30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Fuchsia hjemmepleje

Lad os vokse fuchsia hjemme

Lys, flerfarvet og varieret fuchsia - dyrebare perler i samlingen af ​​enhver blomsterhandler. Bringer en storslået skønhed ind i huset, du skal vide, at dyrkning og omsorg for fuchsia derhjemme vil kræve, at indendørs planter elsker at anvende al viden og styrke.

Fuchsias er berømte for længe, ​​fra selve forår og til sen efterårsbloemning. Planter kan dyrkes som ampel, buske og stilke. Et utroligt antal farver og typer af hyggelige lygter er overraskende og fascinerende. Fuchsia vokser hurtigt og er meget lydhør over for pleje. Men efter at have oplevet manglende opmærksomhed, kan planten være lunefuld.

Egenskaber af pleje af fuchsia derhjemme

Når plejehjemmet bevarer fuchsiaens blomster, er den iboende sæsonbestemt. Perioden med aktiv vegetation og blomstring varer fra forår til efterår, og om vinteren hviler planten. Derfor er overholdelse af temperaturregimet, når man plejer en blomst, meget vigtig.

Om sommeren føler planter sig bedst i et moderat varmt rum eller i haven ved en temperatur på 16-24 ° C.

Hvis atmosfæren er køligere, sænker udviklingen af ​​planter, dannelsen af ​​nye knopper stopper, det vil sige, at køling bliver til fuchsia et signal om begyndelsen af ​​hvileperioden.

Overskridelse af 25 ° C bar virker deprimerende på den dekorative kultur. Fuchsia kan smide knopper, blade lille, bleg. På nuværende tidspunkt er planter i fare for skadegørere og sygdomme, og denne fare er mest sandsynligt, når de vokser og plejer fuchsia i haven.

I varme dage er det nødvendigt at træffe alle foranstaltninger til:

 • beskyt den blomstrende skønhed fra den brændende sol;
 • regelmæssig vanding af grønt med blødt vand;
 • øg fugtigheden i rummet.

I rumforholdene lever fuchsier perfekt på de vestlige eller østlige vinduer. Her er der en penumbra, der er nødvendig til blomstringen og bevarelsen af ​​løvets løv. Hvis potten er tvunget til at være på det nordlige vindue, blomsten er baggrundsbelyst i op til 12 timer om dagen.

Vanding og top dressing af fuchsia blomst når plejehjemmet

Fra forår til efterår bør fuchsia modtage rigelig vanding, som gradvist falder i hvileperioden:

 • Det største behov for vand er oplevet af blomstrende planter;
 • når fuchsia hviler, fuldfører masseblomstringen, jorden jorden under det fugtes om en gang om ugen.

Det er et andet spørgsmål, hvis blomsten skal hvile. Sådan plejer du fuchsia om vinteren?

Om vinteren bliver vandene ikke mere oftere end to gange om måneden. Det er nødvendigt at sikre, at de forbliver i et køligt rum ved lave positive temperaturer. Hvis dette ikke er gjort, bliver dyrkning og omsorg for fuchsia hjemme meget mere kompliceret.

Manglen på varme og lys i løbet af vinteren skud er forlænget, løv helt eller delvist kollapser, og karmen forbliver nøgne skelet tidligere skønhed. Med fremkomsten af ​​foråret ligger sådanne planter bagud under udvikling, mindre venligt og villigt ind i en periode med blomstring.

Om vinteren behøves der ingen befrugtning, men i vækstperioden hjælper de fuchsia til at danne mange knopper og hurtigt genoprette efter blomstring. Gødning blomster begynder i anden halvdel af marts. Til top dressing ugentligt brug et komplekst værktøj til blomsterafgrøder.

Når du plejer fuchsia og vokser den hjemme, skal du huske at vanding gødning udføres på et lidt fugtigt substrat. Foliær fodring af fuchsia udføres på bagsiden af ​​bladene.

Efter transplantationen skal planten ikke fodres i ca. en måned. Den samme regel gælder for unge, kun rootingplanter.

For at accelerere dannelsen af ​​grønne masse planter befrugtes med et højt indhold af nitrogen. Og for at lægge og opretholde en frodig blomst, er der brug for forbindelser med en overvejende mængde kalium og fosfor.

