30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Fotoalbum med dine hænder trin for trin med billedet

Fotoalbum med dine hænder: hvordan man laver og dekorerer et usædvanligt og originalt album

Teknikken til "scrapbooking9raquo; meget spændende og original i dens udførelse. Når du arbejder med denne teknologi, bruges originale tegninger, avisudklip, farverige papirark og meget mere. Fotoalbummet med egne hænder, dekoreret ved hjælp af "scrapbooking9raquo" -teknikken, vil være en glimrende tilføjelse til dit interiør eller tjene som en original gave til tætte mennesker, til bedstemor, mor eller bedsteforældre.

Ved brug af materialer til scrapbooking kan du lave et fotografisk album i enhver stil: i retrostil, i marine stil eller barn.

Regler og anbefalinger til design af fotografiske albums: rådgivning til begyndere

Der er flere hovedtyper af album til billeder i den moderne verden. En af de første typer lagring af fotos kan kaldes et klassisk album til billeder. Sådanne albums har flere slags ark, der fylder dem:

 • Tætte plader af pap, oven på hvilke de udskrevne billeder sidder fast;
 • ark med magnetiske holdere til fotos;
 • Blad med lommer fra filer fra plastmateriale, hvori de trykte fotos placeres.

Selvfølgelig er det nemmeste og mest bekvemme at bruge ideen om et fotoalbum med plastikrum til fotos. I dem distribuerer du blot dine trykte materialer og nyder resultatet. Sådanne album kan dog ikke kaldes originale og kreative. Gæster, der vil overveje et sådant fotoalbum, kan være helt uinteressant at gøre det.

Album til billeder med tætte papplader er mindre praktisk, men du kan designe dem på en original og usædvanlig måde. Du kan placere på et tæt ark med fotos af forskellige størrelser for en dreng eller en nyfødt. Du kan også tilføje dekorative elementer til albumsiden eller den originale signatur.

Album til billeder med "magnetic9raquo; ark giver dig også mulighed for at anvende kreativitet, og du behøver ikke at lide med lim eller limede hjørner - du kan placere fotos af forskellige formater på arkene og derefter ændre deres layout. Efter en vis tidsperiode bliver magnetpladen imidlertid gul og ridser, billederne begynder at skrælle.

Det er bedst at oprette flere tematiske album til individuelle arrangementer. Bryllupsbilleder, minder fra sommerferie eller børns fotos er bedst placeret på forskellige albums. For en kollega, elsker eller kæreste kan du vise nøjagtigt de ønskede billeder.

Med særlig omhu, gå til valg af omslag på dit album til fotos. Valget af omslag i moderne butikker er meget forskelligt: ​​glatte dækker, fra forskellige stoffer, med dekorelementer, fra pels, af kunstigt og naturligt læder. Omslag med blomster, killinger og hunde er ikke længere på mode, vælg mere stilfulde løsninger. Derudover er der specielle tematiske album, der er afsat til denne eller den pågældende begivenhed - være opmærksom på dem.

Idéer til bryllup albummet i "scrapbooking9raquo;

Vi tilbyder flere design ideer og en master klasse om at lave et bryllup album til fotografier med egne hænder. Bryllupsminner og øjeblikke, du vil holde et par i kærlighed. Derfor er det reelt at lave et originalt album til billeder fra denne vigtige begivenhed.

Coveret på bryllupalbummet kan dekoreres med Kansas blomster, hvis kronblad er lavet af hvide satinbånd. Elegante hjerter kan skæres ud af filt.

Også mellem nogle sider af albummet kan du placere forskellige søde memorabilia, der minder om lyse bryllupsmomenter. For eksempel et fragment af en pude fra vielsesringe, snørebånd, buer og andet tilbehør til bruden, flere tørrede blomster fra et bryllup buket.

Du kan arrangere sider i dit album i tematiske sektioner og sektioner. Også den oprindelige beslutning vil være at tilføje flere sider med tillykke fra dine gæster og slægtninge.

Det er ønskeligt at lave alle sider i en enkelt stil. For eksempel meget smukke udseende sider lavet i vintage stil eller dekoreret for antikken.

At designe et bryllup album er det nok at medtage din kreative fantasi og fantasi.

Vi tilbyder dig at se flere tematiske videoer om emnet for artiklen. I dem kan du se nærmere på processen med at dekorere og skabe album til billeder med egne hænder.

