30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Foto wallpapers i korridoren

Foto wallpapers i gangen - 45 rigtige billeder i interiøret

nbsp nbspWall: -

nbsp nbspTape: -

nbsp nbspShack: -

Du begyndte at reparere, men har endnu ikke besluttet, hvad der vil være inden for din gang? Vel, pladsen til valg er ret bred. Det vigtigste er at præcist oversætte alle dine planer til virkelighed. Foto wallpapers i gangen i denne plan vil klart være på plads: for i dag er det en af ​​de bedste måder at opnå udtryksfuldt og originalt interiør med "lille blod". Er der nogen tvivl? Følgende billeder af tapetet i interiøret hjælper med at fjerne dem.

Gør hallway tapet - en populær mulighed, som tiltrækker mange af dens relative billighed og enkelhed. Enig, at det er meget sværere at lede beklædningen med dekorative gips eller keramiske fliser. Valget af en virkelig fængslende og vellykket tegning kan dog godt konkurrere med hensyn til kompleksitet med ovenstående værker. Men at stole på held og lykke ved at udvikle indretningen af ​​gangen - respekter dig ikke, så det er vigtigt at kende nogle nuancer af smukke tapetdesign i gangen.

Lille entré - små billeder

Hvis din gang er langt fra det kongelige palæ, så er der grund til at være opmærksom på små tegninger. Ellers risikerer du at gøre dit værelse visuelt endnu mindre.

Og ja, små gange kategorisk kontraindiceret 3D tapet.

Kombinationen af ​​lyse og rolige toner er den bedste løsning

Misbrug af lyse farver kan føre til, at interiøret i gangen i stedet for komfort vil forkæle sin visuelle ytringsevne. Det er logisk at fortynde de lyse og saftige farver med universelle nuancer.

Udvid korridoren hjælper med kølige nuancer

I tilfælde af at du sætter opgaven for at skabe illusionen for et bredere rum, er der en grund til at bruge de koldeste toner til det maksimale. Fremragende pasform og mørke tegninger. Det vigtigste er ikke at overdrive det!

Den stil du vælger skal nødvendigvis svare til det generelle indre af din lejlighed eller hus, skabe en hygge og tjene som en slags visitkort, der klart viser ejerens smag præference. Hvilken stil foretrækker du? Vi foreslår, at du kigger på forskellige fotobånd i gangen og gør dit valg selv.

Sandsynligvis den mest almindelige type tapet. Og generelt, tapet, måske. Folk elsker blomster, er berørt af naturlighed og storslået repræsentation for fauna - og vil gerne bruge deres billeder i indretningen af ​​deres lejligheder og huse. Med henvisning til disse foto wallpapers: du siger at rosen er "pop"? Vi vil svare på, at det er en rose - det er altid fint. Hvem kan ikke lide blomster - trim vægge af gangen med en sten. Vi vil imidlertid ikke blive distraheret.

Det er ikke alle, der kan bryde ud i havet. Men invitere havet til dit hus - altid tak. Vi præsenterer præcise og ret originale wallpapers i gangen, som giver dig mulighed for altid at være i god form og har en konsekvent god stemning.

Delikate uåbnede knopper af pioner skaber en overraskende varm og harmonisk atmosfære i denne gang.

I forhold til planter? Dyr vises ikke ofte på vægge i lejligheder og huse. Og forgæves: De fleste af dem ser godt ud og glæder øjnene til både værterne og deres gæster.

De saftige og lyse valmuer er fremhævet med en varm beige tone. Ovenfor talte vi om balancen mellem lyse og rolige toner i et enkeltværelse.

Symmetriets triumf og de rigtige proportioner: To stængler langs siderne af en lille entre gør et ret rummeligt værelse, hvor du ikke kun kan vende dig om, men det er simpelthen rart at være.

I et lidt kedeligt indre af denne gang lykkedes det os at tilføje lidt luft og frisk luft til kontoen for et så attraktivt tapet på plantetemaer.

Kæmpe gladioli til et ret stort rum - den ideelle løsning, der hjælper med at føle rummet mere.