Når voksende og omsorg for fuchsia i haven et godt resultat givet dressing kompositioner, rig på organisk materiale, og voksne fisk positivt reagere på introduktionen af ​​sporstoffer.

Transplantation mens man tager sig af fuchsia derhjemme

For at planten skal have tilstrækkelig styrke til aktiv blomstrende, er det vigtigt for den at modtage rigelig og kompleks ernæring. I dette tilfælde spiller en betydelig rolle af jorden, hvor blomsten vokser. Ved pleje af fuchsia i hjemmet er det tilrådeligt at medtage årlige transplantationer, som skal forekomme i foråret - det tidspunkt, hvor vågningen starter og blomsten vokser.

Som substrat kan du tage eventuelle løs færdige blandinger til prydplanter, blande dem med havejord eller godt genregneret humus. Hvis fuchsiablomsten vokser på balkonen eller i hjemmet, kan der tilsættes en smule løg til jorden for at reducere fugtighedsdampen. På bunden af ​​keramikken gør det muligt at beskytte rodsystemet af fuchsia mod overophedning af potten nødvendigvis dræning.

Reproduktion af fuchsia derhjemme

At dyrke nye planter fuchsia er det muligt at have blomstret ved frø eller vegetativt. Ofte bruger vegetativ, som på billedet, reproduktion, fuchsia, pleje i hjemmet, hvor er meget lettere, og de unge planter vokser hurtigere og begynder at blomstre.

Du kan klippe de apikale eller stamme stiklinger til vilje på ethvert passende tidspunkt fra forår og hele sommeren. Det er kun vigtigt, at sunde knopper dannes på skuddene, og ikke grønne, men halvstumpede stilke kommer ind i jorden.

Hvis afstivningen af ​​stiklinger udføres om efteråret eller vinteren, giver planten nødvendigvis yderligere belysning og opretholder temperatur- og fugtighedsregimet "sommer".

Stiklingerne skæres med en skarp ren kniv, hvorefter alle blade undtagen det øverste par fjernes fra skuddene. Root fuchsia med lige succes:

Hvordan man plejer fuchsia efter stiklinger? Inden for 1-2 uger, når de dannede rødder stiklinger bliver synlige, kan de transplanteres i individuelle små potter med en diameter på op til 9 cm. Hvis plantning udføres i en stor beholder, såsom for dyrkning ampelnye kultur i en beholder bære flere stiklinger.

Til blomstrende ampel og bush fuchsias var maksimalt frodige, planter i to eller tre år skal opdateres. Stempelprøver vokser og bevarer dekorativiteten længere. Men her, når der vokser og plejer fuchsia hjemme og i haven, bliver beskæringen aktivt brugt.

Hvis der ikke er nogen måde at afskære stiklinger fra busken, skal du bruge fuchsia blade. Store sunde blade skæres sammen med stiklinger, og derefter pr. Centimeter begravet i våd perlit. Under betingelserne i et drivhus, med daglig sprøjtning, øget fugtighed og en konstant temperatur ved bunden af ​​petiole udvikles miniature rosettes.

Når de er stærke nok, adskilles de fra bladet og plantes i separate potter. I fremtiden er omsorg for fuchsia hjemme ikke andet end det sædvanlige, når blomsten vokser deres stiklinger.

Sådan dyrker du fuchsia hjemme og passer godt til planten - plantning, vanding og reproduktion

Smukt blomstrende kogeplanter er meget populære, for med deres hjælp kan du dekorere ethvert værelse, hvilket gør det mere levende og originalt. En af de fremragende muligheder er buske, stilk og blomstrer af en plante som fuchsia - voksende og plejehjem der vil kræve særlig opmærksomhed. Du kan vokse det ikke kun hjemme, men også på det åbne land.

Pas på Fuchsia derhjemme

At opnå aktiv blomstring i husdyrkning er ikke for svært, som det måske forekommer i starten. Fuchsia i sig selv er en høj busk med en frodig krone, der med rigelig blomstring er dækket med blomster, glædeligt en række former og farver. Korrekt pleje indebærer overholdelse af temperaturregimet, en vis luftfugtighed, belysning, fodring og vanding. Om vinteren har planten brug for hvile. Koldt indhold på dette tidspunkt af året vil sikre, at fuchsia i sommer vil blomstre rigeligt.