Fotoalbum med egne hænder i vintage stil. Master klasse med trinvise fotos

MK om fremstilling af et fotoalbum i vintage stil.

2. Fra disse ark udskærer vi underlaget under billedet, fokuserer på fotoets størrelse 10cm * 15cm, vi laver emnerne 3-4 cm mere, for eksempel - 12 * 17.

3. Vi vælger beige tapet med tekstur (jeg fandt ikke sådanne, og jeg tonede kaffe og tapet, det viste sig meget godt, jeg var endda glad for at der ikke var hvide)) og skåret kvadraterne 23,5 * 28,5 cm - 18 stykker. Et andet tip: tapet, som de rulles op på rullen efter at have skåret i kvadrater, så det ville være bekvemt at arbejde med dem - stryge dem gennem en tynd klud.

4. Brug en symaskine til at behandle kanten af ​​tapetet. Vi placerer åbningen vinkelret på arkets kant og fører den langs arket og trykker let på.

5. Her får vi sådanne kanter.

6. Kanten af ​​arkene er tonet med en brun daisy. Vi behandler alle bladene.

7. Vi behandler også substrater fra kontorpapir. Kontorark er tyndere end tapet, så jeg behandler dem to ad gangen, så kanten bliver pænere.

8. Fra den gule tapet med glitter (eller egnet til vintage skrotpapir), skarre små kvadrater eller rektangler (7 * 7cm), bliver kanten behandlet med en kantsten og tonet.

9. Forbered nu hjørnerne på billedet. På det gule ark til pasteller sætter vi dør af krøller og i enhver rækkefølge.

10. Klip rektanglet 5,5 * 2,5 cm ud med en saks, markér midten af ​​rektanglet med en blyant.

11. Drej højre side til midten af ​​rektanglet for at lave et hjørne. Sæt derefter den anden side fast og stryg godt. Her opnås et sådant hjørne.

12. Vi laver 2 hjørner for hvert billede og 4 til et stort billede (70 stk.).

13. For at dekorere siderne forbereder vi ruller i vers, udskriver og udskæres i Photoshop. De skal være omkring 7 * 5 cm i størrelse. Jeg lavede et album til en grundskole lærer, så jeg har et digt om den første lærer.

14. Fra satinbånd med en bredde på 0,5 cm laver vi bue - en for hver side.

15. Vi binder disse buer med den sorte eller voksede snor af beige farve.

16. Fra den tynde blonder slår vi buerne af (ikke binder), mens de fastgøres med stifter.

17. Vi sætter kanten af ​​tapetet på en skrivemaskine i en figurlinie.

18. Vi begynder at lim elementer på siden fra bundlaget - først et rektangel.

19. Så substratet selv. Alle disse elementer jeg limer med en blyant. Resultatet var et ark for to vandrette fotografier.

20. Vi begynder at dekorere den første side. I nederste højre hjørne vedhæfter vi en bue af blonder.

21. I øverste venstre hjørne anvender vi en satinbue.

22. På en firkant mellem underlag limer vi beige papir daisy. Dens kanter jeg tonede med brun maling. På limen "Super moment gel" limes vi i midten af ​​en akryl dråbe eller halve perle. Omkring os dekorerer vi en kamille lim glitter af bronze farve.

23. Vi dekorerer også bladet med frimærker, og på den dobbeltsidede scotch limer vi hjørnerne til billedet.

24. Det næste ark er til et vertikalt billede. Til at begynde med bruger vi blonder.

25. Så lim vi rektanglet.

26. Nu skal vi klæbe underlaget under billedet.

27. Lim verserne og fastgør buer.

28. I nederste venstre hjørne limer vi kamilleet og dekorerer det på samme måde som på det forrige ark.

29. Vi dekorerer arket med frimærker og anbringer dobbeltsidet tape til hjørnerne til billedet.

30. Så skal alle bladene tage højde for, at der på spredningen skal være et ark til to vandrette fotos og et ark til den vertikale.

31. Vi forbereder os i Photoshop og udskriver titelsiden på farveprinteren, vi behandler kanten med en ripper.

32. Dernæst tager vi albumcoveret på forhånd (SM IN OTHER MK)

33. På det første ark omkring omkredsen i kanten laver vi dør af krøller.

34. Indsæt på det første ark - titelsiden.

35. Den venstre side af det første spred på kanten er tonet med brun maling.

36. Vi laver fotos i Photoshop og udskriver et stort foto, som vi placerer på siden ved hjælp af hjørner.

37. Den højre side af det første spred er bare en baggrund for tapet, lad det være et stort billede eller for albumets ejer ønsker det)).