Der er en opfattelse af, at skovlandskaber ubetinget faldt ud af kategorien af ​​populære designtendenser, men i nogle tilfælde supplerer sådanne billeder på væggene organisk det konceptuelle indre af rummet.

Trist træ, lavt bøjede sin tidskæmmet trunk. Et par kedelige baggrunde, hvorfra det er svært at rive ud.

Hvordan vælger man de rigtige tapeter i gangen? Det er rigtigt, det vigtigste er, at billedet passer perfekt til dine ideer om komfort og hygge. Ofte er denne opgave perfekt udført af rolige bylandskaber, seværdigheder af berømte europæiske byer, samt andre fragmenter, der kommer fra tætte kæder af tid.

At gå langs gaderne i Italien er fint. Men hvis der ikke er nogen måde at rejse på, så hvorfor ikke placere et stykke Italien hjemme?

Ligesom ethvert andet tapet skal billeder på et geografisk tema svare til hallens generelle baggrund.

Nogle vægpapir er den bedste måde at slå indvendige funktioner på. I dette tilfælde bad wall protrusion simpelthen for denne form for design.

Og igen Italien. Denne gang, Venedig og billedet er tydeligvis ikke nok båd.

En interessant regelmæssighed er blevet bemærket: Fotobaggrunde i gangen med billedet af fremragende monumenter i byarkitektur i Europa fremgår oftest i værelser med den overvejende minimalistiske design af den skandinaviske type. I eksemplet nedenfor er alt meget tydeligt: ​​Det monumentale Eiffeltårnet er ideelt "venligt" med den strenge geometri i boligrummet, der kontrolleres op til småbørn.

Men byens motiver er også forskellige. Lette, meget detaljerede fotobots i gangen, der formidler strøm og teknologi i moderne byarkitektur, også i trenden. Praksis viser, at de foretrækkes af mennesker, der på en eller anden måde er forbundet med erhvervslivet.

Luftfotografering af høj kvalitet er altid en spektakulær tekstur til moderne løsninger i nichebillederne.

Fotobaggrunde med billeder af fantastiske filmstjerner og musikere fra tidligere år tilhører kategorien af ​​retro. Det var naturligvis ikke uden brug af billedet af den berømte Marilyn Monroe.

Billeder af old school modeller af biler er også i denne ret forskelligartede gruppe.

Noted: vintage motiver er perfekt kombineret med dekorative sten og improviseret murværk.

En lidt bizar figur hvor tid og rum blandes grundigt. Intentionally lurid design stil er ideel til ikke-ligeglad med ejerens eksperimenter.

Et komplekst billede, som kan virke lidt overvægtigt. Men kun det første og ret korte udseende. I andre henseender understreger denne vintage design så godt som muligt de rolige varme farver på gangen og skaber en uendelig hyggelig og behagelig atmosfære.

Lad os flytte væk fra de sædvanlige mønstre: Tapet på skabets vægge har også ret til liv og skaber et originalt interiør af gangen.

Retrofotografier er en populær tendens, som i vid udstrækning anvendes af designere rundt om i verden. Brugerdefinerede tapet af denne type koster mange penge, men ser også udroligt rørende, som om de vender tilbage til de bedste øjeblikke i deres sidste år.

For denne type af foto baggrunde, kan du trygt bære alle dem, der er anderledes nontrivial dristigt design, fremhævet med lyse farver og provokerende billeder af et ikke-standard løb er allerede kendte figurer. I dette tilfælde er det vanskeligt ikke at fange nogle fremhævelser til de noir-tegneserier af længe glemte dage.

Fed i sin modløsende naturligt tapet, som takket være det vertikale mønster også hjælper med at gøre rummet højere.

En ægte optagelse af farve, som om lånt fra Hollywood-blockbusters. Misbrug af mørke toner efterligner stilfuldt en klart valgt udsmykningstilstand.

Foto wallpapers i gangen med en karakteristisk tematisk tegning - hvad kan mere præcist formidles det funktionelle formål med gangen?

Vi er sikre på, at hvis du så en sådan hall foran dig, ville du ikke kunne se dine øjne væk. Voldtigheden af ​​tegningen må ikke være flov - tapetet er fuldstændig uafbrudt.