Reproduktion af fuchsia kræver en seriøs og kompetent tilgang, korrekt vanding, transplantation og andre lige vigtige komponenter. Denne frodige busk vokser hovedsagelig i bjergområderne i Sydamerika, selvom nogle arter vokser selv i New Zealand. Gunstige betingelser for det betragtes som - fugtig og kølig luft, tåge og penumbra. Afhængigt af væksten skelnes fuchsia af ampel sorter, bush og ampel-bush sorter. De mest populære sorter, blandt hvilke der er planter med terry, aflange skarlagede blomster, er:

 • Armbro Campbell;
 • Alisson Bell;
 • Anabel;
 • Blå engel;
 • Henriette Ernst;
 • Imperial Crown;
 • Fredens Prins;
 • taljen;
 • Hollis Beauty.

Rusty fuchsia kan praktisk talt på ethvert land, men jorden fugtighed, hvor du planlægger at plante denne stærkt blomstrende buske, bør ikke sænkes. Våd jord i vækstsæsonen er et must, så sørg for at jorden ikke tørrer ud. Fyld potten med en universal jordblanding, inden planten plantes. Bedste plante føles i en jord med en løs struktur, for hvilken det ikke gør ondt for at tilføje sand, aske eller torv til fartøjet. Nogle gange, i forbindelse med ændringen af ​​forhold, denne plante med en frodig blomst dumper knopper.

Temperatur og fugtighed

Passende temperatur for væksten af ​​planterne, hvad enten hybrid fuchsia, Annabel, Blue Angel, eller en anden slags anses 18-25 ° C, f.eks næsten stuetemperatur. Især god plante vokser om sommeren, når gaden er 30 ° C, men busken tåler ikke varmen meget godt. Fuchsia foretrækker penumbra; direkte sollys fører til dets fuldstændige ødelæggelse.

Før du begynder at plante frø eller stiklinger, skal du sørge for at holde det optimale fugtniveau. Sprøjt bladene med vand, ved hjælp af en sprøjtepistol to gange om dagen, om vinteren og efteråret, er denne procedure ikke nødvendig. For at øge fugtigheden om foråret og især om vinteren skal du placere en beholder nær bushen, inden du fylder den med vand og småsten.

Fuchsia foretrækkes af elskere af indendørs blomsteravl, som dekorerer deres vindueskarme med planter med smukke blomster. Behold det bedre i nordvest, nordøst eller øst vindue. Hvis der er mangel på lys på nordsiden, falder intensiteten af ​​blomstringen, hvis solen er stærk, bliver bladets farve svag i fuchsia. Nogle gange placerer blomsterdyrkerne det på sydvinduet, men i dette tilfælde skal planten være dækket af papir.

Fuchsia er som regel vandet rigeligt, især hvis jorden begynder at tørre ud dårligt. Om sommeren fugtes husplanten næsten hver dag. Sandt nok kan overdreven vanding negativt påvirke dets tilstand, fordi dette vil føre til rotting af rødderne, hvis tegn er blødning af bladene, en ændring i deres skygge. Nøglen til succesfuld vækst er det korrekte valg af substratet. Om vinteren hældes fuchsia en størrelsesorden mindre - op til et par gange om måneden, hvis temperaturen er under 0 ° C. Selvom planten er i kulden, bør jorden ikke tørre helt.

For denne frodige buske er det bedst at bruge god dræning, som forhindrer fugtstagnation og løst underlag. Hvad angår top dressing, så brug de færdige produkter fra specialbutikker. Om sommeren skal du bringe den ind hver uge, og om vinteren falder fuchsia praktisk taget ikke op. Om foråret, før planten begynder at blomstre, indføres komplekse gødninger med et tilstrækkeligt indhold af nitrogen. Med begyndelsen af ​​blomstrende fuchsia skal du øge indholdet af kalium i dem med fosfor.

Før du sender planten til vinteren, er det nødvendigt at beskære. Mange udfører denne procedure i det tidlige forår, men du kan afskære fuchsia og falde. Ved først at udføre en stærk beskæring, forlader skud omkring 15 cm. Hvis kronerne allerede er dannet, reducer trimningen for at fjerne svage skud, udtynding og afkortning af de resterende til 1/3 af deres højde. I fremtiden, for dannelsen af ​​en stubbe træ på visse steder nippe skud.

