30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Franske vinduer i lejligheden

Franske vinduer - det er elegant! 75 billeder i interiøret

Franske vinduer i Europa kaldes ellers - franske døre, og det er en mere præcis definition. Meget populær nu, de har en temmelig gammel historie.

Franske vinduer: en opfindelsens historie

I det syvende århundrede foreslog arkitekterne i deres beslutning om lysproblemet at bygge i stedet for en enkelt væg, store svingdøre. Under den lyse og varme tid på dagen blev de åbnet bredt, og lyset trængte lige ind i korridorernes yderste hjørner. Over tid begyndte de blinde døre at glas, og de begyndte at ligne de store panoramavinduer. Imidlertid er denne lighed kun ekstern, deres design er signifikant forskellig fra vinduesrammerne og meget tættere på vingedørene.

Funktioner af designet af franske vinduer

I vinduesrammerne er der nødvendigvis en lodret jumper - en impost. I designen af ​​de franske vinduer er det ikke, fordi ideen selv påtager sig en helt fri åbning, der giver mulighed for at komme ind på terrassen. Store vinduedøre, der adskiller et værelse fra en balkon eller terrasse, hedder portaler.

Portalernes døre, i modsætning til dørene i det syvende århundrede, gør sjældent svingende, den klassiske version af moderne franske vinduer er en glidende struktur, sjældnere en foldende.

Fordele og ulemper ved franske vinduer

Utvivlsomt er i sig selv store vinduer en interessant designløsning til opførelse af et privat landhus eller en bylejlighed.

 • Den største fordel ved franske vinduer er stadig i udførelsen af ​​deres hovedfunktion - belysning. Værelser fyldt med naturlig sollys er altid mere attraktive og positive.
 • Franske vinduer øger visuelt rummet.
 • Vigtigt for værelsetets æstetiske egenskaber er udsigten fra vinduet på et smukt landskab eller panorama.

Ulemperne ved franske vinduer er:

 • Høj pris;
 • Et stort område af vinduer, især hvis de ikke er installeret i stueetagen, komplicerer deres pleje;
 • Der kan være problemer med installation af yderligere opvarmning.

Populariteten af ​​franske vinduer vokser, og deres kvalitet bliver mere og mere perfekt. Briller kan tones og med kontrolleret lystransmission. Der lægges stor vægt på miljøsikkerheden af ​​materialer indeholdt i deres sammensætning.

Franske vinduer i lejligheden

Fransk vindue i det indre af et moderne hus, installationsteknologi, nyttige råd

Det skønne og luksuriøse udseende, der giver rummet franske vinduer, tydeligt angiver velfærd og god smag af ejeren af ​​boliger. Med hjælp fra franske vinduer er ganske simpelt at vende et mørkt kedelig rum ind i et rum fuld af lys og glæde, især hvis den kantede vindue, panoramaudsigt, eller konfigureret som en karnap. Selvfølgelig, den franske vindue - er ikke bare en del af de glaserede vægge, det er ganske kompliceret arkitektonisk element i form af tekniske, design og juridiske, så der bør tages alvorligt sin installation, for at forstå de snørklede og nuancerne i installationen.

Oprindelse af franske vinduer

Til at begynde med vil vi tydeliggøre, at franskmændene kalder de brede panoramavinduer til gulvet, lavet som skydedøre eller ved hjælp af en silkeforbindelse. For det meste bruger glasruder med termoruder.

Opfundet sådan et vindue, selvfølgelig, den franske, blev de oprindeligt optrådte i provinsen Provence, snart spredt sig til nærliggende: Gascogne, Auvergne, Languedoc, Guienne, Dauphine, Franche-Comté og Bourgogne. I de centrale områder var det sædvanligt at udstyre sådanne vinduer med værelser ud mod indre gårdhave; de var pålideligt beskyttet mod nysgerrige øjne. I tætbefolkede områder med industri og landbrug har franskerne sjældent givet mulighed for at installere store vinduer.

I princippet er det ikke overraskende - at observere skønheden i det skotske højland og dale, foden af ​​Alperne og indviklede kurver floderne er meget mere interessant end et dystert billede af arbejdstagernes bosættelser. For beboerne i Massif Central, et område, der husede over provinsen, fantastiske billeder af naturen er til rådighed til observation i løbet af året.