Det vides ikke, hvem først opfandt brugen avispapir til vægge, men den er værd at ryste ruku.Vo alle omstændigheder er det er takket være ham, der vises her, er opfindsomme og æstetisk fejlfri design.

Volumetriske billeder blev brugt til fotobaggrunde ikke i går - for at tælle alle de samlinger, der er udstedt i verden, er der ikke nok menneskeliv.

Hvad kan folk lide af denne slags tapet til? For det første en utrolig nedsænkning i billedet. Tag et kig på dette eksempel - det er svært at ikke give efter for fristelsen og ikke at gå gennem haven.

Men denne løve kan være bange - så stærk er illusionen om direkte tilstedeværelse i nærheden!

Og igen inviterer fotoet os til en anden tur til utroligt smukke steder. Fra fristelsen til at acceptere os holdes vi kun nogle gange af sund fornuft, der hjælper i livet.

Hvis du betragter dig selv moderne, sofistikeret i den moderne kubiske kunst af mennesket, så kan du helt sikkert forbi disse fotobaggrunde ikke passere forbi. En ekstra piquancy er knyttet til det populære 3D-format, hvilket bidrager til den maksimale nedsænkning i det simulerede billede. Er det hensigtsmæssigt at gennemføre denne stil i gangen format? Alt afhænger kun af boligens overordnede indretning og selvfølgelig dine egne præferencer.

Resumé: Foto wallpapers i gangen er langt fra den friskeste løsning til at dekorere et interiør, men mange mennesker glemmer det, foretrækker andre materialer og midler. I mellemtiden giver tilbuddet på markedet mulighed for at tilfredsstille den mest krævende efterspørgsel og ved hjælp af tapet at skabe en antechamber (og ikke kun) en standard af udtryksevne, praktisk og lys kunstnerisk skønhed.

Foto wallpapers i det indre af korridoren

Det er generelt antaget, at gangen (som også kaldes korridoren) er det meget rum, der først møder vores venner og gæster. Derfor er det behageligt at gå alene og også, som de siger, fra tærskelen for at imponere gæsterne, det er nødvendigt at forsøge at arrangere pladsen på gangen smukt. Fotovægge i korridoren er en af ​​de oprindelige, men samtidig en velkendt måde at dekorere dette værelse på.

På grund af det faktum, at denne type udsmykning er karakteriseret ved en bred vifte af muligheder og scener, kan du opnå en langt større effekt sammenlignet med traditionelt tapet til korridoren. Derudover kan du bruge tapet i korridoren til at udvide rummet. Dette er et meget vigtigt punkt, da de fleste af gangene i vores lejligheder er små nok i området, og det ville være ønskeligt at opnå visuel "udvidelse" af sådanne smalle rum. Hvordan man laver det rigtige valg, hvad skal man kigge efter, når man holder fast og hvad man skal vide om stilarter? Lad os analysere vægpapirerne i korridoren (billeder af dem er præsenteret i denne artikel), og vi vil forsøge at trække bestemte konklusioner.

Det sker ikke altid, at du frit og uden barrierer kan indsætte tapet i det indre af korridoren. Faktum er, at det frie rum kan optages af forskellige møbler (skab, hylder mv.), Et spejl og andre elementer af indretning og interiør. Så hvis der er ledig plads på væggen i din korridor, kan du sikkert klæbe dem. På samme tid, hvis rummet er ret begrænset, skal du tænke på, hvordan du bruger det korrekt.

Der er flere muligheder for sådanne tilfælde:

 1. Hvis det ønskes, kan du lave et komplekst billede af flere plakater, plakater eller fotobaggrunde af en lille størrelse og indsætte dem på det ledige rum.
 2. Du kan bruge lodret vægpapir, der kan limes på dørene til møbler og lige på dørene, der fører til resten af ​​rummet. Af den måde, mere detaljeret om denne type af fotobaggrunde læses i artiklen "Foto wallpapers på døren: ideer og design eksempler".
 3. Det ser ud til at denne løsning er meget usædvanlig. Ikke desto mindre kan du altid bruge det ledige rum, der er tilgængeligt i loftet! For flere detaljer, se artiklen "Foto vægmaleri: Regler for indsætning".
 4. Og endelig kan vi ikke undlade at nævne en sådan mulighed som at holde forskellige fotobånd på forskellige steder i rummet. Således kan du ved hjælp af en kombination af forskellige ledsagere bruge princippet om såkaldt zoneinddeling.