Ved transplantation af en plante, der har haft en varm vinter, behøver du ikke at fjerne hele substratet, fordi Dette kan skade rodsystemet. Det er bedre at let ryste den gamle jord, placere rødderne i en stor beholder og hæld i frisk substrat. Udfør en transplantation bedst i januar-februar, så fuchsia kan vokse rødder og danne en vegetativ masse før blomstringen. Hvis planten har vinteret i kælderen, og den har næsten ingen vegetativ masse, så kan du ryste jorden.

Fuchsia - vokser og plejer derhjemme

Propagate fuchsia, som er rigeligt blomstrende, med grønne stiklinger, frø og blade. Efter at have foretrukket udbredelsen ved stiklinger, skal du vælge 5-8 cm stammeudtag, som skal plantes flere gange i beholdere med en diameter på 12 cm. Læg derefter potterne i et minikasse for yderligere spiring. Det gøres ofte ved rooting stiklinger ved hjælp af vand, tilføjer aktivt kul til det. Top af beholderen skal være dækket af polyethylen, skal den fjernes med jævne mellemrum for ventilation. Vent til rødderne vokser til 1,5-2 cm og fortsæt med at plante stiklinger.

Ved udplantning af frø forekommer skud efter ca. 50 dage. For frø skal du forberede en blanding af tørv med sand. En måned senere skal frøplanterne dives, hvorefter spirerne på 5-6 stykker skal plantes i potter, og ikke glemme at klemme deres top for bedre forgrening. Derudover kan du engagere sig i stempling, der giver hver buske en vis form ved hjælp af regelmæssig beskæring. I den tredje reproduktionsmetode fra en moderplantage skal du fjerne de mere udviklede blade med en stamme, plante dem i blød jord og dække med plastik.

Fuchsia - til dyrkning og pleje hjemme for denne busk, vær ekstremt forsigtig, tk. han er udsat for skadedyrsangreb. En af de farligste er whitefly. Tilstedeværelsen af ​​dette insekt tales af klæbrig blade og en sværm af små hvide sommerfugle. For at bekæmpe anvender man ofte en opløsning af vaskesæbe og alkohol, som tørrer bushens blade. Ofte påvirkes fuksi af en edderkoppemide, bladlus og til tider endda grå rot.

Fuchsia pleje om vinteren hjemme

For at kunne formidle en blomst er det vigtigt at have en ordentlig overvintring, selvom du bruger hybrid sorter. Kølig overvintring er garantien om, at planten i sommeren vil have lyse og frodige blomster. Nogle dyrkere bruger i vinter stiklinger. Til dette placeres rodede stiklinger i små potter på en kølig balkon / veranda, hvor de tilbringer vinteren.

Hvis kælderen bruges til at opbevare blomsten, så i slutningen af ​​efteråret er buskens udgravet, hvorefter skuddene skæres og behandles med et fungicid. Om vinteren skal mængden af ​​vand reduceres, og i oktober-november skal vanding udføres, når klumpen ikke er helt tør. Ved lav temperatur bør vand ikke være mere end 1-2 gange om måneden. Rumtemperaturen skal være 8-10 ° C, så fuchsia kan hvile før blomstringen.

Fuchsia foto

Anastasia, 30 år gammel

I flere år har jeg været involveret i fuchsia vokser derhjemme. Blandt fordelene ved planten vil jeg fremhæve ikke kun den pragt og smukke farve, men også den mindste omhu. Indtil foråret holdt planten på vindueskarmen, drejede den konstant potten, men de uberørte knopper faldt. Med begyndelsen af ​​varme dage satte hun sig på den åbne veranda.

For nylig havde jeg en fuchsia, som blev givet af en af ​​slægtninge. Planten blev ramt af dens rigelige blomstrende og smukke knopper, men det viste sig at være hurtige, så det er meget besværligt at tage sig af det. Til vanding og temperatur er planten følsom: overløb, direkte solstråler, fordi det er farligt.

Fuchsia jeg kunne virkelig godt lide, så jeg købte flere potter med denne frodige blomst. Jeg noterer mig en lang og smuk blomstring, men busken var meget krævende at pleje, det er ofte tilbøjelig til at angribe angreb. Ofte er en edderkoppemid, en hvidflyvning, liggende på bladene. Arbejdet samtidig med det samme.

