30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Foto wallpapers med perspektiv

Foto wallpapers med perspektiv. Lineært, luft og tonal perspektiv. Materialer, træk af papir, non-woven og vinylcoating. Valg af billeder

Hvad er tapetet med et perspektiv? Hvordan er de forskellige fra andre fotorealistiske baggrunde? Hvilke materialer foretrækkes, og vigtigst af alt, hvilke principper skal jeg overholde, når jeg vælger et billede? Lad os forstå.

Mød: tapet med et perspektiv.

For at besvare dette spørgsmål skal vi først formulere selve begrebet perspektiv som anvendt på billeder.

Definition: Et perspektiv er en samling af kunstneriske teknikker, der gør det muligt i et fladt billede at formidle effekten af ​​at fjerne objekter fra seeren.

Er det svært? Lad os prøve at forklare med eksempler.

Forestil dig to jernbanespor. De er parallelle; Men hvis du ser langs stien, vil disse to parallelle linjer gradvis konvergere, når du bevæger dig væk fra seeren (se også hvordan du opdaterer tapetet).

Tilpasningen af ​​skinner eller andre parallelle linjer med en stigning i den anslåede afstand fra observationspunktet er den mest almindelige kunstneriske teknik, det såkaldte lineære perspektiv.

Konvergensen af ​​parallelle linjer understreger meget tydeligt billedets dybde.

Lad os nu se mentalt på terrænets detaljer, et par kilometer væk fra os. Hvad sker der med de små detaljer og farver, når vi flytter udsigten fra græsset under vores fødder til fjernkanten? Detailing falder, farverne falmer (se også artiklen "Wallpaper skyer og andet tapet til loftet").

Årsagen - begrænset gennemsigtighed i atmosfæren på grund af tilstedeværelsen i luften af ​​luft og støv.

Det er den gradvise forsvinden af ​​små detaljer og farvning af farver, deres skift til den blå del af spektret, når man flytter udseendet til mere fjerne detaljer kaldes et luftperspektiv.

De slettede objekter tegnes med mindre detaljer og skiftes til den blå del af spektret.

Denne kunstneriske enhed repræsenterer en mere radikal form af den foregående: Når man flytter fra nærliggende objekter til fjerne objekter, bliver billedet mindre kontrasteret og detaljeret. Det visuelle tonale perspektiv ligner mest tågeffekten. Hvad er forskellen mellem et tonal- og luftperspektiv - det er lettere at forstå ved eksempel.

Visuel fjernelse opnås ved at sløre genstanden for den tredje plan.

Vi vil specificere: vi har kun nævnt de kunstneriske teknikker, der oftest bruger tapet med et perspektiv i det indre af lejlighederne. Panoramiske og sfæriske perspektiver anvendes f.eks. Praktisk taget ikke for at skabe en dybdeffekt: i det første tilfælde er effekten ret svag, i det andet tilfælde opstår disharmoni af billedet på kuglen med lige linjer af vægge og loft.

Nu har vi al information for at give en klar definition af den løsning, vi diskuterer. Baggrund med perspektiv indeholder et billede, hvor der er udtalt nærliggende og fjerne planer, på grund af hvad der skaber en dybdeffekt.

Hvilke materialer produceres vægpapir på væggen med et perspektiv? Hvordan afviger disse materialer i praksis?

Den eneste fordel ved fotoudskrivning på papir er materialets lave pris: Omkostningerne pr. Kvadratmeter ved udskrivning til bestilling starter fra ca. 500 rubler.

På trods af brugen af ​​tæt glanspapir til fotoudskrivning efterlader dens modstand mod fugtning meget at ønske: med svingninger i fugt går materialet ofte bobler; om vådrensning går det ikke i princippet. Slidstyrke er også lavere end nogen kritik.

Dette materiale er en cellulose med polymeradditiver som bindemiddel. Slidstyrken er mærkbart højere end papiret; modstandsdygtigheden mod fugt er også steget, selvom det ikke er vævet i fuld fladt vaskbart tapet - til månen til fods.

Flizelin adskiller sig kun fra papir i nærværelse af et polymerbindemiddel i dets sammensætning.

