30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Fotografier på væggen af ​​billedet

"Fotografiske malerier til indretningen: kunst, tilgængelig for alle"

Før vi taler om stil, forstår vi terminologien - hvad er fotografiske billeder til interiøret? Som regel forstås en af ​​tre begreber i denne definition. Dette er enten et foto trykt på et lærred eller et andet medium eller skaber et billede af et fotografi eller pålægger en forfatters billede på en gengivelse af et berømt mesterværk. I denne artikel vil vi diskutere den første fortolkning af fotografiske billeder, som en måde at dekorere dit hjem med lethed og originalitet.

De kommer hurtigt ind i mode, takket være evnen til at implementere enhver ide. Derudover forstår de fleste ikke kunst på det rette niveau. Og hvis billedet ikke er opfattet som et objekt til investering, men simpelthen som et stilfuldt tilbehør, er det urimeligt at overbetale det. Lad os se, hvad disse værker er ligesom, og hvilken effekt kan opnås med deres hjælp!

I modsætning til lærredet indrammet i en baguette passer billederne ind i ethvert interiør, fra victoriansk til high-tech. Vi ser på de tre bind med bekræftelse!

 • Udformningen af ​​stuen i den klassiske stil vil kræve passende tilbehør. Og på måden, møbler, tæpper i indretningen, vil du sandsynligvis ikke være i stand til at spare. Møbler af møbler i stil med en historisk æra er som regel skabt af dyre materialer af høj kvalitet, så tæt på prøven som muligt. Men billedet ser ikke ud værre end ægte maleri, og det vil koste ti gange billigere. Vær ikke bange for, at det ser fladt ud og utroligt - printkvaliteten er meget høj, og du kan garantere en nøjagtig gengivelse af lærredets tekstur.

 • For at købe kunst i form af oversøiske exotics, behøver du ikke tage en tur og søge efter mange bazar butikker, der passer til dit hjem. Tilby flere aftener for at finde et populært billede på internettet og vise det til fagfolk. Med sådanne værker bliver plakater til interiøret godt kombineret - og den moderne stil i rummet bliver endnu mere raffineret.

 • Et billede i det indre af dette rum fik absolut den første violin. Det fantastiske billede af Golden Gate-broen passer perfekt sammen med ascetisk indstilling af soveværelset og er samtidig i modsætning til den lunefulde pink-lilla skala, hvilket gør værelset ikke alt for glamourøst.

Har du sikkert hørt noget om modulære malerier? Hvis ikke, vil vi introducere dig til en ny modetrend. Dette er et komplet arbejde, opdelt i flere segmenter, der ikke er indrammet. Normalt har den landskaber, stilleben, byudsigt eller abstraktioner. Selv et simpelt billede af en blomst med et sådant foder bliver original og raffineret. Dette er en god ide for dem, der endnu ikke har råd til at male fresker i interiøret.

 • Da mulighederne for digital udskrivning er ubegrænsede, kan du vælge et billede i et hvilket som helst farveskema. Eller endda nogle få, i samme tema, men egnet til indretningen af ​​forskellige værelser. På billedet nedenfor, smukke kontrasterende moduler til en lysegrøn væg, der ekko kunstige orange blomster.

 • Og dette er et eksempel på forskellige niveauer af billeder, der bringer dynamik og rytme til interiøret. Symmetrisk situation ligner et billede i et blad eller et museumsudstilling, så denne "slickness" af situationen skal fortyndes med noget. Omvendt, hvis din stue ikke er så afbalanceret, kan det justerede billede udjævne ubalancen.

 • I studielejligheden kan billedet dekorere den indvendige del af gipspladen. I sig selv ser sådan en mur lidt kedeligt ud, og billedet gør det til en original accent. Billedet nedenfor illustrerer rummets kompetente farve. Koldt interiør kræver nogle saftige tilsætninger, og denne funktion udføres af en abstraktion domineret af lyse rene farver - rød, gul, sort og oliven.

 • En lignende rolle spilles af billedet i det næste indre af stuen, som er indrettet i en lys orientalsk stil. Før designerne havde til opgave at skabe et modigt, usædvanligt rum, hvor som mange malinger fra kunstnerens palette var involveret. Men det var vigtigt at gøre det harmonisk, hvilket ikke er nemt, når man bruger så mange kontrastfarver. Billedet hjælper med at binde dem sammen og antydes, at denne flerfarvede karrusel er forudtænkt. Denne ide er understreget af arbejde skrevet med fedte brede streger og besættelse af det meste af væggen. Det indre af dette soveværelse kan suppleres med LED-strimmel, for ikke at forstyrre enhedens indretning.