Hvad er de typer franske vinduer

Franske vinduer er opdelt i flere typer af konditionerede:

 • det materiale, hvorfra profilen er lavet,
 • opførelse af termoruder,
 • og vigtigst af alt - et åbningssystem, moderne løsninger, der giver dig mulighed for at gøre en stor størrelse tung struktur til et funktionelt, elegant og funktionelt indvendigt element.

Udformningen af ​​det franske vindue forudsætter tilstedeværelse af åbne eller liggende klapper. Også i det er fragmenter orienteret til en fast position, er det også muligt at åbne dem i overensstemmelse med princippet om skrøbeligt. En væsentlig ulempe kan være en kedelig bevægelse nær et åbent vindue eller et for stort rum, som dørene indtager i åben tilstand.

Tilstrækkeligt praktisk at betjene vinduer, der åbner på et zigzag-princip, dvs. folde. Windows-bøger er praktiske, giver en komplet åbning af åbningen, rammene foldes på væggen som et accordeon. De tekniske parametre i vinduessystemerne tillader kombinationen af ​​7 klapper (eller mindre). Men sådanne vinduer anbefales at anvende i tilfælde af at de vil gå ud på en varm balkon eller loggia.

Gem det maksimale antal pladser, der gør det muligt at installere glide-glidende eller glidende vinduer. De mest populære forbrugere bruger vinduesportaler, som er et dørvindue. Sådanne modeller kan bestå af flere dåser, som bevæger sig langs permanent installerede klapper, i den udvidede position af klapperne opnås en passage med tilstrækkelig bredde. I dette tilfælde er det rationelt at installere strukturer med en bundguide, der er skjult i gulvet.

Løftende glidende franske vinduer tager næsten ikke plads i åben stilling - efter at have flyttet bladhulerne i den anden, bliver de usynlige. Fordelen ved portalmodellen er evnen til at:

 • glasering et stort område,
 • kvalitet luftning,
 • muligheden for at nyde den fulddimensionelle overvejelse af det omkringliggende landskab hele året.

Hvilke faktorer skal tages i betragtning

Ønsket om at være tættere på naturen, evnen til at beundre sin skønhed, for at modtage det maksimale lys - disse er de vigtigste motivationer, der fører til ideen om behovet for at installere franske vinduer. Men før du beslutter dig for en sådan billig opgradering af dit bolig, skal du finde ud af, om det giver mening at installere vinduer på dette sted.

Det er ikke rationelt at planlægge installationen af ​​panoramavinduer i lejligheder beliggende på stueetagen i byhuse og bør være opmærksom på andre faktorer.

Ud over ovenstående kan beslutningen om at installere panoramavinduer påvirkes

Nemlig - Landskabet, der åbner fra vinduet. Hvis det er en visning af parken, skoven, søen eller floden, vil den positive beslutning kun blive bestemt af tilstanden af ​​pungen til husets ejer.

Hvis landskabets tiltrækningskraft, der observeres fra vinduet, ikke medfører særlig entusiasme, skal man spørge om planerne for udvikling af regionen og finde ud af, hvilke ændringer denne lokalitet kan forvente.

Hvis udsigterne er attraktive, kan du stadig beslutte at bygge et hus med franske vinduer. Det skal også bemærkes, at omkostningerne ved at installere et fransk vindue er direkte proportional med landskabets attraktivitet bagved det - et simpelt, skidt landskab giver dig mulighed for at blive enige om at sænke arbejdsomkostningerne.

Inden du beslutter dig for at installere et panoramavindue, skal du kontakte en specialist. Oprettelse af et objekt i 3D-grafikformat analyserer resultatet, som opnås efter installationen af ​​panoramavinduet. Rendering giver dig mulighed for at bestemme, hvordan lyset falder og hvilken virkning panoramavinduet som helhed vil producere. Hvis det sædvanlige vindue for klarhed kan sammenlignes med en plafond, så repræsenterer fransk et udstrålingsplan. Det er denne faktor, der kan have både en positiv og negativ indvirkning på lysets lysmønster. Derfor er det svært at overvurdere betydningen af ​​at forbinde rummets udsmykning og design til lyset.

I nogle virksomheder, der beskæftiger sig med udvikling af 3D-grafik, tilbyder man en tjenesteydelse til at skabe en slags rum på forskellige tidspunkter af året under forskellige vejrforhold, mens man bruger målinger foretaget på stedet. Ifølge resultaterne er rummets designmuligheder optimeret til lys. Selvom sådanne ydelser ikke er billige, er det simpelthen umuligt at udføre dette arbejde uafhængigt. Desuden kan det ikke gøres af en designer, der er bevæbnet uden specialudstyr til at måle de nødvendige parametre.