En række vinylfilm på et papir, uvævet substrat eller med et klæbende lag er mest populære som et materiale til tapet. Holdbarhed - på niveauet befugtning er denne belægning ikke bange; Udskrivning med vedvarende blæk på et latex- eller øko-opløsningsmiddelbasis holdes perfekt på en vinylbase og vaskes ikke væk med populære vaskemidler.

Selvfølgelig for alt det gode du skal betale: en kvadratmeter tapet vil koste i mængden 850 til 1500 rubler.

Nysgerligt: ​​prisen afhænger meget af vinylfilmens tekstur. Hvis en simpel vinyl selvklæbende film med en glat overflade vil koste 850-900 rubler / m2, vil efterligning af lærredet blæse omkostningerne til 1200-1500 rubler per kvadrat.

Vinylfilmens overflade simulerer olieudtværinger.

Bemærk, at for at skabe en dybdeffekt kan du ikke kun anvende tapetet på indersiden: perspektivet kan skabes ved et billede, der er trykt på glasdækkens skydedør eller et plastikforklæde over køkkenets arbejdsområde. Moderne storformatprintere giver dig mulighed for at anvende et billede på produkter med en bredde på op til 3-5 meter i en tykkelse på op til 3 centimeter.

Billedet påføres på bagsiden af ​​glasforkladen.

Hvordan vil forskellige baggrunde se i interiøret med perspektiv? Hvad skal styres, når de vælges?

Er der generelle regler?

 • Billedet kan ikke betragtes som et selvstændigt element i interiøret. Det vil blive opfattet i forbindelse med resten af ​​miljøet og skal være i harmoni med rummets farveskema. Så udsigten med grønt græs i stuen med røde vægge vil se lidt uhensigtsmæssigt ud.

Billedet på væggen passer perfekt ind i farverne, som dominerer rummet.

 • Skalaen af ​​billedet skal være realistisk. Så hvis udsigten er en korridor, der går i afstanden, er det ønskeligt, at dens bue visuelt svarer til niveauet af loftet i rummet. Byens landskab på tapetet skal svare til størrelsen af ​​det virkelige billede uden for vinduet.
 • Billedets format påvirker den visuelle opfattelse af vægens størrelse. Det lodrette billede (højde større end bredden) vil gøre rummet til at virke højere; Den vandrette (med en højde mindre end væggen) vil gøre den visuelt bredere og lavere.

Det vertikale billede gør loftet højere.

 • I et kompakt rum med mange møbler bør du ikke vælge billedet af store rum (ørken, havkyst osv.). Undervisningen er igen forbundet med perceptionens egenskaber: de rummelige landskaber ser godt ud i et stort område; Desuden er der i dette tilfælde yderst upassende emner mellem billedet og seeren.
 • I billeder med perspektiv ser en kombination af fjerne planer og små forgrunds detaljer ud på deres baggrund. Den sommerfugl, der fladrer mod baggrunden af ​​en fjern skov, vil gøre billedet meget mere livligt og realistisk.
 • Hvis du ikke tiltrækker en designer til at vælge et billede, og selv vælger og limer tapet, er det meget vigtigt, at du ikke overdriver mætningen af ​​rummet med opmærksomme greb. Enkelt sagt bør baggrundsbilleder være det eneste center for opmærksomhed: Møbler, overflade af vægge, lofter og gulve bør ikke distrahere dem fra opmærksomhed med lyse farver og prangende detaljer.

Manglen på spændende indvendige elementer i rummet på billedet fanger betragterens opmærksomhed på billedet på væggen.

Vi vil overveje vores bekendtskab med den nye type færdiggørelse udført. Vi håber, at det koncept, som vi er blevet bekendt med, vil værdsætte læseren. Som normalt vil videoen i denne artikel tilbyde ham yderligere oplysninger. Held og lykke!

Muligheden for foto wallpapers i at øge rummet i rummet

Foto wallpapers har længe været meget populære på grund af dets multifunktionalitet. Denne metode til vægafslutning udfører ikke kun en dekorativ funktion, men kan også skjule fejl på overfladen, fokusere på vigtige detaljer, beskytte væggene mod skader.

Takket være mange forskellige tegninger kan du vælge tapet, der passer til enhver stilretning. Nogle tegninger er i stand til at udføre en mere funktion - visuelt øge rummets rum. Derfor bruges de meget ofte i små værelser.