 • Hvor mange har du set billeder i form af en cirkel? Men dette er symbolet på balancen mellem alt og alt, begyndelsen af ​​begyndelsen, symbolet på universets uendelige. Bevidst buddhister i deres praksis bruger mandalas - ritual tegninger indskrevet i en cirkel. Traditionelle malerier af denne form kan næppe findes, og billederne, som vi har set, kan være absolut nogen. Nu ved du hvad du skal gøre, hvis atmosfæren i lejligheden mangler harmoni.

 • Ofte er det maksimale, vi bruger ved indretning af et badeværelse, en mosaik i det indre, et usædvanligt brusebad eller et spejl. Men hvis badeværelset er for dig, er det noget mere end et sted for hurtige gebyrer om morgenen, giv det ikke mindre opmærksomhed end stuen eller soveværelset. Arranger i billeder, der ikke er bange for fugt, og gøre atmosfæren hyggeligere og mere romantisk.

Og til sidst minder vi om prisen på sådanne tilbehør og store produktionsmuligheder. Fotografiske billeder til interiøret kan laves i enhver størrelse - fra et tilbehør, størrelsen af ​​en notesbog, til et stort lærred i hele væggen. Når du spiller med skala og ramme, kan du oprette en usædvanlig sammensætning, som i billedet nedenfor, ikke særlig bekymret for familiens budget.

Dekorative falske mønstre i interiøret kan aldrig være en erstatning for nutiden, men det nægter ikke at have mange fordele. Hvad er det - en hyldest til kortvarig mode eller har ret til at eksistere ...

Næsten kulden kommer, da indbyggerne i byens lejligheder begynder at overvinde drømme om et varmt tæppe, en kop varm kaffe med en dråbe cognac, strikte sokker og hyggelige pyjamas. Og nogen forestiller sig hvor godt det var ...

Det ser ud til, at træ, som et middel til opvarmning, for længe siden er blevet en ting fra fortiden, er markedet fyldt med mere og mere avancerede nye modeller af pejse. Men pejs i træet er stadig populært og er ikke klar til at komme ud af ...

Gas pejse i interiøret syntes at erstatte træet - mere praktisk, ikke bringe snavs til rummet, blev de hurtigt populære. Denne pejs kan ikke kaldes en billig erhvervelse - det er meget værd ...

Alt med præfikset "bio" er nu på mode, og derfor køber en meget annonceret ting, jeg vil forstå, om dine krav ikke vil være overpris. Men du kan være rolig, bio-pejse i det indre af lejligheden eller derhjemme ...

Længe har jeg valgt et billede i rummet. Denne artikel gav en masse råd om valg samt interessante løsninger. Jeg så billederne i butikken, så de gør ikke et sådant indtryk, som i interiøret. En fremragende mulighed er de modulære malerier, fordi de formidler billedet fra flere sider til os.

Modulære billeder

Resterende for handling: 2

Resterende for handling: 2

Resterende for handling: 1

Resterende for handling: 3

Resterende for handling: 1

Resterende for handling: 1

Resterende for handling: 1

Resterende for handling: 1

Resterende for handling: 1

Resterende for handling: 2

Resterende for handling: 3

Resterende for handling: 3

Resterende for handling: 3

Resterende for handling: 3

Resterende for handling: 1

Resterende for handling: 3

Resterende for handling: 3

Resterende for handling: 2

Resterende for handling: 3

Resterende for handling: 2

Resterende for handling: 1

Resterende for handling: 2

Resterende for handling: 1

Resterende for handling: 3

Resterende for handling: 1

Resterende for handling: 2

Modulære billeder

På et tidspunkt, når du opretter et design til et værelse eller tilføjer dele til en langformet lejlighed - når møbler allerede er leveret, er lamper og hylder hængt på væggene - der kan være et problem med de tomme stykker af væggene. Nej, der er selvfølgelig baggrunde, men de ser stadig tomme ud. Selvfølgelig kan du prøve at hænge disse steder med plakater eller noget lignende, men i moderne interiører vil det se ulækkert ud.

Det er sådan, at du kan byde på at købe og hænge modulære billeder på et tomt stykke væg. Disse er de sædvanlige modulære malerier (ellers kan de kaldes polyptychs), som grundlaget for hvilke billeder taget af forskellige berømte og ikke meget fotografer er taget.