Det skal siges, at væggen til korridoren i lejligheden, hvor billederne af nogle af dem du ser i gallerierne til denne artikel, afhænger stort set af, hvilken form for funktionel opgave de skal udføre. Hvis vi taler om formålet med at bruge dem, kan vi skelne mellem to mest almindelige muligheder:

 • Udskiftning af klassisk tapet (i det mindste delvis).
 • Brug på et bestemt sted for at fokusere opmærksomheden på dette sted.

Det er interessant at vide! Tænk på muligheden for at kombinere, du skal tage højde for, at du skal kombinere tapet ikke kun indbyrdes, men også tage hensyn til andre emner i det indre af dette eller det pågældende rum. Korridoren er ikke en undtagelse.

Forresten, et par ord om hvilke materialer der er mest udbredt. Med dette - intet nyt. Som i tilfælde af klassiske, rulle muligheder for vægge, wallpapers kan være vinyl, non-woven eller papir. Alle har deres fordele og ulemper.

Når du reparerer, skal du altid huske, at udsmykningen af ​​hvert rum har sine egne egenskaber. Dette vedrører først og fremmest valget af den primære farve. Det er klart, at disse ikke er enkle tapet, som normalt er monokrome eller mindst har en bestemt dominerende farve. Med fotobaggrunde er alt noget mere kompliceret, fordi de i de fleste tilfælde ikke har nogen farve, men repræsenterer en slags et kalejdoskop af forskellige nuancer.

Hvis vi taler om tapet til gangen, så er de mest succesfulde og passende følgende stilistiske muligheder:

 1. Orientalsk eller etnisk stil. Det giver os fotos af planter, eksotiske dyr og fugle, arter af natur (bjerge, savanne, jungler og så videre).
 2. Klassisk stil. Traditionelle linjer, mangel på pretentiøsitet og chokerende samt fastholdt tone.
 3. By. Sådanne scenarier passer bedst til interiører udført i mere moderne stilarter. Flere detaljer om sådanne tapeter kan du finde ud af her. Derudover anbefaler vi at læse om New York, Paris og London.

Vigtigt! Vær den, som det er, den vigtigste betingelse er tilfældigheden af ​​fotobaggrunde under den generelle stil af det indre af rummet og dets design.

Vær det som det er, det er ønskeligt, at tapetet til gangen er simpelt. Der er ikke behov for at blive kendetegnet ved en lang række elementer i billedet. På samme tid forsøger du at undgå at de virker for farverige, der ligner en bunke af skrot. Sådanne billeder begrænser kun visuelt det allerede lille rum i korridoren.

Så hvis du beslutter dig for at stoppe på billedbaggrunde, skal du tage højde for visse regler, hvorefter det indre rum i korridoren dannes:

 1. Da dit valg faldt på tapetet med lyse farver, er det ønskeligt, som de siger, "gå ikke for langt". Lad saftige og lyse farver være blot en tilføjelse og særegne fragmenter. Glem ikke, at de passer godt.
 2. For små gange er det tilrådeligt at vælge specielt tapet i interiøret. Billeder i korridoren, hvis det er muligt, skal være stort. Således vil denne teknik give dig mulighed for at opnå visuel udvidelse af rummet.
 3. Desuden møder rummets dimensioner for det bredere (selvfølgelig kun i det visuelle aspekt) mørket, samt de såkaldte "kolde" toner, som omfatter blå, grå, mørkegrøn osv.
 4. En god ide til at dekorere plads i en lille gang kan blive spejle. Jo større deres størrelse er, jo mere "rummelige" vil rummet virke.
 5. Glem ikke om det faktum, at strimlerne placeret i en bestemt retning også kan hjælpe. Horisontalt arrangerede mønstre eller ornamenter kan have en effekt, som netop blev nævnt lidt højere. Hvis vi taler om vertikalt arrangerede tegninger, er de kendt for at være gode til at klare problemet med lave vægge (hvilket er især vigtigt for lejligheder i Khrusjtsjovs huse). Loftet med sådan tapet synes at være højere.
 6. Glem ikke om, at korridoren som regel er et ret mørkt sted, fordi der ikke er vinduer i det, og som følge heraf trænger en meget lille mængde sollys ind der. Så prøv at undgå for mørke nuancer, hvilket vil gøre rummet endnu grimmer.