Takket være de oprindelige tegninger skaber sådanne storformat wallpapers optiske illusioner af ekstra plads, usædvanligt plads og kan derfor omdanne dit værelse på kortest mulig tid. Derudover adskiller rumforbedrende wallpapers sig ikke i pris fra fotobaggrunde med andre designs.

Måderne til at udvide rummet

Faktisk er der så mange måder at forøge rummet på rummet med et korrekt valgt billede. Afhængigt af, hvor vigtigt det er for dig, er problemet med et begrænset område, kan du implementere sådanne metoder:

 • så værelset ikke virker for trangt og ikke lægger pres på dine øjne, kan du samle baggrunde med en blank overflade. På grund af refleksionen vil effekten af ​​ekstra plads blive skabt;

 • En anden fælles måde - dette er tapet, efterligner fortsættelsen af ​​rummet. Du kan hente tegninger med et billede af en dør eller vinduer ud mod gaden: i dette tilfælde vil det virke som uden for væggen, der er ekstra plads.
 • Hvis du går til specialbutikker eller gør dig bekendt med mulighederne for billeder til tapeter på internettet, skal du sørge for, at de angivne metoder er langt fra det sidste, og der er mange flere muligheder for at øge området.

  I processen med at vælge et passende mønster skal du huske at vægpapir, der udvider pladsen i interiøret, vælges i overensstemmelse med nogle vigtige regler.

  Du har sikkert hørt udsagnet om, at ikke-vævet tapet er skadeligt for helbredet. Find ud af, om dette er tilfældet, og hvilke punkter der stadig skal overvejes, når du vælger tapet på nonwoven.

  For mere detaljer om det ikke-vævede tapetpanel, se denne artikel. Professionelle anbefalinger om valg af farver, nuancer og ornamenter af dekorative ikke-vævede belægninger.

  Grundlæggende regler for brugen af ​​udvidende tapet

  Så hvad er de principper, der skal overholdes for at vælge en tegning, der udfører sådanne funktioner korrekt? Lad os forstå.

  For det første spilles en meget vigtig rolle i denne proces af nuancer af billedet. Varme og lyse farver gør normalt rummet mindre. Hvis du vil visuelt flytte væggen, skal du vælge baggrunde med kolde toner: det kan være blå, blå, lilla, grøn og andre neutrale farver.

  Lette fotobaggrunde med en blank overflade skaber en følelse af rummelighed og friskhed, og derfor også betragtes som en glimrende måde at udvide rummet på. Til sådanne formål er hvide, beige, bløde lyserøde og andre sengevarer egnede.

  Udvid området af rummet kan være ved at bruge et spil på kontrasterne med en dygtig kombination af baggrundsbaggrund med fotobaggrunde. For eksempel Lette vægge i kombination med mørke gulve og loft skabe indtryk af en bred, men lav plads. Hvis en sådan mulighed passer dig, og du er klar til at ofre højden af ​​lofterne, så kan du bruge denne metode i praksis.

  En anden egnet mulighed - gør kun en væg mørk i rummet. Så du trækker rummet i længden. Den bedste mulighed i dette tilfælde vil være tapeter med et stort billede i midten.

  For det andet vil tegningen selv bidrage til udvidelsen af ​​rummet. Til disse formål kan du bruge baggrunde med perspektiv.

  Et sådant tapet viser kontinuiteten i rummet: det kan være lange korridorer, forstørrede værelser, verandaer, store balkoner og mange andre billeder.

  Glem ikke at for at skabe den ønskede effekt, skal du maksimere pladsen foran væggen med fotobaggrunde. Det bør ikke være dækket af høje og massive møbler. Det er generelt ønskeligt at frigøre det fuldstændigt fra indvendige genstande.

  På grund af det faktum, at indenlandske og udenlandske producenter tilbyder forskellige muligheder for foto wallpapers at øge rummet, besluttede vi at dele med dig de mest almindelige design ideer.

  Foto wallpapers med perspektiv i interiøret vil være relevant for ethvert rum uanset hvilken stil du plejede at dekorere den.

  elskere naturlige motiver kan hente tegninger, der skildrer træer eller en bambuslund, lange parker, stier i skoven, seascapes eller rummelige marker med bjerge afbildet i horisonten.