Stort udvalg af modulopbyggede fotoplader

Et sådant modulopbygget fotobillede til interiøret tilbydes af vores online butik Kartina-Rus.ru. Når du bestiller et maleri til dit hjem, kan du tilpasse det til din smag og afhængigt af det foto, hvorfra det bliver lavet. Der er et stort antal kombinationer, hvor de modulære malerier kan leveres - det er nemt at vælge nøjagtigt til din lejlighed. Bestil en i dag!

Jur. adresse: 425000,

REPUBLIKKEN MARI EL,

HUS 15 PERSONER 13

Du kan betale for køb

kontanter ved modtagelse,

Book gennem webstedet når som helst på dagen!

fri for regioner

telefon til Moskva

Site besøgende - den person, der kom til webstedet http://kartina-rus.ru/ uden at afgive ordren.

bruger - En person, en besøgende på webstedet, der accepterer vilkårene i denne aftale og ønsker at placere ordrer i Kartina-Rus.ru Internet butik.

shopper - Den bruger, der lagde ordren i online-butikken Kartina-Rus.ru

Online butik - Internetside tilhører Kartina-Rus, som ligger på internettet på følgende adresse http://kartina-rus.ru/, som præsenterer varer, der udbydes af sælger til indkøb, samt betalingsbetingelser og levering af varerne er leveret.

varer - Billeder og andre varer indgivet til salg på hjemmesiden.

bestilling - behørigt udført købsforespørgsel til køb og levering på den adresse, der er angivet af køberen / ved selvudførsel af de varer, der er valgt på webstedet.

1.1. Sælger udfører salget af varerne via internetbutikken på adressen http://kartina-rus.ru/

1.2. Ved bestilling af varen via online-butikken accepterer brugeren salgsbetingelserne for de varer, der er angivet nedenfor (i det følgende - salgsbetingelserne for varer). I tilfælde af uenighed med denne brugeraftale (i det følgende benævnt "aftalen / offentligt tilbud") skal brugeren øjeblikkeligt ophøre med at bruge tjenesten og forlade webstedet http://kartina-rus.ru/

1.3. Disse Betingelser for Salg af Varer samt Oplysninger om de Varer, der er indsendt på Webstedet, er et offentligt bud i overensstemmelse med artikel 435 og artikel 437, stk. 2, i Den Russiske Føderations civile lovbog.

1.4. Aftalen kan ændres af sælger ensidigt uden anmeldelse til brugeren / køberen. Den nye version af aftalen træder i kraft efter 10 (ti) kalenderdage fra datoen for offentliggørelsen på webstedet, medmindre andet er fastsat i denne aftales vilkår.

1.5 Det offentlige tilbud anerkendes som godkendt af Site Visitor / Buyer fra tidspunktet for accept af Bestilling fra Køber.

Kontrakten for detailsalg anses for at være indgået fra det tidspunkt, hvor sælgeren giver køber en kontoudskrift eller varekontrol eller andet dokument, der bekræfter betaling for varerne.

Informer sælgeren din e-mail og telefon antal besøgende / Bruger / Køber accepterer at brugen af ​​sådanne kommunikationsmidler af sælger, samt tredjeparter engageret af dem med henblik på at opfylde forpligtelserne til de besøgende på hjemmesiden / brugeren / køberen, til gennemførelse af mailing af reklamer og informationskarakter indeholdende oplysninger om rabatter, kommende og aktuelle kampagner og andre begivenheder fra sælgeren, om overførslen af ​​ordren for levering, samt andre oplysninger, der er direkte relateret til problemet neniem forpligtelser på den Køber som en del af denne offentlige tilbud.

1.6. Ved udførelsen af ​​ordren er brugeren / køberen enig i, at sælgeren kan overdrage aftalens gennemførelse til en tredjepart, mens den fortsat er ansvarlig for dens gennemførelse.

1.7. Alle rettigheder og forpligtelser i henhold til aftalen med brugeren opstå direkte fra sælgeren, køberen accepterer denne aftale, forstår fuldt ud og accepterer, at der er tale om en kontrakt med den anden end Kartina-Rus Seller, Kartina-Rus er ikke part i den nævnte aftale og bærer ikke de forpligtelser, der er forbundet med dens gennemførelse, medmindre det er fastsat i dette offentligt tilbud.