Af den måde vil jeg gerne sige et par ord om valget af materiale, hvorfra tapeter bagved. I korridoren og gangen (eksempler på eksempler er ikke tilladt at fortælle hvilket materiale der er lavet af visse tapeter, men alligevel bekendtgør dem), er det ønskeligt at bruge tilstrækkeligt pålidelige og holdbare efterbehandling materialer, og derfor. Faktum er, at overfladerne på dette rum, uanset om det er gulv eller vægge, konstant udsættes for forskellige former for forurening. Det er snavs og støv fra støvlen, stænk fra din yndlingshunde eller farvede tøj, som, viljestørre, kontakter tapetet.

Derfor er det meget ønskeligt, at tapetet kan vaskes. Som du ved, vaskes der ikke-vævet og vinyl tapet. Hvad angår papiranaloger, er det i deres tilfælde ikke alt så enkelt, da vaske dem ikke anbefales, især ved brug af kemikalier. Dette berøver det dekorative lag. Derudover bør materialets struktur være stærk, da den skal have evnen til at modstå mekanisk skade.

Som vi ser, er vægpapir til korridoren en interessant mulighed, som finder sin anvendelse i det indre af lejligheder, bliver mere populær. På trods af visse ulemper og begrænsninger er fordelene ved denne type efterbehandling - meget mere. Derfor kan du med sikkerhed tage de reparationer, der tages i betragtning, i betragtning af de vigtigste anbefalinger.

specialist finde

Baggrundsbutik regnemaskine

Foto wallpapers til en gang og en korridor - billedvalg

Vægpapir er ikke for dyrt og enkel måde at dekorere ethvert værelse på. Til dato har de fået stor popularitet i udsmykningen af ​​vægge, så de bruges ofte selv til gangen. Fordelen ved at dekorere korridoren med denne mulighed er, at det er muligt ikke at binde plottet eller tegne til boligens generelle stil. Men når du vælger tapet i gangen, skal du følge visse regler.

Vægpapir 3d på en væg til en vestibul er en fremragende variant af registrering af vægge i en forudsætning

For at kunne vælge et 3d tapet til en væg til en gang eller en korridor, bør der tages hensyn til visse principper:

 1. Hvis hallens område ikke er stort nok, skal du udelukke vægpapir i korridoren eller gangen, som har store applikationer med en 3d-effekt. Det bør også være begrænset til store abstraktioner og dyr tegninger. Dette skyldes, at sådanne tegninger oftest er i stand til yderligere at reducere området. For et smalt rum er dette uacceptabelt.
 2. Når du vælger lyse farveversioner af tapet, skal du sikre dig, at de ikke udøver pres på psyken. Det er bedre at vælge en stille skygge, med nogle mellemrum af lyse farver. Så farver blandes sammen og ser ikke for fængslende ud.
 3. Hvis du vil skabe en illusion af det udvidede rum, skal du anvende tapet på væggen af ​​gangen eller korridoren med farver som blå, blå, turkis, akvamarin, lilla.
 4. For visuelt at lave loftet højere, skal du bruge tapet til gangen og korridoren med lodrette parallelle linjer eller mønstre påført. Det anbefales ikke at bruge tapet med vandrette linjer, i dette tilfælde vil loftet blive endnu lavere og reducere området af gangen eller korridoren optisk.
 5. Ofte er gangen et sted, hvor der mangler naturligt lys. Derfor anbefales det ikke at bruge tapet i interiøret med en overflod af små tegninger eller linjer. Hvis den krævede mængde belysning ikke er tilgængelig, vil sådanne sammensætninger lægge pres på synet og på den psykologiske baggrund.