  I interiør, designet i overensstemmelse med moderne trends, ved hjælp af tapet på bymæssige temaer. Men sådanne tegninger er i stand til visuelt øge området af rummet Kun hvis de kombinerer med perspektivet. Du kan f.eks. Vælge baggrunde med billeder af berømte landemærker, men de skal suppleres med en tilbagetogsvej.

  Meget populære er billeder af brede bygader, der fører ind i afstanden, lange floder eller smukke broer.

  Du kan vælge en tegning med billedet af en åben dør, fører til et andet rum eller gårdhave. Det kan også være brede vinduer, gennem hvilke landskaber kan ses. Rummet er fremragende til at udvide fotos af parker, skove, ørken, hav, blomsterhave.

  Hvis dit værelse allerede er stort, men du vil øge det endnu mere - vælg wallpapers med et billede af trapper fører op. I dette tilfælde vil du få indtryk af, at dit værelse er blevet større, og på grund af de trin, der haster til himlen, vil du hæve lofterne.

  En anden original måde at øge pladsen på - baggrunde panorama. Et sådant tapet fortsætter ikke på værelset, men de viser smukke landskaber.

  Den mest almindeligt anvendte panorama billeder:

  • en udsigt fra vinduet til byens massiver (oftest fra fugleperspektiv);
  • rummelige seascapes;
  • brede skove eller bjergkæder;
  • billeder af eksotiske øer eller blomsterfelter og så videre.

  Panorama tapet er velegnet til værelser indrettet i moderne stil, højteknologisk stil, hems eller i bymæssige interiører. Hovedelementet ved sådanne billeder anses for at være Muligheden for at overføre dig til en anden virkelighed: Derfor bruges de oftest i værelser beregnet til rekreation.

  Faktisk kan du udvide pladsrummet med et hvilket som helst billede, men meget Det er vigtigt at spille det rigtigt og vælge den rigtige farve. Selv freskomalerier og malerier kan bruges til disse formål.

  Ofte limes sådanne tegninger ikke kun i vener værelser, men også på væggene i køkkenet, gangen, soveværelset. Ud over muligheden for at forøge rummet, er de i stand til at skabe et behageligt miljø i dit værelse.

  Læs om, hvordan du indsætter ikke-vævet tapet ordentligt, og hvad er de vigtigste hemmeligheder for succesfulde og høj kvalitet sticking.

  Se her billede af hallens interiør med fotobaggrunde: Smarte panoramaer og modulære billeder vil tilføje et værelse med stilfuld elegance og komfort.

  Fordelene ved at bruge sådanne foto wallpapers kan tilskrives ikke kun til praktisk og multifunktionalitet, men også evne til at beskytte væggene mod fugt, svamp, støv og andre negative faktorer. Denne mulighed er tilvejebragt ved tilstedeværelsen af ​​yderligere beskyttende lag.

  På trods af at fotobaggrunde er i stand til at udføre flere funktioner samtidigt, adskiller de sig fra de almindelige valgmuligheder Lav pris og originalitet af billedet. Derfor er denne metode til at dekorere vægge i stigende grad fundet i moderne interiører.

  Kan du se unøjagtigheder, ufuldstændige eller forkerte oplysninger? Ved du hvordan man laver en artikel bedre?

  Ønsker du at foreslå publikationsbilleder om emnet?

  Vær venlig at hjælpe os med at gøre webstedet bedre! Efterlad en besked og dine kontakter i kommentarerne - vi vil kontakte dig og sammen vil vi gøre publikationen bedre!

  Foto wallpapers for at øge pladsen: nuancer, design tricks, foto

  For hver person er det vigtigt at omringe ham i det rum, hvor han bor. Folk har til enhver tid en tendens til at øge deres personlige område på nogen måde, og til dato hjælper nogle tricks med at klare opgaven.

  Hvis du allerede har lavet reparationer, men gerne visuelt udvider et eller flere rum, er det værd at bruge en sådan mulighed som vægpapir, der øger pladsen.

  Selvom dit værelse er lille i størrelse, kan det selv gøres mere behageligt og lettere takket være tapetet, der kan "skubbe" væggene. Ved udskrivning af sådanne malerier til vægge anvendes materialer af høj kvalitet og moderne trykningsteknologier.