Franske vinduer - er ombygningen af ​​lokalerne

Installationen af ​​det franske vindue er klart en ombygning af lokalerne, derfor kræver det koordinering, udarbejdelse og godkendelse af projektet. Før du fortsætter med udformningen af ​​de rigtige papirer, er det bedst at afklare, om det vil være muligt at installere panoramavinduer i denne lejlighed overhovedet. Dette vil forhindre unødvendigt spild af tid, nerver og midler.

Til franske vinduer i interiøret kunne du godt lide din udsigt, du kan ty til at installere dem på balkonen. Især, hvis det kombineres med et værelse. Selvfølgelig bliver denne balkon oftest til et soveværelse, men da mængden af ​​nyttig plads vil stige, kan problemet med soveværelset løses på en eller anden måde anderledes. Få tilladelse til at kombinere rummet og balkonen er meget nemmere end installationen af ​​et separat fransk vindue. Fordelen ved denne mulighed er, at det ikke er nødvendigt at krænke integriteten af ​​bærende vægge.

 • at gøre med mindre udgifter til at få dokumentation og til at udføre montagearbejder,
 • glaserede alle tre sider af balkonen kan du få en vidunderlig panoramaudsigt,
 • Få en besparelse, der nægter at gøre - Balkonåbningen fungerer som en membran, med en generel stigning i belysning, vil behovet for at binde designet til lyset blive betydeligt mindre,
 • lav et design af de kombinerede lokaler til din smag.

En endnu mere attraktiv udsigt kan opnås ved at installere et fransk vindue på loggiaen, der er forbundet med værelset. Loggia'en er ikke tilhørende bærende strukturer, men dens stærke betonboks tjener som en fremragende støtte til ruder, som generelt bør være grundig, idet der tages højde for vores ret kølige klima, langt strengere end i Provence. Modtagelse af tilladelse til at opgradere loggia af særlige indsigelser i de relevante myndigheder forårsager ikke.

Den nemmeste måde at installere franske vinduer i et privat hus er lidt mere kompliceret, men det er ret realistisk - i en moderne, bygget for ti år siden, mere præcist - efter 1998. Hvis det samme hus er gammelt eller af historisk værdi, skal tilladelse rettes til lokale organisationer til beskyttelse af kunstneriske og kulturelle monumenter. Håber på et positivt svar i denne sag er meget vanskeligt. Derudover kan der opstå alvorlige tekniske vanskeligheder - en dyr analyse af de materialer, hvorfra huset er bygget, definitionen af ​​gulvets styrke.

For udførelsen af ​​dette arbejde kan kun tages af specialister, hvis tjenester ikke er overhovedet billige. Det vil være meget nemmere at bytte eller sælge en lejlighed og købe boliger i området med nye bygninger med et færdigt fransk vindue.

Designværker og installationsteknologi

Hvis installationstilladelsen stadig er opnået, kan du fortsætte med installationsarbejdet. Eksperter godkender ikke muligheden for at dividere vinduet i små firkanter i brede rammer med ekstra kraftstrukturer, hvilket ikke hjælper med at øge styrken og pålideligheden - vinduesdesignet skal være solidt, tungt og dyrt. Selvfremstillede projekter kan ikke bruges: Installation af fragmenter med en vægt på ca. 200 kg kan kun udføres af kvalificerede specialister. Det skal bemærkes, at installationsarbejdet kun tegner sig for en lille procentdel af de samlede genopbygningskostnader.

For at projektet kan gennemføres med succes, er det ikke overflødigt at bruge følgende anbefalinger:

 1. Det er bedst at bruge rudepaneler fra modificeret træ eller PVC med metalindsatser. Modificeret træ er dyrere, men ser mere anstændigt ud, har højere pålidelighed og lav varmeledningsevne.
 2. Rammerne skal forstærkes, designet til drift i et hårdt klima.
 3. Dobbeltruder er bedre at bruge tre-kammer, glas ved et vindue højde på 2,8 m skal have en tykkelse på mindst 6 mm, med en højere højde - mindst 8 mm, de skal hærdes.
 4. Ankerplader skal have en tykkelse på 4 mm, fremstillingsmateriale - stål af høj kvalitet.
 5. Det er også obligatorisk at reparere vinduerne langs omkredsen ved hjælp af ankerbolte hver 50 cm.
 6. For de øverste etager med folding eller svingende sektioner er det nødvendigt at udføre hegn af stængerne i en højde på mindst 1 m.
 7. Snoot bør være en pistol, lag for lag, udefra og indefra.