Sådan plejer du fuchsia derhjemme

Fuchsias hjemland og populære sorter

Fuchsia fødested er Mellemamerika, nogle sorter er bragt fra New Zealand. Den mest attraktive del er den oprindelige blomsterstand, der minder om formen på kinesiske lanterne. Farven kan variere fra snehvid til en rig bourgogne skala. Der er mange terry og semi-dobbelt sorter, såvel som usædvanlige bløde blomsterarter, ellers kaldet carpal.

Blandt alle mangfoldigheden kan kun identificeres nogle få kategorier, den mest populære til hjemmevoksne.

Mest populære på grund af den aktive vækst af laterale skud. Det ser godt ud i egnede blomsterpotter, såvel som i dannelsen af ​​blomsterpræparater.

Blandt de fyldige fuchsier kan man ofte finde sådanne sorter:

 • ballerina - Interessante blomster med frodig kant. Farve, som regel tofarve.
 • Anabel - Bulky snehvide blomsterstande.
 • Prince of Pisces - Hvide sepals, omgivet af skarlagede nederdel.
 • Hollis Beauty - store hvid-pink blomsterstand.
 • Imperial Crown - langstrakt racemose blomstring af rød nuance
 • Blå engel - en usædvanlig kombination af hvid og lilla
 • Art Deco - store hvide kronblade med bourgogne frynser.

Den grundlæggende finesser af arrangementet af ampel farver af indendørs blomster er obligatorisk klemning af lateral skud. Dette får en tæt og kompakt plante.

En sådan blomst kan placeres på en vindueskarm eller dyrkes udendørs (i et varmt klima, selvfølgelig). Bush arter er også forskellige i sort og giver dig mulighed for at dyrke et pænt stempling træ eller endda bonsai. Ofte kan du finde en henvisning til hybrid fuchsia, som er afledt specielt til husdyrbrug.

 • Alysson Bell - Halv-dobbelt kronblade af violet eller rød farve.
 • Henriette Ernst - lyse røde sepals i en usædvanlig sølvfarvet ramme.
 • talje - Orange blomsterstammer af en bizar form.
 • Chantal - usædvanligt snoet lilla kronblade med pink sepals.
 • Goth - mørke rødbrune kronblade i en lyserød ramme samt meget fremtrædende stødstoffer med en karakteristisk tætning i enderne.

Fuchsia sorter er ekstremt forskellige, især da næsten hver dag er der nye hybrider. Afhængigt af placeringen af ​​skudene klassificeres hyppigst og hybridsorter, der er egnede til husdyrbrug.

Oplysninger om de vigtigste hemmeligheder for vellykket dyrkning kan findes yderligere.

Hvordan man tager sig af fuchsia

Denne plante er en lunefuld natur, men hvis du kender de grundlæggende tricks af pleje, kan du vokse en smuk busk. I et temmelig varmt klima kan du lade en blomst blomster på gaden indtil de første kolde snaps.

Det anbefales at tage vinduet øst eller sydvest under blomsten. Direkte sollys bør ikke være, men spredt lys fuchsia er meget glad for. God belysning - et løfte om aktive og lange blomstrende planter.

Dette er et vigtigt kriterium, der hjælper med at opretholde plantens levetid. Fuchsia elsker rigelig vanding, så jordens øverste lag ikke tørrer ud. Men når der er en hvileperiode: Fra oktober til begyndelsen af ​​december er det ønskeligt at reducere fugtindtaget til et minimum. Dette vil gøre det muligt for os at få styrke før den nye sæson, overvandet på dette tidspunkt kan endda ødelægge anlægget. Fuchsia om vinteren kræver heller ikke meget fugt, planen for vanding er restaureret på samme niveau i omkring marts.

Vand til vanding fuchsia er ønskeligt at tage en stabil og blød, men denne regel er typisk for alle indendørs planter. Med hensyn til sprøjtning er det ikke forbudt at gøre dette regelmæssigt, fordi fuchsia kan lide høj luftfugtighed. For at sikre et behageligt miljø kan du sætte puljen i en beholder med småsten.

Hovedbetingelsen ved sprøjtning er kun at gøre det med varmt vand, og ikke at røre modne knopper og blomster.

I løbet af vækstperioden vil denne procedure kun være til gavn. Efter fremkomsten af ​​knopper er det nødvendigt midlertidigt at stoppe sådanne sessioner, således at fugt ikke beskadiger de følsomme kronblade og ikke fører til død af blomster.