  Dette tillader fotobåndbøger at dekorere rummet i lang tid, mens de har en række fordele:

  • bare tage sig af dem;
  • dofar falder ikke;
  • Udvid plads og se smukt ud i det indre.

  Sådanne baggrunde har ikke ulemper. Medmindre de kan forstyrre dig, men siden du vil købe vægpapir med perspektiv i indretningen, vil de højst sandsynligt være neutrale. Og hvad er smukt - kan ikke kede sig.

  En vigtig detalje ved valg er farven

  For at visuelt øge rummet skal du fokusere på farveskemaet i rummet. Alle nuancer skal være lette, lyse.

  Panoramisk tapet til vægge bør vælges meget omhyggeligt, da denne faktor har en stor psykologisk indvirkning på en person. Dette vedrører hovedsageligt stemningen.

  Det er meget vigtigt at starte fra, hvor du vil hænge tapetet.

  Det er nødvendigt at være opmærksom på mængden af ​​naturligt lys, der trænger ind i rummet.

  Hvis dit værelse er på solsiden, kan du vælge en variant bestående af varme nuancer. Dette vil skabe et behageligt miljø, men rummet vil ikke udvide sig meget. I et sådant rum er dette ikke så nødvendigt, da det naturlige sollys vil distrahere opmærksomheden fra rummet i rummet.

  Men kølige farver hjælper visuelt med at øge pladsen. Specielt flotte panorama tapeter og fotopan med perspektiv.

  Tip! For små værelser er det bedst at vælge et billede med en horisont, havlinie eller et billede af en åben dør med en smuk udsigt over naturen eller floden.

  Når du vælger et billede i pastelfarver, skaber du en forårsstat og udvider rummet.

  Også egnet tapet og tapet: både vandret og lodret. Her er det vigtigt at bestemme, hvad du har brug for mere: Flyt væggene (vandret retning af strimlerne) eller øg afstanden mellem gulv og loft (lodrette striber).

  For at udvikle følelsen af, at objekter er tætte, er det bedst at vælge tapet med billedet af orange, rød eller hvid genstande og for at skabe den modsatte effekt - vælg blå, sorte eller gråtoner.

  Lyseblå farver hjælper med at gøre rummet lyst og luftigt. Til denne mulighed er det bedst at vælge møbler med gennemsigtige ben for at understøtte den overordnede stilkomposition.

  Tip! Det er nødvendigt at undgå overdrevent mørke og saftige mættede toner, da de visuelt reducerer rummet og kun understreger dets lille størrelse.

  Det er meget vigtigt at vælge den rigtige tekstur og tapet. Der er flere typer teksturer, som kan bruges til fotobaggrunde, der forøger pladsen i interiøret. For eksempel kan du vælge tapet med teksten af ​​"lin", som ser flotte landskaber og naturbilleder som helhed.

  Lige og rigeligt se tapet, hvis tekstur kaldes "støv", men tekstur "lærred" er perfekt kombineret med arkitekturen, som også udvider rummet og med blomster kompositioner. Derfor er tapet med et perspektiv en god mulighed.

  Smukt og vigtigst - praktisk, se billeder med billeder af stier, der går i afstanden, med udstrækninger af oceaner og hav eller med billedet af høje bjerge.

  Hvis dit værelse er lille, skal du ikke bruge nøjagtigt placerede genstande på billedet, da dette objekt vil være visuelt meget større end andre virkelige ting i rummet, og det fører til en sammenligning og en følelse af lille størrelse.

  Udvid området af rummet kan være, spille på kontraster og dygtigt at kombinere baggrunds tapet med foto wallpapers. For eksempel vil lyst tapet på væggene i kombination med et mørkt loft og gulve give indtryk af et rummeligt, men lavt rum. Hvis du er tilfreds med denne mulighed, er du klar til at ofre højden af ​​lofterne, du kan bruge denne metode i praksis.

  Husk! Hovedelementet i fotobaggrunde med perspektiv er tilstedeværelsen af ​​en horisontlinie i figuren.

  Valg af tapeter til forskellige værelser

  3D-vægpapir, ekspanderende rum, er en ideel variant, som er helt egnet til alle værelser. Det vigtigste er bare at vælge en tegning, så den ser godt ud og blev udført i samme stil med situationen.