Vinduer med store dimensioner skaber visse ulemper med hensyn til deres utilstrækkeligt høje varmeisolering - om sommeren lader de for meget varme ind i rummet om vinteren - tværtimod bidrager det til aktiv udstrømning til gaden. Derfor er det ønskeligt at løse spørgsmålet om opvarmning og klimaanlæg på udarbejdelsesstadiet. En del af problemet kan løses ved at installere vinduer med japanske paneler, hvis de drives i et tempereret klima, kan der opnås tilstrækkelige varmebesparelser, forudsat at tre kammerpakker med 8 mm glas og "arkticheskimi9quot; rammer. For et koldere klima vil en varm gulvinstallation eller installation af et autonomt varmesystem med øget kapacitet være påkrævet. Under alle omstændigheder vil sagen være besværlig og kræve finansielle omkostninger.

En mere rationel mulighed er brugen af ​​briller med varmebesparende belægning, der kan reflektere termisk stråling. Sådanne vil ikke fremme indtrængning af varme inde i lokaler om sommeren, vil ikke lade det ud i vinterfrostene. En væsentlig mangel på belægningen er levetiden i størrelsesordenen 5-7 år, efter udløbet af dens termoruder skal ændres.

Hvad er mere rentabelt - tilbringer hele tiden mange penge ved opvarmning eller regelmæssigt bruger penge på udskiftning af isolerende glas - det er op til ejerne. Men hvis du mener, at taksterne for opvarmning stiger konstant, og teknologien til at lave varme briller bliver forbedret, så vil den anden mulighed være mere rentabel.

Da den usædvanligt smukke dagtimens indre af rummet om natten vil medføre noget ubehag - indbyggerne i lejligheden vil være i sikte på at passere folk, opstår spørgsmålet, hvad gardiner på det franske vindue er bedre at bruge. Især vedrører det boligerum. På samme tid er det nødvendigt at fastsætte, at gardiner til sådanne vinduer nærmer sig langt ikke alle. Mulighed er den billigste og attraktive nok - gardiner fra organza, der:

 • tilstrækkeligt skjule situationen og folk i rummet,
 • er hygiejniske,
 • Har et attraktivt udseende, let og luftigt.

Mere bekvemt valg vil være brugen af ​​glidende japanske skærme Shoji. De er nemme at lave med egne hænder, hvis du ønsker det, kan du dekorere dig selv med applikationer eller broderier.

Design og installation af franske vinduer er ikke en nem sag, der kræver viden om belysningsudstyr, god smag, evnen til at overvinde alvorlige administrative hindringer. En person uden særlig træning til at klare sådanne opgaver vil være meget vanskelig. En mere rationel mulighed ville være at henvende sig til fagfolk, bedre til det firma, der opfylder ordren for installation af franske vinduer "nøglefærdige".

Franske vinduer i et privat hus og lejlighed - typer, funktioner, installationsmuligheder

I udformningen af ​​indretningen af ​​private huse og lejligheder på toppen af ​​populariteten af ​​vinduer i fransk stil. Selvfølgelig for de fleste brugere at træffe beslutning om udskiftning af Windows, og endda sådan en bestemt, ret risikabel og dyr virksomhed.

Nogle stopper omkostningerne, andre - behovet for at forene og ændre de bærende strukturer (vægge), den tredje omplanlægning, som indebærer udskiftning af standardvinduer på fransk. De ejere, der kun bygger deres huse eller indtaster nye lejligheder, foretrækker i de fleste tilfælde franske vinduer.

Panorama franske vinduer i gulvet i et privat hus

Fransk vindue - et gennemskinneligt design, hvori basen af ​​vinduet enhed hviler på gulvet og kombinerer funktionen af ​​et vindue og en dør. Det er tilstedeværelsen af ​​passagen (døre), der adskiller franske vinduer fra panoramavinduer. I det populære leksikon blandet to begreber - panoramavinduer og fransk, men der er en forskel mellem dem (i en nøddeskal: panoramavinduer - det er store vinduer og fransk - er en stor dør). Derfor er fransk stil vinduer mere korrekt kaldes franske døre.