1.8. Kartina-Rus er ikke ansvarlig for nøjagtigheden og rigtigheden af ​​oplysningerne fra brugeren.

1.9.Kommunikation af brugeren / køber med callcenter operatører / ledere og andre repræsentanter for Kartina-Rus bør baseres på principperne om almindeligt anerkendt moral og kommunikations etikette. Det er strengt forbudt at anvende uanstændige ord, misbrug, fornærmende udtryk og trusler og udpressning, uanset hvilken form og til hvem de blev adresseret.

2.1. Emnet for denne aftale er at gøre det muligt for brugerne at købe for personlige, familie, husstand og andre behov ikke er relateret til forretningsmæssige aktiviteter, produkter, der præsenteres i kataloget online butik på http://kartina-rus.ru/

2.2. Denne aftale gælder for alle typer af varer og tjenester, der præsenteres på webstedet, mens sådanne tilbud med beskrivelser er til stede i online butikskataloget

3. Varerne og rækkefølgen af ​​opfyldelsen af ​​købet

3.1. Sælgeren sikrer tilgængeligheden på lageret af de varer, der præsenteres på webstedet. Fotografierne ledsager varerne er enkle illustrationer til det og kan afvige fra varernes faktiske udseende. Ledsagende produktbeskrivelser / egenskaber hævder ikke at være udtømmende informationsindhold og kan indeholde typografier. For at afklare oplysningerne om varerne skal køberen kontakte kundesupportstjenesten.

3.2. Køberens ordre er lavet i overensstemmelse med de procedurer, der er angivet på webstedet i afsnittet "Bestilling".

3.3. Køber har det fulde ansvar for at give ukorrekte oplysninger, hvilket resulterede i, at sælger ikke har mulighed for korrekt opfyldelse af sine forpligtelser over for køberen.

3.4. Den forventede dato for overdragelse af ordren til leveringstjenesten skal meddeles køberen af ​​den leder, der betjener ordren, pr. Sms eller ved et tjekopkald til køberen. Datoen for overførsel af varerne kan ensidigt ændres af sælgeren i tilfælde af, at der er objektive grunde, efter sælgerens mening.

4.1. Metoderne samt den omtrentlige leveringstid for de varer, der sælges af Kartina-Rus, er angivet på webstedet i afsnittet "Leveringsmetoder".

4.2. Leveringsstedet for de varer, der præsenteres på Kartina-Rus-webstedet og solgt, er begrænset til grænserne for Den Russiske Føderation.

4.3. Leveringsforsinkelser er mulige på grund af uforudsete omstændigheder, der ikke fandt sted gennem Sælgerens skyld.

4.4. Når leveringen af ​​ordren er givet til køberen eller til en tredjepart i ordren angivne som modtager (køber og tredjeparten benævnt "den modtager"). Når det er umuligt at opnå ordrer betalt ved kontant afregning, de ovennævnte personer, Ordenen kan tildeles en person, der kan give oplysninger om rækkefølgen (sende nummer og / eller modtagerens navn), samt løn for ordren i sin helhed til den person, der udfører leveringen af ​​bekendtgørelsen.

4.5. Risikoen for utilsigtet tab eller utilsigtet skade på varerne overføres til køber fra tidspunktet for overdragelsen af ​​ordren til ham og anbringelse af ordreens underskrift på underskriften i de dokumenter, der bekræfter leveringen af ​​ordren.

4.6. Leveringsomkostningerne for hver ordre beregnes individuelt på grundlag af varens vægt, region og leveringsmetode samt (om nødvendigt) betalingsform og angivet i sidste etape af clearingen.

4.7. Sælgerens forpligtelse til at overføre varerne til køberen betragtes som udført, når kureren modtager varerne til modtageren eller modtager varerne af modtageren på posthuset.

Ved modtagelse af ordren i posthuset modtageren efter betaling af de leverede varer er forpligtet til at inspicere det leverede produkt og gøre sin åbning i tilstedeværelse af russiske postarbejdere at kontrollere varerne på overensstemmelsen af ​​de oplyste mængde, spredning og fuldstændigheden af ​​varerne, samt integriteten af ​​emballagen. I tilfælde af klager over de leverede varer (manglende investere, fastgørelse af varerne, end den der er angivet i opgørelsen af ​​afgang, fabrikationsfejl, andre fordringer) efter ordre fra de ansatte i Modtager Mail af Rusland udgør en handling af manglende overensstemmelse. Hvis Modtageren ikke har hævdet i ovenstående rækkefølge, anses sælgeren for at være fuldt ud og korrekt repræsenteret, idet han har opfyldt sin pligt til at overføre varerne.