For visuelt at udvide rummet kan du bruge tapet blå, turkis, blå

For visuelt at udvide gangen og korridorens rum skal du bruge store spejle, der er installeret overfor de vægge, som tapetet er placeret på. I gangen vil beboere og gæster konstant tage af med deres sko og tøj, så det er vigtigt at vælge et sådant tapet, som let kan rengøres af snavs, og de vil ikke forringes under driften.

Rådet! Det anbefales at købe tapet lavet kun af vandtætte beslag. Du kan købe wallpapers, der er udstyret med en beskyttende belægning eller lak. Dette forhindrer et konstant behov for at vaske eller rengøre dem. Du kan kombinere tapet i det indre af gangen eller korridoren med paneler baseret på forskellige materialer. De er holdbare og nemme at rengøre om nødvendigt.

Ofte er alt det ledige rum i gangen møbler. Hvis der ikke er mulighed for at bruge tapet på væggene, skal du være opmærksom på alternative måder at dekorere hallen på med deres hjælp:

 1. Baggrunde af visse størrelser ser godt ud på kabinets skydedør eller på væggen af ​​rummet, som kombineres med korridoren.
 2. Dette element af indretning er med succes brugt, skaber et modulært billede eller panel. De kan placeres på en fri væg.
 3. Hvis der er et stort rum i rummet, kan det zoneres med et efterbehandlingst materiale.
 4. Visse tapeter vil se godt ud i interiøret, selv i loftets overflade.

Foto wallpapers kan erstatte traditionelle tapet. Med deres hjælp kan du også vælge en bestemt del af gangen og sætte fokus på det. Uanset dine mål og præferencer skal wallpapers i gangen være i harmoni med resten af ​​de indre elementer.

3d vægpapir skal være i harmoni med detaljer af møbler

Når man vælger et billede eller billede, er det vigtigt at understrege hygge og komfortable omgivelser eller fremhæve en bestemt stil i korridorens eller hallens indre. Da der ikke anvendes standardfarvefyldninger til udsmykning af moderne gange, er det ikke nødvendigt at vælge en bestemt farve. Du kan vælge for hver ledig plads forskellige farver, der vil blive kombineret.

Tegningens stil skal stemme overens med rummets generelle stil.

I gangen eller korridoren er tapetet i følgende retninger egnet:

 • EcoStyle. Et sådant tapet bærer billeder af dyr, blomstermotiver, sommerfugle og andre repræsentanter for plante- og dyrenes verden.
 • Klassisk - en karakteristisk forskel i denne stil er billedets klarhed, tilbageholdenhed af nuancer og klare, strenge linjer.
 • Art Nouveau stil - her er der wallpapers med billeder af abstraktioner, med 3d effekter.
 • Retro stil er karakteriseret ved billeder af dine yndlings bands eller skuespillere, gamle byer og lokaliteter, berømte personligheder.

Når du vælger et mønster i gangen eller korridoren, husk at det mere komplicerede og prætentiøse billedet, jo højere koster tapetet. Derudover er dette værelse en gennemgang, så i lang tid at beundre de originale malerier eller kompositioner vil gæsterne ikke kunne. Det anbefales at vælge gangen eller korridor tapet med billeder, let at forstå, som ikke vil lægge pres på psyken og vision.

Exotics - denne stil er præget af tegninger med eksotiske planter, repræsentanter for tropisk flora og fauna, solnedgange.

Hvis det indre af alle lokaler i lejligheden er designet i samme stil, skal det gentages i gangen. I denne situation vil det bedste valg være tapet til maleri eller alderen i en tone.

Det er bedre at vælge minimalisme og tilbageholdenhed for udformningen af ​​gangen

Ved hjælp af dekorativt materiale til væggene skabes en ekspressiv stil på gangen. Selv et lille rum kan forstørres visuelt ved hjælp af visse nuancer og teksturer. For at forøge rummet og gøre værelset lys er det muligt ved hjælp af sådanne farver: hvid, pastel, perlemor. Korridor og hall ved hjælp af velvalgte materialer kan blive mere udtryksfulde, mere positive og mere rummelige.