Franske vinduer kan have glidende (glidende fra hinanden) eller lameldøre, som åbner udad eller indad. Den strukturelle funktion af stucco vinduer er fraværet af et pligt (lodret profil mellem klapperne).

Et karakteristisk træk ved de franske vinduer er en stor højde (fra døren, vinduet ligner til gulvet eller fra loftet til gulvet). Bredden spiller ingen rolle i princippet, og smalle vinduer er også attraktive. Selvom det antages, at den gennemskinnelige struktur skal optage halvdelen eller 2/3 af væggen. Materialet er udarbejdet til webstedet www.mydomik.net

Panorama fransk-sideruder (i klassisk forstand) er installeret i husene i stueetagen eller i de lejligheder, hvor der er adgang til altan, loggia. De hytter franske vinduer giver en dør, hvorigennem du kan komme ud i gården, en terrasse, en gårdhave, i vinterhaven, på terrassen eller poolen, dam.

Franske vinduer installeret på anden sal og derover er udstyret med et hegn i åbningen (monteret uden for døren udefra) og dette design er allerede kaldt - den franske balkon.

Varianter, korte karakteristika og egenskaber, for hver vare fra nedenstående tabel, vil være en detaljeret beskrivelse.

- Sliding type bog (accordeon).

Disse egenskaber ved franske vinduer forårsager udseendet af forskellige arter.

 • solide designs. Et særpræg i mangel af skillevægge i vinduesrammen. Massivt design sætter specielle krav til armaturerne og vejen for at åbne vinduerne. Armaturerne skal kunne klare vægten af ​​et tungt hærdet glas 6-8 mm tykt. Det er tilrådeligt for hele strukturen at vælge en glidende åbningsmetode;
 • sektionsdesign. Skillevægge, som adskiller panoramavinduet i dele, giver det mere styrke, og hele strukturen er mere stiv. Det maksimale antal blade er 7 stk. som skyldes de særlige egenskaber ved at fastgøre skids for at glide dem.

To strukturelle versioner af rammen med en jumper (impost) og uden (stupp)

Impost - en lodret jumper, som vinduesrammerne lænner sig til. Tilstedeværelsen af ​​impost gør konstruktionen stærkere, giver dig mulighed for at åbne en eller begge brochurer, læg bladet "til ventilation". Men dette rammedesign står i modstrid med filosofien om den franske 9raquo; vindue, hvis betydning er fraværet af et pligt.

Hvad er en impost og en dum i vinduerne og hvad er anderledes Fransk vinduedør med et pligt

Shtulpovye ventiler i åben tilstand giver dig mulighed for at få panoramaudsigt fra vinduet, hvilket ikke ødelægger den lodrette jumper. Sådanne ventiler kan dog kun svinges (i stedet for at dreje). Men selve ideen om det franske vindue er netop i mangel af forhindringer for en undersøgelse eller passage, hvilket gør stucco vinduerne mere "correct9raquo; i fransk stil.

Shtulpovye vinduer-døre i interiøret Shtulpovy mekanisme og bolt med en håndtag til stubben

Et portalvinduesystem er et vindue, hvoraf en eller flere er åbnet, der udfører funktionen af ​​en dør. Vinduets portalsystem er præget af dets store område og pålidelighed. Den franske vindueportal er installeret i udgangsstedet fra huset eller i stedet for balkonen.

Portal dørvindue med adgang til en gård i et landhus Portal dørvindue med adgang til balkonen i lejligheden

Bog eller accordeon

Det fungerer også som en dør, og forskellen består i, hvordan døren åbnes. I dette tilfælde bevæger døren sig fra hinanden - foldes i harmonika, hvilket giver en bred passage. Folding vinduer-accordeon er populære i stedet for et stort område.

Panoramisk fransk vindue-accordeon Sammenfoldelig panoramavindue

Ligner på traditionelle døre. De foretrækker at installere franske vinduer i smalle åbninger, hvor der ikke er mulighed for at organisere et fuldt funktionsdygtigt glidende vinduessystem. Åbn det svingende dørvindue indvendigt eller udad. For at åbne, brug den klassiske pen.

Stump-type svingdøre-døre åbner udad Gynge vinduer i fransk stil

Den mest pålidelige og funktionelle, og i kraft af dette, det mest populære brugers vinduesystem med parallel glidende åbning. Vinduet har skydedøre, som kan rejse på begge sider, dvs. De kører af parallelt med rammen. Låse og låse bruges til at åbne og holde døren åben.