I tilfælde af retur af de Varer, der leveres via det russiske post på grund af eksistensen af ​​fordringer på varerne, skal modtageren vedlægge følgende dokumenter til returet, der indeholder de returnerede varer:

- Ansøgning om tilbagebetaling af midler

- En kopi af rapporten om de identificerede inkonsekvenser;

- En kopi af betalingsbeviset

- Kopi af forsendelsen;

4.8. Når du foretager bestillingen fra kurer, er modtageren forpligtet til at inspicere det leverede produkt og kontrollere overholdelsen den angivne mængde, rækkevidde og fuldstændigheden af ​​varerne og kontrollere livet af de leverede varer og emballage integritet. I mangel af krav på de leverede varer underskriver modtageren i "Ordreudleveringsformularen" eller andet lignende dokument fra kurer og betaler ordren. Underskriften i leveringsdokumenterne angiver, at fordringer på varerne af modtageren ikke er erklæret, og sælgeren har fuldt og korrekt opfyldt sin forpligtelse til at overføre varerne.

4.9. For at angive dato, klokkeslæt og om nødvendigt leveringsrute, kan du kontakte den leder, der kontakter køberen for at bekræfte ordren.

4.10. Bruger forstår og accepterer, at: gennemførelse af levering - en særskilt tjeneste, ikke en integreret del af de varer købt af Køber, hvis gennemførelse udløber på tidspunktet for modtageren af ​​varer og betaling for nego.Pretenzii kvaliteten af ​​indkøbte varer, som er opstået efter modtagelsen og betaling af varer, betragtes i overensstemmelse med RF loven "For beskyttelse af forbrugerrettigheder" og garantibeskyttelsen fra den relevante Sælger. I forbindelse med købet af varemodtagelsen giver ikke køberen ret til at kræve levering af købte varer for garanti eller erstatning, gør det umuligt at udføre service eller udskiftning af varerne ved hjælp af udgang til Køber og betyder ikke muligheden af ​​tilbagevenden forsendelsesomkostninger af varer i de tilfælde, hvor køberen har retten til at returnere penge til varerne som sådan i overensstemmelse med loven i den russiske føderation "om beskyttelse af forbrugerrettigheder".

5.1. Prisen på de varer, der sælges i online-butikken, er angivet i rubler i Den Russiske Føderation og inkluderer merværdiafgift.

5.2. Prisen på varerne er angivet på webstedet. Hvis prisen på de varer, som køberen har bestilt, er ukorrekt, underretter sælger køber om det for at bekræfte ordren til den korrigerede pris eller annullere ordren. Hvis du ikke kan kontakte køberen, anses denne ordre for at blive annulleret.

5.3. Prisen på varerne på webstedet kan ændres af sælger ensidigt. Samtidig kan prisen for de varer, som køberen har bestilt, ikke ændres. Prisen på varerne kan differentieres efter region.

5.4. Egenskaber ved betaling af varerne ved hjælp af bankkort:

5.4.1 I overensstemmelse med reglerne i Central Bank of Den Russiske Føderation "På spørgsmålet om bankkort og om transaktioner foretaget ved hjælp af betalingskort" fra 24.12.2004 nummer 266-P operationer med bankkort er lavet kortholderen eller den person bemyndiget af ham.

5.4.2 Godkendelse af transaktioner på bankkort udføres af banken. Hvis banken har grund til at tro på, at transaktionen er svigagtig, har banken ret til at nægte at udføre denne operation. Svigagtige transaktioner med bankkort falder ind under artikel 159 i Den Russiske Føderations straffelov.

5.5. Kartina-Rus har ret til at levere rabatter på varerne og installere et bonusprogram.

I tilfælde, hvor anvendelsen af ​​rabatter / bonus omdannet værdi af varerne omfatter øre, sådan værdi af godset skal rundes nedad til det nærmeste multiplum af en (1) Rubel.

5.6. Ved udførelsen af ​​markedsføringsaktiviteter, der indebærer pålæggelse af genstande i forsendelser med køberens ordre, udføres de pågældende investeringer på bekostning af køber. For at nægte at investere skal køber kontakte kundeservice.

5.7. Sælgeren opbevarer statistikker over ordre købt af køber. Sælgeren har ret til ensidigt at fastlægge de betalingsmåder, der er tilgængelige for den relevante Køber, baseret på statistikken over de handlinger, som Køber har taget i forholdet til Sælgeren.