38. På næste spredning med tosidet scotch indsætter vi siderne - en med to fotos, en med en.

39. Indsæt så alle siderne i bindingen.

40. For omslaget skæres to stykker bølgepap 25,5cm * 30cm - dette er til dæk og rygrad - 7cm * 30cm. Fra stoffet skærer vi dækslet 70cm * 40cm. Vi skærer 2 kvadrater af sintepon 25,5cm * 30cm. Sæt dækslet med forsiden nedad. I midten sætter vi rygsøjlen med en indrykning på 0,7 cm til højre og venstre, sæt sintetonen. Vi lægger pap substratet oven på sinteponen.

41. Beskær hjørnerne som vist på billedet.

42. Vi dækker en top og bunden af ​​dækslet og roden med PVA lim. Vi pakker og limer.

43. Vi vikler hjørnet som vist på billedet og indsætter PVA.

44. Lim derefter sidedelen af ​​dækslet - hjørnerne jeg anbefaler at trykke på klemmerne før tørring.

45. Dette er resultatet af omslaget.

46. ​​For at dekorere omslaget vil vi lave blomster af kunstig silke, guipure og mesh. For en stor blomst klippes vi ud af tændrøret - 4 cirkler med en diameter på 7,5 cm, 3 cirkler med en diameter på 6 cm, 2 cirkler med en diameter på 5 cm, 3 cirkler med en diameter på 3,5 cm; fra en gitter-1 cirkel med en diameter på 7,5 cm, 1 cirkel med en diameter på 6 cm; fra guipuren - 1 cirkel med en diameter på 5 cm. For små farver (der skal være to af dem, skal disse cirkler skæres i dobbelt størrelse), vi skærer ud af en gnistre-4 cirkler med en diameter på 6 cm, 3 cirkler med en diameter på 5 cm, 3 cirkler med en diameter på 3,5 cm; fra gitteret - 2 cirkler med en diameter på 5 cm; fra guipuren - 1 cirkel med en diameter på 3,5 cm. Til knopper (der vil være syv af dem), skærer vi en cirkel på 6 cm i diameter fra en spindel, fra et gitter på 6 cm i diameter og fra en guipure 1 med en diameter på 5 cm. Du kan lave de mindste cirkler (3,5 cm) lettere. Knopper kan også laves i forskellige farver (se mit færdige arbejde).

47. Vi brænder på lyskanterne af alle kronbladene af kunstig silke.

48. Sætte en stor blomst - de to største lapper overlapper hinanden, plus en af ​​de største net og to masker er fast i midten.

49. Nu to flere store kronblade.

50. Og kronbladet fra nettet.

51. Så tre kronblade på 6 cm.

52. Og guipurens kronblad.

53. Nu er to kronblade på 5 cm.

54. Og kronblade på 3,5 cm.

55. I midten sy perlen.

56. Tilsvarende samler vi to små blomster.

57. Til knopper tilføjer vi et stort kronblad og silke, så fra nettet, så en lille fra silke.

58. Fold cirklen halvt.

59. Og i halvdelen.

60. Vi fixer i hjørnet med et par sting.

61. Selv for dækindretningen vil vi lave blomster af samme stof som omslaget. Skær en strimmel 5 cm bred, for en stor blomst 45 cm lang, 25 cm for de mindste. Kink kant, som vist på billedet.

62. Begynd at vride blomsten.

63. Vi fixer det med tråde og sy en paillette i midten. Vi laver to blomster.

64. I bunden af ​​omslaget bruger vi blonder.

65. Vi binder disse knuder fra soutazha.

66. Vi holder dem til blonder.

67. Lav en fluffy bue med satinbånd.

68. Fold den i halvdelen.

69. Vedhæft som vist på billedet.

70. Sy en bud.

71. Nu er to store blomster - af silke og stof.

72. Over stoffet blomst sy blonder og en anden knopp.

73. Sy to små blomster - fra silke og fra stof.

74. Næste er en fluffy satinbue og en lille blomst.

75. Sy de resterende knopper.

76. Vi lim dækslet ind i dækslet - vi lim ikke ryggen - vi limer først gasbindet, så vingerne fra papirdækslet til dækslet.