Parallelle glidende vinduer Mekanismen for parallelle glidende vinduer Glidende franske vinduer med adgang til terrassen Glidende franske vinduer med adgang til altanen

Varianter af enheden af ​​glidende blade er vist på diagrammet:

Varianter af bevægelige vinduevinger

Sliding type bog (accordeon)

Vinduesakkordet åbnes så meget som muligt, og dørene samles i den såkaldte "parkeringsplads". Begrænsningen for at installere glidende vinduer er et lille område af rummet.

Glidende franske vinduer-accordeon Panoramiske panoramavinduer-accordeon (bog)

5. Fra placeringen af ​​det materiale, der anvendes til fremstilling af rammen:

På trods af glasets betydelige størrelse og de lukkede vinduesåbninger kan rammen til franske vinduer laves af ethvert materiale. Blandt dem der gælder kan kaldes:

Som det anvendte råmateriale, eg, lærk, mindre ofte fyrretræ. Til produktion anvender vi ikke arrayet på grund af risikoen for dens deformation og den limede stråle som mere modstandsdygtig overfor eksterne faktorer. Træ franske vinduer er fascineret af, at de giver konstant ventilation i rummet selv i lukket tilstand. Træet er imidlertid krævende i forarbejdning og vanskeligt at vedligeholde. Alt dette førte til en betydelig pris for de franske vinduer i deres træ. Vi kan sige, at de er designet til et forbrugssegment med meget højere end gennemsnitsindkomsten.

Træ franske vinduer Høje vinduedøre lavet af træ

Aluminiumprofil er efterspurgt på grund af dens lysstyrke og høj styrke, hvilket er meget vigtigt for fransk ruder. Traditionelt anvendes aluminiumprofilen i koldt glas, men takket være indførelsen af ​​termisk frac-teknologi var der varme aluminiumsvinduer.

Aluminium vindueprofil med termisk brud er et design, hvor der er et varmeisolerende lag mellem den eksterne og den indre profil (termisk bro eller termisk pause). På grund af forekomsten af ​​termisk frakturering blev det muligt at lave en varm glas med en aluminiumprofil.

Aluminium franske vinduer kan have forskellige konfigurationer. Beregnet for forbrugere med en indkomst over gennemsnittet. De kan betragtes som en mellemliggende forbindelse mellem træ og plast.

Swinging aluminium franske vinduer-døre Aluminium skydedøre af portal type

PVC-profil anvendes både til fremstilling af typiske ruder og til fransk. Plastik er stærk nok, nem at behandle, hvorfra du kan lave en ramme af enhver konfiguration. I en række materialer, der anvendes til fremstilling af vinduer, er plast udmærket af dets lave omkostninger. For at reducere termisk ledningsevne kan plastprofilen få fra 3 til 7 kameraer. PVC vinduer er designet til en bred vifte af forbrugere.

Glasfiber glidende franske vinduer Plast vindue-accordeon

Franske glas komposit vinduer

Henviser til nyhederne på markedet. Vinduer fremstillet af glaskomposit har vist sig selv på grund af lav varmeledningsevne, lav vægt, holdbarhed. Ulempen er den høje pris.

Vindudøre af glas komposit Franske glaserede huse med glas komposit vinduer

 • termo poleret glas (floatglas);
 • varmebehandlet glas;
 • elektrochromglas (smart glas), gennemsigtigheden styres elektronisk eksternt (dyr teknologi, fra 35 tusinde rubler pr. kvadrat);
 • triplex. Glasset består af to dele, mellem hvilke en film er placeret.

Triplex vinduer er bemærkelsesværdige for sikkerheden. Triplexglas er mere modstandsdygtigt over for belastninger, det er svært at bryde, og når det ødelægges, spredes det ikke i tusindvis af skarpe fragmenter, men smuldrer (eller bliver holdt af en film) på de afrundede fragmenter.

7. Ifølge layoutet (skur):

Et privat hus med franske vinduer vil altid være unikt på grund af de forskellige layouter, der bruges i fremstillingen.

Dekorativt layout (forespørgsler) Er et plast- eller aluminiumgitter indsat i vinduet, som visuelt deler det store glas i flere blokke. Vinduerne på vinduerne er designet til at styrke det store / høje vindue og dets udsmykning.