Blomsten af ​​fuchsia er ret krævende af omgivende temperatur. Komfortområde: fra 20 til 28 grader varme om foråret og sommeren. Ved skarpe ændringer kan alle blade og ublåste knopper kastes. På sommeren kan "ferier" udtages på balkonen eller loggiaen, efter at have bevaret placeringen af ​​stedet fra kladder og strålende stråler. Under sådanne forhold modstår fuchsia let forskellen på 30 grader, men ved en højere temperatur er negative reaktioner mulige.

Gødning applikation og jord sammensætning

På trods af nogle nuancer er den indendørs blomst af fuchsia absolut undemanding for voks. Til plantning er klargjort universal primer egnet, og det er muligt at fodre dem med specielle sammensætninger til blomstrende indendørs planter. I det åbne område kan det være økologisk, og til indendørs fuchsia-blandinger, som du normalt får, passer til.

Anvendelsen af ​​gødninger kan udføres i henhold til følgende skema:

 • Ved plantning i klare jordblandinger udføres den nærmeste øverste dressing ikke tidligere end i en måned.
 • I fremtiden har planten brug for ugentlig befrugtning under vækst- og knoppedannelsen.
 • Under blomstringen er det nødvendigt at reducere gødningsdelen lidt, så fuksi ikke smider væk.
 • Efterår og vinter resten kan ikke forstyrres ved fodring, fordi det stimulerer aktiv vækst, hvilket nu er uønsket.
 • I foråret bliver fodringsplanen gradvist udvidet og ændret til det sædvanlige ugentlige regime.

Proceduren med anvendelse af gødning er ønskelig at kombinere med løsnelse af rødderne. Dette skal gøres meget omhyggeligt, fordi det underjordiske system af denne plante er karakteriseret ved særlig følsomhed. For samme formål forsøge at sikre, at rødderne aldrig kommer op over jorden, ellers truer det med at tørre ud og ødelægge planten.

Voksende fuchsia indebærer en årlig transplantation i en større kapacitet. Dette er nødvendigt for videre udvikling samt opnåelse af nye kimplanter til reproduktion.

 1. Vælg en krukke omkring to centimeter bredere end den forrige.
 2. I bunden er det nødvendigt at lægge et drænlag, ellers vil rødderne blive truet af forfald.
 3. Som grund kan du bruge en universel blanding, såvel som selvfremstillet. I et forhold på 1: 1: 0,5 tages det fra arkjorden, tørv og groft sand (kan erstattes af loam).
 4. Planten skal skæres for at danne en smuk busk. Skudd på hver side er forkortet med mindst en tredjedel.
 5. Planten fra den gamle krukke skal transplanteres i den nye jord ved omladning. Det er meget vigtigt ikke at beskadige rodsystemet, så rør ikke ind i jordkloden.
 6. Ved kanterne er det nødvendigt at falde i søvn med ny jord, lidt kompakt jord og vandbrønd. Om nødvendigt, efter krympning er det nødvendigt at fylde jorden.

Beskårne dele af planten kan være rod ved hjælp af følgende tips. Ved beskæring skal du overveje, hvordan du vil se din fuchsia, så du kan se de relevante muligheder på internettet eller magasiner. Hvis du planlægger at dyrke et stamtræ, skal du huske på, at kufferten normalt ikke er for stærk, der vil være behov for yderligere støtte.

Mange producenter bruger en vanskelig teknik: de fletter stangen af ​​en passende konfiguration med skud. I dette tilfælde er det nødvendigt at transplantere planten sammen med støtten. Den anden metode: dannelsen af ​​et træ fra to eller tre planter. Trunkerne i dette tilfælde kan "væves" i en pigtail, og også snoet sig indbyrdes. Sådanne sammensætninger er mest effektive, hvis den anvendte fuchsia kan prale af forskellige nuancer og kronbladskonfigurationer.

Reproduktion af fuchsia: stiklinger, blade og frø

Som tidligere nævnt er den mest effektive måde at opnå nye planter på at rotere stiklinger. De forbliver efter den årlige trimning af fuchsia, og de kan også blive bedt om af venner. Flere detaljer om dette og andre former for reproduktion er beskrevet nedenfor.

De afkortede fuchsia grene kan hurtigt og effektivt forankres. For at gøre dette skal du bruge sand, tørv og en universel blanding. Fremragende resultat giver en simpel vandbeholder.