77. Skær to rektangler af tapet, der blev anvendt til små firkanter 24,5sm * 29,5sm til endepapirer. Vi indsætter slutbøgerne inde i albummet.

78. Du kan sy en taske til at gemme albummet.

79. Albumet er klar, du kan give!

Master Class forberedte et kreativt værksted Rostok

Få din testimonial fra Masterclassy.ru!

Flere oplysninger, du kan finde i vores

Originale ideer til at lave et fotoalbum med egne hænder

Nogle er klar til at gøre selfies på hvert trin, andre er enige om at blive fotograferet kun i sjældne tilfælde, men uden undtagelse har de hyggelige minder. Dog kan en stak af uensartede billeder eller andet sted i en skuffe skab eller flere mapper på computeren næppe sammenlignes med den oprindelige fotoalbum lavet med sine egne hænder. En sådan ting er ikke en skam at prale til enten slægtninge eller venner eller kolleger. Det eneste spørgsmål er, hvordan man laver et fotoalbum, så det ikke kun så smukt ud, men også med en bestemt ide.

Fotoalbum med egne hænder: design ideer

En ideers succes afhænger af dens gennemførelse. Det er bedst at legitimere dine ideer ved hjælp af allerede dannede stilarter og teknikker. Glem ikke om sådanne grundlæggende ting som komposition og plot. Især hvis det er en gave til huset med egne hænder. Overvej alt i orden.

Dette element i realiseringen af ​​ideen går som regel videre. Designet af fotoalbumet afhænger af historien eller temaet. Klassisk kan betragtes som album dedikeret til familien, fødslen af ​​et barn, bryllup, rejse og andre livlige livshændelser. Du kan også lave et fotoalbum som en gave til en elsket eller til et jubilæum for en kollega. Nogle muligheder vil blive diskuteret mere detaljeret nedenfor.

At lave et fotoalbum alene er ikke kun et udvalg af fotos og ornamenter. Det er meget vigtigere at opnå visuel enhed. Det er bedst at være styret af følgende regler:

 • definere sidens semantiske center
 • lav lyse accenter
 • Sørg for, at fotos, indskrifter og indretning harmoniserer i nuancer
 • balance proportionerne
 • Vælg smykker i henhold til billedets betydning
 • markér trekanten "photo-title-description"

Minimalister bør være opmærksomme på stilen med det talte navn "rent og simpelt". Han antager et minimum af ornamenter. Den minimale mængde af indretning er også typisk for den "europæiske" stil. Dens højdepunkt er de usædvanlige former for fotografier, der afskæres i form af et bestemt objekt. Hvis du kan lide at dykke ind i fortiden, så er den ideelle mulighed "vintage". "Shebbi-chic" forudsætter tilstedeværelsen af ​​bånd, snørebånd og scuffs. Endnu mere indretning er fuld af "amerikansk" stil. Inden du arrangerer et fotoalbum med dine egne hænder, skal du se efter en stil, der vil præsentere dig eller din familie med den bedste hånd.

Stampning indebærer anvendelse af forskellige frimærker af applikatorer. Decoupage kræver brug af tegninger, billeder, ornamenter. Beskæring er baseret på at arbejde direkte med fotos. De er skåret således, at kun de centrale elementer forbliver. Billederne suppleret med originale beskrivelser er journalistiske. Bekymring er aldring af papir. I netværket kan du finde mindst hundredvis af originale teknikker.

Sådan laver du et fotoalbum selv: scrapbooking trin for trin

Trin 1. Udvælgelse af materiale og værktøjer til arbejde

Til arbejde skal du:

Til resultatet skuffede ikke, du skal tydeligt forestille dig, hvad du vil komme til sidst. Selv før du laver et fotoalbum med dine egne hænder, skal du arbejde på skabelonen. Hvis du vil oprette en skabelon til det fremtidige fotoalbum, kan du bruge en notesbog med den passende størrelse. I den kan du skitse navnet på siderne, tegne et omtrentligt arrangement af billeder og indretning.

