer med billeder

Tråd gardiner i indretningen: funktioner, synspunkter, gennemgang af værelser, 65 billeder

Tråd gardiner i interiøret, på trods af deres brede salg, er sjældne i dag. Og alt fordi der er en misforståelse om, at trådene ikke kan klare funktionen af ​​gardiner. Men desuden, at muslinen pryder vinduesåbningen, kan den opdele rummet i to zoner, dekorere dørbuen og passe som en detalje af interiøret.

Trådene i muslinen beskytter mod sollys, og kvaliteten af ​​denne beskyttelse afhænger af densiteten, som kan øges ved at lægge muslinen. Gardinerne på corniceen er fastgjort med enhver form for fastgørelsesdele (øjenlåg, kroge, hængsler). Markedet præsenteres i en bred vifte af paletter og forskellige typer, så passer ind i ethvert rum.

Fra fordelene ved muslin kan man skelne:

 • Bred anvendelse i det indre af rummet (udsmykning af vægge, skillevægge, senge, vinduer).
 • Stoffer vaskes i en vaskemaskine, kræver ikke tørring og strygning (når de vaskes, skal de være bundet med en ledning, så de løse ender ikke bryder ud eller vasker dem i en vaskepose).
 • Det er bedre at slippe luft (end konventionelle gardiner).

Trådgardiner bruges ofte ikke som tyll, men som en gennemsigtig udseende væg, som adskiller værelset til funktionelle zoner. For eksempel at dele rummet i studielejligheden, i stuen, kontorlokalet fra sengen i soveværelset mv. Denne metode er længe blevet brugt i indretningen af ​​caféer og indkøbscentre for at skabe en afsondringseffekt.

For at skabe et usædvanligt udseende kan du lave lag af forskellig længde med dine egne hænder, da du skal klippe tråde på forskellige niveauer (de opløses ikke og smelter ikke, men det er bedre at lodde enderne).

Billedet viser en optimal og økonomisk variant af zonering. I interiøret adskiller en hvid muslin soveværelset fra stuen i en moderne studielejlighed.

Plus gardiner af garn i interiøret er, at de kombineres med et stof af forskellig densitet og tekstur. For eksempel kan muslinen spille rollen som tyll og samtidig kombineres med gardiner eller rullegardiner.

Du kan uafhængigt ændre designet af trådgardiner ved at strække perler eller perler, sten, palæer i enhver rækkefølge eller til at skabe et ornament. De kan flettes i fletninger, bundet i en bundt, dekoreret med hårnåle og holdere.

Fordelen ved trådgardiner er, at de kan kombineres med hinanden og styrkes, som du vil, og viser deres fantasi.

Farven på trådgardinerne skal stemme overens med indretningen af ​​rummet, kombineret med gulvbelægning, vægge eller møbler. Hvis rummet er lavet i neutral farve, kan accentet laves på gradienttråde med gradvis eller abrupt farveovergang.

I et billede i et hvidt og blåt rum kombineres trådfilmen med tekstilens farve og farvningen af ​​væggene, hvilket gør interiøret harmonisk og interessant.

 • Fast stof. Færdigfremstillede trådgardiner med perler, sten eller glasperler sælges, hvor hver tråd er helt dækket med tilbehør. Hvis du hænger dem på vindueskanten, så når vinduet er åbent fra vinden, vil perlerne knibe lidt, så de bruges oftest til intern zoneinddeling. Pleje er ikke svært, det er nok at tørre med en fugtig svamp, denne type er ikke meget snavset og er ikke beregnet til vask.

 • Musselin. Enkle trådgardiner med fletning til fastgørelse. De vinder på baggrund af solidt på grund af, at de er nemme at slette, og de snor ikke. skelne:

 • Dekorativt og stof. Kombinationen af ​​indretning og trådgardiner i en sammensætning. De vaskes kun med hånden.

Der er flere måder at fastsætte trådgardinerne på, som vi overvejer i nedenstående tabel.

Montering på stangen af ​​cornice

Hitch på gardin tape til kroge

Hitching på velcro tape (borrelås)

Trådgardiner i køkkenet i kogezonen vil være passende i en forkortet version. Vigtigst er det, at materialet skal være syntetisk (for at undgå spredning af ild og absorberende dufter).

Tråde i køkkenet i en lille studielejlighed tjener som en skillevæg, som ikke gør plads mindre, ligesom falske vægge af gipsplader. Hvis køkkenet er stort, kan de adskille spisepladsen.

De foto hvid bomuld gardiner i det indre af køkkenet, sammen med en blank suite skaber en luft atmosfære og en følelse af renlighed.

I stuen er trådgardinerne egnet til at dele resten af ​​zonen med tv-området. Se godt ud på vinduerne sammen med en lambrequin af kontrastfarve med klassiske gardiner i gardinens tone. Også de kan drape corniceen.

Hvis det indvendige rum er lavet i stil med hi-tech, er det bedst at vælge en gaze med lurex og sølv perler, er velegnede til klassisk stue med garn frynser, for minimalistisk passer monokromatisk neutral farve.

Kisei i soveværelset anbefales at vælge uden ekstra tilbehør i farven på tekstiler. Hvid er egnet til at skabe en lys resten atmosfære, og lys rødt vil understrege kreativitet.

Billedet i det indre af soveværelset gardiner med perler på baggrund af dagslys ligne regndråber.

Kombinationen af ​​et let let stof med en chokoladefarvet trådkappe skaber en mystisk stemning i soveværelset.

For det indre af et barns værelse er bedre at vælge musselin med fjer og perler delikat farve.

Med hjælp af smukke trådgardiner kan du eksperimentere med design af rum og designvinduer på en original måde. Til støtte for dette tilbyder vi et udvalg af billeder af gardiner af muslin i interiøret.

Fandt du en typografi? Vælg fragmentet og send det ved at trykke på Ctrl + Enter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

96 − 86 =