Tips til designere til at vælge tapet i gangen og korridoren

Ofte er mange ganges gang forbundet med et mørkt og smalt rum, hvorfra du hurtigt vil flygte ind i den lyse stue. For at fjerne denne følelse af ubehag er det vigtigt at lytte til råd fra specialister, når man vælger færdigmaterialerne i korridoren:

 • Du bør begrænse lydstyrken billeder, da de vil gøre rummet mindre og mørkere.
 • Hvis gangen har et stort område, kan du stoppe ved væggenes design, som indeholder en historiehistorie - arkitektoniske objekter, tredimensionale landskaber.
 • På grund af kolde nuancer udvides rummet optisk, og ved hjælp af varme toner indsnævres rummet.
 • Når man vælger abstraktioner, er det bedre at holde sig på lys nuancer med klare geometriske linjer i interiøret. Den overflod af geometriske linjer og drejninger gør gangen og på gangen, hvor der ikke er store mængder af naturligt lys, deprimerende og dyster, skabe psykisk ubehag og ønsket om at komme væk i en rummelig og lys stue.

Design eksperter anbefaler at trimme den fjerne væg overfor hoveddøren, billeder med en yacht eller havet. Uanset den valgte tegning skal den være lys, mættet med sol og positive følelser.

Det anbefales at trimme den fjerne væg modsat indgangsdøren, billeder med blomstrende lunde, marker

Og en anden version af den grønne bue overfor hoveddøren

Hvordan man kan kombinere materialer til dekoration af væggene på gangen

Oftest, hvis huset har små børn eller dyr, anbefaler eksperter at bruge fotobånd i kombination med paneler fra forskellige materialer. I stedet for paneler kan du anvende det indvendige tapet, hvilket er nemt at vaske og rydde. I mangel af praktisk nødvendighed kan du kun vælge tapet, der fokuserer på en bestemt stil eller kontrast af farver og tegninger.

Der er en anden interessant design teknik - brugen af ​​forskellige materialer i designet af hver væg. Denne metode giver dig mulighed for at justere rummets proportioner. For eksempel, hvis rummet er smal, er det muligt, ved hjælp af prangende farver optisk udvide den til at afslutte den lave mur og lang mur tegne lyse nuancer. Ansøg om udvidelse af plads og lodrette indlæg på lange vægge.

For at udvide rummet kan du klæde over hallens fjernvæg med udskrifter, som skildrer havet, skoven eller ørkenen. Sådanne landskab motiver i interiøret vil skabe en illusion af ekspanderet plads og vil ikke forblive uden opmærksomhed af gæsterne, vil give positive følelser, skabe psykologisk komfort i gangen.

Du kan klæde over hallenes fjerne væg med lyse udskrifter med et panorama af byen

Sådan bruger du forskellige wallpapers

Ofte er gangen lille i størrelse. For at afslutte væggene i dette rum bruger du ofte solid tapet, som er udstyret med et roligt farveskema. De harmonerer med succes med loftet og gulvlisten. Mørke nuancer skelner helt klart belysningen på loftet, snehvide nederdel på gulvet. For små værelser er det godt at bruge lys nuancer af efterbehandling materialer. De er med succes kombineret med strålende detaljer i interiøret.

Pale pink kirsebærblomster stor, orkidé og kamille vil fylde et rum med friskhed og vil ikke efterlade nogen ligegyldig. Med en vellykket kombination af vegetabilsk print med en lys farvepalet, ser gangen ikke så prætentiøs og flettet ud. Men en sådan kombination vil ikke blive efterladt uden opmærksomhed. Tilføj sort til et lille værelse kan være endnu et lille stykke af blomster print, og suppleret med et lille område af rummet er mulig ved hjælp af indvendige tekstiler og levende detaljer.

Modest værelse kan diversificeres med store blomsterelementer, trunker af træer, saftige blade.

For en lang væg anvende en række temaer 3D tapet. Populære er marintema (bølger, delfiner, lyse fisk), et panorama af natbyen, vandfaldene, blomsterfeltene.

Udfyld kun 2 felter, og vi vil ringe dig tilbage for at afklare alle nuancer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 + 4 =