6. Retur af varer og penge

6.1. Returen af ​​de Varer, der sælges af Kartina-Rus, udføres i overensstemmelse med "Returbetingelserne" angivet på webstedet

6.2. Retur af varerne af passende kvalitet

6.2.1. Køber har ret til at nægte de bestilte varer til enhver tid inden den modtages, og efter at have modtaget varerne - inden for 14 dage regner ikke købsdagen. Retur af varerne af korrekt kvalitet er mulig i tilfælde, hvis dens præsentation, forbrugeregenskaber bevares, samt et dokument, der bekræfter faktum og betingelser for køb af de specificerede varer.

6.2.2. Hvis køber nægter varerne i overensstemmelse med punkt 6.2.1. Sælger vender tilbage til det prisen på de returnerede varer, bortset fra Sælgers omkostninger forbundet med leveringen køber returnere varen inden for 10 dage fra datoen for modtagelsen af ​​returvarerne til lageret af sælgeren af ​​Køber med det udfyldte ansøgningen om tilbagebetaling.

6.3. Retur af varerne af ukorrekt kvalitet:

6.3.1. Under varen af ​​utilstrækkelig kvalitet menes et produkt, der er defekt og ikke kan levere sine funktionelle kvaliteter. De modtagne varer skal svare til beskrivelsen på hjemmesiden. Forskellen i design eller designelementer fra beskrivelsen på hjemmesiden er ikke et tegn på utilstrækkelig kvalitet.

6.3.2. Udseendet og fuldstændigheden af ​​varerne samt hele ordrenes fuldstændighed skal kontrolleres af modtageren på tidspunktet for leveringen af ​​varerne.

6.3.3. Når varerne leveres, underskriver køberen sin kvittering i kassen: "Jeg accepterede ordren, fuldstændigheden er fuldstændig, jeg har ingen krav på varernes mængde og udseende", eller i et andet lignende dokument udstedt af Sælgeren i kolonnen, der giver køberen opmærksom på, at han ikke har krav på varens fuldstændighed, mængde og kvalitet. Efter modtagelse af ordren accepteres ikke krav på varernes mangler, mængden, fuldstændigheden og præsentationen af ​​varerne.

6.3.4. Hvis køberen fik varerne af forkert kvalitet, og dette ikke var aftalt på forhånd af sælgeren, har køber ret til at anvende bestemmelserne i art. 18 "Forbrugerrettigheder i påvisning af mangel på produktet" i forbrugerbeskyttelsesloven.

6.3.5. Krav på tilbagelevering af det pengebeløb, der er betalt for varerne, er tilfredsstillende inden for 10 dage fra datoen for præsentationen af ​​det relevante krav (artikel 22 i RF-loven om beskyttelse af forbrugerrettigheder).

6.4. Restitutioner foretages ved at tilbagebetale værdien af ​​de betalte varer til et bankkort eller ved postanvisning. Metoden skal angives i afsnittet "Garanti".

7.1. Sælger er ikke ansvarlig for skader, der er forårsaget af køberen som følge af ukorrekt brug af de købte varer i online-butikken.

8. Fortrolighed og beskyttelse af oplysninger

8.1. Personlige data for brugeren / køberen behandles i overensstemmelse med forbundslov "på personlige data" nr. 152-FZ

8.2. Ved at indsende dine personlige oplysninger til sælgeren, den besøgende websted / Bruger / Køber accepterer at deres sælgers processer, herunder til gennemførelse af de Sælger forpligtelser over for de besøgende på hjemmesiden / User / Køber inden denne offentlige tilbud, forfremmelse, sælgere af varer og tjenesteydelser af elektroniske og sms afstemninger , overvåge resultaterne af marketingkampagner, kundesupport, levering af varer til køberen organisation, ledende Raffles præmier blandt de besøgende på hjemmesiden / brugeren / køberen, pin Olya tilfredshed besøgende / Bruger / køber, samt kvaliteten af ​​tjenester, der leveres af sælger.

8.3. Under behandlingen af ​​personoplysninger: en aktivitet (drift) eller et sæt af aktioner (operationer), der udføres med anvendelse af automatisering udstyr eller uden anvendelse af sådanne midler med personoplysninger, herunder indsamling, registrering, akkumulering, lagring, afklaring (opdatering, ændring) ekstraktion, anvendelse, overførsel (herunder overførsel til tredjemand, uden at udelukke overførsel grænseoverskridende, hvis der er behov for det opstod i løbet af udførelsen af ​​forpligtelser), depersonalisation, blokering, sletning, ødelagt dvs. personoplysninger. Få mere at vide om personlig behandling her.