Efter 10-20 dage starter filialen de første rødder, hvorefter den transplanteres i den første krukke. Dens lydstyrke skal være lille, ellers vil anlægget sætte alle sine kræfter i dannelsen af ​​rodsystemet, mens den overliggende del vil bremse væksten. Det næste år er det ønskeligt at transplantere en blomst, hvorefter det allerede er muligt at forvente knopper.

En mere tidskrævende metode. Som et plantemateriale anvendes et mellemstort blad, revet sammen med foden. Til rooting skal den lægges i tilberedt jord og sprøjtes regelmæssigt med varmt vand. For at skabe en passende temperaturregulering er toppen dækket af en gennemsigtig beholder.

Efter en halvanden måned begynder de første skud på skæringsstedet. Efter dette skal du stoppe med at sprøjte og gradvist "pleje" bakterien til den sædvanlige temperatur.

Fuchsia fra frø derhjemme

Voks denne indendørs blomst fra frøene er ret vanskelig. For at gøre dette er selv selvindsamlet materiale velegnet, men med den obligatoriske kunstige oversprøjtning af moderplanten.

Fuchsia frø kan ikke uddybes, gennemsigtigt husly og regelmæssig sprøjtning er tilvejebragt ovenfra. Om to uger begynder de første skud at dukke op, om en måned skal de dives og placeres.

Årsagerne til, at fuchsia ikke blomstrer

Hoveddelen af ​​denne plante er attraktive blomster. I form og sort, såvel som mulige farvemuligheder, er det svært at finde et værdigt alternativ til denne blomst. Dog rummer fuchsia ofte ejerne med en frodig farve, så det er ikke ude af sted at lære og rette de grundlæggende fejl i plejen af ​​denne lunefulde plante.

Ca. fra midten af ​​oktober er det nødvendigt at give planten tilstrækkelig omhu. Vanding er reduceret, det er tilrådeligt at nægte befrugtning helt. Den optimale temperatur er 5 til 12 grader Celsius. Du kan tage en gryde på en uopvarmet loggia eller holde i kælderen. Hvis du ikke giver planten en ordentlig hvile før forårssæsonen, vil fuchsia ikke få nok styrke til fuld blomstring.

Sen beskæring og klemning

Pinch og trim skud skal være så tidligt som muligt i foråret og efteråret før "dvale". Dette er en nødvendig hygiejnisk procedure til fjernelse af gamle og tørrede grene. Om foråret vil det tillade at danne en smuk busk, og også at arrangere en blomstersammensætning efter din smag. Hvis dette ikke er gjort, kan planten heller ikke blomstre, så sørg for at tage tid til denne procedure.

Forkerte temperaturforhold

For varm temperatur eller svær hypotermi truer den fremtidige blomstring. Det er meget vigtigt i løbet af snorstrengen at ikke forstyrre den sædvanlige vandingsplan, ikke at omarrangere eller udfolde potten. Fra direkte sollys skal du skygge, ellers kan blomsten ikke forekomme.

For meget kapacitet til plantning kan også tjene som en negativ faktor. Fuchsia-planten begynder at danne knopper først, efter at rodsystemet har fyldt hele potens volumen. Hvis en ung skydning plantes i en kapacitet, der overstiger kapacitet, kan dette ikke ske i mange år.

Forkert anvendelse af gødning

Overfeeding eller mangel på næringsstoffer er også uønsket. For at opretholde en behagelig tidsplan for indføring af kvælstof eller komplekse gødninger er nødvendig under hele udviklingen af ​​blomsten. Når knoppene vises på stilkene, behøver du ikke at styrke og øge fodring. Det er ønskeligt at opretholde samme regime, hvis planten forbereder sig til blomstring, så gør du alt rigtigt.

Lette og usædvanlige blomster af rumsfuchsia tiltrækker altid øjet og tjener som en kilde til særlig stolthed for værterne. Alle kender sin capricious natur, men hvis de nødvendige betingelser er opfyldt, vil denne plante helt sikkert takke den frodige og lange blomstring. Lær de vigtigste hemmeligheder, hvordan man dyrker fuchsia, og også formere den med stiklinger, blade og bruge frø, kan du fra oplysningerne i vores artikel.

Kopiering af webstedsmaterialer er strengt forbudt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

52 − 43 =