Indstillinger for dekorativt layout til vinduer Varianter af slicks (layout) på vinduer

Typer af anmodninger om vinduer (layouts):

 • design. I dette tilfælde opdeler spørgsmålet en stor vinduesramme i flere dele, som hver har et separat vindue med dobbeltglas;
 • overhead (venetianske). Vedhæftet til glasset. Er installeret udenfor eller inde i en dobbeltrude enhed. De bruges udelukkende til dekoration;
 • mellem glasruder. De installeres mellem vinduerne under fremstillingen af ​​de termoruder. Denne placering gør dem ubehagelige i omhu, da de ikke udsættes for miljømæssige faktorer.

Fordele og ulemper ved franske vinduer

Som du kan se, er der noget at vælge imellem. En sådan række forskellige typer og typer franske vinduer skyldes deres fordele og relevans på markedet.

 • panoramaudsigt
 • præsentabelt og usædvanligt udseende;
 • visuel udvidelse af rummets rum
 • maksimal naturligt lys (insolation). Installation af et fransk vindue giver dig mulighed for at reducere omkostningerne ved elektrisk belysning;
 • gode varmeisoleringsegenskaber;
 • fremragende lydisolering (afhængigt af typen af ​​profil og materiale til fremstilling deraf, antallet af glas i isoleringsglasset og deres type);
 • udsmykning af facaden af ​​huset.
 • høje omkostninger;
 • behovet for at konditionere luften om sommeren. I løbet af dagen stiger temperaturen i rummet stærkt på grund af at glaspakker giver op til 95% af solens stråler;
 • kompleksiteten af ​​pleje af blinde glas, hvilket er særligt vigtigt for beboere i højhuse. Det franske balkonvindue af døvkonstruktionen kan kun rengøres ved hjælp af industrielle klatrere;
 • vanskeligheder med installation i en beboelsesejendom, især i flere etager (kræver ombygning, hvilket er vanskeligt at gøre ved montering af vinduer i lejevægge);
 • specificitet af installationen af ​​varmeapparater
 • psykisk ubehag. Nogle mennesker oplever vanskeligheder med at forblive "i sikte" i lang tid. Panoramisk fransk ruder er designet til at slette grænsen mellem rummet og miljøet.

Installation muligheder for franske vinduer

Tænk på indretningens design med installationen af ​​det franske vindue, du kan bruge forskellige måder at installere og afslutte det på. Samtidig har ejere af private huse praktisk talt ingen begrænsninger, men lejlighedsejere i en fleretages bygning er begrænset i installationsmuligheder.

Denne mulighed er kun mulig for ejere af nye bygninger, som oprindeligt sørger for installation af franske vinduer. Og ejeren selv selvstændigt beslutter sig for at foretrække fransk ruder eller bruge den traditionelle ved at lægge en del af væggen med luftbetonbeton;

Fransk vindue på balkonen (loggia)

En måde at visuelt udvide rummet af stuen. Vær dog opmærksom på, at installationen af ​​franske vinduer i stedet for balkon enhed medfører en ændring i geometri døråbningen, og som en konsekvens, omdannelsen af ​​den bærende væg konstruktion, som kræver en harmonisering af licensudstedende myndigheder. Og ikke altid tilladelse kan opnås. Uautoriseret ændring fulgte legitimering fyldt bøder;

Kan installeres, hvis graden af ​​forringelse af strukturen tillader, og der er mulighed for at foretage ændringer i åbningens geometri. I betragtning af bygningsperioden Khrushchev skal du stadig tage hensyn til det omgivende landskabs attraktivitet samt sandsynligheden for at bygge nye bygninger. For ikke at skjule billedet bag vinduet med massive gardiner;

Franske vinduer i et privat hus

De giver meget mere plads til fantasi. I forstæder hjem disse vinduer kan besætte et meget stort område, til tider ruder er underlagt to tilstødende vægge. Typisk er disse vinduer åbne på en terrasse, gårdhave eller i haven, åbne lejere af huset og omgivende landskab fortsat give plads ved visuelt fusionere med sine omgivelser;

Giver dig mulighed for at nyde en smuk udsigt uden for vinduet oftere. Da det er i køkkenet, bruger brugerne meget af deres tid uden at blive distraheret af teknikken.

Opvarmning til franske vinduer

Vinduer fra gulv til loft kom til os fra Frankrig, hvor klimaet er meget blødere end den indenlandske. Derfor er selv indbyggere i varme sydlige regioner tvunget til at installere radiatorer under franske vinduer.