8.4.1. Sælger har ret til at sende oplysninger, herunder reklamer, til e-mail og mobiltelefon bruger / køber med samtykke udtrykt ved at begå handlinger, der entydigt identificerer abonnenten og giver pålidelig etablere sin vilje til at modtage beskeder. Bruger / Køber har ret til at fravælge at modtage reklamemateriale og andre oplysninger uden at give nogen begrundelse for afslaget ved at informere Kartina-Ruso sit afslag på telefonen-8800333 21 36.Servisnye besked fortæller brugeren / køberen på ordren og forarbejdningstrin sendes automatisk og kan ikke Afvises af brugeren / køberen.

8.4.2 Tilbagetrækningen af ​​samtykke til behandling af personoplysninger sker ved at tilbagekalde accepten af ​​dette Offentlige Tilbud i den formular, der er angivet her.

8.5. Sælgeren har ret til at bruge teknologien "cookies". "Cookies" indeholder ikke fortrolige oplysninger. Besøgende / Bruger / Køber accepterer hermed indsamling, analyse og brug af cookies, herunder af tredjeparter med det formål at generere statistikker og optimere reklamemeddelelser.

8.6. Sælgeren modtager oplysninger om ip-adressen til den besøgende på webstedet http://kartina-rus.ru/. Disse oplysninger bruges ikke til at identificere den besøgende.

8.7. Sælgeren var ikke ansvarlig for oplysningerne fra brugeren / køber på webstedet i et offentligt format.

8.8. Sælgeren har ret til at optage telefonsamtaler med brugeren / køberen. Samtidig forpligter Sælger sig til: at forhindre forsøg på uautoriseret adgang til oplysninger modtaget under telefonsamtaler og / eller overføre den til tredjeparter, der ikke er direkte relateret til udførelsen af ​​Ordrer, i overensstemmelse med cl. 16 i forbundslov "om information, informationsteknologier og informationsbeskyttelse".

9. Gyldighedsperiode for det Offentlige Udbud

9.1 Dette Offentlige Tilbud træder i kraft fra tidspunktet for dets accept af Site Visitor / Buyer, og gælder indtil tilbagekaldelsen af ​​accepten af ​​Offentligt Udbud.

10.1. Sælgeren har ret til at tildele eller på anden måde overføre sine rettigheder og forpligtelser som følge af hans forhold til Køber til tredjepart.

10.2. Online-butikken og de leverede ydelser kan midlertidigt delvis eller fuldstændigt være utilgængelige på grund af forebyggende eller andre værker eller af andre tekniske grunde. Teknisk Service Kartina-Rus har ret til regelmæssigt at gennemføre det nødvendige forebyggende eller andet arbejde med forudgående meddelelse fra købere eller uden den.

10.3. Forholdet mellem brugeren / køberen og sælgeren er underlagt bestemmelserne i den russiske lovgivning.

10.4. Ved spørgsmål og klager fra brugeren / køberen skal han kontakte sælgeren via telefon eller andre tilgængelige midler. Alle tvister vil blive løst af parterne gennem forhandlinger. Hvis aftalen ikke nås, vil tvisten blive henvist til retsinstansen i overensstemmelse med gældende lovgivning i Den Russiske Føderation.

10.5. Rettens anerkendelse af ugyldigheden af ​​en bestemmelse i denne aftale medfører ikke, at de resterende bestemmelser er ugyldige.

Forlad din telefon, og vi vil ringe til dig om de næste par minutter

At deltage i uafgjort - udfyld formularen herunder

Kampagnekoden er i din pakke sammen med billedet.

Hvis du ikke har en salgskode, ring venligst vores ledere -

Billeder til stuen - hvilke man skal vælge? 80 Billeddesign Indstillinger

Uendelig indretning af interiøret er billedet. De accentuerer deres opmærksomhed, sæt stil, berige farvepalet og give fuldstændighed til værelset.

I denne artikel vil vi vise dig, hvordan man vælger billeder til stuen og placerer dem, så rummet har en individualitet, ser frisk og nyt ud.

Plukker billeder på væggen i stuen er let, hvis du har en smag, føler farverne og har en ide om at dekorere interiøret.

Ellers er det bedre at henvende sig til designere, der passer og stilfuldt fylder din stue med værdige eksemplarer. Overvej de almindelige teknikker til fremstilling af vægdekorationer.

Oliemaleri. Indrammet af et tungt baguette maleri, lavet med olie, supplerer perfekt den klassiske stil. Imidlertid vil abstrakte værker af paletteknickknacks dekorere enhver nyfanget dekoration.