Vi tager det forberedte karton, vi skærer 3 strimler i højden på 24 cm og forholdsvis voksende bredde. Fold arkene i halvt, så rødderne vokser proportionalt. Dimensioner af rødder kan trækkes på forhånd, som angivet på billedet. Som følge heraf skal du få en notesbog med en rygsøjle. Alle dele limes langs rodlinjen. Det resulterende bindemiddel kan syes med en vokskabel, så får du et solidt fotoalbum med dine egne hænder. Scrapbooking, en mesterklasse, hvor det ikke er svært at finde, vil give mange muligheder for at dekorere en sådan ledning.

Ved hjælp af et sæt skrotpapir skabes et omtrentligt design af siderne. Vedhæft ekstra elementer for at hjælpe dobbeltsidet scotch. De resulterende baggrunde er limet til den færdige binding. De kan suppleres med clamshells eller substrater til fotos. Som en ekstra indretning kan anvende en række forskellige elementer :. Clippings, applikationer, perler, bånd etc. Det er vigtigt, at volumenet indlæg placeret ensartet og ikke deformeret album ark. For at gøre alt korrekt hjælper du den tidligere oprettede fotoalbumskabelon med dine egne hænder. Trin for trin med billedet vil du nemt bringe arbejdet til det ønskede resultat.

Dækningen skal laves ud fra bindingenes størrelse. Egnet 2 mm sammenflettet karton.

 1. Det er nødvendigt at forberede sig fra karton 2 emner til omslag og rygsøjlen.
 2. Derefter udskæres de passende stykker fra det ensidige klæbende stof.
 3. Rygraden er placeret mellem dækslerne og trækkes tilbage med 0,3 cm.
 4. Vi laver alt sammen med klud.
 5. Derefter afskåret et stykke sintepon størrelsen på emnet og fastgør det ovenfra.
 6. Det klare bløde emne påføres stoffet valgt som dekoration.
 7. På hver side skal du efterlade et 2,5 cm væv. De er fastgjort til emnet med et dobbeltsidet tape. Hvor der ikke er scotch, fiks det med lim.

Albumcover

I sidste fase skal du vedhæfte de dobbelte ark af den forberedte bindende en ad gangen. Det første ark er fastgjort direkte på dækslet. Gå til firmware af albummet kan kun, når designet er tørret helt. Åbning af albummet i midten planlægger vi plads til huller. Dernæst slog vi dem med en øl og gennemboret albummet med et bånd. Du kan rette hjørnerne med specielle hjørner. Det vil heller ikke være overflødigt at have en ekstra dækindretning.

Fotoalbum til en nyfødt af egne hænder

Fotoalbum for en nyfødt er længe ophørt med at være sjældenhed, som ikke kan siges om originaliteten af ​​sit design. Men det er netop det, der er vigtigt at gøre med sjælen. Til at begynde med er det nødvendigt at vælge de mest karakteristiske billeder, lysere end andre, og vise vigtige øjeblikke fra barnets liv. I scrapbooking-albummet skal du inkludere billeder af den første ultralyd, ekstrakter fra hospitalet, kendskab til kære, det første smil, de første trin osv.

Som dekorationer kan du bruge støvler og bånd, der plejede at være babytøj. Glem ikke at supplere børnenes fotoalbum med dine egne hænder med korte beskrivelser af begivenhederne på billedet. Over tid kan du i et sådant fotoalbum tilføje billeder af dit barn såvel som bevis for hans sejre - breve og trofæer.

Familie fotoalbum af egne hænder

En af variationerne i et sådant album kan være en familiechronikel eller et fotobook med egne hænder. Ud over billederne kan postkort, avisudklip og andre memorabilia tilføjes til det, som på en eller anden måde er relateret til familiens historie. Omslaget på dette fotoalbum skal suppleres med en indskrift, der symboliserer noget vigtigt for hele familien. Spild ikke tid og energi til at lave et sådant fotoalbum med dine egne hænder. Mesterklassen ovenfor vil lette processen.

Bryllup fotoalbum af egne hænder

Bryllup fotoalbum med egne hænder trin for trin med billedet for at skabe meget lettere end det kan synes. Selve processen vil bringe glæde og måske genoplive de gamle følelser. Det vigtigste er ikke at glemme, at hvert blad i albummet er en historie, der formidler stemningen der regerede under ferien.

Endelig vil vi give en video ved hjælp af hvilken processen med at skabe et fotoalbum med egne hænder bliver enklere:

Kommentarer til artiklen "Originale ideer til oprettelse af et fotoalbum med egne hænder"

Mange tak. Alt er meget tilgængeligt og forståeligt. Du umnichka!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 + = 16