Måder at opvarme værelser med franske vinduer:

 • installation af radiatorer på den modsatte væg i rummet. I dette tilfælde vil opvarmning af rummet være ujævnt, og der kan forekomme kondens på vinduerne. På trods af at de franske vinduer er en varm type glas, er det på grund af det store område kilden til varmetab i huset;
 • installation af gulvkonvektorer. Ideel løsning til opvarmning i værelser med panoramavæg. Men prisen på indbyggede konvektorer er meget høj. Derudover er skjulte varmesystemer under vinduerne bundet under byggefasen. Installation foretages i gulve (i gulvet). Derfor bruges de oftest i private huse.

  En væsentlig fordel ved konvektorer består i, at varm luft stiger direkte fra vinduet, hvilket skaber en slags termisk slør og forhindrer hurtig afkøling af rummet;

 • varm sokkel (elektrisk, vand) - En ny teknologi, der har bevist sig som den optimale løsning i lokaler med et stort glasareal. Varmeelementer er monteret omkring rummets omkreds, på grund af den lille størrelse overlapper ikke udsigten og rummer ikke rummets nyttige område;
 • varmt gulv (vand, elektrisk) - med korrekt beregning og installation sikrer lige opvarmning af rummet. Mulig installation i boliger og lejligheder. Materialet er udarbejdet til webstedet www.mydomik.net

Kondensat på franske vinduer

Det største problem for ejere af "French9raquo; (fra gulv til loft) vinduer - udseendet af kondens. Det er for dette at gøre opvarmning under vinduet. Men en opvarmning er ikke nok, du skal sørge for god ventilation. Det er ønskeligt at forsyne og udstyre (i moderne boliger med lukkede vinduer vil der ikke være nok en hætte). På grund af dårlig ventilation vil der være høj luftfugtighed, hvilket vil medføre dannelse af kondens på glasindretningens indre overflade.

Vinduer i fransk stil kan betragtes som et indretning af interiøret. Men hvis det ønskes, kan de tones, dekoreret med glasmosaik, dekoreret med persienner, plissede gardiner, rulletæpper eller almindelige gardiner lavet af letvægts, oftest organza. Som beskyttelse mod nysgerrige øjne kan du bruge glideskærme. Det vigtigste i designet af franske vinduer er at understrege deres nåde.

Udsmykning af franske vinduer Dekorativt design af franske vinduer med gardiner

Et vigtigt aspekt ved at installere franske vinduer er evalueringen af ​​deres omkostninger.

Prisen for Windows består af sådanne komponenter:

 • område af ruder. Størrelsen på overfladen, der skal glaseres, har størst indflydelse på de endelige omkostninger ved hele projektet.
 • et komplet sæt
 • kvalitet af tilbehør;
 • Profiltypen og antallet af kamre i den (til metalplast);
 • materiale, hvorfra profilen er lavet
 • type blad - hele eller sektionelle
 • Rammefarve - hvid, lamineret (til metal-plast og aluminiumsprofiler);
 • åbningsmekanismen;
 • kvaliteten af ​​vindues sæler. For at kontrollere kvaliteten af ​​forseglingen skal du presse elastikken og løsne efter 5-10 sekunder. Kvalitetsforseglingen vil øjeblikkeligt vende tilbage til sin oprindelige tilstand;
 • Tilstedeværelsen og placeringen af ​​layoutet (skur)
 • typen af ​​glas og arealet af hver dobbeltglas
 • ramme konfiguration;
 • mærke (REHAU, Kaleva osv.);
 • kompleksitet og omfang af installationsarbejde.

Beregn kostnaden for det franske vindue kan være lige før opkaldet zamerschika, til dette formål er der specielle beregningsberegninger tilgængelige, som er placeret på fabrikantens sider. En sådan foreløbig beregning vil bidrage til at kompilere et skøn over arbejdet og orientere de samlede omkostninger til gennemførelse af projektet af fransk ruder.

Omtrentlige priser i tabellen (PVC profil, højde 2700 mm.)

Sammenfattende kan det bemærkes, at de franske vinduer - en ideel mulighed for et moderne privat hjem eller lejlighed. Montering af panoramavinduer fra gulv til loft - dette er en fantastisk måde at gøre dit hjem ikke-standard, gøre det til et touch af fransk chic og opretholde en følelse af hjemme komfort.

Kommentarer (1)

Informationsprojekt om opførelsen af ​​huset med egne hænder. Fuld eller delvis kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig efter aftale med administratoren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 + 5 =