  Til køkkenet er sådanne tapeter egnede til deres høje kvalitet. De lider vedvarende alle temperaturændringer, ser godt ud, de kræver ikke særlig pleje.

  For et stort køkken er tapet på hele væggen velegnet: det er vigtigt, at det er tomt og ikke dækket af møbler.

  Hvis du har et lille køkken - kan du også bruge tapet og ikke nødvendigvis holde dem på hele væggen. Det er nok at dekorere værelset forklæde smukt for at udvide rummet og visuelt vise, at hjørnemøblerne er lidt dybere end det egentlig er.

  Også flotte er tapeter, der øger pladsen, i det indre af et lille studieværelse. Selvom dimensionerne af rummet er små, ser fotopan godt ud.

  Du kan indsætte tapet i korridoren for visuelt at udvide den. Det er vigtigt at overholde alle de tips, der blev præsenteret ovenfor.

  Hvis pladsen tillader det, kan du vælge endda lyst tapet - forudsat at interiøret er lavet i en stille stil, og accentet vil kun blive lavet på tapetet.

  Effektivt se og wallpapers med billedet af sort / hvid fotografier. Sådanne vil passe ind i ethvert interiør, og vil også tiltrække øjet.

  Grunden skal altid være opmærksom. Vælg ikke tapet med en bestemt betydning: det vigtigste er, at de ser både neutrale ud og fratager de sædvanlige grænser. For eksempel kunne det være en smal gade i Paris, eller et smukt billede af solopgangen. Du er nødt til at vælge en historie, så du kan komme hjem og se på det, helt slappe af.

  Tip! Det er bedst at vælge naturalistiske fotografier.

  Baggrund med perspektiv: hvordan man giver præference?

  3D-vægpapir, udvidet plads, er en glimrende mulighed for fansen til at skille sig ud blandt andet selv i små ting, især hvis det er et tapet med et perspektiv: de giver rummet en fantastisk effekt, plus du kan vælge et billede, der enten reducerer rummet eller forstørrer. Derfor skal du være meget forsigtig, når du vælger og din beslutning om at tage udgangspunkt i måling af objekter på tapet og i lokalet.

  Optisk forøgelse af rummet vil hjælpe og bylandskaber. Det kan være en dør, der åbner på en vej, der fører til haven eller en udsigt over terrassen og havet. Det hele afhænger af, hvor bredt din fantasi er.

  Glem ikke de traditionelle emner - farverne. Giv din favoritart, og du vil ikke fortryde. Hver dag vil du se og beundre fotobaggrunde, der udvider pladsen til et soveværelse eller et andet rum og er dens højdepunkt. Blomsterbuketten i realistisk brug kan også være en god historie, hvor du kan slå et lille rum.

  For at tilføje plads til lyset er det værd at tænke på tapet med falske vinduer. Faktisk er det ikke så vigtigt, hvor de går - til haven eller til kysten. Det vigtigste er, at illusionen af ​​et ekstra vinduesåbning i rummet vil blive skabt.

  Husk! Et sådant billede kan ikke kun være lyst, men også mørkt. Under alle omstændigheder vil falske vinduer effektivt udvide rummet.

  Hidtil har baggrunde, der øger plads, du kan bestille i et trykkeri, der beskæftiger sig med højkvalitetsudskrivning af billeder. Det er meget sjældent at finde en sådan mulighed for at dekorere væggene i butikkerne, da den vigtigste funktion er den unikke af tapetbilleder. Du kan trods alt bestille en tegning, som ingen andre vil have.

  For at dekorere rummet med fotobaggrunde, skal væggen under klistermærket være helt fri i ethvert rum. I nærheden af ​​det kan der kun placeres lave møbler, og sådan at det ikke overlapper billedet. Det er lige så vigtigt, at billedet svarer til indretningen af ​​rummet i henhold til dets plot og farveskema.

  Vælg neutrale malerier, så når som helst, når du vil ombygge reparationen af ​​en eller anden grund, passer dette billede til det nye interiør. Dette er svært at gøre, men baggrunde er ikke billige, men på trods af dette retfærdiger det sig selv i alle henseender: holdbarhed, bekvemmelighed, skønhed og generel hygge i huset.

  127 644, Rusland, Moskva, ul. Bil reparation 14

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  89 − = 83