 • Akryl. Billeder i det indre af stuen, malet med akrylmaling, kommer til et sted i stil med retro og pop art.
 • Akvarel. Luft akvarel billeder vil bringe endnu mere harmoni til stilen i Provence, Shebbie-chic og land.
 • Grafik. Overdækket med glas grafiske værker grænser til en pæn ramme, tjener som en højdepunkt i den kreative eklektiske stil.
 • Poster. En simpel og samtidig "lækker" indretning bruges inden for skandinavisk stil, højteknologi og minimalisme.

 • Udskriv på lærred. Værkerne er trykte gengivelser af kendte kunstværker og har ingen værdi.

  Dette er en demokratisk version af billedet, som kun symboliserer indretningens luksus kun fjernt.

  Foto. Nuværende fotografers værker giver ofte oprigtig beundring. Mange af dem er retfærdigt indrettet til at dekorere væggene i stuer i de bedste huse. Du kan også bruge billeder af høj kvalitet fra et personligt arkiv.

 • Moderne malerier til stuen bruges som en selvstændig indretning eller som en del af en mere kompleks sammensætning.

  Overvej billederne af malerierne i det indre af stuen, som vi tilbyder til inspiration og tegning af interessante ideer. Du vil bemærke de vigtigste gode steder til at dekorere væggene i rummet.

  Over sofaen. Her er billederne den mest harmoniske. På dette sted kaldes de for at fylde tomrummet og balancere interiøret.

 • Over brystet. Billedet eller kombinationen af ​​malerier ser godt ud over kommode, især hvis du supplerer indretningen med passende tilbehør.

  Ved pejsen. Ubeskrivelig varme og komfort opnås let i et privat hus med pejs, hvis du dekorere det med smukke malerier.

  Galleri på fri væg. Kunstmur - en meget populær modtagelse af europæiske designere. Det består i at fylde hele væggen med malerier, plakater, fotografier, broderede værker og postkort, som omhyggeligt kombineres med hinanden og overholder det påtænkte tema og farvepaletten.

  På hylderne. Hvis du ofte skifter de omgivende billeder, skal du lægge arbejdet på hylderne i stuen - det gør det muligt for dig ikke at krænke integriteten af ​​væggene forgæves.

  Billeder i stuen over sofaen

  Dekorere plads med et enkelt billede, der er ingen steder at vente. Et stort enkeltbillede ser selvstændigt og stilfuldt ud.

  Værker af enhver form og størrelse er velkomne, for det meste olierede, men også andre teknikker er mulige.

  Dernæst fortæller vi dig, hvordan du sætter et sæt billeder i zonen over sofaen, så den færdige sammensætning hævder.

  Tre malerier af samme størrelse, aflange opad i formularen, der kommer i en række. En fremragende løsning til modulære malerier eller lignende værker skabt af en forfatter.

  Ni arbejder i tre rækker. Velegnet til fotografier eller sort / hvid grafik i firkantet form. Antallet af billeder kan varieres ud fra størrelsen.

  Udgangen skal være et firkant eller et rektangel med samme afstand mellem job.

  Stort billede og tre små. Hovedarbejdet kan være et tryk på lærred, resten - plakater eller fotografier.

  Det vigtigste vertikale arbejde indebærer at placere små billeder til venstre eller højre for kolonnen, vandret - ovenfra eller under. Det er vigtigt at overholde direkte imaginære linjer langs kompositionens omkreds.

  Tre billeder, indesluttet i en firkant. Kitets elementer kan slås ud af linjerne på det rigtige firkant, men det er vigtigt at holde lige afstande mellem dem.

  Miniature galleri. 5-8 malerier af forskellig størrelse og formater placeres i form af et rektangel. Gabet mellem små arbejdspladser er lidt reduceret, større - stigning.

  Ny trend i de senere år er blevet modulære malerier i det indre af stuen. Et stort meningsfuldt billede, der flyder jævnt på hver næste lærred, ser meget imponerende ud og livlig animerer interiøret.

  Værkerne kræver ikke baguetter eller rammer, og samtidig har de integritet og fuldstændighed.

  Når du vælger billeder og deres placering, skal du overveje det generelle koncept i stuen, farveskemaet og personlige præferencer. Det er dejligt, hvis værelset er dekoreret ikke med sjælsomme billeder, men med værker, der inspirerer, vær venlig at øje og have en vis betydning for dig personligt.

  Ved hjælp af vores billedmalerier i forskellige interiører kan du finde eller kombinere din ideel til stuen.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  61 + = 64